עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כרטיס הרשת הוא D-Link DWL-G510 revision B הבנתי שהאתר של D-Link לא מעודכן, ואני לא מוצא את הדרייבר בשום מקום אחר.. יש למישהו מושג מה הגרסה הכי חדשה של הדרייבר ואיפה אפשר להוריד אותה? הסתדרתי.

2. Started by מורן פיסטרו,

היי לכולם, יש לי בבית אינטרנט של בזק + ספק של בזק בינלאומי, אני עם 40 מגה בבית והקליטה ממש נוראית!!! יש לי ראוטר של בזק- דילינק, אני בבית של כ- 80 מטר, איזור מגורים - בת ים, אין לי ממד בכלל בבית- ככה שעל פניו אני לא אמורה לסבול מעוצמה חלשה, אך בכל זאת בסלון או בהמטבח או החדר השני- אני ממש מרגישה ניתוקים, שלא לדבר על ה- vod של יס- שצולע , או האון ליין שמקרטע בפליסטיישן או הנינטנדו סוויץ.... 1. האם 100 מגה יפתור את הבעיה? 2. איזה ראוטר "יציל" את המצב?? 3. אם יש ראוטר חזק- אני יכולה להישאר עם 40 מגה? או בכל זאת לעבור?? תקציב לראוטר - סביב ה500/600 שח, צריכה ראוטר איכותי וטוב שיחזי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. הלכתי לטכנאי עשה לי פורמט אני כנינס למחשב האירנט עובד עשיתי ריסטרט למחשב ואז לא יודע האירנט לא עובד לי רושם יל לא ניתן להציג דף זה אבל אם אני עושה 30 פעם רענן אז אני יראה תאתר אירנט אבל עם אני עישה שוב רענן שוב פעם יהיה רשום לא ניתן להציג דף זה ואח שלי שגולש על הראוטר שלי או בונטרילו שזה על האירנט עובד לי מה אני עשוה התקשרתי לחברת אירנט דיברתי איתם שעתים וולא הסתדר הם אמרו זה משהו במחשב בבקשה עתזרו לי אין יל חדוש מחשבב כבר ועכשיו אני על מחשב אחר לא שליי

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. בימים האחרונים, אני מתקשה לגלוש לאתר תפוז בשעות מסוימות ביממה - אתמול הם היו מושבתים במשך זמן מסוים. היום בבוקר גם כן, לאחר מכן בצהריים זה הסתדר ועכשיו שוב אין גישה... אם אני עושה פינג לתפוז בזמן שיש בעיה - יש Resolving - אבל אני מקבל Request timed out. בזמן כתיבת שורות אלו ביצעתי פינג נוסף אליהם ולפתע קיבלתי Reply. מיד נגשתי לדפדפן ואכן הצלחתי לגלוש לאחד הפורומים. נראה שזה on/off שכזה! לקוחות בזק בינלאומי - האם נתקלתם בבעיות שכאלו?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  5. Started by mottile,

שלום, יש לי בית חדש גדול מאוד בן 4 קומות, לכל הקומות מגיעים חיבורי רשת קווים. אני רוצה לרשת את הבית בתקשורת אלחוטית, אבל אין לי מושג מה לקנות. מישהו יכול להמליץ? אני מניח שצריך ראוטר אחד בארון התקשורת ו-access point בכל קומה. מוטי ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, התקנתי רשת ביתית על שני מחשבים בעזרת מתאמי HPNA (רשת על קו הטלפון). שיתוף האינטרנט עובד מצויין, אבל אני לא מצליח לשתף מדפסת ותיקייה משותפת. שני המחשבים על ווינדוס XP home, יש פיירוול על המחשב (החדש) שמחובר לאינטרנט (Zone alarm internet security) ולמחשב (ישן) השני גם יש פיירוול ישן של ZA והוא מחובר למדפסת. אולי אני צריך לפתוח משהו בפיירוול? המחשב החדש לא מזהה את המדפסת שמחוברת למחשב השני. אני דיי בטוח שהגדרתי נכון את שיתוף המדפסת. כמו כן אף מחשב לא מזהה תקייה משופת למרות שהגדרתי אותה ככזו. מה אני מפספס כאן? ???

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  7. עד לפני כמה ימים לא הייתה לי בעיה להיכנס לאתר fiverr. מלפני מספר ימים אני לא מצליח להיכנס (IE,FireFox,Chrome אני כן מצליח להיכנס רק כשאני מתחבר דרך הראוטר של שכנים שלי. למה זה קורה ואיך מתקנים את זה?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. לעוד מישהו קרה שבזמן האחרון המהירות ירדה פלאים?

9. הכוונה היא לפיירוול בשנמצא במחשב באחד המחשבים שברשת.. כי משום מה נראה לי שהוא לא עובד כשורה..יש בפיירוול מן גרף כזה שמראה כל מיני סריקות ודברים כאלו שנעשים באינטרנט והוא תמיד ריק כאילו הפיירוול לא עובד =\ תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  10. Started by Gil28,

קניתי מחשב חדש (מבסוט רצח!!) ואת המחשב הישן העברתי לאחי... אני קצת noob בענייני רשתות ואני צריך המלצה. בשני המחשבים יש כרטיס רשת (רגיל). המרחק בין המחשבים הוא כ-20 מטר אווירי (בית ארוך, המחשבים נמצאים בקצוות..) הבעיה היא שאני לא יכול להעביר כבל כי הוא יעבור בכל הבית יש המלצות? אלחוטי? מה לקנות? תודה!!!

11. Started by roy132,

שלום לכולם כרגע אני בתשתית של בזק וספק של פרטנר וברצוני לעבור לתשתית של הוט עקב ניתוקים חוזרים של בזק שלא נותנים פיתרון דיברתי עם פרטנר והם רוצים לתת לי מודם של הוט אך אני יודע שמודים שהתשתיות/ספקים נותנים לי הוא ממש גרוע הציעו לי מודם של arris שעובד על תקן docsis 2.0 ואני רוצה ליקנות דרך האינטרנט מודם פרטי כדי שלא אצרך לשכור מודם של הוט האם אפשר לבצע פעולה זאת בגלל כל החוקים המטופשים של ישראל ? לדוגמה אקנה sb6183 surfboard® cable modem יעבוד לי ?

12. אני מנוי 100MB אינטרנט בבזק בינלאומי מקבל 60MB הורדה מקסימום באורנג במערכת בדיקת מהירות שלהם הזיוף מושלם 152Mb הורדה http://imageshack.us/photo/my-images/547/fjz9.png/

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Pr0Xy,

שלום לכם. אני כרגע משפץ את ביתי, וחשבתי להקים רשת ביתית חוטית על הדרך... אני רוצה להקים רשת עם פורטים של 1Gb, וצריך 2 כבלים לכל חדר (7 חדרים [כבל אחד למחשב, והשני לממיר]). הנתב הקיים הוא D-Link 7850U. הוא בעל 4 יציאות של 1Gb. מה שאני צריך מכם הוא שתמליצו על מתג מתאים, ושתענו לי על 2 שאלות: 1. אם המתג מקבל תעבורה במהירות 1Gb, המהירות מתחלקת לפי מספר המחשבים המחוברים, או שכל מחשב מקבל 1Gb? (אני שואל בגלל מחשבה עתידית). 2. איזה כבל צריך להעביר דרך הקירות כדי לקבל תעבורה של 1Gb? אבקש שתענו כמה שיותר מהר כיוון שאוטוטו מתחילים לבנות קירות. תודה מראש

• 24 תגובות
    • 12.2k צפיות
  14. שלום, האם כדי לקחת את המחשב החזק להיות מחשב ראשי? האם מהירות הגלישה תתחלק ב2? ומה זה כבל מוצלב? תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי במחשב שני חיבורי אינטרנט: 1. חיבור רגיל לאינטרנט דרך המודם על כבל רשת 2. וגם כרטיס רשת אלחוטי שיכול להתחבר לאינטרנט WIFI בסביבה. עכשיו שמתי לב שאני יכול להתחבר רק לאחד מהם כל פעם ואי אפשר להתחבר אל שניהם בו זמנית. שאלתי היא אם אפשר להתחבר לשניהם בו זמנית ולקבל לאותו מחשב 2 כתובות IP ואז שיהיה אפשר להוריד מכתובת אחת ולגלוש בכתובת השנייה וכו'. הדבר אפשרי ? ואם כן, איך אפשר לעשות זאת ? תודה רבה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  16. שלום, גילתי היום שפרטרנר העבירו סיב אופטי איפה שאני גר, אז אני יכול לעבור להשתמש בסיב האופטי שלהם. מציעים לי 110 בחודש ל1000 מגה העלה ו100 הורדה (שהחלק של ההורדה קצת מאכזב, אבל זה הרבה יותר טוב מ-3/5 שמקבלים מ-100 מגה רגיל). בכל מקרה (וסליחה שפתחתי 2 דיונים, הדיון הקודם היה בנושא אחר). השאלה שלי היא לגבי איכות התדר של ראוטר סיב אופטי. הראוטר ישב בחדר ממד, מחובר בכבל ישירות למחשב נייח. רציתי לדעת אם התדר וייפיי של ראוטר המחובר בסיב אופטי הוא חזק יותר ויאפשר וייפיי טוב יותר בכל הבית למרות שזה יושב בחדר ממד, או שיש מצב שיהיו לי בעיות עם זה? תודה.

• 19 תגובות
    • 12k צפיות
  17. 1. עד כמה יורד לי רוחב הפס כשהמחשב השני משתמש באינטרנט ? 2. אני יודע שיש דרך להגביל את רוחב הפס במחשב השני עם BandwidthController אני צריך להתקין ב2 המחשבים או פשוט רק איפה שאני רוצה להגביל ואז אני שם את הרוחב פס על כמה שאני רוצה? 3. אני רוצה להגביל את המחשב השני מהורדות מהאינטרנט וכל מיני דברים-אני משתמש כרגע בNIS כדי לעשות את זה עם הפרנטאל קונטרול, יש דרך אחרת עם יותר אפשרויות ? עריכה: נזכרתי בעוד 1 ;D 4. יש מצב שאני מגדיר אייפי חדש למחשב הזה בלי ראוטר? הבנתי שאפשר איכשהו דרך המודם להפוך אותו לראוטר או משהו לא יודע בדיוק איך זה מודם מוטורולה של הכבלים

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by boogie,

יש לי אינטרנט בלי חייגן ובד"כ אני רק מחבר את הכבל לכרטיס רשת והכל פועל, אבל כרגע התקנתי VISTA שיניתי את המהירות ל 10 Half Douplex והאנטרנט לא עובד מישהו יכול להדריך אותי איך מסדרים את זה????

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by marot,

שלום! ברשותי ראוטר של netgear wpn 824 אני מחובר לרשת כללית, ששם כולם רואים את כולם. הבעיה שלי היא שאני רואה את הרשת הפנימית של הבית אך את הרשת החיצונית לא רואה - מי יכול לתת הסבר איזה הגדרות אני צריך לתת לראוטר כדי שהראה את שאר המשתמשים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by e-d-a,

שלום אני רוצה להגדיר בין 4 מחשבים שעל כולם מותקן outlook 2003... מה אני אמור לדעת? רצוי לציין שיש לי ידע ונסיון ברשתות (בסיסי יחסית לאנשים פה) ומעולם לא יצא לי להתעסק עם שרתי ex.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ashtarot,

מאז ששמתי ראוטר (שלשום) האינטרנט שלי עושה בעיות מציקות לבזק ולספק אין מושג מה לעשות בכל מקרה שמתי לב שאני יכול לשחק CS שעתיים ברצף והכל בסדר רק אני מדליק דפדפן או פיירפוקס תוך 5 דקות האינטרנט נהרס או שסתם לא מתחבר לאתרים או שממש הראוטר מהבהב באדום שאין לינק יש לי ראוטר של אסוס 604G ווינדוס שלא עודכן כבר איזה כמה שנים מ2004 ככה אולי חסר לי משהו שבגללו הדפדפן עושה את הבעיה הזאת אם למישהו יש רעיון במה מדובר זה יהיה נחמד

22. Started by House M.D.,

לפני שבזק שידרגו לי ל NGN , ערך ה SNR Margin במודם היה על 21dB. אחרי שידרוג ל NGN (עדיין נשארתי על 5 מגה) הערך היה 30dB אתמול התקשרו אלי מבזק ואמרו שבגלל שהשלימו את השידרוג לכל חיפה אני מקבל 10 מגה בלי התחייבות נוספת, הם שידרגו והSNR עכשיו עומד על 11dB! אני לא רואה בעיות ברשת, אבל לפי המדריך באתר של Cheif הערך צריך להיות מעל 16dB האם יש סיבה להתקשר לבזק?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  23. Started by shlomom,

יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM (ראו במפרט), שני מחשבים מחוברים אחד עם כרטיס PCI של EDIMAX ואחד עם USB של 3COM. בנוסף נייד עם כרטיס פנימי. יש לי בעיה במחשב הראשי, זה עם כרטיס ה PCI שפעם פעמיים ביום בשעות הערב המאוחרות וגם לפעמים בבוקר הוא נתקע עם האינטרנט וכל הפעילות הופכת לאיטית ובלתי ניסבלת עד חוסר תגובה. פעם חשבתי שזה מהפרעות טלפו DECT אבל ניטרלתי את ההפרעה וזה לא עזר, חשבתי שזה מהראוטר אבל לאחר איפוס (הוצאה מהחשמל של ראוטר ומודם כבלים) המצב נשאר קשה. היום החלטתי להפסיק להתעצל וכשזה קרה (ממש עכשיו) התחלתי לבצע PING -T מהמחשב לראוטר (192.168.1.1) וגיליתי שכמעט כל הנסיונות נופלים ואלה שמצליחים לא ממש בזמן טוב - עשרות מילישניות. רצתי לנייד והדלקתי והרצתי במקביל גם חלון PING -T…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by avivlevy,

טוב לאמא שלי יש אימייל בוואלה . יש מכתבים שמגיעים אליה בצורה לא יפה הכתב נראה כמו ב"notepad" שזה ממש מכוער וגם הכתב מצד שמאלה מה לעשות?!

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  25. קיים לי מודם USB של בזק בחדר אחד וקצב העברה לאותו מחשב הינו 450KBPS מקסימום, לפעמים 100-200 מקסימום, והייתי רוצה להחליף אותו. רוצה משהו שייתן לי לנצל את מלוא מהירות ההעברה (כשרק קניתי אותו הוא העביר על 1.5מגה לשניה והייתי מעוצבן שזה לא כמו חוטי על 8-9 מגה לשניה). תקציב 100 שקל תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.