עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by roadrunner,

לדרוש מבזק מודם מסויים לADSL (ואם כן איזה עדיף?)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום רב, ברשותי מחשב בן 7 שנים מסוג אינטל פנטיום 3 450, זיכרון של 256MB, ומערכת ההפעלה היא חלונות 98 בעברית. אני מחובר לאינטרנט המהיר (של בזק ADSL ונטוויז'ן, מהירות 750K) באמצעות כרטיס רשת, ומודם רשת מסוג: + b focus router 312. הבעיה היא שלפעמים בכניסה לאתרי אינטרנט מוצגים התמונות כ- X אדום (מצורפת תמונה). המצב מחמיר מאוד כאשר אני מחובר לאימיול ומוריד קבצים, אז לפעמים מוצגת הודעת שגיאה: "אין אפשרות להציג את הדף". מה הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  3. ניסיתי לעשות VIDEO CONFERENCE עם מחשב שמחובר לאינטרנט בכבלים (ערוצי זהב, חבילה בסיסית של 150 קילוביטס לשניה) ולספקית האינטרנט 012 נט. לא הצלחתי עם אף תוכנה. אני בכלל לא יכול להתקשר למחשב השני ואם מתקשרים אלי מהמחשב הזה אז לא רואים את הוידאו שאני שולח. אם אני עושה PING ל-IP של אותו מחשב אני בכלל לא מקבל תשובה. מה הקטע ? זה בגלל שאני לא רואה את ה-IP האמיתי שמוקצה לאותו חיבור אצל 012 נט אלא את ה-IP הקבוע שמתקבל מערוצי זהב ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בג'נרלס אני נכנס למולטי פלייר, נטוורק, ואז אני רואה 2 משתמשים אנייכול ללוחץ רק על 1 ואז אני משחק לבד. ברד אלרט מישו יכול להגיד איך?

• 22 תגובות
    • 6.1k צפיות
  5. Started by kfirr1,

בס"ד שלום לכולם היה בעיה במחשב שהופיע פתאום שכל הדפדפנים אומרים לי שיש בעיית אבטחה שהאישור לא מוכר ואם בכ"ז אני רוצה להמשיך ולהוסיף חריגת אבטחה כמובן שזה מופיע רק באתרים מאובטחים פרמתטי את המחשב יש לו 2 דסקים קשיחים ופרמתטי את שניהם כך שלא נשארו קבצים נגועים בוירוסים אחרי הפימרמוט הכל חדש אבל משום מה הבעיה נשארה אני מחובר דרך הוט ו 012 התקשרתי אלהם והם אמרו שהבעיה אצלי ושבמחשבים שלהם דרך השם משתמש שלי הכל עובד בסדר אז נשאלת השאלה מה יכול להיות הבעיה? וזה מופיע גם באקספלורר וגם במוזילה תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by OhayoNB,

היי, יש ברשותי כרגע נתב של בזק מדגם D-Link DSL-G256DG שלפי מיטב ידיעתי הוא משולב (ראוטר ומודם). אני רוצה לקנות ראוטר ולחבר ביניהם, שהנתב של בזק יהיה מודם בלבד והראוטר שאקנה יתחבר אליו. הראוטר שאני רוצה לקנות הוא NETGEAR R6700. השאלה שלי היא איך אני מחבר ביניהם, זאת אומרת עם איזה כבל בין איזה יציאות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אני מחובר לאינטרנט דרך הטכניון. אני לא מצליח להפעיל כמעט שום דבר - זה כולל קאזה מורפאוס וגנוטלה ! למישהו יש רעיון איך אפשר לעקוף את זה? כנראה שכל הפורטים האלה חסומים אבל לגנוטלה צריכים להיות הרבה פורטים ולא הגיוני שהטכניון חסם את כולם ! אז אם למישהו יש מידע הוא יתקבל בתודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by iem,

פעם הוא מוצא לי את הרשת ופעם לא מדובר בראוטר של אדימקס אלחוטי כאשר אני מחבר קווית הוא נותן לנייד אחלה אינטרנט אבל 2 מטר ממנו אלחוטית הוא לא נותן.... הכל היה בסדר אפילו כאשר הוא מזהה את הרשת בסיגנל גבוה הוא מנסה הרבה זמן להתחבר ובסוף זורק אותי עם הסמל הצהוב של חיבור מוגבל.... איך אני מתקן ומקבל אינטרנט אלחוטי איכותי? יש לציין כי אחרי פירמוט הוא עובד יופי ובלי סיבה ברורה תמיד אחרי כמה חודשים נדפק שוב בעניין הזה, וזאת בלי להתקין כלום עליו, או לשנות הגדרות... ולא שיניתי גם כלום בראוטר...

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  9. שלום לכולם.. אני דיי בור בכל הנושא הזה של רשתות ואני צריך קצת עזרה בבקשה. יש לי 2 מחשבים נייחים בבית. אחד מהם הוא העיקרי שהוא מחובר לראוטר והכל. אני רוצה שגם השני יהיה מחובר לאינטרנט וגם שאני אוכל להעביר קבצים בין 2 המחשבים לקחתי כבל רשת וחיברתי את הראוטר גם אל המחשב השני. הייתי מאוד תמים שחשבתי שזה ישר יעבוד. זה לא. מה אני אמור לעשות בשביל שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ושאני אוכל לשתף קבצים ביניהם? תודה :

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  10. שלום! לפני כמה חודשים קניתי ראוטר אלחוטי DIR-615 rev M של DLINK. הוגדר לשדר WIFI בבית, 2 הסמארטפונים קולטים את האות ועובדים איתו טוב. קניתי מחשב נייד של לונובו Lenovo ideapad G500. התקנתי בעצמי WINDOWS 8.1 pro והורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של לנובו. הבעיה היא שאין תקשורת אלחוטית מהנייד דרך הראוטר הביתי. הראוטר מחובר חוטית למחשב והגלישה שם בסדר. בנייד - אני מקבל Limited, No internet access. הקטע המוזר הוא שאני מקבל כתובת מהראוטר, לפי ה-DHCP שהגדרתי לו. אבל אין גלישה באינטרנט - והבעיה האמיתית היא שפינגים לראוטר מקבלים destination host unknown או timeout (פעם אחת ראיתי פינג של קצת מעל אלף MS) דבר המצביע על בעיה באות. למרות שבווינדוס רואים חיווי קליטה מלא (אני מטר מ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by GunBlade,

שלום! יש לי ADSL בבית וגם רשת ביתית המורכבת משני מחשבים. מערכת ההפעלה שלי היא Windows 98 SE. אני מעוניין ששני המחשבים יפעלו על אותו הקו. ניסיתי להתקין את Internet Connection Sharing של Windows אבל למרות שיש קשר רשת פנימי בין שני המחשבים, המחשב המרוחק אינו "רואה" את האינטרנט. אין לי שום Firewall, אז אולי לא קינפגתי טוב את העניינים, למרות שה Wizard היה אמור כביכול לעשות את זה.. מישהו יכול לתת לי קווים כלליים להתקנה מהתחלה עד הסוף של ה Internet Connection Sharing של ADSL? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. מחפש המלצה למודם עם ראוטר אלחוטי לADSL בתקן N שעובד טוב ובמחיר סביר תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  13. ברגע ששידרגתם את המודם הDHCP שלו מופעל ואתם יכולים להגיד את המחשב "להשיג אוטומטית" את הIP ואז המודם מקצה לו לבד ונותן לו לבד GATEWAY, SUBNETMASK וגם את הDNS! ברגע שפירמטתם לא צריך להגדיר אותו!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. רקע: לא מזמן נחשפתי לאפשרות של שליטה במחשב מרחוק (ממחשב אחר) בגלל הצורך לתחזק את 4 המחשבים שיש לי בבית ביתר קלות. את ההפעלה הבסיסית של ה- Remote Desktop (מעכשיו - RD) למדתי מתוך קישור שפורסם בפורום זה. מאז שאני משתמש ב- RD, צצו מספר שאלות בנושא, ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי: 1. כשהפעלתי את ה- RD לראשונה גיליתי, שכל מחשב חייב להיות מוצפן בסיסמה, אחרת אין אפשרות להתחבר אליו מרחוק. האם זה באמת כך, או שניתן להתחבר למחשב שהוא לא מוצפן? 2. אצלי בעבודה, כאשר טכנאי מחשבים מתחבר למחשב שלי מרחוק בכדי לתקן אותו, אני מסוגל לראות "בשידור חי" את הפעולות שהטכנאי עושה במחשב שלי (כאילו הוא יושב מולו ומתפעל אותו). אצלי בבית, כאשר אני מתחבר למחשב אחר בעזרת ה- RD, המשתמש במחשב "ה…

• 14 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. יש לי בראוטר 3 אנטנות כאלו. האם אני יכול להבריג לאחד החורים כבל מאריך ולשים את אחת האנטנות באחד החדרים או אפילו בחוץ? האם זה ישפר את הקליטה מהמכשיר הנייד?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Michael KL,

אם אתם מחוברים דרכם אז תכתבו בבקשה על כמה אתם מורידים מחו"ל ומהארץ והאם יש לכם תלונות עליהם בתודה MICHAEL KL!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ddjjsegev,

שלום רק לכולם, יש לי שאלה שאני לא מוצא עליה תשובה בשום מקום. איך ברגע ששולחים מייל מארה"ב לישראל הוא עובר? האם יש אנטנות אל חוטיות שמעבירות את הנתונים ? או כמו ששמעתי שיש סיבים תת-ימיים שעוברים באוקינוס? איך הסתדרו לפני כמה שנים, לפני שנכנס הWIFI?? בקיצור איך כל העניין הזה עובד? תודה רבה לעוזרים ואנא ממכם רק מי שבאמת יודע דברים בטוחים שיגיד. בנוסף אם מישהו מכיר אתרים שמסבירים על העניין אשמח גם לקבל. תודה שוב.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by DarkMoh,

אני מנוי ב-014 כספק ובזק כתשתית. החבילה שהזמנתי הייתה 5 מגה ביט, אחלה - לכמה חודשים זה עבד חלק ובלי נפילות. פתאום, לפני שבוע~ התחילו אצלי ניתוקים ונפילות בקו... הסבירו לי ש"התשתית שלנו רחוקה מדי מהמרכזיה, אבל נשלח טכנאי לראות מה אפשר לעשות". כשהטכנאי הגיע הוא הסביר "שאין סיכוי שמכרו לך 5 מגה, זה פשוט בלתי אפשרי פה.. 4 מגה זה גבולי". -"אז למה זה עבד כמה חודשים בלי ניתוקים?" "עבד .. ועכשיו לא עובד." העבירו אותי ל-4 מגה, גם זה נופל. ירדתי מ-5 מגה עד ל-2.5 מגה עכשיו, וזה עוד איכשהו יציב. שבוע הבא אני מתנתק ועובר להוט כתשתית, אמרו לי שאפשר להגיע אפילו ל-7 מגה אצלי. לעוד מישהו זה קרה עם בזק?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by MasterDK,

בוקר טוב. הסיפור שלי קצת מסובך אבל אנסה לפשט אותו: יש לי מודם של בזק Aztech ADSL2+ DSL-600E. המודם מחובר לראוטר של TP-LINK TL-WR641G. הראוטר דפוק כי מסיבה מסויימת הוא לא מצליח לחייג (עבור שם משתמש ללא @ הוא מחייג בלי בעיה אבל רגע שאני מוסיף @ ושם הספקית [במקרה שלי user@015] הוא פשוט לא מגיב ללחיצה של connect ניסיתי ללחוץ מלא פעמים כלום לא קורה), אבל לא זאת הבעיה. הגדרתי את הראוטר ל Dynamic IP ככה שה Default Gateway שלו יוצא 10.0.0.138 שזה האייפי של אזיטק. את AZTECH הגדרתי לחייג אוטומטית, ככה שעכשיו מה שהיה פעם Bridge1 עכשיו זה חיבור PPPoE. שני המחשבים מחוברים בצורה חוטית ל TP-LINK. בזמן האחרון אני נתקל בבעיות של ניתוקים נוראה נוראה מוזרים.. אין אפשרות לפתוח עמודי WEB כמו …

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. אני לא יודע מה צריך למלא בדיוק בראוטר בתפריט של הפורטים כדי לפתוח אותם. אני צריך לתפוח את הפורטים של האימיול 4662-4672 גם בUDP וגם בTCP. מצורפת תמונת מסך של התפריט [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  21. שלום אני כרגע מחובר ב014 ותשתית של בזק - בחודשים האחרונים אני פשוט סובל מהם מהירות הורדה בבדיקה בארץ תקינה אבל בחול בקושי מגיעה ל 1 מגה לי יש חבילה של עובדי בזק (שמוגלת עד 8 מגה)- דיברתי עם התמיכה שלהם בבדיקה נתנו לי איזה יוסר של גיימרים ואז מהירות היתה תקינה- אבל לא פטרו לי את הבעיה והשאירו עם היוסר הרגיל. (לדעתי עושים לי זאת בכוונה כדי להוציא ממני עוד כסף) לכן אשמח עם תוכלו להמליץ על ספק אינטרנט נורמלי שמהירות בארץ ובחול אותו דבר

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by pergola,

הפייסבוק שלי קבוע עושה לי בעיות בצ'אט. חושב מלא, לא שולח. וממה שהבנתי זה לא קורה אצל כל אחד. יש איזה משהו שאפשר לעשות בנדון?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. חיבור קווי בלבד, באופן שאין צורך שמחשב אחד יהיה דלוק כל הזמן. האם חובה במודם רשת, או שאפשר מודם USB? תודה.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by Ashaman,

שלום לכולם, לאחרונה הותקן אצלי פרטנר פייבר במהירות 1 ג'יגה. המודם של פרטנר מחובר לראוטר של Tenda מדגם W-1800R שאמור להיות מסוגל לספק מהירות של 1,300Mbps. עם זאת, כשאני מתחבר (בחיבור קווי) לראוטר, נראה שהמהירות מוגבלת ל 100 מגה בלבד. הכבלים הם Cat5e ומחוברים במלואם, כך שגם הם לא אמורים להיות צוואר הבקבוק. מישהו נתקל בבעיה דומה? יכול להיות שיש משהו בהגדרות הנתב שאני צריך לשנות? תודה!

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by דרור פ.,

הי, התחברתי לסיבים של פרטנר 1 גיגה. לפני הראוטר יש לי 900 מגה, אחרי הראוטר 100 מגה. לא מצליח למצוא מה לא מוגדר נכון. עזרה, מישהו?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.