רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני עובר דירה ואשמח לעזרה בנוגע לצורת הקמת הרשת הביתית בבית החדש. מצורף תרשים לתיאור המצב הקיים לעומת המצב החדש. המצב הקיים: - בחדר א' יושב נתב, מודם Hotbox ומחשב המחובר קווית לנתב (בכבל Ethernet). הנתב תומך בתקן N וכולל ארבעה פורטים עד 100Mb/s. - בחדר ב' יושבים שני מחשבים. חדר א' וחדר ב' חולקים קיר ולכן קדחתי בקיר והעברתי שני כבלי Ethernet מהנתב לשני המחשבים. מאוד לא אסתטי אבל פרקטי. - בבית קיימים עוד מכשירים שמתחברים אלחוטית לנתב. הבית החדש: - בחדר א' יישב הנתב, מודם Hotbox ומחשב שייתחבר קווית לנתב - בחדר ב' יושבים שלושה מחשבים ובעתיד אולי יותר - בבית קיימים עוד מכשירים שיתחברו אלחוטית לרשת אני מנסה לחשוב על פתרון לבית החדש, שיהיה נקי יותר ושלא …
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כרגע התשתית שלנו זו HOT והספקית היא 012.. יש לי כרגע 12 מגה, הייתי שמח אם זה היה משתדרג - מהירויות ההורדה היו טובות יותר. כדאי? האם התוספת ל-30 מגה לדוגמה אמורה להיות גדולה? או שבכלל עדיף 100 מגה? והבנתי שכשזה מגיע ל-30 מגה לפחות, HOT נותנת את הראוטר שלהם (HOTBOX), והבנתי שהוא לא ממש משהו..
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי... ברשותי המודם של HOT בתשתית כבלים (חיוג ל 012). והראוטר האלחוטי 3CRWER100-75 מישהו יכול לעזור לי לייצר חיבור אלחוטי (בלי חיוג עדיף - שהראוטר יישאר מחובר גם בלי מחשב תומך). תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחר בערב מגיע אליי טכנאי להתקין לי תשתית של HOT ל100MB.. בשירות לקוחות של HOT אמרו לי שביום ההתקנה אני אצטרך להיכנס לאתר של HOTNET כדי שיהיה לי ספק שלהם ב20 שקל.. אבל לא הבנתי איך זה מתבצע.. מחר בבוקר אני אתחבר לHOTNET דרך האתר שלהם אבל איך אני אדע להגדיר אותם אחרי שהטכנאי של HOT יתקין לי את התשתית? האם אני אצטרך להגיד לטכנאי שהצטרפתי לHOTNET ושהוא יגדיר לי אותם? או שזה ייתבצע אוטומטית? וגם הטכנאי שיתקין לי מחר את התשתית לא יודע שאני רוצה WIFI והבנתי שHOT לוקחים על זה 10 שקל.. אם אני אגיד לו שיעשה לי WIFI הוא יסכים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חיברתי ראוטר של NETGEAR והגדרתי הכל. האינטרנט עובד, אבל הגלישה איטית מאוד. בדיקת מהירות באתר cable.org.il הראה שאני מוריד על המקסימום. מה עלולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים...
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני יומיים שידרגתי את תשתית החיבור שלי עם הוט ל-12M ספקית האינטרנט שלי הם בזק בינלאומי, היו לי כמה בעיות חיבור אך הייתי מסוגל להתחבר און אנד אוף לאחר שלא הצלחתי להתחבר היום אנשי השירות הטכני בבזק בינלאומי טענו שהראוטר שלי לא תומך בחייגן במהירות של 12M, אני משתמש בדגם ישן של TP-LINK מסוג WR641G. האם זה נכון? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה, שהאינטרנט פשוט מדי פעם מפסיק לעבוד לאיזה דקה שתיים ואז שוב חוזר לעצמו. אין לי שום נורה על הראוטר שפתאום מראה תקלה או כל דבר אחר שיכול להעיד על בעיה - הוא פשוט לא עובד בפרק זמן הזה. וככה זה כל כמה זמן. אני ב012 בספרק+תשתית. יכול להיות בעיה אצלם? רציתי לעבור לטריפל ,אבל שם אמרו שהחבילה היא NAT משהו והיא תגביל אותי בטורנטים וסטרינימנג. לאייפי קבוע הם רוצים תוספת של 30 ש"ח. כבר יוצא לא כ"כ משתלם..
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו מחובר לטריפל סי ול 018 שיכול להראות לנו כמה בדיקות בנושא ?
-
שלום, בתחילת חנוכה אני הולך לעשות מסיבת רשת לי ולחברים שלי. עד היום היו מסיבות עד של 14 איש ופשוט שירשרתי שתי סוויצ'ים בכבל מוצלב. המסיבה הבאה הולכת להיות אותי של יותר מ14 איש ואני רוצה לדעת איך אני מקים את הרשת לכזה דבר? תודה מראש לכולם
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מתאם רשת אלחוטי של TP LINK במטרה למקם אותו בחדר ילדים אך פתאום עלה בי החשש האם זה מסוכן מבחינת קרינה? שאלת המפתח שעליה אני לא מוצא תשובה ודאית היא האם זה נכון שבשונה מראוטר - שגם משדר וגם קולט - כרטיס רשת אלחוטי רק קולט ולא משדר, ולכן הקרינה שלו קטנה יותר עד לא קיימת. חשוב לי לציין שאין לי ראוטר בבית מצ"ב תמונה עם כל הפרטים. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אין לי מה לעשות עם 50 מטר. אני רוצה להשחיל בתעלה כבל כדי שאוכל להשתמש לסטרימר. הכבל בגלילים הוא יקר. ואין לי מה לעשות עם יותר מ 5-6 מטר. אפשרי לקחת כבל לחתוך אותו משני הקצוות ולהשחיל? בנוסף, אפשרי להשחיל גם כבל כבלים של יס וכבל רשת cat5e ביחד? אביב.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות אקס.פי וחיבור מהיר לאינטרנט (באמצעות בזק)ואני רוצה להקים פאב פרטי FTP כמו כן יש לי את התוכנה לניהול פאב בשם : Bulletproof FTP Server 2.15 האם למישהו יש מדריך מפורט ופשוט...צעד אחר צעד... , אודה לו מאוד. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הצלחתי להקים חיבור VPN בין שני ווינדואסים יש חיבור והכן אני רואה בWIRESHARK שמדובר בPPPTP עכשיו השאלה , מרגע החיבור , איך בעצם אני מעביר גם DATA בין המחשבים המחוברים ?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול באילו מספרים כתובת האי פי שלכם מתחילה? לדוגמא: 213.8 או 84.129 xx.xxx xxx.xx וכו... תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.thecom.co.il/article.php?id=5218 הם הולכים להוציא ממיר שהוא גם מודם וגם מתאם טלפוני - הכל בקופסה אחת. הבעיה: הספקיות לא יוכלו לתת את כל השרותים הנוספים שמתאפשרים רק ע"י חייגן (חבילה למשחקי רשת, סינון אתרים, אנטי וירוס רישתי וחבילות שונות ללקוחות עיסקיים)
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני לא מבין גדול ברשתות אבל הוצע לי ללמוד קורס ite + ccent (טכנאי רשתות). השאלה שלי היא כזאת.. האם הקורס הזה שווה משהו ? האם יש ביקוש ? האם זאת רק ההתחלה של מנהל / טכנאי רשתות .. ? אשמח לדעת יותר מאנשים שמתעסקים בזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
משהו אולי יודע איך עושים? טרנקים ? וילנים? בבקשה תעזרו לי.. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כיצד לעשות Enable ל UPNP בראוטר של 012 SmartBox? תודה לעוזרים D: - - - תגובה אוחדה: - - - בבקשה מהרר פשוט זה דחוףD,
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת, מניסיון אישי של החבר'ה כאן. איזה ספקית עדיף בחיבור 1.5MB. Netvision או ברק 013? ההבדל במחירים הוא שברק רוצים 39 ש"ח, ונטוייז'ן רוצים 49 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סובל מהמון בעיות רשת עם הנתב הנוכחי שלי של בזק של NETGEAR. אני רוצה להגדירו כמודם בלבד ולקנות נתב משלים שיהיה חזק ויעמוד בקצבי עד 100M. 1. איך אני מגדיר באופן כללי אותו כמודם בלבד? פשוט לשנות ל-bridge mode? 2. מה הדגשים שאני צריך להתייחס אליהם בבחירת נתב שיעמוד בקצבים האלה? האם זה בסדר 4 יציאות של 100M? 3. בסוף, מבחינת חיבורים אני רק צריך להעביר כבל מפורט LAN לפורט WAN בנתב חדש? 4. אני חושב שהנתב הזה יספיק, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13098, מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נגיד עד 200 ש"ח. יש המלצות? איך למשל אלה: TP-LINK TL-WA801ND Asus WL-320gE ZONET ZEW3000 http://www.aliexpress.com/item/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-B-G-Network-Router-Range-Expander-300M-2dBi-Antennas-Signal/523523529.html
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך בזק בינלאומי מבחינת המהירות? אני בנטוויז'ן ומציעים לי עסקה משתלמת יותר. האם כדאי לי לעבור כי שמעתי עליהם רק דברים רעים דרך אגב אני גולש בכבלים מתב.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הרצוי: הגדרת מחשבים, סמרטפונים וטלוויזיות בשלש רשתות נפרדות (network isolation) בלי יותר מדי קרינה. פירוט: מחפש שילוב יעיל של מודם/נתב/סוויץ'/access point על מנת לבודד סמרטפונים בעלי אבטחה מפוקפקת וטלוויזיות חכמות בעלות 0 אבטחה. *חשובה בחירת עצמת שידור. *תשתית בזק של 40 מגה, *מעדיף מוצרים הנמכרים בישראל (תאימות ל-VDSL ומשרד התקשורת...) *האם מוצר אחד כדוגמת TP-Link Archer VR400 AC1200 Dual-Band VDSL/ADSL Modem Router יעשה (כיום) את העבודה, היות ויש אפשרות להגדרת יותר מרשת אחת? *או שאבטל את שירות הסייבר של בזק, ולהמשיך להשתמש ב- vtech NB403 שכרגע לא עושה בעיות (אך אינני יודע כמה רשתות ניתן להגדיר בו היות והגישה אליו חס…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי שבנתב נטגיר שהותקן אצלי מוגדרת הרשת השניה החינמית. בנוסף ההגדרה grayed out כך שלא ניתן להסירה. כלומר, אפילו שלא נרשמתי לשירות, אני מעניק אותו להומלסים בשכונה. למישהו יש פטנט איך להסיר.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך אני מצליב כבל רשת ש... לא מוצלב? ???
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-