עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קניתי השבוע מחשב חדש לבית... משהו איכותי וחזק... יש לי עוד מחשב יחסית ישן אבל סוחב משחקים וסרטים וכו' אני רוצה את שניהם לחבר לאינטרנט בעזרת נתב... לארח בירורים של ההורים השבוע מחברים לנו את שניהם - על ידי חברה שעושה את זה... ביררתי פרטים: הנתב שאני מקבל הוא - Linksys Wireless-G WRT546 ניתן לראות אותו כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3120920,00.html חיפוש מהיר שעשיתי... רציתי לדעת מה דעתכם על הנתב הזה (כפי ששמתם לב הוא אלחוטי...)? הוא מספיק חזק? יעמוד במספיק חיבורים או יקרוס עם שני מחשבים מחוברים? בנוסף, רציתי לדעת אם אפשר דרך רשת לשתף תיקייה ולהעביר מידע אחד מהשני? ראיתי כאן מדריך לנושא אבל יש לי בעיה אחת גדולה... בפעם האחרונה שפירמטתי ווינדוס לא …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by BeBest,

אני מעוניין לבטל את הפיירוואל בראוטר. ניסיתי לפתוח מספר פורטים ללא הצלחה. הגדרתי לאחד במחשבים ברשת DMZ, ועדיין יש לי בעיות בהתחברות למשרתי משחק שמוגדרים כLAN. בקיצור בראוטר הקודם שלי הפיירוואל היה מבוטל והכל עבד חלק וכמו שצריך ולכן אני מעוניין לבטל את הפיירוואל גם בראוטר הנוכחי. תודה :-)

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אני יודע שבשביל לפתוח פורטים אני אמור להקיש בשורת הכתובת של האקספלורר את הכותבת אייפי של המודם/נתב (הכתובת שלא משתנה) ואז אמור להפתח דף שדרכו אני אמור להגדיר איזה פורט לפתוח אבל הבעיה היא שכל מה שאני רואה באתר ההוא זה את זה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, היום קיבלתי ראוטר מסוג Aztech DSL Turbo 900 Hige speed modem. הודרכתי איך לחבר את הראוטר למחשב אך לא הצלחתי להבין כיצד להגדיר אותו. קיבלתי אותו עם דיסק התקנה אבל אפילו שיש שם מדריך אני לא מצליח להבין אותו. קניתי גם switch 8 פורטים של EDIMAX אבל נאמר לי שהשימוש בו נעשה מאוחר יותר ועדיין לא צריך להתעסק איתו. אני רוצה לדעת איך להגדיר את הראוטר ואיך לתפעל לאחר מכן. תודה מראש, עידו.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Michael KL,

אם אתם מחוברים דרכם אז תכתבו בבקשה על כמה אתם מורידים מחו"ל ומהארץ והאם יש לכם תלונות עליהם בתודה MICHAEL KL!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by MasterDK,

כרגע אני גולש דרך מודם Terayon tj 715 דרך USB (ללא כרטיס רשת) ומהירות הגלישה מאוד קטנה ההורדה לא מגיעה מעל 4kb הכניסות לאתרים ארוכות בין כ 5-7 דקות וזה מעצבן. גיליתי שאני כאילו גולש דרך קו טלפון ללא ה VPN ואני לא יכול ליצור חיבור VPN (האפשרות מבוטלת) ואני לא יודע איך להתקין את זה. מישהו אולי יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by audigy,

לאחרונה אני חווה גלישה איטית בשעות הערב האם מישהו נתקל בזה ?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by dagandlerx,

שלום, היה אצלי היום טכנאי בזק לחבר אותי לתשתית אינטרנט. מתברר שנקודת הטלפון היחידה בדירה נמצאת ליד המיטה שלי, והטכנאי לא היה מוכן למתוח נקודה חדשה מכיוון שזה לא כלול במסגרת הקריאה (כלשונו) מכיוון שלא בא לי לשלם עכשיו הון תועפות על טכנאי נוסף שיגיע וימתח נקודה לסלון, חשבתי למתוח בעצמי, ואני צריך ייעוץ לגבי מה שחשבתי לעשות. זה השקע הקיים שאליו הטכנאי חיבר אותי היום: בדירה קיימת תשתית הוט ישנה (אין מנוי קיים), וגיליתי שיש שקע טלפון של הוט שממוקם גם הוא בחדר שלי: וממנו נמתח קו לאורך הקירות עד הסלון שם יש שקע נוסף: השאלה שלי היא - האם תיאורטית אני יכול לקנות כבל טלפון פשוט, לחבר אותו מהשקע שאותו התקין הטכנאי לשקע הקיים של הוט, ולצפות לקבל תקשורת בשקע שנמצא בסלון? …

• 11 תגובות
    • 11.3k צפיות
  9. Started by rainbow,

נתונים על הקו : הוט+ בזק בינלאומי 5/500 שלום חברים.קניתי לא מזמן את הנתב הזה. br6524n edimax נתב עבד נחמד כמה ימים ואז שמתי לב שיוטיוב הפסיק להטען מהר,דפים נפתחים לאט וכדומה. לאחר שניסיתי כל דבר אפשרי כולל איפוס שינוי קושחה , שיחזור הגדרות יצרן.(באמת כל דבר אפשרי) הגעתי למסקנה שרק כאשר נתב מחובר הקו שלי לא יציב,טראפיק קופץ ...יש ניתוקים בחיבור.לא עובד כלום. מהירות נופלת לאיזה 100 קביט וזהו,לפעמים פחות מזה. כאשר נכנסים לנתב הוא מגיב לאט מאוד ונתקע. בקיצר זה קרה לי לפני החג ואני פה בבאסה רצינית. רק מחשב אחד בבית מחובר ישירות למודם.הכל סבבה והשאלה היא איזה נתב לקנות כדי שלא יהיו בעיות. אני משתמש די כבד בטורנט ומשחק בטלפילד. חשבתי על linksys wrt54gl . שמעתי שהוא די טוב ולא יק…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. אני מעוניין לחבר מחשב נוסף לאינטרנט מחפש את הדרך הטובה ביותר . היות וחיבור המחשבים ע"י כבל רשת מחייב שהמחשב הראשי גם יהיה דלוק כי שאפשר יהיה ליגלוש במישני זה לא מתאים . מחירים של ראוטר מוגזמים (זה אמור להיות 'מחשב נוסף' ב 0 שקל ולכן הוא גם בנוי ככה ) אז ככה ניזכרתי שיש לי מודם 56K (אין בעיה שהגלישה תהיה מוגבלת ל 56K) מה אתם אומרים יעבוד ? יזיק איכשהו לגלישה על המחשב הראשי ? כמה כבר עולה מודם נורמלי, נומר ואני ירצה להעביר לו רוחב פס של 256K ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 1nstall,

היי הBT עובד ממש לאט ואמרו לי לפתוח לו פורטים אז איך אני פותח פורטים? ואיזה אני צריך לפתוח? ומה זה בכלל פורטים? בתודה מראש Install

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by Nachum987,

אנשים אני צריך בבקשר המלצה למודם ADSL פנימי למחשב של חבר שלי, כי נמאס לו מהמודם של הבזק (זה שיש לו חיבור USB) אז בקיצר אני צריך משהו טוב (הכי חשוב פנימי) שיתמוך במינימום מהירות של 1.5M. תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by deluxe,

אני מעוניין ליצור רשת קווית בבית. חשבתי על CAT6. יש אפשרות להעביר את הכבלים דרך תעלות של חוטי הטלפון? השילוב הזה עלול לגרום לרעשים או לתקלות? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. יש לי נתב ישן שנתנו לי בזמנו בבזק בן לאומי SIEMENS SL2-141 ויש לי שתי בעיות : 1-אני לא זוכר איך להכנס לנתב 2-גם אם אני אכנס לשם יש שם בוודאות סיסמה שאני לא זוכר אותה חברים צריך דחוף את עזרתכם.......

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני בבזק בינלאומי במהירות 10MB. חוברתי עוד לניסוי של הכבל החדש - PowerNGN וכמו שכבר פרסמו פה אנשים שמו לב שהסטרימינג האמיתי הוא ב720p ו1080p וה360 נטען מהר ונעצר עד שהסרטון מתקדם ואז ממשיך להטען. מיום שבת שמתי לב לאיטיות נוראית כשאני מריץ סרטונים על 1080p, לעומת זאת סרטונים ב720p נטענים ורצים חלק ללא תקיעות. 1080p זה כבר סיפור אחר לגמרי ביוטיוב, תקיעות לפעמים לא נטען בכלל, נטען עד לנק' מסויימת ונעצר, כשאני משתמש בתוסף של IDM להוריד סרטוני פלאש מהדפדפן זה מוריד על מהירות מלאה.. וזאת הכתובת שממנה הוא מוריד o-o.preferred.bezeq-tlv1.v14.lscache4.c.youtube.com. באמת מייאש שעד לפני כמה ימים כל סרטון שרציתי על 1080p היה נטען במהירות כל הרוחב פס ורץ חלק ללא תקיעות. עוד מישהו שם ל…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם במחשב השני עובד אבא שלי עכשיו, שהוא שולח את המיילים זה לוקח את כל פס הרוחב איך אני מגביל אותו ? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  17. זה קורה לי די הרבה בזמן האחרון וזה לא שיש איזה אתר ספציפי אלה להפך לפעמים זה יכנס לי ופעמים זה יראה לי את השגיאה הבאה לחצו כאן זה לא שאני לוחץ על לינק ושמירה בשם או משהו למשל אני מקליד בשורה של הכתובת www.lala.lala/lala.html או לא משנה מה זה נותן לי תהודעה הזאת ואין לי מושג איך לפתור את זה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by naf18,

בבניין שבו אני מתגורר יש אינטרנט בקומה התחתונה לשימוש הדיירים שמוגן ע"י סיסמא שיש לי אותה ברשותי. אני גר 6 קומות מעל.האם יש אפשרות להגדיל את טווח הקליטה של הראוטר שברשותי?? לפי מה שבדקתי הנתב בקומה התחתונה הוא G ועכשיו קניתי במיוחד נתב USB מסוג N אבל אני לא יכול לקלוט את האות. יש לציין כי הבניין בוושינטון ולכן הבנייה שם שונה מהארץ והכל בנוי מקירות דקים וגבס ולא כמו בישראל שישנם קירות בטון וחדרי ביטחון אשר קוטלים ומבטלים את האות, האם ישנה אפשרות להגדיל את הקליטה של הנתב שברשותי עד כדי כך? במידה ולא, יש ממולי בית מלון כשמידי פעם אני קולט אות חלש ויכול להתחבר על הרשת שלהם,האם יש אפשרות להגדיל את האות שיהיה חזק יותר???? תודה!!!

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by assaf990,

א. מחפש מדריך מפורט וטוב. ב. כשאני בא לשנות את מאפייני ההתקשרות שלי כדי שיתמוך בחיבור למרחוק, אז אי אפשר להתחבר לאינטרנט (מחובר דרך HOT וברק013) ג. כשאני נכנס למחשב אליו אני רוצה להתחבר, אני יודע שצריך לדעת את האי פי שלו. ומה עוד? גם את שמו כפי שמופיע בהתחל>השורה הכי עליונה בפס הכחול?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by eran256,

שלום, אני צריך לקנות ראוטר עם wifi חזק (רצוי קמה שיותר) ואמין במחיר של 400+- אז תתנו הצעות תודה מראש ערן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום , יש לי ראוטר חוטי של 3COM כאשר כל 5 הפורטים שלו תפוסים.מחוברים אליהם מחשבים ברשת עם כבל רשת כמובן . הבעייה שאני צריך לחבר עמדת אינטרנט נוספת . האם יש ראוטר עם יותר כניסות ? או שאפשר לחבר לראוטר אולי סוויץ' כתוספת (על מנת לאפשר כניסות נוספות) ? אשמח לעזרתכם . תודה..

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי, טוב הגיע הזמן להכניס מחשב נוסף הביתה וכמובן צריך שיהיה לו אינטרנט...:9 אז ככה, אני צריך נתב אלחוטי שיתחבר למודם מסוג אלקטל(5 נוריות - ספיד טאץ הום - מודם רשת) אחד שיספק לי את הבטחון שצריך על מנת שאנשים לא יגבנו ממני אינטרנט, טווח קליטה רחב מספיק לבית קומתי(המחשב השני יהיה חדר ליד אך יהיה נחמד אם יהיה אינטרנט גם קומה אחת למטה - ראיתי את המוד הזה עם הנייר כסף ורשת יתושים...לא אכפת לי לבצע...), אחד שלא יגביל את השימושים שלי באינטרנט - משחקי רשת והורדות ויאפשר לי לנהל את חלוקת רוחב הפס(אפשרי בכלל?). הנתב יתחבר עם כבל רשת למחשב שלי נכון?לא אכפת לי שהוא יהיה ליד וגם המודם יהיה ליד... אצטרך גם המלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד דיי ישן(המחשב הנייד יהיה אצל אחותי, היא סטו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by mic,

אז ככה אני מנוי ביס ויש את המבצע שמוסיפים 84 לחודש אם יש לי את חבילת הסרטים(יש) ומקבלים את האינטרנט המהיר ב256KB אז השאלה שלי :המחיר זול והכול, אבל האם 256 KB זה מספיק? איך יהיו הפינגים במשחקים ברשת? גלישה והורדה...? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היום יש לי ראוטר וכרטיסי רשת בתקן G ומהירות 54MBPS , האם מהירות הגלישה באינטרנט תשתפר (חבילת גלישה של 10M), במידה ואחליף אותם לתקן N ומהירות 300MBPS?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, אני רוצה לבנות רשת ביתית בין 2 מחשבים שיש לי, הבעיה היא שאני צריך לשתף עוד 2 מדפסות שיש להם IP ואין באפשרותי לשנות למדפסות את ה IP שלהם, וה IP שלהם לא בסיגמנט של 196.168. חשבתי להגדיר IP נוסף כדי שזה יעבוד אבל זה לא מצליח לי. מישהו יכול להסביר לי או אולי לתת הצעה לפיתרון?

• 11 תגובות
    • 5.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.