עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by LevTheKiller,

שלום, אשמח לדעת האם הדגם הנמכר בחנות זיגזג2000 : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_190&products_id=4653 של הנתב המומלץ wrt45gl של לינקסיס הוא הדגם שאתם ממליצים עליו (גרסה 6 או משהו כזה ).. מה אתם אומרים? תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  2. יש לי אינטרנט 2.5 mb (לא אלחוטי) מודם 600E הבעיה שלי שכמעט כל קובץ גדול שאני מוריד (גדול זה בסביבות 40 מגה ומעלה) ההורדה נתקעת באמצע, ניסיתי להוריד עם כמה תוכנות ומנהלי הורדה ומאתרים שונים ובכולם אותה בעיה, אומנם זה לא קורא תמיד אבל זה קורא די הרבה. חשוב לציין שהאינטרנט לא מתנתק או נתקע אני גולש בלי שום בעיה צופה בסרטי אונליין בלי בעיה, הבעיה היא רק בהורדות! אני אשמח אם למישו יש פיתרון לבעיה..

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אני משלם משהו כמו 80 שקל לחודש ובדקתי שהמחיר הסביר של 2.5 הוא בגדר ה 45-50 שקל זה נכון?

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by Nihility,

קרימפלר נראה לי שקוראים לזה. זה ששמים איתו חיבורים על הכבל. לא מוצא בשום מקום. אם יש מישהו בבאר שבע שיש לו ויכול להשאיל, גם טוב

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שאלו אותי את זה בטופס המלוי להרשמה בחיל המודיעין ורצית לדעת איך באמת עושים זאת האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל?

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by ea666,

שלום. ברצוני לקבל המלצות על ראווטרים אל חוטיים שמגיעים ל250 מטר. אם אפשר גם טווח מחירים תודה

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  7. שלום, היה אצלי אתמול טכנאי מבזק שבא וסידר את הבעיה אצלי כאשר שידרגתי מ-2.5M ל-4M את האינטרנט ושם הופיע התקלה שהנורה של ה-DSL כל פעם מהבהבת (אין אינטרנט). והוא אמר לי שהבעיה נובעת בגלל שאני רחוק מהמרכזייה, ככל שאני יוריד את מהירות האינטרנט כך תהייה "קליטה" יותר טובה. מדדתי את המרחק ויוצא 1.3 ק"מ מהמרכזייה. השאלה שלי היא האם זה באמת נכון שזה פוגע בקו? ואם כן, זה אומר שיותר אני לא אשדרג את מהירות האינטרנט?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של 3COM בסלון מחובר למחשב וראוטר של SIEMENS בחדר. ה-STRENGTH של התקשורת ביניהם תמיד על-LOW, ולפעמים יש ניתוקים בתקשורת. יש ביניהם בערך 5 מטר בקו אוירי. איך אני יכול לשפר את התקשורת ביניהם?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בימים אלה עובר להוט (10 מגה) עקב פיגור יתר של בזק (מהפח אל הפחת) ומנסה להבין איזה ראוטר אלחוטי כדאי לקחת ו\או איזה קונפיגורציה לעבוד ע"מ שלא להשתמש בחייגן ולשתף את החיבור. יש פה שתי בעיות: א) גם אם "לכאורה" צריכה להיות תאימות בין המודם לראוטר, זה לא תמיד עובד ב) אם זה כן עובד, האם הראוטר יציב לכן, אני מבקש עזרה מבעלי ניסיון. א) האם תהיה בכלל אפשרות להשתמש בלינקסיס WRT54G שלי (מריץ DD-WRT) עם מודם הכבלים. זוכר שניסיתי אצל חבר לפני כמה חודשים וזה לא עבד (גם אחרי שלכאורה הוקצה לנו אייפי סטטי) ב) אם לא אפשרי, ראיתי שאומרים בפורום של- BR6204WG של Edimax יש מעט בעיות תאימות, אבל ג'יזס - הוא נראה כ"כ מעפן שאני מניח שהוא מתרסק אם נושפים עליו. אשמח לתגובות או לפוינטרים לת'רדים עד…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. יש לי נתב ישן שנתנו לי בזמנו בבזק בן לאומי SIEMENS SL2-141 ויש לי שתי בעיות : 1-אני לא זוכר איך להכנס לנתב 2-גם אם אני אכנס לשם יש שם בוודאות סיסמה שאני לא זוכר אותה חברים צריך דחוף את עזרתכם.......

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by vk,

כשאני מנסה לעשות רשת הוא נותן לי שגיאה שמחשבים אחרים לא יכולים להתחבר דרך המחשב שלי לאינטרנט: והראוטר שלי מחובר ואליו מחוברים עוד שני מחשבים שיכולים לגלוש באינטרנט..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מדובר במדפסת Samsung CLP-510 מדפסת לייזר צבעונית,אוקי אז ככה יש מחשב נייח שלי כביכול ומחשב נייד . כל פעם שאני רוצה להדפיס דפים דרך המחשב הנייד המדפסת לא מזוהה בנייד ורק כאשר לוחצים ב"הפעלה" 10.0.0.1\\ (או שזה הפוך אני כבר לא זוכר) אז שם אני שם את המשתמש והסיסמא מהמחשב הנייח ורק אז המחשב הנייד מזהה את המדפסת...כאילו אין שיתוף בין שני המחשבים למרות שכבר דיברתי עם תומך והוא הגדיר ביחד איתי רשת ביתית. בבזק לא הצליחו לפתור את הבעיה והפנו אותי למייקרוסופט אז חשבתי במקום להסתובב בין כל מרכזי התמיכה בעולם כדאי לי לנסות פה... כי לי כבר נמאס להקליד 10.0.0.1 כל פעם שהמחשב הנייד נדלק מחדש וכד'. תודות מראש ואני אבין אם הבעיה לא פתירה...בעע

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ShayGTi,

לצערי אני מחוייב ב012 - "סתם כי בא לי לחסום" לעוד כמה חודשים, אני ממש מרגיש כמו אישה שנשואה לבעל מכה ולא יכולה להתגרש ממנו. בכל מקרה, האם כדי להקל קצת על הסבל שלי, יש איזשהו פתרון שיכול לעזור כנגד כל הקומבינות של הספקית? איזשהו פתרון שיגרום לקו שלי להעלם מהרדאר של 012 הנבלות???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. בהנחה שיש לי ראוטר\מודם של בזק מסוג: rotal rta 1025W 1. Edimax EW-7318USg 54Mbps USB 2. D-Link DUB-E100 Fast-Ethernet 10/100Mb האם הדגם השני תומך באנטנה חיצונית? תודה!!

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by star010101,

שלום לכל המומחים , אודה לכם תוכלו להתייחס לבעייתי ברצינות. יש לציין שהבעיות הנ"ל התחילו לאחר המעבר מ-017 נטוויז'ן. התקלות: 1. פורטים בלתי נגישם למרות שנפתחו בפירוול בWINDOWS ובראוטר. בבדיקה הראשונה באתר הבדיקה של אימיול הפורטים היו בסדר, בבדיקה שניה כשלו. 2. פעם או פעמיים הפורטים עברו ב http://www.canyouseeme.org/ , לאחר מכן כשלו ברצף. 3. אי אפשר לשלוח מייל באאוטלוק , אני מקבל הודאה : "מסירת ההודעה לנמענים הבאים לא הצליחה" + בקשה לפנות לספק האינטרנט. 4. לא נגעתי בכלום, רק שיניתי שם משתמש וסיסמא בראוטר + הגדרת DNS בWINDOWS. בנטוויזן מעולם לא קרו תקלות שכאלה. היום זה היום הראשון שלי ב-012 ואני די עצבני עצותיכם ועזרתכם תתקבל בברכה לילה טוב

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום , יש לי ראוטר חוטי של 3COM כאשר כל 5 הפורטים שלו תפוסים.מחוברים אליהם מחשבים ברשת עם כבל רשת כמובן . הבעייה שאני צריך לחבר עמדת אינטרנט נוספת . האם יש ראוטר עם יותר כניסות ? או שאפשר לחבר לראוטר אולי סוויץ' כתוספת (על מנת לאפשר כניסות נוספות) ? אשמח לעזרתכם . תודה..

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני מחובר לכבלים @ בזק בינלאומי כבר כמה שנים טובות.. ועד לשנה האחרונה [והלפני אחרונה : ) הכל היה טוב, פינגים מצויינים, מהירות הורדה טובה.. אבל זה כבר דיי הרבה זמן שהפינגים לחו"ל כבר בלתי נסבלים... במקום שיהיה לי 80 לאירופה יש לי 400.. השאלה היא האם בADSL המצב טוב יותר מבחינת הפינגים? וכמובן שהמהירות הורדה תשאר גבוהה מה גם שהמחירים בבזק זולים יותר וה5 מגה של בזק לא יוצא יקר בהרבה מהאינטרנט 3 מגה בהוט.. בערך 90 שקל יותר לשנה יש המלצות? וכמובן שיהיה אפשר להוריד מהטורנט בלי בעיה :] אגב אין לי פה שום עניין בוויכוחים מי יותר טוב ושאר השטויות פשוט חוות דעת מאנשים שמחוברים לבזק בADSL תודה =]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by baz0r-,

אני פתחתי את הפורטים לפי מדריך באיזה אתר Portforward נראה לי, אבל זה לא מראה לי שהפורטים פתוחים שאני בודק באתרים שאמורים להראות אם הפורטים פתוחים. מישהו יודע מה הבעיה ויוכל לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי דונגל USB BLUETOOTH ורצית לדעת דונגל כיצד אני מגדיר אותו כרשת אלחוטית??? זה הדונגל http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=6632&afid=1036

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום יש לי תשתית של adsl ויש לי כרגע ראטור אך הוא איננו טוב לי ואני מעונין ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט אבל כל אחד עם חיגן שונה שכל משתמש במחשב יבחר מתי להתחבר ולהתנתק. מצאתי מדריך פה אבל אני לא בטוח בו : http://hwzone.co.il/guides/ICS/ האם זה מה שאני צריך לעשות על מנת שיהיה חיגן מחשב אחד יהיה שרת והשני יהיה מחובר לשרת באמצעות כבל רשת? במחשב השני יהיה חיגן? וגם במחשב הראשון? מקווה שהבנתם ותודה למי שיעזור ויסביר...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בעצתכם קניתי את התב Wrt54GL והוא הגיע היום. פעלתי לפי המדריכים (עד כמה שהצלחתי) והוא אמר לי שהוא לא גילה את החיבור לאינטרנט.רצוי לציין שאני N00B מוחלט בעניין. הגעתי לקטע שהוא מבקש ממני להכניס DNS ועוד DNS וכל מיני IP למניהם ופשוט אין לי מושג מה לעשות. הראוטר הקודם היה משהו ישן של EDIMAX שנכנסתי להגדות שלו ורשמתי פשוט את כל מה שהיה רשום. אני מעוניין להקים קודם כל רשת חוטית מאחר והגדרות הרשת האלחוטית יכולות לחכות.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. כי יש לי ראוטר מסוג לינקסיס WRT54G והוא עושה לי מלא בעיות אני מחליף אותו עם דוד שלי. אז רציתי לדעת אם הראוטר של b-focus יעבוד טוב עם כבלים תודה במידה ויש לכם פיתרון ללינקסיס אשמח מאוד עברתי על כל מה שנרשם בפורום ולא הצלחתי...הגעתי למצב של חיבור אל חוטי אבל אחרי כל 5-10 דקות יש התנתקות

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

אוקי ראשית כל, שלום ותודה לכל מי שיוכל לתרום פה חלק לעזור לי. נתונים על המחשבים שלי: *הגנות:קספרסקי אינטרנט סיקיוריטי, אד-אוור, ספייבוט סירצ' אנד דיסטורי. *ראוטר. *מהירות 750KB. *רשת אל חוטית [משמע, שני מחשבים מקבלים את ה750KB]. *מפרט << בצד. אוקי בעייתי היא זאת. אני דואג יפה למחשב החדש שלי, הכל היה טוב ויפה עד שהמחשב שלי אחי הצטרך פירמוט. הוא פירמט את המחשב ואז התקנתי לו את הדיסק שקיבלתי יחד עם התקנת האינטרנט אל חוטי [אם זה חשוב לציין, גם אז קיבלתי את הראוטר] אוקי עכשיו יש לו אינטרנט עם חייגן [מה שלא היה לו לפניי הפירמוט] ומאז, כל משחק ואני מדבר על 10 משחקים שונים שאחד מהם הוא GW שהוא משחק כספי ורציני שיש לו שרתים חזקים במיוחד. האימיול לא מוריד ושום דבר לא זז. הדפד…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by pergola,

אמרו לי שבראוטר 3COM 10075 יש בעיה בהורדות אם לא מתחברים דרך pptp.. מזה בכלל אומר המושג הזה? ואיך אני עושה את זה.. האם זה מסובך?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Dn2k,

שלום, קניתי ראוטר אלחוטי של 3COM .. לאחר המון זמן ששברתי את הראש עם ההגדרות שלפעמים הולכות ולפעמים פשוט לא נשמרות נשברתי!!! אני חייב הסבר... למי שמכיר ראוטרים אלחוטים של 3COM אני ישמח לעזרה תודה, אז ככה: יש לי ADSL 1.5 עם ראוטר של B-FOCUS 312+ קניתי ראוטר אלחוטי 3CRWER10075 של 3COM... הצלחתי לחבר את הראוטר לפוקוס ולקבל אינטרנט. הבעיה היא כזאת .. על מנת לשמור על אבטחה הגדרתי את ה 3COM ל WPA PSK ושיניתי את השם של הרשת ל BAREL לחצתי SAVE ואז APPLY זה עושה RESTART של 30 שניות וחוזר לדף הראשי... עד כאן הכל טוב במחשב המרוחק חיברתי USB סטיק התקנתי דרייברים התחלתי לחפש רשתות.. ואז הוא מוצא לי את הברירת מחדל של הנתב... 3COM... ללא שום הגנה.. אני מנסה להתחבר לזה והוא מתחבר!! יש לי …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.