רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל המומחים , אודה לכם תוכלו להתייחס לבעייתי ברצינות. יש לציין שהבעיות הנ"ל התחילו לאחר המעבר מ-017 נטוויז'ן. התקלות: 1. פורטים בלתי נגישם למרות שנפתחו בפירוול בWINDOWS ובראוטר. בבדיקה הראשונה באתר הבדיקה של אימיול הפורטים היו בסדר, בבדיקה שניה כשלו. 2. פעם או פעמיים הפורטים עברו ב http://www.canyouseeme.org/ , לאחר מכן כשלו ברצף. 3. אי אפשר לשלוח מייל באאוטלוק , אני מקבל הודאה : "מסירת ההודעה לנמענים הבאים לא הצליחה" + בקשה לפנות לספק האינטרנט. 4. לא נגעתי בכלום, רק שיניתי שם משתמש וסיסמא בראוטר + הגדרת DNS בWINDOWS. בנטוויזן מעולם לא קרו תקלות שכאלה. היום זה היום הראשון שלי ב-012 ואני די עצבני עצותיכם ועזרתכם תתקבל בברכה לילה טוב
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אז קודם אני יציין שאני עם בזק+בזק בינ"ל בחבילה של 4M ומשתמש במע' הפעלה XP אני מחובר לאינטרנט באמצעות מתאם רשת שמקשר אותי לראוטר שנמצא במחשב אחר. בזמן האחרון יש איטיות נוראית בגלישה/הורדה במחשב שלי , אבל לא במחשב שגולש ישירות עם הראוטר לדפים לוקח זמן רב לעלות גם כשאין אצלי הורדות או במחשב השני רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לנו במשרד שתי מחשבים שמחוברים דרך הראוטר. לקראת החלפת מחשב אני מעוניין להפעיל את שתי העמדות על מחשב אחד, בפרט שלא תמיד שתי העמדות פועלות יחד, ויהיה יותר קל לשתף מידע... השאלה אם שייך לעשות דבר כזה, ומה נדרש לצורך הביצוע? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני מחבר כך: ראוטר לשקע גוויס עם כבל רשת ישיר לשקע גוויס בפנים מחובר כבל כך: בקצה השני הכבל מחובר באותו סדר לשקע גוויס לשקע גוויס מחובר עם כבל ישיר מחשב נייד ואין רשת השקעים תקינים,חיברתי אותם לכבל אחר וזה עובד. את הכבל הקיים העובר בתוך הקיר,בדקתי זוג זוג עם מולטימטר צד שני חיברתי בין הזוג ובצד שלי בדקתי כל הכבל שמיש מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מדובר במבנה בן 3 קומות, הדרישות הם לחבר בין כלל הצרכנים בין הקומות באמצעות רשת אחת. המבנה כבר כולל הכנה לרשת קווית, כאשר בוצעו השחלות של כבלי רשת המתנקזים בכל קומה לקופסת תקשורת. בין הקומות קיימת תעלה אורכית שנועדה לחבר בין הקומות. בדומה לצורה הבאה: --|-- --|-- --|-- המודם? יושב בקומה העליונה. המטרה? לחבר בין הצרכנים בכל קומה אל מוצר אחד, שיתן מענה הן לחיבור אלחוטי והן לחיבור חוטי (1GB\S), ולבסוף, לחבר בין שלושת הקומות כדי ליצור רשת אחת ולקבל לינק לאינטרנט מהקומה העליונה. אז, איזה ציוד מומלץ? ראוטר בכל קומה? AP? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך שתי כרטיסי רשת אלחוטים עדיף usb בתקציב של עד 260 לשתיהם ביחד לא יודע אם זה משנה אבל צריך על נתב של לינקסיס wrt54gl כרטיס אחד למחשב בקומה למטה שהוא מחשב ישן אבל אני חושב שיש לו Usb 2.0 איך אני בודק? כרטיס אחד למחשב בחדר צמוד ועוד שאלה עדיף לי להתקין על הנתב קשוחה של tomato או לעדכן מהאתר שלהם לגירסא הכי חדשה(תשתית כבלים)
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
נוסף עוד מחשב לבית ואני צריך לחבר אותו לאינטרנט. המחשב הראשון יעמוד ליד ההמודם\ראוטר לכן לא חייב שיהיה חיבור אלחוטי אבל אם תהיה אפשרות אז רצוי מאוד. המחשב השני עומד בקיבינימט בסלון (מרחק של 10-15 מטר מהמחשב הראשון) ואותו צריך לחבר, השאלה איך עושים את זה.. אני יודע שיש לבזק ראוטר שהם מוכנים לתת לי אותו בתמורה למודם שיש לי עכשיו + תוספת של 125 שקלים. מה אני צריך עוד לקנות? כרטיס רשת אלחוטי? או שיש איזה מחבר USB בערכה של הראוטר שאני מחבר למחשב בסלון שיקלוט את האות? יש כאן למישהו נסיון בדברים האלה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לבית שלי נתב אלחוטי, שאינו זקוק לחיבור מודם חיצוני על מנת להיתחבר. כיום אני משתמש ב ALCATEL SPPED TOUCH PRO, שהוא יודע להיתחבר לאינטרנט ולשמש בכנתב, אך אני מחפש תחליף, שיהיה גם בעל תמיכה אלחוטית. הדרישות הן: *לפחות 3 חיבורי כבל רשת רגילים *חיבור אלחוטי *נתב שמסוגל להיתחבר לאינטרנט ללא שימוש במודם חיצוני, בעצם שהוא ידע לעשות את כל הפעולות ואני רק מחבר אליו מחשבים. אם אפשר: *שרת מדפסת יהיה מאוד נחמד. הנתב נדרש בשביל חיבור ADSL. בנוסף, ללא קשר לשאלה, אשמח לקבל המלצות על מודם ADSL מומלץ מהרשימה של המודמים אותם מחלקת בזק\ספקיות.. תודה מראש תום
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר :Model Name: DSL-2760U/E1 של DLINK מבזק... אני מניח שהוא לא תומך בVDSL ואני צריך להחליף אותו אבל בגלל שראוטר תומך יקר פצצות אני קונה רק מודם ואני רוצה לחבר את הראוטר שיש לי זה אפשרי? אם כן מישהו יכול להדריך אותי איך אני מבטל את המודם המובנה בראוטר שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש שרת של איזה שהוא משחק שדרכו אפשר לשחק במשחק ברשת. אני רוצה לדעת את הIP שלו לדוגמא, כדי לחסום את הגישה לשרת ולמשחק ע"י הראוטר. יש תוכנה שבודקת איזה IP נכנסים לך למחשב או משהו כזה כדי לגלות את הIP של השרת? תודה, אני מקווה שזה מספיק מובן...
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ שמותקן עליו ויסטה HOME PREMIUM ונט סטיק של סלקום. אני מנסה לשתף את האינטרנט ככה שאוכל לגלוש דרכו גם מהפלאפון(כמובן שהנט סטיק מחובר למחשב דלוק ועובד) אשמח להצעות תודה רבה אלון
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן! יש לי 3 מחשבים (נייח + 2 ניידים) ורציתי לעשות תשתית לרשת קווית ביתית אך כרגע אין פנאי לכך ואני לא מעוניין כרגע להתחיל שיפוץ וקידוח בקירות. כמו כן, אפשרות של אינטנרט אלחוטי לא באה בחשבון כי אחד המחשבים בממ"ד ואני גם ככה לא חובב חיבורים אלחוטיים. לכן חשבתי שהפתרון הכי מתאים כרגע הוא מתאם אינטרנט על גבי רשת החשמל. חשוב לי לציין שאני גולש על 12 מגה ומעוניין להקצות ע"י ראוטר כזה חלק ספציפי מרוחב הפס הכולל לכל מחשב, כך שלנייח שמשמש להורדות וצורך יותר רוחב פס, תישאר מהירות גבוהה. (צריך איזה סוויצ' או משהו כדי לקבל את זה?) במפרט של המתאמים שמתי לב שהוא "תומך בהעברת נתונים במהירות גבוהה של עד 200Mbps". זה אומר שאם אני אחליט להקצות לו רוחב פס של 100 מגה במידה ויהיה לי כזה בע…
-
- 11 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום אני טכנאי מחשבים במקצועי ונתקלתי בבעיה. ללוקח שלי יש שתי קומות בבית למעלה נמצא המודם 012SMILE מחובר קווי למחשב נייח. תשתית HOT הוא רוצה לגלוש בקומה התחתונה אבל אין לו שום שקע\חיבור לכבל אינטרנט בקומה ההיא. מה עלי לעשות כדי שהמודם יקלוט את הקומה התחתונה? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות רשת ביתית בין שני מחשבים הנמצאים בשתי קומות נפרדות של הבית. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אך זה לא העיניין כרגע... אני רוצה לדעת כמה דברים. א) אילו רכיבים אני צריך בשביל להקים את הרשת האלחוטית הזאת? ב) הבנתי שאני צריך ראוטר. שמעתי על Router G . משהו בסגנון. אשמח לקבל המלצות והצעות מחיר של הרכיבים ושל הראוטר. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום התקינו לי את הUFI 16MB עם מודם של מוטורולה. מבחינת חייגן אני מתחבר בסדר גמור, המהירויות גם לא נראות לי משהו והפינגים גם נראים קצת גבוהים אבל זה בהמשך. הבעיה היותר חמורה היא שאני לא מצליח בשום אופן להגדיר את הראוטר EDIMAX 6204WG לעבוד עם המודם של הוט ניסיתי כשעה עם התמיכה של 014, ניסינו אינספור HOSTS לחלקם הוא לא הצליח להתחבר ולחלק התחבר אבל הוריד ב2-3KB לשניה (!!!). אני באמת כבר לא יודע מה לעשות, כרגע אני בחייגן, רציתי גם לדעת אם הפינגים הם נורמליים. אני יודע שהראוטר שלי מעולה ועובד טוב (בניגוד למה שהמוקדן רמז) כי הוא עובד מעולה כבר שנתיים ללא אף תקלה! לYNET אני מקבל בממוצע 15MS. GOOGLE.COM פינג 102MS וYOUTUBE פינג 95MS האם זה נורמלי? כמו כן בבדיקה מ014 הורדת קובץ של…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אני מבקש לדעת אם יש אפשרות לשתף 2 מחשבים דרך האינטרנט (לעשות תיקיה משותפת בין 2 מחשבים מרוחקים זה מזה והם לא בדומיין ) אם אפשר לעשות את זה אשמח לדעת איך תודה מראש אליאור
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאח שלי יש אינטרנט במהירות 1.5 מגה בכבלים, הוא שדרג ל12 מגה ואמרו לו שהראוטר שלו לא תומך במהירות הזאת... איזה ראוטר אתם ממליצים לקנות? מדובר בדירה קטנה של 3 חדרים , הראוטר ישתף 2 מחשבים...
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי! קיימים 12 מחשבים המחוברים ברשת ע"י ראוטר שהוא גם משמש כמודם משהו של חברת "זקסל" משהו כזה ועם 2 סוויצ'ים. מהירות ADSL היא 750. השאלה שלי האם המהירות מספיקה כדי שיוכלו לגלוש בכל המחשבים או שיהיו תקלות,מהירות איטית למדי במהלך גלישה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שני מחשבים ברשת ביתית. מחשב ראשון מחובר ישר לראוטר(edimax) ומהראוטר יש כבל שתחבר למודם(terayon). במחשב השני יש כרטיס רשת אלחוטי(pci card). לפני כמה ימים אחרי שניתקתי את הראוטר מסיבה כולשהי והחזרתי אותו לאחר מספר דקות התחילה הבעיה. הבעיה היא שכאשר החיבור הוא במצב שהמחשב הראשון מחובר ישר לראוטר ומהראוטר למודם אז במחשב הראשון אין אינטרנט(הוא מנסה להתחבר ולא נותן), אבל במחשב השני יש אינטרנט. ואם אני משליל את הראוטר, ומחבר את המחשב הראשון ישר למודם(ללא ראוטר) יש למחשב הראשון אינטרנט. כנראה המחשב הראשון תפס את אותו ה ip הפנימי של המחשב השני וכך אין אינטרנט באחד מן המחשבים. מה אני עושה בכדי לפתור את הבעיה? האם אני צריך לשנות ip פנימי באחד מן המחשבים, ואיך…
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הותקנו בשני מחשבים זהים זוג כרטיסי רשת זהים מהירות מירבית 4MB למרות שזיהוי החיבור מופיע 100MB מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי ראוטר אדימקס וחבילה של 12 מ"ב ובאמצע הבית מיקמתי אקסס-פוינט של אדימקס שמתפקד כריפיטר יש לי קליטה מצויינת כרגע בכל הבית אבל משום מה כשאני עושה בדיקת מהירות של האינטרנט המחובר לריפיטר יש לי גלישה של פחות מ1 מ"ב מדוע?והאם אפשר להגביר את הריפיטר?
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אתמול בשלווה ובנחת מס סוף סוף ה ECI B-Focus 270 שלי (שתפקד כראוטר ודווקא הייתי די מרוצה ממנו). אני מחפש נתב חדש להחליף - השאלה היא כזאת. האם הנתבים שבזק מציאים כיום הם תחליפים טובים? לדוגמא - אני זוכר שהיו תקופות שבזק חליקו Modem/Router של Alcatel שהיה ממש "סוס עבודה". האם הנתב\מודם שהם נותנים היום שווים משהו? הוא האם כדאי כבר לקנות ראוטר לא מבזק? אשמח אם כן תעזרו לי בכמה שאלות - 1) להמליץ על מודם\נתב שבזק מחלקים בתקופה זאת (אם יש כזה). 2) במקרה שהנתב שהם מחלקים לא מומלץ, להמליץ על ראוטר (Wired מספיק ברמת הכלל...) ועל מודם Adsl שאני יכול לקנות. איך ה ECI-320? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב ברשת האלחוטית שלי יש בעיה מוזרה הנייד שלי T42 מזהה את הראוטר 1025W של בזק אבל רק אם אני מבטל את ההצפנה הנייד מתחבר לרשת האלחוטית ניסיתי סוגי הצפנות שונים וכלום לא עזר יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה או שהנייד קיימת בו בעיה ? דרך אגב הסלולרי שלי נוקיה 5800 מזהה ומתחבר ללא בעיה גם בהצפנה הבעיה הי חומרה תוכנה או ???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת בין 2 מחשבים (כבל רשת).. הווינדוס הגדיר לי אותה אוטומטית... יש לי אפשרות לכבות את המחשב המשני דרך המחשב הראשי?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש נתב תומך VPN ו-VDSL2 (אני עם חיבור בזק) עם טווח קליטה גדול לדירה של בערך 100 מ"ר עם שתי קירות שמפרידות בין מיקום הנתב לסלון ולחדרים האחרים (בערך מרחקים של 7-10 מטר קו ישיר).תקציב: באזור ה-1000 שקל (אני מוכן להשקיע יותר בפתרון שלם).אין אפשרות להעביר כבלים להגדלת הטווח, כרגע אני משתמש ב-powerline של D-link AV2 2000, זה לא עושה את העבודה מספיק טוב (אני מקבל רק 25Mbps מתוך ה-60Mbps שאני מקבל בפועל מבזק).הנתב שלי מבזק הוא DSL-6850U טווח קליטה די גרוע, בקושי קולטים בסלון וכמובן אין תמיכה ב-VPN בנתב.תודה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 10.1k צפיות
-