עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לנו בבית בעיה שיש מחשב אחת שלא קולט את הרשת בבית וחיברתי אותו עם כבל רשת עד השיפוצים אבל ההורים לא רצו את הפתרון עם הכבל... ראיתי באינטרנט את המוצר הזה. מישהו יכול להסביר לי מה זה בידיוק עושה? איך עושים את זה? זה עובד טוב ומומלץ? אם למישהו יש עוד פתרון אשמח לשמוע, תודה.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום לכם, אני (לצערי) לקוח של נטוויזן 013, ויש לי חבילה של 5 מגה אינטרנט דרכם. הבעיה שאני לא מרגיש את זה! הייתה תקופה שהאינטרנט היה מהיר והכל סבבה, אבל בחודשיים האחרונים האינטרנט איטי בצורה מחרידה לחלוטין. איפסתי את הראוטר ואת המודם (את הביוס של הראוטר צריך לעדכן אבל אני חושש לעשות זאת), ואיפסתי את ההגדרות במחשב שלי. עדיין הבעיה נמשכת! הגלישה בפיירפוקס\IE היא כ"כ איטית שבהרבה מקרים יוטיוב לוקח לו יותר מ20 דקות לטעון סרטון מסכן, שבעבר הייתי צריך לחכות 20 שניות, כ"כ איטי שאני יותר למצליח להיכנס לSteam בטענה שהחיבור נכשל, כ"כ איטי שהעידכונים של הויסטה נכשלים עקב אי חיבור. זה מעצבן! מה עושים לגבי זה? מחר אני מתכוון להתקשר לתמיכה הטכנית של נטוויזן 013 ולהתפוצץ עליהם, אבל זה לא…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לחברים. לאחר שדרוג בתשתית הוט למהירות של 30מב, קבלתי ראוטר אלחוטי. אני ממש, אבל ממש לא מרגישה שלמה עם מכשיר כזה שפולט קרינה. הייתי רוצה לבטל את הwifi או יתרה מכך לרכוש מודם קווי שאינו wifi. אז 2 שאלות: האם ניתן לבטל את הwifi בראוטר הקיים אצלי, קבלתי אותו מהוט, של tp-link עם שני אנטנות. האם יש מודם קווי שיכול להתמודד עם מעל 30מב? - מישהו יכול להמליץ או לתת קישור בבקשה? תודה ובוקר טוב.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Orreu65,

שלום, האם אני יכול לחבר ראוטר של TP-LINK WR841N למודם NETGEAR VVG 2000 אלחוטית בלי הכבל שמחבר בין שניהם? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by olegu,

אני ביררתי וגיליתי שמבין כל הספקים שמספקים ADSL אקוואנט הוא הכי זול 17$ לחודש גם ל0.5 וגם 1.5. הכי יקר זה נטויז'ן (שאליהם אני מחובר כעת) אם40$ 0.5 ו50$ 1.5 ושאלתי היא למה יש הבדל כו גדול של 23$ -33$. האם לקוחות של אקוואנט גם גולשים במהירות של פי 2 או 3 בנטויז'ן. האם אין להם פס רחב גדול לחו"ל. אני יודע שאצל ספקים יותר יקרים גם המהירות יותר גדולה אבל איך שאני יודע היא לא כל כך משמעותית (כך לפחות אמרו לי בבזק). אם ההבדלים במחירים הם גם ההבדלים באיכות במהירות. למישהו כאן יש ניסיון אם אקוואנט?? מה המהירות של חבילת 0.5 האם היא עולה רוב הזמן על 35-40K ומה המהירות של 1.5 האם זה עובר את המאהK. כמה אתם מורידים בKAZZA? ואם אין הבדל גדול במהירות אז לדעתי זה מאוד שווה משום שאם לדוג…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by esaly,

היי, יש לי את הבעיה הזו כבר הרבה מאד זמן אבך עוד לא התפנתי לטפל בה, יש לי רשת בבית שמכילה 2 לפטופים ומחשב ראשי, כולם רואים את כולם חוץ מאחד הלפטופים שלי שממנו רק ניתן לראות את שאר הרשת ולא ניתן לראות אותו ממחשהים אחרים. על כולם מותקנת XP, וכולם עם אותו WORKGROUP... ניסיתי את הWIZARD של הגדרת הרשת מס פעמים כאשר כל פעם ניסיתי לשנות את השם של הנייד וזה לא עוזר... יש לציין עוד כי כל המחשבים בעלי אותה תצורת תוכנות (אנטיוירוס ופיירוואל של ווינדוס) אשמח מאד לעוזרים...

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Zadu,

אז יש לי כרגע ראוטר TP Link TD W9980 ואני מחפש לקנות ראוטר חדש יותר טוב ממנו בכל התכונות וגם שיהיה תמיכה בVectoring וביכולות אלחוטיות הכי חדשות שיש. אין הגבלת מחיר. אשמח להמלצות של ראוטרים שעומדות בקריטריונים.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by רון88,

אני צריך לבקש מודם/נתב מסויים? כי אני רוצה לחבר את זה לשלי עוד דבר. קיימים כבר נתבים של WPA3 בעולם או שזה לוקח זמן? אישית אני רוצה להירשם לפרטנר טיוי בגלל שלא קולטים טוב ערוץ 20 בעידן פלוס כלומר לפעמים עובד לפעמים לא תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by dror_gh,

הפנייה של טווח פורטים ב D-LINK 604 דגם DI-604 איך אני עושה את זה ? מישהו יכול לעזור לי ? אני צריך להפנות פורטים 20000-20140 וכמו שאתם רואים זה טווח ענק ואני לא יכול להפנות את זה בפורטים בודדים. איך אני מפנה טווח כזה? תודה רבה

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. הורדתי את המוזילה החדש 1.1 ועכשיו אני בודק את הנווט הזה עם כל סוגי האתרים . ראוי לציין שיש לו סידור ממש יותר טוב ונוח של לינקים מהירים. הוא מציג עברית ברב האתרים בצורה תקנית וחלקה. אני זוכר שניסיתי לעבוד עם Netscape האחרון וזה ממש לא מתקרב למוזילה. גשו בהמוניכם והורידו את התוכנה . מוזילה

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by NTK1,

יש ספק חדש שנקרא טריפל C, האתר שלהם לא אטרקציה גדולה, אבל הם עד עכשיו פנו בעיקר ללחוקות עיסקיים, ובגלל זה לא השקיעו יותר מדי בפרסום ובאתר, מה שכן, החברה מציעהנ מחירים נ מוכים מעוד, כל החבילות שלהם הם ללא התחייבות, כרגע אני מתכוון לעבור לNGN ב-15MB בבזק הציעו לי 99 ש"ח ללא התחייבות, ובטריפל C זה 73, אם הם יתנו לי מחיר דומה אני אשאר אצלהם, עוד יתרון של טריפל C שרוחב הפס שלהם כרגע הרבה יותר גדול מכמות הלקוחות שלהם, ככה שהגלישה לפי מה ששמעתי טובה מאוד, היה עליהם גם כתבה בTHE MARKER לא מזמן.... זה האתר שלהם http://www.ccc.net.il/Domestic.aspx לפי דעתי חברה שמציע חבילות רק ללא התחייבות הרבה יותר רצינית מכל חברה אחרת,כיום כולם רק מנסים לכבול אותך, ואז נותנים לך שירות גרוע, ברגע…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  12. Started by techmeout,

היי חברים אני שוקל להצטרף לפרטנר פייבר ויש לי כמה שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות אם מישהו כבר מחובר אליהם. 1. האם ניתן כמו בבזק למשל, להפוך את הראוטר של פרטנר למודם בלבד (ברידג')? אני מעוניין להמשיך ולהשתמש בראוטר הפרטי שלי 2. האם כשמתחברים לפרטנר פייבר מקבלים כתובת איי פי "אמיתית" או פנימית של פרטנר? 3. הבנתי שפרטנר לא נותנים ללקוח את סיסמת האדמין לראוטר שלהם, האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by needcomp,

רציתי לברר האם NGN זה משהו ששווה להתחבר אליו ? האם ה 10MBit/s באמת ניתן לניצול או שלאור ההגבלות שיש, מקבלים הרבה פחות ? האם למישהו פה יש את זה כבר ויכול להגיד ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Cheif,

נתב VDSL חדש בישראל. ה-KW62293 של חברת Kasda הוא נתב AC1200, עם 4 יציאות LAN של 1G, כניסת LAN יעודית, ופורט USB 2.0. הדגם הזה, המיובא על ידי פיקוק (שגם מיבאת את מוצרי EDIMAX), אינו תומך ב-Vectoring ומחירו בארץ ב-450 שקל. http://www.kasdanet.com/GHCSZ/pro_view-68.html

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. זה סיוט! אני משאיר את התוכנת שיתוף פתוחה בלילה אני קם ומסתבר שאחרי 10 דקות שהלכתי לישון האינטרנט התנתק! הבעיה גם שהוא לא מתחבר שוב אוטומטית, אלא אני צריך לנתק ולחבר את הנתב האלחוטי. יש לי ראוטר 1025W RTA. ודבר אחד יש לי להגיד, התמיכה של בזק לא עוזרת בשיט! מה הסיבה? וכן, פתחתי את הפורטים כמו שצריך עם IP סטטי וכד' (בעזרתו של אחד מהתומכים).

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by shaico,

אני משתמש בהום פלאג על רשת החשמל, כדי להעביר אינטרנט מקצה לקצה בבית. הכל עובד פיקס, אבל כשאני מדליק את האור באמבטיה, התקשורת מתנתקת !... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה ? אני לא יודע אם זה קשור - אבל אציין שעפ"י דרישות המכשיר יש לחבר כל קצה של ההום פלאג לשקע נפרד (שלא יחוברו אליו מכשירים נוספים באמצעות מפצל). בפועל, בצד הקולט ההום פלאג אכן מחובר לשקע נפרד, אבל בצד המשדר אין לי אפשרות לחברו לשקע נפרד, והוא מחובר עם מפצל יחד עם עוד כמה מכשירים). אודה לרעיונות ו/או הצעות לפתרון.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. התחברתי לטריפל-סי; אליהם אפשר להתחבר רק עם חייגן. עד עכשיו הייתי מחובר ללא חייגן. שני מחשבים היו מחוברים למודם דרך סוויץ'. נציג תמיכה שלהם אמר לי שאפשר לחבר את שני המחשבים עם ראוטר. הבעיה היא שיש לי ראוטר שעשה לי כל מיני בעיות עם האינטרנט. אין לי בעיה לחבר את המחשב השני דרכו; אבל אני לא רוצה לחבר את המחשב שלי דרכו. כלומר, אני חשבתי לחבר את הראוטר אחרי הסוויץ'. התומך אמר לי שזה בלתי אפשרי. מישהו יודע אם זה אפשרי; או יכול לתת פתרון אחר? טוב, כבר די הסבירו לי למה זה בלתי אפשרי; וגם חשבתי על שני פתרונות אפשריים: 1) להתחבר לעוד ספק ללא חייגן ואז אפשר לחבר את אחד המחשבים לאחד, ואת השני לשני. 2) לקנות (או לבקש בחינם) עוד יוזר מה. אם יש לכם עוד פתרונות אז בבקשה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אני מנסה להעביר מידע בין HDD על המחשב שלי (לוח Z77, כרטיס רשת 1Gbit) לבין דיסק רשת של IOMEGA שלפחות על הנייר תומך גם הוא ב-1Gbit. הראוטר שלי הוא TP-LINK 1043ND ושני כבלי הרשת הם CAT6 חדשים ולא ארוכים. משום מה אני לא מקבל יותר מ-12MB או ~100Mbit בהעתקה ישירה בין השניים. יש למישהו מושג איך לבדוק ולתקן את העניין? תודה

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by niva401,

אני מחפש מדריך מפורט (מעבר למדריך שקבלתי מבזק עם הנתב), כדי לשלוט על מאפיינים הרבים שיש בו

20. צהריים טובים . קיימות תוכנות חינמיות שיכולות לספק פיתרון ברמה זו ? תודה .

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by GNU,

רכשתי היום מודם/נתב של ECI +B-FOCus Router 312 זה בהמשך להודעה ששלחתי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108134.0 יש לי סוויץ' שאליו מחוברים 3 מחשבים. והמודם/נתב מחובר ל uplink. התקנתי את החייגן ועכשיו אני יכול להתחבר רק ממחשב אחד כל פעם ובמהירות כתוב 100Mbsp (יש לי 1.5 מ"ב) (החייגן הוא wan miniport PPPOE) אין לי מושג מה אני צריך לעשות. מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה שבכל המחשבים יהיה חיבור לאינטרנט באופן עצמאי? צריך להכנס לנתב דרך הדפדפן? איך עושים את זה? תודה רבה לעונים.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Epidem,

לאחר שכשלתי להשתמש בקו הטלפון הביתי ככבל רשת הבנתי שזה לא אפשרי וגם חיפשתי בפורום ומצאתי את הנושא הזה, שבעצם סוגר את העניין אז פניתי לשאול בפורום מה אני צריך בשביל להשחיל בתעלות כבל רשת רגיל (האשכול) לכן קניתי 100 מטר כבל 5e - FTP (עם בידוד אלומיניום) הרבה תקעים לוחץ תקעים וכבל סטלבנדר העברתי את הכבל במקומות הרצויים, חיברתי ראשים, לקח קצת זמן על שלמדתי איך לעשות את זה מהר וטוב אבל הצלחתי בסופו של דבר. חיברתי בתצורה ישרה לפי הסדר הבא (בכולם): ירוק לבן | ירוק | כתום לבן | כחול | כחול לבן | כתום | חום לבן | חום (פה זה רשום מימין לשמאל, בחיבור זה משמאל לימין, בדיוק כמו במדריכים שמצאתי באינטרנט) הכבל הקצר (כ-6M) בינהם עובד, הכל טוב ויפה. הכבלים הארוכים יותר כ10M וכ-15M מטר, פש…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום חברים, לאחרונה אני שם לב להאטה קיצונית בשעות הערב, הוט+בזבל 100 מגה. הם פשוט נוכלים - כאשר עושים בדיקת מהירות באמצעות Speedtest המוכר - מקבלים 100 מכה. לעומת זאת כאשר הולכים לאתר בדיקת מהירות פחות מוכר, כגון bandwidthplace.com (שבבוקר נותן 100 מגה בלי בעיה) - פתאום מקבלים את המהירות האמיתית: 5, 10, 15 מגה לכל היותר. כמו כן לפעמים YoUTube לא זז בכלל. אין לי כח לריב איתם, מעדיף פשוט לעבור חברה - השאלה אם לא בכל החברות זה ככה? אם לא, על איזו חברה אתם ממליצים שתיתן 100 מגה סולידי בכל שעות היום + חיבור טוב לאירופה? אני צריך שמשחקים כמו Overwatch ו LoL יהיו עם חיבור טוב, ללא איבוד מידע ועם פינג נמוך.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  24. אני רוצה לעשות את החבילה הכי נמוכה בכבלים ... ביינתיים אני מתלבט על נטוויז'ן! מה אתם אומרים!~?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. 1. עדכון קושחה כרגע על קושחה מקורית v1.01.04 מישהו עדכן את הקושחה לראוטר הזה? הגרסה שהאחרונה שמצאתי היא v1.02.15 עבור DG834Nv1 והדגם של בזק הוא DG834NU, כך שלא בטוח אם הוא מתאים. http://support.netgear.com/app/products/model/a_id/2331 2. מהירות תקשורת איטית מאד ברשת הביתית -הראוטר מוגדר על מהירות 270Mb -מחשב אחד מחובר קווי, OS Win7, כרטיס רשת Giga -מחשב שני, נייד R52מע' הפ' Win7, כרטיס רשת Intel PRO/Wireless 2200BG מהירות העברת מידע בין המחשבים עומד על בערך 1.6MB/s נראה לי שהבעיה כנראה קשורה לדרייבר של הכרטיס האלחוטי (באתר של אינטל מצוין שהוא אינו תומך בווינ' 7) חשבתי על עדכון הקושחה , אם זה מגיע מכיוון הראטור. איפה הבעיה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים