רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אז אחרי ש"שידרגו" אותי בבזק ל-40 מגה וקיבלתי נתב חדש (DLINK 6850U) המהירות של החיבור ירדה בפועל, להערכתי בגלל הקליטה הפחות טובה של הנתב החדש. אני רוצה לחבר את הנתב הישן שלי (Edimax 6524n) עם כבל לנתב החדש ולהשתמש בו כ-AP. ניסיתי להיעזר במדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אבל...איך אני מוצא את תחומי הסגמנט של הנתב החדש ? נכנסתי לתפריט ולא ממש הצלחתי למצוא את עצמי שם (IP 10.0.0.138) עריכה : שאלתי בבזק ונאמר לי שהטווח זה 10.0.0.1-32 האם להגדיר את הנתב הישן ל-10.0.0.33 זה בסדר ? האם צריך לעשות את זה בהגדרות ה-LAN של הנתב הישן ? ניסיתי לשנות אך הוא דרש גם שינוי של טווח ה-DHCP
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן רכשתי את ה DLINK DIR300 ומשום מה מהירות הגלישה שלי הרבה יותר נמוכה ברשת הביתית מאשר שהמחשב מחובר עם הכבל לראווטר , מהירות חיבור עם הכל זה 100 מגה ועם האלחוט זה רק 54 , אני מחובר ל 1 וחצי מגה , האם זה תקין ? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים ראיתי ב EBAY אנטנה של 8 DBI וכמו שהבנתי מהנתונים שניתן לשדר איתהאינטרנט ל 100/600 מטר... האם זה באמת כך? http://cgi.ebay.com/ANT24-0700-Omni-Directional-7dBi-Indoor-Antenna-X1-new_W0QQitemZ180475893138QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2a05339592 ראיתי גם את האנטנה הזאתי שהיא 16 DBI זאת אומרת שהיא מגיעה לטווח יותר גדול?? או שה DBI זה לא נתון שקובע את המרחק? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33016 יש לי D-Link DSL-2650U האם האנטנות הנל יתאימו לי? אני צריך את זה בכלל שהבית הוא מפלסים ולא קולט בכל החדרים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי נתב לינקסיס עם 2 מחשבים ברשת אלחוטית (בעצם מחשב אחד מחובר לנתב פיזית והמחשב השני אלחוטי). אני רוצה לחבר את המדפסת החדשה בצורה אלחוטית (HP 3055), איך עושים זאת? צריך אנטנה? יש משהו מומלץ? (אני לא רוצה להוציא יותר מידי, המדפסת במרחק של כ-8 מטרים מהמחשב הראשי).
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ש 3 חדרים, רק בסלון יש שקע YES/הוט ושקע בזק, השאלה האם ללכת על תהלות בקירות? או תהלות פלסטיק מחוץ לקירות? מה יותר זול? בינתיים הזמנתי טכנאי יס ובזק כי זה יותר זול מקבלן, השאלה כמה הם טובים? נגיד למשוך תהלות בקיר או על קיר הם יכולים? ואני תכלס צריך שבכל חדר יהיה 3 נקודות ל בזק, YES ו LAN . תודה אני קצר בכסף כי הדירה עוד בכמה שיפוצים קטנים, הדירה בבעלותי. חציבה בקיר ע"י בעל מקצוע לא בחשבון כי אני מוגבל כספית עקב זה שעוד לא שיפצנו הכל שם, חוץ מזה לא ממה בה לי לחצוב אחרי שעשו שם כבר שיפוץ וחידוש תשתית חשמל וכו', סמתי ששקע המזגן מחובר ללוח החשמל בקומה, דרך תעלת פלסטיק כזאת, אז אני חושב שאני ילך על הפתרון הזה, זה לא הכי אסטטי, אבל זה יותר יפה מסתם חוטים מתרוצצים ברצפה או תקרה…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברה! עד עכשיו הייתי מחובר לאינטרנט בכבלים (הוט + בב"ל) בחיבור קבוע ללא חייגן דרך הראוטר. עד עכשיו הכל עבד בסדר ולמרות שכבר ניסו להעביר אותי לחיבור עם חייגן הצלחתי לחמוק מכך ולהשאר עם החיבור ללא חייגן, מטעמי נוחות בלבד. לאחרונה ראיתי שישנה בעייה קטנה עם שרתים כמו Rapidshare, שיכולה להפתר על ידי שינוי IP מפעם לפעם או מעבר לחבילת גיימרים ב-בב"ל. הבעיה היא שלא ניתן להשתמש בשירות הגיימר כאשר מחוברים ללא חייגן. לשנות IP גם בעייתי כי הבנתי שצריך כל פעם להתקשר לשירות לקוחות בשביל זה. רציתי לשאול האם יש באמת יתרונות לחיבור ללא חייגן על פני חיבור עם חייגן? האם פשוט כדאי לי להכנע ולעבור סוף סוף לחיבור עם חייגן? האם העובדה שאני משתמש בראוטר הופכת חייגן לנוח יותר? (כמו שהבנתי הרא…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Hi to all i have broadband router Edimax BR-6104K , I tray to config the router beetwin the modem bat wihthot successfully. i have win xp professional i need help to config the router thanks for all nirziv
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בשלב זה אין תאירך יעד להשקה; צפויה להניע בימים הקרובים מהלך של הגנה מפני נושים בעקבות המצב הכספי הקשה אליו נקלעה תבל, החליטה הנהלת החברה שלא להשיק, בשלב זה, את שירותי האינטרנט המהיר - השקה שתוכננה בעבר לאפריל, לאחר מכן נדחתה למאי. "איננו יודעים מתי נשיק את השירות. בשלב זה אין תאריך יעד". אמרו לאייס בכירים בחברה. זאת לאחר שבקושי רב הצליחה תבל לגייס ערבות ביצוע בסך 10 מיליון דולרים לטובת קבלת רשיון למתן שירותי אינטרנט מהיר ממשרד התקשורת. בשלב זה תמשיך החברה את הניסוי, ולא תנתק את הלקוחות המחוברים אליו. במקביל, צפויה בימים הקרובים תבל לבקש מבית המשפט להניע מהלך של הגנה מפני נושים, זאת לאחר ששני נושים - בזק ונטקום, פתחו בפעילות משפטית נגדה, עקב חובות גדולים. בתבל צופים את …
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת בבית של שני מחשבים ואני מתכוון להוסיף היום עוד מחשב לרשת. המודם אינרטנט מחובר לסוויץ'. הסוויץ' מחובר לכרטיסי רשת של המחשבים. עכשיו, אני רוצה לחבר עוד מחשב לסוויץ' ואני פשוט לא יודע איזה כבל רשת אני צריך: ישיר או מוצלב..? המודם: B-FOCUS ROUTER 312+ הסוויץ': HT-8005SB (של בזק) המחשב החדש (אם צריך), הלוח אם: MSI P965 V2 NEO [על הדרך, מישהו יכול לומר לי מה דעתו על הסוויץ'.. כי רשום לי שם כזה: 10MB GREEN, 100MB ORANGE : כלומר זה לא מגיע למהירות רשת המירבית (1000MB) זה משנה לי משהו (מאט) במהירות אינטרנט אם זה פועל רק על 100?] תודה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה בבזק אמרו לי שאלה הראוטרים שיש להם או netgear DGN2200 בתקן N או D-link 2650U בתקן G אני לא ממש מבין בזה אני רק יודע שאני חייב טווח קליטה טוב! איזה לדעתכם עדיף לי? המהירות שלי תהיה או 5MB או 10 לא סגור עדיין. הטכנאי אמור להגיע בקרוב אז ככה שזה די דחוף. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש באינטרנט כדי למצוא ראוטר שיחליף את ה TL-WR1043ND V1 שעושה לי מלא בעיות גם עם OPENWRT GARGOYLE עליו, אני מחפש נתב לא יקר מדי, שיעשה את העבודה לחיבור אינטרנט יציב במהירות 100Mbps עם כניסות LAN במהירות 1Gbps ושייתן טווח קליטה אלחוטי טוב ויציבות בחיבור, שלא יהיה צורך לבצע אתחול מדי שבוע, אני מוריד ב TORRENT המון סרטים ומשחקים למחשב ואני צריך מוצר שיידע להתמודד עם כמות חיבורים גדולה. מצאתי דגם של חברת EDIMAX BR-6478Gn שטוענים שהוא חדש בישראל, אך לפי אתר EDIMAX העולמי גרסת ה FIRMWARE שלו היא משנת 2012 אז הוא לא באמת דגם חדש, לפי המפרט שלו באתר הרשמי של החברה הנתב מסוגל להתמודד עם מס' רב של מכשירים ב WIFI. http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/d…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את ה-ADSL ל-4MB וקיבלתי במבצע נתב+מודם Rotal RTA 1025W. כמו כן, קניתי מבזק סטור במבצע מתאם USB לרשת אלחוטית (רציתי PCI, אבל זה מה שיש להם). התקנתי את הנתב, הגדרתי ISP, חיברתי אותו לשני מחשבים בחיבור חוטי, והאינטרנט עובד כמו שצריך בשני המחשבים. ניסיתי להתחבר באלחוטי (ממחשב שלישי) בעזרת מתאם ה-USB, אבל הוא לא מצליח להתחבר. אני יכול לראות ברשימה את ה-SSID שהגדרתי בנתב (עוצמה 70%), אני יכול לראות גם רשתות אחרות בסביבה. אני מצליח להתחבר לרשתות אחרות, אבל לא מצליח להתחבר לרשת שלי (נשאר ב-connecting...). ניסיתי עם ובלי הצפנת WEP, אבל זה לא משנה כלום. בזק החצופים דורשים תשלום מיוחד עבור תמיכה ברשתות, למרות שאת כל הציוד קניתי מהם. מישהו מכיר, מישהו יכול לעזור? תודה …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב, שמעתי על אופציה להחיל כתובת IP קבועה למחשב. רציתי לדעת כיצד ניתן לעשות זאת והאם באמת זה נותן יתרונות כמו מהירות גלישה וכד'? יש דרך להחיל את זה באופן עצמאי (ספקי תקשורת רוצים על זה משהו כמו 30 שקל בחודש...) תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ובכן זה טעות !!! אפילו טכנאי ההתקנות שבא לביתי מסר לי כי קיבלתי IP קבועה לכל העיסקה . אך הפלא ופלא , כשנכנסים לאתר של www.cables.org.il אני מקבל כתובת IP משתנה . או קיי עכשיו יגידו לי אתה לא חייב להתנתק . אבל מכיוון ששום דבר לא אמין במדינתינו ,אני חייב לבצע את הפקודות Iprelease ו- iprenew , אני מקבל שוב כתובת IP חדשה (ברור מכיוון שהשיטה עובדת בצורה של DHCP ) ולכן נעלם לי הIP הקבוע שהבטיחו לי . ואני תיכננתי לבצע Hosting לחברות .....
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך בבקשה מלצה לראוטר+מודם (מכשיר אחד). מעדיף משהו שאני יכול להביא מEbay. הראוטר שלי ישן ובשביל לשדרג ל40 מגה בבזק אני חייב שדרוג. Wifi, ACL, פיירוול מובנה יהייה נחמד. עד 400 שקל. אולי משהו נחמד של סיסקו? יכול לעבוד? משהו בסיסי יחסית, 300 שקל אמור להספיק נכון?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התקנתי על הנתב שלי את הקשוחה של OPENWRT בגלל שהיו בו בעיות ולאחר ההתקנה נראה שהבעיות נפתרו בינתיים. הקשוחה הזו טובה? האם יש אפשרות לחזור למקורית במידה וארצה? האם הקשוחות של OPENWRT מתעדכנות כל הזמן? והאתר שלהם נראה קצת מורכב יותר מהאתר של TP-LINK שהיה לי קודם לכן. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיית לאגים במשחקי רשת ביום. בשעות הלילה מ1 בלילה בערך הלאגים נפסקים והכל פועל מהיר וטוב. הספק שלי זה בזק בינלאומי,תשתית בזק, מהירות 5 מגה ביט ללא חייגן, ראוטר ROTAL-RTA 1025W. דיברתי עם נציג מהספק והוא עשה איתי בדיקת Tracert לwww.cnn.com ואמר לי שהתוצאות תקינות והכל בסדר. דיברתי עם נציג מהתשתית והוא בדק לי את הקו ואמר לי שהכל תקין. הלאגים לא יסתדרו בשעות היום ואני עדיין סובל מזה. מקבל Kicks משרתים בגלל פינג גבוה. אני חייב לציין שגם עשיתי בדיקת וירוסים קפדנית, בדיקת Trojans ושאר המזיקים ולא נמצא כלום. דיברתי גם עם ישראלים אחרים שאין להם בכלל לאגים בשרת משחק שאני משחק בו. לדוגמא מישהו שיש לו בזק בינלאומי 2.5 מגה בייט ואין לו לאגים אף פעם, לא מקבל Kicks משר…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש בידי ראוטר TNN SIMENS SL2-141 של בזק בינלאומי ובזק האם ניתן להגדיר אותו כראוטר ? בהוט לא הפעלתי את ההוט בוקס כראוטר בגלל ביקורות די עלובות שקיבל על תפקוד כראוטר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר בזק D LINK 225 הראוטר נמצא בארון ומאחורי קיר, האם אפשר לחבר לראוטר אנטנה חיצונית על מנת לשפר את הקליטה בבית? תודה! גיל,
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בבקשה , לכל אלה עם מודם כבלים , איזה פינג אתם מקבלים פה ? dos ping 194.223.200.248 בתודה tiger
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברצוני לקבל עזרה . קיבלתי מחשב נייד ואני רוצה להתחבר איתו לשרת בעבודה בזמן שאני מחוץ למשרד ,לא בחיבור VPN שאותו יש לי אלא ישירות מהמחשב הנייד זאת אומרת שהמיילים שיש לי על הנייד ישמשו אותי לעבודה ( וגם ישארו לאחר שאני מתנתק ) . איש המחשבים אמר לי שצריך טרמינל סרבר בשביל זה . כיום המחשב הנייח שלי עדיין פועל כדי שאוכל להיכנס דרכו לשרת ב VPN ( שאני מחוץ למשרד) , אני רוצה לבטלו ולהשתמש רק בנייד . שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת בדרך אחרת ללא טרמינל סרבר הוצאות נוספות ? אודה על התשובה המהירה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי תשתית HOT עם נטוויזן ואני משלם כרגע 94 שקל כי נגמרה ההתחייבות. אומרים לי שאין מצב לקבל מחיר יותר זול ללא התחייבות, אבל הציעו לי בכל זאת לשלם על ה 5 מגה 49 שקל לחודש, שזה מחיר טוב. אבל יש לי ניתוקים במשחקים רשת כל הזמן, אז ביקשתי לברר חבילת גיימר והנציגה המשיכה להגיד שזה תוספת של 100 ומשהו שקל ואין פחות מזה.. אז לא התחייבתי ולא כלום. רציתי לדעת אם זה מחיר שנמצא בכל החברות? כי זה מחיר הזוי והוא שוחט בשביל שהאינטרנט יעבוד בצורה יציבה.. וביררתי את כל זה כי אני מחויב ל HOT ויש לי ראוטר ואני חייב חיבור ללא חייגן. רציתי אקספון אבל אין להם חיבור ללא חייגן וזה מבאס, כי זה גם זול וגם ללא התחייבות.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רק כדי לברר כמה וויכוחים ישנים: עם פינג קטן יותר החבילות יגיעו ליעדן מהר יותר או לאט יותר?. ובאילו מידות מתמשים כדי למדוד את אותם הפינגים?. תודה,וסליחה על השאלות הפשוטות.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אנשים.. התייאשתי.. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי כי כבר אבדו תקוותי.. אז ככה: יש לי רשת אלחוטית בבית. עד עכשיו היינו מחוברים דרך בזק והכל היה נהדר.. לפני שבוע בערך אמא שלי החליטה שהיא מחליפה את הבזק להוט... באו טכנאים והחליפו את כל מה שצריך להחליף.. (נראה לי שחשוב לציין שעד לפני ההחלפה הראוטר היה אצלי בחדר ואצל אמא שלי במחשב יש דבר אלחוטי שמתחבר לUSB של D-LINK.. ומאז ההחלפה הראוטר אצל אמא שלי ואצלי הדבר האלחוטי הזה..) בכל מקרה.. מאז ההתקנה החדשה כלום לא עבד לי !! לא מסנג'ר.. לא אינטרנט ולא האימיול.. קרתאי וחיפשתי ופתחתי פורטים ועכשיו המסנג'ר והאי מיול עובדים נהדר.. האינטרנט עובד לי גם.. אבל יש כמה אתרים שהוא פותח אבל לא מעלה.. לוקח לו לפחות רבע שעה להעלות את MYSPCE א…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים/המומחים אני עובר בקרוב לבית חדש והכנתי תשתית של 13 נקודות רשת , 2 בכל חדר ( אחת למחשב ואחת ל smart tv ) + אחת בכל מרפסת + נקודה נוספת הולכת לבקר של מצלמות רשת על איזה ראוטר אתם ממליצים לי לקחת ( מעונין שיעבוד 1 גיגה ) ושיספק גם WIFI האם לקחת שני SWITCH-ים של 8 פורטים או אחד של 16 פורטים ושל איזה חברה ? יש לי דילמה גם לגבי הנקודה שהולכת ל SMART TV , כי אני לקוח של סלקום TV והממיר שלהם מחובר גם כן לנקודת רשת , האם כדאי לפרוס 2 כבלים ( אחד לממיר ואחד ישירות לטלויזיה ) או לרכוש HUB , קחו בחשבון שאין מצב ששתי הנקודות האלה יעבדו במקביל. עמית
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-