עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Royh,

שלום פירמטתי את המחשב הנייח שלי ושחכתי לגבות את הדרייבר של הכרטיס רשת -עכשיו אני לא יכול לגלוש באינטרנט במחשב הנייח אני כרגע מתחבר עם המחשב הנייד אין לי דיסק התקנה של הכרטיס רשת - כנראה נעלם לי דיפדפתי כאן בפורום וראיתי שעוד אנשים נתקלו בזה ושהפתרון זה להוריד תוכנה ובעזרת לגלות את החומרה הורדתי את התוכנה CPUZ התקנתי אותה במחשב הנייח בישביל לראות את הנתונים של הלוח אם וזה מה שמראה לי יצרן - gigabyte מודל- GA-M55PLUS-S3G Nvidia Nforce 410/430 חיפשתי בגוגל דרייברים מתאימים ללוח עם המודל הזה ומה שמצאתי זה מלא גירסאות שאני לא יודע איזה להוריד ובכלל אני לא חושב שיש שם דרייבר לכרטיס רשת אשמח לעזרה ממכם יש לי ווינדוס XP 64 ביט תודה ..אשמח להסבר מה אני צריך בידיוק להוריד ביש…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. אלהן אנשים! אז ככה, יש לי את המחשב שלי, ויש לי מחשב שרת ביתי שמשמש אותי כשרת WEB-DEV, שרת SVN, שרת גיבויים וכדומה. השרת מריץ אובונטו SERVER. השרת מקבל כתובת סטטית. כל הדבר הזה יושב ברשת פרטית מאחורי ראוטר (כאשר ראוטר הוא ה DG של שני המחשבים [ושל שאר המחשבים בבית]). ברצוני לגשת לשרת על ידי ה HOSTNAME שלו (הוגדר לו אחד כזה) מבלי לשנות את קובץ ה HOSTS של המחשב הנוכחי. האם דבר זה אפשרי? הראוטר שברשותי הוא tp-link tl-wr641g תודה רבה מראש, ושבת שלום!

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. תמיד בשעות יום מ12 בצהריים עד 12 בלילה ככה +- יש לי לאגים במשחקי רשת, באתרים של חו''ל וכו'. אבל בום באיזה 12 בלילה ככה +- פתאום הכל עובד חלק ומהר, אין יותר לאגים אין בעיות איטיות. למה זה? ומה אפשר לעשות בעניין?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. קיבלתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר בינו לבין המחשב השולחני כדי לאפשר העברת קבצים בין המחשבים. לא חשוב לי נושא החיבור של שניהם לאינטרנט מכיוון ששניהם מחוברים ממילא (יש ראוטר אלחוטי שהשולחני מחובר אליו והנייד מזהה אותו ומתחבר. רכשתי כבל cross ....... מה עושים עכשיו ? המון תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. החלפתי ראוטר לarcher c9 ומאז כל מחשב שמחובר לתשתית ספציפית (כבל שעובר מהחדר לסלון) לא מקבל כתובת בDHCP. בהגדרת IP ידני הכל עובד חוץ מזה שאי אפשר לגשת למחשב ע"י השם אלא רק ע"י IP. מה גורם לזה?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Hybrid06,

היי, המצב שלי הוא כזה, יש לי מודם של HOT שמחובר בקומה 1, וחיבור קווי מהמודם למחשב נוסף שנמצא בקומה 2. בקומה 2 אין קליטת WIFI, ולכן החלטתי לחבר אליו את 6740U וליצור לי AP (נעזרתי במדריך המצויין http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ) ** מצטער אם אני מבלבל פה מושגים כי אני די חדש בתחום. עבדתי ע"פ החלק השני של המדריך , ושרציתי לשנות את הכתובות לנתב החדש קיבלתי שיש איזה בעיה לאחר מכן ניסתי לבטל את ה DHCP והכל עובד, יש גלישה ואינטרנט אלחוטי.. האם זה שלא החלפתי לנתב כתובת יכול לגרום לבעיות/ האטת גלישה וכו' ? ד"א אחר כך אין לי אפשרות לגשת להגדרות של הנתב, ולפעמים צריך לעשות לו RESET. תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by GGuyZ,

נציגי השירות של בזק (בינלאומי) טוענים את הדבר הבא: לבזק רוחב פס של 13GB לאינטרנט זהב וברק כ2-3 ג'יגה. לנטויז'ן 6 ג'יגה וכו'. כלומר הם טוענים שלהם רוחב פס משמעותי בהרבה מהאחרים, וכך אין מה לדאוג שהלקוח לא יקבל את רוחב הפס שהוא משלם עליו. רציתי לדעת אם יש דברים בגו או שמדובר בסתם שקר נוסף?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום יש לי בחדר שלי נתב D-LINK DSL-6740U של בזק שאני משתמש בו עם המחשב שלי ועם ה PS4. בסלון אני בקושי קולט wireless בגלל המרחק. העברתי כבל מהנתב עד לנקודה מסויימת בסלון. שם אני רוצה לחבר נתב אלחוטי נוסף כדי שגם בסלון אני אוכל לגלוש מהאייפון/אייפד ועוד ב wireless וגם לחבר שם מחשב נייח בכבל רשת. אשמח לדעת איך אני אמור לעשות את כל ההתקנה וההגדרה של כל הדבר הזה . אגב אם זה משנה משהו אז אני עובד עם ווינדוס 7. והנתב שאני מציב בסלון יהיה אחד מהשניים (לפי המלצתכם) : 1. D-LINK מדגם DI-604 2. Edimax מדגם BR-6204WG אני מניח שעדיף D-LINK כדי ש2 הנתבים יהיו מאותו חברה אבל את זה אתם תגידו תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by netanel1234,

שלום, כדאי לעשות אינטרנט במהירות 5 מגה ב 130 שקל כולל ספק ותשתית.. תודה!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

יש לי מודם אמביט של הכבלים, ויש לו 4 יציאות: CABLE\TV(מחבר את המודם לאינטרנט כבלים), POWER(חשמל) ENET(שמחובר בכבל רשת לכרטיס רשת) וUSB. השאלה שלי היא, האם ניתן במקום להוסיף למחשב הנוכחי כרטיס רשת על-מנת הפיכתו למחשב LAN שיספק אינטרנט למחשב אחר, לחבר את המחשב השני עם כבל USB כלשהי לתוך הכרטיס רשת\חיבור USB. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. היי חברים, אני עובר דירה ואגור במרתף יהיה לי שם מחשב נייח ומחשב נייד וגם פלאפון מן הסתם ... יש אפשרות לעבוד עם מחשב נייח כך שהוא יקלוט WIFI או שהוא חייב חיבור ethernet? כנראה הקליטה במרתף תהיה לא משהו אז חשבתי על רפיטר או ראוטר שאחבר אליו את הכבל רשת מלמעלה אין לי מושג בדברים האלה אשמח להמלצה על משהו יחסית זול ונוח לקינפוג שיתן לי אות חזק במרתף תודה!

12. Started by עומר ד,

יש לי פקס\מדפסת לא אלחוטית שנמצאת בחדר נפרד מהחדר בוא נמצא המחשב שלי. למדפסת כניסת USB. איך אני יכול לחבר את המדפסת למחשב בלי להשתמש בכבלים ובעלות הנמוכה ביותר? האם יש התקני USB אלחוטיים שניתן לחבר למדפסת ולמחשב ויצרו את החיבור הדרוש? בנוסף, יש לי רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים (הרשת האלחוטית הביתית של הכבלים - מודם ונתב), האם אני יכול לחבר את המדפסת לרשת הזו באיזה שהיא צורה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. עד היום לא הצלחתי לשלב ראוטר עם מודם אלקטל הום ברשת ביתית. המודם מגיע כשהוא מקונפג ל-PPTP. הבעיה שראוטרים רבים (גם שלי ביניהם) לא מותאמים ל-PPTP, אלא רק ל-IP דינאמי, או IP סטאטי, או PPPoE. כל מה שניסיתי לא עבד, לא הצלחתי להתחבר בו זמנית לאינטרנט עם יותר ממחשב אחד. חשבתי שאולי הבעיה אצל קווי זהב, שעובדים ב-PPPoA, שאלות שלי לפורום הזה נותרו ללא מענה... (למרות הכוונות הטובות), בקיצור - העסק נראה אבוד... היום נמצא הפיתרון: בכמה צעדים פשוטים ניתן לקנפג את המודם ל-PPPoE (דרך ממשק web לכתובת 10.0.0.138). אין צורך להפוך אותו ל-PRO. ברגע שהראוטר גם עובד ב-PPPoE הוא שולח למודם את שם המשתמש והסיסמא, העסק עובד כמו שעון, ובא לציון גואל! הפיתרון באדיבותו ובסיועו של יחיאל, המככב בפורום …

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Dalmedigos,

יש לי מחשב נייד ומודם סלולרי, אני רוצה לשדר מהמחשב הנייד WIFI כך שיהיה אפשר לגלוש למי שיתחבר אליו. ניסיתי לחפש אפשרות כזאת בחיבורי הרשת, לא מצאתי משהו מתאים. אם מישהו יודע איך אני יכול לעשות כזה דבר אני אשמח להסבר. דרך אגב, אני חייל ופתרון כזה יעביר לי שמירות הרבה יותר בכיף =] תודה, איתי.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by saar2,

קנית לוחץ , כבל וקונקטור ל-rj45 מסוכך . אני רוצה ליצור כבל רשת בין המחשב לSWITCH , לפי איזה סדר לחבר אותם ? וכיצד אני מחבר אותם ?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אני מנסה להעביר מידע בין HDD על המחשב שלי (לוח Z77, כרטיס רשת 1Gbit) לבין דיסק רשת של IOMEGA שלפחות על הנייר תומך גם הוא ב-1Gbit. הראוטר שלי הוא TP-LINK 1043ND ושני כבלי הרשת הם CAT6 חדשים ולא ארוכים. משום מה אני לא מקבל יותר מ-12MB או ~100Mbit בהעתקה ישירה בין השניים. יש למישהו מושג איך לבדוק ולתקן את העניין? תודה

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. בעיה עם שליכת מייל של GMAIL רושם לי את ההודעה הבאה : הכתובת "bo55@netvision.net.il‬" בשדה "אל" לא זוהתה. ודא שכל הכתובות מופיעות בתבנית הנכונה. הכתובת מופיעה בשורה הנכונה אך משום מה GMAIL לא יכול לשלוח מייל זה ואחרים למה ? מה עושים

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום לכולם,ומועדים לשמחה. יש לי בעיה מוזרה מאוד. התקנתי אתמול אופיס 2024 במחשב הנייד שלי ושמתי לב שהגדרתי את המייל באוטלוק (הבסיסי) של האופיס פתאום האינטרנט נופל לי בחדר. יש לי סטרימר בחדר שמחובר לוויפי עם סיבים 1000 מגה של פרטנר. כל פעם שאני נכנס לאאוטלוק בודק מיילים וכו'..בטלויזיה מתנתק לי ורושם יש להתחבר לאינטרנט. אני סוגר את האאוטלוק במחשב האינטרמט חוזר. זה קרה לי גם בשליחת קבצים קבצים גדולים בוואצאפ. שהאינטרנט נופל. זה קורה לי רק בטלויזיה בחדר בסלון זה לא משפיע. מישהו יודע למה?

19. שלום, כשאני מעביר קבצים עם מחשב נוסף המחובר לרשת הביתית (נתב: מודם אלקטל "פרוץ" , האב: Dynamode 10/100 8 Port Switching Hub) הקבצים עוברים במהירות של 1 מגה לשניה, לפי מה שהבנתי, המהירות צריכה להיות סביב ה-10 מגה לשניה. רציתי לדעת מה הבעיה וכיצד ניתן לסדר זאת. תודה

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by er0101,

שלום, רציתי להתייעץ איתכם. בחדר מסויים יש לי קליטה של 20 רשתות אלחוטיות. אולי בגלל אותו עניין, השיחות הסלולריות מתנתקות ולפעמים לא שומעים טוב. הגלישה נפסקת ברשת אלחוטית מוצפנת בקליטה מקסימלית. באותו רגע אין פינגים לאינטרנט ולנתב. אותו דבר עם רשת ללא הצפנה בקליטה מקסימלית. הנתב עבד תקין בבית אחר. הרשתות בתקן N. הכרטיס האלחוטי הוא כרטיס בעוצמה 1000mw. אשמח להצעות.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by INFERNO,

סתם רציתי לדעת

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by esaly,

היי, יש לי את הבעיה הזו כבר הרבה מאד זמן אבך עוד לא התפנתי לטפל בה, יש לי רשת בבית שמכילה 2 לפטופים ומחשב ראשי, כולם רואים את כולם חוץ מאחד הלפטופים שלי שממנו רק ניתן לראות את שאר הרשת ולא ניתן לראות אותו ממחשהים אחרים. על כולם מותקנת XP, וכולם עם אותו WORKGROUP... ניסיתי את הWIZARD של הגדרת הרשת מס פעמים כאשר כל פעם ניסיתי לשנות את השם של הנייד וזה לא עוזר... יש לציין עוד כי כל המחשבים בעלי אותה תצורת תוכנות (אנטיוירוס ופיירוואל של ווינדוס) אשמח מאד לעוזרים...

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. 1. עדכון קושחה כרגע על קושחה מקורית v1.01.04 מישהו עדכן את הקושחה לראוטר הזה? הגרסה שהאחרונה שמצאתי היא v1.02.15 עבור DG834Nv1 והדגם של בזק הוא DG834NU, כך שלא בטוח אם הוא מתאים. http://support.netgear.com/app/products/model/a_id/2331 2. מהירות תקשורת איטית מאד ברשת הביתית -הראוטר מוגדר על מהירות 270Mb -מחשב אחד מחובר קווי, OS Win7, כרטיס רשת Giga -מחשב שני, נייד R52מע' הפ' Win7, כרטיס רשת Intel PRO/Wireless 2200BG מהירות העברת מידע בין המחשבים עומד על בערך 1.6MB/s נראה לי שהבעיה כנראה קשורה לדרייבר של הכרטיס האלחוטי (באתר של אינטל מצוין שהוא אינו תומך בווינ' 7) חשבתי על עדכון הקושחה , אם זה מגיע מכיוון הראטור. איפה הבעיה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. בשעה טובה הבאתי את הנתב החדש. דבר ראשון הקליטה שלו דיי טובה בבית ( מגיע לקצה השני בקומה התחתונה של הבית, מה שלא היה לפני זה ). עכשיו יש לי כמה שאלות... בגלל שבזמן האחרון לא היה לי אינטרנט, הצלחתי "להתעלק" על איזה אינטרנט של שכנים, שהיה ללא סיסמא. לא הייתי רוצה שיעשו גם לי את זה ( עד היום זה היה פתוח ), ורציתי לדעת באיזו שיטת אבטחה לבחור? WEP / WPA - PSK / WPA2 - PSK יש אפשרות לשלב בין שני סוגי ה WPA ( אין לי מושג באמת מה זה אומר ) ו WPA 802.1x אני לא משתמש כרגע בתקן N, אבל האם להגדיל את המהירות מ 130 ל 270? זה ישפר אולי את הקליטה או שאין שום קשר? ועוד שאלה, על הפאנל הקידמי יש כפתור WPS, מה התפקיד שלו? ( חיפשתי קצת באינטרנט ולא ממש הבנתי ) תודה!

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by אור כהן,

שלום לכל חברי הפורום היקרים וערב טוב לפני כחצי שנה (אם אני לא טועה) עברנו מבזק ל012, בשל מבצע שהתנהל בעבודתו של אבי. המעבר הנ"ל החליף את תשתיתנו מתשתית בזק לתשתית הוט (ומטלפון בזק להוט, תחת חבילת טריפל) ולספקית 012 במקום בזק. הוא שיפר את האינטרנט שלי ל5MB. אצל בזק היה לי 2.5, עם גיימרים, הייתי מקבל 100-92 פינג בשרת ספציפי של CRYSIS, מארה"ב, בהתחלה זה היה 230, דיברנו איתם, הם הוסיפו אותו לרישמת שרתי הגיימינג והוא צנח ל100 עוד דוגמא היא במשחק CS:S, שרת מארה"ב שאני משחק בו, בבזק קיבלתי 140-150 פינג שם. אבל מיד אחרי המעבר ל012 (יחד עם גיימרים, כן זה שעולה 60 ש"ח לחודש) אני קיבלתי 130 פינג בול באותו שרת ב על 5MB CRYSIS במקום 100 אצל בזק על 2.5. אצל CS:S אני מקבל כיום …

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים