עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני כבר מיואש מהעסק הזה, יש לי בעיה של קליטה ממש לא טובה במחשב הנייד בחדר שלי (קומה שניה בצד הנגדי לחדר שבו המודם נמצא - ממ"ד בקומת קרקע). ניסיתי את כל הפתרונות של בזק... קניתי, החזרתי, קניתי החזרתי. ניסתי HPNA, HOME PLUG, להזמין טכנאי שימתח את הכבל רשת מלמעלה למטה (אמר שקשה מאוד לעשות את זה וגרם לי לוותר על העניין). כרגע אני על מהירות 40 מגה ומשתמש במודם החדש של בזק (שכחתי את שמו). אשמח מאוד לפיתרון קווי כלשהו, לא רוצה להתעסק בדברים שקשורים בקרינה. במידה ואין פיתרון טוב, אשמח לשמוע גם על פיתרונות אלחוטיים מומלצים למרות שזו האופציה האחרונה. תודה רבה רבה.. ** בשבוע הבא אני מקבל מחשב נייח, אז אני מניח שהאופציה היחידה גם ככה היא קווית ולא אלחוטית.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by TheMagicKiller,

שלום אנשים יקרים, אשכול והודעה ראשונים שלי בפורום הזה. אז ככה, ברשותי ראוטר של NetGear WGR614 V6 והוא שווק חיים כפי הנראה, לוקח לי הרבה זמן להתחבר מהאייפון אליו, דרך האייפון אני מוריד על 60 קילו בייט (יש לי 2.5 מגה אינטרנט) מחולק ל-2 מחשבים. לחבר שלי יש 1.5 מגה אינטרנט עם גם 2 מחשבים והורדתי מאותו שרת על 160 קילו בייט בערך. כשאני מנסה להתחבר עם האייפון אליו הוא 95% לא מתחבר ואני צריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר שוב, ואז זה מתחבר. בקיצור, אני רוצה המלצה לראוטר מ-KSP, בין 150 ל-300 שקל, שיגיע לרדיוס של בערך 50 מטר, שינצל את כל הרוחב פס שלי ואני יתחבר אליו במהירות ללא שום בעיות. תודה רבה לכם, חג שמח ושבוע טוב !

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. שידרגתי עכשיו למהירות 30M, מקריאה ברשת הבנתי שלא כדאי להתקרב לנתב מ- Netgear שבזק מספקים, והעדיפות היא לקחת את ה- Dlink 6740. דיברתי עם בזק כדאי לשריין לי את ה- Dlink, נאמר לי שיש עוד 2 דגמים חדשים 6640 ו- 6641, אך כרגע אין אף אחד מהם במלאי (למעט ה- Netgear). היות וה- 6740 גם אינו חף מבעיות, למישהו יש ניסיון עם הדגמים החדשים שבזק מספקת ? הנתב ישמש רק כמודם.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום, יש לי בבית שני מתאמי Powerline של חברת Devolo שקיבלתי מ Yes (בשביל ה VOD). כעת אני רוצה להוסיף מתאם שלישי TP-Link TL-PA201 האם חובה שכל המתאמים יהיו זהים או שאפשר להוסיף מתאם שונה?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by DinDani,

הייתי ב ADSL, עברתי ל HOT, ברשותי נתב אלחוטי D-Link DSL 2650U שנותר בבעלותי לאחר ההתנתקות מבזק/ADSL - כרגע מונח בצד, אני עובד עם ה HOTBOX, אבל ה WiFi של ה HOTBOX לא מספיק טוב מבחינתי, לפני שאני רוכב נתב אלחוטי אחר והופך את ה HOTBOX לראוטר, אשמח לדעת האם ניתן לעשות משהו עם הציוד הקיים. 1. לידע כללי, האם כל נתב פיזית בנוי לפלטפורמה/תשתית ספציפית (ADSL/כבלים)? במידה וכן, מדוע, הרי ההבדל הוא רק בפרוטוקול/תוכנה (שאפשר לעדכן), ולא פיזית בחיבורים, לא? 2. אני רוצה להשאיר את ה HOTBOX כפי שהוא ולא להפוך אותו למודם בלבד, האם אני יכול פשוט רק לכבות לו את אופצית ה WiFi, לחבר את נתב ה ADSL שלי (D-Link DSL 2650U) ל HOTBOX, כך שהוא יתפקד רק כ AP, ויאפשר את ה WiFi? (כלומר, המחשבים הנייחי…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  6. איך ניתן להתמש בנתב רק כנקודת גישה אלחוטית כלומר ללא חיבור לאינטרנט. האם לכבות את PORT ה-DSL של הנתב ולחבר אליו את המודם השני שיש לי עם כבל רשת ?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by idanudel,

שלום. האם זה אפשרי לעשות port forwarding בתוך הרשת הפנימית שלי? כלומר אם יש אפשרות לפנות של לכתובת הנתב שלי (נגיד 10.0.0.138:123) ואגיע לכתובת שהראוטר יפנה אילו הייתי מגיע לחוץ לרשת? רקע: יש לי בבית שני ראוטרים אלחוטיים שמחוברים בינהם חוטית (לטובת כיסוי WIFI רחב יותר) (רק אחד מהם עובד כDHCP כמובן). יש לי גם כתובת דינמית נגיד myadrs.noip.com בראוטר עם החייגן לרשת יש הפנייה לפורט 123 לכתובת 10.0.0.40 כאשר אני מחוץ לרשת (מכשיר סלולרי) הכל עובד כשורה ואני מגיע לכתובת הרצוייה(10.0.0.40) .. אבל בתוך הרשת זה לא! (אין לי בראוטר loopback) אז חשבתי לתת לראוטר השני (זה שלא מחייג לרשת ) את השם myadrs.noip.com ולעשות אצלו את ההפנייה לפורט 123 גם ל 10.0.0.40 כך שגם מחוץ לרשת וגם בתו…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by efishams,

שלום, לפני מספר ימים עברתי מהוט לבזק. תצורה ההתקנה שהייתה עד כה בהוט: TP-LINK ששימש כראוטר ראשי עם הצפנה פעילה + TP LINK WR941ND ששימש כ-BRIDGE, שעבד בצורה מוצלחת עם הצפנה זהה. עם המעבר לבזק, הותקן ראוטר חדש DLINK 2760U, במקום המודם והראוטר של הוט. כעת, השרשור מהראוטר של בזק לראוטר שהוא BRIDGE מצליח רק כאשר ההצפנה בשניהם אינה פעילה. בעת הפעלת הצפנה (זהה בשניהם כמובן), ה-BRIDGE אינו מאפשר התחברות אליו. ניסיתי לשנות בין סוגי הצפנה בשניהם במקביל, אך ללא הצלחה. תופעה נוספת: כשההצפנה ב-BRIDGE פעילה, אינני מצליח להיכנס לדף ההגדרות שלו דרך הדפדפן: מתקבל הודעה "לא ניתן להתחבר" (win 8.1). מוצעת לי אופציה ללחוץ על לחצן ה-QSS אך גם זה לא עזר. ניסיתי לקרוא לא מעט מדריכים, אך הבעיה ע…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש תוסף לכרום שאני יוכל להיכנס איתו לאתרים בחו״ל והדפדפן לא יחסום לי את הוידאו שיש בהם תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. מישהו יודע איזה ספקית נותנת קישוריות הכי טובה להורדות מחנות הפלייסטיישן של סוני ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by droren,

שלום , אני מחפש מכשיר אשר מתחבר לחשמל ומזהה רשת אלחוטית, מה שהוא עושה זה משדר את הסיגנל לעוד מרחק מאיפה שהוא נמצא , האם קיים כזה דבר? והאם ניתן לרכוש בארץ?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Gil_T,

לכבוד הרפורמה החדשה אני מחפש מודם-ראוטר חדש. נכנסתי לזאפ וגם למדריך של צ'יף אבל נראה שאין ממש דירוג או המלצות מה כדאי לקנות ומה לא. האם מספיק לקנות אחד פשוט ב150 ש"ח ואין באמת הבדל? או שכדאי להשקיע קצת יותר? אשמח לשמוע גם המלצות על דגמים ספציפיים אם יש לכם

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום לכולם, מהן הדרישות עבור חיבור ethrrnet מעל רשת החשמל הביתי ? ראיתי במקום מסויים שחייבים רשת חד פאזית ולא תלת פאזית. האם זה נכון ? ואיך ניתן לדעת מה יש אצלי בבית ? האם למישהו יש ניסיון ו/או המלצות ? האם יש. חסרונות ידועים ? בברכה דן

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  14. יש לי ראוטר של DLINK דגם DIR-655 האם הוא יוכל לבצע חיוג דרך מודם VDSL ? באיזה פרוטוקול חיוג בכלל משתמשים היום?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. מישהו יודע מאיפה להוריד למערכת הפעלה 7 תודה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. ראיתי שבנתב נטגיר שהותקן אצלי מוגדרת הרשת השניה החינמית. בנוסף ההגדרה grayed out כך שלא ניתן להסירה. כלומר, אפילו שלא נרשמתי לשירות, אני מעניק אותו להומלסים בשכונה. למישהו יש פטנט איך להסיר.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by benor,

נגיד מישהו פורץ לי ואני רואה לו את האיפי, יש אתר שנותן על האיש מידע עם מקישים את האיפי חוץ מספק נגיד איך קוראים לאיש שפרץ ולחשבון משתמש שלו, אם יש כזה זה יהיה טוב וד"א זה חוקי דבר כזה?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. יום שלישי: לאחר שראיתי בפורום שהרבה אנשים משיגים דילים טובים על 8 ו10 מגה בבזק החלטתי לבדוק עם 014 (לקוח שלהם יותר מ5 שנים אם אתם רוצים לדעת כמה אני מרוצה) אם אני יכול להשיג חבילת גיימר 10 מגה במחיר סביר. לא מזמן שדרגתי מ2.5 ל 4 בעיקר בגלל הupload ו5 היה קצת יקר יחסית לתמורה. הנציגה שלהם הודיעה לי שיש כרגע מבצע על 10 מגה של משהו כמו 100 שקל לחודש על גיימר 10 בזמן שאני משלם איזה 90 שקל 4. אנשי המחירות שם בטח מתוגמלים על הצלחות והיא ניסתה קשה להשיג מישהו מבזק כדי לדבר על השידרוג. בסוף תפסנו מישהו מבזק שאמר שבאיזה 90 שקל לחודש בממוצע (אתם מכירים את המבצע שלהם) אני מקבל 10 במקום 4 שזה משהו כמו הבדל של 10 שקל. אז התחלנו את התהליך השידרוג. אמרו לי שאני צריך להחליף מודם אז שאלת…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by urich,

אני חושב להעבור לadsl ואני מחפש את הדרך הזולה/האמינה ביותר להיתחבר לadsl לפי חישוב פשוט שלי חבילה ממוצעת עולה בערך300 שקל+- אם אפשר בפחות אשמח לשמוע

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by bennyriz,

הבנתי שחברות הכבלים מספקות שירותי אינטרנט אבל מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל המהירות העלאה אצלהם מזכירה לי את טכנולוגיית ADSL ? חשבתי שלכבלים יש יתרון שמהירות ההעלאה תהיה יותר גבוהה מאשר ADSL וטעיתי ! מישהו מוכן להסביר לי למה ? ואני כבר תיכננתי לפתוח שרת בבית שכולם יורידו ממני :-/

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Ewingum,

אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב סוויצ' 10/100, המלצות הערות והארות על חברות ודגמים התקבלו בברכה.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Track,

סוף סוף הגיעה לארץ הקטנה שלנו אינטרנט במהירות שמעל 10 מגה. יופי. אבל קצב ההעלאה נשאר על 1 מגה! איזה שטויות. מצידי ומצד התעסוקה שלי, אני מעדיף 100 מגה העלאה ומגה אחד הורדה. אסתפק בקצב ההעלאה הגבוהה ביותר - מישהו יותר מהו?

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. היי בעבר הייתי מחובר ל012 ולקח לי כמעט שנתיים עד שהבנתי שהסיבה שהסולסיק (למי שלא מכיר-תוכנה לשיתוף קבצים, בעיקר מוזיקה) שלי כבר לא מורידה ביותר מ0.7 ק' לשנייה היא טראפיק-שייפינג. באותה תקופה בזק בינלאומי היה פחות או יותר הספק היחיד שלא עושה טראפיק-שייפינג, אז עברתי אליו לחבילה צנועה של 1.5 מגה. הקבצים ירדו בסולסיק במהירויות של 20-50 ק'- מדובר בקבצי מוזיקה, ובאמת שאין לי צורך ביותר מזה. הזמנים השתנו. גם בזק התחילו לחסום. בעודי כותב הקבצים יורדים במהירות של 0.1 ק' וכל ההורדות נכשלות.. אני לא בטוח לאן אני הולך מכאן. הבנתי מקריאה כאן שרק בחבילת גיימרים התעבורה מובטחת, אבל אין לי כל צורך בחיבור של 5+ מגה. מספיק לי הורדות ב-20-50 ק'. עוד קראתי שאורנג' ואקספון יחסית לא חוסמים,…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by sahar540,

שלום לכולם! אני חדש בפורום מגניב זה! באתי לכאן כדי לקבל עזרה לגביי הראוטר שלי! Siemens SL2-141 ADSL Router! אני משחק במשחק ששמו Warcraft 3! כדי ליצור חדר במישחק זה אני צריך את הפורטים: 6112-6119 UDP+TCP! פתחתי את הפורטים האלו! עדיין לא עובד לי.. אני משתמש ב Windows Vista Home Preimum ביטלתי את ה FIREWALL אבל עדיין לא עובד לי ... עכשיו.... אח שלי גם משחק במישחק הזה. והוא יכול ליצור חדר ואני לא! אולי זה ביגלל המערכת NAT שיש לי בראוטר אם יש! האם המערכת הזאת היא זאת שגורמת לבעיות? בבקשה עזרו לי! תודה סהר כהן...

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים