עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום , קיבלתי Private Box של בזק (דרך החברה שבה אני עובד) בבזק מסרבים לפתוח פורטים למעט אלו שהוגדרו מראש ע"י החברה. האם יש אפשרות לעקוף את החסימה ולפתוח פורטים בעצמי ???

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by danielpet,

יש לי אופציה לקנות את הנתב במחיר ממש טוב, איך הוא מבחינת תפקוד? יש לי שני מחשבים אחד נייד של מק והשני נייח פיסי

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by sirexrv,

איך ניתן לזייף IP ? אני רוצה גישה לאתר פנדורה ובגלל שאני לא גר בארה"ב אני לא יכול אז חשבתי: אולי יש דרך שאתחבר לשרת כלשהו בUS ושהוא יתחבר בשבילי??

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Myrath,

ערב טוב, שמעתי על אופציה להחיל כתובת IP קבועה למחשב. רציתי לדעת כיצד ניתן לעשות זאת והאם באמת זה נותן יתרונות כמו מהירות גלישה וכד'? יש דרך להחיל את זה באופן עצמאי (ספקי תקשורת רוצים על זה משהו כמו 30 שקל בחודש...) תודה

5. Started by CXC,

אז ככה, יש לי אינטרנט 15 מגה. ספק: בזק בינלאומי תשתית: בזק יש לי ראוטר NETGEAR לכל הבית אבל הוא מחובר בכבל למחשב שלי. כשאני צופה בסרטון מכל סוג שהוא או מוריד כל סוג של הורדה, ההורדה פשוט נתקעת לי באמצע. לפעמים אני נאלץ להשהות את ההורדה ולהחזיר, וזה מסתדר עד שזה שוב נתקע (ולפעמים זה נתקע לחלוטין) התקשרתי אלף פעם גם לבזק וגם לבזק בינלאומי (!) זה המענה שקיבלתי: בזק: בזק בינלאומי: לאור התשובות הללו החלטתי לקחת את המחשב לטכנאי, שילמתי לו כסף על הבדיקה ונאמר לי שהכל בסדר. אז אם אין בעיה לא בספק, לא בתשתית ולא במחשב - מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה הארורה הזאת? מחרפן אותי שאני לא יכול להוריד שום קובץ שמשקלו מעל 100MB ולא יכול לצפות בסרט או סרטון להנאתי בלי שזה יתקע. כבר …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום חברים ראיתי ב EBAY אנטנה של 8 DBI וכמו שהבנתי מהנתונים שניתן לשדר איתהאינטרנט ל 100/600 מטר... האם זה באמת כך? http://cgi.ebay.com/ANT24-0700-Omni-Directional-7dBi-Indoor-Antenna-X1-new_W0QQitemZ180475893138QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2a05339592 ראיתי גם את האנטנה הזאתי שהיא 16 DBI זאת אומרת שהיא מגיעה לטווח יותר גדול?? או שה DBI זה לא נתון שקובע את המרחק? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33016 יש לי D-Link DSL-2650U האם האנטנות הנל יתאימו לי? אני צריך את זה בכלל שהבית הוא מפלסים ולא קולט בכל החדרים תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by InspectorGadget,

וניתבתי עם הפקודה defserver addr 10.0.0.1 ועכשיו אפשר לשלוח לי קבצים באיי סי קיו... אבל.... משום מה הפורט של הכתובת החיצונית שונה מהפורט של הכתובת הפנימית.. דוגמא: פתחתי שרת ב- CS והוא כתב לי שהכתובת הפנימי היא 10.0.0.1:27015 שככה זה אמור להיות... אבל כתובת חיצונית 213.8.156.39:10232 ואז אי אפשר להתחבר אלי כי התוכנה לא מזהה את הפורט... איך אני עושה שהפורט של הכתובת החיצונית יהיה זהה לפורט של הכתובת הפנימית ??? וגם אני לא יכול לשלוח קבצים במירק... לקבל כן אבל לשלוח לא... מה לעשות ??? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום וחג שמח לכולם אני מעוניין להעביר חומר ממחשב ישן לחדש בהדרגה אנ ממשיך לעבוד עם הישן עד שאגמור לסנן חומר ולהעביר את מה שאני צריך בלבד יש לי רשת בבית ואפשרות לחבר את המחשב החדש ישירות לראוטר יחד עם הישן השאלה היא איך אפשר לראות את שני המחשבים בו זמנית על המסך ולבצע העברה מאחד לשני? לא חייב מיקלדת ועכבר משותפים

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. יש לנו במשרד ראוטר של draytek דגם vigor 2750n, שעד עכשיו עבד יופי, אבל לפני כשבועיים עברנו משרד למקום אחר ומאז הראוטר פשוט מסרב להסתנכרן. בדקנו מול בזק ובזק בינלאומי כבר כמה פעמים, אבל מבחינתם כל ההגדרות שלנו זהות למה שהיה לנו בכתובת הקודמת ככה שמחינתם הכל צריך ליהיות תקין. בדקנו עם התמיכה של היבואן, אבל מהם קיבלנו תשובה שצריך לבדוק מול בזק ניסינו לאפס את הראוטר וגם משם אין ישועה. אנחנו פה כבר אובדים עצות, אולי יש משהו שאנחנו מפספסים בהגדרות של הראוטר? מישהו כאן אולי יוכל להציל אותנו ולעזור לנו להגדיר את הראוטר? אולי איזה הגדרה שצריך לבדוק אצל בזק/בינלאומי?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. אהלן רכשתי את ה DLINK DIR300 ומשום מה מהירות הגלישה שלי הרבה יותר נמוכה ברשת הביתית מאשר שהמחשב מחובר עם הכבל לראווטר , מהירות חיבור עם הכל זה 100 מגה ועם האלחוט זה רק 54 , אני מחובר ל 1 וחצי מגה , האם זה תקין ? תודה

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום, לפי הבנתי תמיכה בוקטורינג דורשת רק עידכון תוכנתי למודם, האם זה נכון? אם כן, יש ברשותי מודם VDSL2 מדגם DSL-699U5 שקניתי מבזק סטור לפני כמה שנים (ממותג כמודם של בזק), מתוצרת T&W, ועליו מתוקנת קשוחה (וכנראה שגם הצ'יפ) של broadcom. הקשוחה עצמה לפי הנראה לעין לא מקוסטמת לבזק, ונראת קשוחה סטנדרטית של Broadcom. חיפשתי באתר שלך T&W מידע על המודם הזה, אבל לא מצאתי שום איזכור לדגם הנ"ל. ניסיתי לברר באיזה קשוחה של broadcom מדובר, אבל עדיין ללא הצלחה. חשבתי לפנות לבזק/T&W/Broadcom בעניין, למי לדעתכם כדאי לפנות בנושא הזה? והאם בכלל הם ירצו לעזור? חבל שיש לי מודם יחסית טוב שלא תומך כרגע בוקטורינג, אם זה אפשרי להוסיף לו תמיכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. בשל בעיות של רוחב פס של הרשת האלחוטית עם ה-PS3 (ניתן לקרוא בהרחבה כאן), חשבתי אולי להשתמש ב-ASUS ככרטיס רשת עבור ה-PS3 מאחר ואפשר לחבר לו אנטנת הגברה. הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור את ה-Bridge. הוספתי את כתובת המק של הלינקסיס, אבל ה-ASUS לא מקבל כתובת IP מה-DHCP של הלינקסיס, גם אם אני מכבה את זאת של ה-ASUS. גם בהגדרה ידנית אין פינג אפילו בתוך הרשת. ביטלתי את כל הגדרות האבטחה. מה אני עושה לא נכון?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אהלן, אני מנסה לפתוח פורטים ב RTA1320 קיבעתי אייפי סטטי בלפטופ רצתי על המדריך ה portforward בניסיון לפתוח פורט ליוטורנט ונאדה.. אין הצלחה... יש למישהו רעיונות למה לא עובד? שאלה נוספת האם יש אופציה ברשת שלי להשאיר את האיפי סטטי ובשאר שיקבל מDHCP?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by satlan1,

שלום, יש לי אינטרנט שמחובר לרשת ביתית(עם ראוטר של LEVEL1). בימים האחרונים האינטרנט מתנתק כל שעה ככה ומתחבר אחרי דקה שתיים אוטומאטית. מה יכולה להיות הבעיה? זה אמור להיות קשור לספק או שיכול להיות הבעיה אצלי? תודה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Zadu,

שלום, יש לי בעיית לאגים במשחקי רשת ביום. בשעות הלילה מ1 בלילה בערך הלאגים נפסקים והכל פועל מהיר וטוב. הספק שלי זה בזק בינלאומי,תשתית בזק, מהירות 5 מגה ביט ללא חייגן, ראוטר ROTAL-RTA 1025W. דיברתי עם נציג מהספק והוא עשה איתי בדיקת Tracert לwww.cnn.com ואמר לי שהתוצאות תקינות והכל בסדר. דיברתי עם נציג מהתשתית והוא בדק לי את הקו ואמר לי שהכל תקין. הלאגים לא יסתדרו בשעות היום ואני עדיין סובל מזה. מקבל Kicks משרתים בגלל פינג גבוה. אני חייב לציין שגם עשיתי בדיקת וירוסים קפדנית, בדיקת Trojans ושאר המזיקים ולא נמצא כלום. דיברתי גם עם ישראלים אחרים שאין להם בכלל לאגים בשרת משחק שאני משחק בו. לדוגמא מישהו שיש לו בזק בינלאומי 2.5 מגה בייט ואין לו לאגים אף פעם, לא מקבל Kicks משר…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Gico,

האם לתת אותו SSID ל-Dual Band? האם יש משמעות כלשהי לכך? תפעולית נראה לי שיהיה לי יותר קל להבדיל בין הרשתות אם שמן יהיה שונה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום, אני עם 30 מגה, תשתית הוט וספק הוטנט. אני משתמש ב-HOTBOX כמודם ובראוטר LinkSys WRT54GL קושחה רשמית 4.30.13, שמשרת אותי נאמנה במשך שנים ללא בעיה, גם חוטית וגם אל-חוטית. הבעיה שצצה לאחרונה - אני מקבל פינג גבוה (בערך 100-150) ומהירות גלישה נמוכה יחסית (10-15 מגה)דרך הראוטר כשאני ברשת החוטית (קווי). כמובן שהבדיקה הייתה לחבר ישירות את המחשב למודם, ואז אני מקבל פינג נמוך ו-30 מגה רציף ויציב בבדיקות מהירות (speedtest.net). בדקתי את התופעה עם 2 כבלים שונים ב-2 מחשבים שונים. הבעיה היא בראוטר. עכשיו מה אפשר לעשות? לא הגדרתי שום הגדרות מיוחדות מאז שרכשתי אותו... אולי הוא "נדפק"/התקלקל? איך אפשר לבחון זאת מעבר לבעיה הנקודתית? האם שווה להתחיל להתעסק עם החלפת קושחה? tomato וכו'? …

18. Started by alex542,

אפשר בבקשה הסבר איך לבחור מתאם Wifi.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום, אני כרגע בבנדל של הוט עם תשתית הוטנט. רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אם להוט יש בנדל שעובד עם ספק בזק בינלאומי? [ אני עם 100 מגה ] תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. בבקשה , לכל אלה עם מודם כבלים , איזה פינג אתם מקבלים פה ? dos ping 194.223.200.248 בתודה tiger

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום חברה, שאלתי : אם יוצאת גירסא חדשה לנתב הם מעדכנים דרך השרתים שלהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by erezalster,

שלום לכולם. יצרתי לי סוף סוף MediaCenter בבית כאשר המחשב הרגיל שלי משמש גם כשרת קבצים. לצערי לוקח לי הרבה זמן להעתיק מידע מהמחשב שלי לMedia Center. כמה Router שיכול לספק לי מהירות של 1GB ברשת הפנימית? תודה רבה, ארז

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום. הגדרתי במחשב ביתי רשת אלחוטית עם הצפנת wpa וכשאני מנסה להתחבר אליה עם המחשב הנייד אני מקבל הודעה שהחלונות לא הצליח למצוא אישור כדי לחבר אותי לרשת. יש לי נתן סימנס sl2 141. מה לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  24. הנתב נרכש לפני כמה ימים. אני מנסה לפתוח פורטים באותה הדרך בה אני פותח פורטים מאז ומתמיד ומקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים