רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם אמביט של הכבלים, ויש לו 4 יציאות: CABLE\TV(מחבר את המודם לאינטרנט כבלים), POWER(חשמל) ENET(שמחובר בכבל רשת לכרטיס רשת) וUSB. השאלה שלי היא, האם ניתן במקום להוסיף למחשב הנוכחי כרטיס רשת על-מנת הפיכתו למחשב LAN שיספק אינטרנט למחשב אחר, לחבר את המחשב השני עם כבל USB כלשהי לתוך הכרטיס רשת\חיבור USB. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בחיים לא היה לי ראוטר ואין לי מושג מה לעשות אבל אני פשוט רוצה לגלוש גם בלפטופ ובאייפון בבית ממנו המודם הזה היה של חבר והוא לא צריך אותו יותר. הוא עובד ב100 אחוז חיברתי למודם הזה כבל טלפון וכבל אינטרנט מה אני עושה עכשיו? ניסיתי להיכנס ל10.0.0.138 וכלום לא קורה איך אני עושה שיהיה אינטרנט אלחוטי בבית? תודה
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי ראוטר של לינקסוס שמחוברים אליו שני מחשבים בצורה חוטית לאחרונה כל כמה זמן (לא קבוע) פתאום האינטרנט מתנתק וגם כל תקשורת לראוטר אובדת - אם אני מנסה להיכמס להגדרות של הראוטר או אפילו להביא לו פינג הרואטר פשוט לא מגיב רק אחרי שאני מוציא אותו מהחשמל ומחזיר הוא חוזר לעבוד ניסתי לעדכן גירסה וגם זה לא עזר... למישהו יש רעיונות???
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם ברישות 2 מחשבים. אני בור בכל מה שקשור לרשתות אז קבלו בהבנה. עד היום היה לי מחשב אחד, ממקום בחדר מחשב עם נקודת טלפון של ADSL, מחובר לנתב שקיבלתי מבזק (Simens SL2-141). קניתי לאחרונה מחשב חדש ואותו אני רוצה למקם בחדר אחר (ממ"ד) ולחבר גם אותו לרשת. בממ"ד יש נקודת טלפון (אותו קו של המחשב הראשי).איך אני מחבר בין שניהם? אני מעדיף להמנע מאלחוטיות בגלל הממ"ד, ביחוד שהדלת רוב הזמן סגורה. בין 2 המחשבים יש בערך 5 מטר. תודה לעוזרים. בברכה, שי.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני הולך להתחבר לאינטרנט בדירה חדשה ושוקל לקנות ראוטר בעצמי במקום להתחבר לחתום על מסלול חיוב-זיכוי בבזק. יש לכם המלצות לראוטר שיספיק לדירת 3 חדרים גדולה עם קירות בטון עבים בין חדר לחדר? במידה ואני אקח את הראוטר שבזק מציעה מה עדיף? D-LINK 2760U Netgear DGN200 Netgear 834NU תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דרישות. 1. בטוח. אחד שהשכן מלמטה לא יוכל לגלוש על חשבוני ולא לראות לאיפה אני גולש. 2. ראוטר שלא יפגע במהירות האינטרנט, ולא יפגע בתוכנת טורנט. 3. מצד אחד פשוט לשימוש, מצד שני אחד שיהיה אפשר לשלוט בכל הגרה. 4 .אפשרות לשלוח הדפסה ממחשב שאין בו מדפסת למחשב שיש בו מדפסת. 5. צריך המלצה לכרטיס רשת. תקציב: ראוטר 200-250. כרטיס רשת 100 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי רשת חדשה בבית.. שלא אני התקנתי. אלה הטכנאי שלי התקין. אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים............ אני צריך לפתוח כמה פורטים בשביל תוכנות שיתוף.. חבר שלי אמר לי משה ועם TELNET ואי פי של הראוטר.. אז אם מישהון יכול לעזור זה יכול להיות ממש טוב.. תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר בבית שהוא : AirLive WT-2000R לינק לגביו: http://www.airlive.com/products/WT-2000R/wt_2000r.shtml יש לנו בבית 3 מחשבים נייחים 2 מחוברים דרך חוטים ואחד מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי USB ( כתוב עליו 802.11b/g 54Mbps ) חשבתי אולי להחליף את הכרטיס רשת הזה לכרטיס רשת בחיבור PCI חשבתי לקנות את אחד מאלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694238 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726313 אני לא ממש מבין בעניין אבל כתוב שזה תקן N ואם אני לא טועה הראוטר שלי הוא תקן G רציתי לדעת האם כדי לי לקנות את הכרטיסי רשת האלו או אולי לא כי אז אני לא יראה שיפור. אני רוצה כרטיס רשת PCI איכותי ואיני יודע האם כדי/צריך להלחליף את הכרטיס רשת USB שיש לי עכשיו לאחד חדש האם א…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שקע RJ45 בכל חדר בבית החדש אבל במיקום מאוד מאוד לא מוצלח. ממילא גם נדרש כיסוי אלחוטי בחדרים בגלל סמארטפונים ומחשבים ניידים - גם כשהדלת סגורה. האם שימוש ב-AP כמו זה למשל יכול לפתור את הבעיה ועל הדרך גם להבטיח עצמת סיגנל אלחוטי מינימלית בחדר? http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/wi-fi_range_extenders_n300/ew-7438rpn_v2
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב כנראה שב 3 חודשים הבאים אני לא יעשה adsl או כבלים אז אני רוצה לקנות מודם טוב שיהיו לי פינגים טובים (סבירים למודם רגיל 150-200) כרגע אני חושב לקנות u.s robotics אני יודע שזה מודם טוב רציתי לדעת אם זה בחירה נכונה ? ד"א המודם שלי עכשיו הוא על הפנים (56k אבל חברה דפוקה יש לי פינג 350-400 ויש כל 4 דקות קפיצה ל-םינג200) זה מבאס!!!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני כבר מיואש מהעסק הזה, יש לי בעיה של קליטה ממש לא טובה במחשב הנייד בחדר שלי (קומה שניה בצד הנגדי לחדר שבו המודם נמצא - ממ"ד בקומת קרקע). ניסיתי את כל הפתרונות של בזק... קניתי, החזרתי, קניתי החזרתי. ניסתי HPNA, HOME PLUG, להזמין טכנאי שימתח את הכבל רשת מלמעלה למטה (אמר שקשה מאוד לעשות את זה וגרם לי לוותר על העניין). כרגע אני על מהירות 40 מגה ומשתמש במודם החדש של בזק (שכחתי את שמו). אשמח מאוד לפיתרון קווי כלשהו, לא רוצה להתעסק בדברים שקשורים בקרינה. במידה ואין פיתרון טוב, אשמח לשמוע גם על פיתרונות אלחוטיים מומלצים למרות שזו האופציה האחרונה. תודה רבה רבה.. ** בשבוע הבא אני מקבל מחשב נייח, אז אני מניח שהאופציה היחידה גם ככה היא קווית ולא אלחוטית.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לידענים, עד הבוקר הייתי מחובר לאינטרנט מהיר של בזק ו-012 עם ראוטר אלחוטי של 3COM, שכמובן עשה שימוש בחייגן אוטומאטי PPPoE. טעות או לא טעות, החלטתי לעבור לטריפל של הוט. היום בצהריים המתקין עזב כשהמחשב מחובר ישירות למודם איטרנט בכבלים עם חייגן. הלך והשאיר אותי לנסות עם הבלאגן של חיבור הראוטר. ממש יפה מצידו. אז חשבתי שאני אסתדר ושיהיה לא מסובך מידי, כי הרי עשיתי אותו דבר עם הראוטר על המודם של בזק נכון? אז זהו שלא. כבר שעות אני יושב ומנסה להבין מפורומים, מדריכים ושאר מסמכים (רשמיים ולא רשמיים) מה עוד אני אמור לעשות. אז הראוטר הוא 3com 3CRWER100-75 שאמור לעבוד עם כבלים, אבל אני לא מצליח להבין מה לעשות, איך לקנפג אותו שיחייג לבד ובאיזה פרוטוקול (PPTP, L2TP ועוד איזה כמה), ו…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, היה אצלי אתמול טכנאי מבזק שבא וסידר את הבעיה אצלי כאשר שידרגתי מ-2.5M ל-4M את האינטרנט ושם הופיע התקלה שהנורה של ה-DSL כל פעם מהבהבת (אין אינטרנט). והוא אמר לי שהבעיה נובעת בגלל שאני רחוק מהמרכזייה, ככל שאני יוריד את מהירות האינטרנט כך תהייה "קליטה" יותר טובה. מדדתי את המרחק ויוצא 1.3 ק"מ מהמרכזייה. השאלה שלי היא האם זה באמת נכון שזה פוגע בקו? ואם כן, זה אומר שיותר אני לא אשדרג את מהירות האינטרנט?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם בשביל רשת אלחוטית בבית (מחשב נייח+מחשב נייד) אני צריך ראוטר אלחוטי, WAP או שזה בעצם אותו דבר?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז המקרה ככה: יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד, בנייד יש 802.11G ויש לי מודם מוטורולה SB4200 מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה שיתוף אינטרנט ורשת בין שתי המחשבים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בגלל עלותו הנמוכה של החזקת שרת U1 + חיבור 100MBIT פרטי בחוות השרתים עומדת כיום על כ-300 שקלים, עלה במוחי רעיון, אני חושב שזה נקרא VPN, תקנו אותי אם אני טועה או שזה לא מה שאני רוצה לעשות. האם יש אפשרות שאני אשים מחשב (פנטיום 3) בחוות השרתים שישמש נתב ויתחחבר אלי הבייתה ב VPN וכך אני אוכל לגלוש במהירות של 100MBIT? או שזה לא מה שVPN עושה. (VPN - VIRTUAL PRIVATE NETWORK נכון?) אם כן, איך אני עושה את זה? ואם לא, איך אני יכול לממש את הרעיון שלי בדרך אחרת?? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצערי אני מחוייב ב012 - "סתם כי בא לי לחסום" לעוד כמה חודשים, אני ממש מרגיש כמו אישה שנשואה לבעל מכה ולא יכולה להתגרש ממנו. בכל מקרה, האם כדי להקל קצת על הסבל שלי, יש איזשהו פתרון שיכול לעזור כנגד כל הקומבינות של הספקית? איזשהו פתרון שיגרום לקו שלי להעלם מהרדאר של 012 הנבלות???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי router של (3com (3CRWE554G72T הגדרתי אותו כ - L2TP, הכנסתי את ה - L2TP SERVER ADDRESS המתאים (lns.inter.net.il) ונראה שה - ROUTER מצליח להתחבר לכבלים. חיפשתי בפורום משהוא דומה ולא מצאתי. הבעיה שלי שהמחשב לא מתחבר לאינטרנט, יש למישהו רעיון? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי נתב של בזק 2650U הראוטר זמין ועובד בסדר גם אלחוטית וגם קוית יש חיבור לאינטרנט וגם DHCP רגיל הבעיה היחידה היא שהוא לא מצליח להכנס לממשק דרך הדפדפן * בהתלה הכתובת היתה 10.0.0.138 שניתי אותה ל 10.0.0.100 לצרכים אישיים (זה עבד טוב לאחר השינוי) כעבור שבועיים חלה הבעיה הזאת אך הראוטר כמו שציינתי עובד ללא בעיות איך אני יכול להכנס לממשק של הראוטר ולמה זה קורה ? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה וקיוותי שתוכלו לעזור לו יש לי בעיה במחשב כשאני מנסה לשלוח קובץ (לא משנה איזה גודל) אז זה מתחיל לשלוח לי אותו (לא משנה באיזו תוכנה) ואז מהירות השליחה יורדת לאפס וזה מפסיק (זה מתחיל לשלוח ב- 3kb ככה) עכשיו דיברתי עם בזק וגם עם הספק והם אמרו לי שהכל תקין עם הקו אז חיברתי את המודם אצל חבר וזה באמת תקין (שולח טוב) אז עם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה בבקשה שיעזור לי... (יכול להיות שזה משהו בהגדרות של המחשב ) יש לי: windows Me (english) 0.5mb אינטרנט אקספלורר גרסא 5.5 המודם מחובר דרך USB. והוא הוריד את הדרייברים הכי חדשים ספק אינטרנט בזק בינלאומי ובזק.. תודה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה להשתלטות מרחוק שחודרת פיירוול של חלונות בדרכ תוכנות אלו הם CLIENT/SERVER אני מחפש תוכנה שהיא רק CLIENT ללא SERVER יש משהו כזה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שאני מעוניין שיקבלו את אותו הדואר כל אחד. הבעיה היא שהדואר הוא לא על האינטרנט זה דואר של netvision וברגע שאני פותח את הדואר במחשב אחד אז השני לא מקבל אותו. יש אפשרות ששני המחשבים יקבלו את הדואר? בתודה ABIRDH.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שחברת יס משתמשים בטכנולוגייה הזאת ב-VOD שלהם אם יש בעיה להתחבר לראוטר מרוחק. הבנתי שהחיבור עובד על קו הטלפון וצריך לחבר מודם אחד (hpna) לראוטר ולשים את המודם השני במרחק של 100 מטר ממנו ואז זה קולט את המודם שחיברנו אל הראוטר ככה זה עובד?, אני יכול לקנות ציוד פרטי ולא להיות תלוי ביס? מישהו יכול להאיר את עיניי יותר?
-
- 11 תגובות
- 7.5k צפיות
-