עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קניתי מחשב נייח חדש. יש לי בדירה שני מחשבים ניידים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת אלחוטית בעזרת TP-LINK (הספקית היא הוט). הראטור מרוחק פיזית המחשב הנייח, ולכן אני רוצה שהמחשב הנייח יוכל להתחבר לרשת האלחוטית גם כן, בדומה לשני המחשבים הניידים. אם זה רלוונטי, על המחשב יש WIN7, ולוח האם שיש לי הוא Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H : http://www.gigabyte.eu/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3156&ProductName=GA-MA785GMT-UD2H מה אני צריך לעשות בכדי להתחבר לרשת האלחוטית במחשב הנייח?

• 11 תגובות
    • 46k צפיות
  2. שלום, יש לי ראוטר בבית שהוא : AirLive WT-2000R לינק לגביו: http://www.airlive.com/products/WT-2000R/wt_2000r.shtml יש לנו בבית 3 מחשבים נייחים 2 מחוברים דרך חוטים ואחד מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי USB ( כתוב עליו 802.11b/g 54Mbps ) חשבתי אולי להחליף את הכרטיס רשת הזה לכרטיס רשת בחיבור PCI חשבתי לקנות את אחד מאלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694238 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726313 אני לא ממש מבין בעניין אבל כתוב שזה תקן N ואם אני לא טועה הראוטר שלי הוא תקן G רציתי לדעת האם כדי לי לקנות את הכרטיסי רשת האלו או אולי לא כי אז אני לא יראה שיפור. אני רוצה כרטיס רשת PCI איכותי ואיני יודע האם כדי/צריך להלחליף את הכרטיס רשת USB שיש לי עכשיו לאחד חדש האם א…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by elior021,

אהלן אני מבקש לדעת אם יש אפשרות לשתף 2 מחשבים דרך האינטרנט (לעשות תיקיה משותפת בין 2 מחשבים מרוחקים זה מזה והם לא בדומיין ) אם אפשר לעשות את זה אשמח לדעת איך תודה מראש אליאור

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בבית בן 3 קומות, כשהמחשב שמחובר לאינטרנט עם ראוטר TP-LINK WR542G נמצא בקומה השנייה. המחשב (הנייח) אליו מיועד כרטיס הרשת הוא בקומה השלישית (לא ממ"ד, סתם חדר). מה עדיף? כרטיס PCI? סטיק USB? ואיזה כדאי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by udih,

יש לי שקע רשת וכבל CAT5E בשקע יש ששתי שורות לחיבור בחויטים(5 ו-5) הכבל 8 גידים וחוטי ברזל(מין הארקה). איך מחברים את 8 הגידים על מנת לקבל גיגה עם נתב מתאים.ומה עושים עם חוטי הברזל תודה

• 11 תגובות
    • 12.6k צפיות
  6. כלומר אנשים שולחים לי הודעות(וידאתי את זה אתם) וחלק מההודעות לא מגיעות. זה קורה גם במסנג'ר וגם בצ'אט של פייסבוק. זה מאוד בעייתי, ממש פגוע לי ביחסים עם כל מיני אנשים. מה יכולה להיות הסיבה? יש לי את הנתב תקן N של בזק 2760u. windows vista

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכם, אני טכנאי מחשבים,ונתקלתי בבעיה שעוד לא הצלחתי לפתור.ברשותי חלונות 7,ולפני 3 חודשים שדרגתי חבילת אינטרנט מ3 מגה ל5 מגה.מרגע שדרוג,מהירות ההורדה זחלה על 325-400 ק"ב.ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי,התשתית היא הוט.ברשותי גם ראוטר tplink wr641g שמחובר אך ורק למחשב שלי בכבל רשת.בנוסף,כרטיס הרשת שלי הוא של REALTEK. המחשב בא עם 2 ג'יגה זכרון כך שאני שולל בעיה של חוסר משאבים.דגם כרטיס הרשת הוא realtek 8102E(L).כרטיס הרשת בא מובנה על הלוח מדגם ASUS p5kpl-am. יש לציין שבמהירות ה3 מגה לא היתה לי אף פעם בעיה במהירות ההורדה או הגלישה.התקלה התחילה אך ורק מה5 מגה. הוט החליפו לי מגבר קו,מודם (הוחלף מTERAYON למוטורולה) ובדקו עוצמות וכל בדיקה אחרת שדרשתי.מבחינתם הכל תקין.מבחינת …

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. ואם ישנו הבדל מבחינת הגנה בין ראווטר אלחוטי לראווטר קווי (עם כבל)? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם! כן גם לי יש את הנתב "המהולל" הזה. רק מה? יש בו יותר מדי אפשרויות שאין עליהם הסברים בספר הדרכה. בנוסף כל הזמן בהפעלת האימיול יש LOW ID. חרשתי את גוגל וגם את האתר. נראה שאין פתרון חד משמעי לזה. ראיתי בכמה מקומות שצריך להגדיר רשת עם IP קבוע או משהו כזה ואז לאפשר לה גישה בנתב.. בכל מקרה ניסיתי את זה וזה לא הלך. ניסיתי את האפשרות של ה-UPNP שאין לי מושג מה זה וגם לא הלך.. אני אובד עצות.. למישהו יש פתרון? אני בחיבור כבלים 2.5 מגה, תחת 012. הראוטר מוגדר ככה: חיבור L2TP cablelns.012.net. תחת הגדרות מתקדמות יש כמה אפשרויות.. QOS NAT FIREWALL DDNS PORT FORWARDINF DMZ. תחת NAT יש עוד אפשרויות של: virtual server SPECIAL APPLICATIONS UPNP SETTINGS ALG STATIC ROUTING אין …

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by rainbow,

נתונים על הקו : הוט+ בזק בינלאומי 5/500 שלום חברים.קניתי לא מזמן את הנתב הזה. br6524n edimax נתב עבד נחמד כמה ימים ואז שמתי לב שיוטיוב הפסיק להטען מהר,דפים נפתחים לאט וכדומה. לאחר שניסיתי כל דבר אפשרי כולל איפוס שינוי קושחה , שיחזור הגדרות יצרן.(באמת כל דבר אפשרי) הגעתי למסקנה שרק כאשר נתב מחובר הקו שלי לא יציב,טראפיק קופץ ...יש ניתוקים בחיבור.לא עובד כלום. מהירות נופלת לאיזה 100 קביט וזהו,לפעמים פחות מזה. כאשר נכנסים לנתב הוא מגיב לאט מאוד ונתקע. בקיצר זה קרה לי לפני החג ואני פה בבאסה רצינית. רק מחשב אחד בבית מחובר ישירות למודם.הכל סבבה והשאלה היא איזה נתב לקנות כדי שלא יהיו בעיות. אני משתמש די כבד בטורנט ומשחק בטלפילד. חשבתי על linksys wrt54gl . שמעתי שהוא די טוב ולא יק…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by mikko,

כתבה: http://it.themarker.com/tmit/article/11155 האתר: http://www.ccc.net.il/ מישהו ניסה שווה?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  12. שלום לכולם יש ברשותי נתב של בזק 2650U הראוטר זמין ועובד בסדר גם אלחוטית וגם קוית יש חיבור לאינטרנט וגם DHCP רגיל הבעיה היחידה היא שהוא לא מצליח להכנס לממשק דרך הדפדפן * בהתלה הכתובת היתה 10.0.0.138 שניתי אותה ל 10.0.0.100 לצרכים אישיים (זה עבד טוב לאחר השינוי) כעבור שבועיים חלה הבעיה הזאת אך הראוטר כמו שציינתי עובד ללא בעיות איך אני יכול להכנס לממשק של הראוטר ולמה זה קורה ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by MasterDK,

שלום יש לי מכונה עם WIN7 ומכונה עם WINXPSP3 ה XP מתחבר יופי ל WIN7 ברשת לוקלית (לפי איפי לוקלי) לעומת זאת כשאני מנסה לגשת מ WINXP ל WIN7 על ידי חיבור לאיפי החיצוני (של הספק) אני לא מקבל מעבר (שגיאה סטנדרטית של this computer cant connect to the remote computer) הפורט 3389 מועבר מהראוטר לאיפי הלוקלי של המחשב אליו אני מנסה להתחבר. לגבי פירוול יש לי את הסטנדרטי של WIN7 אין לי מושג איך מגדירים אותו כמו שצריך. אשמח לעזרה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by michael1232,

יש לי שני מחשבים אחד נייח ואחד נייד בשניהם יש win 7 הגדרתי לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm אבל עדין לא מצליח להתחבר לרשת הביתית. ניסית גם את פותר הבעיות של win ללא תוצאות.6 כמה פרטים המחשב הנייד מחובר למחשב באופן אלחוטי ובמפת הרשת במחשב הנייד הוא מזה את הרשת כולל המחשב הנייח וליהפך. השאלה שלי היא למה הוא לא מצליח לזהות את הרשת הביתית?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SharonBBB,

שלום , קבלתי תמודם aztech 600e מבזק , הפכתי אותו לראוטר אני מצליח לגלוש ללא קושי , אבל האי מיול מת הפורטים סגורים ... עשיתי פורט פווארדינינג לפורטים של האי מיול ועדיין הפורטים סגורים ... הורדתי תפאיירוואל , מראוטר קונקשיין ועדיין סגורים הפעלתי DMZ , שמתי כתובת סטטית ושום דבר לא עוזר משהו יכול לעזור בעניין אני נגנב כבר

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by redead,

לאח שלי יש אינטרנט במהירות 1.5 מגה בכבלים, הוא שדרג ל12 מגה ואמרו לו שהראוטר שלו לא תומך במהירות הזאת... איזה ראוטר אתם ממליצים לקנות? מדובר בדירה קטנה של 3 חדרים , הראוטר ישתף 2 מחשבים...

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by tsahiy,

אני כרגע על מהירות 10MB דרך החברות הנ"ל. לפני כמה ימים החלה האטה משמעותית בהורדות ביטורנט, כולל מאתרים פרטיים עם מספיק מקורות. גם הקו נפל לגמרי בשלב מסוים. התשתית שלחו טכנאי, שהוריד את המהירות מ 15 ל 10 שאני כרגע מקבל, וטען שהמודם-נתב של DLINK שהיה לי פגום, ושם לי סימנס 141 . הבעיה בהורדות לא נפתרה. השאלה היא אם מדובר פה אולי בנתב שלא מתאים אולי לרשת NGN ? חייב לציין שעד לפני כמה ימים הכל היה מצויין עם ה D LINK . האם מישהו מכיר אתר שאפשר לשדרג בו תוכנה לסימנס? תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yonir,

אני מתכוון לקנות שקע רשת RJ45 בשביל לחבר בבית, והוא יחובר לכבל רשת CAT5e FTP. השאלה שלי היא- מה אני עושה עם הסיכוך של הכבל? האם יש מקום לחבר אותו בשקע? האם צריך שקע שמיועד לחיבור כבל עם סיכוך או שכל השקעים מתאימים? תודה

• 11 תגובות
    • 5.7k צפיות
  19. Started by jayz0r,

אהלן, אני על קו ADSL כרגע ומשתמש ב- ADSL MODEM ROUTER ישן של EDIMAX. חשבתי על מעבר ל- N עם MIMO שבתקווה יתנו לי ביצועים טובים יותר מבחינת קליטה אלחוטית לחדר אחר. אני לא מעוניין לחזור לתצורה הקודמת של מודם שמחובר לראוטר, מאוד נוח לי ששני המכשירים נמצאים בקופסה אחת. מהסריקות שלי ברשת מצאתי ראוטרים עם ADSL2/2+ ולא הרגיל שיש לנו בארץ, השאלה היא האם אין בעיית תאימות? במידה ואין - לא מצאתי בארץ שום מודם ראוטר שהוא N בארץ. בחו"ל נראה שזה גם לא נפוץ (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מצאתי משהו של בלקין - http://www.ciao.co.uk/Belkin_ADSL_Modem_with_Wireless_Pre_N_router__6465261 כבר ראיתי את ה- "ADSL/2/2+", וזה אכן עונה על השאלה שלי, אבל רציתי לברר ליתר בטחון אם אני יכול להיות בטוח במא…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by abirdh,

יש לי 2 מחשבים שאני מעוניין שיקבלו את אותו הדואר כל אחד. הבעיה היא שהדואר הוא לא על האינטרנט זה דואר של netvision וברגע שאני פותח את הדואר במחשב אחד אז השני לא מקבל אותו. יש אפשרות ששני המחשבים יקבלו את הדואר? בתודה ABIRDH.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. אהלן חבר'ה, אז ככה: אני משתמש בתוכנת Azureus כדי להוריד מוזיקה וסרטים. היה לי פעם נתב של Edimax, שם הכל עבד נפלא. לפני כמה חדשים קניתי 3Com 3CRWER100-75 (בשל הטווח האחלוטי המוגדל שלו). אני לא מצליח לפתוח פורטים שם. אני מושכנע שאני עושה את זה כמו שצריך, אבל בבדיקת פורטים של Azureus וגם באתר http://www.canyouseeme.org מופיע לי "connection timed out," זאת אומרת שהפורט חסום.. זה קורה לכל פורט שאני מנסה לפתוח. מישהו נתקל בבעיה הזו בנתב הספציפי הזה ומצא פתרון? בנוסף, תוכנת הAzureus די משביתה לי את האינטרנט. כשהיא מופעלת, חצי מהזמן אתרים בכלל לא עולים. ברגע שאני סוגר אותה, הכל חוזר לפעול כרגיל. גם ההורדות בתוכנה ממש איטיות (בדקתי את הקבצים הספציפיים שאני מנסה להוריד במחשב אחר, …

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום יש לאח שלי ראוטר שמחובר למחשב של אחותי והאינטרנט עבד אצלה עד שהייתה לנו הפסקת חשמל ועכשיו המחשב לא מזהה בכלל את הכרטיס רשת אלחוטי ולא כלום למישהו יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by motogt,

דרישות. 1. בטוח. אחד שהשכן מלמטה לא יוכל לגלוש על חשבוני ולא לראות לאיפה אני גולש. 2. ראוטר שלא יפגע במהירות האינטרנט, ולא יפגע בתוכנת טורנט. 3. מצד אחד פשוט לשימוש, מצד שני אחד שיהיה אפשר לשלוט בכל הגרה. 4 .אפשרות לשלוח הדפסה ממחשב שאין בו מדפסת למחשב שיש בו מדפסת. 5. צריך המלצה לכרטיס רשת. תקציב: ראוטר 200-250. כרטיס רשת 100 תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by or_y,

שלום. אני משתמש הרבה בביטורנט ובדרך כלל אין בעיה. אנ שם לב שבסופי שבוע המהירות יורדת דרסטית! אני בד"כ מוריד על המקסימום (סביב 300KB), בסופי שבוע המהירות יורדת לאיזור ה10KB. הטורנטים שאני מוריד טובים מאוד וכמו שאמרתי הם בד"כ יורדים על מקסימום. הגלישה כמובן תקינה לחלוטין והגישה לאתרים מהירה. מישהו נתקל בתופעה? יש משוה שאפשר לעשות? אולי להתקשר אליהם? תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם ושנה טובה אני מחפש דרך לאפשר גישה מרחוק (ממקום העבודה או ממחשב נייד עם מודם סלולרי) לרשת שלי בבית, ובפרט לכונן רשת שמחובר לרשת הביתית. אני יפרט קצת על הרשת: אינטרנט 2.5 מגה של הוט, נתב 3COM שאליו מחוברים 2 מחשבים קוויים + כונן רשת שדולק תמיד. השאלה כיצד אני יכול מ"חוץ" לרשת הביתית להיכנס לכל מחשב והכי חשוב לכונן הרשת. האם בכלל הדבר אפשרי ?? תודה

• 11 תגובות
    • 11k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.