עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by SaXtoR,

אין, פשוט לא עובד לא דרך פיירפוקס, לא דרך אינטרנט אקספלורר (כאילו האתר נפל, אין אפשרות לאתר את השרת, כתובת לא נמצאה) גם לא במחשב השני. אני חייב להוריד משם את framework 3 וכל מה שחיפשתי בגוגל בסופו של דבר מפנה ישר למייקרוסופט ואין לי איך להוריד את זה. כל שאר האתרים עובדים טוב מה אפשר לעשות שיעבוד בחזרה? ואולי אפשר לקבל קישור נורמלי להורדה ? תודה

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. אני משתמש בRS הייתי מנוי שם... ולאחרונה עם חיבור בתשתית בזק וספק 014 המהירות הורדה מ12 בצהוריים בערך עד 12 בלילה נהיית איטית מאוד. מחובר ל1.5M ומוריד ביום עד.. ואני מדגיש עד 30K... ובעצם ניסיתי עשרות אתרי הורדה והמהירות בה נורא איטית בשעות היום והערב. עכשיו בין פלא אחרי 12 בלילה או 1 בלילה לא עשיתי LOG בדיוק לזה קצב ההורדה עולה פתאום ל187 קבוע שזה בעצם המקסימום שלי. עכשיו ניסיתי עם ספק אחר שהספק עצמו נמצא קילומטר ממני וזה ספק טכניון על תשתית בזק... שההגבלה שלו זה 10M.. ואני מתפלא שהמהירות לא משתנה. בלילה הכל טס ובשעות היום תקוע. יש לי אנטי + פייר אין ספיוור ואין כלום על המחשב.. סתם בשביל הקטע פרמטתי והכל נשאר אותו דבר. על אותה תשתית בדקתי יכול להיות משהו דפוק עם המחשב (ל…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by alex15,

יש לי מודם שמחובר לראוטר D-LINK ויש לי שני מחשבים בבית ומדפסת . עכשיו אני באמצעות הראוטר חיברתי מחשב אחד לחיבור חוטי והשני לחיבור אלחוטי שלא כל כך הולך ... אבל אני לא יודע איך לשתף את המדפסת במחשב אחד מחובר ועובד אלא בשני צריך ...אמרו לי שאני צריך להקים רשת ביתית ... אז איך להקים רשת ביתית כדי שההמדפסת יעבוד ?להסביר במפורט ...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by digitalseeker,

בתור קליינט 014 ותיק ביותר , שחווה איטיות רק בשבתות אני השבוע מתחיל ניסוי. א.התחברתי היום ל018 לראות אם זה נכון השמועות פה - במיוחד לבדיקה ביום שבת. ב.אם תהיה לי איטיות ביום שבת שאני לשם שינוי אעשה 1@1 ואבדוק אם זה בגלל התשתית או הספק. ג.אם תהיה איטיות בכלל - באותו רגע אני אשווה ל014

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. בס"ד שלום לכולם אני נמצא בתשתית של HOT גם בטלפון וגם באינטרנט. מחובר בחיוג ללא חייגן. עם ראוטר בבית. המחשב שלי מחובר לראוטר ישירות עם כבל. כאשר נכנסת שיחה הביתה, המחשב נידלק !!! נכנסתי לביוס..הWAKE ON LAN מבוטל.. נכנסתי להגדרות של הראוטר...אין לי wake on lan,,, ראוטר ASUS WL-520G מחכה לתשובתכם..

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  6. ניתוק IP מסוים דרך הראוטר, איך אפשרי ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. לפני שאתה מסבירים לי איך לפתוח פורטים תקשיבו לכל העובדות: בחודש האחרון שמתי לב שה-uTorrent מוריד לי ממש ממש לאט... בדקתי את העניין וראיתי שבבדיקת פורטים של ה-uTorrent, זה כתב לי שהפורט שלי סגור... אותו דבר קורא באימיול, זה עושה לי פתאום LowID. כדי להיות בטוחה הורדתי תוכנה שבודקת פורטים, וגם היא הראתה לי שהפורטים סגורים... נכנסתי להגדרות של הראוטר, כל ההגדרות ב-port forwarding היו סבבה, וכנל ב-windows firewall. גם לא אמורה להיות בעיה כי בעבר זה היה עובד תקין... ניסיתי לבודד את התקלה. שמתי את הפיירול של ווינדוס על disable ועדיין הפורטים סגורים... בדקתי במחשבים אחרים בבית שגם אצלם קיים windows firewall והם עוברים דרך אותו הראוטר - אצל אח שלי (חיבור אל חוטי) עובד תקין. וכנל …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Gilo2005,

ערב טוב וחג שמח לכולם. לאחר כמה ימים של בדיקות וידיעה בוודאות שמישהו שולח לי פינגים בלי הפסקה. רציתי לשאול מה ניתן לעשות בענין, האם פיירוואל טוב כמו ZONE ALARM יכול לעזור? או האם יש דרכים אחרות לפתור את הענין.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני לא בטוח אם זה שייך לתוכנה או לפה, אבל עיזרו לי, אני לא יודע מה עלי לעשות. עד עכשיו הייתי בספקית אחרת והכל עבד, לפני שבועיים עברתי לנטויזיון ומאז אני לא מצליח להתחבר לKAD באימיול בכלל. ניסיתי להחליף פורטים למשהו רנדומלי... אבל זה לא עזר. לחצתי על TEST PORTS והדף שעלה אומר שהכל בסדר והTEST מוצלח. לא יודע מה לעשות. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח בתקן N ! אם אפשר לדעת מה אתם ממלצים על ה USB או על ה PCI ? מה יותר ממומלצ למחשב נייח ?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. היום לאחר מלחמת התשה עם בב"ל, קיבלתי מהם חבילת גיימר 5M ליתרת תקופת ההתחייבות שלי (חודשיים), במחיר ממוצע זול יותר ממה ששילמתי על החבילה הרגילה. אני רק מקווה שבחבילה הזו אין את הבעיות שבחבילה הרגילה. אז איך עושים את זה? קודם כול, פונים עליהם בכתב בלבד. אין סיבה שתבזבזו זמן על המתנה ועל ויכוחים עם נציגים חסרי סמכות כלשהי. שולחים מייל ל-cservice@bezeqint.net בו מפרטים את כל הבעיות שקיימות, והדרך בה בדקתם שמדובר בבעיה בבב"ל (לדוגמא - עם משתמש מספקית אחרת הכל תקין). תציינו כי מדובר בהפרה מצידם של הסכם ההתקשרות בינכם ותדרשו להתנתק לאלתר ללא קנס. תציינו שאתם שומרים לעצמכם את הזכות לבטל את ההרשאה לחיוב כרטיס והאשראי, וכי אתם דורשים תשובה בכתב לעניין. בשלב הבא יתקשר אליכם נציג וית…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ariel-ro,

שלום לכם! יש לי בעיות ברשת האלחוטית מחשב אחד מתוך ה3 שמחוברים אליה(1 קווית ו2 אלוחטית) עושה בעיות. הוא מתנתק כל כמה זמן. זה אומר שהסימן שמראה שהוא מחובר מראה X קטן כזה כאילו הוא לא קולט רשת. ועושה בעיות בICQ. לא עשיתי שום שינויים, רק הצפנתי את הרשת בWPA ולא היו בעיות. היום היו בעיות במחשב הזה אז הורדתי את ההצפנה, ועדיין יש בעיות. יש לציין שאני עושה REPAIR אז הוא מתחבר שוב כאילו לא קרה כלום מה אפשר לעשות? הראוטר של LINKSYS תודה אריאל נ.ב. איך מבטאים LINKSYS? עם K או בלי?

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  13. לפני יותר משנה פתחתי כאן דיון על נתב חודר ממ"ד אבל עקב כל מיני דברים לא יצא לי לקנות לבסוף את הנתב Edimax BR6216MG שמאז כבר הספיק לעלות במחיר במעל 200 שקל. הדרישה היא עדין אותה דרישה כמו מאז.. נתב שיחדור ממ"ד שנמצא 4 מטרים מהחדר שבו הנתב יהיה מונח. לא ממש הצלחי למצוא נתבים שתומכים בMIMO דרך זאפ כי הם לא מציינים אם בכלל הם תומכים בזה או לא. והנתבים של רשת N יוצאים ממש יקרים ביחד עם הכרטיסי רשת. יש המלצה לנתב שיעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר ולא ידרוש ממני יותר מידי מזומנים (400 שקל בערך לשניהם)? או שאני אצטרך לקנות נתב ברשת N ולהוציע סכום של 500 שקל ומעלה רק בשביל שיחדור לי ממ"ד?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן, שמתי לב שמדי פעם אני מקבל פינגי גבוהים מדי או מהירות אינטרנט קצת יותר פחותה. איך אני יכול לנעול את הראוטר האלחוטי הזה עם סיסמא? אני לא זוכר איך להכנס אל ההגדרות שלו... בנוסף גם, אתמול חבר שלי הגיע אלי עם הלפטופ שלו, המהירות שהוא הוריד מהאינטרנט היתה גבוהה משלי, וזאת למרות שהראוטר היה מעלינו דרך קיר בטון במרחק של כמה מטרים, בעוד שהראוטר שלי יושב על המחשב שלי 20 סנטימטר ממנו ועדיין המהירות יותר נמוכה, יש סיבה לכך?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Vile,

יש לי בבית ראוטר של 3COM שמחובר ישירות למודם ומתחבר דרך חיבורים בקירות לכל החדרים בבית למחשבים שלנו (3 סה"כ). יש לי ראוטר נוסף של linksys שאני רוצה להתקין בחדר שלי, כך שאני יחבר אותו לקיר מצד אחד (איפה שה3COM יוצא), הוא יהיה hotspot של wifi בלבד וואז מהצד השני אני אחבר אותו למחשב. זה בגלל שאין קליטת WIFI בחדר שלי ואני צריך אותה בשביל האייפון שלי. זה אפשרי? איך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן אהלן. אז ככה. לפני כמה ימים קניתי מחשב נייד יחד עם נתב אלחוטי. התקנתי הכול, האינטרנט עובד סבבה, שני המחשבים בבית מחוברים, הכל אחלה. אבל ברגע שניסיתי להשתמש בתוכנה המחוברת לאינטרנט (במקרה הזה Utorrent אבל בדקתי גם את Steam), משום מה לא נוצר חיבור. מן הסתם הבעיה היא בפורט, ולכן בדקתי גם דרך יוטורנט וגם דרך portforward.com ואכן לא משנה איזה פורט רשמתי לא נוצר חיבור. נכנסתי להגדרות הנתב והוספתי את הפורטים לרשימה, אבל עדיין בבדיקה הפורטים לא נפתחו. האם יש משהו ספציפי שאני צריך לבדוק? האם יש חשיבות לכתובת IP סטטית או דינמית במצב כזה? עקבתי אחרי כל ההוראות שראיתי באינטרנט לגבי פתיחת פורטים ושום דבר לא עזר... תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Radeon38,

היי יש לי כבל רשת מאד ארוך אבל הוא 4 גידים (אני לא יודע איזה מהירות הוא יכול להעביר והאם הוא שווה משהו) אלה הצבעים מימין לשמאל ירוק אדום שחור כתום הצבעים מלאים והם אינם חצויים בלבן הכבל נבדק והחיבורים זהים בשני הצדדים והוא מראה ניתוק. אני רוצה לדעת האם כדאי לחתוך ולעשות ממנו כבל אחר - לקנות ראשים זה לא בעיה ויש לי לוחץ. כבלים יותר מוכרים הם בעלי יותר מוליכים על כן פתחתי את הת'רד הזה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Vaz,

מה עושים ? ה utorrent אצלי לא נותן אייקון ירוק וזה אומר שהפורט שלי סגור..........מה הולך ? יש למישהו פורט מומלץ לשימוש ? אני משמש בחומת אש של ווינדוס והפורט שם ויוטורנט מאושרים ל שימוש.. ואני משתמש בנתב tplink ופתחתי את הפורט שם ב virtuall servers וגם ב port forwording אז למה לעזעזעל זה סגור ? ניסיתי גם לשנות למספר אחר וכלום..........יכול להיות שבגלל שיש לי אייפי קבוע הם דופקים אותי ? מה הולך שם אני לא מוריד מעל 5-10 קיי הפורט שבחרתי הוא 46262

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by dugi,

שלום לכולם, מה האופציות העומדות לפני בכדי להזרים וידאו למדיה סנטר העומד בסלון? *אין אפשרות להוליך כבל רשת.

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  20. קניתי מדפסת WIRELESS איך אני מגדיר למחשב הרחוק שיזהה את המדפסת(WIN XP)

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. היי לכולם יש ברשותי 3 מחשבים שכוללים כרטיס רשת GIGA-LAN, אבל בכל זאת הקצב העברה עומד על 12~ מגה לשניה... הראוטר שלי הוא GIGABYTE GN-B40 מה השינויים שאני צריך לבצע כדי לנצל את היכולת של הכרטיסי רשת ? ראוטר אחר ? סדר חוטים שונה בכבל רשת ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by arnon,

שלום לרשת המקומית שלי אני מצליח ואני רואה את שאר המחשבים שלי שברשת המחשב מקבל IP מהנתב מוגדרים בו DNS כמו במחשבים אחרים מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Harbi,

שלום לכולם, הקדמה: התקנתי לאחרונה WIN 7 ולאחר שלא הצלחתי למצוא דרייברים מסויימים פתחתי את החוברת של הלוח אם ונתקלתי במושג חדש שלא הכרתי, Teaming אז שאלתי היא, מה זו האופציה המוזרה הזאת שיש לי בלוח אם? ממה שהבנתי אפשר לחבר 2 חיבורים ל 2 כ.רשת שונים ובכך להרחיב את רוחב הפס האם הבנתי נכון? לצערי לי מצאתי מידע ברור ומובן בגוגל... תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. התקנתי רשת אלחוטית בבית,אין לי מושג איך לאבטח אותה וכל אחד יכול להתחבר אליה כנראה. השאלה היא,אם מישהו מתחבר אלי,הוא יכול לחטט לי במחשב?לפרוץ למסנגר וכאלה? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. יש לי ויכוח עם חבר לגבי הקמה של רשת ביתית כך שאני צריך את עזרתכם. יש לי מספר מחשבים שכרגע מחוברים לראוטר של Linksys WRT54GL. אני רוצה שתהיה תקשורת פנימית בין המחשבים של 1GB ולכן אני מתכוון לקנות Switch של LevelOne שתומך ב- 1GB. הטענה שלו, וכאן הויכוח, היא שבגלל שהראוטר הוא רק 100MB כל התקשורת הפנימית תיהיה ב-100MB ואין משמעות ל-1GB של ה- Switch. אני טוען שזה ל נכון. מי צודק?

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.