רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם ספקית האינטרנט 012 וגם את שירותי הראוטר הם סיפקו לי, ושאלתי אותם אם אני יכול לדעת את הסיסמא של הראוטר שלי והם אמרו לי שזה לא חלק מהמדיניות שלהם לתת סיסמאות לראוטרים, אבל זה נראה לי ממש מטומטמם שכל פעם שאני רוצה לקדם את הפורטים שלי אני צריך להתקשר אליהם. יש מצב שמישהו יודע את הסיסמאות שהם משתמשים בהם או דרך לגלות את הסיסמא של הראוטר שלי? הראוטר הוא מחברת edimax אם זה עוזר. תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע, קבצים זה דבר חשוב. קבצים דורשים לא מעט משאבים, דוגמת כוננים קשיחים, בקרים, קירור טוב וכו'. כיום, המערכת הראשית שלי מריצה מספר לא מועט של קשיחים (וישנם גדולים ונכבדים ממני), חלקם על בקר חיצוני. הכל טוב ויפה, אבל אני צריך עוד. עוד מקום עוד מהירות עוד בטוחות אני שוקל לשדרג את המערכת ואת הרכיבים הבאים. 1. המערכת עצמה: יש ברשותי 2 אפשריות. הראשונה היא להתבסס על שילוש 775 שזרוק לי בצד. השניה היא להתבסס על הSR-2 ולבנות שרת די מפלצתי, בלאו הכי אני מתכנן על מערכת חזקה חדשה והSR-2, מתיישן. החיסרון הוא צריכת חשמל יחסית גבוהה ביחס לפתרונות אחרים, בעיקר בגלל צמד המעבדים (שגם ככה לא הכי חסכוניים שיש). 2. שדרוג הקשיחים והבקר: נכון להיום, למעט מערך RAID0 עבור המשחקים,…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית, שאחד מהמחשבים מתחבר למודם B-focus router 270pr והמחשב השני מתחבר דרך המחשב הזה. עכשיו יש לי בעיה שאני לא יכול לארח משחקים באינטרנט באף אחד מהמחשבים ואמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים, מישהו מוכן להסביר לי איך אני עושה את זה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום חברים. אני בבעיה. אני עם חברת Time Warner. כדי להוריד את עלויות ההתקנה, שלחו לי ציוד לבית. הציוד כולל: - מודם (Motorola SURFboard SB5101U) - נתב כבל שמגיע מחוץ לבית (שחור, עם פין בסוף ואום), כבר נמצא. נתבקשתי לחבר את הציוד ולהפעיל את "האינטרנט". - חיברתי את הציוד - קודם מודם מאושר על ידם. ואז נתב. הכל טוב ויפה, רק שאני לא מצליח לגלוש. על האייקון של הרשת האלחוטית (למטה, ווינדוס 7) מופיע סימן קריאה צהוב. האם אוכל להיעזר בכם? ראוי לציין שמצאתי את כתובת ה IP, הקשתי אותה בשורת הכתובת של הדפדפן, והגעתי להגדרות של הנתב. Belkin. עד כאן הכל טוב, אבל לא יודע מה עושים עכשיו כדי להשיג גישה לאינטרט. תודה!!!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום דבר ראשון רציתי לשאול האם קווי זהב טובים. דבר שני רציתי לדעת מה ההבדל בין ADSL לכבלים ומה בעצם יותר טוב? כי נציגת הלקוחות אמרה לי שכבלים יותר טוב.
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אם אתם מגיבים גם, אז תרשמו אם אתם מרוצים מהתשתית, איך השירות, האם יש ניתוקים או בעיות, וכו'...
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן. אני מתחבר כרגע מניו יורק. בכדי לצפות בשידורים מחו"ל, ניסיתי לשחק עם הPROXY של האקספלורר (דרך tools/options/connections/lan settings/proxy server) ועכשיו אני לא מצליח להעלות את דף הבית שלי, אתר WALLA. כל שאר האתרים עולים כמו שצריך, וWALLA עובד אצלי בבית במחשבים אחרים. הודעת השגיאה כותבת שInternal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request ו- Apache/1.3.37 Server at now.walla.co.il Port 80 מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בו גם כראוטר כאשר אני מחובר דרך תשתית של כבלים ולא בזק ?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. ראיתי את הבעייה בלאן של 3DV שהייתי מחובר לרשת אך לא יכולתי לראות סרברים אחרים בתוך הרשת.. אבל כשמישהו הביא לי אייפי יכולתי להכנס.. עכשיו אני אצל חבר ומחר אנחנו עושים מיני לאן פרטי ועכשיו ניסינו לשחק ביחד ואני פשוט לא רואה את הסרברים והבעייה שגם אני לא מצליח להתחבר ישירות לסרבר.. אני מחובר לרשת ב100% יש לי אינטרנט... שיניתי את הworkgroup לאותו דבר כמו של חבר שלי וזה עדיין לא עובד.. מה הבעייה FFS =( תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט אלחוטי בבית קפה שלי ואני מעוניין שבכל פעם שמישהו מתחבר אליו כשהוא פותח את הדפדפן הוא יראה מסך עם תנאי שימוש וילחץ אישור יש לי ידע ב HTML ואני יודע כיצד לכתוב דף כזה השאלה היא כיצד אני גורם לראוטר להציג את הדף הזה בכל פעם שמישהו מתחבר. ראית את הדבר הזה במספר מקומות ציבורים בהם יש רשת גם אם מדובר בקניה של ראוטר מיוחד אני מעוניין לבצע את ההשקעה הזאת אנא כוונו אותי לאיזה ראוטר צריך לחפש תודה
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני סובל מבעיית סטרימינג, אני בטוח שכולם מכירים את העניין. לוקח שנה לטעון קליפים/סרטונים....מפסיק וממשיך וכל השטויות האלו. השאלה שלי היא האם יש משהו במחשב עצמו שאפשר לעשות כדי לשפר את זה? אני יודע שהניתוב בארץ לחול הוא חרא ואין הרבה מה לעשות, אבל אפילו ב-2 בלילה בקושי מצליח לטעון סרטונים.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי משרד שמתעסק בהנהלת חשבונות וראיית חשבון. במשרד שישה מחשבים שמחוברים לרשת ללא שרת (תשתית קווית שמחוברת לרכזת ולראוטר) שמשתפים קבצים ביניהם לאחרונה הוחלט לעשות שינוי במשרד לעבור לתוכנות יותר חדשות שיעבדו ברשת להוציא את כל הניירת מהמשרד ולהפוך הכל למדיה דיגיטלים( לקנות סורקים גדולים וכ"ו) הדרישות הם שרת חיצוני שיוכל לתת לי שיתוף תוכנות ודטה בייס וגישה מרחוק לנתונים -ממחשב נייד או מהמחשב בבית(התשתית כבר קיימת) שאלתי היא איזה חומרה אני צריך כדי לבצע את זה. איזה שרת? איזה תוכנה? ומה העלויות.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לפתוח פורטים עם הראוטר הזה, לפחות לא לאימיול. הוא אפילו לא נותן lowid אלא פשוט לא מתחבר, וכשהוא כן אחרי הרבה מאוד ניסיונות ידניים ( כלומר על ידי לחיצה ספציפית על שרת מסויים ), הוא מראה שיש לי high id אבל אני רואה שהוא לא מקבל שום חיבורים נכנסים או יוצאים ואי אפשר לבצע חיפוש בכלל. הבעיה הזאת התחילה מעצמה לפני כמה זמן כשלפני כן לא הייתה לי שום בעיה עם אף תוכנה, פשוט הגדרתי תפורטים ב-virtual server -> port forwarding והראוטר "ציית" והכל עבד בובה. אפילו ניסיתי להגדיר את המחשב כ-DMZ Host וזה לא עזר. מה לעזאזל אפשר לעשות? ה-uTorrent דווקא כן עובד מאז שאני על DMZ, בלי שהייתי צריך להגדיר פורטים ספציפיים כמובן. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לכלבים 3/278, ויש לי בעיה מציקה מאוד, אני מוריד מהמחשב שלי במקסימום 280 וזה כולל אתרי בדיקות מהירות ישראליים, וכמה הורדות בו זמנית, ואני אמור לקבל מן הסתם יותר... ~375, במחשב השני ברשת שמחובר אלי בכבל מוצלב אין בעיה והוא מוריד על המהירות המקסימלית ללא שום בעיה, יש לציין שהמודם כבלים גם מחובר למחשב שלי, אין לי שמץ של מושג איך הבעיה הזו צצה פתאום, ושיחזור מערכת לא יעזור לי כי אין לי שיחזור לנקודה מוקדמת יותר מה 7 לנובמבר (וגם אז הייתה הבעיה המדוברת) ולכן זה לא ממש יעזור לי... יש לי במחשב מותקן NOD32 וזון אלרם, ככה שלא נראה לי שספייוור, סוס טרויאני, או וירוס כלשהו חדר למחשב ושיבש לי את הקונפיגורציה, אין לי שמץ של מושג איך לתקן את הבעיה, וממש לא בא לי לפרמט את…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מבקש המלצה לראוטר תומך כבלים + חייגן l2tp + תמיכה בריבוי חיבורים של תוכנות p2p האם האדימקס 6204wg יתמוך במה שביקשתי תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה מעצבנת בפתיחת פורטים כל פורט שאני פותח נחסם אחרי זמן מסויים. אני מדבר על פורטים של UTORRENT. אני מחובר ב-ADSL דרך בזק בין לאומי. הראוטר הוא ROTAL RTA 1025W ויש לי רשת בין שני מחשבים. כל ה-פיירוואלים מכובים.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. כבר תקופה מסויימת שהאינטרנט שלי נופל לעיתים תכופות, קורה בערך 3 פעמים ביום. אני מחובר כעת לבזק ובזק בינלאומי במהירות של 10 מגה. כמו כן מותקן פילטר בנקודת ה ADSL. תחילה הייתי עם הראוטר+מודם של ROTAL שסופר לי ע"י בזק. הראוטר הזה ישן מאוד והיייתי בטוח שהבעיות מגיעות מכך שהוא ישן מאוד. בתקופת הראוטר הנ"ל נורית ה ADSL נכבתה והייתי צריך לכבות את הראוטר בשביל להחזיר את האינטרנט. לאחר מכן הייתה תקופה שכל הנוריות דלקו ולא נראה כאילו הייתה תקלה כלשהי אך החיבור אבד בשני המחשבים המחוברים אליו ישירות עם כבל ושוב רק ריסטרט היה פותר את הבעיה. אגב המחשבה שהבעיה היא בראוטר כי כל הנוריות דלקו, קניתי לפני מספר ימים ראוטר+מודם חדש של Edimax - AR-7284WnA. לצערי הבעיות לא הפסיקו, וכעת נו…
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי +ECI BFOCUS 352 כתובת הנתב הוא 10.0.0.138 מוגדר למחשב (מחובר עם כבל) כתובת סטטית על 10.0.0.2 וכן גם בנתב. בנוסף לזה, עבור האלחוטי הגדרתי טווח כתובות בנתב ע"י DHCP 10.0.0.50 - 10.0.0.100 במחשב שלי ישנו פירוול הרגיל של XP, וכמובן הפורטים פתוחים כמו שצריך גם בנתב וגם במחשב. שאני עובד עם אימיול למשל הכל עובד פיקס ויש לי חיבור מעולה עם מזהה גבוה כל הזמן גם שאני מכבה ומדליק את המחשב. פעם בשבוע אחותי מבקרת אצלי בבית ומגיעה עם לפטופ אלחוטי וכשהיא מתחברת, הופ אני במחשב שלי יש מזהה נמוך כשאני מדליק את האימיול. איך???? הרי יש לי כתובת סטטית ומוגדר גם פורטים כמו שצריך והכל עובד פיקס כל הזמן. ורק שמישהו מתחבר אלחוטי אני אקבל מזהה נמוך וביומן יש הערה שיש לי בעיה בהגדרו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לראוטר שיאפשר לי את הפעולות הבאות: 1. חיבור שתי רשתות WAN, אחת אינטרנט והשניה רשת ארגונית (מרוחקת) שאינה מחוברת לאינטרנט 2. ביצוע ROUTE של כתובות IP מסויימות לרשת הארגונית 3. חיבור VPN מרחוק לראוטר (דרך האינטרנט) שיאפשר גישה לרשת הארגונית 4. שליטה עד כמה שניתן בגישה של המחשבים ברשת הפנימית לרשתות השונות אשמח לקבל הצעות למכשירים שיכולים להתאים... מה דעתכם על Cisco RV042G ? האם הוא מתאים לצרכים שכתבתי?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני הולך לפרמט את הדיסק ולהתקין את מערכת ההפעלה Windows XP - Prof התקנה חוזרת (בכדי לרענן את המחשב שמותקנות עליו יותר מדי תוכנות - לא עקב תקלה). אני מעוניין לגבות את הגדרות כרטיס הרשת שלי, החייגן וכד' בכדי שלאחר ההתקנה לא אצטרך להגדיר הכל ידנית (כתובות IP ת שרתי DNS וכד'). האם יש דרך לבצע זאת?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
האם אפשר לבנות רשת אלחוטית רק בעזרת 2 כרטיסים אלחוטיים? והאם שיתוף האינטרנט יהיה הרבה יותר איטי מאשר אם היה לי ראוטר עם 2 כרטיסי רשת אל חוטיים.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב השני שיש לי בבית, ועכשיו אני רוצה ליצור רשת אלחוטית לשני המחשבים. במחשב הראשי, אני משתמש המון בביטורנט, ומעט יותר באימיול. חשבתי על הנתב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=35199 לפי התגובות בזאפ, הבנתי שלא מומלץ לעבודה עם ביטורנט, בגלל ריבוי החיבורים וחוסר היכולת שלו להתמודד איתם. עד כמה זה נכון? כדאי לי להוסיף לתקציב ולקנות משהו יקר יותר? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות איתו אגב? תודה
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום עד לפני שבוע היה לי אינטר נט במהירות הורדה של 2.5 מגה והעלאה במהירות של 192 קילובייט מה שאומר 315 הורדה ו-19 העלאה. אתמוול בערב בנק הפועלים הציעה לאמא שלי הצעה מענינת..: מהירות הורדה 2 מגה והעלאה 256 מה שאומר הורדה במהירות 280 והעלאה במהירות של 32. החבילה שבנק הפועלים מציעה עולה 15 שח פחות לחודש...ממה שהינו משלמים. האם עשיתי את הצעד הנכון בכך שהסכמתי להצעה של בנק הפועלים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה בנוגע לאימייל יש ברשותי דומיין ואיחסון ואני מתלבט בין שני דברים ואשמח לעזרה. אני יכול להגדיר מספר כתובות אימייל דרך ההוסטינג, השאלה היא, גוגל מספקים שירות דומה, בחינם, ומאפשרים לך ליצור מספר כתובות מייל עם אליאס של שם הדומיין. השיקול המרכזי שלי הוא שמחר יתכן ואעבור חברת איחסון ואצטרך להעביר את כל כתובות המייל + אאבד את המיילים שצברתי עד כה, לעומת זאת בגימייל הדבר ישאר קבוע כל עוד הדומיין ברשותי. אשמח לדעות בנושא. תודה
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
איך אני יכול לקבל/לקנות מבזק נתב ALCATEL 510? ??? ??? ??? בתודה orlupo
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-