רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
טוב ככה לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית. המחשב והראוטר שלו ממוקמים בחדרים נפרדים. כרגע יש לו בעיה (שהופיעה רק עכשיו,כלומר הוא עבד תקופה ארוכה כאשר הכל טוב) שהוא יכול להתחבר לאיסיקיו,תוכנות שיתוף למיניהם וכד' אבל הוא אינו יכול לגלוש באינטרנט (פיירפוקס/אקספלורר). למשהו יש מושג מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הורדתי את המוזילה החדש 1.1 ועכשיו אני בודק את הנווט הזה עם כל סוגי האתרים . ראוי לציין שיש לו סידור ממש יותר טוב ונוח של לינקים מהירים. הוא מציג עברית ברב האתרים בצורה תקנית וחלקה. אני זוכר שניסיתי לעבוד עם Netscape האחרון וזה ממש לא מתקרב למוזילה. גשו בהמוניכם והורידו את התוכנה . מוזילה
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ומקווה שאני לא חוזר על שאלה שכבר נשאלה כאן בעבר אני צריך המלצה לראוטר לשימוש משרדי קטן - בעיקר חשוב לי שהוא יוכל לשרת לפחות 10 קליינטים במקביל, עדיף שיהיה אפשר אפילו 20 ומעלה (אם זה לא מוגזם). בנוסף אני חייב שהראוטר יוכל במידת הצורך לקבל חיבור אינטרנט מנטסטיק-USB סלולרי (3G/3.5G/4G) שמחברים אליו. מהנסיון הביתי שלי, אני בד"כ מעדיף נתבים תוצרת לינקסיס/סיסקו, אבל לא הצלחתי להבין האם יש להם דגם שעונה לדרישות האלו. אנא הושיעו
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! במסגרת שיפוצים בדירה, השחילו אצלנו כבל CAT6, אשר קצה אחד שלו נמצא בחדר של אחי ואחד בסלון, כאשר הוא יוצא ומסתלסל אצלי לצורך המשך ההתקנה. וכאן אני צריך את עזרתכם... אני מעוניין לחתוך את הסלסול בצורה כזו שתהיה לי נקודה גם אצלי, שתהיה מחוברת לשני הקצוות הקיימים (הסלון והחדר של אחי). מה חיבורי הקצה שאני צריך מבחינת שקעים ופאנלים בקיר, ומהי צורת החיווט אל אותם חיבורי הקצה? מצורפת תמונות להמחשת המצב התמונה הראשונה והשניה הן של היציאה אצל החדר של אחי. צילמתי גם את החוטים הפנימיים, לצורך שאלת החיווט התמונה השלישית היא הסלסול שיוצא מהחדר של אחי לחדר שלי, חוזר לקיר וממשיך לסלון.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בחדר שלי נתב D-LINK DSL-6740U של בזק שאני משתמש בו עם המחשב שלי ועם ה PS4. בסלון אני בקושי קולט wireless בגלל המרחק. העברתי כבל מהנתב עד לנקודה מסויימת בסלון. שם אני רוצה לחבר נתב אלחוטי נוסף כדי שגם בסלון אני אוכל לגלוש מהאייפון/אייפד ועוד ב wireless וגם לחבר שם מחשב נייח בכבל רשת. אשמח לדעת איך אני אמור לעשות את כל ההתקנה וההגדרה של כל הדבר הזה . אגב אם זה משנה משהו אז אני עובד עם ווינדוס 7. והנתב שאני מציב בסלון יהיה אחד מהשניים (לפי המלצתכם) : 1. D-LINK מדגם DI-604 2. Edimax מדגם BR-6204WG אני מניח שעדיף D-LINK כדי ש2 הנתבים יהיו מאותו חברה אבל את זה אתם תגידו תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, הצריכה שלי מתבטאת ב2-3 מכשירי סטרימינג שיזרימו נתונים בhd or full hd. ולכן הראוטר יצטרך להיות חזק מספיק בשביל זה. קנייה בארץ או בחו"ל והתקציב הוא 300 אבל מן הסתם עדיף להוציא פחות. עריכה: קראתי את התגובות שלכם והבנתי שאני צריך לרדת בדרישות מהראוטר. אם אחבר שני סטרימרים דרך "רשת על גבי חשמל" ואת השלישי בכבל ישירות לראוטר זה אומר שאצטרך שהיציאות הקוויות שלו יוכלו לספק 100Mb. עדיין הייתי רוצה שהוא יתמוך במהירות גבוהה באלחוט (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב). יש חיה כזו במחיר סביר יותר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הדגם הוא 3CRWER100-75. עבד כמו גדול עד שעברנו דירה, עכשיו הוא מתנתק לסרוגין פעם ביום לדקה-שתיים וכל פעם שאני מעדכן הגדרות כלשהן ואני לוחץ על apply הוא סופר 30 שניות אחורה, מחזיר אותי למסך הראשי ולא קורה כלום.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עשיתי כבר מספר השוואות וראיתי המלצות ל VMG3926 שנראה שכבר לא נמכר בארץ. ראיתי את ה DSL-G225 אבל נראה שהוא לא חזק מספיק. איזה הייתם ממליצים רוטאר מודם לגיימינג ושיהיה אמין ועמיד בעומסים? יש לי כרגע 100M בבית. וכמובן עדיפות ל 1G ו AC אין לי בעיה להמזין מחו"ל, גם יכולים להביא לי אותו אנגליה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בהתייחס לתמונה המצורפת "אופציות#": 1. האם אלה האופציות לשימוש ב-AP? י 2. האם השמות הם #1_wiredBridge ו- #2_client ו- #3_repeater/rangeExtender ? קראתי איך Router יכול (ואף מומלץ) לשמש בתור AccessPoint.. אני מסתכל על WR1043ND ושואל: 3. האם יוכל לשמש כ-AP בשלושת האופציות שתיארתי מקודם? 4. האם ישלו את האפשרות לזהות כבל מוצלב/רגיל אוטומטית (Aotu Uplink או Auto MDI/MDI-X)? י 5. מה קורה מבחינת אפשרות זיהוי זו, כששני נתבים כאלה מחוברים ביחד? 6. מעבר להגדרות הראשוניות, במה זה יהיה שונה מ-AP אמיתי (נגיד WA901ND)? אני מעוניין להקים שני מערכים שיכללו APs (אם תרצו, נתבים כ-APs).. בהתייחס לתמונות המצורפות "מערך1#" ו- "מערך2#" (עם שתי אפשרויות): 7. האם זה אפשרי? 8. …
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחר שכשלתי להשתמש בקו הטלפון הביתי ככבל רשת הבנתי שזה לא אפשרי וגם חיפשתי בפורום ומצאתי את הנושא הזה, שבעצם סוגר את העניין אז פניתי לשאול בפורום מה אני צריך בשביל להשחיל בתעלות כבל רשת רגיל (האשכול) לכן קניתי 100 מטר כבל 5e - FTP (עם בידוד אלומיניום) הרבה תקעים לוחץ תקעים וכבל סטלבנדר העברתי את הכבל במקומות הרצויים, חיברתי ראשים, לקח קצת זמן על שלמדתי איך לעשות את זה מהר וטוב אבל הצלחתי בסופו של דבר. חיברתי בתצורה ישרה לפי הסדר הבא (בכולם): ירוק לבן | ירוק | כתום לבן | כחול | כחול לבן | כתום | חום לבן | חום (פה זה רשום מימין לשמאל, בחיבור זה משמאל לימין, בדיוק כמו במדריכים שמצאתי באינטרנט) הכבל הקצר (כ-6M) בינהם עובד, הכל טוב ויפה. הכבלים הארוכים יותר כ10M וכ-15M מטר, פש…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה ברשת בבית שאני אמור לקבל מהירות של 100 מגה בייט ולפי הבדיקה של התשתית ושל הספק לא אמורה להיות בעיה כי דרכם אני מחובר על 100 מגה וגם עשיתי בדיקה באינטרנט ורשום לי שיש לי 100 אבל שאני עושה בדיקה בSPEEDTEST זה מראה לי שיש לי 10 מגה בייט.. מישהו יכול להסביר לי איך זה? תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כשמזמינים ADSL יש סיבה להזמין גם את ההתקנה שעולה 300 ש"ח? כי אמרו לי שכל מה שהמתקין עושה זה מחבר את המודם...
-
היי, לפני מס' חודשים עברתי מHOT ל018+תשתית בזק.. ההבדל בין שני החברות האלו הוא שHOT מספקת ראוטר משלה, ו018 מצריכה את הלקוח לקנות מודם ע"פ בחירתו.. כך יצא מצב שקניתי מודם/ראוטר Kasda KW5212 שבאיזשהו שלב התברר כלא יציב כראוטר, הוא לא ממש עמד בעומסים כמו הורדות בביטורנט וכו'.. לאחר מכן קניתי ראוטר Edimax BR-6478AC, הגדרתי את הKasda כמודם בלבד, והEdimax משמש אותי כראוטר. העניין הוא שהאינטרנט ממש לא יציב, ובטח שלא מספק את המהירות כמו שצריך (על אף שבבדיקת מהירות אני מגיע ל60-80 מגה-ביט) האם יש צורך להגדיר משהו מיוחד? משהו שפיספסתי? אשמח לעזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב זה הולך להיות ארוך, אני יודע שיש פה אלפי נושאים כאלה, אבל אצלי זה מאוד ממוקד כי אני כבר מתעסק בנושא שנים, מאז מתמיד סבלתי מלאגים ואינטרנט בכלל לא יציב. מאז שהתחלתי רק לשחק במשחקי רשת עוד בשנת 2002 בערך, אבל אז עוד הייתי בהוט ונטוויז'ן, מהר מאוד הבנתי שלא יילך ובהתחלה עברתי ספק לבזב"ל , השתפר קצת, אבל עדיין לא היה יציב. אחרי שנה וקצת עברתי גם בתשתית לבזק, מאז שעברתי לבזק קיבלתי את הDLINK VDSL 6740U V.H1 שלהם, עם קושחה 1.19 OPEN WIFI, (לפני כשנה עידכנתי לבד מהאינטרנט לגרסא האחרונה של 2015 , 1.25 נדמה לי) מה שקרה לפני יותר מ3 שנים, מאז לא היו לי לאגים, ממש הופתעתי לטובה מהתשתית והיציבות, הפינג שלי עמד על 75 יציב INGAME לגרמניה והולנד, צרפת ואנגליה קצת יותר (סביבות ה80+) …
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חבר שלי פתח עסק קטן יש לו שם ראוטר של בזק d link 2760 u הוא רוצה שהאורחים שמגיעים למקום יוכלו להיכנס לאינטרנט ברשת אלחוטית אבל הוא לא רוצה שיהיה אפשר להיכנס לראוטר ולשחק בהגדרות ובכלל שהרשת תהיה פרוצה , המלצתי לו להחליף את הסיסמת Admin לנתב, רציתי לדעת אם יש עוד אופציות יותר טובות מאלה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר בזק D LINK 225 הראוטר נמצא בארון ומאחורי קיר, האם אפשר לחבר לראוטר אנטנה חיצונית על מנת לשפר את הקליטה בבית? תודה! גיל,
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם זה אומר שמישהו מתחבר על "חשבוני" בWI-FI? אצלי בבית אין רשת אלחוטית, האם יש צורך לכבות אותה? או שאין סיבה לדאגה? *עריכה* - הסתדרתי, כיביתי.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צהריים טובים, ברשותי מחשב HP PRO BOOK G1. על גביו מותקן גוגל כרום. מתחילת הדרך (המחשב ברשותי מספר חודשים), קיימות תקיעות קטנות במהלך הגלישה באינטרנט. התקיעות הן מעין לאגים קטנים אשר גורמות לגלישה ל"קפוא" למספר שניות ואז להמשיך, נראה כאילו הפעולות אני מבצע מהירות יותר מיכולת התגובה של המחשב/דפדפן. שוחחתי עם התמיכה הטכנית של HP ונאמר לי שלדעתם אין כל בעיה בכרטיס הרשת שלי (כרטיס מסוג: Qualcomm Atheros QCA9565 802.11b/g/n WiFi Adapter), וכי הם אינם מספקים תמיכה בדפדפני אינטרנט. דריבר עדכני של הכרטיס עודכן והותקן. אני ניסיתי להסיר ולהתקין את כרום מחדש, אך הבעיה חזרה. אציין, לא ידוע אם זה חשוב, כי העיקר התקיעות נגרמות בשימוש באתר של פייסבוק (למשל בזמן שיחה פרטית יש השהייה של הי…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה סיוט! אני משאיר את התוכנת שיתוף פתוחה בלילה אני קם ומסתבר שאחרי 10 דקות שהלכתי לישון האינטרנט התנתק! הבעיה גם שהוא לא מתחבר שוב אוטומטית, אלא אני צריך לנתק ולחבר את הנתב האלחוטי. יש לי ראוטר 1025W RTA. ודבר אחד יש לי להגיד, התמיכה של בזק לא עוזרת בשיט! מה הסיבה? וכן, פתחתי את הפורטים כמו שצריך עם IP סטטי וכד' (בעזרתו של אחד מהתומכים).
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צהריים טובים . קיימות תוכנות חינמיות שיכולות לספק פיתרון ברמה זו ? תודה .
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר ל-100Mb דרך תשתית בזק וספק בזב"ל. בחיבור ישיר למודם VDSL שאני שוכר מבזק עם יוזר 1@1 ובבדיקת מהירות של בזק הגעתי ל- 90Mb. עם היוזר הרגיל (@014) ברשת קווית דרך הראוטר אני מצליח להגיע ל- 50Mb, וברשת אלחוטית אני לא מצליח לעבור את ה- 30Mb. הראוטר הוא Linksys E2500 והגדרות הרשת האלחוטית מצורפות. אז בעצם יש 2 בעיות עם הראוטר - 1. בחיבור קווי לרואטר המהירות היא 50Mb ולא 90Mb כמו שקיבלתי ישירות מהמודם. 2. בחיבור אלחוטי המהירות לא עוברת את ה- 30Mb ולרוב נשארת ב- 20Mb. אודה מאוד לכל רעיון לפתרון!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הבית מושחל עם CAT6. מבקש עזרה בבחירה של שקע לקיר וקונקטור בצד ארון התקשורת בשביל חיבור לסוויץ המטרה כמובן לקבל 1GB בלי הפרעות ובעיות. האם יש הבדל בין המוצרים השונים ?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היה לי Windows XP SP2 שמחובר לרשת באמצעות SWITCH שאליו מחובר המודם (לSWITCH מחובר עוד מחשב) פירמטתי ושמתי WINDOWS XP SP3 והוא אומר לי על החיבור של הכרטיס רשת: קישוריות מוגבלת או חסרה. הכבל תקין, במחשב השני יש אינטרנט והכל בדקתי גם פה: http://www.netcheif.com/Articles/LimitCnct/LimitCnct.htm זה לא עזר.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את החבילה הכי נמוכה בכבלים ... ביינתיים אני מתלבט על נטוויז'ן! מה אתם אומרים!~?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-