עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by viper_sb,

אני מנהל מתחיל בארגון שלי ואני רוצה לדעת איך אני מתמיע/איזה מערכות אני צריך כדי להטמיע מסנג'ר פנים ארגוני נ.ב - 1. רק לאנשי הסיסטם יהיה הרשאות להוסיף אנשים מחוץ לארגון והלקחות ייצרכו אישור של אנשי הסיסטם 2. השרתים שלי הם 2003 תודה.

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. יש לי 3 מחשבים ואני רוצה שבכולם אני יוכל לגלוש ב adsl?? hub יספיק או לא ??

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. כרגע אני עושה את הMCITP ומעוניין לחזור על הלאבים שנלמדים בשיעור בבית, הבעיה שאני מחזיק בווינדוס 7 הום פרימיום 64 (ברשיון עם המחשב הנייד) ואין אני יכול להתקין וירטואל משין על מנת להריץ את המכונות שמגיעות בקבצי VHD, לעומת זאת התקנתי vmware אבל לא מצאתי תוכנה אחת נורמלית להמרת הVHD לקבצי VMDK , עזרה בנושא תתקבל בברכה ......... התכנון שלי הוא להתקין על המחשב 2 מערכות הפעלה , XP 64 ו- 7 ultimate , את ה-XP אני מעוניין להתקין כי שם אני יודע בוודאות שהכל יעבוד נורמלי, ולאחר מכן אתקין במחיצה נוספת את ה-7 מה שיאפשר לי לעבוד עם דואל בוט ללא כל התקנה של תוכנה צד שלישי , אם למישהו יש רעיון פשוט יותר אני אשמח לשמוע, כי אני ממש לא מעוניין להתחיל פירמוטים דרייבים וכל הביג'רס מה אתם או…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by kdani,

2 שאלות - התקנתי עכשיו את המודם, העבודה עם הממשק משתמש שלו היא סיוט, המסך כל הזמן נתקע, מתאפס, הקומבואים מגיעים ריקים. לקחת לי כמעט שעה לקנפג אותו. האם זו תופעה ידועה ? שאלה שניה (משום מה ה-ENTER לא עובד לי) - האם הם פותחים אוטומטית את רשת האינטרנט של בזק FREE WIFI והאם אין לי אפשרות לחסום את זה ? תודה.

5. Started by GolanBerlin,

בס"ד יש ברשותי מנוי אצל הוט (תשתית) ובזק בינלאומי (ספק). אצל שניהם יש לי 12 מגה. אני מעוניין לעבור ל-100 מגה בתשתית וספק, ורציתי לשמוע את המלצותיכם. האם זה שווה את זה? האם להחליף את הספק להוט? יש לנו טריפל של טלוויזיה, טלפון ואינטרנט אם זה משנה. מה המחיר של ה-100 מגה אצל הוט של תשתית + ספק? תודה!

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by msy,

ברשותי ראוטר של EDIMAX . עדין לא חיברתי אותו כי ברשותי רשת שיוצאת ממחשב מרכזי א' . בפורומים אני קורא הרבה על בעיות הפתיחת פורטים . שאלתי : אם אני אבטל לגמרי את הפיירוול של הראוטר כי לכל מחשב ברשת יש כבר פיירוול האם זה יאפשר כניסה חלקה לתוכנות לתוכניות ולמשחקים ללא פתיחת פורטים? תודה

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  7. אני מחפש כבל רשת באורך 40 מטר, מצאתי מקום לקנות מטר בשקל שישים, אבל זה לא העניין, העניין הוא שהכבל שטוח. הכבל הולך לעבור בגג המרכזי של הבניין שלי, ולצד השני של הבניין. -האם האות שיעבור יהיה טוב ולא יהיה חלש מדיי? -האם יש הבדל בין כבל RJ45 שטוח, לבין כבל עגול (רגיל) ? (גם בלי שום קשר אם זה ישפיע למקרה שלי או לא, אני סקרן) -איפה אפשר למצוא מקום שמוכר כבל רשת עגול ב2 שקל למטר עם מע"מ? תודה!

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  8. אחותי קנתה מחשב לחדר שלה, והיא קנתה ראוטר אלחוטי כי אני בחדר ממ"ד. שאלתי היא האם הראוטר מסוכן מכל סיבה שהיא כי הוא ניראה מאייםם קצת גדול ועים הרבה אנטנות! רציתי לקבל תשובה האם יש בזה סיכון מבחינה של קרינה וכאלה תודב מראש!!!

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by nirbo,

שלום לכולם, רק רציתי לשתף אתכם - עכשיו הייתי בשיחה עם התמיכה של ברק (013) מכיוון שהראוטר סירב להתחבר כבר חצי יום, לאחר שאמרתי לתומך החביב שהראוטר שלי מנסה בכוח לתפוס את אותו IP כל הזמן בתחום 85.64.3.81/24 הוא נזכר לספר לי שברק לאט לאט מעבירים את הלקוחות שלהם לחיבורי MPLS. דעו לכם שאם אתם לקוחות ברק ויש לכם בעיה להתחבר אליהם, תבדקו אם הראוטר שלכם מנסה לתפוס כתובת חוקית גם כשאתם לא מחוברים בתחום ה-IP ב-CIDR שציינתי למעלה - יכול מאוד להיות שגם אתם הועברתם. ברגע ששיניתי את חיבור ה-WAN מ-L2TP ל-DHCP, הכל התעורר לחיים ועובד כמו גדול. כל הכבוד לברק על היוזמה!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by SharP,

אז ככה נמאס לי מנזק ואני החלטתי לעבור לכבלים איזה ספק מספק את השרות של האינטרנט בכבלים? אני בערוצי זהב

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by KaBuKiM,

שוב אלוהא לכולם, בעצת כמה אנשים כאן קניתי את הנתב הנ"ל. ההתקנה עברה חצי-חלק, אבל יש לי מספיק תושיה (וסבלנות לקרוא כאן ת'רדים ישנים) כדי להתגבר על כל הבעיות. אמה-מה? בעיה אחת לא נפתרה. אסביר: שני מחשבים מחוברים לנתב Edimax 6204 אלחוטי. המחשב הנייח מחובר ללא שום הגדרת IP סטטי, על אוטומאט לחלוטין (זה קרה תוך שניות מרגע החיבור) עם כבל. המחשב הנישא החדש מחובר באלחוטי. הנתב עצמו מחובר למודם Aztec של בזק שמקונפג כראוטר בעצמו - כך שאני לא משתמש בחייגן. הבעיה היא שהנתב לא מקצה לנייד כתובת IP לבדו. לא ברור לי למה. ה-DHCP כמובן פועל. ניסיתי גם להגדיר לנתב להקצות IP לפי MAC address וזה לא הצליח. בכל מקרה, כדי לגלוש דרך הנתב ללא צרות אני צריך להגדיר לכרטיס האלחוטי במחשב הנייד את כל הג…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ראשית, תודה לכל העוזרים בת'רד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=36651 מכיוון שהת'רד הגיע כבר ל 4 עמודים וקצת גלש לכיוונים שונים, אפשר לנעול אותו, לקחתי את כל המידע שדליתי ממנו, אציג כאן את המצב לאחר כל הדיונים, אבקש רעיונות מה עלי לעשות : מחשב I : מחובר לאלקטל משודרג מריץ XP PRO בעל כרטיס רשת מובנה + כרטיס רשת נוסף מחשב II : מריץ XP PROבעל כרטיס רשת מחשב I + מחשב II מחוברים בינהם בכבל מוצלב. משתמשים ביוזר באותו שם ובעל אותה סיסמא (טיפ של אחראי הפורום ת'רד הקודם) - בשני המחשבים שניהם נמצאים בקבוצת עבודה זהה : WORKGROUP מטרה : שיתוף קבצים וגלישה באינטרנט (ע"י השארת המחשב הראשון דולק). מחשב I : כרטיס רשת מובנה, אליו מתחבר המוד…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by baz0r-,

אני פתחתי את הפורטים לפי מדריך באיזה אתר Portforward נראה לי, אבל זה לא מראה לי שהפורטים פתוחים שאני בודק באתרים שאמורים להראות אם הפורטים פתוחים. מישהו יודע מה הבעיה ויוכל לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. חיברתי את הנתב למחש הביתי והתקנתי אותו לפי ההדרכה. הכל היה תקין ולבסוף המחשב חובר באופן מלא לנתב (LAN) עם חיבור אינטרנט. יש לי מחשב נוסף נייד שאיתו מצאתי את הרשת (המאובטחת) והתחברתי בקלות. תצוגה על החיבור הראתה שהנייד מחובר לנתב אבל הנתב לא מחובר לאינטרנט ("רשת מקומית"). מה עושים? תודה מראש, חברה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Bloody,

שלום לכולם, יש לי חבילת גלישה של 12Mb דרך בזק בינלאומי והוט. המחשב הנייח שמחובר ישירות לראוטר גולש כמו שצריך, אך המחשב הנייד (בן פחות משנה) גולש הרבה יותר לאט ב WiFi (בערך חצי מהמהירות האפשרית, אם לא פחות). הראוטר והנייד נמצאים באותו החדר, אין על הנייד תוכנות כבדות שעשויות להכביד עליו. מחשבים אחרים של חברים גולשים במהירות נורמלית (גם הטלפונים הסלולריים), רק הנייד שלי מקרטע. כשאני מפעילה את הנייד על safe mode, הוא כן מגיע למהירות מקסימלית, אבל אין לי מושג איזו תוכנה יכולה להאט את הגלישה שלו. גם כשאני מחברת את הנייד ישירות לראוטר הוא גולש על המהירות המקסימלית, כך שבבירור הבעיה היא ב WiFi. כשהייתי איתו במקומות בהם הגלישה המוצעת היא גבוהה יותר, הוא באמת גולש במהירות גבו…

16. Started by NetSpider,

טוב אז ככה ,נתחיל מכך שכל הבדיקות נערכו על הרשת של בזק כלומר ללא שום קשר לספקית אינטרנט כך שאין להאשים את הספק. אז לפני איזה 4 ימים פתאום אני רואה פינג של 150-200 בקאונטר סטרייק. החלטתי לבדוק עם זאת בעיה של בזק או ספק . התחברתי לרשת של בזק לבדוק פינג ל wow.bezeq.co.il כי רק זה אפשר לבדוק דרך הרשת שלהם . אז אני קולט שיש לי פינג של 96ms -110ms שתמיד היה לי שם 13ms-14ms . ובמקום הורדה של 200kb/sec ההורדה ירדה ל 20-30kb/sec . אז החלטתי להתקשר למוקד התמיכה כדי לברר מה קורה שם , אחרי 3 דקות שהם בודקים את תקינות הקוו הם אומרים שהקוו שלי מעולה . ושיש רק שתי סיבות לבעיה זו : 1. הגדרות לא טובות במחשב (Come on אצלי הכל מכוון fix ב Registry) 2. מכשירי טלפון מחוברים כמו פקס…

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by m.l,

אוקיי אחרי פיתרון כול הבעיות שהיו לי עם הרשת (והיו המון-לדעתי לפחות) ואחרי ששיגעתי חצי עולם אני פונה לעזרה.. הנקודת אינטרנט שלנו נימצאת במרתף והמחשב נייד של אחותי נימצא בקומה השניה של הבית, (המרתף-קומה ראשונה-קומה שניה) הקליטה דיי חלשה בקומה העליונה של הבית ואני צריך למצוא פיתרון להגדלת הטווח של הרשת האלחוטית.. הבנתי שיש אפשרות לקחת ראוטר אלחוטי לחבר אותו אך ורק לחשמל והוא ישמש כנקודת מעבר/הגדלת טווח (תקנו אותי אם הבנתי לא נכון.) האם יש עוד אופציות להגדלת הטווח של הרשת? נ.ב המחשב נייד (IBM R50E) מצוייד בכרטיס רשת אלחוטי פנימי..האם הוספה של כרטיס רשת חיצוני שמיתחבר דרך חריץ הPCMCIA יאפשר קליטה טובה יותר?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by ilanifer,

שלום לאחרונה אני רואה ב"רשת" ב Windows 8 64bit המותקנת אצלי , בלשונית "טלפונים" מכשיר טלפון שאינו שלי או של בני ביתי. לחיצה כפולה עליו מביאה לי רק את דגם המכשיר ואת ה Mac address שלו. אני תוהה האם זה מישהו שחדר לרשת הביתית שלנו ? הנתב שלי מאובטח באופן די אופטימלי לרבות סיסמה ברמת wap 2 תודה לעונים (:

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  19. אהלן יש לי שני מחשבים ניידים אחד, שיש בו שני כרטיסי רשת אלחוטיים - שאחד מהם מחובר לאנטנה חיצונית ופעיל והכרטיס רשת השני - לא פעיל. במחשב השני יש כרטיס רשת אלחוטי אחד אבל הוא לא מחובר לרשת האלחוטית כי זו קומת מרתף והוא לא קולט. האם יש אפשרות שהמחשב הראשון, עם החיבור לרשת - ישדר בכרטיס רשת השני שלו למחשב השני? כמו רפיטר? הכרטיס הלא פעיל שלו הוא Intel® WiFi Link 5100 AGN

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by arik100,

שלום המחשב שאני עובד עליו , פתאום מתנתק לו האינטרנט ואז חוזר אחרי כמה דקות המחשב שלי נמצא ברשת מודם 600E לראוטר LINKSYS 54GL , ולשני מחשבים , אחד מהם זה שלי הניתוקים התחילו לאחרונה האם מדובר בבעיה בכרטיס הרשת? איזה עוד בעיות יכולות להיות? מה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. בחיפוש ראשוני, נתקלתי כאן ב 2 מותגים : TACTIO ו - D-LINK .... מדובר במודם ADSL משולב עם ראוטר אלחוטי מישהו מכיר את מותגים הנ"ל ? האם מומלצים? מחיר ה TACTIO הוא כ 180 ש"ח מחיר ה D-LINK הוא כ - 250 ש"ח תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by לילך,

יש אצלנו בקיבוץ רשת WAN (אם אני לא טועה) זה אפשרי להתחבר מרחוק למחשבים אחרים ברשת? ניסיתי דרך השורת הפעלה עם השם מחשב (כמו ברשתות הצבאיות) אבל זה לא עבד הIP לפי IPCONFIG הוא זהה לכול המחשבים בקיבוץ תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אלה הם כל סוגי הכבלי רשת בין מחשב למחשב או מחשב לנתב? Unshielded & Shielded Twisted Pair Cabling Standards v d e * Cat 1: Currently unrecognized by TIA/EIA. Previously used for POTS telephone communications, ISDN and doorbell wiring. * Cat 2: Currently unrecognized by TIA/EIA. Previously was frequently used on 4 Mbit/s token ring networks. * Cat 3: Currently defined in TIA/EIA-568-B, used for data networks using frequencies up to 16 MHz. Historically popular for 10 Mbit/s Ethernet networks. * Cat 4: Currently unrecognized by TIA/EIA. Provided performance of up to 20 MHz, and was frequently used on 16 Mbit/s token ring networks. * Cat 5: Currently unrecogni…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום יש לי בעיה לגבי קליטה, הראוטר נמצא בממ"ד והסלון נמצא במרחק של כמעט 5 מטר מהממ"ד. הקליטה מאוד חלשה ומעיקה, בסלון נמצא הפלייסטיישן ולכן החיבור הכרחי. רציתי לדעת לגבי האפשרויות להגברת הקליטה, לי אישית בבית יש ADSL ואני מברר לקרוב משפחה, לו יש תשתית של HOT. מבזק אני מכיר שיש דבר כזה שדרך החשמל מחברים בחדר אחד (בחדר הראוטר) ובחדר מרוחק יותר/ממ"ד מחברים גם לחשמל מתאם כלשהו ואז הקליטה מגיעה לשם. יש קשר לתשתית ADSL ולתשתית שיש בהוט או שזה אפשרי לשניהם ? אם זה אפשרי יש לכם המלצות למתאם כלשהו כזה שייתן את מירב התפוקה ? ואם לא ואם כן יש לכם אולי המלצות אחרות טובות יותר ? אשמח לקבל עזרה ממכם, תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 6.2k צפיות
  25. Started by Bah_gots_pIII_450,

התקשרתי להזמין מערוצי זהב ואמרו לי שאין תשתיות באזור!!!!!! זה אומר שלא יהיה לי אינטרנט מהיר לשלוש השנים הקרובות כי גם ADSL אני לא יכול! אני לא מבין את זה אני לקוח שלהם בטלויזיה הדיגיטלית ואינטרנט הם לא יכולים לספק?! נקברתי!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.