רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, לפני כשבועיים שדרגתי את המהירות ל-40M ולקחתי מבזקסטור את ה-7850U החדש של D-Link. לפניו היה לי את הדילק 2760U והייתי מאד מרוצה מלבד המהירות. אז ככה, המחשב האישי שלי מחובר עם כבל ישירות לרווטאר. מהיום שלקחתי את ה-7850U נתקלתי בבעיה מעצבנת, יש משחק אחד שאני משחק ברשת, battlefield 3 הבעיה היא שאחרי דקות רבות של מחשק אני פשוט נזרק החוצה מהמשחק והודעת שגיאה שהתנתקתי מהשרתים. לאחר בדיקת PING רציפה עם הרווטאר במהלך המשחקים שמתי לב שבזמן שאני אף מהמשחק יש לי התנתקות לשניה מול הרוואטר. דברתי עם בזק והם כמובן אמרו שזה לא תקין ולגשת ולהחליף את הרווטאר. אני רק רוצה להוסיף שברגע שאני מחליף לנתב הישן 2760U הבעיה נעלמת, אין לי אף ניתוק. כמובן שרצתי להחליף הבוקר את הנתב אך לא …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
2 שאלות - התקנתי עכשיו את המודם, העבודה עם הממשק משתמש שלו היא סיוט, המסך כל הזמן נתקע, מתאפס, הקומבואים מגיעים ריקים. לקחת לי כמעט שעה לקנפג אותו. האם זו תופעה ידועה ? שאלה שניה (משום מה ה-ENTER לא עובד לי) - האם הם פותחים אוטומטית את רשת האינטרנט של בזק FREE WIFI והאם אין לי אפשרות לחסום את זה ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, יש לי כרגע ראוטר משולב מודם של Orange - סמארטבוקס VTECH שדרגתי את המהירות מ15MBPS ל40MBPS (סוף סוף יהיה גם upload 3mbps למרות שזה בדיחה לעומת חו"ל) הציעו לי 2 אופציות או לרכוש מודם VDSL בלבד ב99 ש"ח חד פעמי (ואז צריך להגדיר אותו כbridge) או לקבל ראוטר VDSL משולב מודם בחיוב זיכוי לשנתיים. הלכתי על האופציה השנייה - האם הם מספקים מספר דגמים יש משהו יותר מומלץ? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי לפני יומיים ברוחב פס של 100Mbit של הוט, עם הוטבוקס. שדרגתי את הראוטר לטי פי לינק WR-1043ND, לפי המלצתו של הצ'יף (http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm). לצערי, בשימוש אלחוטי במקבוק אייר (מאמצע 2012) אני לא מצליח לעבור את ה30Mbit לא בגלישה ולא ברשת הפנימית (שניהם נעצרים באותו הסף, מה שגורם לי להאמין שצוואר הבקבוק הוא הראוטר) בחיבור ישיר (חוטי) להוטבוקס, אני מקבל את מלוא 100 המגהביט המובטחים. לפני ממש כמה דקות התקנתי את DD_WRT בתקווה שמשם תבוא הישועה, אבל עדיין - אני נעצר ב30Mbit. אני חושב שיש לי את כל החומרה הדרושה והאפשרית, תוכלו לעזור? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, עברתי לדירה אחרת ושם יש לי דסקטופ ולשותפה לפטופ. המהירות שתהיה היא באזור ה10-15 Mb (עוד לא סגרתי על חבילה עם תשתית וספקית). אני לא רוצה לקחת איזה דיל של אחת החברות כי זה יוצא בסופו של דבר יקר יותר. דרישות מהראוטר: שיעבוד במקביל עם 2 מחשבים (כרגע המרחק בין המחשבים הוא 4-5 מטר עם קיר אחד באמצע וראוטר יהיה כנראה איפשהו ביניהם) שלא יקרוס אחריות שנתיים+ תקן N שנינו סטודנטים אז מעדיפים שיהיה עד 200 ועדיף לחסוך אם ניתן. הקנייה תתבצע או בצפון, או במרכז, או בדרום (או עם משלוח..) תודה רבה, Zinger777.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך להקים רשת wifi בין שני מחשבים בתדר 2.4GHZ או 5.8GHZ לטווח של כ-2 ק"מ. בצד אחד אני יכול לשים איזה ציוד שאני רוצה (ראוטר, אנטנה כיוונית, מגבר וכו') ובצד השני יש לי לפטופ שאני יכול לחבר לו כרטיס רשת אלחוטי חזק יותר (1000-2000mw) אך לא הרבה מעבר לזה. רוב התעבורה תהיה מהלפטופ לראוטר ולא להפך אם זה משנה. א. מה אני צריך לכל עמדה? ממה שחיפשתי בגוגל כדאי להשתמש באנטנה כיוונית פרבולית (הגבר של ~27dbi), האם אפשר להשתמש בראוטר רגיל? צריך להוסיף מגבר? יש עוד חלקים שצריך להוסיף? ללפטופ אני יכול לחבר כרטיס רשת עם אנטנה 'רגילה' (omni), מה מומלץ? ב. לאיזו מהירות אפשר להגיע בטווח של 2 ק"מ? אם נתקלתם בבלוג שמתאר בנייה דומה ועם פירוט ביצועים אני אשמח להסתכל. אני מקווה לצאת עם נזק ש…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק League of Legends ובזמן האחרון יש לי מין לאגים, שמרגישים כאילו אני מתנתק לשניה מהשרת (לא יכול לזוז לאיזה 3 שניות) ואז חוזר. זה לא קורה הרבה אבל זה יכול להרוס משחק. אני לא יודע איך לדעת מה הבעיה, החלפתי כבל לא מזמן, והכל נראה תקין, למישהו יש רעיון? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מאוד מוזרה שקוראת כבר כשבוע ולא קרתה בעבר.אני צריך להכניס IP ושרתי DNS בצורה ידנית לחיבור שלי (Internet Protocol Version 4) ומשום מה ברגע שאני לוחץ אוקיי זה מיד נמחק. לא משנה מה אני עושה זה לא נשאר.ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של המודם וגם לעדכן אותו וזה לא עוזר.מה אני יכול לעשות? המון תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ישנו חדר עבודה שאליו יכנסו:קו הטלפון מהמרכזיה,קו אנטנה. מהחדר הזה יוצאים כבלים לכיוון הסלון ושני חדרי השינה. בחדר הזה יהיה המחשב והנתב. בסלון יהיו שני נקודות רשת(טלווויזיה,PS3),נק' אנטנה,נק' טלפון. בכל אחד מחדרי השינה יהיה נק' רשת,נק' אנטנה,נק' טלפון. בשקע כזה: בנוגע לחיבור קו הטלפון לכל אחד מהחדרים אני קונה פס קרונה,לוחץ את הכניסה של הקו טלפון מהמרכזיה ומפצל זאת לארבע. ובנוגע לחיבור קו האנטנה,אני מחבר הכניסה בחדר העבודה לארבעת הכבלים באמצעות מחבר כזה: האם הפיצול של הטלפוניה ושל האנטנה הוא נכון? תודה.
-
- 11 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
התחברתי לטריפל-סי; אליהם אפשר להתחבר רק עם חייגן. עד עכשיו הייתי מחובר ללא חייגן. שני מחשבים היו מחוברים למודם דרך סוויץ'. נציג תמיכה שלהם אמר לי שאפשר לחבר את שני המחשבים עם ראוטר. הבעיה היא שיש לי ראוטר שעשה לי כל מיני בעיות עם האינטרנט. אין לי בעיה לחבר את המחשב השני דרכו; אבל אני לא רוצה לחבר את המחשב שלי דרכו. כלומר, אני חשבתי לחבר את הראוטר אחרי הסוויץ'. התומך אמר לי שזה בלתי אפשרי. מישהו יודע אם זה אפשרי; או יכול לתת פתרון אחר? טוב, כבר די הסבירו לי למה זה בלתי אפשרי; וגם חשבתי על שני פתרונות אפשריים: 1) להתחבר לעוד ספק ללא חייגן ואז אפשר לחבר את אחד המחשבים לאחד, ואת השני לשני. 2) לקנות (או לבקש בחינם) עוד יוזר מה. אם יש לכם עוד פתרונות אז בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, עברתי לפני מספר ימים לחיבור עם חייגן בבזק בינ"ל, לאחר שתמיד הייתי ללא חייגן. אני מחובר דרך נתב קווי (ישן) של אדימקס ויש לי מודם טריון (גם ישן..) של הוט. היום בבוקר ראיתי שאין לי חיבור לאינטרנט, ומשום מה הנתב לא התחבר מחדש. רק שהוצאתי חשמל וכבל רשת רשת הוא חייג והתחבר מחדש. 1. האם תמיד אחרי ניתוק אני צריך ידנית להתחבר, אין לחיבור עם חייגן חיבור אוטומטי אחרי ניתוק? 2. דבר נוסף, האם כאשר אני מחובר עם חייגן, אני אוכל להתחבר לVPN בחו"ל - או שיש בעייה עם VPN על גבי חייגן? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ שמותקן עליו ויסטה HOME PREMIUM ונט סטיק של סלקום. אני מנסה לשתף את האינטרנט ככה שאוכל לגלוש דרכו גם מהפלאפון(כמובן שהנט סטיק מחובר למחשב דלוק ועובד) אשמח להצעות תודה רבה אלון
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי ושלום קיבלנו מחשב ישן לילד וחיברנו אליו USB של D-LINK N11 ADAPTER המערכת הפעלה של המחשב הינה 98, חיפשתי כל מיני דרייברים ומצאתי אך הם לא קשורים. אשמח לקבל סיוע בעניין\ בתודה רבה דיידו
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקישור הזה מסבירים את המושג. http://searchnetworking.techtarget.com/definition/time-to-live לפי מה שאני הבנתי, TTL זה בעצם כמות הראוטרים שהקובץ שאתה רוצה להעביר יכול לעבור. עכשיו אני דיי בטוח שזה לא נכון חח. אני ישמח אם תקראו את הפסקה השניה ותסבירו לי מזה בדיוק. תודה! לכל העצלנים: specify a certain time span in seconds that, when exhausted, would cause the packet to be discarded. Since each router is required to subtract at least one count from the TTL field, the count is usually used to mean the number of router hops the packet is allowed before it must be discarded. Each router that receives a packet subtracts one from the count in the TTL field. When the count reaches …
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי מחשב נייח בבית שמטעמים לוגיסטיים לא יכול להיות ליד נקודת האינטרנט הקווית. השאלה היא מה אני צריך להוסיף למחשב הנייח (אני מניח שסוג של כרטיס רשת) בשביל שאני אוכל להתחבר אליו בצורה אלחוטית? תודה
-
- 11 תגובות
- 29.3k צפיות
-
-
אם כבר עסקינן בנתבים של בזק - אז אני חייב לציין שהNETGEAR DGN834 פשוט מעולה , הוא עומד בעומס מטורף אצלי , גם על 15 מגה בכיף ללא תלונות ויציבות פנטסטית. אבל הVVG2000 מזכיר את התופעה שהייתה בנתבים המגעילים של SIMENS שבזק סיפקו. אחרי העמסה מסויימת הNAT CACHE שלו מתמלא ונתקע. מה שמפליא זה שאפשר לעשות פינגים לבחוץ אבל אי אפשר לגלוש ! אולי הCACHE של הסשיינים של ה"FW" נתקע (זה יכול לקרות בNETSCREEN למשל). בכל אופן אני אבדוק לעומק את האפשרות לגרסא עדכנית של FIMRWARE , עד אז מילה שלי הנתב הזה לא מספק את הסחורה אלא אם כן אתם צריכים מודם BRIDGE. אני אזמין לי את הDLINK ואדווח
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי משהו שהוא קצת מוזר - יש לי ראוטר WR841N אבל התופעה לא היתה רק בו (היה גם בראוטר הקודם שלי - DLINK כלשהו, הזה שמסופק עם בזק) כשאני מפעיל את המחשב, והWindows נדלק - זה כאילו מזהה 2 רשתות, אחת אמיתית ואחת Undenfied ואין חיבור לרשת - בשביל לאפשר חיבור לרשת אני צריך להיכנס ללוח בקרה>רשת ביתית> שם ללחוץ על הLocal Area Connection ואז לעשות Disable ואז לגשת למנהל ההתקנים ולעשות Enable מחדש לכרטיס רשת שלי.. ניסיתי כלכך הרבה פתרונות שאני כבר אובד עצות... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא מצ"ב צילום מסך [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריכה המלצה לראוטר לשטח של חצי דונם, קומה אחת, בית מגבס. אני לא מבינה בכלל בנושא כך שלא יודעת איזה עוד נתונים צריך. תודה, ליז בנוסף - איזה פרטים אתם צריכים לדעת על המחשב שלי כדי להמליץ לי על כרטיס רשת עבורו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומלום, ברשותי ראוטר לינקסיס עם tomato ורכשתי ראוטר חדש של TP-Link דגם TL-WR641G. אני רוצה להשתמש ב-TP-Link כדי להגדיל את הכיסוי וגם להוציא ממנו כבל רשת שיגיע עוד יותר רחוק. אני לא מצליח להגדיר את הראוטר החדש (TP-Link) לעשות זאת. כמה שאלות: האם צריך להיות לשני הראוטרים את אותו SSID? האם הם צרכים להיות על אותו ערוץ? מי מהראוטרים צריך DHCP מופעל ומי כבוי? במפרט של ה-TP-Link ראיתי תמיכה ב-WDS, לא מצאתי אופציה כזאת בתפריטים, האם אני חייב את זה כדי לממש את מה שאני רוצה? אולי אני לא מוצא טוב מידע על הנושא כי אני לא מכיר את המושגים אשמח אם תוכלי לכוון אותי. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למען שמו באהבה מדובר בשתי מחשבים שמחוברים למודם של אורנג'. ניסיתי את המדריך הזה ואת זה ואת זה. ה-7 מזהה את התיקיות המשותפות של עצמו אך לא את הXP. הXP לא מציג מיקומי הרשת את התיקיות שהוגדרו לשיתוף. מה לעשות? מה לבדוק?
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שידרגתי מ- 2.5 ל- 12 מגה, ואין שיפור בסטרימינג בכלל. לקחתי את YOUTUBE לדוגמא, בסרטוני HD. אני יודע מה הקטע עם אתרים מחו"ל וכל זה, אבל לא אמור להיות שיפור, אפילו הקטן ביותר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מבקש עזרה בהגדרת חייגן VPN במחשב שמחובר לרשת אך צריך חיבור VPN בכדי להגיע לרשת פנימית. הגדרתי את החייגן והוא פועל כשלוחצים עליו ומפעילים אותו בצורה יזומה. אני מעוניין לגרום לכך שכאשר משתמש ניכנס למחשב (למחשב מוגדרים 4 מישתמשים) החייגן יפעל באופן אוטומטי בלי צורך ללחוץ על החייגן. האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת ? מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקחתי נתב אלחוטי (פשוט) ביטלתי לו את הDHCP חיברתי אותו דרך אחת מיציאות הLAN לרשת שלי. ברשת שלי יש שרת DHCP תקין, ובכל נקודה ברשת שלי שאני מחבר מחשב הוא מקבל כתובת. אבל, אם אני מתחבר לנתב אני לא מקבל כתובת בין אם אני מתחבר לנתב עם חוט (לאחת מיציאות הLAN) ובין אם אני מתחבר אליו אלחוטית. אם אני מגדיר למחשב כתובת סטטית הכל עובד תקין. יש למישהו רעיונות איך לפתור את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית חוטית ואל חוטית כאשר יש לי גם דייר שגולש עליה אלחוטית. יש לי המון תיקיות וכוננים משותפים ברשת ואני רוצה למדר זאת. הבעיה היא שבהרשאות של תיקייה יש אפשרות לשחק עם ההרשאות רק למשתמשים במחשב המקומי או את האפשרות של EVERYONE. איך אני פותר זאת? דבר שני ואולי קשור, איפה שכתוב שם מחשב יש עוד 2 אפשרויות של קבוצת עבודה ותחום. מה ההבדל בין ה-2?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לא יודע עד כמה זאת תקלה או בעיה, אבל לא ידעתי עוד איפה לשאול... יש לי חייגן של בזק שמחבר אותי לאינטנרט. השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום לכך שהאינטרנט יתחבר אוטומטית כאשר הוא מזהה את המודם מחובר אליו כמו במחשבים אחרים שראיתי, כך שגם תהיה לי כתובת IP קבועה, ולא תשתנה כל פעם שאני מתחבר מחדש לאינטנרט דרך החייגן?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-