עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת ראוטר. תשתית הוט ונטוויז'ן, ללא חייגן, 12Mb כרגע (עדיף ראוטר שיוכל לתמוך גם במהירויות גבוהות יותר) 2 חיבורים קווים, חיבור אלחוטי למחשב נייד ולסמארטפון. דירה קטנה, לכל היותר קיר אחד (לא ממד) בין הראוטר למחשב. רצוי קרינה מינימאלית, ורב הזמן השימוש הוא בעיקר בחיבור הקווי ולא באלחוטי ולכן מעדיפה שאפשר שהחיבור האלחוטי יהיה ניתן לכיבוי. האם כדאי לקנות את אחד הראוטרים של TP-Link או EDIMAX שבמבצעי Black Friday ב KSP ? (גם ראוטרים אחרים באים בחשבון, בדקתי וכנראה שהמבצע הזה די חסר משמעות, לפחות חלק מהדגמים עולים באייבורי בלי הנחה כמו ב KSP אחרי ה"הנחה") האם יש מבצעי BF אחרים משתלמים יותר לראוטר ? תודה רבה ! עדי

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Elad Rodrigues Lopes,

אהלן אני מעוניין ברכישה של מתאם רשת על חשמל (PLC), ורציתי שתמליצו לי בבקשה על האופציה הכי משתלמת במחיר ואיכותית שאפשר להשיג בארץ ושתיהיה זמינה לרכישה מיידית בלי הזמנות וכאב ראש, דרך אגב אני גולש על 100mb הורדה ובסביבות ה3mb להעלאה אם אני לא טועה, תשתית של הוט ואם אני לא טועה גם הספק.

3. Started by ToMeRv32,

ממש לפני כמה דקות מת הראוטר בבית, D-link dsl 2650u של בזק. עשה מעט בעיות בעבר אך בסה"כ סיפק אותנו. אני צריך המלצה לראוטר כלשהו (עדיף המלצה לכמה דגמים דומים אפילו מחברות שונות למקרה שלא יהיה). הדרישות - לפחות 4 יציאות חוטיות (4 מספיק), אינטרנט אלחוטי מאובטח וכניסת usb היא אופציה מועדפת. מחיר לא מוגבל פשוט אין צורך במשהו מעבר למה שציינתי. המהירות כרגע בבית 15MB, כמובן שאין צורך במשהו שתומך במהירויות הזויות שלא אתקדם אליהם. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אני מחפש המלצה ל- AP. יש לי ניסיון טוב עם D-Link (וקצת פחות טוב עם Edimax) בתחום. אבל אמרתי שאבוא לכאן להמלצות. אז אם יש דגמים מומלצים אשמח לשמוע. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אהלן. אני מעוניין לרכוש מגדיל טווח אינטרנט שנכנס לשקע חשמלי אחד והמכשיר השני מקבל את המידע מהשקע החשמלי השני בקומה השניה. חשוב לי גם שהנתונים יועברו באמצעות LAN גם ביציאה בשקע בקומה השניה. יש לכם המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אני משתמש תוכנה Internet Download Manager וטורנט. אבל מוריד בקושי 6-2 מגה מהירות. יש לי 100 מגה ובוקסהוט + בזק בינלאומי אם הוט עשו הגבלה מהירות? חבר שלי שיש לו 100 מגה בזק+בזק בינלאומי מהירות הגיע 10-8 מגה.. אם צריך לפתוח פורטים משהו?[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. לאחרונה מהירות הגלישה שלי נופלת ל 1.5/1 למספר שעות ביום/ גולש דרך 012 + HOT בחבילה של 12M, מחשב יחסית חדש עם ATI A10 KAVERI וחלונות 8.1 חוקי מהטכניון. אחרי תמיכה מ012 בשיחת ועידה עם הוט עברנו לחיבור ישיר והמהירות עלתה ל 3/1 - עדיין לא ברור למה. הנציגה של HOT ביקשה ממני לעלות ב-SAFEMODE והמהירות עלתה לערכים המוצהרים - אני בשוק . לשוס של היום, חשבתי מה הבעיה, הסתכלתי במוניטור של חלונות - אין חונקי רוחב פס כלל. בדקתי את הגדרות כרטיס הרשת, קיים דרייבר שנקרא AppEx Network Accelerator, מסתבר שAMD מתקינה אותו בהתקנה של חלק מהתוכנות של CATALYST. לאחר הורדת הסימון, המהירות חזרה לערכים המוצהרים. יצאתי חומוס, אבל התמיכה עזרה לי להבין את זה... מה אתם הייתם עושים? או למי לשלו…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by zoro9,

רכשתי אתמול את ה1043 V2 (כחול כהה) כדי שישמש כAP במקום נתב ישן Edimax 6425 בן 6 שנים שהתחיל לעשות בעיות. הנתב הישן היה מחובר למודם-ראוטר של בזק (netgear DGN2200) בצורה קווית דרך הWAN שלו והיה מוגדר כSSID נפרד. את הנתב החדש חיברתי בהתאם למדריך המעולה באתר של צ'יף כדי שישמש כAP לאותו SSID של הנתב של בזק. ביצעתי את כל השלבים במדריך וחיברתי את הקו מהנתב של בזק אל אחת מיציאות הLAN של הנתב החדש. SSID זהה עם הצפנה וסיסמה זהים, ערוץ שונה, DHCP בנתב החדש מבוטל והIP שלו שונה לתחומי הסגמנט של הנתב של בזק אך מחוץ לטווח החלוקה (נתב בזק: 10.0.0.138, טווח חלוקה: 10.0.0.1-10.0.0.32, נתב חדש: 10.0.0.139). הכל עובד בסדר, רק שיש בעיה אחת. האות נמוך גם יחסית לנתב הישן של אדימקס. אם קודם היית…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by URON,

כשעברתי לתשתית בזק (15 מגה) הטכנאי חיבר לי נתב d-link n 2760u e1 וכיום אני משלם עליו דמי שכירות חודשית ,ושאלתי האם אני יכול להחזיר להם אותו ולקנות בשוק מודם שווה ערך (לא זקוק לנתב) ,ולחסוך דמי שכירות? ואם כן , אז על זה מודמים אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Show_Time,

קניתי את הראוטר TP LINK WDR4300 לאחר שהבנתי שבאמת ביחס למחיר מדובר במוצר טוב. דיברו עליו המון ברשת במיוחד פה : http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=193413&postdays=0&postorder=asc&start=180 נטען שיש לו בעיית ניתוקים,משהו שאני כרגע כלל לא מרגיש גם עם קושחה "ישראלית",מה שעניין אותי לדעת זה האם פריצה הקושחה לגרסה "גלובאלית" תשפר לי את הטווח הקליטה? הבעיה היחידה זה שטווח הקליטה הממש חלש והרגיש לי בדיוק כמו בראוטרים שמקבלים מבזק,חשבתי שיהיה פה פער משמעותי אבל בכלל אין.. יש דרך לשפר קליטה לראוטר הזה? הוא נותן בתוך הבית (עם הרבה קירות בדרך) משהו כמו 7-8 מטר בלבד,ממש כמו ראוטר של 80 שקל... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by URON,

החלפתי תשתית לבזק וקבלתי מודם d-link n 2760u e1 וחבר טוב אמר לי, שכל האקר יכול בקלות לחדור למחשב שלי ,כי לא החלפתי סיימת ברירת המחדל של המודם: א. האם הוא צודק? ב. אני לא משתמש בראוטר (אלחוטי) אלא רק בקווי. ג. ואם צריך איך מחליפים סיסמא?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי לכולם, אני מנוי של הוט טריפל כבר באיזור השנה, לאחרונה התחלתי לשים לב שסרטונים ביוטיוב ואתרים לא עולים מהר כמו שאני מצפה מ- 30 מגה. בדקתי באתר של הוט את המהירות, והמהירות הממוצעת היא באיזור ה- 5-6 מגה. כמובן שהתקשרתי להוט, והתשובה שקיבלתי אחרי כל הנסיונות הרגילים של "בוא נכבה את המחשב, בוא נכבה את הראוטר" היא שמבחינת הוט הכל תקין ואין אצלי שום בעיה, לכן יש שתי אופציות: 1. להביא מחשב אחר לבדוק (WTF). הבחורה ממש התעקשה שאני אמצא מחשב אחר לבדוק איתו את המהירות, הסברתי לה בסבלנות שאין לי מאיפה להביא עוד פאקינג מחשב ושהכל היה בסדר עד לפני כמה ימים. 2. להביא טכנאי שיחבר את הלפטופ שלו, ובמידה וזה יימצא תקין אני אחויב ב-125 שקלים על קריאת שווא. הבעיה היא שבאותו ערב נכנסתי …

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by onetwo,

שלום, אין לי שום ניסיון עם XBMC ופשוט ראיתי לזה פרסום איפשהו. האם באמת אני מוריד את התוכנה הזאת למחשב, ואז יכול לראות כמעט כל סרט או סידרה? נשמע "טוב מדי מכדי להיות אמיתי"... האם זה באמת ככה? ו.. האם אין וירוסים כמו באתרים אחרים שבהם אפשר לראות סרטים? תודה!

14. Started by Katana,

שלום. יש 20% הנחה בKSP. האם אפשר המלצה לראוטר? (הוט/בזק) http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16905&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=12628&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16904&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0# http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=7166&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, בזק שדרגו לי את מהירות האינטרנט מ 40MB ל 100MB, בפועל מהירות ההורדה עלתה ל 55MB. 1. למה המהירות עלתה מבלי שאני אשדרג את מהירות הספק? (אני עדיין אמור להיות ב 40MB של ספק בזק בין לאומי) 2. המהירות שמופיע בהגדרות של הראוטר היא מהירות של תשתית או ספק? אני מדבר על זה: [TABLE=class: formlisting] [TR] [TD=class: form_label_col]B0 Traffic Type: [/TD] [TD]PTM [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: form_label_col] B0 Line Rate - Upstream (Kbps):[/TD] [TD]5024 [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: form_label_col] B0 Line Rate - Downstream (Kbps):[/TD] [TD]60035 [/TD] [/TR] [/TABLE] תודה! : )

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחובר היום לאינטרנט של בזק במהירות 100M ומשתמש במודם/ראוטר שלהם (D-Link 6740). מהירות ה-wifi שלי בדירה דיי עלובה ולא מתקרבת למהירות שאני מקבל בחיבור ישיר (סביב 10 בדר"כ). אני מעוניין לקנות ראוטר חדש ולהשתמש במודם/ראוטר שקיבלתי מבזק כמודם בלבד. לשם כך, יש לי שתי שאלות: 1. איזה ראוטר מומלץ במחיר סביר? קראתי פה בעבר על שימוש ב-1042/3 כראוטר. האם הראוטר הזה עדיין מומלץ או שיש מקבילים טובים יותר (במחיר דומה...). 2. מיקום המודם שלי היום לא מדהים בלשון המעטה: הוא נמצא במקום פינתי, עם קיר חיצוני ודי קרוב למקרר (הבנתי שיכול לגרום להפרעה לשידור). המודם הזה מחובר היום בחיבור רשת ישיר לממיר של YES הממוקם בסלון (עבור VOD). רציתי לשאול האם ניתן למקם את הראוטר …

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  17. אהלן, יש לנו היום תשתית + ספק הוט במהירות 100 מגה. ברשותנו מודם משולב ראוטר של הוט (HotBox). אנו חווים 2 בעיות: איטיות + ניתוקים. כאשר יש איטיות, רק המחשב שמחובר לראוטר עובד רגיל. שאר רכיבים: מחשב נייד, מחשב נייח, 2 פלאפונים - גולשים באיטיות מחרידה שבקושי מאפשרת לטעון דף אינטרנט. 1. האם יש לכם המלצה לראוטר טוב שאנחנו יכולים לחבר ל HotBox שישמש עתה כמודם בלבד? מדובר בדירה גדולה יחסית, אבל החדרים יחסית קרובים אחד לשני. 2. האם אתם ממליצים לעבור אולי לחייגן בהוט ליתר בטחון? 3. האם זה זה אפשרי לגלוש במהירות 100 מגה דרך Wifi בהנחה ויש כרטיס רשת במחשב של 100 מגה וראוטר של 100 מגה? נציג שירות טען שמהזרות 100 מגה ניתנת רק למחשב שמחובר ישירות למודם, וזה נשמע קצת מופרך ש Wi…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by sxs,

שלום לכולם, אני עובד עם תוכנת הטורנט Deluge ועד היום השתמשתי ב- UPnP המובנה והפורטים נפתחו. אני לא יודע מה השתנה אבל זה הפסיק לעבוד, הפורט לא פתוח למרות שהוא מוגדר אוטומטית בנתב בכל עליה מחדש של התוכנה. כיביתי את ה Windows firewall כדי לשלול שהבעיה משם, אז כרגע זה נראה בעיה מהנתב. ראה תמונות... רעיונות לפיתרון?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי אנשים, עברתי דירה והגיע הזמן לעשות כאן אינטרנט. בהתחלה הייתי סגור על בזק בין לאומי + בזק 40 מגה (אזור ה 100-110 שקל). קראתי כאן קצת וראיתי שלא מעט מאוכזבים מבזק ולמרות שאני שונא את הוט פתאום הם שוב אופציה. העניין שעד לפני חודש גרתי 200 מטר ליד והיו לי לא מעט בעיות עם הוט.. ניתוקים לשעות, פינגים גבוהים וכו' - האם בגלל שזה בקירוב גם כאן יהיו לי אותם בעיות? ובכלל.. בעיקר לפינגים לחו"ל (משחקים) יש עדיפות לחברה כלשהי כרגע? מעדיף לא להשקיע יותר מ 100 שקל על ספק+תשתית. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. המחשב מחובר באלחוטי לנתב, ברגע שאני קצת מעמיס הורדות (HTTP\FTP\TORRENT), הנתב נחנק ומקבל קישורית מוגבלת. עד שלא מבצעים לו אתחול מחדש (כיבוי והדלקה) הרשת לא חוזרת לפעול באותו מחשב. (שאר המכשירים ממשיכים לגלוש...) הנתב הזה הוחלף כבר מספר פעמים. אני רוצה לדרוש שיחליפו אותו בנתב סדרה גבוהה יותר וטוב יותר. איזה נתב של TPLINK לא יעשה לי את הבעיות המתוארות? חשוב שתיהיה קליטה רחבה כמו ב- TL-WR1043ND. תודה

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by oferd20,

אני מחפש מגדיל טווח לשקע חשמל הכי טובה וקליטה הכי חזקה כי בבית שלי יש דו קומותיים בקומה ראשונה יש קליטה טובה ואחד ראוטר לסלון ומטבח ואחד מגדיל טווח בחדר בקומה שניה יש קליטה פחות טובה, מה אתם ממליצים לי את איזה מכשיר יותר טוב ובטוח? אני רוצה שמכשיר בלי יוצר רשת חדשה כי אני רוצה שיהיה לי רשת אחת בבית. תודה על תגובתכם.. עופר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני תמיד הייתי מחובר לבזק (גם ספק וגם תשתית) ובשבועיים האחרונים שמתי לב לירידה דיי משמעותית במהירות הורדה. פעם תמיד שהייתי בודק באתרים כמו SPEEDTEST או סתם מוריד טורנט הייתי רואה שיש לי 15 מגהביט , ומוריד על 1.6-1.7 מגהבית. בשבועיים האחרונים שמתי לב שאני מוריד על 1-1.1 מגהבית והלכתי לבדוק יום אחרי יום והמהירות ירדה באופן קבוע ל 10 מגהביט.. שהתקשרתי אתמול לשירות לקוחות הבחורה אמרה לי שאני אכן משלם על 15 מגהביט אבל הם בעצם מתחייבים על 7.5 מגה ביט , וכנראה שאני מקבל רק 10 ,אבל לפי דעתי זה בולשיט אני יודע שהם מתחייבים רק על 7.5 אבל פעם תמיד תמיד היה לי 15 למה בשבועיים האחרונים זה ירד ל 10 ולא זז משם ? היא הציעה לי לשדרג תמהירות ל 40 מגה ב "חינם" (ייצא בסוף שאני משלם לבזק עוד …

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by n00kie,

אז הבעיה היא כזו - יש לי ארבעה מחשבים (נייחים) בבית, שניים מחוברים קווית לראוטר שנמצא קומה מעל (ה-הכי קרוב וה-הכי רחוק) ואני מקבל בהם 100/2 יציב יחסית. שניים מחוברים בWIFI לראוטר בעזרת כרטיס USB TL-WN722N. הראוטר הוא HOTBOX (יוחלף שבוע הבא לHOTBOX 2, למרות שזה לא ישנה כלום), והמרחק מהחדרים עם שני המחשבים בWIFI הוא 10 מטר ובערך 6 מטר קו אוירי, כשהאות צריך לעבור דרך קיר או שניים די משמעותיים. הבעיה היא שכרגע אין אפשרות להעביר כבלים ושני המחשבים שמחוברים בWIFI מקבלים 5~ DL עם קפיצות פינגים מגוכחות ולפעמים אפילו ניתוקים. מה האפשרויות שלי? להבנתי זה לחבר את הכבל במחשב בקומה למטה לראוטר נוסף שיהיה נקודת גישה (לא מעוניין לחבר את אותו המחשב בWIFI בשום צורה), להשתמש במגבר או להעבי…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by golde,

True Fiber ניראה שהשרות הוא סימטרי בהלאה והורדה בניגוד לבזק והוט http://www.unlimited.net.il/services/default.aspx?servicecategory=isp משהוא ניסה ויש לא דעה?

25. Started by Ymac,

שלום. ברשותי הראוטר הנ"ל. עקב בעיות בימים האחרונים וגם עקב גילה המתקדם של הקושחה שלו (שנה) מצאתי שיצאה בחודש שעבר קושחה חדשה שמתיימרת לסדר את הרבה בעיות ולהחזיר לי את התמיכה באפליקציית המובייל של TP-LINK בכל מקרה, כמו ישראלי טוב שמח וטוב לב, פניתי לאתר הישראלי של TP-LINK וחיפשתי את הקושחה המתאימה (שמסרסת את הראוטר) הורדתי ו...הוא לא מסכים לעדכן. שגיאה 18005 מפה הורדתי: http://www.tp-link.co.il/support/download/?model=TL-WDR4300&version=V1 הנה סקרינשוט: אשמח לעזרה. אולי בסוף אתייאש ואעשה מעשה קרימינלי כגון "לנצל את המיטב מהראוטר" AKA לצרוב קושחה אמריקאית \ קוד פתוח, מה שיעלה לי באחריות.

• 19 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים