רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לחבר 2 יחידות הנמצאות במרחק 50 מ' (אווירי- בערך 25-30 מ'), וכידוע ככל שהכבל ארוך יותר ההתנגדות הכללית גדלה, האם אפשר להשתמש ב50-60 מ' כבל מוצלב, ועדיין האותות (המידע) יעברו כראוי? כמו כן, בין יחידות הדיור יש קיר בטון כך שפתרון אלחוטי בלתי אפשרי...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי מנוי ב012 על מהירות 1.5 מגה ומוריד טורנטים על 190KB קבוע! והוא יחסית מוריד כבד. מה שיותר מוזר זה שאצל דוד שלי במהירות 2.5 מגה טורנטים יורדים לו בקושי על 50KB. יכול להיות ש012 מגבילים רק לחלק מהמנויים את רוחב הפס בP2P :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן, יש לנו בבית נתב ומודם הוטבוקס. בדקתי ב-config של הראוטר וראיתי שיש הוסט נוסף שמחובר מלבד המחשב שלי. ה-MAC שלו מסתיים ב-ffffff. האם זה הטלפון או device פנימי אחר? מי זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום. במשרד. מצליח לגלוש אבל לא ממש טוב. מקבל request timed out כאשר עושה ping מתמשך ל google.co.il. הנה תצלום של ההגדרות ipv4 שלי. לא ממש מבין בזה. אשמח לעצה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי נתב של בזק ואני מעוניין להשתמש בו כדי לקלוט אינטרנט אלחוטי ולא כדי לשדר. במילים אחרות שהנתב ישמש ככרטיס רשת אלחוטי של המחשב. ואחרי זה גם אשמח לדעת האם אני יכול להגדיר אותו שגם יקבל באלחוטי וגם ישדר בלי שיהיה מחובר חוטית למחשב אלא רק לחשמל.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ויש לי כמה שאלות: יש לי בלוח אם חיבור Gigabit LAN ובמחשב נייד יש לי intel pro\100 ve net work connection אני צריך את החיבורים האלה בשביל הרשת האלחוטית? יש לי כרטיס WiFi הזה d-link airplus g+ 54Mbps 802.11g מה עוד אני צריך לקנות? צריך לומר משהו לספקית אינטרנט על זה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה חימום יתר של המודם יכול להאט את האינטרנט ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי טוב עם טווח ארוך יחסית- מחשב אחד נמצא בקומה שנייה והמחשב השני במרתף ובתוך ממ"ד. נכון לעכשיו שני המחשבים נמצאים בחדרים נפרדים באותה קומה ואני משתמש בראוטר של אדימקס (BR6204 אם אני לא טועה) והקליטה לא משהו למרות המרחק הקצר. ראוטר טוב אמור לעמוד במרחק של שתי קומות וקירות בטון או שאין ברירה אלא להעביר כבלים גם למחשב השני? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה שגודל ל8, וראוטר netgear wpn824 שאליו מחובר מודם של בזק Aztech 600e... האינטרנט כל הזמן מתנתק לי, או שהוא איטי ברמות (לטעון את גוגל לוקח 30 שניות)... אז אני רוצה להחליף את המודם... כי הוא בדרך כלל מתנתק בלי קשר לכלום.. לאיזה כדאי לי להחליף שיהיה הכי טוב שאפשר? תודה לעוזרים.. אהה ורציתי לדעת אם אני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם הראוטר ובלי המודם בכלל? אבל אין לו חיבור לקו טלפון אז זה לא נראה לי ממש אפשרי :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, מחפש המלצה לראוטר שאוכל לחבר כגשר למודם הנוראי של הוט (Hotbox). קליטת ה-WiFi בבית מאוד חלשה ואני מחפש דרך לשפר את המצב. תקציב - עד 400 ש"ח, אבל רצוי כמה שפחות. תודה אנשים.
-
- 11 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
זה היה גם בהצהרים וגם עכשיו אני מנסה להיכנס לאתרים וזה פשוט לא נכנס(רק חלק קטן מין האתרים עובדים) זה רק ב 012 או גם בספקים אחרים ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שנים את האינרטנט של בזק בינלאומי במהירות 1.5 מגה . במחשב הקודם שהיה לי עם מעבד E2140 ווינדוס XP הגלישה הייתה רצה . עכשיו במחשב חדש I5 760 ווינדוס 7 אולטימה 64 ביט האינטרנט זוחל . אני מדגיש שזה אותו מודם ואותה מהירות רק המחשב זה מה ששונה . הייתי בטוח שאולי מחשב חדש יאיץ את מהירות הגלישה ודווקא ההפך זה מה שקרה . מהירות ההורדה היא בסדר גמור רק המהירות גלישה בעייתית . אשמח לפתרון .
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בהרבה בעיות עם הראוטר שלי, 3com מאז שעברתי לתשתית HOT. אני בספקית 012. אני מתכוון להחליף ראוטר ל LinkSys WRT54GL. האם הוא טוב ויספק את צרכיי? או אולי תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב יותר שיתאים ל HOT ו 012? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה זו אני מתכנן שדרוג לרשת הביתית שלי מכיוון שנכנסת לתמונה מערכת מדיה סנטר שאין אבל אין באפשרותי להשחיל כבל רשת חוטי וגלתי שהעברת קבצים ברשת הפנימית היא איטית להחריד רק 1MB/s מה שמשאיר אותי חסר סיכוי להעביר סרט מהמחשב הראשי למדיה סנטר בזמן סביר. קובץ מצורף ובו ארכיטקטורת הרשת. אשמח לקבל המלצות להאצת הרשת הביתית. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי מחקר קטן ויש לי טיפה חששות ... 1. לגבי השירות הרגיל והטכני הרגשה שזה טיפה חובבני 2. תמיכה טכנית בתשלום ? 5 ש"ח ? 3. זה מריח כמו HOT . ------------------------------------------------------ אני חושב שאני אתחבר ל Orange וזהו מפחד מהפתעות .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עקב מעבר דירה אני נאלץ לוותר על הרשת הקווית שלי ולחפש פתרונות חדשים. אני זקוק לרשת מהירה עד כמה שניתן בגלל שאני מבצע העברה של Streaming משרת לשני מחשבי HTPC אפשרות אחת הינה רשת על גבי קווי החשמל אבל מנסיון עבר היא איטית מדי, למרות ההבטחות. המרחק בין הנקודות אצלי דיי קטן וגם הקירות לא בעייתיים כך שלא צפויה ירידה של עוצמה ולכן נשארתי עם האפשרות של רשת אלחוטית בתקן N, האם מישהו שיש נסיון עם רשת שכזו יכול לבדוק מהי המהירות האפקטיבית שהוא מקבל ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כפי שהכותרת אומרת, יש לי בעייה עם שיתוף קבצים ומדפסת ברשת שלי. לפני כמה זמן, השיתוף ברשת הביתית שלי הפסיק לעבוד. כלומר, אם אני מנסה להכנס למחשב של עצמי אני רואה את הקבצים משותפים, אבל אם אני מנסה להכנס למחשב שלי מהמחשב השני, הוא לא מוצא בכלל משו שמשותף. חיבורי הרשת הפיזיים תקינים (אני יודע את זה כי שני המחשבים שלי מחוברים לסוויץ', והסוויץ' לראוטר, ובשניהם יש אינטרנט). במחשב אחד יש חלונות XP, בשני חלונות 98. למישו יש מושג איפה יכול להיות הפאק בהגדרות שלי? (כי בעייה בכרטיסי רשת עצמם זה לא, כפי שאמרתי קודם) תודה מראש, Ameralis Zaiir עריכה: הבעייה היא במחשב עם הXP. יש לי עוד גרסא של XP מותקנת על המחשב שאני לא משתמש בה כמעט, עכשיו הרצתי אותה, ושם הרשת כן עובדת. הבעייה הי…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
את מי אנחנו, כצרכנים, שונאים יותר -- את הבנקים או את חברות הסלולר? סקר חדש מגלה שבפעם הראשונה, חברות הסלולר כובשות את המקום הראשון והלא מכובד ומדיחות את הבנקים מראשות טבלת החברות השנואות. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000599945
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כחודשיים או פחות פירסמתי הודעה על בעיית פינגים בשרתים ששוכנים באירופה ובארצות שונות, עם המשחק COD ושאר המשחקים בכלל אצלי. הייתי צריך להתחבר ולהתנתק מהאינטרנט כמה פעמים ברצף רק כדי לקבל פינג "טוב", וגם אז הוא היה עדיין בלתי יציב והורס את חווית המשחק אונליין בגלל ה-LAG. הייתי מחובר אז עם ספק אינטרנט זהב, בתשתית כבלים על 1.5MB. כמובן שעשיתי את כל הבדיקות האפשריות לווירוסים, תוכנות ריגול וכו'. ואפילו בדיקות של התשתית עם הספק וחברת הכבלים. הספק חזר וטען שהבעיה לא נובעת מאצלו. למרבה הפלא, כשהחלפתי ספק לפני שלושה שבועות לקווי-זהב 012, בעיית הפינגים נעלמה לגמרי! אני עכשיו מתחבר לאינטרנט, וגם אם נשאר מחובר כמה ימים ברצוף, הפינגים על השרתים (אותם השרתים אגב, אותה תשתית הכבלי…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאבא שלי בבית יש אינטרנט בכבלים ספק של נטויזן ונמאס לו מהחייגן הזה הוא לא כולכך מבין את המשמעות של זה היות ובעבודה שלו החיבור הוא קבוע.. יש אפשרות חוץ מלקנות ראוטר להפוך את החיבור ללא חייגן? מותקן על המחשב ווינדואס 7 אם זה משנה.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של 3COM בסלון מחובר למחשב וראוטר של SIEMENS בחדר. ה-STRENGTH של התקשורת ביניהם תמיד על-LOW, ולפעמים יש ניתוקים בתקשורת. יש ביניהם בערך 5 מטר בקו אוירי. איך אני יכול לשפר את התקשורת ביניהם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור רשת שתאפשר חיבור של כל המחשבים שצריכים אינטרנט, לאינטרנט כרגע, יש מוקדם אלקטל וסוויצ' שאליו מחוברים 2 המחשבים פיזית ע"י כבלי רשת ושניהם מחוברים לאינטרנט. עכשיו, יש עוד 2 מחשבים שאני רוצה לחבר ברשת אלחוטית (אחד לאפטופ ואחד רגיל) ואני רוצה גם לקנות ראוטר. בעיקרון אני צריך המלצה על ראוטר ועל דרך החיבור הטובה ביותר לחבר 2 מחשבים בכבלי רשת לראוטר ולחבר גם 2 מחשבים בצורה אלחוטית לראוטר/לרכיב רשת אחר (כולל כמובן כרטיסי רשת אלחוטיים). אני לא רוצה להפוך את כל הרשת בבית לאלחוטית, אם הייתי יכול הייתי מחבר את כל המחשבים עם כבלי רשת אבל מאחר ואני לא יכול - אז אני אעשה את זה בצורה אלחוטית. יהיה עדיף גם אם מישהו יוכל לפרט לי איזה כבלים צריך, וכל שאר הדברים הנדרשים ב…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר SIEMENS של בזק והוא עושה ים של בעיות... אמרו לי שאני יכול להגיע לחנות ויחליפו לי אותו לדגם אחר.. יש איזשהו דגם טוב שכדאי לקחת פרט ל DLINK? אני יודע שהראוטרים של בזק לא הכי טובים, אבל עדיין אני רוצה לנסות עוד דגם שלהם...
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-