רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יש לי 2 ראוטרים של בזק מדגם NETGEAR DGN 2200 V2 אחד משמש אותי כראוטר שמחובר למחשב בצורה קווית, ואת השני ברצוני להפוך לרפיטר. איך ניתן להגדיר אותו כך שישמש כרפיטר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני נתקל בתופעה מוזרה ורציתי לקבל חוות דעה מאנשים שניסו. רכשתי ראוטר של TP-LINK ושמתי עליו גרסא של DD-WRT. בעבודה רגילה הכל תקין - כאשר אני מנסה לקנפג VPN client בחיבור PPTP עם השרת שלי Private internet access אני לא מסוגל לקבל IP חיצוני והקשר לא רציף ( הפינגים פעם עובדים ופעם לא) האם מישהו עובד עם שירות VPN אחר ומצליח? אם כן איזה שירות VPN ? האם מישהו נתקל בתופעה ? אני יודע שיש אפשרות גם לעבוד עם openVPN אבל אני לא רואה את ה Menu הזה אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום איך אני משנה סיסמא ושם משתמש בsmartbox 012 בתוך הדפדפן ,
-
- 3 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
שלום היום התקנתי את רשת במחשב הראשי מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS 7 ומחוברת אליו מדפסת במחשב השני מותקן WINDOWS XP , המחשבים חוברו והכל עבר חלק ומזהים זה את זה , שיתפתי הכל ותאמתי WORKGROUP בין שתי המחשבים , הבעיה היא : כשניסיתי לשתף את המדפסת היא לא זוהתה במחשב השני עם ה-XP , עשיתי שיתוף מדפסת+ נתתי לה שם בWIN7 , מה הבעיה? ושאלה נוספת בבקשה, כשאני רוצה לתת הרשאות למשתמשים במחשב , זה רק במחשב מסוים או שאני יכול לתת הרשאות גם למחשבים אחרים ברשת מהמחשב הראשי , כי אני במחשב הראשי תמיד רואה USERS או ADMINSTRATORS , אני לא רואה שמות של משתמשים ( נגיד במחשב השני למשתמש קוראים אורן , אני לא רואה אורן במשתמשים במחשב הראשי תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא שירות CLOUD מספיק טוב בשביל הצרכים שלי. ניסיתי: skydrive: לא מצליח לנגן קבצי MVI דרך ANDROID (אפליקציה) copy: לא מצליח לנגן קבצי MVI דרך ANDROID (אפליקציה) דיי איטי dropbox: בעיה יחידה שלי איתו זה שאם אני משתף קובץ אז הוא לוקח מקום לכולם, זה ממש ממש דפוק היום ניסיתי גם drive של google והוא אחלה למעט משהו ממש מעצבן, אם אני עושה SHARE ומישהו מוחק את הקובץ שלי אז אני לא מצליח לשחזר אותו, זה אמור להיות ככה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ברשת אחת יש מחשב עם כונן שצריך לשתף עם מחשב נייד (קבוע) שנמצא ברשת אחרת. אין AD, בעצם כל מחשב נמצא ב-workgroup נפרד. מאחר והמחשב הנייד הוא מחשב קבוע, אני מנסה למפות את הכונן לאותו מחשב. השם של הכונן הוא Shared, ככה ניסיתי למפות אותו. \\192.168.1.1\Shared לצורך הבדיקה, איפשרתי תקשורת מלאה בין שני המחשבים בציוד החיצוני. כיביתי את ה-windows firewall במחשב שבו נמצא הכונן שצריך לשתף ויש אליו גם פינג. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, כרגע מנוי בבזק ומחובר במהירות 15 מ"בייט לשניה. יש לי מודם TNN-AZTECH 600E וראוטר TP-LINK TL-WL841N version 7.2. [h=3] ראוטר נוסף של EDIMAX מדגם BR-6424N V2 נמצא בבויידם ללא שימוש.[/h] מה טוב? a) מהירות גלישה סבירה b) קליטה טובה בכל הבית מה צריך לשפר? 1- סרטוני HD ב HOMEGROUP דרך הרשת הביתי לא רצים חלק. 2- מהירות LAN איטית. לא יכול לערוך סרטים ב DESKTOP REMOTE 3- חומרת מודם מוגבלת ל 15 מ"בייט. כרגע באותו המחיר לספק ותשתית הייתי יכול לקבל גם 40 מ"ב (אילולא החומרה) 4- מכשירי סמארטפון לא מסתנכרנים ל WIFI. מה תמליצו לי להתקן/ לקנות כדי שתהיה לי היכולת לעשות את ארבעת הסעיפים לעיל? אגב, כדי לשדרג מהירות בזק מציעים להחליף לראוטר משולב מודם תמורת 10 ש"ח בחודש למשך שנתיים. ב…
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר בתקציב גבוה של 1500-1600 ש״ח. דרוש שיהיה יציב, בלי צורך לעשות ריסטרט, קליטה טובה במרחק של 10 מטרים לפחות. תמיכה בכשמונה מכשירים בו זמנית (רובם תומכים ב ac). כרגע יש לי אדימקס ישן שמתחיל לקרטע כאשר יש עומס ואני רוצה משהו שיצליח להחזיק משחק רשת / סטרימינג דרך מחשב אחד במקביל לסטרימינג לאייפד + שידור ל apple tv וכמובן עוד כמה פלאפונים שמחוברים במקביל. אפשרויות כמו קליינט טורנטים, שרת אחסון ו usb 3 יהיו מבורכים. כרגע חשבתי על asus אחד מהראוטרים שלהם שתומכים ב ac או לינקסיס. אשמח להמלצות ואם אפשר כמה שיותר מהר (חוזר מחר מגרמניה ואשמח לקנות שם אם אוכל) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דירה בת שתי קומות וכרגיל אין קליטה בקומה השניה. בעלי הבית לא רוצים כבל רשת שירוץ במדרגות, אז הפתרון הוא רפיטר שיתחבר לנתב אלחוטית ב- WDS - הרשת בקומה השניה תהיה איטית יותר אבל לא נורא. אבל על רוב הנתבים שנמכרים בארץ לא מצוין דבר בנוגע ל- WDS, או שהם לא תומכים או שלא חשבו שזה מעניין, ולא כל רפיטר שתומך ב- WDS מוכן להתחבר לנתב שתומך באותו תקן. אז יש המלצות לצמד, במחיר של עד 800 ש"ח ביחד?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads/increase-online-gaming-performance-by-tinkering-with-ethernet-card-driver.88083/ http://community.moviebattles.com/forum/public-area/support/35623-general-fps-and-network-optimization-guide עד כמה הדברים הללו יכולים להשפיע במשחקים שצריכים latency נמוך ?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ערב טוב, במהלך בניית בית ,אני רוצה לדעת איזה הכנות צריך לעשות על מנת שתהיה את האופציה להשתמש בסיבים אופטים בשביל תקשורת מחשבים כמובן בנוסף אם מישהו יודע מאיפה באה ההזנה מהראשית של הסיב האופטי אם מהפילר של התקשורת או מהגג או מכל מקום אחר. בנוסף לכך הבית הוא בית גדול עם מלא נקודות תקשורות אם אפשר המלצה ל SWITCH של 24 פורטים מנוהל או חצי מנוהל אני לא יודע ככ מה זה אומר .. ואיזה כבל לשים CAT 7/6/5 בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
ההוטבוקס בביתי ממוקם במיקום גרוע ורציתי לדעת האם ישנה אפשרות לחבר אותו לנקודת כבלים אחרת או שיש צורך בטכנאי כמו במקרה של העברת נקודה בבזק?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי CHROMECAST וטלויזיה SMART. בWIN8.1 יש אפשרות להתחבר למכשירים אלו אולם צריך חביור אלחוטי מבחינת החיבור כיצד הכי כדאי? USB או PCIE? ראיתי כי בUSB המהירות יכולה להגיע ל800MBPS ואילו בPCIE עד 300. האם זה משנה? מה המהירות המקסימלית שמנוצלת בלאו הכי לצפיה בסרטים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
TL-W841N עם OPENWRT LUCI. היה מוגדר כריפיטר ובעקבות המדריך של נטצ'יף רציתי לשנות לו את האייפיי מ-192.168.2.1 ל-192.168.1.255 וביטלתי לו את ה-DHCP. כרגע אני לא מצליח לגשת אליו דרך ה-DEFAULT GATEWAY כי הראוטר לא מראה לי כתובת. כשאני מחובר אליו אז המחשב מקבל איי.פי 169.254.244.16. רעיונות לאיך אני מחזיר אותו לחיים יתקבלו בברכה.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משהו בסגנון הזה: http://ksp.co.il/?uin=16672 האם יעבוד כמו שצריך עם מפצל או שזה חייב להיות מחובר ישירות לשקע בקיר?
-
- 14 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כולם, יש לי את הHotBox והבעיה שלי איתו היא שהDHCP עובד לסירוגין. פעם הוא עובד לזמן מוגבל ופעם הוא לא עובד בכלל. עמדת קצה שמנסה להתחבר לhotbox לא מצליחה לקבל IP מהDHCP. מחשב שאני מקנפג לו IP סטאטי מתחבר מעולה, אבל זה בעיה עם טלפונים שאי אפשר לקבוע להם סטאטי דרך המכשיר. ניסיתי לשנות את הLease Time שהיה מוגדר על 3600 ל100000, אבל זה לא שינה כלום. למישהו יש רעיונות נוספים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחבר כך: ראוטר לשקע גוויס עם כבל רשת ישיר לשקע גוויס בפנים מחובר כבל כך: בקצה השני הכבל מחובר באותו סדר לשקע גוויס לשקע גוויס מחובר עם כבל ישיר מחשב נייד ואין רשת השקעים תקינים,חיברתי אותם לכבל אחר וזה עובד. את הכבל הקיים העובר בתוך הקיר,בדקתי זוג זוג עם מולטימטר צד שני חיברתי בין הזוג ובצד שלי בדקתי כל הכבל שמיש מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הוספתי ראוטר של בזק 6850U ואליו שרשרתי ראוטר ישן של EDIMAX. מאז אין לי אפשרות לשיתוף קבצים בין המחשבים שמתחברים לאדימקס (אחד חוטי ואחד אלחוטי) לבין המחשבים שמחוברים ל6850 (כנ"ל). ניסיתי לבטל את הפיירוול שלו ולפתוח פורטים אך ללא הועיל. יש למישהו נסיון עם הראוטר המעצבן הזה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. יש עכשיו סוכה במרפסת ואני רוצה שיהיה שם אינטרנט. יש לי נתב שממוקם באחד החדרים והקליטה לא מגיעה למרפסת. הנתב הוא נטגיר לבן מעאפן של בזק. אם זה יסייע אני יכול להשיג עוד נתב כזה. אז מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , מקווה שאני עושה הכל נכון ופותח אשכול במקום המתאים אני מעונין לרכוש נתב(ראוטר) אלחוטי לרשת בייתית אני כרגע מחובר באמצעות תשתית הוט בקצב30 מגה ללא חייגן עם מודם של הוט אני קונה את הנתב באופן פרטי אני מתכוון לחבר עוד מחשב + 3-4 מכשירי סלולר לרשת המחשב הראשי איפה שיישב הנתב יהיה בקומה השניה של הבית הבית מאוד גדול 5 וחצי חדרים 2 קומות לכן צריך נתב עם קליטה למרחק גדול כמה שיותר שמעתי עד עכשיו על 2 חברות מרכזיות שהם: Tp-Link + Edimax מה אתם ממליצים לקנות ?? ואיפה אפשר למצוא מידע רחב יותר בנושא?? התקציב שלי הוא עד 350-400 ש"ח תודה רבה מראש לכל מי שעוזר .
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. בקרוב אני עובר להוט במהירות 30MB. אני צריך ראוטר שיחובר למודם. אל הראוטר יחובר (קווית, על גבי כבלי קואקס) הממיר של יס (בשביל הVOD), מחשב ושני ראוטרים נוספים (גם יחוברו קווית) שאל כל אחד מהם יחובר מחשב אחד וכל אחד מהם יהווה נקודת WIFI. בשביל שני הראוטרים המרוחקים, חשבתי שזה יספיק: http://www.aliexpress.com/item/Tenda-Wireless-N-router-home-networking-WIFI-repeater-Access-Point-300Mbps-4-Ports-802-11-g/1408950472.html איזה ראוטר נוסף (או איזה שלושה, אם האופציה שנתתי לא טובה) יתאים/יתאימו? אני לא מחפש את הציוד הכי טוב בשוק, אני מחפש ציוד שיתאים לצרכי (לכן טווח גדול במיוחד של WIFI או טכנולוגיות עתידיות לא בראש מעייני). תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
-
-
האם יש יתרון לאחד מבין השניים מבחינת חוזק השידור והקליטה בבית? (הגרסא של 1043 החדשה). מדובר על בית 100 מטר ללא ממד הראוטר בערך במרכז. תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, הקמתי רשת אלחוטית בין 2 מחשבים: מחשב ראשי מחובר חוטית לראוטר ראוטר: 192.168.2.1 (הוא ה Access Point) מחשב ראשי: 192.168.2.100 (קיבל IP אוטומטית מהראוטר) מחשב משני מחובר חוטית ל bridge (ה bridge מחובר אל חוטית לראוטר) גשר: 192.168.1.253 (IP קבוע) מחשב משני: 192.168.1.250 (הוזן ידנית) ניסיתי לשלוח הודעה ב TCP מהמחשב המשני לראשי ולא הצלחתי להתחבר לאחר מכן ניסיתי לעשות PING מכל מחשב לשני ולא עבר ה PING האם יש בעיה בניתוב כתובות ה IP ברשת? תודה
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-