עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. משהו אולי יודע איך עושים? טרנקים ? וילנים? בבקשה תעזרו לי.. תודה

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by א,

נגיד עד 200 ש"ח. יש המלצות? איך למשל אלה: TP-LINK TL-WA801ND Asus WL-320gE ZONET ZEW3000 http://www.aliexpress.com/item/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-B-G-Network-Router-Range-Expander-300M-2dBi-Antennas-Signal/523523529.html

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אורח UNSOOP
    Started by אורח UNSOOP,

היי, אני רוצה להתחבר ע"י REMOTE DESKTOP CONNECTION של מMicrosoft מהמחשב הנייד שלי למחשב הביתי.. כשאני ברשת הביתית אני מצליח בלי בעיה... מה שאני צריך עזרה/מדריך זה איך אני עושה את זה כשאני לא ברשת.. אלא כשאני עם הנייד לא בבית.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. הבעיה היא כזו , בביתי יש יחידת דיור . עד עכשיו הכל היה טוב ויפה (בינתיים אף דייר לא רצה אינטרנט) אני כרגע עם כבלים 1.5MB שמחובר גם לאחותי עם כבל מוצלב . עכשיו הדייר פה רוצה אינטרנט ולהתחיל לקמבן לי פה דברים ככה... הוא אומר שכל מה שצריך בעצם זה לקמבן מודם של HOT (ויש לו חבר שמסוגל להביא לו) ולחבר לקיר ועם חייגן לקבל אינטרנט וזה יעבוד . יכול להיות ??? זה הגיוני בכלל ??? אחרת כולם היו עושים את זה במקום כמה מנויים של אינטרנט בבית (לדוגמת אנשים עם 3..4..5..מחשבים בבית שמשלמים על שני מנויים) השאלות שלי : 1) זה בכלל עובד ? כולה להביא עוד מודם לחבר לקיר , להתחבר עם חייגן... ויש אינטרנט ? 2)זה לא יתחיל עכשיו להשפיע על המהירות או על העומסים אצלי בבית עם האינטרנט ? (גם ככה כבר יש א…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Posford,

רציתי לדעת, מניסיון אישי של החבר'ה כאן. איזה ספקית עדיף בחיבור 1.5MB. Netvision או ברק 013? ההבדל במחירים הוא שברק רוצים 39 ש"ח, ונטוייז'ן רוצים 49 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Posford,

איזו הצפנה כדאי לבחור WPA pre-shared key או WPA RADIUS? בתוך האפשרויות האלו מה יותר מומלץ: WPA(KTIP)/WPA2(AES)/WPA2 Mixed? ובאפשרות של Key Format מה יותר מומלץ Passphrase\Hex (64 characters? אשמח אם תוכלו להסביר קצת על כל סוג הצפנה, וכמה תווים מומלץ לשים ברשת האלחוטי. האם מבחינת אבטחה כדאי להגדיר את הרשת במצב HIDE? האם צריך להגדיר Firewall? ואיפה להיכנס שם Access Control\DoS? מהי האפשרות WPS? איפה עושים הפניית פורטים: ב- NAT או ב- Port Forwarding? אגב איזה קושחה הכי מומלצת לנתב, כרגע יש 1.58, יש מתקדם יותר? כדאי לעדכן? תודה רבה על העזרה!!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. אני רוצה לייבא את המיילים שמתקבלים ב: וואלה , ל GMAIL עכשיו אני צריך פרטים איך לעשות את זה איזה שרת WALLA משתמשת? POP3? IMAP? איזה GMAIL? מה ההבדלים בכלל?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום, בתחילת חנוכה אני הולך לעשות מסיבת רשת לי ולחברים שלי. עד היום היו מסיבות עד של 14 איש ופשוט שירשרתי שתי סוויצ'ים בכבל מוצלב. המסיבה הבאה הולכת להיות אותי של יותר מ14 איש ואני רוצה לדעת איך אני מקים את הרשת לכזה דבר? תודה מראש לכולם

9. או שאין בעיה ידועה וזה מתנהג כמו כל מכשיר חשמלי. כמו כן, ראיתי לאחרונה שהיה דיון על שגיאות ב DOCSIS ורציתי לדעת האם גם בטכנולוגיה של ADSL זה כזה משמעותי, הנה הנתונים שאני מקבל מהמודם. [TABLE=width: 99%] [TR] [TD=align: center]ADSL Link[/TD] [TD=align: center]Downstream[/TD] [TD=align: center]Upstream[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Connection Speed[/TD] [TD=align: center]18943 kbps[/TD] [TD=align: center]925 kbps[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Line Attenuation[/TD] [TD=align: center]8.5 db[/TD] [TD=align: center]5.9 db[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Noise Margin[/TD] [TD=align: center]9.4 db[/TD] [TD=align: center]14.6 db[/TD] [/TR] [/TABLE] אני שואל בעיקר כי נראה…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by pxst17,

כרגע התשתית שלנו זו HOT והספקית היא 012.. יש לי כרגע 12 מגה, הייתי שמח אם זה היה משתדרג - מהירויות ההורדה היו טובות יותר. כדאי? האם התוספת ל-30 מגה לדוגמה אמורה להיות גדולה? או שבכלל עדיף 100 מגה? והבנתי שכשזה מגיע ל-30 מגה לפחות, HOT נותנת את הראוטר שלהם (HOTBOX), והבנתי שהוא לא ממש משהו..

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום! יש ברשותי ראוטר שאליו מחוברים 4 מחשבים (דרך כבל רשת), האם ישנה אפשרות להוסיף לעבודה במקביל עוד מספר מחשבים דרך רשת ה-WiFi שלו? עוד שאלה: יש לי עוד ראוטר (גם אלחוטי), ישנה אפשרות לחבר גם אותו למחשב וש-2 הראוטרים יעבדו במקביל אחד לשני וככה אקבל 8 כניסות חוטיות למחשבים? תודה מראש לכל העוזרים, Aviko

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. ראיתי שבנתב נטגיר שהותקן אצלי מוגדרת הרשת השניה החינמית. בנוסף ההגדרה grayed out כך שלא ניתן להסירה. כלומר, אפילו שלא נרשמתי לשירות, אני מעניק אותו להומלסים בשכונה. למישהו יש פטנט איך להסיר.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. הצלחתי להקים חיבור VPN בין שני ווינדואסים יש חיבור והכן אני רואה בWIRESHARK שמדובר בPPPTP עכשיו השאלה , מרגע החיבור , איך בעצם אני מעביר גם DATA בין המחשבים המחוברים ?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום לכולם לפני כ-3 ימים עברתי בהוט לחבילת מהירות 100 מגה עם מודם ההוטבוקס Sagemcom f@ast 1384, מחבילת 30 מגה שהייתה ברשותי ב3 שנים האחרונות ומודם מוטורולה מדגם SB5100 שהיה ברשותי משנת 2005, כאשר מאז 2007 אני לא עובד יותר עם ראוטר אלא רק עם מודם ובחיבור חוטי בלבד שמתחבר למפצל[HUB/SWITCH] מדגם EDIMAX ES-3305P המתחבר ל-2 מחשבים נייחים, ועם חייגנים ישנים של 012 ואייפים דינמיים אצל הספק. כאשר נכנסתי להגדרות ההוטבוקס והגדרתי אותו רק במצב מודם[מצב גשר] , אין לי אפשרות לקבל 2 כתובות IP תקינות ב-2 המחשבים ולהתחבר בשניהם במקביל, אלא רק באחד מהם.[ זה שמתחבר ראשון לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המודם כאשר במחשב השני אני לא מקבל IP ומופיע הודעת השגיאה עם סימן הקריאה השחור בתוך המשול…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. הרצוי: הגדרת מחשבים, סמרטפונים וטלוויזיות בשלש רשתות נפרדות (network isolation) בלי יותר מדי קרינה. פירוט: מחפש שילוב יעיל של מודם/נתב/סוויץ'/access point על מנת לבודד סמרטפונים בעלי אבטחה מפוקפקת וטלוויזיות חכמות בעלות 0 אבטחה. *חשובה בחירת עצמת שידור. *תשתית בזק של 40 מגה, *מעדיף מוצרים הנמכרים בישראל (תאימות ל-VDSL ומשרד התקשורת...) *האם מוצר אחד כדוגמת TP-Link Archer VR400 AC1200 Dual-Band VDSL/ADSL Modem Router יעשה (כיום) את העבודה, היות ויש אפשרות להגדרת יותר מרשת אחת? *או שאבטל את שירות הסייבר של בזק, ולהמשיך להשתמש ב- vtech NB403 שכרגע לא עושה בעיות (אך אינני יודע כמה רשתות ניתן להגדיר בו היות והגישה אליו חס…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אהלן מומחיטוס אני כרגע מחובר דרך תשתית בזק, וספק בזק בינלאומי המבצע (טריפל) של הוט באמת קורץ ואני שואל האם כדאי לוותר על שירותי התשתית של בזק ולעבור לתשתית של הוט? לפי עיון קל בכמה מההודעות שדומות לדיון הזה הבנתי שהתשתית של הוט היא לא בדיוק מציאה אשמח לקבל כמה הסברים מהן בדיוק החסרונות של הוט כתשתית לעומת ה ADSL של בזק האם כדאי או לא לעבור להוט?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Lethal_Acid,

שלום, יש לי חשבון מייל בBEZEQINT. הגדרתי שרת POP3 באטלוק כדי שאני אוכל להשתמש במייל בעזרת האטולוק. שמתי לב כאשר האטלוק פתוח ומסתנכרן עם המייל כל המיילים נמשכים ולא נשאר העתק בחשבון עצמו. חיפשתי אפשרות להוסיף השארת העתק כדומה בג'מייל אבל לא מצאתי. יש למישהו מושג אם האפשרות הזאת קיימת? כלומר שאני אוכל גם לראות את המיילים על השרת עצמו וגם באטלוק? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. היי לכולם יש לי נתב TP Link מדגם VR2800. חיברתי את הנתב למודם סיבים של סלקום והגדרתי שם משתמש וסיסמא תחת פרוטוקול PPOE. מתחבר ועובד. אבל... המהירות נמוכה בהרבה ממה שאני משיג דרך הנתב של סלקום - בדקתי בחיבור Lan ישיר - דרך הנתב של סלקום - מקבל כמעט 900, דרך ה TP Link קצת פחות מ 300. האם יש משהו שאני מפספס, איזו הגדרה מתקדמת? אשמח לעזרה, תודה!

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  19. Started by gimdy,

קניתי משחב חדש עם כרטיס רשת אחלוטי של אדימקס. אני נכנס לאשף הגדרת רשת ושאני מגיע לחלון בוא ני צריך לבחור אחד מהחיבורים הוא אומר לי : "חלק מרכיבי חומרת הרשת מנותקים .. עלייך לחבר את כל הרכיבים או לבחורבאפשרות התעלם .. " מה לעשות ? אילו הגדרות צריכות להיות במחשב הראשי עם הראוטר ?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. חיברתי ראוטר אלחוטי TP Linnk TLWR 841 כנקודת גישה אלחוטית. המחשב השולחני חובר לאחת מכניסות ה LAN ועובד בסדר. המחשב הנייד פועל ברשת האלחוטית ויש לי בעייה עם כל הברוזרים: LE, firefox, chrome מצליח להכנס לכל האתרים למעט לאתר של GOOGLE לחיפוש מקבל באקספלורר הודעה: The security certificate presented by the website not secure משהו משתבש בסרטיפיקט שחוזר. הנייד עבד קודם עם נקודת גישה ייעודית (לא ראוטר) ולא היו שום בעיות. מה בהגדרות של הראוטר לא נכון?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

ראיתם אותה? "זה מה שקורה כשהטכנולוגיה המוגבלת של חברות הכבלים מחברת את כל הבניין לאינטרנט בכבלים" YEAH RIGHT... לא מורגשת אפילו ירידה בביצועים של האינטרנט...

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by 69,

נושא האינטרנט המהיר אצלי בבית כמעט מושלם - חסר רק משהו קטן (ויקר ? ;D) אינטרנט מהיר בחיבור ADSL מחשב נייח מחובר למודם רשת שמחובר לשקע ה ADSL מחשב נייד המצוייד בכרטיס רשת אלחוטי של D-Link (נכנס לשקע ה PCMCIA) +D-Link AirPlus DWL-650 אם אינני טועה... כעת צריך רק שהמחשב הנייד יוכל גם לגלוש באינטרנט המהיר (בלי כבלים כמובן, בשביל זה יש לו כרטיס רשת אלחוטי :-)) אני קצת מבולבל מהמוצר שאני צריך... מה בדיוק אני צריך ? נתב אלחוטי ? נקודת גישה ? מה ההבדלים בינהם ? משהו אחר ? ולאן הוא מתחבר ? למחשב ? למודם ה ADSL ? והבנתי שיש מוצרים כאלה עם פיצ'רים נוספים כמו שרת מדפסות למשל, אילו פיצ'רים נוספים קיימים ? מקווה שלא בלבלתי אתכם, תודה רבה רבה !

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום, בן דוד שלי קיבל טלפון מ012 מהתמיכה העסקית שלהם ורוצים לזמן אותו לראיון מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא במה הם מטפלים ? האם זה כמו תמיכה טכנית פרטית ? שכר ? האם הרמה נחשבת גבוהה שם ?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. נכון לעכשיו יש לנו במשרד שתי מחשבים שמחוברים דרך הראוטר. לקראת החלפת מחשב אני מעוניין להפעיל את שתי העמדות על מחשב אחד, בפרט שלא תמיד שתי העמדות פועלות יחד, ויהיה יותר קל לשתף מידע... השאלה אם שייך לעשות דבר כזה, ומה נדרש לצורך הביצוע? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

אני משתמש ב BPFTP Server איך אני יוצר איתה שרת FTP היא כל הזמן מוציאה לי שגיאות....

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.