עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני במת"ב ואני מוכרח להתחבר דרך החייגן.... האם גם אתם מוכרחים להתחבר דרכו?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

יש לי מודם אמביט של הכבלים, ויש לו 4 יציאות: CABLE\TV(מחבר את המודם לאינטרנט כבלים), POWER(חשמל) ENET(שמחובר בכבל רשת לכרטיס רשת) וUSB. השאלה שלי היא, האם ניתן במקום להוסיף למחשב הנוכחי כרטיס רשת על-מנת הפיכתו למחשב LAN שיספק אינטרנט למחשב אחר, לחבר את המחשב השני עם כבל USB כלשהי לתוך הכרטיס רשת\חיבור USB. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by bv_beaver,

טוב זה העניין, לחבר שלי יש XP והוא מנסה לעשות Internet Sharing בעזרת 2 כרטיסי רשת במחשב שלו ואחד במחשב של אח שלו... הבעייה שהוא לא יודע איך!!! :'( עזרה איך לעשות את זה בבקשה...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. ובכן אני רוצה לעשות רשת בין 3 מחשבים וכמו כן לאפשר גם שיתוף אינרטרנט בכבלים. דיברתי עם זיגזג והם אמרו שכדי לי לקנות סוויצ', יש להם לדוגמה של גי'ניוס. ואז אני מחבר את ה - 3 מחשבים לסוויצ' ואחד המחשבים נשאר כמאין שרת שהוא חייבת להישאר פתוח על מנת שהאינטרנט יעבור.. עכשיו הבנתי שאם יש ראוטר הוא הוא מתנהל כשרת ולא צריך להשאיר את אחד המחשבים פתוח. בזיגזג אמרו שאין להם עוד ראוטארים כי עדין לא אישרו את זה בארץ ורק עכשיו התחילו לאשר בשביל ה- ADSL. בכל אופן רציתי לשאול לגבי המכשירים הבאים: Linksys Cable/DSL Router with 4-Port Switch ערכתמתחילים להקמת רשת 100Mbps Network Starter Kit 5Port Desktop 10/100M Switch רציתי לשאול האם מספיק לקנות את הראוטר הזה ואת ה SWITCH של ה 5 פורטים בשב…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Haflo,

מחשב דיי חדש (המפרט כרגע לא רלוונטי) עם Win98SE ומודם Fritz ISDN, הבעיה היא שהמודם מותקן, יש חייגן ואת כל הפרוטוקולים, אני מצליח לבצע חיוג (Bezeqint), המחשב מבצע זיהוי משתמש וכניסה למערכת, ואני מתחבר אבל....שאני בא לגלוש דרך ה Explorer אני מקבל הודעת שגיאה: Server not found or DNS Error אני מצליח לעשות ping ל Gateway, אני מקבל IP, התקנתי מחדש את כל הפרוטוקולים והדרייברים. למישהו יש מושג? מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by 69,

בעיה שנתקלתי בה בבית הורי : WIN XP PRO SP2 מחובר ל ADSL דרך מודם אלקטל 510 המשמש כנתב, ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי, 750K הבעיה שנתקלתי בה היא שלעיתים חלק מהאתרים עולים, וחלק לא עולים (404). ביצעתי בדיקה, וזה לא בגלל שהאתרים נפלו (אני מדבר גם על אתרים כמו YNET, YAHOO וכו'), אלא פשוט פתאום חלק עולים וחלק לא. כדי לשלול את אופציית הטעינה מה CACH, קבעתי שהאקספלורר יטען תמיד דף חדש, ניקיתי את ה CACH ואת ההיסטוריה, והשתמשתי ה CTRL+F5 כפשוט חלק עולים וחלק לא... ולאחר כמה דקות זה מסתדר... מישהו יודע מדוע ?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום לכולם. אני משתמש במודם USB דגם ALE 150 שכחתי את השם של החברה אבל אני בטוח שתדעו על מה אני מדבר... ואני זוכר שאמרו לי בבזק סטור שהוא עד מהירות של 750, למקרה שאני ירצה לעשות אינטרנט מהיר יותר. עכשיו, התחברתי היום לברק ושם אמרו לי שהמודם הזה הוא בכלל עד מהירות של 2 או 2.5 מגה, אז מי ניראה לכם צודק?

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by B.D.B,

[ltr]I upgraded my Alcatel SpeedTouch home into a pro and now I'm lucky if BitTorrent hits 10kb/s. it's not that I doesn't download at all, it does but very slowly around 3kb/s usually. I could be just bad sources, but it's not likely, since I've tried many different torrents. and besides that I've noticed another thing, when BT is running on this computer, even if it only downloads a total of 10bk/s, the other computer can't even surf normally, though this one can. general info: 1.5Mbps connection Alcatel SpeedTouch "Pro" Edimax 10/100 8 Port Switch XP SP2 with connection limit set to 1000 SP2 Firewall Azureus BT client[/ltr]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום. אבא שלי מעוניין לעשות בבית רשת אלחוטית, לשימוש ביתי ועיסקי, בין שלושה לחמישה מחשבים. השאלה שלי, מה היתרונות/חסרונות ברשת אלחוטית, האם זה "שווה" והאם יש לכם המלצות לספקית זו או אחרת (ספקית שתאפשר לי להנות ממשחקי מולטיפלייר ברמה גבוהה אך עדיין תאפשר להוריי גלישה מהירה למטרות עיסקיות).

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי יש לי היום שני מחשבים שמחוברים ברשת ע"י XP INTERNET CONNECTION SHARING ע"י כבל מוצלב. למחשב הראשי יש 2 כרטיסי רשת, אחד מחובר למודם כבלים והשני מחובר בכבל מוצלב למחשב השני. הכל עובד מצוין הייתי רוצה להוסיף מחשב נוסף שיוכל להשתמש באינטרנט (למחשב החדש יש כרטיס רשת והוא מריץ XP SP1 כמו שאר המחשבים) איך אני יכול לחבר גם אותו לאינטרנט בלי לקנות ראוטר ולשנות את ההגדרות של הרשת הקיימת? (לא חובה שמחשב #2 יכיר את המחשב החדש) האם אפשר לעשות את זה עם HUB פשוט? אם כן אז איך? ואיזה כבלים והגדרות צריך? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by cdrw1024,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מודם (פנימי או חיצוני) ל ADSL . חישפתי ברשת ואין כמעט אף חנות שמוכרת את זה. מישהו מכיר איפה אפשר לקנות ? ואם כבר אני שואל, יש איזשהו מודם מומלץ במיוחד ? תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אז המקרה ככה: יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד, בנייד יש 802.11G ויש לי מודם מוטורולה SB4200 מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה שיתוף אינטרנט ורשת בין שתי המחשבים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by maverick,

האם בשביל רשת אלחוטית בבית (מחשב נייח+מחשב נייד) אני צריך ראוטר אלחוטי, WAP או שזה בעצם אותו דבר?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Obg1,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לראוטר טוב, עם לפחות 6 כניסות או יותר... לכל מי שמכיר ויכול להמליץ וגם לתת לי קישור לאתר שממנו אפשר לקנות. תודה.

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  15. טוב ככה נתחיל במה שיש לי: נתב לא "מזוהה" לא יודע מאיפה הביאו אותו , חברת okeynet xg-2000 802.11g יש לי כרטיס רשת של edimax ew-7128g יש לי אינטרנט בכבלים, ספק נטוויזין ויש לי גם 012. הנתב לא תומך בl2tp אבל בpptp מודם terayon יש קשר בין הכרטיס לנתב אבל אני רוצה יצאה לאינטרנט ואני מנסה כבר ממש המון זמן אבל בלי הצלחה :kopfpatsch: הינה התמונה מה"קינפוג" של הנתב. והגדרות אייפי והכל ויש גם תמונה של הכרטיס רשת שמראה שיש חיבור תגידו לי איך למלאה ומה לעשות בבקשהההההההה תודה רבה למי שינסה לעזור :yelclap: אני שובר את הראש המוןן זמן [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  16. מישהו יודע אולי מתי כל הספקיות עוברת לזה במקום ipv4 ל ipv6 .. שמעתי שהיום אפשר גם לעשות את זה לבד.. יש למישהו מוגש איך?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dorh21,

אני גולש באינטנט של הקיבוץ ואני גולש מאחורי נתב כולשהו. וחסמו לי את הפורטים של האימיול. איך אני יודע איזה נתב יש לשרת בקיבוץ על מנת שאני יוכל לפתוח את הפוריטם? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ASDA2SD,

איזה ספקית אינטרנט הכי טובה בארץ? :-\

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מה יש לכם להציע כי נגמרת לי ההתחייבות עוד מעט בא.זהב.. אני ב 1.5 ADSL אז ככה התקשרתי ל"ברק" שם הציעו לי 39 בלי התחייבות ל1.5 ADSL אותו דבר רק באינטרנט זהב אבל עם התחייבות.... השאלה היא אם אפשר לסחוט אותם עוד טיפה....חחחח??

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. שלום לכולם ! אני מחפש לקנות ראוטר בשביל רשת ביתית הרשת מכילה שלושה מחשבים,כמו כן אני צריך שהרואטר יתמוך באינטרנט דרך כבלים כי ככה אני מחובר. כיום יש לי HUB שמשתף את שלושת המחשבים ,אבל כדי לקבל גישה לאינטרנט אני צריך שהמחשב הראשי יהיה דלוק כל הזמן (וזה לא נח) תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  21. האימיול מוריד לאת ואני לא יודע איך אפשר לגרום לו להוריד מהר יותר.עזרה?

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לבנות רשת ביתית בין 2 מחשבים שיש לי, הבעיה היא שאני צריך לשתף עוד 2 מדפסות שיש להם IP ואין באפשרותי לשנות למדפסות את ה IP שלהם, וה IP שלהם לא בסיגמנט של 196.168. חשבתי להגדיר IP נוסף כדי שזה יעבוד אבל זה לא מצליח לי. מישהו יכול להסביר לי או אולי לתת הצעה לפיתרון?

• 11 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. Started by ASDA2SD,

אני משלם 89 שקל לחודש לכבלים על 1.5 זה מחיר רגיל? כי זה ניראה לי יקר

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  24. שלום ~! אני חייב עזרה דחוף ונראה שכל הזמן מתעלמים והדיונים שאני פותח והם שוקעים ! תראו, יש לי בעיה, אני עם כבלים 1.5 ו-012... הבעיה שלי היא שמדיי פעם ולפעם, בתדירות לא סדירה ולעיתים דיי רחוקות אבל לפעמים תכופות לאינטרנט קורסת התקשורת לאיזה 5-10 שניות ואז חוזרת.. זה בא לידיי ביטוי ב 9090129012 פינג... ככה שבמשחקים הכל קופא ורואים אנשים נתקעים בקירות ואז זה חוזר אחרי כמה שניות ואני מגלה את עצמי מת סתם !! בתוכנות דיבור או ההורדה רואים שהפינג לתוכנה קופץ פתאום ל-2193129129 פינג וגם שמפעילים אקספלורר הכל נתקע ואין תגובה צריך ללחוץ כמה פעמים ENTER על האדרס כדי שזה יכנס ויגיב כי זה נופל כל הזמן ! מה אפשר לעשות ? בהתחלה חשבתי שזה הראוטר ! אך לא ! חיברתי ישירות למחשב וזה גם …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by shy26,

שלום לכולם! מעונין לדעת אם יש למישהו את השירות הנ"ל?והאם זה עובד בלי בעיות (ניתוקים, דיליי בשיחה..) בתודה מראש שי

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.