עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rander1,

כל המטרה שלי לשמור על כונן D במחשב של החדר והמחשב של הסלון זהים ולגשת לקבצים מבלי להעביר עם כונן חיצוני כל פעם קצת רקע על הראוטר וכ'ו מחשב בחדר מחובר ל TL-WR941ND בכבל מחשב בסלון מחובר ל כרטיס רשת אלחוטי tl-wn822n וכך יש לי אינטרנט בסלון העניין שאני יוצר קבוצה בייתית בסלון המחשב בחדר לא מזהה בכלל שפתחתי קבוצה בייתית. אבל אם אני פותח בחדר קבוצה בייתית המחשב בסלון מזהה את הקבוצה ואני מתחבר אליה אבל בחדר אני לא רואה שיש בכלל מחשב ברשת הביתית אולי קשור לפתיחת פורטים או משהו בראוטר או בכרטיס רשת? תודה רבה על העזרה מראש שני המחשבים עם win 7 ultimate

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by pxst17,

כרגע התשתית שלנו זו HOT והספקית היא 012.. יש לי כרגע 12 מגה, הייתי שמח אם זה היה משתדרג - מהירויות ההורדה היו טובות יותר. כדאי? האם התוספת ל-30 מגה לדוגמה אמורה להיות גדולה? או שבכלל עדיף 100 מגה? והבנתי שכשזה מגיע ל-30 מגה לפחות, HOT נותנת את הראוטר שלהם (HOTBOX), והבנתי שהוא לא ממש משהו..

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום לכולם. רכשתי את הכרטיס שבכותרת ופרמטתי את המחשב, התקנתי ווינדוס 7 64 ביט. התקנתי את הדרייברים שהגיעו בדיסק ההתקנה ולא מצאתי רשתות, אז התקנתי דרייברים מעודכנים מהאינטרנט וזה עדיין לא עובד.. פירמטתי מחדש, הכנסתי אותו ל- PCI אחר ושום דבר לא עובד.. אני מצליח לזהות רשתות בתוכנה המובנית של הווינדוס אחרי שאני מדליק את המחשב מחדש, ולפני שאחד ה- SERVICES של כרטיס הרשת עולה, אבל אני מאבד את האופציה די מהר, ואני לא מוצא איזה SERVICE גורם לבעיות.. יש למישהו עצות? מישהו כבר מכיר את הבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שלום, בן דוד שלי קיבל טלפון מ012 מהתמיכה העסקית שלהם ורוצים לזמן אותו לראיון מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא במה הם מטפלים ? האם זה כמו תמיכה טכנית פרטית ? שכר ? האם הרמה נחשבת גבוהה שם ?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Rony55,

שלום לכם שידרגתי לא מזמן את המהירות שלי ל-8MB עם בזק. הם נתנו לי את הנתב של D-Link 2650U. הוא נראה מצויין אבל יש לי בעייה עם הספק שלי של Keyyo ל VOiP ע''מ להתקשר בלתי מוגבל לחו''ל בעיקר בצרפת. כל הזמן הקו שלי נתק. תוכלו להמליץ לי בבקשה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by the_jackal,

יש אזה כרטיס מומלץ??בבאג למשל מוכרים רק סוג אחד אני משתמש בו אבל הוא לא משהו

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. מדובר במבנה בן 3 קומות, הדרישות הם לחבר בין כלל הצרכנים בין הקומות באמצעות רשת אחת. המבנה כבר כולל הכנה לרשת קווית, כאשר בוצעו השחלות של כבלי רשת המתנקזים בכל קומה לקופסת תקשורת. בין הקומות קיימת תעלה אורכית שנועדה לחבר בין הקומות. בדומה לצורה הבאה: --|-- --|-- --|-- המודם? יושב בקומה העליונה. המטרה? לחבר בין הצרכנים בכל קומה אל מוצר אחד, שיתן מענה הן לחיבור אלחוטי והן לחיבור חוטי (1GB\S), ולבסוף, לחבר בין שלושת הקומות כדי ליצור רשת אחת ולקבל לינק לאינטרנט מהקומה העליונה. אז, איזה ציוד מומלץ? ראוטר בכל קומה? AP? תודה

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. היי כאשר אני מנסה להיכנס לאתרים מסוימים ובפרט לאתר e.walla.co.il הראוטר שלי מפנה אותי לתפריט של הראוטר במקום להיכנס לאתר. ניסיתי לבצע פינג לכתובת הנ"ל ואני רואה שהוא מנסה לעשות פינג לכתובת 10.0.0.1 – שאני לא רואה שכתובת זו כלל מוגדרת ברשת הפנימית (הטווח הוא 192.168.2.1-10), אבל לדעתי היא הוגדרה בו בעבר. ריסט לראוטר לא עזר. יש לכם רעיונות איך לטפל בבעיה המוזרה?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אהלן. כבר השתגעתי מהמצב הזה.. אני מחוברת באלחוטי לאינטרנט שלנו וכל כמה דקות של גלישה אני מקבלת על הסימן של הקליטה בצד ימין משולש צהוב וכתוב לי No internet access. אלה הדברים שניסיתי לעשות: להחליף מתאם אלחוטי (היה לי USB ועכשיו פיזי במחשב של TPLINK) להחליף נתב בבזק לשחק עם ההגדרות של ה-TCP/IP (לתת לו לקבל IP אוטומטית, להגדיר IP ידנית... כל האפשרויות שם) אה שכחתי לציין שחבר שלי גולש כשהוא מחובר פיזית לנתב ואין לו בעיות בכלל... יש לכם עוד רעיונות בשבילי?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Cheif,

כדאי לשים לב - בעוד כחודש תסגור חברת DYNDNS את שירות ה-DNS הדינמי (DDNS) החינמי שהיא מציעה. עבור מיליוני המשתמשים בשירות זה מהווה הסגירה בעיה קשה שתאלץ אותם לחפש תחליפים. בתמונה המצ"ב תוכלו לקרוא את הודעת מנכ"ל החברה על סגירת השירות. לגבי תחליפים - רשימה שלהם תוכלו למצוא בלינק הזה - http://www.gnutomorrow.com/best-free-dynamic-dns-services-in-2013. בנוסף, כדאי לכם גם לבדוק את האתר של חברת http://www.dtdns.com.

11. Started by aviv00,

היום שידרגו את המהירות בבית ל 500 מגה החליפו מודם הכל בסדר אחרי כמה דקות פתאום בעיות חיבור לאינטרנט צצו עשיתי איפוס וכו לא עזר כמובן שניתי את ה DNS במודם ל 1.1.1.1 מחוסר ברירה, האם ניתן לפתור את זה בצורה נכונה ? בכל אופן ,עכשיו זה עובד בצורה יותר טובה אבל עדיין לפעמים אתרים לא נטענים או עושים טובה שהם נטענים עשיתי בדיקה עם PINGPLOTER תוכנה שבודקת PL וכל מיני מסתבר שיש 80 PACKAGE LOSS לשרת ה DNS שלהם האם התוכנה בכלל מקצועית או שזה סתם שיערוך כזה עם ה PACKAGE LOSS ? ספק שהיה לפני היו גם PL גבוהים מאוד סתם באופן כללי מה יש לאינטרנט בישראל ? במשחקים למשל מרגישים לאגים שהורסים את החוויה לגמ…

12. שלום! יש ברשותי ראוטר שאליו מחוברים 4 מחשבים (דרך כבל רשת), האם ישנה אפשרות להוסיף לעבודה במקביל עוד מספר מחשבים דרך רשת ה-WiFi שלו? עוד שאלה: יש לי עוד ראוטר (גם אלחוטי), ישנה אפשרות לחבר גם אותו למחשב וש-2 הראוטרים יעבדו במקביל אחד לשני וככה אקבל 8 כניסות חוטיות למחשבים? תודה מראש לכל העוזרים, Aviko

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. נכון לעכשיו יש לנו במשרד שתי מחשבים שמחוברים דרך הראוטר. לקראת החלפת מחשב אני מעוניין להפעיל את שתי העמדות על מחשב אחד, בפרט שלא תמיד שתי העמדות פועלות יחד, ויהיה יותר קל לשתף מידע... השאלה אם שייך לעשות דבר כזה, ומה נדרש לצורך הביצוע? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by orennad,

שלום לכולם, אשמח לעזרה. חיבור אינטרנט 100 מגה, תשתית הוט (הוטבוקס כמודם בלבד) ספק בזק בינ"ל. ראוטר קיים (כמה שנים) tp link 1043nd אליו מחוברים:3 מחשבים נייחים (עם כבל), 2 לפטופים,1 אייפד ו-4 טלפונים סלולריים יש לי בעיות של ניתוקים ב- wifi שמכשיר לא מצליח להתחבר חזרה עד ל-reset של הראוטר. כל הפתרונות הקשורים להגדרות נוסו ולא שיפרו את המצב. ממה שקראתי כאן זו בעיה נפוצה בראוטר הזה. לאחרונה זה הולך ומחמיר עד כדי בלתי נסבל... אני מחפש לקנות ראוטר חדש ומוכן לשלם יותר עבור מוצר איכותי ואמין. מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה, אורן

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד שמתחבר לאינטרנט דרך הסטיק של סלקום. השאלה עם אני יכול להתחבר לאינטרנט של המחשב דרך האייפון בצורה אלחוטית ? תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אהלן מומחיטוס אני כרגע מחובר דרך תשתית בזק, וספק בזק בינלאומי המבצע (טריפל) של הוט באמת קורץ ואני שואל האם כדאי לוותר על שירותי התשתית של בזק ולעבור לתשתית של הוט? לפי עיון קל בכמה מההודעות שדומות לדיון הזה הבנתי שהתשתית של הוט היא לא בדיוק מציאה אשמח לקבל כמה הסברים מהן בדיוק החסרונות של הוט כתשתית לעומת ה ADSL של בזק האם כדאי או לא לעבור להוט?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by yousux,

האם אפשר בחוזה להעביר את חבילת הגלישה של ה DATA לסים שנמצא בתור מכשיר (על מנת לגלוש מהמכשיר כמובן) ולא רק ע"י הסים הנפרד שמשמש רק כמודם ?

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. אחרי למעלה משנה שהצטרפתי לשירות האינטרנט המהיר UFI של הוט, (חבילה של 12MB עם ספקית אינטרנט בזק בינלאומי) יש לי רק מילה אחת לתאר את החוויה שעברתי : אכזבה. :-\ קו האינטרנט שלי כנראה סובל מחוסר יציבות בעוצמות והוט לא הצליחו לשים עליו את האצבע. במהלך השנה היו לי לפחות 10 ביקורים של טכנאים שכל פעם החליפו משהו אחר וטענו שזה אמור לפתור את הבעיה , מספלייסים ועד הכבל כולו שמחבר את המודם לריכוז בחוץ. בהתחלה חשבתי שאולי הבעיה בספקית האינטרנט בזק בינלאומי, אבל מסתדר שאפילו באתר בדיקת המהירות של חברת HOT אני לא מתקרב ל-2MB. ואני לא מדבר חס וחלילה על חיבור לשרתים בחו"ל או משחקי רשת. אבל זה פשוט כל כך מתסכל שכל פעם בא טכנאי, עושה בדיקה שטחית , רואה שלכאורה זה בסדר ואז בערב שוב אני נתקל …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. הוצע לי לרכוש במחיר של 10 שקלים לחודש את הPrivate Box של בזק בינלאומי זה או זה או ראוטר של edimax 6424N ב5 שקלים לחודש למישהו יש ניסיון עם המוצר הזה?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by alan1313,

שלום, יש לי את המודם המשמש כראוטר של הוט הHOTBOX ההוט בוקס נמצא אצלי בחדר ומעליי יש בבית עוד 2 קומות. הבעיה היא שלקומה אחת למעלה הוא מגיע אבל לקומה העליונה לא. לכן רכשתי את המוצר הבא: http://dx.com/p/portable-2-4ghz-802-11b-g-n-300mbps-wireless-wifi-repeater-ac-100-240v-107457 שמשמש כרפיטר ומביא את האינטרנט גם למעלה. הבעיה שלי היא כזו: הכל עובד מצויין למשך 5-10 דקות ואז זה מתנתק, ואי אפשר להתחבר שוב לרפיטר. צריך לעשות לריפטר ריסט ולנתק מהחשמל כל פעם. למה זה מתנתק?אולי זה בהגדרות של הHOTBOX חשוב לציין שהפעלתי את הרפיטר כרפיטר ולא בתור AP ( יש אפשרות כזאת, פשוט לא כל כך הבנתי מה היא אומרת ) ככה מופיע המדריך: http://i.ebayimg.com/t/Wireless-N-Wifi-Repeater-300Mbps-Extende…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

ראיתם אותה? "זה מה שקורה כשהטכנולוגיה המוגבלת של חברות הכבלים מחברת את כל הבניין לאינטרנט בכבלים" YEAH RIGHT... לא מורגשת אפילו ירידה בביצועים של האינטרנט...

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by SiteMap,

ראוטר אלחוטי EDIMAX BR-6114WG מחוברים אליו 2 מחשבים נייחים מחוברים בכבל רשת - עובד מצויין. הוספתי מחשב נייד LG LW20 Express עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה, אך הוא אינו מזהה את הרשת האלחוטית שלי. (הוא כן מציג לעיתים רשת או שתיים אחרות, כנראה של השכנים, שבכל מקרה לא ניתן להתחבר אליהם :-)) 1. את הרשתות המזוהות אני רואה במסך הרשתות האלחוטיות של Windows, ולא בתוכנה ייעודית כלשהו, האם זה בסדר ? 2. מצ"ב כל הגדרות הנתב, אשמח לדעת מה הבעיה ומה כדאי לעשות על מנת להתקדם. תודה ![br]פורסם בתאריך: 14.11.2008 בשעה 22:24:46 תמונה נוספת :[attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Saliman,

שלום, אני שוקל להתחבר לתשתית + ספק דרך אקספון 018. האם יש לכם ביקורות/טענות על איכות ומהירות הגלישה והשירות שלהם?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. איך אני מסדר את זה ומה זה בכלל.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Ewingum,

למי שלא יודע, אז כשאנחנו נותנים למחשב כתובת, כגון www.walla.co.il, הוא שולח בקשה לשרתי הDNS של הISP (אלא אם כן הגדרנו כתובת IP של שרתי DNS אחרים) עם אותה כתובת ואלה מחזירים לו את הכתובת IP של אותה כתובת "מילולית" (domain). עכשיו, אני רציתי לבדוק כמה שרתי DNS, מי מהם הכי מהיר, בעזרת nslookup (תודה פורשה על הרעיון ) וגיליתי כי לפני שהוא בכלל ניגש לDNS של החיבור אינטרנט הוא מנסה קודם כל לגשת לשרת DNS בכתובת 192.168.101.101, אשר לא קיים, מה שגוזל שתי שניות יקרות (זה נשמע מעט אבל per עמוד... בכל מקרה) עד שהוא מכריז על timeout לגבי אותה כתובת ואז ניגש לDNS של הISP. (ד"א, לשם השווה, הTIMEOUT לוקח לי שתי שניות כשהבדיקה עצמה עם הDNS האמיתי לוקחת פחות מ30 מאיות השניה). הרשת הבי…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.