רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני שילמתי כרגע לאתר שלי שיהיה ADWORDS. אבל אני רואה שיש עוד הרבה שגם משלמים לשירות הזה, מה קובע שאני יהיה והם לא או ההפך?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
משכיר כרגע נתב מבזב"ל בשם WIFI+ עם מתאם SFP לתשתית סיבים 1Gb (שאני חושב שדומה חומרתית ל Be הישן של בזק רק בלי הסייבר שיט של בזק) בקיצור יש לי ממיר סיב Gpon (בלי קשר לציוד של בזב"ל) ורציתי לדעת 2 דברים. 1. איך Deco M5 בתור ראוטר סיבים? עושה את העבודה או שפחות מומלץ להפעיל אותו במצב הזה? 2. איך ה Be של בזק מבחינה חומרתית נטו? (אני יודע שיש לו חרא של אפליקציה עם הרבה מגבלות, אבל ב WIFI+ זה לא ככה)
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מאמר מעניין למי שתהה איך המנגון עובד ומה המשמעויות מבחינת פרטיות למשתמש הקצה. http://blog.superuser.com/2011/05/16/windows-7-network-awareness/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חווה בעיות איטיות מטורפות בגלישה באינטרנט בזמן הורדה מה-uTorrent (גרסה אחרונה), התוכנה מוגבלת לכ-9KB/s העלאה ולא מוגבלת בהורדה, כרגע מוריד על 185Kb/s כאשר יכול גם 250KB/s, מחובר ב-2.5MB בנטויז'ן, תשתית של בזק. XP PRO SP2 עם כל העידכונים האחרונים. <<< בקיצור, אני לא חושב שמקור הבעיה הוא ב-uTorrent, כי בעבר כבר גלשתי בצורה חלקה. אשמח לתוכנה או דרך כלשהי לדעת אילו תוכנות עושות שימוש ברוחב פס שלי במחשב, כמה Kb/s הן צורכות (העלאה והורדה) או אחוזים מהרוחב פס או סתם רק רשימה של התוכנות שגוזלות לי חלק מהרוחב פס. יותם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איך יודעים אם ראוטר מסויים ובפרט אדימקס EDIMAX BR 6524N תומך ברשת UFI 12 מגה של הוט? מה המאפיין של הרואטר שמצביע על תמיכה במהירות גלישה זו? בתמיכה של בזקבילאומי חלק אומרים ייתכן שלא תומך אבל אני רוצה להיות בטוח לפני שארכוש ראוטר אחר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור אליהם , אני כרגע עם 012 קווי זהב , מאוכזב מאוד. פינגים גבוהים גלישה איטית. למישהו פה יש איי די אס אל ואינטרנט זהב בתור ספק אינטרנט ? אני מעוניין לדעת איך השירות ואינטרנט בכלליות. תודה רבה לכל מי שיענה . נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי :-\
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיקר מהירות הורדה מתוכנות כמו מירק ובכלל איך הם מבחינת שירות וכו' תודה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה פרוטוקול הם משתמשים לזה והאם אני יכול להשתמש בו גם כדי לשלוח או שאני צריך לקנות שמהוא כדי שאני יוכל לשלוח SMS מהמחשב שלי התוכנה שלהם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגירסא שהם מתקינים אומנם פשוטה וקלילה אבל מעצבנת כי היא מגבילה אותך.. אני צריך להשתמש ביציאות USB האלו זה חשוב לי בדוק יש דרך להתחבר להוטבוקס בצורה אחרת טלנט או משהו. גם בהנחה ואני ימצא קושחה מקורית אין אפשרות להתקין אותה דרך הממשק הקיים. מי יודע עוד פרטים בנושא הזה?
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי, יש לי נתב קווי עובד ומוגדר שמחוברים אליו שני מחשבים. יש לי LAPTOP ואני רוצה לחבר אותו לרשת (אלחוטית), אבל הייתי מעדיף לא לגעת בנתב הקיים (כלומר ששני המחשבים הניחים ימשיכו להיות מחוברים לנתב החוטי) קניתי נתב אלחוטי, ורציתי לדעת: 1.איך אני מחבר אותו לנתב הקווי? 2. איך אני אגיע להגדרות של הנתב האלחוטי לאחר החיבור? 3. האם קונפיגורצייה כזו עשויה לגרום לבעיות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבורות... התקנתי אצלי בבית רשת אלחוטית ואני רוצה להגדיר בה WPA, אבל איך אני מגדיר למחשב באיזה access key להשתמש?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון היו לי מלא לאגים במשחק רשת מסוים. פניתי אל החברה שלו לקבלת עזרה. הם עשו לי מלא בדיקות על המחשב וביקשו ממני להעביר להם נתונים. עשינו מלא פעולות כדי להפסיק את הלאגים ובסוף, ששום דבר לא עזר הם שלחו לי את ההודעה הבאה: " From the test results it shows that your 2nd hop now is intermittently not responding at all. The best bet now is to contact your ISP and let them know there is a problem on their router: 93-172-64-1.bb.netvision.net.il ( 93.172.64.1 ). " אני מבין שהם רוצים שאני יתקשר לספקית שלי וידווח להם על בעיה אצלהם אבל אין לי מוסג מה להגיד... כאילו אני יתקשר ושיענה נציג מה אני אמור להגיד לו? איך אני אמור להסביר לו את מה שהם אמרו לי בעברית? תו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישנו מחשב שאליו מתחבר האינטרנט ולמחשב הזה מתחבר עוד מחשב ברשת וגולש דרכו. איך אפשר לחסום את כל אתרי הSEX במחשב השני(לא השרת). תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי נתב של EDIMAX עשיתי בדיקה ורק כאשר אני עושה DISABLE לפיירוול במחשב הראשון אני יכול לגשת לקבצים המשותפים במחשב השני. אני לא יודע בכלל מהם הפורטים שאני צריך לפתוח ואיך בכלל פותחים אותם תודה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק איזה פורטים הספקית חסמה לי?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש פקודה\תוכנה שאני מריץ ומראה לי איזה פורטים סגורים אצלי ועוד שאלה: אם אני למשל פותח תוכנה מסויימת במחשב שאני עובד ממנו והוא מחובר בראוטר, איך התוכנה עובדת והכל בסדר אם הראוטר אמור לסגור פורטים (אני מדבר על מצב שלא פתחתי שום פורט מסויים) תודה.
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שאני לא רוצה שתתחבר לאינטרנט בכלל.. ניסיתי להוסיף את קובץ הEXE שדרכו אני פותח את התוכנה לחסימה בfirewall אבל זה לא עובד.. כנראה שהקשר נוצר דרך קובץ אחר שהותקן.. איך אני יכול לבדוק איזה קובץ זה ולחסום לו את החיבור?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איך אני בודק אם המחשב שלי תומך ב WiFi AC ? זה הדגם מחשב שלי: Sony All in one SVL24145CXB
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר מספר פעמים שנסיתי את זה, עם מספר נתבים ועם כולם זה נותן לי את אותה התוצאה. המספר חיבורים שהוא מגיע אליו זה לפחות 20 אלף חיבורים, מה שממש לא נשמע הגיוני. במחשב אחד אני רושם את הפקודה server 10.0.0.1 12345 (זה הIP של אותו המחשב שעליו אני מריץ את זה) ובמחשב השני אני רושם client 10.0.0.2 20000 10.0.0.1 12345 מה אני עושה לא נכון?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
במשך החודשיים האחרונים, הביטורנט הייתה פועלת אצלי במחשב כמעט כל הזמן (חוץ מהזמן שבו ישבתי, על אתרים לגלוש) והשתמשה במהירות ההעלאה המירבית (16KB). היום נכנסתי לשחק במשחק מסויים והפינגים היו על הפנים (מה שבדרך כלל לא קורה, תמיד הפינגים מצויינים במשחק הזה). בדקתי תוכנות ריגול........... ולא מצאתי כלום, המחשב נקי. אני מתחיל לחשוד (אולי טיפה פרנואיה) שהספק אינטרנט שלי הגביל לי את מהירות ההעלאה בגלל שבמשך חודשים השתמשתי במקסימום "שלה" ללא הפסקה, כמעט 24/7. אז עם איזה אתר אני בודק את מהירות ההעלאה? דרך אגב, מהירות ההורדה לא נפגעה בכלל, בדקתי באתר של הספקית והכל בסדר איתה. אני יכול לבד לחפש בגוגל אתרים אבל יש מלא שרחוקים מישראל אז הבדיקה לא תהיה מדוייקת בכלל בגלל זה.
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי חבילה של 2MB ומה שמופיע לי בחיבור זה 2.4MBPS מה זה השיגעון הזה ויקבלתי מודם נתב חדש הוא טוב? הדגם של ECI 312+
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי חביור שהוא גם אלחוטי וגם קווי איך אני בודק כמה מחשבים יש (חוץ ממה שאני יודע) הכוונה גם אם שכנים מתחברים/מחשבים שאני לא יודע עליהם ברשת כל שהיא
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
איפה אפשר לבדוק כמה גולשים יש באתרים בעיקר אתרים ישראלים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש דרך לבדוק כמה מגה התשתית גלישה שלי? (חוץ מלברר טלפונית?)
-
- 22 תגובות
- 31.8k צפיות
-
-