רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, אני רוצה לחבר את המחשב שלי ושל אח שלי ברשת כך שיהיה שיתוף אינטרנט, ושניתן יהיה לגשת ממחשב אחד לשני. איזה תקנים אני צריך שהראוטר יתמוך לצורך כך? החיבור שלי הוא ב-ADSL, הספק הוא ברק במידה וזה משנה. כמו כן, האם יש המלצות על דגמים לא יקרים מדיי שתומכים ברשת אלחוטית במהירות 54Mbps, הקנייה היא מחו"ל, אז נגיד משהו עד ה-50 דולר +/-. Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם, אנחנו מחוברים היום דרך תשתית DSL וספק 018 בחבילה של 100/5 (בפועל, 85/3 במחשבים). אנחנו שוקלים לעבור לסיבים ופתאום יש כמה תשתיות (אנלימיטד, בזק, פרטנר ...) וספקים שעובדים עם תשתיות ספציפיות. 1. איזה תשתיות סיבים קיימות היום? (עוד משהו חוץ מאנלימיטד, בזק ופרטנר?) 2. האם בניין מחובר רק לתשתית אחת? או שיכול לגם להיות מחובר לכמה תשתיות? (נראה שהבניין שלנו מחובר לתשתית Bfiber אבל לא לפרטנר או unlimited). 3. איזו תשתית סיבים מומלצת? נשים מחיר בצד, יש הבדלים משמעותיים בין התשתיות? תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
- 3 followers
-
-
מה יותר מהיר ? מה יותר טוב ? מה עדיף ? מה עושה פחות בעיות ? יש איזה שינוי משמעותי בין השתיים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בא לי לעשות סקר קטן לראות את המצב בין החברות. ממני כרגע גונבים 69 מבזק ו57 מ012 (אחרי טלפונים כועסים זה ירד ל42) בכל מקרה, ביקשתי לשדרג ל2.5 ויצא לי בזק 79 ו012 40 לחצי שנה ואז 59 איך זה? סביר? איך אתם משלמים?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזו חברה היא האמינה והאיכותית ביותר לקניית דומיין ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני עובר לדרום (ב"ש) להתחיל ללמוד. אני והשותפים שלי מתלבטים איזו חברה עדיפה - נטוויזן או בזק בינלאומי. בעקבות השוק הסיטונאי המחירים מעט יותר זולים בהשוואה לעבר. 100 מגה בנטוויזן ב-100 שקל או 40 מגה בבזק בינלאומי ב-109 שקל. אני יודע שלעיתים אנשים בכלל לא מגיעים ל-100 מגה ומדובר בפיקציה ולכן מתלבט אם כדאי בכלל לקחת תשתית מעל 40 מגה... בכל אופן, שמעתי וקראתי קצת סיפורים על כך שהראוטרים שהחברות הנ"ל מספקות לא מרשימים בלשון המעטה. בשורה התחתונה, האם יש עדיפות לחברה מסוימת, הן מבחינת איכות התעבורה והניתוקים והן מבחינת איכות הראוטר? בתודה מראש על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לפי הבירורים שערכתי עד עתה: נטוויז'ן- לא נותנים ברק- נותנים תמורת 19.9 לחודש - מוגזם. מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מבקש עצה, שדרגתי ל- 100M בבזק, ברשותי נתב D-LINK 2760U שלא תומך ועלי לשדרג . הנתב מחובר למחשב דרך הוםפלאג, ומספר מכשירים משתמשים באלחוטי (לפטופ, סלולרים). שאלות: ההוםפלאג AZTECH HL110E תומך ב-200Mbps , לא מהווה צוואר בקבוק? האפשרויות לשדרוג: 1. אחד משני הנתבים שבזק מציעים- מה עדיף? DLINK 6850U או VEGN2610 של חברת NETGEAR ? לא מצאתי סקירות. זו האפשרות המועדפת עלי- אני לא מבין בתחום, מבחינת מיקום, כבילה והתעסקות מעדיף להתעסק עם מכשיר אחד גם אם הוא פחות אידאלי. 2. לרכוש מבזק רק מודם מתאים ולחבר נתב - אפשר להשתמש ב- D-LINK 2760U כנתב רק לצורך האלחוטי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. בהמשך לאשכול הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552831.msg4715148#msg4715148 מסתבר שאי הקצאת הכתובת לראוטר המשמש כWIFI, גורמת למעט בעיות עם הראוטר ה"ראשי". ניתקתי את הראוטר השני, איפסתי והכנסתי את הנתונים ועכשיו הוא עובד. אני רוצה לשנות לאוטר השני את הכתובת, כפי שאחדים המליצו בת'רד לעיל. אילו כתובות אני יכול להקצות לראוטרים "משניים"?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכם, הסתיימה השנה שהתחייבתי בהוט, ואני כרגע מתלבט לאיזו חבילה לשדרג (חבילה קודמת 1.5Mb). אני מאמין שכעת 2.5 מספיק לי, אני לא מוריד קבצים גדולים שאני אצטרך את זה, אך השאלה היא, האם עם הזמן האינטרנט יהיה יותר כבד, ויהיו יותר סרטוני HD ביוטוב וכו'. מה דעתכם? אגב, הפרש המחירים בין החבילות (ספק+תשתית) 42 ש''ח (107 מול 149). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשים ADSL ויש עכשיו המון חברות טובות עם מבצעים מצויינים (ברור שאני לא מדבר על aquanet), אבל אף פעם לא ראיתי ADSL, והרבה חברים ואנשים שאני מכיר אומרים לי מהירויות שונות. מישהוא יכול להגיד לי אחת ולתמיד מה המהירות האמיתית בdownload וב upload ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נסיתי את 192.168.0.1 עבור הנתב, כתובת שכל הזמן עבדה לי ופתאום חדלה לעבוד בעיה דומה כשאני מנסה להתחבר לתכנת ניהול המודם בכתובת 192.168.100.1 גם לא עובד
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי בבזק בינלאומי במהירות של 4MB בלי טענות. אתמול שידרגתי לתשתית NGN של 10MB ורציתי לדעת איזה ספקית הכי זולה והכי כדאית כרגע למהירויות החדשות של ה-NGN?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה לבזק בינלאומי עד היום הייתי מקבל 100 מגה בטורנטים, ופתאום היום זה צנח. לעוד מישהו זה קרה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן לקוח של בזק בינלאומי, ומשנה שעברה גם בחבילת גיימר 3 מגה. אבל בזמן האחרון שמתי לב שפתאום הביטורנט שלי לא זז, ואתמול התחלתי לחקור קצת. קודם כל שהסתבר לי שבזק חונקת את המהירות של משתפי קבצים, אז הפעלתי הצפנה (העלה לי את המהירות מ15 במקסימום ל70), וגם גיליתי שהרבה התלוננו מאז אפריל על הקטע אצל בזק. בכתבה בYNET אמרו שבזק מעודדים אנשים לעבור לחבילת גיימר בשביל ניתוב יותר טוב בקטע הזה, אבל נשמע לי כמו בולשיט, כי המהירות שלי עדיין נדפקת ופעם בכמה זמן אני מתחבר מחדש ומשנה פורט אחרי שהמהירות שוב צונחת. אני הולך להתקשר ולשאול על הקטע הזה (מישהי אמרה שם שאחרי שהיא התקשרה היא שמה לב שהמהירות עלתה והניתוקים הפסיקו), אבל אני תוהה אם כדאי לעבור לספקית אחרת. אני לא חושב ש…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
איזו ספקית הכי מומלצת היום לשימושים בכותרת? שמעתי שחברות מסוימות חוסמות את הסטים ומחסימה/ האטה של P2P סבלתי לא מעט בעצמי. עניין הפינגים- כרגע אני באורנג ומרוצה מאוד אבל בCOD BO לא מספיק שהשרתים הכי קרובים הם באירופה אני (ועוד לא מעט שאני מכיר שיש להם אורנג) תמיד מקבל 30-60 יותר פינג מאנשים בבזק לדוגמה תשתית NGN אם זה משנה. תודה מראש, אורי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כנראה עובר מנטויז'ן ואני צריך עזרה בבחירת חברה מתוך הבאות: 012 קווי זהב, 013 ברק, אינטרנט זהב, ואקטקום. מי הכי עדיפה במהירויות ואיכות קו? אני כנראה לוקח חבילה של 1.5 מגה + 512KB Upload ב 125 שקל לחודש לספק ולתשתית - המחיר טוב? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשנכנסתי לפורום לפני כשנה, ראיתי שהרבה ממליצים על אקספון. אני מחפש כרגע ספקית חדשה, האם אתם עדיין ממליצים על אקספון או על ספקית אחרת? אקספון עדיין מציעים את החבילות שלהם ללא התחייבות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להצטרף לאינטרנט הסיב האופטי של Unlimited, ורציתי לשאול מניסיונכם: - איזו ספקית היא הטובה ביותר? (מהירות,שירות וכו'...) - הבנתי ש-015 נותנים כתובת קבועה, ו-018 נותנים כתובת דינאמית. האם לדבר יש חשיבות גדולה? מצפה לתשובותיכם תודה רבה 😊
-
- 9 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות PDA עם טלפון ויכולות WIFI אז אני רוצה לדעת איזו רשתות נתמכות בארץ(שאני לא יקנה ואז זה לא תואם..) ואיזו הכי טובה? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה..אני מתכנן רשת אלחוטית, ועומדות בפניי 3 החלטות. יש לי מודם ADSL בחיבור USB [לא כרטיס רשת]. ואני משתף 2 מחשבים שנמצאים אחד מעל לשני [מפלסים (קומות) שונים] 1.להחליף את המודם ADSL USB ב ADSL בחיבור כרטיס רשת ב130 ש''ח, ואז לקנות כרטיס רשת אלחוטי (120 ש''ח) , נתב רגיל (265 ש''ח) - EDIMAX . = 515 ש''ח, או פחות אם תמצאו לי משהו ביותר זול 2.לקנות נתב עם מודם ADSL מובנה (הכי זול בKSP זה EDIMAX שעולה 480 ש''ח) + כרטיס רשת אלחוטי (120) = 600 ש''ח, או פחות אם תמצאו לי משהו ביותר זול 3.לקנות את ה"רשת ביתית אלחוטית" של בזק. נתב עם מודם ADSL של חברת eci or rotal or aztec or level one ב (240 ש''ח) 3.א. ומתאם (כמו כרטיס רשת) ב 120 ש''ח 3.ב. כרטיס רשת אלחוטית ב120 ש''ח (אחד מהאופצי…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר והבעיה היא שבמשחקי רשת כגון CS יש עליות פינג ענקיות כל כמה דקות. העניין הוא שזה קורה רק כשאחי באינטרנט במחשב השני (אליו מחובר הראוטר, והמחשב שלי מחובר אליו אלחוטית). אני רוצה להוריד תוכנה שתאפשר לי להגביל אותו כך שאני אוכל לשחק.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי אני שוכר בימים אלה תשתית לאינטרנט ביתי. חשובה לי אמינות (Uptime) ויציבות (שקצב ההעברה יישאר יציב ומהיר, בלי ירידות איכות). עם מי כדאי לי ללכת? ADSL או כבלים?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-