עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by noodle,

היי חברה, היום היה אצלי טכנאי, והוא תיקן אמנם את הבעיה עם התשתית ועכשיו אני מצליח לגלוש בחיבור ישיר למודם אבל יש ברשותי ראוטר 1043V2, שעד היום עבד סבבה ועכשיו הוא לא עובד, אני מקבל משולש צהוב גם בחיבור ישיר אליו וגם בחיבור אלחוטי. (הראוטר כמובן מחובר למודם) בהגדרות של המודם ב-WAN Connection Type כאשר אני לוחץ על detect אני מקבל static IP ולדעתי זה אמור להיות Dynamic IP, ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר אבל כלום לא עוזר. יש לכם רעיונות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. היי, מבקש את עזרתכם בהגדרת שליטה מרחוק באמצעות RDC של WINDOWS. המחשב שלי הוא חלונות 8, חיבור מאחורי נתב HOTBOX, הספקית היא 012. המחשב המרוחק הוא חלונות 7, חיבור מאחורי מודם ADSL שמחובר לנתב אלחוטי של EDIMAX - הספקית היא 012. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הייתי בבזק טופ 100 והיום עברתי להוט 100 מגה. עשיתי כמה בדיקות מהירות בין אם באתר Speedtest וגם בבדיקות המהירות של בזק בינלאומי (הספק שלי) והוט. הבדיקות מתחילות על 95-100 מגה, ואחרי כמה שניות הגרף נוחת פתאום ל-0 והבדיקה לא מסתיימת. הבעיה קורית רק כשאני עובד דרך הראוטר שלי (edimax br-6478ac) ולא כשאני מחבר את המחשב ישירות להוטבוקס. אני לא מרגיש בבעיה בגלישה רגילה, אף על פי שבהורדה ביוזנט ההורדה היא על 7.1 MB/s ולא המהירות המלאה שאני אמור לקבל. לפני כשנה הייתי עם הוט 100 מגה והייתי מקבל מהירות יותר גבוהה מזה בהורדות. האם יש רעיון מה בראוטר גורם לבעיה הזאת? לא היתה לי כל בעיה עם הראוטר כשהחיבור היה עם בזק (חייגן). האם כדאי לוותר על הראוטר ולהשתמש בהוטבוקס בתור ראוטר?

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. שלום חברים, התקנתי תוכנת ERP חינמית על המחשב בעסק. כעת אני רוצה לעבוד עליה מהבית. התוכנה בעלת ממשק בדפדפן. לצורך העניין התוכנה עובדת דרך פורט 7070. ה- IP הפנימי של המחשב ברשת הוא 10.0.0.8 והאייפי החיצוני הוא 123.123.123.123 אם אני נמצא בעבודה והולך אל 10.0.0.8:7070 הכל טוב ויפה. אם אני נכנס מהדפדפן אל 123.123.123.123:7070 הוא רושם שלא ניתן לגשת "לאתר". 1. האם בהכרח זה שאי אפשר לגשת לאתר נובע מהבעיה של קישור הפורטים? (או יכול להיות שהתוכנה לא תומכת בעבודה 'אונליין'?) 2. איך לבצע קישור בין המחשב הספציפי שמריץ 10.0.0.8 והאייפי:פורט הכלליים? * יש לציין שיש לי מצלמות שמקושרות כבר 3. ראוטר DLINK של בזק הבנתי שעושים את זה דרך port forwarding, אבל אני לא מצליח, כלומר אני לא רואה …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by nikola7,

שלום הנתב שלי מוציא פרט לשתי רשתות גם את הרשת של Bezeq free. אינני מנוי לשירות הזה אך בכל זאת ניתן לקלוט אות מהרשת במרחק סביר מביתי. התקשרתי לבזק על מנת שיבטלו לי את הרשת אך הם טוענים שכיוון שאינני מנוי לשירות , לא ניתן לגלוש על הרשת. לי זה נשמע מאוד לא סביר שהרשת תמשיך לעבוד ללא צורך בה. האם ידוע לכם אם ניתן לבטל את הרשת הזאת ולהשביתה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. האם יש מישהו שמשתמש בזה באופן קבוע? האם יש הגבלות כלשהן שצריך לקחת בחשבון? (מעבר לירידה במהירות אחרי נפח מסויים) או שאפשר להוריד איתו עשרות גיגות? למה הTETHERING מתנתק לי כל כמה זמן? (ANDROID - GALAXY S)

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. מה דעתכם? http://www.bestbuy.com/site/linksys-smart-wi-fi-dual-band-wireless-ac-router/2699008.p?id=1219076366991&skuId=2699008&st=wireless-router-geek-squad-offer-124101&cp=1&lp=6

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי אנשים, אז כבר חודשים שכל כמה שעות (יכול להיות פעם ביום ויכול להיות כל 20 דקות) כל המחשבים מתנתקים מהראוטר של הוט. אני לא בטוח שהראוטר של הוט מתנתק מהאינטרנט עצמו, לדעתי (אולי אני טועה) הוא פשוט מפסיק לשדר ב WIFI. דיברתי עם הוט מספר פעמים... ב3-4 מקרים הם אמרו לי שעשו : איפוס\שינוי הגדרות\עדכון תוכנה וכו' וכו'.. מספר פעמים אחרות אמרו לי שיש להם תקלות אזוריות פעם אחת אמרו לי שאולי משהו משדר על אותו התדר וזה פוגע ב WIFI... (אני קולט עוד 3 ממירים של הוט באזור ואף אחד מהם לא מתנתק מלבד שלי) מה דעתכם? אם האינטרנט לא היה חלק מהדירה שאני שוכר מזמן כבר הייתי עובר לבזק.. צירפתי תמונה של הלוגים של המכשיר, יש שם דיי הרבה errors - מישהו ממכם מבין ויכול לפענח אם זה נורמטיבי או ל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, בבית הוריי גולשים על-גבי תשתית של בזק במהירות 15/0.8 ובמשך ששת השבועות האחרונים אנו חווים בעיות מתמשכות ברשת האינטרט: 1. אי-יציבות פינג בשרתי משחק שונים (League of Legends, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive, Smite, Wildstar), כלומר הפינג ישתנה בתוך טווח של כ15-20 ms באופן רציף. זאת ללא Loss או Choke, המדווחים על-ידי המשחק, לכל הפחות. 2. קפיצות משמעותיות במשחקים לעיל, לטווח של 400-600 ms. קפיצות כאלו מתרחשות אחת לכ15-20 דקות בעת משחק. 3. ניתוקים רגעיים. מדי פעם, כאחת ל40-60 דקות, תוכנות ומשחקים הדורשים חיבור רציף (Windows Live Messenger, Skype ומשחקי Blizzard וכן תכנת הB.Net עצמה) יתנתקו ויחדשו את החיבור תוך שנייה-שתיים. בדקתי את המשתנים הבאים ולא חלה השפעה עם…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. כמו לרבים גם לי יש בעיית ניתוקים חמורה עם הראוטר הזה וזה בלתי נסבל . הם ידוע על קושחה צד 3 שפותרת את הבעיה אם כן איזה ? תודה רבה לעונים

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. שלום, אחי טס לחו"ל והשאיר לי את הקו הביתי החינמי שלו של 012. לי בבית יש אינטרנט של בזקבינלאומי על תשתית של בזק. מה אני צריך להגדיר במודם/ ראוטר שלי כדי שזה יעבוד?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by tofitof1,

שלום ! במקום העבודה י לי מחשב החובר באמצעות כבל לאינטרנט (רשת של מקום העבודה).שאתי, במידה ואחבר ראווטר אלחוטי לנקודת החיבור זה עבוד כך שאוכל לגלוש באופן אלחוטי באמצעות הטלפון למשל. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ekmo,

שלום, כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בתחום והתבקשתי להקים רשת אלחוטית בבית של ההורים שלי. מאחר והוריי לא מבינים הרבה במחשבים אני צריך ראוטר שהוא סוס עבודה שלא יצטרך הרבה תחזוקה וטיפול. בזמנו קניתי לעצמי linksys 54gl שעד היום נותן עבודה בלי הפרעות ותקלות (טפו טפו) ואני מחפש משהו דומה שיהיה אמין ומספיק חזק (אני מניח שה-linksys 54gl כבר נחשב ישן היום ובטח יש משהו יותר חדש וטוב). על מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by ~Pizza~,

היי אנשים. אני צריך בבקשה מלצה לראוטר+מודם (מכשיר אחד). מעדיף משהו שאני יכול להביא מEbay. הראוטר שלי ישן ובשביל לשדרג ל40 מגה בבזק אני חייב שדרוג. Wifi, ACL, פיירוול מובנה יהייה נחמד. עד 400 שקל. אולי משהו נחמד של סיסקו? יכול לעבוד? משהו בסיסי יחסית, 300 שקל אמור להספיק נכון?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by isicomp,

אנחנו ניגשים למכרז להקמת רשת מחשבים חדשה, רצינו קצת עזרה בנושא של כמויות של שרתים מכל סוג ואילו חברות יותר מומלצות.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by gil.,

שלום, אני עובר לבית חדש והפתרון הנ"ל נראה לי חלופה מעניינת לרשת אלחוטית ו\או לחיווט הבית (אני לא רוצה אלחוטית בגלל קרינה). יש לי די הרבה שאלות\הבהרות בנושא, אשמח לתשובות. באופן כללי איך הביצועים? הדרישות שלי די נמוכות. בעיקר גלישה באינטרנט, קצת צפייה ONLINE (לא מחפש איכות צפייה). אני אצטרך 2 נקודות רשת ואח"כ אולי עוד 2 או 3. ראיתי שמוכרים בד"כ את המתאם בזוגות או ביחידים. האם המתאם שמיועד להתחבר לראוטר (HOT במקרה שלי) דומה לשאר נקודות הרשת, או שיש יחידה "ראשית" ועליה יש להוסיף יחידות קצה? האם מתאמים של חברות שונות יעבדו זה עם זה בהנחה שאני מוודא שעובדים באותו התקן והמהירות? לגבי מחירים, המחירים נראים די יקרים גם בחנויות הזולות יותר. למישהו יש ניסיון עם מוצרים סיניים (סטייל…

• 16 תגובות
    • 6.5k צפיות
  17. Started by xc1te,

יש לי את הרפיטר של TPLink, כאמור, שעבד מצוין עם הראוטר הקודם שלי (Netgear DGN2200). שדרגתי את האינטרנט ונאלצתי להחליף לראוטר חדש, VEGN2610, שגם הוא כשלעצמו עובד מצוין, כולל שידור WiFi - לסמארטפון לדוגמה - ללא בעיות. הבעיה היא עם הרפיטר: אני מגדיר אותו עם התהליך הרגיל שלו בממשק, בוחר ברשת האלחוטית של הראוטר, מזין את הסיסמה, הוא כמובן מגדיר רשת EXT_ עם אותה הסיסמה, מאתחל את עצמו אבל לבסוף - מציג הודעה שההגדרה הסתיימה בהצלחה כשבפועל הוא לא באמת מחובר לאינטרנט. התקשרתי לבזק פעם ראשונה, אמרו לי לעשות RESET להגדרות יצרן עם הכפתור האחורי, עשיתי והגדרתי מחדש - לא עזר. התקשרתי לבזק פעם שנייה (כי בפעם הראשונה אחרי שהריסט שהיא אמרה לי לעשות גרם לרפיטר לא להגדיר default gateway ומזה …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by mik133,

היי, לאחר בעיות רבות שהראוטר( edimax br 6204wg ) הישן שלי גרם לי,החלטתי שצריך ראוטר חדש אבל אני לא יודע איזה לקנות בעכרון חשבתי אולי משהו של cisco linksys אבל אני פתוח להצעות התקציב הוא עד 400 שח בערך ולראוטר מתחברים 2 מחשבים ולפעמים טאבלט או פלאפון בWIFI. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. יש לי רשת אלחוטית של TP-Link TLWR841N .מערכת וינדוס 8.תמיד אחרה חצי שעה אין לי גלישה במחשב הנייד ובטלפון הנייד יש לי אינטרנט וגם במחשב נייח עובד..מה שאני עושה בשביל שאינטרנט יחזור אני מנתק אותי ברשת ומחבר שוב אז אינטרנט עובד..מה הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו גם אין גלישה בפלאפון

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by uber101,

אני נמצא אצל הספק 012 במהירות 5 מגה בייט, ואצל הוט ב12 מגה בייט (התשתית) במשך יותר משבוע יש לי בעיה שבה רוחב הפס שלי צונח לאזור ה1MB, כאשר למשך כמה דקות פזורות ביום אני כן מקבל את המהירות האמיתית. בשיחות עם 012 הם מסרו לי שהכל תקין אצלם והבעיה אצל הוט. בשיחה עם הוט, חיברתי את המודם ישירות למחשב ובבדיקת המהירות של הוט זה הראה שהמהירות היא שוב באזור ה-1MB ומדי פעם עלה לאזור ה-2MB. הנציגה עשתה משהו שאיתחל את המודם, הרצתי את הבדיקה שוב ב-safe mode ופתאום התקבלה המהירות הסבירה (10MB) שזה בערך קרוב למה שאמור להיות. הנציגה אמרה לי שמכיוון שב-safe mode הכל בסדר כנראה מדובר בוירוס או משהו. סיימתי את השיחה למרות שההסבר הזה לא נשמע לי יותר מדי סביר מהסיבה שבדקתי את המהירות גם על מחש…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by psychuil,

היות והייתי צריך לנטוש את ה1043 שלי, אני מחפש עכשיו אחד חדש. בגדול מה שחשוב לי בראוטר זה מהירות, יופי חיצוני, ויכולת להרים רשת אלחוטית שניה שיהיה לי אפשרות לכמה שיותר שליטת QoS עליה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. לאחר מספר של ניסיונות רבים, אני ממשיך להיכשל ללא דרך הצלחה. אני לקוח הוט 100MB ויש לי את המודם "הוטבוקס" וכל מי שלוקח שלהם יודע שה-WIFI שלו הוא על הפנים. עדיין יש ברשותי נתב אלחוטי של בזק "bezeq d-link 6740u" שעבר היה המודם של האינטרנט שהייתי לקוח של בזק WIFI חזק ! . אני רוצה לקחת ה"bezeq d-link 6740u" לחבר אותו להוטבוקס (HOTBOX) כך שה-bezeq d-link 6740u ישדר את הרשת האלחוטית, והוטבוקס יספק את האינטרנט למחשב הראשי ולנתב אלחוטי של בזק. איך אני עושה את זה?!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by alexsajno,

שלום, היום החלפתי את הראוטר הישן של TPLINK כי שידרגתי ל40 מגה. קיבלתי את הראוטר הזה מבזקסטור. הבעיה שאני לא יכול לחבר את המדפסת האלחוטית כמו עם הראוטר הקודם . מדפסת HP 3050. אני שם במדפסת להתחבר ואז לוחץ על כפתור WPS בראוטר ופשוט לא קורה כלום, ובהגדרות הראוטר אין מקום להכניס PIN של מדפסת כדי לחבר ביניהם. עברתי על מלא מדריכים וכלום!!! יש מישהו שיודע מה עושים?

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by alfred3,

היי חבר'ס אתמול לקחתי מנזק סטור את הראוטר הנ"ל . אל תשאלו אותי איך אבל איכשהוא הצלחתי לחבר/להתקין אותו עם הלפטופ . הבעיה היא כשאני נכנס דרך האתר הגדרות של בזק על מנת להחילף את השם והסיסמא ,הוא מבקש ממני סיסמא עם 10 תווים אני מזין את הסיסמא ולוחץ לאישור ואז הוא חושב עד אין סוף ונתקע,אחרי זה שאני מנסה שוב להתחבר הוא מבקש ממני סיסמא וכשאני מזין את הסיסמא הוא אומר שהיא לא נכונה.ניסיתי להחליף סחסמא כבר כמה פעמים וגם עשיתי ריסט לנתב אבל כל פעם זה חוזר על עצמו.מה עושים ? ושאלה נוספת כשאני מחובר הוא מראה חיבור ב 150MBS כשהמרחק בין הראוטר למחשב הוא 6 מטר בקו ישר האם זה תקין או משהו בהתקנה עצמה לא בוצעה כראוי ?ועוד שאלה לסיום ,באחד מהשאלות להתקנ הראשונית הוא מבקש ממני PIN COD…

• 8 תגובות
    • 9.9k צפיות
  25. Started by TalG,

היי, חשבתי להביא את הראוטר הבא מארה"ב: http://www.bestbuy.com/site/belkin-ac750-dual-band-wireless-ac-router-with-4-port-ethernet-switch/7478383.p?id=1218847153051&skuId=7478383&st=ac%20router&cp=2&lp=15 חשובה לי התמיכה ב AC. האם נשמע לכם טוב?

דיונים חדשים בפורומים