עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. wtf??? מה זה אומר לגבינו, האנשים שנגיד הולכים להזמין עוד שבוע כבלים מתבל?? מה יקרה?? אני לא הבנתי כלום כי רק עכשיו הם מתחילות עם האינטרנט כל אחת ומה הם ישר מתאחדות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. קיבלתי מהעבודה של אבא שלי כרטיס רשת לא חדש ולא ישן כל כך ואני לא יודע אם הוא יהיה טוב בשבילי זה הדגם שלו (מה שהיה רשום בזיהוי חומרה של ווינדוס) : Intel® PRO/100+ Management Adapter מישהו יודע מה זה? האם זה טוב או רע? והאם אני יוכל להשתמש בזה מתי שאני יקבל את האינטרנט בכבלים? בבקשה תענו לי!! (מצטער על השאלות, פשוט אני לא מבין גדול בכרטיסי רשת ורשתות...)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by yanme,

טוב כנראה שב 3 חודשים הבאים אני לא יעשה adsl או כבלים אז אני רוצה לקנות מודם טוב שיהיו לי פינגים טובים (סבירים למודם רגיל 150-200) כרגע אני חושב לקנות u.s robotics אני יודע שזה מודם טוב רציתי לדעת אם זה בחירה נכונה ? ד"א המודם שלי עכשיו הוא על הפנים (56k אבל חברה דפוקה יש לי פינג 350-400 ויש כל 4 דקות קפיצה ל-םינג200) זה מבאס!!!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by dw,

בחרתי להתחבר ל YES + WOW והם אמרו לי שאפשר לחסוך ולחבר את כרטיס הרשת לבד. אז קניתי את הכרטיס, ואני מאד מבקש שמישהו יעזור לי, איך בדיוק מתקינים אותו, כי אני לא מבין ממש כלום בנושא הזה. כתבו תשובות בפורום או דרך ה ICQ 128944483 . תודה מראש, ואחלה פורום!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אורח ^Rockford

אתמול אכלתי סרטים רעים עם האלקטל הזה. אז ככה... אינטרנט זהב כהרגלם, קרסו, אז היה לי משעמם והחלטתי שבא לי לעשות Set Defaults דרך ממשק ה Html ששולט על התוכנה הפנימית של המודם (אם לא פורמט... אז תעסוקה אחרת). ;D ובכן, כך עשיתי. "האם אתה בטוח"? OK... המודם קונפג להגדרות ברירת המחדל שמסתבר שהן פשוט... Nothing! למה הכוונה? אחרי אתחול המודם וסנכרונו מחדש עם הציוד במרכזת, כל ההגדרות נעלמו, אפס, כלום!!!... כל התפריטים של ה Routing, PhoneBook, PPTP על כל תוכנם, נמחקו! מן הסתם לא יכלתי לבצע סנכרון עם אינטרנט זהב מאז... המודם "שווק חיים". החלטתי להתקשר לחבר שלי על מנת שיקריא לי את ההגדרות ואזין אותן מחדש ידנית. אחרי 15 דקות שבהן נאלצתי לטמטם אותו, עדיין שום דבר לא עוזר... ה RE…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, אני רואה בזמן האחרון דיונים בין adsl לכבלים אפשר לקבל פעם אחת את ההבדל במהירויות ואת ההבדל בחיבור וכמובן במחיר

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by InspectorGadget,

יש לי רק מחשב אחד - לא רשת... ויש לי אדסל מודם כרטיס רשת של אלקטל בחבילה 0.5 של אינטרנט זהב... עכשיו... אני מוריד די טוב... רק הפינג שלי לא טוב חשבתי אולי שאם אני יהפוך ל- PRO אז הפינג יהיה יותר טוב... האם כדאי להפוך את ה- ADSL ל- PRO מבחינת פינג ובכללי ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by asili,

נכנסתי לאתר של 012 וראיתי על מבצע חדש זה סדיוק הזמן שאני צריך להתנתק מנטויזיון ולעבור לספקית אחרת יש לי כמה שאלות על המבצע של 012 * זה 15 דולר לחודש על איזו חבילה? * עם יש לי את המודם אז אני עדיין יש לי התחייבות כלפיהם? * אשמח לשמוע דעה ממשהו שכבר התחבר למבצע שלהם והיה לו מודם

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by DarkStar,

לפני כשבוע שקיבלתי את ה ADSL - שידרגתי אותו לגירסת PRO לבדי ... הכל עבד טוב ויפה חוץ מההורדות ... ההורדות היו ממש נוראיות !!! ואני לא מתכוון שהקצב היה 6kb/sec אלא אני מתכוון לכך שהמודם היה עוצר וממשיך !! הייתי למשל מוריד ICQ הקצב היה עולה ל 50-60kb/sec הייתי מתלהב ומעלה חיוך על פני עד ש... הקצב ירד ל 0kb/sec ! ההורדה הייתה בקצב מקסימלי לכ 10-20 שניות ומפסיקה כלומר קופאת ( האינטרנט היה קופא עד שלא יכולתי לגלוש באותו זמן ! ) ולאחר כעוד 20-30 שניות הקצב היה חוזר בחזרה לקצב מקסימלי וקופא שוב ... כך חוזר חלילה עד שהקובץ הורד סופית ... הבעיה המובעת פה לפי מה שאני הבנתי היא לא חד פעמית ולא רק קרתה לי ... אלא לעוד עשרות אנשים אולי מאות קיבלתי הרבה תגובות מחברת אלקטל עצמה אך לשוו…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by omrisegal,

מישהו מכיר ראוטר טוב לכבלים, שנמכר בארץ במחיר נורמלי? (100$+\-)

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by useless,

אוקיי. לאחר שעקבתי אחר ההוראות בפרטי פרטים, החיבור אכן עבד. אבל מה? בבייתי ממוקם מחשב נוסף מבוסס חלונות (אני עובד על סלאק), שעד עכשיו ניזון משיתוף האינטרנט של המחשב הנוכחי ע"י כבל מוצלב וההגדרות הבאות: Gateway: 192.168.0.1 - למחשב החלונות הוקצה .0.2 הגדרות ה DNS הרגילות של הספק בו אני עובד, mask 255.255.255.0 אבל למרות שיש פינג בין השניים, השיתוף כבר לא עובד (באופן טבעי ובלתי מפתיע). אילו הגדרות אני צריך לשנות ולמה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Michael KL,

אם אתם מחוברים דרכם אז תכתבו בבקשה על כמה אתם מורידים מחו"ל ומהארץ והאם יש לכם תלונות עליהם בתודה MICHAEL KL!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. זה נכון??

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by dR-TraNce,

תשמו אני לא הבנתי את כל הקטע של הפינגים ונורא מעניין אותי ללמוד מזה ומה יותר טוב פינגים נמוכים או גבוההים! מישהו יכול להסביר מזה פינגים? איך אני בודק מה הפינגים לאתר מסויים? איזה פינגים נחשבים לטובים במספרים (גבוהה או נמוך)? ??? ??? ???

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי אנשים. בקרוב אני אחבר את הרשת שלי, כבר יש לי את רוב החלקים ויש כמה דברים שאני צריך לדעת.. הרשת נועדה לשתף שני מחשבים ולאפטופ לאינטרנט מהיר שיהיה מחובר למחשב הראשי. החלקים שאני אשתמש בהם: נקודת גישה אחלוטית> D-Link DWL-5000AP כרטיס רשת> Realtek 8029 Based 10/100 כרטיס רשת אלחוטי לנייד> D-Link DWL-A650 כרטיס רשת אלחוטי למחשב 2> D-Link DWL-A520 סוויטצ'> Linksys EtherFast Workgroup Switch 10/100 5-Port מודם> Alcatel SpeedTouch כבלי רשת> 3 - לא יודע איזה. טוב את כל אלה יש חוץ מהכבלים, ומספק כח שחסר לי למחשב השני.. כל החלקים של הרשת האלחוטית מסוגלים להגיע עד 70Mbps, תלוי במרחק. הנה תרשים של התכנון איך הכל יתחבר: אני יודע שהנקודת גישה צר…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by KoDkOd,

שלום , איך אני יכול לנצל את ה - ADSL 0.5 שלי? אני מרגיש שהוא לא מנוצל בכלל!!! ???

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by huber,

היום, חודש אחרי שנרשמתי למבצע החדש של נטוויזיון (הכולל מודם ADSL מתנה), התקשרתי לשירות לקוחות לשאל מה קורה עם המודם הנ"ל. ענתה לי בחורה מאוד חביבה שציינה שהיא רואה שאני כבר גולש בנימה די מאשימה. ששאלתי מה הקשר הגברת ציינה שמודם היא כבר לא תוכל לספק לי. לשאלתי מדוע, ענתה הגברת "אם לא מזמינים את החיבור ל ADSL דרכנו, לא מקבלים מודם". זועם שאלתי את אותה הגברת מה הקשר ולמה הדבר לא צוין בשיחה הראשונית עם נציג המכירות. הגברת טענה שכנראה אותו נציג הניח שאני מודע לכך... הניח?! האם אני אמור לדעת מראש את כל הפרטים ללא איזכור שלהם ע"י הנציג?! מה גם שאת החיבור הישן שלי הם מסרבים בכל תוקף לנתק... זה כחודש אני רודף אחרי כל מיני אנשים שם רק בשביל לנתק מנוי שאני לא מחויב אליו יותר! ON TOP…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אהלן. אז יש לי חיבור ADSL ב 500KB {עם קווי זהב} ןבמשחקי רשת הפינגים הממוצעים שלי עומדים על 300 ויותר האם זה נורמלי ויש דרך לשפר את זה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by nice-1,

באמת בזק בינ"ל השתפרו הרבה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by DJO,

אהלן, אני מחובר לרשת מהמחשב שלי ואח שלי גולש דרכי. רציתי לדעת האם אתם מכירים תוכנה שאני יוכל לקבוע נניח שאח שלי יוכל להוריד במקסימום 50KBS ככה שאם אני נניח משחק CS אז יהיה לי רוחב פס מספיק מובטח ואני לא אצטרך לצעוק לו שיבטל את ההורדות? תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. לא יודע מה איתכם אבל יותר מדי פעמים יוצא לי להתחבר, יעני יש את הסימן של שני המחשבים בסיסטם טריי אבל בטכלס אני לא יכול לגלוש ולא להתחבר לשום דבר... מוכר לכם הבעיה? ניסיתי כמה ספקים ואותה הבעיה.... אחי התקשר לתמיכה של 012.net והם אמרו שזה בעיה בwin98 ושאין להם מה לעשות... נראה לי מוזר, אני משתמש בwin98se עם כל העדכונים שיש וזה נראה לי מוזר מאוד... מישהו מכיר את הבעיה? דרך אגב, אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז אני גולש סבבה............. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. 149 ש"ח ל-6 חודשים ואחר כך 221 ש"ח לחודש החבילה כוללת חבילה של תבל מלאה + אנטרנט בקצב 750 ואין צורך לשלם לבזק 100 ש"ח זאת החבילה הכי זולה שיש היום מעניין איך יגיבו המתחרים כמו יס דרך אגב פניתי ליס והם היו המומים וכאשר הודעתי להם על הפסקה הם התחננושאתן להם זמן תגובה של 7 ימים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by pro,

הUPSTREAM שלי 0.95 והמקסימום 2.50 אני מיועש כבר

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Dj_Infernal,

אני רוצה לשים מחשב שרת בין המחשב שלי לבין המחשב אחי. אני כרגע מחובר ל ADSL ורציתי ששינו נוכל לגלוש באינטרנט לשנינו יש אותו כרטיס רשת ומערכת WinXP. המחשב שישמש כשרת הוא מחשב פשוט (לא משנה כרגע איזה) באופן כללי רציתי לדעת מה זה נותן לי אם אני שם שרת בין שני המחשבים ?(למרות שאני לא יודע לעשות את זה) ובאופן כללי מה אני צריך לעשות במחשב שמשמש כשרת ?(נניח שהוא ריק) ! אם למישהו יש איזה לינק למדריך בעברית זה יהיה מצוין .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. כרגע אני עובד ברשת, לא משנה איך היא עובדת. אני חושב על לעשות רשת (שיתוף אינטרנט, קבצים וכו') אבל שיהיה גם מחשב אחד שיתפקד כשרת אינטרנט (אתר, FTP וכו'). חשבתי על שני דרכים: דרך א': המחשבי "עבודה" (הDesktopים למיניהם) והשרת אינטרנט מחוברים לHUB שמחובר למודם אלקטל שמוגדר כPRO ולהגדיר בראוטר באלקטל שיפנה את הפורטים הנכנסים המתאימים (80, 21 וכו') למחשב אינטרנט (לתת לו את האייפי ברשת הפנימית). דרך ב': המחשבי "עבודה" מחוברים לHUB שמחובר לשרת אינטרנט (שבעצם מתפקד כשרת שיתוף אינטרנט) שמחובר למודם אלקטל בPPTP. השרת יעבוד בלינוקס ויתכן שבעתיד יוחלף הADSL בכבלים.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.