עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום וחג שמח לכולם אני מעוניין להעביר חומר ממחשב ישן לחדש בהדרגה אנ ממשיך לעבוד עם הישן עד שאגמור לסנן חומר ולהעביר את מה שאני צריך בלבד יש לי רשת בבית ואפשרות לחבר את המחשב החדש ישירות לראוטר יחד עם הישן השאלה היא איך אפשר לראות את שני המחשבים בו זמנית על המסך ולבצע העברה מאחד לשני? לא חייב מיקלדת ועכבר משותפים

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אהלן קראתי את הביקרות על המכשיר של MSI שמחבר בין מחשבים אבל לא הבנתי כל כך איך מחברים את המחשבים לאינטרנט וכו' האם זה ככה: אינטרנט ---> מחשב שלי ---> HOME PLUG ---> חשמל ---> HOME PLUG בחדר אחר ---> מחשב של מישהו אחר ?? ואיפה משיגים את זה(את המכשיר) ?

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by kobi cohen,

יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד שולחני ואני צריך להעביר שירים וקבצי וורד בנפח של 1GB. איך אני יכול לעשות זאת עם כבלים, איזה כבלים יעשו את העבודה והאם צריך תוכנה? בתודה מראש...........קובי

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. Started by yuvalm2,

האם אני מבין נכון, ומכשירים כמו זה יאפשרו לי להקים רשת ביתית שנעזרת ברשת החשמל הביתית שלי? (איך מתאם אחד ימצא את השני?) בקיצור, לפי מה שהבנתי, אני מחבר את אחד מהם לנתב שמחובר לאינטרנט, ולשקע החשמל, ואז מחבר שני לרשת החשמל והוא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט גם כן. (דרך הרשת החשמלית, המתאם השני, ודרך הנתב המקורי) זה נשמע נפלא. זה גם מציאותי?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. יש לי בעיית תשתית שהזמנתי אליה טכנאי של ניתוקים ויציאה מסינכרון של המודם כבלים. האם בעיות תשתית יכול לגרום ל ping spikes ? אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת בכלל ועשיתי כרגע בדיקת פינג לגוגל הפינגים נעים בין 80 ל 250.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. קראתי את הסקירה של המתאם, ויש לי מספר שאלות: - בבדיקות ביצועים נראה שדווקא המתאם של trendnet הצליח להגיע לביצועים טובים יותר (במעט). לא עדיף לקנות את המתאם של trendnet? - לפי כמה חודשים הצ'יף פירסם שכמה חברות עובדות על תקן חדש למתאם שיאפשר לרשת את כל הבית בעזרת קוי הטלפון, כבלים קואקסיליים של הטלויזיה וכבלי החשמל. תוך כמה זמן אמורים לצאת לשוק ה bridge-ים האלו? יש טעם לחכות להם או ללכת על המתאמים לשקעי החשמל?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כמו ADSL רק שפה זה שווה מהירות הורדה שווה למהירות העלאה! :-* מעניין אם זה יגיע לארץ!? ובאיזה מחיר החבילות יהיו וכמנובן האם זה טוב יותר או גרוע יותר מ-VDSL? אחחח איזה באסה 2 מגביט אבל מהירות העלאה של 96 קילוביט מקסימום וזה אצלי תמיד על 63 קילוביט אפילו לא 96

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by sharon515,

שלום אני מחובר לכבלים ולספק בזק בינלאומי ורציתי לשאול איזה חייגן עדיף של l2tp (דרך הראוטר של ה 3com שלי) או חייגן pptp של הספק (למרות שגם דרך זה אפשר להתחבר דרך הראוטר) והשאלה השניה שלי הספק בזק בינלאומי הציע לי חיבור ללא חייגן. האם זה טוב ? תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by hofit_s,

היי, בעבודה שלי יש חסימה של אתרים שדרכם אפשר לשמוע רדיו. ניתן להיכנס לאתרים ולבחור איזה רדיו רוצים לשמוע אבל כשלוחצים לא עולה כלום. איך מבטלים את החסימה הזאת. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום, בעקבות קניית מחשבים ניידים אני מעוניין להחליף את הרשת הביתית לרשת אלחוטית. הבית הוא שתי קומות ,ששלושה מחשבים נייחים נמצאים בקומה השניה, ושני הניידים יהיו בשימוש בקומה הראשונה. בנוסף החיבור אינטרנט של הכבלים נמצא בחדר ממ"ד בקומה השנייה, וממה שקראתי הממ"ד יצור בעיות קליטה בראוטר רגיל וצריך דגם אחר. על מה אתם ממליצים? והאם זה משנה איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לקנות לנייחים או שכל כרטיס פשוט יעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. כבר רוואטר שני ברצף של NETGEAR VVG2000 מבזק (לאחר מעבר לNGN 100) ברגע שמעבירים אותו למצב Bridge (אני מחבר אותו כמודם לאווטר אחר) הוא מתפגר. מנסה להסתנכרן, או שהוא לא מצליח אחרי כמה שניות ומיד עושה ריסט או שהוא מצליח ומיד שניה לאחר מכן עושה גם ריסט. לאחר שינוי ההגדרות הנ"ל שום דבר לא עוזר יותר, לא הארד ריסט, לא עדכון קושחה ולא שום דבר אחר שנסיתי. הדרך היחידה להתעסק איתו היא לנתק את הכבל טלפון שלא יסתנכרן ואז אפשר לעבוד עם הממשק. אבל אי אפשר לחבר אותו לחיבור טלפון. לבזק אין מושג ופשוט אומרים לי להחליף אותו שוב. אין להם בבזק סטור את ה-DLINK ואני לא בטוח אם יש ומודם VDSL בלבד שהוא לא ראווטר אלחוטי. למישהו יש מושג אם יש משהו לעשות עם הראווטר הנוכחי או עצה אחרת? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אוקיי יש לי מספר שאלות שמעסיקות אותי: 1. האם הכרטיסי רשת האלחוטיים שמפתחים כיום בעלי יכולת להתחבר לדרוש מידע ממספר רשתות שהם קולטות? במידה ולא, מדוע? (האם יש איזה מאמר שמסביר כיצד עובד כרטיס רשת אלחוטי?)י 2. נניח ויש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך כבל רשת רגיל ויש לי ממנו כתובת IP של הספק. נניח וגם יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמחובר לרשת נוספת שמקנה לי כתובת IP נוספת. האם קיימת תוכנה שתיגרום לי לשלוט באופן נוח בשתי כתובות IP? (או במילים אחרות נניח אני מחובר גם ל-ADSL וגם לכבלים, ויש לי שני IP שונים האם יש דרך לשלוט על כל רוחב הפס ביחד או לפחות בניפרד על כל אחד מי הם) תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. טוב אנשים.. התייאשתי.. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי כי כבר אבדו תקוותי.. אז ככה: יש לי רשת אלחוטית בבית. עד עכשיו היינו מחוברים דרך בזק והכל היה נהדר.. לפני שבוע בערך אמא שלי החליטה שהיא מחליפה את הבזק להוט... באו טכנאים והחליפו את כל מה שצריך להחליף.. (נראה לי שחשוב לציין שעד לפני ההחלפה הראוטר היה אצלי בחדר ואצל אמא שלי במחשב יש דבר אלחוטי שמתחבר לUSB של D-LINK.. ומאז ההחלפה הראוטר אצל אמא שלי ואצלי הדבר האלחוטי הזה..) בכל מקרה.. מאז ההתקנה החדשה כלום לא עבד לי !! לא מסנג'ר.. לא אינטרנט ולא האימיול.. קרתאי וחיפשתי ופתחתי פורטים ועכשיו המסנג'ר והאי מיול עובדים נהדר.. האינטרנט עובד לי גם.. אבל יש כמה אתרים שהוא פותח אבל לא מעלה.. לוקח לו לפחות רבע שעה להעלות את MYSPCE א…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by udicol,

המחירים ירדו בחברת בזק בינלאומי - חבילת כבלים 750Kbs ירדה ל-99 שקלים לחודש. תוודאו שאתם רשומים בחבילה מחדש,ע"מ שלא יחיבו אתכם במחיר הישן. http://www.bezeqint.net/

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום לכולם, שאלה לי ואשמח אם תוכלו לענות עליה. ברשותי נתב של אדימקס BR-6524N מסק שנים, ואני גולש כרגע במהירות של 15MB שמתי לב שכשאני עושה בדיקת מהירות גלישה, אני מגיע לקצב של 10MB דיברתי עם בזק וערכנו בדיקה, שלבסוף חיברתי את המחשב ישירות למודם, עם חייגן ישירות לבזק וגם חייגן לספק האינטרנט - התוצאה שבדיקת מהירות הגלישה הראתה קצב של 15MB אך בגלישה עם הנתב, גם בחיבור מול בזק, וגם מול הספק, מהירות הגלישה היא 10MB - ניטרלתי את האפשרוית לחיבור אלחוטי וכן אין לי משהו אחר שמחובר לנתב לכן לשאלה - האם הנתב הנ"ל מוגבל במהירות גלישה ? (אני יודע שיש נתבים שמוגבלים, חשבתי שגם שלי) אשמח לתגובה תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. אוקיי המצב שלי כזה המודם מחובר לראוטר חוטי [Edimax] שמחובר לראוטר אלחוטי [NETGEAR] שמחובר למחשב שלי בצורה חוטית אל תשאלו איך הגעתי למצב הזה, אין לי מה לעשות מאז שאני מחובר ככה, הגלישה באינטרנט בסדר, גם ההורדה פחות או יותר כרגיל אבל כשזה מגיע להורדה בביטורנט, אני לא מצליח לעשות שהפורט יפתח כמו שצריך ואני מוריד על 0.3 [וכשהייתי מחובר ישירות לאדימקס הורדתי גם על 160] וגם במשחקי רשת [כולה מייפל סטורי] אני מקבל לאגים רציניים ומתנתק כל הזמן אחי, שנמצא במחשב בחדר השני, ומחובר דרך האלחוטי, חווה את אותה הבעיה מה לעזאזל אני יכול לעשות? בבקשה זרקו לי עצם, משהו, אני אובד עצות אני מחובר באינטרנט זהב, אם זה משנה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. יש לי חיבור 7MB של נטוויזן על תשתית כבלים ועם ראוטר LINKSYS WRT54G2. כל יום בסביבות השעה 17:00 האינטרנט מתחיל להיות איטי בהדרגה, עד שהוא לא מצליח לעבור 200kpbs בהורדה. בסביבות חצות, האינטרנט חוזר למהירות הרגילה שלו כאילו כלום לא קרה. כשאני מנתק את הראוטר ומתחבר ישירות דרך המודם עם חייגן המהירות היא רגילה בכל שעות היום. ה-MAC FILTER מופעל והצפנה WPA2 מופעלת. אין שום מחשבים לא מזוהים ב- DHCP Table. אני מתלבט אם להתקין על הראוטר FIRMWARE אחר (לא רשמי) או להחליף לחדש במסגרת האחריות. יש סיכוי שהבעיה לא בראוטר למרות שאם אני מחובר ישירות למודם אין שום בעיה? תודה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אהלן, רכשתי את המתאם הזה ולאחר ההתקנת הדרייברים אני מקבל במקסימום כ30-40 מגה בהורדה(יש לי 100 מגה), כאשר אני בודק עם המחשב הנייד מאותו מיקום עם הוויפי המובנה אני מקבל קרוב ל100 מגה. יש לי קליטה מלאה בשני המחשבים, אני רחוק כ5 מטר מהראוטר ואין קירות בטון בדרך, בדקתי בתוכנת wifeless net view ואני רואה שאני בקליטה של 100%. חשוב לציין שבהתחלה כשרק חיברתי לראשונה אני לא זוכר בדיוק מה היה מצב הדרייברים אך קיבלתי בספידטסט 100 מגה הורדה, אבל מאז זה לא חוזר על עצמו. ניסיתי ניתוקים וחיבורים מחדש של המודם והראוטר ולא עוזר. מה יכול להיות הפתרון לבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום, לפי הבנתי תמיכה בוקטורינג דורשת רק עידכון תוכנתי למודם, האם זה נכון? אם כן, יש ברשותי מודם VDSL2 מדגם DSL-699U5 שקניתי מבזק סטור לפני כמה שנים (ממותג כמודם של בזק), מתוצרת T&W, ועליו מתוקנת קשוחה (וכנראה שגם הצ'יפ) של broadcom. הקשוחה עצמה לפי הנראה לעין לא מקוסטמת לבזק, ונראת קשוחה סטנדרטית של Broadcom. חיפשתי באתר שלך T&W מידע על המודם הזה, אבל לא מצאתי שום איזכור לדגם הנ"ל. ניסיתי לברר באיזה קשוחה של broadcom מדובר, אבל עדיין ללא הצלחה. חשבתי לפנות לבזק/T&W/Broadcom בעניין, למי לדעתכם כדאי לפנות בנושא הזה? והאם בכלל הם ירצו לעזור? חבל שיש לי מודם יחסית טוב שלא תומך כרגע בוקטורינג, אם זה אפשרי להוסיף לו תמיכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by leoleo,

אהלן כמה מסובך יהיה לי להתקין ראוטר לטובת חיבור לטלויזיה וסטרימר. יש לי הבנה בסיסית ,כלומר יכולת לפעול עם הוראות. האם אני צריך מחשב לטובת ההגדרה של הראוטר? כמה גרוע להזמין ראוטר מבזק ? האם זה רק עניין השכירות של הראוטר? תודה

21. שלום, אני מחפש אתר טוב המספק מקום, והרבה, לגיבוי מידע אישי באינטרנט כמו תמונות או תוכנות שיהיו זמינות אלי כשאני אצטרך אותן, השתמשתי באתר הזה:mediamax.com הבנתי איך להשתמש בו למרות שהיו יכולים לפשט את הממשק שלו קצת יותר, ומה שמטריד אותי יותר זה שהוא לא מנצל עד המקסימום את מהירות ההעלאה שלי/הורדה, וזה לוקח לו הרבה זמן להעלות/להוריד מידע, בכל אופן, אני מחפש משהו אחר כרגע, ואני מחפש המלצות. תודה רבה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by MODI,

הציעו לי ראוטר אלחוטי של טראדנט כולל כרטיס PCI עם אנטנה. זה יחדור דרך הקירות של הממ"ד? המחשב השני הוא קיר ליד הממ"ד.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by zahi122,

שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן בהורדות HTTP שהמהירות הורדה ממש איטית יש לי 100 מגה ומוריד לי על 30-300 KB גם לפני היה לי את זה היה לי 12 מגה וזה היה מוריד לאט הייתי מוגדר בלי חייגן עליתי על שיטה להתחבר עם חייגן לאיפי 212.25.127.15-19 כל פעם איפי אחר נתן לי מקס עכשו שעברתי ל 100 מגה אני עושה אותו דבר אבל לצערי זה מוריד לי כאילו יש לי 12 מגה אני רוצה להדגיש שטורטים מורידים לי בממוצע על 7M בלי חייגן כנראה אין מקס בגלל שהכרטיס רשת לא תומך 1G את זה אני ישדרג בעתיד עוד משהו למשל יוטוב בלי החייגן טוען לאט ועם תוך שניה נטען מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by benhouli,

חג שמח ושנה טובה חברים רציתי לשאול איפה אני יכול לקנות כבל חשמל לראוטר הזה כי שלי נדפק והלכתי לכמה חנויות חשמל, ואמרו לי שזה כבל מיוחד מישהו יודע במקרה? תודה מראש וחג שמח לכולם

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Studio54,

היי אני מחפש לקנות לבית ראוטר חדש ,עם יציאת USB ,שאוכל לחבר אליו דיסק חיצוני ב USB . ברוב הנתבים שנתקלתי עם יציאת USB - מהירות ההעברה של קבצים מ ואל ה USB נמוכה , והם לא מתפקדים בתור NAS אמיתי חשבתי על לקנות את CISCO\LINKSYS E3000 אבל הבנתי שגם בנתב הזה ה USB לא מתפקד ממש בתור NAS ומהירות ההעברה נמוכה. מישהו מכיר נתב שיתן קצב קריאה וכתיבה מהירה לUSB שבנתב \ שיתפקד בתור NAS HOST ? תודה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים