רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
היי. אני רוצה לרשת את הדירה, אבל לצערי יש לי קצת נסיון בחיווט דרך קירות (עם סטלבנט אני עוד אחשמל את עצמי...). דווקא את השקעים והראשים אני יכול לעשות. שאלתי מסביב עלויות, נתנו לי מחיר של 300 ש"ח לנקודה (עם זאת זה עבודה מקצועית ברמה גבוהה, שאני ראיתי את התוצאות אישית). אז לרשת דירה זה יוצא די יקר. לכן רציתי לשאול, האם יש למישהו נסיון עם רשת על חשמל (Powerline / EOP)? אני ניסיתי את זה בעבודה לפני 5-6 שנים, כאשר זה רק הופיע, אבל זה גם היה יקר, וגם התוצאות היו לא ממש משביעיות רצון. עכשיו ראיתי באי-בי מחירים די טובים (30$ ומעלה) לכל מתאם. האם השיטה הזו השתפרה מאז? או שזה עדיין לא מומלץ ואני צריך לחזור להתאמן על סטלבנט ? אם זה משפיע על משהו, הבניין הוא חדש יחסית, אז אפש…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי נתב של D-LINK DI-604 ואני רוצה לפתוח את הפורט של המשחק NFSU ואני לא יודע איך לפתוח ומה הפורט אולי מישהו יכול להגיד לי
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי חברים אני לקוח של בזק ובזק בין לאומי . אני הייתי על חבילה 40 מגה ובתחילת השבוע הזה עברתי לחבילת ה TOP 100 , לאחר המעבר אני מקבל תוצאות מצחיקות . פה בדיקה מהירות פי אתר בזק [ATTACH=CONFIG]4574[/ATTACH] ופה בדיקה לפי בזק בין לאומי [ATTACH=CONFIG]4575[/ATTACH] טוב אחרי שדיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק ענה לי איזה נציג משועמם שם אותי בהמתנה לשתי דקות ואמר לי שהוא קנפג את הראוטר ועשה כל מני פעולות בתוך המערכת , אבל ללא כל תועלת . והוא טען שזה בגלל המרחק מהמרכזיה כי התשתית תקינה לחלוטין ושאלתי לגבי הפינגים והוא ענה שזה נורמאלי לחלוטין , ביקשתי טכנאי שיבוא לבדוק אם אפשר לסדר משהוא במרכזיה והוא סירב טכנאי לא יכול לעזור לך . יש לי כמה שאלות . 1. האם טכנאי באמת לא יכול לעזור במ…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש וזה המחשב שמחובר ישירות לראוטר (כמו שהקודם היה), המחשב השני מחובר דרך אנטנה. המחשב הזה מחובר לאינטרנט והמחשב השני כבר לא מצליח להתחבר. ב"גילוי רשת" או איך שזה נקרא, במחשב השני רשום שיש תקשורת עם המחשב שלי אבל אין אינטרנט. אני יכול לשלוח קבצים מהמחשב השני למחשב הזה. נכנסתי ל-IP של הראוטר דרך המחשב השני אבל מהמחשב הזה אני לא מצליח. מישהו יודע מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב... אני מנסה להגדיר QOS במודם שלי ע"פ מדריך זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369429.0 אמנם המדריך הוא בשביל ראוטר אחר אבל הממשקים שלהם כמעט זהים לחלוטין. הבעיה: המחשב יושב על רשת עם עוד בערך 15 מחשבים וחיבור של 2.5 מגה בערך... מה שאומר שכאשר יש עומס על הרשת, אני יכול לעשות בערך.... כלום. כל רצוני הוא לתת למחשב שלי עדיפות בלתי מוגבלת בהעלאה מידע, והורדת מידע לא עד 50Kb . המדריך די מסביר איך להגדיר את הכל אבל הבעיה שהוא מסביר איך להגביל את תעבורת המידע של תוכנות שיתוף ולא עדיפות של מחשב אחד על פני אחרים. אז אם תוכלו להסביר לי אני אשמח. תמונות של ממשק המודם שלי וכו' ניתן למצוא במדריך.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי כיום WRT1900ACS רציתי לדעת האם שדרוג ל Linksys WRT32X AC3200 יכול לשפר את מרחק השידור של ה WiFi, כלומר הנתב יושב שאצלי בחדר ובין החדר שלי לסלון יש חדר ממ"ד והקליטה חלשה קצת, עכשיו חשבתי על העברת כבל רשת ולשים AP אבל רציתי לדעת האם Linksys WRT32X AC3200 יתן מענה לזה או שרק רוחב פס גדול יותר ב WIFI ?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי מהוט לאינטרנט של בזק ואני עם מודם שלהם, אני לא רוצה להיות כבול למודם של הספקית ועם הוט לא הייתה לי ממש ברירה בגלל החיבור COAX שמנע ממני להשתמש בציוד פרטי. אני רוצה לקנות מודם שגם מידה ואעבור לחברה אחרת לא אצטרך להחליף ציוד כל פעם אבל פה הלכתי לאיבוד. מצאתי אולי רק מודם אחד עם חיבור אופטי כל השאר עובדים על RJ45 ולרובם אין אפילו חיבור SFP, האם קופסת מעבר היא הדרך הנכונה? מה שחשוב לי במודם הוא ניהול נוח ומן הסתם שיוכל להתמודד עם עומסים. ה SETUP הסופי אמור להיות כזה מודם > 8port switch > חיבור קווי של 7 נקודות + MESH כרגע אני רוצה להתרכז רק במודם שיתן מענה לצרכ…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר רוואטר שני ברצף של NETGEAR VVG2000 מבזק (לאחר מעבר לNGN 100) ברגע שמעבירים אותו למצב Bridge (אני מחבר אותו כמודם לאווטר אחר) הוא מתפגר. מנסה להסתנכרן, או שהוא לא מצליח אחרי כמה שניות ומיד עושה ריסט או שהוא מצליח ומיד שניה לאחר מכן עושה גם ריסט. לאחר שינוי ההגדרות הנ"ל שום דבר לא עוזר יותר, לא הארד ריסט, לא עדכון קושחה ולא שום דבר אחר שנסיתי. הדרך היחידה להתעסק איתו היא לנתק את הכבל טלפון שלא יסתנכרן ואז אפשר לעבוד עם הממשק. אבל אי אפשר לחבר אותו לחיבור טלפון. לבזק אין מושג ופשוט אומרים לי להחליף אותו שוב. אין להם בבזק סטור את ה-DLINK ואני לא בטוח אם יש ומודם VDSL בלבד שהוא לא ראווטר אלחוטי. למישהו יש מושג אם יש משהו לעשות עם הראווטר הנוכחי או עצה אחרת? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שכאשר אני מוריד תוכן (לרוב זה משחק שמחולק למעל 100 קבצים קטנים) במהירות גבוהה (1מגה לשנייה) אני מאבד נתונים. זה קורה למשל כאשר אני להתקין את המשחק (חשוב לציין: לאחר שפתחתי את כל הקבצים לקובץ אחד גדול), הוא תמיד מראה לי בעיה כלשהיא בנושא של קובץ פגום ואי יכולת להמשיך בהתקנה. יש לי 10 מגה של בזק + בזקבינלאומי עם ראוטר חדש של בזק סטור. קרה לי המון פעמים, ואני מוריד מאתר שהרבה מורידים ממנו ולא מוזכרת שם שום בעיה. בקשה בקשה עזרתכם למה הדבר הזה משגע אותי!!!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נתחיל מזה שיש לי מהירות גלישה של 12 מגה דרך בזק בינ"ל והתשתית היא של HOT. כעת אתאר לכם את התופעה שאני שם לב אליה ותגידו לי אם זה נראה לכם מוכר: אני פותח קליפ מסויים כלשהו ב-YouTube, בד"כ קליפ באיכות HD של 720p/1080p (כלומר קליפ "כבד"). עכשיו בערך ב-10 השניות הראשונות הקליפ מתחיל לעלות במהירות אשר קרובה מאוד למהירות המקסימום של החיבור שלי (בין 1.1 ל-1.3 מגהבייט/שנייה), אבל מיד לאחר מכן המהירות פתאום צונחת באופן קיצוני ולכל אורך המשך הטעינה של הקליפ אף פעם לא עוברת את הסף של ה-100KB/s. שמתי לב לתופעה הזאת בכ"כ הרבה קליפים שזה כבר מזמן לא בגדר צירוף מקרים. בד"כ בסופי שבוע התופעה הזאת הרבה יותר נפוצה. עכשיו כמובן שבעת הורדה מאתרים מסויימים, ובעיקר אתרים מחו"ל אי אפשר לצפו…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם אני מעוניין להעביר חומר ממחשב ישן לחדש בהדרגה אנ ממשיך לעבוד עם הישן עד שאגמור לסנן חומר ולהעביר את מה שאני צריך בלבד יש לי רשת בבית ואפשרות לחבר את המחשב החדש ישירות לראוטר יחד עם הישן השאלה היא איך אפשר לראות את שני המחשבים בו זמנית על המסך ולבצע העברה מאחד לשני? לא חייב מיקלדת ועכבר משותפים
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר הזה: 2wire homeportal 1100 המחשב שלי (וינדוס 7) מחובר אליו בכבל רשת ועוד 3 מחשבים (וינדוס XP) בבית מחוברים דרך מתאמי HPNA. ניסיתי להעביר עכשיו קבצים מהמחשב שלי לאחד המחשבים שמחוברים דרך HPNA ומהירות ההעברה היא רק משהו כמו 300 קילובייט לשנייה כשזה אמור להיות משהו כמו 1.2 מגהבייט לשניה. שני המחשבים נמצאים באותו workgroup ובאמת שאין לי מושג מה עוד יכול לגרום לזה. מה שגם אני זוכר שפעם שהעברתי קבצים זה כן עבד מהר אבל מאז עבר הרבה זמן והשתנו גורמים כמו מערכת הפעלה וכו'. תודה מראש, לירן.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש ברשותי את הנתב הנ"ל וכשאני בודק על איזו מהירות חיבור ה- Nexus 5 שלי מתחבר אליו הוא רושם 54Mbps (במקרה הכי טוב) כאשר במרחק של עד מטר מהראוטר. השאלה שלי היא למה אני לא מצליח לקבל מהירות של תקן N ונראה שאני מקבל רק G. כאשר אני מנסה להפעיל Support 802.11n Client Only, המכשיר בכלל לא מצליח להתחבר לראוטר. הראוטר מריץ את הגירסא הזו: BN_1.29-CCOD_OpenWifi
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יודע אם המהירות גלישה היא במגה ביט או מגה בייט ? כי אמרו לי שאם חורגים מהחבילה אז המהירות יורדת ל- 200 מגה אך לא יכלו להגיד לי אם בייט או ביט אם זה כמו בספקיות הרגילות או שזה פי 8 יותר מהיר ?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפשים בנרות נתב VDSL2 ראוי עבור עידן השוק הסיטונאי? מהיום יש לכם אופציה נוספת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%a7%d7%a9%d7%95%d7%a8%d7%aa-zyxel-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c-%d7%91%d7%99/
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני בעל ROUTER SBOX של CHECKPOINT הידוע כבעל FIREWALL פנימי. אני מצליח להתחבר ל ICQ, לשלוח קבצים, להתחבר ל KAZAA לשלוח ולקבל קבצים, וכך גם ב IRC... שאלתי היא למה אינני מסוגל להתחבר לתוכנה כמו DIRECT CONNECT ++ או EDONKEY??? ששמם מתחברים גם לסרברים, אבל גם ב IRC אינ מתחבר לסרברים וגם ב ICQ, וגם ב KAZAA יש צורך בחיבור ראשוני לסרבר. למה באילו אני לא מסוגל? האם אהיה חייב לפתוח פורט בשביל זה? אבל בתוכנות האחרות לא נאלצתי??. עזרה, אמיר.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי אינטרנט 30 מגה תשתית הוט , ספק בזק בינלאומי חיבור בלי חייגן(כרגע, היה עם לפני) ומודם של מוטרולה לפני כמה ימים התחיל לי קפיצות פינגים במשחק counter strike ברגיל אני מקבל 70/95 יציב, אחרי הפינג 125/200 וקופץ ליותר, גם כשאני פיזית משחק בשרת שאין לו לאגים אני מרגיש תקיעות כאלה כאילו אמור להיות לי לאגים קלטתי שגם שאני רושם בcmd פינג לוואלה או ynet יש לי 150/200/300 פינג בהתחלה התקשרתי לבזק והבחור אמר שהוא רואה שתקין ושאני ידבר עם הוט וכרגיל הם אמרו שהתשתית נראת בסדר ושאין בעיה ואם אין בעיה הם לא יכולים לעזור לי אמרתי זה אולי יעבור לבד חיכתי יום לא עבר ניסתי להוציא להכניס לבקש מבזק והוט לעשות לי ריסט למודם וכאלה לא עזר.. אמרתי אולי וירוס או משהו בסגנון אז עשיתי …
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום חברים ראיתי ב EBAY אנטנה של 8 DBI וכמו שהבנתי מהנתונים שניתן לשדר איתהאינטרנט ל 100/600 מטר... האם זה באמת כך? http://cgi.ebay.com/ANT24-0700-Omni-Directional-7dBi-Indoor-Antenna-X1-new_W0QQitemZ180475893138QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2a05339592 ראיתי גם את האנטנה הזאתי שהיא 16 DBI זאת אומרת שהיא מגיעה לטווח יותר גדול?? או שה DBI זה לא נתון שקובע את המרחק? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33016 יש לי D-Link DSL-2650U האם האנטנות הנל יתאימו לי? אני צריך את זה בכלל שהבית הוא מפלסים ולא קולט בכל החדרים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. 1. רציתי לשאול אם ההנחתה על הקו תקינה ? (אפס דציבל זה אידיאל, לכן אני שואל..) 2. יחס האות לרעש הוא בין 7.9 ל~8.3 (dB) והשאלה אם זה תקין ? הבנתי שה-ADSL כל דבר מתחת ל-10dB (יש שיאמרו 12) הוא מזוויע לחלוטין. לא יודע לגבי ADSL 2.. אני עם בזק ובזק בינלאומי. לינק לנתונים מהראוטר: http://i.imgur.com/AifFp0Q.jpg 3. פעם הייתי מגיע ל91 מגה הורדה, היום 85-86 זה כל מה שאני רואה. אפשר להתקשר ולדרוש שישימו אותי על Adaptive Rate, כי אני יושב על הארון ומאבד סביבות 10מ"ב יקרים ? (שאלו את זה הרבה, אני יודע.. אני שואל שוב כי לא מצאתי תשובה לשאלה שלי ספציפית.) תודה לכל העוזרים למיניהם ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, במקור דנתי עם multicore@ בנושא אינטרנט ו-Wifi על גבי רשת חשמל. הרעיון שלי היה לחבר לראוטר הראשי מתאם חשמל מסוג TL-PA4010 ובקצה אחר של הבית לחבר מתאם מסוג TL-WPA4220 שכולל גם WiFi. את המוצר TL-WPA4220 אני לא מצליח למצוא בארץ, ומבדיקות קנייה מחו"ל אני מוצא שיעלה לי כמעט 400 ש"ח לייבא אותו. במחיר הנ"ל אני תוהה אם במקום זה, אולי עדיף שאקנה שני מתאמי TL-PA4010 רגילים לשני קצוות הבית, כך שלחיבור המרוחק (מהראוטר) אני אחבר ראוטר בסיסי\קומפקטי\נייד בכ-100 ש"ח (כזה למשל), שיתפקד גם בתור HUB (שניתן לחבר אליו מספר כבלי רשת) וגם בתור נקודת WiFi נוספת (סוג של מגבר Wifi). אשמח לדעת אם אוכל לקבל את אותו אפקט כמו בפתרון המקורי. אשמח לדעת גם מהם היתרונות \ חסרונות, לדוגמה: 1. 150Mbps…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, לקראת סיום השיפוצים בביתי, אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית. כרגע המחשב האישי שלי מחובר ישירות למודם/ראוטר משולב של בזק (ROTAL RTA 1025). התצורה הנוכחית לא תספיק לאחר השיפוץ מאחר ויהיה מדובר במעבר לעבודה בשני קומות. ישנם עוד 2 תחנות שמחוברות בחיבור אלחוטי בצורה קבועה. מדי פעם, נוספות עוד מספר תחנות (2 מכשירים סלולריים, מחשב נייד נוסף). אני מחפש מכשיר שעדיף שיהיה משולב מודם, באם לא, האם המכשיר הנוכחי מספיק? (רק על מנת לספק חיבור לאינטרנט) קראתי ביקורות נפלאות על הE4200 של לינקסיס, בייחוד עם שינוי קושחה. אני מבין שהוא אינו משמש כתור מודם, לכן אשמח אם תאירו את עייני, באשר האופציות הזמינות בארצנו. הרצון שלי- או מכשיר משולב אחד, או מכשיר אחד שאחראי רק על חיבור לאינטרנט+ …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה....אני משתגע!!!!!!!!!!!!! יש לי חבילה של 750k (כבלים) ועשיתי היום רשת כדי ששני המחשבים בבית יהיו מחוברים.... ועכשיו השרת מוריד לי ב-20 kbps והמחשב השני ב 80 kbps ..... לי חשוב שהשרת יהיה הכי מהיר והמחשב השני שיוריד אפילו ב- 5kb תעזרו לי בבקשה או שתגידו לי מה לעשות כמה שיותר מהר.... תודה מראש...
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי חיבור 7MB של נטוויזן על תשתית כבלים ועם ראוטר LINKSYS WRT54G2. כל יום בסביבות השעה 17:00 האינטרנט מתחיל להיות איטי בהדרגה, עד שהוא לא מצליח לעבור 200kpbs בהורדה. בסביבות חצות, האינטרנט חוזר למהירות הרגילה שלו כאילו כלום לא קרה. כשאני מנתק את הראוטר ומתחבר ישירות דרך המודם עם חייגן המהירות היא רגילה בכל שעות היום. ה-MAC FILTER מופעל והצפנה WPA2 מופעלת. אין שום מחשבים לא מזוהים ב- DHCP Table. אני מתלבט אם להתקין על הראוטר FIRMWARE אחר (לא רשמי) או להחליף לחדש במסגרת האחריות. יש סיכוי שהבעיה לא בראוטר למרות שאם אני מחובר ישירות למודם אין שום בעיה? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מודם + נתב לשימוש ביתי: 2 מחשבים ניידים, 2 פלאפונים, טבלט ומדפסת, כולם מחוברים אלחוטית. כרגע התשתית היא בזק. המטרה היא שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן, ולכן שיתמוך בכל הטכנולגיות החדשות גם אם אני לא צריך אותן עכשיו (Vectoring, Dual band, תקן AC, ...) אין ממש הגבלת תקציב כי הוא נרכש לא על חשבוני (אם כי עדיין נראה לי סביר לא להוציא יותר מ- 1200 ש"ח). אני מתכוון לקנות אותו בארץ. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-