רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
הרבה פעמים פתחתי פורטים ומשום מה פתאום כל הפורטים סגורים... ??? מודם B-focus 270 ראוטר Dlink DI-624 ניסיתי לפתוח פורטים ל Utorrent ל Soulseek ול Emule עשיתי את זה על פי המדריך של Port Forwarding וכשאני עושה בדיקה לפורטים אף אחד לא פתוח. מה שמוזר שבכל מקום שאני גולש אני רואה כאילו שיש לי פורט דינמי לדוגמה בפורום הזה ה IP שלי יהיה 69.128.... לומרות שיש לי IP אחר במחשב שהוא 192.168... למה המחשב משתמש בדינמי ולא סטטי? ניסיתי להגדיר את הפורטים גם ב IP של המחשב וגם בIP אחר שמופיע לי בבדיקה של התוכנות הנ"ל למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך פותרים? תודה אנשים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש ספק אינטרנט חדש במהירת 100 מגה או 200 בשביל לשדרג בעתיד עד עכשיו הייתי בנטוויז'ין וחשבתי אולי להחליף ספק חשבתי על הוטנט 012 פרטנר או שיש ספק אחר שאתם ממליצים עליו תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי יש לי היום שני מחשבים שמחוברים ברשת ע"י XP INTERNET CONNECTION SHARING ע"י כבל מוצלב. למחשב הראשי יש 2 כרטיסי רשת, אחד מחובר למודם כבלים והשני מחובר בכבל מוצלב למחשב השני. הכל עובד מצוין הייתי רוצה להוסיף מחשב נוסף שיוכל להשתמש באינטרנט (למחשב החדש יש כרטיס רשת והוא מריץ XP SP1 כמו שאר המחשבים) איך אני יכול לחבר גם אותו לאינטרנט בלי לקנות ראוטר ולשנות את ההגדרות של הרשת הקיימת? (לא חובה שמחשב #2 יכיר את המחשב החדש) האם אפשר לעשות את זה עם HUB פשוט? אם כן אז איך? ואיזה כבלים והגדרות צריך? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2007/April-June+2007/160507_.htm מישהו יכול להסביר לי מה זה NGN ומה זה בדיוק שהיא מבקשת ממשרד התקשורת?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשלושה חודשים האחרונים האינטרנט שלי התחיל להתנתק על בסיס קבוע. היו אצלנו מיליון טכנאים, עשו לי נקודה עם פילטר מהחדר לטלפון שבסלון, החליפו איזה משהו בקופסא של בזק במרתף, איפסתי את הראוטר עם התמיכה הטכנית, בדקתי פילטרים ומה לא. האינטרנט עדיין ממשיך להתנתק ואני על סף התחרפנות. נורת הPPP פשוט נכבית ואז הראוטר מתחבר מחדש או שאני מתחבר דרך הממשק. הבנתי שלראוטר הזה יש עידכון קושחה שמסופק ע"י בזק שאמור לטפל בבעיה הזו. ניסיתי להוריד את העידכון מהאתר של Dynalink אבל העידכון לא הצליח. אח"כ גיליתי שעדיף לקבל את העידכון ישירות מבזק, אחרת אני עלול להשבית לעצמי את הראוטר כיוון שבזק מגדירה את הראוטרים האלה בצורה שונה. תהיתי אם יש כאן מישהו עם אותו ראוטר שקיבל את העידכון מבזק במייל? ניסית…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי חיבור 0.5 ADSL של WOW. בימים האחרונים אני סובל מאיטיות מחרידה בקאזה. אני יודע כמובן שמהירות ההורדה שם תלויה באנשים מהם אני מוריד את הקובץ, אבל במקרה שלי מדובר בקבצים שמופיעים אצל המון המון משתמשים - עפ"י החיפוש שעשיתי. מה יכולה להיות הסיבה לכך??? יש משהו שאפשר לעשות?? ועוד משהו קטן, האם מומלץ לשות את הפורט של קאזה? האם זה נותן משהו???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך החודש אני אמור לקבל מחשב נייד, שאותו אני רוצה לחבר לרשת החוטית הקיימת שלי הכוללת 3 מחשבים. עכשיו למספר שאלות: 1. מה הם טווחי הקליטה/שידור של כ.רשת אלחוטיים ביתיים? 2. מהי מידת הנצילות של הרשת האלחוטית? אני מתכוון לזה שה 10/100BST רוב הזמן לא מגיע למהירות המקסימלית שלו. 3. האם 54Mbps יספיקו או שכדאי להשקיע בתקן החדש של ה 100Mbps ? 4. מה אני תאכלס צריך? כ. רשת למחשב נייד ו-AP או ראוטר? 5. לפי מה שהבנתי אין טעם לקנות AP ללא ראוטר, כי ההפרשים זניחים, נכון? 6. אני יודע שהיו לא מעט בעיות עם ההתחברות לכבלים דרך ראוטר, איפה המצב כיום? 7. אם אפשר, אז קצת מחירים והמלצות לציוד ספציפי, אדימקס הם דיי mid-end למיטב הבנתי, נכון? תודה רבה, איציק.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם הייתה לי תקלה אתמול באינטרנט , המודם שלי Speedtouch 510 האגדי של אלקטל הראה נורית שטרודל מהבהבת כלומר יש בעיה קו ( היה קו טלפון בבית ) באותו יום בוצעו אצלנו באזור עבודות תשתית לשדרוג לרשת ה NGN . התקשרתי ל 166 ובו נאמר שזו בעיה כנראה בתשתית והם שולחים טכנאי הבייתה אבל לפני שאלתי שאלה מפגרת האם ה ADSL אינני יכול לגלוש לאחר שבוצעו עבודות שדרוג ונאמר לי שזה לא קשור וכנראה בתשתית . היום הגיע הטכנאי ירד למטה ראה שהכל בסדר ירידה שלקחה בערך 5-7 דקות וחזר אם המודם RTA1320a של רוטל בטענה שהמודם ישן מדי ואינו מתאים לתשתית , לאחר חיפוש בגוגל ופה באתר הבנתי שהמודם נורא בעייתי ? דעתכם ומה עליי לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אז ככה, יש לי בעיה מציקה מאוד. אני מחובר ברשת אלחוטית דרך של 2 מחשבים. המודם הגדול (הראשי) אני חושב שקוראים לזה ראוטר, נמצא במחשב שלי, והמכשיר האלחוטי שמתחבר למחשב דרך USB נמצא במחשב השני. המחשב הבעייתי הוא המחשב השני (בו יש את החיבור האלחוטי), אך יש בעיות גם במחשב שבו נמצא המודם. המודם הוא של חברת נט לינק, Askey RTA300W. הבעיה היא שכל כמה זמן (שעה, שעתיים, חצי יום) האינטרנט במחשב שבו נמצא האלחוטי מתנתק. ועל מנת שהוא יחזור לעבוד צריך לעשות ריסט למחשב. בנוסף, כאשר מפעילים את המחשב האינטרנט לא מתחבר אוטומטית (כמו שהוא אמור להתחבר) והוא רושם "לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח", רק לאחר שאני עושה "תקן" או "Repair", האינטרנט מתחבר ועובד כמו שצריך. כאשר אני מנס…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מצליח להגדיר חיבור של סיב פרטנר דרך vr600. חיברתי את הכבל מהטרנסוויר אופטי ליצאת wan..מישהו יכול לעזור?
-
- 11 תגובות
- 21.8k צפיות
-
-
ובכן אני רוצה לעשות רשת בין 3 מחשבים וכמו כן לאפשר גם שיתוף אינרטרנט בכבלים. דיברתי עם זיגזג והם אמרו שכדי לי לקנות סוויצ', יש להם לדוגמה של גי'ניוס. ואז אני מחבר את ה - 3 מחשבים לסוויצ' ואחד המחשבים נשאר כמאין שרת שהוא חייבת להישאר פתוח על מנת שהאינטרנט יעבור.. עכשיו הבנתי שאם יש ראוטר הוא הוא מתנהל כשרת ולא צריך להשאיר את אחד המחשבים פתוח. בזיגזג אמרו שאין להם עוד ראוטארים כי עדין לא אישרו את זה בארץ ורק עכשיו התחילו לאשר בשביל ה- ADSL. בכל אופן רציתי לשאול לגבי המכשירים הבאים: Linksys Cable/DSL Router with 4-Port Switch ערכתמתחילים להקמת רשת 100Mbps Network Starter Kit 5Port Desktop 10/100M Switch רציתי לשאול האם מספיק לקנות את הראוטר הזה ואת ה SWITCH של ה 5 פורטים בשב…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כלומר אנשים שולחים לי הודעות(וידאתי את זה אתם) וחלק מההודעות לא מגיעות. זה קורה גם במסנג'ר וגם בצ'אט של פייסבוק. זה מאוד בעייתי, ממש פגוע לי ביחסים עם כל מיני אנשים. מה יכולה להיות הסיבה? יש לי את הנתב תקן N של בזק 2760u. windows vista
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם יש לי נתב אינטרנט של בזק siemens sk2-141 שחור וכאשר אני מנסה להתחבר לתוכנות שצריכות יציאה לאינטרנט כמו ICQ/MESSNGER הוא לא נותן להם לצאת, אבל הדפדפן והדואר אלקטרוני של מיקרוסוטפ עובדים כרגיל בדקתי בחומת אש, ביטלתי וזה עדיין נמצא .. לפי מה שידוע לי הפיראוול של הנתב לא פועל מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה?? דחוף לי מאוד חבר'ה, שבת שלום
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני רוצה להתקין רשת אלחוטית על מנת לקשר בין מחשב HTPC בסלון למחשב הראשי שלי בחדר העבודה. אני רוצה את האפשרות להשאיר את ההרדיסק במחשב הראשי, כאשר ב-HTPC יותקן כונן קטן עם תוכנות-ממשק בלבד וכל הקבצים למעשה יטענו מהכונן במחשב הראשי. מכיוון שאין לי ממש ניסיון ברשתות אלחוטיות, יש לי מספר שאלות: 1. מישהו ניסה פעם לעשות את זה? המהירות (בהנחה שהמרחק לא היסטרי ואין לו יותר מידי קירות לעבור) מספיק גבוהה בשביל לאפשר לוידאו (HD) לעבור חלק? 2. יש דגמים מומלצים במיוחד? יש משהו שכדאי להיזהר ממנו? יש דגם "עדר" כלשהו שכולם הולכים איתו? 3. ראיתי בזאפ שיש "מהירויות אלחוטיות", אבל למעשה היא לא משפיעה בכלל על המחיר - ויש ראוטר 300Mbps שעולה פחות מ-140Mbps... יש לזה חשיבות בכלל? 4. מכיוון …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פעם, כדי לפתוח פורטים הייתי פונה לספק האינטרנט שלי ובשניות היו עוזרים לי. עכשיו דיברתי עם התמיכה של הספק שלי, ומסתבר שהשרות הזה עולה כסף, ויותר הם לא נותנים את ה''עזרה'' בפתיחת הפורטים בחינם אלה ב7.90 לחודש!!! . אני מצרף פה תצלום מסך של ההגדרות בראוטר שלי איפה שפותחים את הפורטים. אני צריך לדעת מה לרשום בSERVER IP ואיך אני בודק איזה מספרים אני אמור לרשום שם. המספרים שרשומים בהגדרות הם סתם רנדומאלים ולא כי אמרו לי לרשום אותם. http://www.siz.co.il/my.php?i=5kmztke1d1yo.jpg תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רק מחשב אחד - לא רשת... ויש לי אדסל מודם כרטיס רשת של אלקטל בחבילה 0.5 של אינטרנט זהב... עכשיו... אני מוריד די טוב... רק הפינג שלי לא טוב חשבתי אולי שאם אני יהפוך ל- PRO אז הפינג יהיה יותר טוב... האם כדאי להפוך את ה- ADSL ל- PRO מבחינת פינג ובכללי ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי (WinXp), לוקח למחשב עוד דקה אחת לפחות עד שאני יכול ללחוץ על אחד האייקונים שיש לי על שולחן העבודה (העכבר פעיל אבל הסמלים "לא מגיבים"). לפני שנים רבות, מישהו הסביר לי שזה קשור להגדרות של המודם רשת לי (B-focus270 של Eci). והוא אמר לי שצריך להכניס שורה או משהו כזה בהגדרות של המודם (אם אני זוכר נכון). אני לא מוצא את ההודעה (זה היה לפני שנים), אבל הפתרון שלו עזר לי ופתר לי את הבעייה של מסך קפוא למשך דקה מרגע העלאת שולחן העבודה. תודה מראש. למנהלי הפורום: לא ידעתי לאיזה פורום לשייך: חומרה או תוכנה. Sorry
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי מחובר תמיד עם כבלים של 750 קילו... עברתי עכשיו לבזק 1.5... מאז כל פעם שאני מנסה להתחבר למצמה במסנגר או באי סי קיו.....רשומה לי הודעה מווינדוס שהרוחב פס שלי לא מספיק למצלמה... לא יודע למה !! יש לי 5 כניסות של יו אס בי ויש לי 512 זיכרון פנימי.. מישה יודע מה הבעיה ??? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי WIN7 באנגלית. נכנסתי ל network and internet -> network connections ואני לא רואה את החיבור שלי לראוטר, לרשת בעצם, למרות שאני מחובר לאינטרנט וגולש בלי בעיה. השאלה איך אני מסדר את זה. אני רוצה לקבוע לעצמי IP קבוע למטרת פתיחת פורטים. יש לי ראוטר DSL-2760U. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בזק הודיעה על חבילת אינטרנט חדשה במהירות 2MB....האמנם? בדקתי אצל ספק האינטרנט שלי ונאמר לי מדובר סתם בטריק שיווקי ושהמהירות בפועל היא לא יותר מאשר כמו בחבילת ה-1.5...וכי אין אפשרות כיום לספק מהירות כזו(מיותר לציין כי הספקית שלי-נטוויז'יון לא מספקת את המהירות החדשה-ולכן הם מוסיפים ואומרים שבגלל זה הם גם לא רוצים לצאת בהצהרות של חבילת אינטרנט במהירות החדשה). בנוסף, גם אם הייתי מעונין לנסות את המהירות והחבילה החדשה, יש קושי שנקרה "התחייבות!!! ", ואני אומר: "על מה?" הם רוצים חצי שנה התחייבות! (בבזק בינלאומי...לא מצאתי ספק אחר שתומך במהירות החדשה). אז השאלה שלי אליכם-האם המהירות החדשה באמת מורידה בקצה המדובר או שזה סתם גימיק שיווקי ולא יותר? האם יש מישהו שמח…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני במת"ב ואני מוכרח להתחבר דרך החייגן.... האם גם אתם מוכרחים להתחבר דרכו?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש במודם USB דגם ALE 150 שכחתי את השם של החברה אבל אני בטוח שתדעו על מה אני מדבר... ואני זוכר שאמרו לי בבזק סטור שהוא עד מהירות של 750, למקרה שאני ירצה לעשות אינטרנט מהיר יותר. עכשיו, התחברתי היום לברק ושם אמרו לי שהמודם הזה הוא בכלל עד מהירות של 2 או 2.5 מגה, אז מי ניראה לכם צודק?
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, מבנה הרשת: - נתב משולב של בזק - Netgear DGN1000 שמחובר לשקע הטלפון בקיר, מחייג את החיבור ומשמש כ-bridge בלבד ללא שידור אלחוטי. - נתב אדימקס BR6574 שמחובר לנתב של בזק בכניסת wan ולמחשב בחיבור קווי. בנוסף משדר אות אלחוטי לשאר המכשירים בבית (שני ניידים, אייפד, אייפונים PS3 ועוד...) - תשתית בזק, ספק בזב"ל, מהירות הורדה 10M. עד היום הכל עבד כמו שצריך חוץ מדבר אחד - החיבור האלחוטי שהיה מתנתק לפחות אחת לשעה וחוזר אקראית לאחר מס' דקות או לאחר ניתוק מהחשמל... לפני כשבועיים עדכנתי גרסת קושחה בנתב לגרסה הרשמית האחרונה של אדימקס (1.76) אך לא חל כל שיפור. משיטוט בפורומים שונים הבנתי שזו בעיה נפוצה בנתבים של אדימקס מהדגם הנ"ל ושע"י עדכון לקושחת dd-wrt ניתן להשיג יציבות בחיבור אלחו…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טלפון קווי? אובר אי פי? אחר?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית חיבור 10 מגה (תשתית + ספק). אני מחובר בקומה התחתונה באמצעות booster (או ריפיטר, או איך שלא קוראים למחזק האות) של חברת Edimax. הכל עובד מעולה, ובדיקות מהירות מראות 10 מגה הורדה. הבעיה: YouTube פשוט לא זז!!! אני מדבר על בעיה כרונית, שמתרחשת תמיד, ואני פשוט צריך להמתין (גם כאשר אני מוריד את האיכות ל 240p - שזה ממש איכות ירודה). האם יכולה להיות סיבה? האם אני מפספס משהו? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-