רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת, האם מישהו מכיר את המודם הזה? האם הוא טוב, גרוע, וכו.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפי אתר Symantec, ישנה המלצה כללית לחסום את פורט 135. איש איש וסיבותיו הוא, יחסום בעזרת או לא בעזרת Fire wall אינטרנטי חינמי. אני לדוגמא חסמתי את פורט 135 בעזרת הנתב הביתי תחת קטגוריה של Ip Filter. תעיינו היטב בתיעוד המתלווה לנתב ע"מ ליישם בצורה נכונה חסימת פורטים. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/security/Content/8205.html בהצלחה לכולם ותודה לצוות הנפלא של האתר.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! ככה , יש לנו 3 מחשבים בבית כולם עם כרטיסי רשת......כבלים CAT5 מוכנים..... עכשיו יש מודם שאפשר לפרוץ - להפוך לנתב ואז רק לקנות HUB או SWITCH, אך אני מעדיף לקנות נתב טוב כמו שצריך לעתיד . עכשיו ההגבלה הכספית שלי היא בערך 300 שקל לנתב..אז יש 2 אופציות : 1. למצוא אחד זול זול זול 2. לקנות מחול. אני מעדיף לקנות בארץ כמובן אז מצאתי פה אחד http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=BR-6004&Cat2Cat1ID=47&Cat2ID=139&aff=zap# במחיר די סביר (269 ש"ח) והוא נראה לי טוב אני לא כל כך מבין בזה בגלל זה רציתי להתעייץ איתכם ! אני מעוניין (אם אפשר..) להגדיר לכל מחשב אחוזים מרוחב הפס (לי 70% לאחותי 15% ולאחי 15% חחח ;D ) אנחנו על ADSL 1.5 מגה ביט ככה שזה לא רע בשבילהם כל אחד…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ב-win xp במרכז העזרה קראתי שלא ממליצים לעשות רשת באמצעות האב שמחובר לאינטרנט. רציתי לדעת עד כמה זה לא בטוח, האם זה מסוכן ממחשב יחיד שמחובר לאינטרנט (בלי קשר לזה שאם פורצים למחשב אחד, השני גם כן פתוח לפריצה)? האם קל יותר לפרוץ לרשת ביתית כזאת? האם ה-FIREWALL של ה-XP שמגדירים בהתקשרות לאינטרנט מספיק על מנת להגן על שתי המחשבים ברשת? לפני הרשת אני אישית לא השתמשתי בפיירוול ולא פרצו לי אף פעם, אז אני יודע שזה לא משהו שקל לעשות (פריצה) ולא כל אחד יכול לעשות זאת. תודה לכם!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם המהירות סבירה? במה המהירות תלויה? מה צוואר הבקבוק פה? כי מגה לשניה זה ממש איטי לדעתי..... כבר עדיף לצרוב..... איך הגיוני שעל דיסק אפשר לצרוב יותר ממגה לשניה וברשת אני מעביר ככה בין 800 קיי ל-1 מגה בשניה? או שמשהו פה לא תקין?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בעיה ברשת שהקמתי. מדובר בשני מחשבים שמחוברים בניהם בכבל מוצלב ומריצים windows XP. הגדרת הרשת בוצעה באופן אוטומטי ע"י אשף הגדרת הרשת. ICS עובד, והפינגים קטנים מאפס אלפיות השניה. עד כאן הכל טוב ויפה. אבל..... שיתוף הקבצים והמדפסות לא עובד. בדקתי שיש תיקיות שמוגדרות כמשותפות וגם שכל הפרוטוקלים בהגדרות הרשת מסומנים ב-V (כולל את file and printer sharing). כשאני לוחץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" במחשב שהוא שרת ה-ICS, מופיע רק המחשב המדובר. כשאני לוחץ על אותו הדבר במחשב שהוא לקוח ה-ICS, מופיעה ההודעה: "אין אפשרות גישה אל MSHOME. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים ואני רוצה לעשות רשת ביניהם כולל שיתוף האנטרנט.... אני לא רוצה לקנות נתב או משו כזה... אז אפשרי לשים במחשב הראשי 2 כרטיסי רשת...ובשני המחשבים האחרים יהיה כרטיס רשת אחד שיתחבר לראשי בעזרת כבל מוצלב....?? יענו אני צריך שיהיה לי קשר רק בין הראשי לשניהם...אני לא צריך קשר בין שני המחשבים.... (אם זה משנה אז במחשב הראשי יש לי אקס פי פרו ובשניים האחרים יש לי 98SE) נ.ב. אם זה בלתי אפשרי אז יש דרך אחרת לעשות רשת בין 3 מחשבים ללא נתב / מרכזייה?? 10X
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים. יש לי שתי מחשבים והכל(שתי המחשבים והמודם) מחוברים ל-SWITCH. הבנתי שבשביל להשתמש בשיתוף אינטרנט של ווינדוס צריך שבמחשב אחד יהיו שתי כרטיסי רשת כאשר אחד מהם מחובר למודם ואחד למחשב השני/סוויץ'... האם יש דרך לשתף את האינטרנט בתצורה הנוכחית (שהכל מחובר לסוויץ')? (אני לא מתכוון ל-PROXY, אלא שיתוף כמו זה של ווינדוס) תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי בעיה... פירמטטתי לידידה שלי את המחשב והכל טוב מאוד (זה ווינדוס אקס פי אם מותר לציין..) עכשיו הבעיה היא בהתקנת הדרייבר של המודם או כרטיס הרשת אין לי מושג בדיוק מה ואיך. נתחיל מזה שיש לה מודם של חברת Thomson (מי שמעוניין יכול לראות כאן: http://drivers.matavtv.net צד שמאל הכי למטה). אני כמעט בטוח שהמודם מתחבר דרך USB אבל מכיין שאף פעם לא ראיתי מזה בעצם כרטיס רשת אז אני לא יכול להיות בטוח במאת האחוזים (אבל מכיון שיש לי בעצמי USB אני מאוד חושב שזה USB). עכשיו מה עושים?? ניסיתי דרך ה Device Manager שנמצא בלוח בקרה למצוא משהו שקשור במודם ואז לעשות Driver Update וככה פשוט להתקין את הדרייבר למודם שהורדתי מהאתר של מתב אבל אין שם שום דבר שקשור במודם!! בקטע של הסימ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהפרש של 10 שקל אני יכול לבחור בין אדימקס לבין די-לינק נתב של 4 פורטים...מה לקחת ? הדגם של הדי-לינק : DI-604 הדגם של האדימקס אני לא מוצא כתוב רק נתב 4 פורטים... מה לקחת ? אני יודע ש-2 החברות אמורות להיות מעולות...(המחיר בערך 300 שקל לשניהם) , כרגע ממה שידוע לי הדי-לינק אמור להיות יותר איכותי אבל אני לא בטוח לכן אני שואל ! בתודה , תומר.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום כאשר אני משתף את החייגן לאינטרנט - אינטרנט זהב, כבלים. אני לא מצליח להתחבר ומקבל את ההודעה: שגיאה 769: the specified destination is not reachable כאשר אני מוריד את השיתוף אני כן מצליח להתחבר. אני משתמש בראוטר של CNET(אני לא חושב שזה קשור - הראוטר לא יכול לחייג לבד רק בDSL) אשמח לקבל עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת בין 2 מחשבים עם כבל מוצלב (המחשב הראשי-WinXP Pro והלקוח-Win98 Se). אני רוצה להתקין פיירוול, אז אני צריך להתקין אותו רק על המחשב הראשי או על שניהם? ובהזדמנות, מה עדיף: Norton Internet Security או Norton FireWall ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי ראוטר אלחוטי בבית (של אדימקס) והצלחתי לתקשר בין כל המחשבים. אני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט (בזק בינלאומי, ADSL) ואני לא יודע מה ההגדרות שצריך לכתוב ב PPTP GATEWAY מישהו יודע?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי לפני כמה חודשים התקינו לי בבית ROUTER ושני המחשבים מחוברים אליו וגולשים מצויין ... איך ישנה בעיה אחת ... מאז התקנת הראוטר ,הוא כאילו עשה FIREWALL ואני לא יכול לא לשלוח ולא לקבל קבצים דרך ה ICQ MSN Messenger יש מושג ?
-
שלום יש לי רשת ביתית בבית בין 2 מחשבים. האם יש אופציה בווינדוס לפתוח חון שיחה (כמו irc) בין שני המחשבים, לדוגמא שפתאום יצוץ חלון שיחה במחשב השני שברשת ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קוראים לי גל ואני חדש פה. יש לי בעיה ושאלה. simla101שאלה: פתח פה דיון לפני כמה ימים בשבילי בנוגע לפתיחת פרטים בפייר וואל שבראוטר של מודם אלקטל השחור. כשאני מנסה לפתוח פורט הוא רושם לי faild o create static port xxxxx כשהאיקסים מציינים את מספר הפורט. אני באמת צריך לפתוח פורטים מסויימים........ מה זה ואיך אני פותר את זה? בעיה: נגיד שאני צריך לפתוח את הפורטים האלה: מינימום פורט 6881, מקסימום פורט 6889. זה אומר שאני צריך לפתוח את כל הפורטים בין שני המספרים האלה או רק את שניהם? ואם זה את כל הפורטים, האם יש דרך לפתוח את כולם ביחד, או שאני חייב להכנס לtelnet כל פעם ולפתוח כל פעם אחד אחד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מודם של כבלים עם יציאת USB ויציאת רשת. חשבתי לחבר לכל מחשב יציאה וכך שניהם יהיו מחוברים לאינטרנט ואני אוכל להעביר בינהם מידע. זה אפשרי, ואם כן באיזה מהירות זה בערך? והאם יש עוד איזה דרך? אולי באמצעות USB בין שני המחשבים? אם כן מה צריך בשביל זה?? ד"א אני מעדיף לא לפתוח את המחשב ולחבר הארדיסקים...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן עד היום התחברתי למודם ישיר אקטקום 1.5 מגה אבל ניתקנו את זה ועכשיו אני מתחבר מנטויזן 750 קיי, האינטנט עד שהוא מגיע אליי צריך לעבור קודם בכבלים 50 מטר. הכבל מתחבר לסוויץ, שמתחבר לראוטר שמתחבר למודם (מודם ורואטר לא במבנה שלי) בכל מקרה אני מקבל 200 פינג בקאונטר ואני לא יכול לשחק... לפעמים זה יורד ל70 אבל בכל זאת זה אחרי הרבה זמן 1. האם אורך החוט משנה? 2. האם העובדה שיש לי סוויץ' משנה? 3. יש פתרון? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי ADSL עם מודם פנימי כאשר שאר המחשבים מקבלים דרך SWITCH את האינטרנט ויש שיתוף דיסקים אני עובר לכבלים ושמעתי כי המודם שלהם מתחבר ישירות ל- SWITCH 1) האם זה נכון ? 2) איך אני חוסם כניסות לרשת בייתית בחיבור כזה? 3) איך אני שולט על המודם של הכבלים? 4) מה עוד נחוץ לי לדעת? בתודה, יהודה
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כיום אני לקוח של נזק עם שירות ADSL ואני מעונין לעבור לכבלים ולהמשיך לעבוד עם הראוטר שלי ,בעבר היה לי בעיה ולא הצלחתי להתחבר לכבלים עם חייגן בתצורת L2TP או PPTP בשום מצב בכבלים אלא רק חיבור קבוע ללא חייגן. היום רוב הספקים לא רוצים לספק חיבור קבוע וצריך להלחם עבור זה.. אז רציתי לדעת אם אני עובר אם יש בכלל אפשרות לעבוד עם הראוטר ,קניתי אותו בחול ועדכנתי לו קושחה לפני כחודש מהאתר שלהם . אם יש משהו עם הראוטר וחיבור כבלים ועובד ללא בעיה אשמח לשמוע ,אני פשוט לא רוצה לפול פה כי הראוטר הזה הוא באמת אחלה. ועוד דבר האם 012 מספקים חיבור קבוע ללקוחות שלהם בכבלים? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי על התוכנה הזאת שלדעתו דורשת פחות משאבים מהמחשב מאשר זון אלארם למשל ולדעתו היא הכי טובה רציתי לדעת מה דעתכם? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר של אדימקס בהוראות התקנה כתוב שצריך להתקין דריברים מדיסק השאלה היא אם הוא לא יעבוד בכלל בלי ההתקנה? והאם יש כרטיסים שיעבדו בלי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה...אני מנסה כבר כמה ימים להתקין רשת בבית...קניתי מארה"ב ראוטר של BELKIN ובדקתי אותו....(אלחוטי)..והוא עובד עם איי.די.אס.אל...אבל לי בבית יש כבלים והוא לא מצליח לעבודה בשיטה של הכבלים...מישהו יכול לעזור לי?!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אני רב כל הזמן עם אחי על המודם אצל מי הוא יהיה במחשב כדי לגלוש האם רשת ביתית קווית לא אלחוטית כי לאחי יש חדר בממ"ד ולי זה רגיל האם אנחנו יכולים עם רשת ביתית +נתב וכל העניין לגלוש בו זמנית ? אם כן האם המהירות מתחלקת לשתיים ? וגם איזה דברים נוספים רשת ביתית יכולה לעזור לי תענו לי דחוף כי אני צריך להחליט היום?
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום ... ניכנסתי באינטרנט לראוטר דרך כניסה ל- 192.168.0.1 עכשיו אני יודע איך לפתוח שם את הפורטים הרצוים אבל אני לא יודע מה השם משתמש וסיסמא שלי כדי לקבל גישה לראוטר ! איך אני יכול לגלות אותם ? תודה בכל מיקרה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-