עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kochil,

שלום, בורה בכל הנוגע לרשתות אלחוטיות והציוד הנדרש עבורן, ומעוניינת לקנות ראוטר עם מודם, שיעבוד כמו שצריך בבית של כ-80 מ"ר, עם שימוש של שני מחשבים ושני סמארטפונים. המחיר צריך להיות סביר (גם במחירים לא מבינה). מעוניינת לקנות בארץ, היות שאין לי זמן לחכות לזמן המשלוח הארוך מחו"ל. אשמח להמלצות. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by benyben,

שלום חברים. מאוד אהבתי את העיצוב של Google WiFi. סופסוף ראוטר שנראה טוב בבית. יש לי הזמנה לרכישה מוקדמת, אבל רציתי לדעת אם זה בכלל יעבוד בארץ. האם כל ראוטר עובד בכל מקום, או שצריך לבדוק דרישות ספיציפיות? אני עם בזק + בזק-בינלאומי, במידה וזה רלוונטי. תודה תודה!

3. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, מחפש המלצה לראוטר שאוכל לחבר כגשר למודם הנוראי של הוט (Hotbox). קליטת ה-WiFi בבית מאוד חלשה ואני מחפש דרך לשפר את המצב. תקציב - עד 400 ש"ח, אבל רצוי כמה שפחות. תודה אנשים.

• 11 תגובות
    • 6.5k צפיות
  4. Started by kalda01,

נתב בזק VEGN2610 שכבר הוגדרו בו בעבר מספר חוקי PORT FORWARDING הוספתי CUSTOM SERVICE חדש כאשר מוסיף חוק עבור השרות החדש בעת לחיצה על APPLY מתקבלת שגיאה: Triggering internal error לא יודע איך לפתור את זה. אני לא מנסה בכלל להגדיר TRIGGERING ואין אף הגדרה קיימת ל-TRIGGERING

• 11 תגובות
    • 7.2k צפיות
  5. שלום, יש לי רשת ביתית של 5 מחשבים. הבן שלי נוהג לשבת על יוטיוב במחשב אחד ולנצל את מלוא רוחב הפס על כל מני דברים. הזמנתי עוד מודם כדי להפריד גלישה אבל הבעייה היא שאני עדיין מעוניין שהמחשב שלו יהיה על אותה רשת של שאר המחשבים בבית לצורך שיתוף קבצים. השאלה שלי איך אני מגדיר 2 מודמים שכל אחד מהם מספק כתובות , לסוויטץ אחד בשביל שיתוף בין המחשבים? תודה אגב הכל קווי אצלי לא משתמשים באלחוטי

6. אהלן, יש לי בעיה כאשר אני מנסה להדפיס משני נתבים שונים בבית. יש לי כרגע 2 נתבים + מודם. הבעיה היא שהמדפסת מדפיסה רק מהתקנים המחוברים לאותו נתב, זאת אומרת, אם המדפסת מחוברת לנתב א', ונתב א' מחובר לנתב ב', המדפסת לא תדפיס אם אשלח להדפסה מהתקן המחובר לנתב ב', אלא רק מנתב א'. עשיתי הרבה ניסיונות אבל כלום לא עזר.. ניסיתי לחבר את שני הנתבים והמדפסת למודם, ניסיתי לחבר נתב א' למדפסת ולמודם ואת נתב ב' לנתב א'. המדפסת מוכנה להדפיס אך ורק מאותו נתב שהיא מחוברת אליו. האם יש דרך לחבר את המדפסת לשני הנתבים? נ.ב. הכל מחובר באופן קווי ולא דרך WIFI. תודה מראש לעוזרים! עדכון: ניסיתי לבטל את ה- DHCP במודם ובנתב ב' (פעיל רק בנתב א', שמחו…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום, אני כבר מיואש מהעסק הזה, יש לי בעיה של קליטה ממש לא טובה במחשב הנייד בחדר שלי (קומה שניה בצד הנגדי לחדר שבו המודם נמצא - ממ"ד בקומת קרקע). ניסיתי את כל הפתרונות של בזק... קניתי, החזרתי, קניתי החזרתי. ניסתי HPNA, HOME PLUG, להזמין טכנאי שימתח את הכבל רשת מלמעלה למטה (אמר שקשה מאוד לעשות את זה וגרם לי לוותר על העניין). כרגע אני על מהירות 40 מגה ומשתמש במודם החדש של בזק (שכחתי את שמו). אשמח מאוד לפיתרון קווי כלשהו, לא רוצה להתעסק בדברים שקשורים בקרינה. במידה ואין פיתרון טוב, אשמח לשמוע גם על פיתרונות אלחוטיים מומלצים למרות שזו האופציה האחרונה. תודה רבה רבה.. ** בשבוע הבא אני מקבל מחשב נייח, אז אני מניח שהאופציה היחידה גם ככה היא קווית ולא אלחוטית.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by חגיב,

יש לי מצלמת IP שמחוברת לראוטר. אני מצליח לצפות דרך הסמארטפון במצלמה. מה שמוזר הוא שאם הסמארטפון מחובר גם כן לאותו הראוטר שהמצלמה מחוברת דרך WIFI אז הפונקציה של האודיו של המצלמה גם עובד לי אבל אם הסמארטפון מתחבר למצלמה דרך רשת אחרת (הרשת הסלולארית או רשת אלחוטית אחרת) אז אני רק רואה את הוידאו אך הפונקציה של האודיו לא עובדת. זה מאד חשוב לי שהאודיו יעבוד כי המצלמה משמשת אותי לצורכי בייבי סיטר. לפי דעתי זה קשור לאיזה שהיא הגדרה בראוטר. יש לי ראוטר של TP-LINK והמצלמה היא TENVIS. אני אשמח שמישהו יפתור לי את הבעיה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by ilanifer,

שלום לאחרונה אני רואה ב"רשת" ב Windows 8 64bit המותקנת אצלי , בלשונית "טלפונים" מכשיר טלפון שאינו שלי או של בני ביתי. לחיצה כפולה עליו מביאה לי רק את דגם המכשיר ואת ה Mac address שלו. אני תוהה האם זה מישהו שחדר לרשת הביתית שלנו ? הנתב שלי מאובטח באופן די אופטימלי לרבות סיסמה ברמת wap 2 תודה לעונים (:

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by mTZ,

טוב חברה אני חייב את עזרתכם. אני בהוט + 012 ואני מרוצה מאוד מסמייל, אבל. בלתי אפשרי עם הוט. שדרגתי ל100 מגה אחרי שהתחילו אצלי פינגים גבוהים ב12 מגה, לפני כשבועיים, ומאז כל יום לפחות יש עליית פינגים אחת עד למצב שאני משחק LOL עם 160-240 פינג יציב שלא זז לפחות ל-3 שעות. דיברתי עם נציג תמיכה טכנית, נאמר לי שכמובן הבעיה במודם ושיש צורך בטכנאי. הטכנאי הגיע אתמול ואמר שהייתה תקלה אזורית ושהמודם, שרק כשבועיים אצלי, תקין (אחרי סדרה ארוכה ומייגעת של בדיקות). אני גיימר כבד ומשחק במשחקים כמו CS:GO וLOL תחרותי ואני חייב פינגים נמוכים בשביל לאמת לשחק בצורה הטובה ביותר, ועם הוט זה בלתי אפשרי. קראתי קצת והבנתי שלבזק יש את הכבל התת ימי שלבסוף כביכול אמור לתת לי פינגים נמוכים. רציתי קצת ל…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. היי, לאחרונה חיווטתי את כל הבית עם כבלי רשת וקרתה לי איזו תופעה מוזרה... יכול להיות שזה הגיוני, אבל אני לא מבין למה ואשמח להסבר ! הכבל הלבן עובר דרך הקיר ומחובר ישירות לראוטר, אני לחצתי 8 חוטים רק בצד אחד - הקונקטור שרואים בתמונה. הקונקטור שמחובר לראוטר לא נגעתי. עכשיו כאשר אני מחבר את הכבל הלבן ישירות למחשב אני רואה שאני מקבל מהירות של 100 מגה. לעומת זאת, אם אני מחבר את המתאם שרואים בתמונה עם הכבל הצהוב אני מקבל מהירות של 1 ג'יגה. האם הדבר הגיוני? ואם כן, איך זה קורה ולמה אני לא מקבל את ה1 ג'יגה כבר ישירות מהכבל הלבן? תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. בוקר טוב, אני מחובר דרך HOT ובזק בינלאומי, בחיבור ללא חייגן. לפני יומיים הראוטר שלי (edimax BR-6428nS) התחיל לעשות צרות. בסוף הגיע למצב שאי אפשר יותר להתחבר לממשק הניהול שלו. ניסיתי לחזור לראוטר הקודם שלי (TP-LINK TL-WR841 אם אני זוכר נכון). הוא לא הצליח למשוך כתובת IP. כנ"ל עם שני ראוטרים חדשים: TP-LINK WL-WR941N וגם edimax BR-6478AC. הסימפטומים זהים - הראוטרים מנסים להתחבר ולמשוך כתובת IP דרך DHCP, ולא מצליחים. מי שכן מצליח זה מחשב WINDOWS של הבת שלי, בחיבור ישיר למודם Arris של הוט. בשיחות ארוכות על התמיכה הטכנית הם לא הצליחו לעשות שום דבר. מעבר לזה מבחינתם אין בעיה כי "הם תומכים רק בWINDOWS". חשבתי בשלב הבא לבקש מHOT לבטל את החיבור ללא חייגן - אולי איזה אתחול מחדש עצבנ…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by Alony21,

ברשותי מודם של HOTbox עם ספק אינטרנט HOTnet המודם הוא מודם בלבד ולא משמש כראוטר. כאשר אני מחר את המודם ישירות למחשב יש אינטרנט אבל כאשר חיברתי את הכבל לכניסת WAN בראוטר אז אין אינטרנט (לא קווי ולא אלחוטי) הגדרתי ב WAN Connection Type: Dynamic IP אבל מופיע: IP Adress: 0.0.0.0 Subnet Mask: 0.0.0.0 Default GetWay: 0.0.0.0 איך פותרים את הבעיה הזו?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by redead,

הבית מושחל עם CAT6. מבקש עזרה בבחירה של שקע לקיר וקונקטור בצד ארון התקשורת בשביל חיבור לסוויץ המטרה כמובן לקבל 1GB בלי הפרעות ובעיות. האם יש הבדל בין המוצרים השונים ?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. נכון לעכשיו יש לנו במשרד שתי מחשבים שמחוברים דרך הראוטר. לקראת החלפת מחשב אני מעוניין להפעיל את שתי העמדות על מחשב אחד, בפרט שלא תמיד שתי העמדות פועלות יחד, ויהיה יותר קל לשתף מידע... השאלה אם שייך לעשות דבר כזה, ומה נדרש לצורך הביצוע? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by isicomp,

אנחנו ניגשים למכרז להקמת רשת מחשבים חדשה, רצינו קצת עזרה בנושא של כמויות של שרתים מכל סוג ואילו חברות יותר מומלצות.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. שלום, יש לי כרגע אדימקס br 6204wg. מחוברים אליו תמיד מחשב נייח ורסיבר (והמודם..) באמצעות כבלים ומחובר אליו גם טאבלט בוויפיי. בסופ"שים מתחברים אליו עוד 2 לפטופים בוויפיי ועוד טאבלט בוויפיי ולפעמים עוד מכשירים כמו פלאפונים. נראה לי שהראוטר הזה לא יודע להחזיק כל כך הרבה עליו ולכן אני מחפש המלצות. הקנייה תהיה במרכז או במשלוח ואז לא קריטי לי איפה. מהירות האינטרנט כרגע היא 15Mb. תודה מראש, Zinger777.

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. שבוע טוב! הקדמה: לפני שבועיים הערך עדכנתי את הרשת בבית שלי ע"י הוספה של רפיטר לקומה העליונה בכדי להרחיב את הקליטה. בתור הרפיטר משמש הנתב הישן שני הנתבים הינם מאותו הדגם TP-LINK WR1043ND. לצערי יש לי בעיה מוזרה, באחד מהמחשבים בבית (מחשב שולחני) יש בעיה של התחברות לרשת שהתחילה מאז ששמתי סיסמא בנתב החדש (לא ברפיטר). המצב הוא כזה, כל פעם שמדליקים את המחשב מחדש אז מופיע לי X אדום עם השם של הרשת שלי, ובכדי שאני אוכל להתחבר אני צריך למחוק את החיבור האלחוטי הישן לרשת ולהגדיר חיבור מחדש. אני הגדרתי את זה גם ידני וגם בצורה הפשוטה והרגילה ועדיין הבעיה לא נפתרה. אני חייב לציין שהבעיה היא רק במחשב הזה (ווינדוס 7 אם זה קשור למרות שיש מחשב נייד נוסף עם המערכת הזו ואין שום בעיה). ברגע…

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. מיזם הסיבים של חברת החשמל במיתוג המחודש שלו \"Unlimited\" תחת חברת IBC, הושק רשמית בחודש מאי של השנה וכעת מתחיל לפעול במתכונת מצומצמת למספר לקוחות בפריפריה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%96%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%a9%d7%9e%d7%9c-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c-%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa/

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by WarNet,

היי, אני מחבר כך: ראוטר לשקע גוויס עם כבל רשת ישיר לשקע גוויס בפנים מחובר כבל כך: בקצה השני הכבל מחובר באותו סדר לשקע גוויס לשקע גוויס מחובר עם כבל ישיר מחשב נייד ואין רשת השקעים תקינים,חיברתי אותם לכבל אחר וזה עובד. את הכבל הקיים העובר בתוך הקיר,בדקתי זוג זוג עם מולטימטר צד שני חיברתי בין הזוג ובצד שלי בדקתי כל הכבל שמיש מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. שלום ושבוע טוב, בחודש הקרוב אני מתכנן לחבר את שלושת הטלוויזיות לאינטרנט קווי (הן תומכות wifi ובכל זאת אני מעדיף חיבור קווי). בבית 4 חדרים,בחדר אחד אני רוצה לרכז את כל הקופסאות שזה כולל מחשב,מודם של הוט וראוטר ובחדרים לשים שקעי רשת אליהם יחוברו הטלוויזיות. על הקיר ליד הראוטר אני רוצה שקע עם שלוש כניסות (בכל חדר שקע עם כניסה אחת). את כבלי הרשת (cat 6) אניח על הפאנלים ולא אעביר בתוך הצינורות. להלן איור גס של השקע והכבלים: http://jpg.co.il/view/54411c93d421c.png/ אם אני לא טועה מה שאני צריך זה שקעי קינסטון (בצבע שחור באיור), כל כבל בנפרד מתחבר לשקע (עם לוחץ שקעים מסוג קרונה) והשקע נכנס בקליק לתוך הקופסה (הלבנה שבאיור) . את הקופסה להצמיד לקיר ולהבריג. 1. האם אופן החיבור והתקנ…

22. Started by unix14,

טוב אז יש לי בעיות קליטה בבית , בית עם כמה קומות החלטנו להתקין femtocell או פתרון מקביל שקיים כיום ( כל הכתבות שמצאתי על המכשיר הזה הן משנים עברו) אני צריך לאסוף כמה שיותר מידע לפני שאני מזמין את המכשיר הנ"ל הבנתי שהוא מתחבר על תשתית האינטרנט ..צודק? מה אני צריך לדעת לפני שאני בוחר דגםו מה הכי מומלץ לקנות האם כדאי לקנות מאיביי? עושים עם זה בעיות במכס? מה עוד אני צריך לדעת לפני שאני קונה במינימום השקעה ומקסימום טווח קליטה (מבחינת כיסוי התשתית האלחוטית בבית יש כיסוי מירבי...) תודה רבה חברימוס

• 11 תגובות
    • 7.5k צפיות
  23. אהלן. עד לפני שבוע השתמשתי בראוטר מסוג edimax BR6424n. בהורדות טורנטים מ Vuze הייתי יכול להגיע למהירויות הורדה דיי גדולות, לפעמים באיזור ה 5Mbps. המהירות הייתה עולה לערך המקסימאלי שלה בצורה דיי מיידית, הביעיה הייתה שהאינטרנט היה קורס לעיתים תכופות. קניתץי ראוטר אחר, TP Link WDR4300. כבר אין לי ניתוקים, הבעיה היא שהמהירויות כבר לא כמו פעם. המקסימום שאני מצליח להגיע זה 1Mbps וזה לעיתים נדירות, אחרי הרבה זמן, גם עבור טורנטים עם כמות גדולה מאוד של משתפים ביחס למורידים. פתחתי את הפורטים המתאימים בראוטר. יש לי אינטרנט של 100 מגהביט של בזק בינלאומי עם תשתית של הוט. באתר הזה אני גם כן מקבל תוצאה נמוכה ממה שאני אמור לקבל http://testmy.net/download יש משהו ספציפי בראוטר הזה שאולי …

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by yarin153,

קראתי את המדריך של NETCHIEF לגבי יצירת AP קווי הראוטר הראשי שלי (Netgear vvg2000 מוגדר גם בDG כ .: 0.138...) ואחרי שפרסתי כבל רשת לחדר אחר אני מעוניין ממנו להפעיל את הראוטר D-LINK 2760U כAP (הוא מחובר קווית לנטגיר והDG שלו זה : 0.139...) העניין הוא שהמחשב שלי שמחובר אל הD-LINK קווית מקבל אינטרנט (הדיפולט גייטוי שלו זה 138 ) לעומת זאת מה שאני מנסה להפעיל בWIFI של הD-LINK לא עובד ואחרי בדיקה אני רואה שמה שמתחבר אל הD-LINK בWIFI הדיפולט שלו זה 139 למרות שכיביתי את הDHCP שלו ד.א אם אני בוחר להגדיר ידנית כל מכשיר שמתחבר לD-LINK ומגדיר לו דיפולט 138 הוא כן גולש משמע הבעיה פה שהD-LINK לא מחלק את הדיפולט של הנטגיר שהוא בעצם הראשי ופה השאלה שלי.. איך אני בעצם דואג שכל מכשיר שמת…

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. Started by EagleX,

שלום לכולם, אשמח לעזרה! קצת רקע: להורים שלי סוכנות ביטוח קטנה, 7 מחשבים מקרטעים ועוד 3 מדפסות עם חיבור Ethernet. עד היום, ארון התקשורת נראה כך: 1. Switch באזור ה20 פורטים, בן כמה שנים, פשוט, והאמת שלא צריך יותר של אדימקס, שאין כוונה להחליף אותו - הוא עושה את העבודה ולא עושה בעיות. 2. מודם vDSL שמושכר (כמובן, כמובן..) מבזק - DSL699U5, שעובד.. בסדר, ומשמש כBridge בלבד ל.. 3. Checkpoint safe@office 500 - ראוטר עם אבטחה.. מוגברת? לפחות על פי מה שהבנתי מהאינטרנט והחברה שעבדנו איתה עד היום. פה מתחילה הבעיה. המכשיר הזה הושכר במשך כמה שנים מחברת תמיכה מסויימת שההורים שלי הפסיקו לעבוד איתה (משלל סיבות), אך נאלצו להמשיך מכיוון שהם סירבו לשחרר את הסיסמא והשם משתמש לממשק ניהול שלו (…

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.