רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני עובר לדירה אשר - למרבה הצער - אין בה תשתית לרשת חוטית. אני שוקל לנסות ליצור רשת באמצעות טכנולוגיית Powerline communications (רשת-על-גבי-חשמל). אבל - אני יודע שלא תמיד תשתית חיווט החשמל מאפשרת תקשורת כזו; ולעתים, זה אפשרי, אך קצבי החיבור נמוכים. כיצד אני יכול לדעת, או לבדוק, האם תשתית החשמל בדירתי תאפשר חיבורים כאלו - מבלי לרכוש מראש מתאמים בכמה מאות שקלים? אציין שמדובר בבניין שנבנה בשנות ה-1950.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ותודה מראש! 1)אני צריך ליצור 420 יוזרים עם השמות user01-user420 2)סיסמא:password 3) password never expired עדיפות ל-DSADD אשמח לתשובה בהקדם!!!!
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אני חייב לדעת באיזה חיבור הוא משתמש, לא הצלחתי לגלות שום דבר חוץ מזה שזה קשור ל"ברק", בבקשה רבה מי שיתן לי פרטים כמה שיותר מדוייקים על סוג החיבור יבורך!! ה-IP הוא : 212.150.126.195
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם של בזק D-LINK DSL 6740OU (חיבור קווי ואלחוטי) ובזמן האחרון אחרי פרק זמן מסוים שהמחשב עומד ללא שימוש הוא פתאום מנתק אותי מהאינטרנט. אני לא מקבל שגיאה או משהו כזה, הכל נראה נורמלי פשוט שאני בא להיכנס לדפדפן (לא משנה איזה) אני מקבל דף אינטרנט לא זמין. מה שמוזר שהאינטרנט האלחוטי עובד כל הזמן הזה (יש עוד מחשב שמחובר באופן אלחוטי - מה שגרם לי לחשוב שהבעיה היא במחשב ולכן הוספתי עוד כרטיס רשת חוטי ( על PCI ) כשהקודם מובנה על הלוח אם. אבל הבעיה לא נפתרה. בנוסף גם החלפתי כבל רשת. יש אולי עוד סיבה שאתם יכולים לחשוב עליה או שנשאר רק המודם עצמו? יכול להיות בעיה בלוח אם? מצטער על החפירה ותודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לאינטרנט באמצעות מודם כבלים של הוט שאליו מחובר נתב אלחוטי. הבית שלי הוא דו-מפלסי ואני סובל מבעיות חיבור קשות בקומה התחתונה (המודם והנתב נמצאים בעליונה). במקום להסתבך עם פתרונות המבוססים על שידרוג הרשת האלחוטית החלטתי ללכת על מודם כבלים נוסף בקומה התחתונה אליו אעביר את הנתב (בקומה העליונה יש מחשב שולחני בודד שיכול להתחבר קווית ישר למודם הקיים). יש לי מספר שאלות: 1. האם יש מגבלה כלשהי לחבר שני מודמי כבלים באותה דירה? 2. האם ניתן לקנות מודם כבלים שמתאים להוט באופן עצמאי? 3. אפשר לבצע את זה בלי שהוט יהיו מעורבים (אין צורך שהמודם הנוסף יהיה מזוהה בשרתים שלהם)? 4. אני מניח שאזדקק לחיבור נוסף לכבלים כיון שהחיבור בקומה התחתונה שייך לטלוויזה. יש דרך לחבר את הממיר וא…
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי היום אני מחובר עם בנדל של בזק ואקספון (משלם לבזק) כשהתחברתי ביקשתי שיוציאו אותי מה NAT והם אכן הוציאו ... מאז כבר פעמיים הכניסו אותי ל NAT "באופן רנדומאלי" ממש עכשיו התומך שדיבר איתי בטלפון הסביר לי שכשי שלא יכניסו אותי לNAT פעם נוספת כדאי שארכוש כתובת קבועה ... הסברתי לו שאני לא צריך קתובת קבועה ושאני רק רוצה שיוציאו אותי מה NAT שלהם ויתנו לי כתובת אמיתית ואז הוא הסביר לי שאם אני לא ארכוש כתובת קבועה כנראה שיחזורו אותי שוב ל NAT "באופן רנדומאלי" וזו המדיניות ואם אני רוצה הסבר על למה ... אני צריך לפנות לשירות הלקוחות... אז תגידו לי... אני מחפש ספק אינטרנט שיתן לי מהירות טובה (40-100 זה בסדר) בלי חסימות, הגבלות או כת…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיות גלישה שונות..איטיות בגלישה לאתרים וכו'.. ping למשתמשים בספקים אחרים וב-012 מקבל timeout כל 10 בקשות בערך.. זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
גולשי הפורום שלום. אני מחפש לקנות ראוטר לא עולה על המחיר 400 ש"ח, שיהיה סוס עבודה עם מלא אפשרויות (כמו UPNP שתכלס באמת עובד). שיהיה לו טווח שידור ארוך ויתמוך בכל התשתיות הזמינות בארץ. וכמובן שלא יתקע את האינטרנט.(כמו ראוטרים של NETGEAR מניסיון) המליצו לי על ASUS האם הם טובים וסוסי עבודה?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
החל מהיום בזק מציע שני נתבים משולבים חדשים ללקוחות ה-VDSL. ה-6850U של D-LINK הוא האח הקטן של ה-7850 הותיק. זהו נתב עם כניסות LAN במהירות 100Mbps ותמיכה אלחוטית דואלית בתקן N במהירות של 300Mbps בכל אחד משני הערוצים. לנתב כניסת USB אחת בתקן 2.0 ומפסק פיזי לכיבוי והדלקת הרכיב האלחוטי. עלות הנתב היא כ-600 שקל. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/D-LINK6850U.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/6850.html ה-VEGN2610 של חברת NETGEAR זהה בכל תכונותיו ל-6850U וגם עלותו היא 600 שקל. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/NETGEARVEGN2610.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/vegn_2610.html מחר יעלו לאתר NetCHEIF מדריכי ההתקנה והשימוש במוצרים אלה.
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם את האמת שזה הפוסט הראשון שלי כאן באתר הזה, אחי המליץ לי עליו אמר שיש כאן אנשים תותחים בכל תחום בכל מקרה, אגיע לשאלה שלי לפני כמה דקות התחברנו לחברת בזק ( תשתית בזק , ספק בזק בינלאומי ) , הם רצו לחייב אותי 20 שקל כל חודש על השכרת ראוטר אמרתי להם תודה רבה ושאני אקנה את הראוטר בעצמי רציתי לדעת האם אני צריך לקנות ראוטר שהוא גם מודם או רק ראוטר מספיק ועל זה ראוטר תמליצו לי ? באיזור ה200 שקל . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שביקשתי חיבור ללא חייגן אני מנסה להוריד טורנט שתמיד יורד ישר והוא לא יורד לי הוא עושה מתחבר רק זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, האם יש דיליי כלשהו בשידורי ספורט של טלויזיה על האינטרנט (כמו של פרטנר, סלקום ויס פלוס) במידה ומחוברים בחיבור ישיר לראוטר ודרך מוקה(בסלון חיבור ישי ובחדרים מוקות)? אני שואל כי שמעתי את הטענה הזו ורוצה לדעת אם היא נכונה. בתודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני על לפטופ שמחובר חוטית ואלחוטית (מרחק מההוטבוקס 2 מטר - ללא קירות מפרידים). לפטופ - ASUS G51VX - CORE 2 DUO 7350 - 4GB DDR2 - 260GTX מחשב ביתי - Q6600 - 8GB DDR2 - 180GB SSD (מחובר חוטית) WINDOWS 7 PRO בשניהם מהירות העברת קבצים (גם בחוטי וגם באלחוטי בלפטופ, קליטה מלאה באלחוטי) היא איטית להחריד = 3.3MB בערך, ההעברה היא דרך הממשק של ה-WINDOWS דרך הרשת NETWORK הראוטר הוא של הוט (מוגדר על אוטומט ABGN) - הוטבוקס, אינטרנט של 100MB (אם זה רלוונטי?) יש דרך להגדיל את המהירות ? תודה רבה
-
- 40 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה צריך על מנת לפרוש רשת אלחוטית על פני איזור של כ 3 ק"מ מרובע? מיכשור? עלות? מה צריך להיות לכל מחשב שרוצה להתחבר... מדובר על רשת Public זמינה לכל מי שנמצא באיזור ובעל כרטיס רשת אלחוטי... איזה פרוטוקול מומלץ (802.11???) האם מישהו התנסה במשהו בהיקף כזה או בחיבור אלחוטי בכלל, מה היחס בין מחיר לכזה פרוייקט לעומת פריסת רשת קווית דומה (100 MBPS)? בתודה משה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים בעזרה רשת אלחוטית, שניהם כרגע מופעלים בXP, ואני רוצה להעביר את החזק יותר לVISTA. האם יש בעיות להקים את הרשת מחדש עם מחשב אחד שמריץ XP ואחד VISTA? או שזה יילך חלק? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
היי... במחשב מסויים ברשת הביתית יש בעיות מהירות. לדוגמא, שאני מעתיק עליו קבצים המהירות יורדת דרסטית ל 1MB, או צופה בקובץ וידאו שיושב על הכוננים הקשיחים שלו הסרט נתקע. (רשת ביתית 10/100) לא ביצעתי אף שינוי במערכת הכוללת ובמחשב המסויים. בעקבות הבעיות התקנתי דרייבר לכ.רשת של REALTEK מהאתר שלהם. לא עזר לבעיה. מדובר בווינדוס 7. מה לדעתכם ניתן לעשות? יש תוכנת דיאגנוזה שיכולה להבהיר מאיפה מגיעה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היי חברים, יש ברשותי מודם של פרטנר שהוא הראשי בבית נותן אינטרנט. קניתי ראוטר מסוג. Dlink dsl224 n300 מתחתי כבל מהlan של המודם הראשי לlan של המודם שקניתי, חשוב לציין שהם לא באותו מקום והמודם שקניתי אמור לפעול כמגדיל טווח. חיברתי את הכל,הגדרתי את הראוטר המשני כBridge, יש אינטרנט טוב אך הוויפי הראשי בבית סובל ניתוקים קצרים של אינטרנט(הטלויזיה עובדת על אינטרנט) ונתקעת מדי פעם ל 10 שניות אני מבין שמשהו פה מתנגש אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שחור חיצוני 510. כדי להמנע משימוש בחייגן, הפכתי אותו לנתב. כעת אני רוצה להחזירו למודם, הכיצד ? רוב תודות !
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני אנסה לפרט על הבעיה... לפני כמה שבועות נכנסתי ל-GMAIL שלי דרך הדפדפן FIREFOX גירסה 2.0.0.9, ופתאום גיליתי שה-GMAIL במצב basic HTML view, והוא מפנה אותי לעמוד הזה לפיתרון הבעיה: https://mail.google.com/support/bin/answer.py?ctx=%67mail&answer=15046 שום דבר שכתוב שם לא עוזר. המצב הזה די מציק, ומפריע לשימוש ב-GMAIL... מישהו מכיר אולי פיתרון לבעיה ואיך להחזיר את החשבון שלי ב-GMAIL ל-standard Gmail view? תודה לעוזרים מראש נ"ב נכנסתי לחשבון שלי דרך IE 7 ושם אין את הבעיה...
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי מודם adsl בחיבור usb. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה עם המחשב: כמעט בכל פעם שאני עושה ריסט למחשב (לא משנה מאיזו סיבה) ה ווינדוס לא עולה ובמקומו אני רואה קו לבן קטן מהבהב בפינה הימנית העליונה של המסך. כדי להפעיל את הווינדוס אני צריך : לעשות ריסט, להפעיל את המחשב במצב בטוח ולכבות אותו, שוב פעם לעשות ריסט, להכנס שוב למצב בטוח ואז עוד פעם ריסט ורק אז הווינדוס עולה בצורה רגילה. התקשרתי לבזק בינלאומי ולוואו ושניהם לא הבינו מה אני רוצה מהם. אני בטוח שהבעיה נובעת מהמודם בגלל שזה התחיל ברגע שהתקנתי אותו. ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקשר לניתוקים, האם יש אפשרות שגם הספק במקרה זה בזק בין לאומי, יכול להיות סיבה לניתוקים? וזה לאחר שהתשתית כלומר קו הטלפון נבדק ותקין, מודם תקין, וחיבורים בבית תקינים ,אני שואל היות והספק טוען שאצלו לעולם לא יכול להיות ניתוקים, הם אומרים שכל לקוח מחובר לאותו שרת ואם יש בעיה זה משפיע על איזור שלם, השאלה האם זה נכון ? או שיש הגדרות שהם מגדירים בשרת שיכולים להשפיע ולגרום ניתוקים או לשפר אפילו מהירות, מה דעתכם . יעקב
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום פורום יקר, לפני כמה ימים החלטתי לבדוק בעצמי את הtrace route שהמחשב שלי מבצע כאשר הוא פונה לשרת של משחק אינטרנט בשם FFXIV. לאחר שלהרגשתי יש lag מסויים ולעיתים "freezeים" של שניות בודדות. להלן הtrace המלא לשרת המשחק בקנדה (199.91.189.30) Tracing route to 199.91.189.30 over a maximum of 30 hops 1 <1 ms <1 ms <1 ms ---.---.---.--- 2 8 ms 7 ms 7 ms 10.251.160.1 3 * * * Request timed out. 4 13 ms 13 ms 11 ms bzq-115-189-145.static.bezeqint.net [192.115.189.145] 5 12 ms 13 ms 13 ms bzq-219-189-189.cablep.bezeqint.net [62.219.189.189] 6 13 ms 13 ms 13 ms bzq-219-189-94.cablep.bezeqint.net [62.219.189.94] 7 86 ms 82 ms 86 ms 213.242.116.29 8 152 ms 151 ms 15…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום חברים קניתי נתב לא ממזמן. הוא היה עובד בקצב של 54Mbps.. עכשיו אני רואה שזה עובד על 36Mbps מה קרה ? לא שיניתי או הוספתי מכשירים חשמליים לאיזור.. זה אמור להפריע אם זה 54Mbps או Mbps 36 . מה זה אומר ערוצים? הנתב מוגדר על 6. אם אני ישים על 12 זה ישנה משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום. היום עברתי ממודם USB למודם רשת, המודם המדובר הוא ECI 270. בזמן ההתקנה נתקלתי בכמה בעיות (כמו שאתם רואים איך שהוא התגברתי), עכשיו אני רוצה להבין כמה דברים לגבי מודמי רשת מכיוון שאני חדש בתחום של המודמים האלה. 1) דבר ראשון ומוזר מאוד זה שמודם מסתנכרן עם הקו רק כשאני מרים את הטלפון ומנסה להקשר לאנשהו, מה יכולה ליהיות הבעיה? 2) אחרי שהתקנתי את המודם בעזרת הדיסק של WOW הכרטיס רשת המובנה אמר הרבה פעמים שהרשת מוגבלת או משהו ולא ידעתי מה לעשות, פשוט התקנתי כמה פעמים וזה עבר, הוא הראה את האייקון של הרשת המקומית ועליה סימן קריאה, ממה זה יכול היה להיגרם? 3) איך אפשר לעשות לפעם הבאה שיהיה אפשר להתקין את המודם ללא ההתקנה הזאת של WOW? 4) יש איזה שהם הגדרות מסויימות למודם איפה ש…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-