עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by .AloN,

אני מעוניין לשתף את שני המחשבים שיש לי רק לצורך אינטרנט. עכשיו אמרו לי שהדרך הכי טובה למקרה הזה היא לקנות 2 כרטיסי רשת ולחבר ביניהם. רציתי לדעת אם זה ישפיע על מהירות המחשב (לא הגלישה) ? והאם זה ישפיע על מהירות ההורדה גם כאשר המחשב השני לא מחובר באותו רגע ? ואם תוכלו להביא לי מדריך קצר על הדרך שבא צריך להתאים את כל הפונקציות בין שני המחשבים זה יהיה ממש נהדר. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום , אני מחפש ראוטר בתקציב 200-300 , אפשר עם חריגה . הדברים שאני צריך דגש עליהם : 1. שלא יהיה התנתקויות , יש לי עכשיו ראוטר שכל הזמן מתנתק הרבה פעמים אולי זה בגלל שהוא מתחמם מהר אני לא יודע . 2. כמה שפחות לאגים במשחקי רשת עכשיו איזה עוד דברים צריך לדעת מתי שבוחרים ראוטר חדש, אני לא יודע ממש איזה דברים צריך ממש ? תודה מראש , אבי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by alfus73,

הגדרתי פורטים בתוכנה ואת אותם הפורטים הגדרתי בראוטר עם IP מתאים. אני גולש תמיד ב- LowId למעט המקרים שבהם אני מסמן בתוכנה Use Punp to setup ports. אין לי firewall או כל תוכנה אחרת שחוסמת (למיטב הבנתי). מישהו יכול להסביר למה?

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. בוא נגיד ככה אתר ממוצע - כמה דברים הוא יודע עלי ? ואתר ברמות גבוהות יותר- מה הוא יכול לדעת עלי ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by LRa,

חג שמח, הייתי שנתיים עם 014. הייתי מאוד מרוצה אבל אתרים כמו יו-טיוב זחלו. לפני שבוע עברתי ל-012 ויו-טיוב טס וגם האינטרנט מאוד מהיר. הבעיה היא ש-utorrent הפסיק לעבוד כמו שצריך. למי אתם ממליצים לעבור?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מתלבט בין שני הראוטרים האלו, את Draytek אני פחות מכיר ולכן אני מתייעץ. הראוטר של Draytek יצא לפני שנתיים, שמבחינתי זו יכול להיות חסרון, היתרון שלו הוא שימוש בווקטורינג, השאלה אם בזק כרגע מאפשרת להשתמש בטכנולגיה הזו ? לTDW9980 אני נותן את הממשק היותר נכון, אפשרות לOpenWRT ובעצם איתו יש לי יותר ניסיון חיובי. מבחינת הרשת שלי, היא מורכבת מ4 מחשבים שמחוברים קווית, מתוכם 2 עובדים בצורה קבוע, אחד מהם שרת מידע וגיבוי שכל הבית משתמש בו, מחשב נייד נוסף שמחובר אלחוטית במרחק בערך של 7 מטרים מראוטר וכמובן פלאפונים וטאבלטים וכל הטרארם הזה. בגדול מה שחשוב לי זה יציבות ואמינות, כרגע הראוטר שלי יחסית ישן Linksys WRT54 (האגדי) מתחיל לגסוס ומחפש לו תחליף הולם שגם יחליף את המודם של בזק…

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. היתה לי קפיצת מתח של החשמל בבית, עקב הקפיצה המודם והנתב אתחלו את עצמם (דבר שקורה אני כבר לא מתרגש) אבל היום הנתב פשוט לא מצליח להתחבר. שאני מחבר את המודם ישירות למחשב אין שום בעיה עם החיבור לאינטרנט כך שזה לא בעיה במודם, ניסיתי להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר, reset לנתב, עדכון מחדש של הקושחה... כולם ללא תוצאה. זה מה שהוא נותן לי (בתמונה) בלופ שממשיך. אין לי בעיה לגשת לנתב ע"י כניסה למסך הקונפיג... אז wtf ??? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. השטלתי על מחשב מרוחק , ואני חיב להדפיס ממנו מסמכים ,ואני רוצה להדפיס ממדפסת שמחוברת למחשב השולט, והגדרתי בהשתלטות שישתמש במשאבים מקומיים ,וכשאני מנסה להדפיס ,הוא מראה לי את המדפסת ברשימה של המדפסות ,אבל בפועל הוא לא נותן להדפיס ,הוא כותב הודעה שלא ניתן להדפיס בגלל בעיות הגדרה . למשהוא יש רעיון מה צריך להגדיר עוד . תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by RobiNooB,

הבעיה היא כזו ! עד עכשיו הכל היה בסדר כל עוד היה לי את המחשב שלי עם 1.5M אינטרנט ומחשב שני בכבל מוצלב שמקבל אינטרנט ומוגבל ע"י נטלימיטר ל 40 קיי הורדה 2 קיי העלאה ..... עכשיו המצב הוא כזה , קנו פה נייד וגם הוא צריך אינטרנט מה שאומר שמבחינתי ניגמרו ימי הבטפילד 2 ..קאונטר וכו נכון ? (פינג גבוה ..יהיו קפיצות פינג כל הזמן) דבר שני זה בעצם השאלה שלי 2 מחשבים זה פשוט -כולה כבל מוצלב אחד ו2 כרטיסי רשת (אחד אצלי אחד במחשב השני) עכשיו.... איך אני עובר ל 3 מחשבים ? חייב ראוטר או שאני יכול לקנות עוד כרטיס רשת ולשים במחשב שלי ולהעביר גם אינטרנט (כמו הקיים היום בעצם) למחשב שלישי בכבל מוצלב ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. העלתי את המהירות שלי מ5 מגה ל10 מגה אחרי הרבה זמן שחיכתי לNGN שיהיה בשכונתי הצנועה. לפני כן הייתה לי בעייה בכלל להיכנס לפורטל, הייתי מצליח להתחבר עם @1 או @2 אבל לא מצליח להגיע לפורטל בחיבור ישיר עם המודם וגם עם מחשב אחר זה נוסה. בקיצור אחרי שעשו כאן את התשתית של NGN הפורטל לבדיקת מהירות כן פועל וכשעוד הייתי ב5מגה על התשתית של NGN אתמול גם הייתי מקבל מהירות הורדה טובה ומהירות העלאה סבירה ופינג רצח של 510. לדוגמא הייתי מקבל מהירות הורדה של 5.3 ומהירות העלאה של 450 שזה בגדר הסביר אבל PING של 510-515. בקיצור אחרי שראיתי שיש לי את התשתית של הNGN היום עברתי למהירות של 10 מגה ואכן המהירות הורדה שלי תקינה לחלוטין אני מקבל בערך 10.4 בממוצע ומהירות העלאה של 680Kbit שזה מאוד נמוך ו…

• 11 תגובות
    • 6.6k צפיות
  11. בעצתכם קניתי את התב Wrt54GL והוא הגיע היום. פעלתי לפי המדריכים (עד כמה שהצלחתי) והוא אמר לי שהוא לא גילה את החיבור לאינטרנט.רצוי לציין שאני N00B מוחלט בעניין. הגעתי לקטע שהוא מבקש ממני להכניס DNS ועוד DNS וכל מיני IP למניהם ופשוט אין לי מושג מה לעשות. הראוטר הקודם היה משהו ישן של EDIMAX שנכנסתי להגדות שלו ורשמתי פשוט את כל מה שהיה רשום. אני מעוניין להקים קודם כל רשת חוטית מאחר והגדרות הרשת האלחוטית יכולות לחכות.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום לכם, אתם יכולים בבקשה לתת לי (אם אתם מכירים) שרת שאפשר להעלות אליו קובץ של 600MB חינם? בתודה :-*

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הציוד המדובר: ראוטר: Edimax Br-6424n מעודכן לקושחה 1.58 מהאתר של פיקוק. כרטיס רשת: Edimax 7727In, דרייבר מעודכן ל XP Pro מהאתר של Edimax, התוכנה שאיתה אני סורק רשתות היא Edimax Utility. כשהראוטר מוגדר לעבודה בתקן B+G+N כרטיס הרשת מתחבר וניתן לגלוש. כשאני מגדיר את הראוטר לעבוד בתקן N בלבד, אני רואה את הרשת שלי כשאני מבצע חיפוש, אך כרטיס הרשת לא מוכן להתחבר - לצורך העניין הורדתי גם את האבטחה האלחוטית שלי לשם הבדיקה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. כבר שבועיים אני מתרוצץ בין חנויות בניסיון להשיג את השאריות של הגירסה הרביעית בארץ. הייתי ביותר מ10 חנויות. לרובם היה במלאי נתב WRT54G. לכל אלה שהיה להם - הוא היה בגירסה 5!!! מישהו מכיר איזה חנות שעדיין מוכרים שם גירסה 4? יש איזה מישהו שיש לו גירסה 4 ולא איכפת לא להפרד ממנה תמורת תשלום? תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  15. שלום, מחפש פתרון לקליטה גבוהה של הרשת האלחוטית. מרוחק כ-30-40 מטר מהראוטר ואות הקליטה נמוך מאוד, מה האופציות לשיפור הקליטה? ראוטר אחר או מגביר אות כלשהו? תודה.

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. מה XP אני יכול רק לצפות בספריית PUBLIC שב WIN 7 אני לא מצליח לצפות בתיקייה שלי (שזה הכי חשוב לי בשיתוף) אני עושה SHARE לתיקייה שלי אבל זה לא משפיע בכלל אני אשמח לקבל עזרה תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by VegansXe,

אהלן חברים, יש לי כרגע ראוטר משולב מודם של Orange - סמארטבוקס VTECH שדרגתי את המהירות מ15MBPS ל40MBPS (סוף סוף יהיה גם upload 3mbps למרות שזה בדיחה לעומת חו"ל) הציעו לי 2 אופציות או לרכוש מודם VDSL בלבד ב99 ש"ח חד פעמי (ואז צריך להגדיר אותו כbridge) או לקבל ראוטר VDSL משולב מודם בחיוב זיכוי לשנתיים. הלכתי על האופציה השנייה - האם הם מספקים מספר דגמים יש משהו יותר מומלץ? תודה

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. אורח ^Rockford

אתמול אכלתי סרטים רעים עם האלקטל הזה. אז ככה... אינטרנט זהב כהרגלם, קרסו, אז היה לי משעמם והחלטתי שבא לי לעשות Set Defaults דרך ממשק ה Html ששולט על התוכנה הפנימית של המודם (אם לא פורמט... אז תעסוקה אחרת). ;D ובכן, כך עשיתי. "האם אתה בטוח"? OK... המודם קונפג להגדרות ברירת המחדל שמסתבר שהן פשוט... Nothing! למה הכוונה? אחרי אתחול המודם וסנכרונו מחדש עם הציוד במרכזת, כל ההגדרות נעלמו, אפס, כלום!!!... כל התפריטים של ה Routing, PhoneBook, PPTP על כל תוכנם, נמחקו! מן הסתם לא יכלתי לבצע סנכרון עם אינטרנט זהב מאז... המודם "שווק חיים". החלטתי להתקשר לחבר שלי על מנת שיקריא לי את ההגדרות ואזין אותן מחדש ידנית. אחרי 15 דקות שבהן נאלצתי לטמטם אותו, עדיין שום דבר לא עוזר... ה RE…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אהלן חבר'ה, אז ככה: אני משתמש בתוכנת Azureus כדי להוריד מוזיקה וסרטים. היה לי פעם נתב של Edimax, שם הכל עבד נפלא. לפני כמה חדשים קניתי 3Com 3CRWER100-75 (בשל הטווח האחלוטי המוגדל שלו). אני לא מצליח לפתוח פורטים שם. אני מושכנע שאני עושה את זה כמו שצריך, אבל בבדיקת פורטים של Azureus וגם באתר http://www.canyouseeme.org מופיע לי "connection timed out," זאת אומרת שהפורט חסום.. זה קורה לכל פורט שאני מנסה לפתוח. מישהו נתקל בבעיה הזו בנתב הספציפי הזה ומצא פתרון? בנוסף, תוכנת הAzureus די משביתה לי את האינטרנט. כשהיא מופעלת, חצי מהזמן אתרים בכלל לא עולים. ברגע שאני סוגר אותה, הכל חוזר לפעול כרגיל. גם ההורדות בתוכנה ממש איטיות (בדקתי את הקבצים הספציפיים שאני מנסה להוריד במחשב אחר, …

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. אני מיתכוון לערוצי חדשות זרים וחינמיים כמו BBC CNN NBC ABC . שמעתי כבר שאפילו youtube מאפשרים צפייה בתכנים באיכות גבוהה 720P -כך שיתכן וכבר בזמן הקרוב יהיה ניתן לראות את הערוצים שהזכרתי קודם באיכות סבירה. http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1385550 מצד שני,אני יודע שתשתית האינטרנט בארץ מפגרת בשנים רבות אחרי מדינות המערב,כך שיש לי ספק רב אם זה יתאפשר בארץ בעתיד הקרוב ולכן אני מתלבט אם כדאי לי להתקין צלחת לווין פרטית בעלות של 1350 שקל. האם יש דרכים\אתרים שאפשר לראות את הערוצים שהזכרתי למעלה ב-LIVE ובאיכות סבירה של לפחות רזולוצייה של 800 על 600 ? תודה

21. Started by Iv0ry,

אני מחובר בראוטר לאינטרנט סמייל ואני חווה בעיית פינגים גבוהים זה מכבר חצי שנה. ניסיתי לדבר איתם והם טוענים שבגלל שמחשב אחר מחובר לראוטר זה גורם לעלייה בפינג. האם יש ביסוס לדברים אלה?

• 11 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. Started by nondos,

שלום התחלתי פרוייקט מסויים כחלק מהפרוייקט אני רוצה לבנות תוכנה שתדע לסרוק ב newsgroups האם יש למשיהו מושג האם זה אפשרי ואם כן כיצד מנועי החיפוש של ה newsgroups עובדים? חיפשתי ב rfc אבל לא מצאתי תשובות תודה

23. 1. גולן טלקום בוחנת את האפשרות להיכנס לתחום התקשורת הקווית, האינטרנט והטלוויזיה. הבחירה בתשתית של בזק יכולה לתת לה יתרונות מוספים רבים. במידה והניסוי יצליח, האם יש סיכוי שגולן טלקום תעשה בתחום הקווי את מה שעשתה בתחום הסלולר? http://www.themarker.com/technation/1.2065677 2. אמיתי זיו, כתב התקשורת של THE MARKER מסקר את פרויקט הסיבים האופטיים בסטוקהולם. הפריסה של הסיבים בעיר הבירה של שוודיה מכסה 90% מהבנינים ועושה שימוש במודלים עיסקיים מורכבים. אני עדיין סקפטי לגבי סיכויי ההצלחה של הפרויקט הזה בישראל. http://www.themarker.com/technation/1.2064998

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. יש לי ראוטר של 2wire. המחשב שלי מחובר ישירות לראוטר והמחשב של אחי מתחבר דרך Phoneline (PNA). בקיצור הבעיה היא שהמחשב שלי לוקח את כל הפס. אח שלי משחק במשחק רשת (CS), ברגע שאני פותח לדוגמא סתם דף אינטרנט וזה טוען אותו, זה משתמש בכל הפס וכך נוצר מצב שלאח שלי יש לאגים ופינגים גבוהים בקטעים שאני טוען אתרים. שלא נדבר על הורדת קבצים שזה אני כבר מגביל בעזרת תוכנה חיצונית שנקראת NetLimiter. רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה.

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by michael1232,

יש לי שני מחשבים אחד נייח ואחד נייד בשניהם יש win 7 הגדרתי לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm אבל עדין לא מצליח להתחבר לרשת הביתית. ניסית גם את פותר הבעיות של win ללא תוצאות.6 כמה פרטים המחשב הנייד מחובר למחשב באופן אלחוטי ובמפת הרשת במחשב הנייד הוא מזה את הרשת כולל המחשב הנייח וליהפך. השאלה שלי היא למה הוא לא מצליח לזהות את הרשת הביתית?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.