רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו יודע אם המהירות גלישה היא במגה ביט או מגה בייט ? כי אמרו לי שאם חורגים מהחבילה אז המהירות יורדת ל- 200 מגה אך לא יכלו להגיד לי אם בייט או ביט אם זה כמו בספקיות הרגילות או שזה פי 8 יותר מהיר ?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפשים בנרות נתב VDSL2 ראוי עבור עידן השוק הסיטונאי? מהיום יש לכם אופציה נוספת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%a7%d7%a9%d7%95%d7%a8%d7%aa-zyxel-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c-%d7%91%d7%99/
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברת TP-LINK, באמצעות המשווקת שלה - חברת בנדא-מגנטיק - משנה את תמהיל הנתבים המשווקים על ידה בישראל ושמה דגש על נתבים מתקדמים יותר. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3610
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מודם + נתב לשימוש ביתי: 2 מחשבים ניידים, 2 פלאפונים, טבלט ומדפסת, כולם מחוברים אלחוטית. כרגע התשתית היא בזק. המטרה היא שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן, ולכן שיתמוך בכל הטכנולגיות החדשות גם אם אני לא צריך אותן עכשיו (Vectoring, Dual band, תקן AC, ...) אין ממש הגבלת תקציב כי הוא נרכש לא על חשבוני (אם כי עדיין נראה לי סביר לא להוציא יותר מ- 1200 ש"ח). אני מתכוון לקנות אותו בארץ. יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אין אני לא מאמין איזה שיפור עצום ההורדות שלי עבור מאז ששידרגתי פעם הייתי צריך לחכות ל-4 בלילה כדיי להוריד במהירות סבירה (מעל 30) בלי מנהל הורדה כלשהו (במירק) עכשיו אפילו בשעות עומס אני מוריד במהירות של 46 קילו אני לא יודע מי גילה את זה אבל באמת מגיע לו איזה פרס נובל או משהו
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. 1. רציתי לשאול אם ההנחתה על הקו תקינה ? (אפס דציבל זה אידיאל, לכן אני שואל..) 2. יחס האות לרעש הוא בין 7.9 ל~8.3 (dB) והשאלה אם זה תקין ? הבנתי שה-ADSL כל דבר מתחת ל-10dB (יש שיאמרו 12) הוא מזוויע לחלוטין. לא יודע לגבי ADSL 2.. אני עם בזק ובזק בינלאומי. לינק לנתונים מהראוטר: http://i.imgur.com/AifFp0Q.jpg 3. פעם הייתי מגיע ל91 מגה הורדה, היום 85-86 זה כל מה שאני רואה. אפשר להתקשר ולדרוש שישימו אותי על Adaptive Rate, כי אני יושב על הארון ומאבד סביבות 10מ"ב יקרים ? (שאלו את זה הרבה, אני יודע.. אני שואל שוב כי לא מצאתי תשובה לשאלה שלי ספציפית.) תודה לכל העוזרים למיניהם ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי כיום WRT1900ACS רציתי לדעת האם שדרוג ל Linksys WRT32X AC3200 יכול לשפר את מרחק השידור של ה WiFi, כלומר הנתב יושב שאצלי בחדר ובין החדר שלי לסלון יש חדר ממ"ד והקליטה חלשה קצת, עכשיו חשבתי על העברת כבל רשת ולשים AP אבל רציתי לדעת האם Linksys WRT32X AC3200 יתן מענה לזה או שרק רוחב פס גדול יותר ב WIFI ?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, רכשתי לאחרונה מחשב נייד (אם המפרט משנה אז אני אעדכן, אבל מיותר לציין שהוא כולל כרטיס רשת כנדרש לחיבור אלחוטי) וייעדתי אותו בעיקר לעבודה ולהתחברות לאינטרנט באופן אלחוטי. היום לראשונה ניסיתי לבחון את החיבור ברשת אלחוטית ציבורית (הוטספוט) ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהלפטופ זיהה את הרשת והצליח להתחבר אליה, הוא לא הצליח להתחבר לאינטרנט, ולאחר הערה לגבי האבטחה שבעקבותיה כיביתי את הפיירוול של ווינדוס, הוא כתב משהו על DNS, והותיר אותי חסר תגובה. האמת שחשבתי שזה יהיה פשוט יותר, משהו בסגנון של להתחבר ולגלוש, האם יש צורך באיזושהי עבודת הגדרה כלשהי לפני כל התחברות לאינטרנט? כי אם כן, לצערי הרב, הידע שלי בנושא מוגבל ביותר. בכל אופן, האם הבעיה מוכרת או שמדובר במשהו חריג ופרטני שאמור …
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, לקראת סיום השיפוצים בביתי, אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית. כרגע המחשב האישי שלי מחובר ישירות למודם/ראוטר משולב של בזק (ROTAL RTA 1025). התצורה הנוכחית לא תספיק לאחר השיפוץ מאחר ויהיה מדובר במעבר לעבודה בשני קומות. ישנם עוד 2 תחנות שמחוברות בחיבור אלחוטי בצורה קבועה. מדי פעם, נוספות עוד מספר תחנות (2 מכשירים סלולריים, מחשב נייד נוסף). אני מחפש מכשיר שעדיף שיהיה משולב מודם, באם לא, האם המכשיר הנוכחי מספיק? (רק על מנת לספק חיבור לאינטרנט) קראתי ביקורות נפלאות על הE4200 של לינקסיס, בייחוד עם שינוי קושחה. אני מבין שהוא אינו משמש כתור מודם, לכן אשמח אם תאירו את עייני, באשר האופציות הזמינות בארצנו. הרצון שלי- או מכשיר משולב אחד, או מכשיר אחד שאחראי רק על חיבור לאינטרנט+ …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נתחיל מזה שיש לי מהירות גלישה של 12 מגה דרך בזק בינ"ל והתשתית היא של HOT. כעת אתאר לכם את התופעה שאני שם לב אליה ותגידו לי אם זה נראה לכם מוכר: אני פותח קליפ מסויים כלשהו ב-YouTube, בד"כ קליפ באיכות HD של 720p/1080p (כלומר קליפ "כבד"). עכשיו בערך ב-10 השניות הראשונות הקליפ מתחיל לעלות במהירות אשר קרובה מאוד למהירות המקסימום של החיבור שלי (בין 1.1 ל-1.3 מגהבייט/שנייה), אבל מיד לאחר מכן המהירות פתאום צונחת באופן קיצוני ולכל אורך המשך הטעינה של הקליפ אף פעם לא עוברת את הסף של ה-100KB/s. שמתי לב לתופעה הזאת בכ"כ הרבה קליפים שזה כבר מזמן לא בגדר צירוף מקרים. בד"כ בסופי שבוע התופעה הזאת הרבה יותר נפוצה. עכשיו כמובן שבעת הורדה מאתרים מסויימים, ובעיקר אתרים מחו"ל אי אפשר לצפו…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזה יותר מומלץ ? הנתב שלי נמצא בסלון והמחשב בחדר שלי ואני גר בוילה צריך שיתמוך ב40 מגה
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, במקור דנתי עם multicore@ בנושא אינטרנט ו-Wifi על גבי רשת חשמל. הרעיון שלי היה לחבר לראוטר הראשי מתאם חשמל מסוג TL-PA4010 ובקצה אחר של הבית לחבר מתאם מסוג TL-WPA4220 שכולל גם WiFi. את המוצר TL-WPA4220 אני לא מצליח למצוא בארץ, ומבדיקות קנייה מחו"ל אני מוצא שיעלה לי כמעט 400 ש"ח לייבא אותו. במחיר הנ"ל אני תוהה אם במקום זה, אולי עדיף שאקנה שני מתאמי TL-PA4010 רגילים לשני קצוות הבית, כך שלחיבור המרוחק (מהראוטר) אני אחבר ראוטר בסיסי\קומפקטי\נייד בכ-100 ש"ח (כזה למשל), שיתפקד גם בתור HUB (שניתן לחבר אליו מספר כבלי רשת) וגם בתור נקודת WiFi נוספת (סוג של מגבר Wifi). אשמח לדעת אם אוכל לקבל את אותו אפקט כמו בפתרון המקורי. אשמח לדעת גם מהם היתרונות \ חסרונות, לדוגמה: 1. 150Mbps…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ראשי שקולט אינטרנט דרך כרטיס רשת אלחוטי וישי עוד מחשב אני רוצה לחבר לאינטרנט באופן זמני דרך מחשב הראשי השאלה איך אני עשה את זה עם כבל רשת? הם יש הגדרות מיוחדות? או שרק לחבר בניהם?? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם אני מעוניין להעביר חומר ממחשב ישן לחדש בהדרגה אנ ממשיך לעבוד עם הישן עד שאגמור לסנן חומר ולהעביר את מה שאני צריך בלבד יש לי רשת בבית ואפשרות לחבר את המחשב החדש ישירות לראוטר יחד עם הישן השאלה היא איך אפשר לראות את שני המחשבים בו זמנית על המסך ולבצע העברה מאחד לשני? לא חייב מיקלדת ועכבר משותפים
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן כמה מסובך יהיה לי להתקין ראוטר לטובת חיבור לטלויזיה וסטרימר. יש לי הבנה בסיסית ,כלומר יכולת לפעול עם הוראות. האם אני צריך מחשב לטובת ההגדרה של הראוטר? כמה גרוע להזמין ראוטר מבזק ? האם זה רק עניין השכירות של הראוטר? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי,אני הולך לשדרג את האינטרנט שלי ל10 או 12 מגה ואני רוצה לקנות גם Boxee Box. כרגע אני עם תשתית הוט וספק סמייל 2.5 מגה על מודם קטן של Thomson(עם חייגן) את הבוקסי בוקס אני אציב בחדר שלי(שהוא במרחק 2 חדרים מהחדר עם המודם) ואני אצטרך אינטרנט מהיר לבוקסי,בהתאם לנסיבות(תקנו אותי אם אני טועה) הפתרונות היחידים הם: 1.לקחת כבל LAN באורך של 15 מטר ולהכניס אותו בקיר עד לחדר שלי(שאין מצב שאני עושה את זה). 2.לקחת מתאם רשת על גבי החשמל+ראוטר חוטי(אפשר להתחבר עם החייגן פעם אחת במקביל וגם הבוקסי לא תומך בחייגן),אז אני צריך ראוטר(חוטי) ומצאתי 2 אופציות: Edimax BR-6314K TpLink TL-R460 ובנוגע למתאם הרשת על גבי החשמל בחרתי את זה: Tp-Link TL-PA211 (אני לא קונה אלחוטי בגלל הקרינה וגם בגלל שזה…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי חיבור 7MB של נטוויזן על תשתית כבלים ועם ראוטר LINKSYS WRT54G2. כל יום בסביבות השעה 17:00 האינטרנט מתחיל להיות איטי בהדרגה, עד שהוא לא מצליח לעבור 200kpbs בהורדה. בסביבות חצות, האינטרנט חוזר למהירות הרגילה שלו כאילו כלום לא קרה. כשאני מנתק את הראוטר ומתחבר ישירות דרך המודם עם חייגן המהירות היא רגילה בכל שעות היום. ה-MAC FILTER מופעל והצפנה WPA2 מופעלת. אין שום מחשבים לא מזוהים ב- DHCP Table. אני מתלבט אם להתקין על הראוטר FIRMWARE אחר (לא רשמי) או להחליף לחדש במסגרת האחריות. יש סיכוי שהבעיה לא בראוטר למרות שאם אני מחובר ישירות למודם אין שום בעיה? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי סלט אחד גדול בכל הנושא של טכנולוגית ISDN,ADSL, DSL ושלל הטכנולוגיות הנוספות. לא הבנתי בדיוק מה זה DSL ומה זה ADSL, ואיזה טכנולוגיה פועלת בארץ? אשמח להגדרות ולהסבר מעמיק תודה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי נתב לינקסיס עם 2 מחשבים ברשת אלחוטית (בעצם מחשב אחד מחובר לנתב פיזית והמחשב השני אלחוטי). אני רוצה לחבר את המדפסת החדשה בצורה אלחוטית (HP 3055), איך עושים זאת? צריך אנטנה? יש משהו מומלץ? (אני לא רוצה להוציא יותר מידי, המדפסת במרחק של כ-8 מטרים מהמחשב הראשי).
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, הניתוקים לא רציפים, הוצאה של כבל החשמל של המודם והכנסתו לאחר מספר שניות, מחדשים את החיבור לאינטרנט. לפני מספר חודשים רכשתי את הנתב שבכותרת (כחול גרסה חדשה) . אני לא יודע לציין בדיוק מתי אבל הופיעו ניתוקים של המודם (מוטורולה sb4200). המודם אצלי יותר מעשור . בתמיכה של הוט בקשו לחבר ישירות בין המחשב למודם לצורך מעקב וכך עשיתי . על פי הבדיקה שלהם, המודם תקין. האם הגיוני שנתב בן מספר חודשים יגרום לניתוקים? תודה מראש למגיבים
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לגשתלתיקיות משותפות שיש לי על השרת. אני לא מצליח ואני מקבל את ההודעעה הזו: system error 53 has occurred כשאני עושה פינג לשרת, אני מקבל פינג חיובי. אני פשוט לא מצליח לגשת אליו אני מנסה לגשת אליו דרך הrun... אני כותב \\ip ובמקום אייפי - אני כותב את הכתובת של השרת.. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר משולב מודם דגם: TP-LINK TD-W8961ND אני מחובר דרך חייגן על תשתית של בזק ל018 כרגע. הכל עבד יפה בפעם הראשונה שהגדרתי אותו (עידכנתי לו את הקשוחה האחרונה אגב) למשך חודש+ והחלטתי בשבוע האחרון לעבור לספק 018, אבל שרציתי להחליף לו שם משתמש/סיסמה ונכנסתי ל192.168.1.1 הוא לא נתן לי לראות את הדף הראשי של הראוטר בכלל. לא משנה איזה כתובת הכנסתי לו (192.168.0.1/2 וכו') זה לא עזר, רק אחרי שעשיתי לו hard reset מאחורה זה התאפס. שהגדרתי אותו שוב עם הפרטים החדשים שלי הוא עבד טוב למשך 4 ימים ואז התנתק לי האינטרנט, רציתי לראות אם הכל בסדר מבחינת הראוטר אבל הוא שוב לא נתן לי להיכנס כמו מקודם, והייתי צריך לחזור על כל התהליך הזה שוב. ממה נובעת הבעיה? יכול להיות שזה קשור לDHCP אי…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
br-6104 edimax פשוט אי אפשר לפתוח איתו פורטים אני יודע שפה ושם יש פה הסברים לפתיחת פורטים בראוטר זה אבל כאן הבעיה שונה. באתר של החברה יש מדריך קל ופשוט לפתיחת פורטים בראוטר : http://www.edimax.com/html/Faq/FAQ_BR6104k_files/FAQ_BR4.jpg פה יש port farwarding ו virtual server ששם מוסבר בפשטות כיצד לפתוח פורטים. אז מה הבעיה? אצלי ההגדרות נראות אחרת במקצת. בסה"כ חסר החלק של הport farwarding והאופציה השניה, שהיא קיימת, היא חסרת כל יכולת לחלוטין. אצלי ההגדרות נראות כך http://rotter.name/User_files/nor/41a77a381071645c.jpg כפי שאתם רואים אין לי אפשרות לפתוח פורטים. אין לי מושג מה לעשות, אני מנסה לפתור את הבעיה הזאת כבר שנים!! אפילו עדכנתי firewire לפני חצי שנה שמחק לי את כל ההג…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב NETBOX של 013 התומך עד תקן N. יש לי 2 מחשבים +כונן חיצוני המחוברים ברשת קווית ומחשב נייד המחובר באופן אלחוטי. למחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי התומך עד מהירות 54MBPS. כאשר אני מעביר קבצים בין מחשבי הרשת הקווית מהירות ההעברה היא 10 מגהבייט לשניה בערך. כאשר אני מעביר קבצים מהמחשב הנייד דרך הרשת האלחוטית מהירות ההעברה היא 2 מגהבייט לשניה. האם זה תקין? מהירות ההעברה של המחשב הנייד לא אמורה להיות גבוהה יותר בערך פי 2 או 3? נתונים: המחשב הנייד קרוב מאד לראוטר (אם הייתי יכול לחבר חוטי הייתי עושה זאת, נגמרו היציאות בנתב). כרטיס Dell wireless 1397 mini-card Channel 1 signal:Excellent security:wpa2-psk
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-