עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, התקנתי ראוטר DGN2200V2 של בזק, בתקן N. אך האות חלש מדי בחדר המרוחק שבבית (גם במחשב נייד לא חדיש וגם באייפון 4), מתנתק לעתים, ואי אפשר כמעט לצפות ביוטיוב למשל. הבנתי שאפשר להגדיל את טווח הרשת על ידי חיבור אנטנה מגבירת טווח, אולי כיוונית. בדקתי באתר היצרן ורואים שתי אנטנות חיצוניות. אבל במודם שלי האנטנה היא פנימית ואין חיבור חיצוני לאנטנות! איך זה? מישהו יודע איך אפשר לחבר לו אנטנה חיצונית , מגבירת טווח, ואם לא, מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  2. Started by yanivdanan,

יש לי משרד ביתי בממד יש שם מודם ראוטר של בזק D-Link U6850 שמחובר לשני מחשבים בחיבור קווי + חיבור למודם של שע"מ (חבור לשירות מאובטח של מס הכנסה) אין לי אפשרות להוציא את המודם מהממד ואין לי אפשרות של חיבור על רשת החשמל - מסתבר שיש לנו מספר פאזות בבית להעביר כבל מהממד ל-AP זה בעייתי מאוד - אי אפשר להעביר כבל על הקיר כי צריך לסגור את דלת הממד ולקדוח חור דוך בקיר של הממד זה קשה ולא ממולץ הקליטה של הוויפי בשאר הבית די חלשה ומאופיינת בהרבה מאוד ניתוקים (גם בגלל הראוטר הבעייתי של בזק) רכישה של ראוטר חזק יותר יכולה לעזור לי בקליטה או שלא ממולץ לשים ראוטר חזק בממד ? יש משהו אחר שיכול לעזור לי לשפר את קליטת הוויפי ברחבי הבית ? …

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  3. שלום, יש לנו בבית ספק ותשתית של בזק עד 100 מגה מאותה חברה. המודם ראוטר מדגם TP-Link Archer VR400 AC1200. בחיבור אלחוטי בשבוע ומשהו האחרונים אני חווה בעיות חוזרות של איטיות וניתוקים מהרשת. אני מאפס את המודם ע"י ניתוקו מהחשמל אך לצערי זה פותר את הבעיה לפרק זמן מאוד קצר. יצרתי קשר עם הספק/תשתית בפרק זמן של כשבוע מס' פעמים הם איפסו אצלהם במערכת את מה שהם מאפסים, הבעיה נפתרת גם כן לפרק זמן קצר. הבעיות של הגלישה קורות על גבי 2 מחשבים ניידים ו-2 סמארטפונים. אם הבעיה מופיעה היא משפיעה על כל המכשירים שמחוברים באותו הזמן לרשת. למרחק בין המחשב/פלאפון מהראוטר/ספק אין שום הבדל. יש לציין שבמידה ואני מחבר את המחשב דרך כבל Etherne…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. http://download.cnet.com/Need-for-Speed-Underground-2/3000-7518_4-10331372.html?tag=contentMain;contentBody תורידו את הקובץ ותרשמו מהירות. 15-25kbs 2.5m

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. האינטרנט מתנתק ומתחבר כול 2 שניות כשהמחשב דלוק ניסית WIN7 ו WIN XP (מקורי!) כשהמחשב מכובה המנורה בראוטר לא נדלקת ונכבת כשהמחשב דלוק כול שניה קופץ חלון בצד ואומר אינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותק זה מפריעה ל מאוד כשאני משחק ב C&C4 (מקורי!) כי זה כול הזמן זה יוצה לי ומבקש להירשם מחדש ולא שומר את השלב בנוסף ה MP לא עובד :pissed: אני מבקש שתעזרו לי לפתור את הבעיה לפני שפסח ניגמר כי זה ממש ממש מעצבן כשאני קונה משחק חדש ויש לי מחשב טוב מאוד ואני לא יכול לעשות כלום. המפרט שלי מעבד Q6600 לוח אם MSI G31 כרטיס מסך HD4850 GDDR3 512 MB כרטיס רשת מובנה ללוח אם תודה .

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by ezio.aditora,

שלום יש לי DVR שנמצא במרחק מאה מטר מהראוטר יש לי כמה שאלות א. האם כבל רשת cat5 אפקטיבי במרחק הזה (עם התחשבות במגבלות הראוטר) כי חיפשתי ברשת וחלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא ב. האם חיבור סוויץ בין הראוטר לDVR יפתור את בעיית הטווח? ג. בהנחה שאני מחבר סוויץ האם זה משנה באופן כל שהוא את צורת הגדרות הIP והפורט פוורורדינג? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. בוקר טוב, בביתי קיימת בעיית קליטה וכיסוי של הרשת האלחוטי בעיקר בגלל ריבוי קירות, החדר הראשון במסדרון לפני שאר החדרים הינו ממ"ד. הראוטר נמצא בסלון (אין הרבה אפשרויות משחק עם המיקום שלו). אני לא מעוניין ברפיטר באמצע (יותר מידי קרינה והבנתי שזה גם מביא להאטה דיי משמעותית במהירות) אלא בראוטר אחד שיפעיל רשת אלחוטית. לאחר חיפושים ומחקרים הגעתי ל 2 הראוטרים הבאים שמשווקים כ"חזקים במיוחד" לטובת מתן כיסוי אלחוטי רחב יותר מהרגיל. הראוטר שניתן לראות כאן: 1. BR-6428nC של EDIMAX. ניתן לראות סקירה: http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6428nC/BR-6428nC.htm 2. TL-WR841HP של TP-LINK עמוד המוצר: http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR841HP איזה מבין השניים הנ"ל (או שאולי יש…

8. Started by dorpol,

שלום לכולם! 1) לא מזמן קיבלתי ראוטר חדש של בזק V-TECH 403NB להפתעתי גיליתי שבזק יכולים ללא כל רשות מצידי או אפשרות לחסום אותם לשנות מה שהם רוצים בראוטר האם זה נכון? 2) בנוסף הבנתי שאני חייב ראוטר שתומך בVDSL אם אני מעניין במהירות של M100 ושהראוטרים האלו יקרים אשמח לקבל המלצה על אחד כזה במחיר סביר (300- 500) ש"ח תודה דור

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. מצאתם את האפיקומן? מחפשים מתנה מקורית לפסח? נתב ה-Nighthawk R7 של חברת Netgear נחת לפני מספר ימים בארץ ותמורת כ-1,800 שקל הוא יכול להיות שלכם. עבור הסכום הזה תקבלו נתב שקיבל ביקורות משובחות, מקוטלג כ-AC1900, כולל 4 כניסות LAN של 1G ושתי כניסות USB - אחת התומכת ב-3.0 והשניה ב-2.0. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=R7000 חג שמח.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אני רוצה להוריד תוכנה כדי להראות לשכן שלי איך אפשר לפרוץ לרשת האלחוטית המאובטחת שלו, כי הוא לא מאמין. אם מישהו יכול לעזור לי בקישורים לתוכנות שעובדות עם חלונות (לא מקינטוש) אני אודה לו מאוד. זה מוגן ב אבטחת WEP בברכה ותודה

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. היי יש לי דומיין בבעלותי, נרשם דרך LiveDNS מה אני צריך לעשות כדי שיהיו לי תיבות דואר עם סיומת של הדומיין ? יש שירותים מומלצים ? מה ההבדלים ? תודה נתי

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום! עקב כניסת דייר חדש שמעוניין בהתחברות לרשת האלחוטית שלי ורצון לשמירה על יחסי שכנות טובים, אני מעוניין ליצור "תת-רשת" בשבילם שתהיה מוגבלת ברוחב הפס. הרשת שלי בנויה כך: FiberBox של הוט כמודם והנתב המרכזי. אחראי לשרת הDHCP. (אליו מחוברת רשת קווית עם סווטיצ') ובנוסף ראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR1043ND שמשמש כ AP. הרשת האלחוטית מוסתרת ומוגנת בסיסמא. בנוסף, חיברת ראוטר ישן כ-AP עבור השכנים (Edimax BR-6216MG) ועבורו יצרתי סיסמא משלהם והגבלת MAC (ככה שיש לי את כתובות הMAC של השכנים). מה שלא הצלחתי לעשות זה להגביל את המהירות. פונקציה הQoS באדימקס נראית פעילה בממשק, אך לא עובדת בפועל, אולי בגלל שהוא משמש כAP? מה ניתן לעשות? יש אפשרות להשתמש בFiberbox כמודם בלבד? ואם כן תכונות הרש…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by binyamins,

אני מחובר דרך הוט עם מודם שלהם. אני רוצה לקנות בחנות נתב אלחוטי (TPLINK) במקום המודם שלהם - איך מגדירים אותו ? תודה, בני.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Intelee,

שלום לכולכם! אני כבר כמה שעות שובר ת'ראש על שאלה : " האם אני יכול להסתדר בלי ספקי האינטרנט כדי שלהתחבר לאינטרנט?" ??? ??? האם יש דרך אחרת בכל התהליכים האלה בהתחברותינו לאינרנט?! ??? השאלות קשור אך ורק להבנתה של כל הפרוצדורה בעבודותם של ספקי אינטרנט!!! תודה רבה לכם מראש

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. שלום לכולם, לאחרונה במיוחד שלכל ילד יש נייד +טלוויזיה חכמה+xbox ומכשירים נוספים, אני חווה ירידה במהירות האינטרנט הביתי מה גם שה wifi לא מכסה את כל הבית(5 חדרים סטנדרטי). יש לציין כי המחשב והמודם כיום נמצא בממ"ד היות ולטענת ספק האינטרנט שלי(013) ניתן להעבירו לסלון רק במידה והמחשב יועבר לסלון גם וזו לא אופציה מבחינתי. כיום יש לי תשתית של בזק -40 mb. ושאלתי היא 1.אני מעוניין לקנות ראוטר מודם של tplink אך האם הוא יפתור לי את הבעיה? ואם כן איזה דגם מומלץ? (חשוב לי שהראוטר מודם יתמוך גם בתשתיות אחרות במידה ובעתיד אחליט לעבור לחברה אחרת) 2.יש לי חיבור אינטרנט קווי בסלון למספר מכשירים, האם ניתן לחבר אליו ראוטר כדי שניתן כיסוי wifi רחב יותר…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by DinDani,

הייתי ב ADSL, עברתי ל HOT, ברשותי נתב אלחוטי D-Link DSL 2650U שנותר בבעלותי לאחר ההתנתקות מבזק/ADSL - כרגע מונח בצד, אני עובד עם ה HOTBOX, אבל ה WiFi של ה HOTBOX לא מספיק טוב מבחינתי, לפני שאני רוכב נתב אלחוטי אחר והופך את ה HOTBOX לראוטר, אשמח לדעת האם ניתן לעשות משהו עם הציוד הקיים. 1. לידע כללי, האם כל נתב פיזית בנוי לפלטפורמה/תשתית ספציפית (ADSL/כבלים)? במידה וכן, מדוע, הרי ההבדל הוא רק בפרוטוקול/תוכנה (שאפשר לעדכן), ולא פיזית בחיבורים, לא? 2. אני רוצה להשאיר את ה HOTBOX כפי שהוא ולא להפוך אותו למודם בלבד, האם אני יכול פשוט רק לכבות לו את אופצית ה WiFi, לחבר את נתב ה ADSL שלי (D-Link DSL 2650U) ל HOTBOX, כך שהוא יתפקד רק כ AP, ויאפשר את ה WiFi? (כלומר, המחשבים הנייחי…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  17. Started by r1sk,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה (SONY KDL40W5500) אשר היא תומכת את הטכנולוגיה החדשה יחסית DLNA. אז חיברנו את הטלוויזיה אל הLAN הביתי באמצעות כבל רשת, והנה באמת המחשבים ברשת מזהים את הטלוויזיה. אבל עדין לא הבנתי איך אני אמור לשדר תכנים אל הטלויזיה? לדאבוני אין לי מושג כיצד להפוך את המחשב שלי לסרבר. ניסיתי דרך twonkyMedia הלא-חינמית, אבל גם דרכה הצלחתי לשדר רק תמונות ואודיו, ולא הצלחתי לשדר סרטים (שזוהי המטרה שלי >_>) מישהו התנסה עם הטכנולוגיה היחסית חדשה הזו? אם כן, עזרו לי להבין כיצד אני משתמש בה ומהי התוכנה הטובה ביותר לשימוש בה? תודה רבה לעוזרים שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by sahar540,

שלום לכולם! אני חדש בפורום מגניב זה! באתי לכאן כדי לקבל עזרה לגביי הראוטר שלי! Siemens SL2-141 ADSL Router! אני משחק במשחק ששמו Warcraft 3! כדי ליצור חדר במישחק זה אני צריך את הפורטים: 6112-6119 UDP+TCP! פתחתי את הפורטים האלו! עדיין לא עובד לי.. אני משתמש ב Windows Vista Home Preimum ביטלתי את ה FIREWALL אבל עדיין לא עובד לי ... עכשיו.... אח שלי גם משחק במישחק הזה. והוא יכול ליצור חדר ואני לא! אולי זה ביגלל המערכת NAT שיש לי בראוטר אם יש! האם המערכת הזאת היא זאת שגורמת לבעיות? בבקשה עזרו לי! תודה סהר כהן...

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by maxos,

יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר לאינטרנט דרך ממיר כבלים. השאלה היא האם כדאי לקנות כרטיס רשת נוסף למחשב עם המודם שיחבר את המחשב השני דרך כבל מוצלב, או לקנות HUB שכבר יחבר את הכול ביחד ויחלק את התקשורת. היתרון עם HUB שלא צריך להחזיק את המחשב עם המודם דולק כל הזמן. הבעיה היא שאני מעוניין בLAN השאלה היא האים ניתן לעשות שיתוף בHUB כאשר המודם מספק את כתובות הIP כלומר DHCP. האם צריך לעשות שער? האים שיתוף כזה הין המחשבים יפתחו לי חורים באבטחה כלפי חוץ? כרטיס רשת נוסף פותר לי את כל הבעיות האלו, אבל הוא מצריך אותי להשאיר מחשב אחד דולק. ואני לא רוצה לעשת את זה.

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by liortal,

שלום, אני גר בדירה שכורה, המודם + ראוטר נמצא בחדר עבודה (ממ"ד), והסלון נמצא במרחק של בערך 10 מטר משם. הקליטה של הרשת לא טובה והייתי רוצה להעביר כבל שיתחבר למכשירים בסלון (קונסולות, טלויזיה, סטרימר). בבית יש ארון תקשורת מרכזי שעושה רושם שיש בו תעלות עם חוט משיכה לבן, שהולך מהארון תקשורת ועד לנקודה בסלון. הארון לא מגיע ישירות עד לממ"ד, אך בממ"ד יש שקע טלפון, ולכן אני תוהה האם התרחיש הבא אפשרי: 1. פירוק שקע הטלפון בחדר עבודה, לראות איזה חוט מושחל משם ועד לארון תקשורת. 2. להעביר כבל רשת מהחור בחדר עבודה עד לארון תקשורת, ומשם בתעלה עד לסלון. 3. לשים שקע כפול (טלפון,רשת) במקום השקע שפירקתי בחדר עבודה האם זו הדרך הנכונה? זה נשמע לי מאוד מסובך מי יכול לבצע עבודה שכזו

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by shaithebest,

שלום חברים תופעה מאוד מוזרה אבל מאוד טובה ואין לי טענות אני רק לא מבין את ההגיון מאחורי זה קודם כל, כל הכבוד לתשתית המאוד תקינה ומאוד יציבה של הוט אינטרנט בכבלים אפס תקלות תראו את הסקרין שוט הבא ותבינו על מה אני מדבר אשמח לשמוע הסברים איך הגעתי למצב כזה כמובן שמדובר במחשב שולחני עם מעבד מרובע ליבות וכדומה וכדומה אבל לא נראה לי שההורדה הגיעה למימדים כאלה בגלל מחשב משוכלל חשוב להוסיף שקצב הורדה זה נשאר כך ולא יורד ואין ניתוקים חשוב לציין מדובר בכבלים ללא חייגן ללא ראוטר חשוב לציין שבבדיקה עם task manager משאבי המערכת לא מתאמצים,מהירות הגלישה במקביל מאוד תקינה חשוב לציין שמבירות ההורדה משרתי FTP לא נופלת ממהירות ההורדה שאתם תראו וחשוב לציין שאני משלם לתשתית כל חודש…

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. יום שלישי: לאחר שראיתי בפורום שהרבה אנשים משיגים דילים טובים על 8 ו10 מגה בבזק החלטתי לבדוק עם 014 (לקוח שלהם יותר מ5 שנים אם אתם רוצים לדעת כמה אני מרוצה) אם אני יכול להשיג חבילת גיימר 10 מגה במחיר סביר. לא מזמן שדרגתי מ2.5 ל 4 בעיקר בגלל הupload ו5 היה קצת יקר יחסית לתמורה. הנציגה שלהם הודיעה לי שיש כרגע מבצע על 10 מגה של משהו כמו 100 שקל לחודש על גיימר 10 בזמן שאני משלם איזה 90 שקל 4. אנשי המחירות שם בטח מתוגמלים על הצלחות והיא ניסתה קשה להשיג מישהו מבזק כדי לדבר על השידרוג. בסוף תפסנו מישהו מבזק שאמר שבאיזה 90 שקל לחודש בממוצע (אתם מכירים את המבצע שלהם) אני מקבל 10 במקום 4 שזה משהו כמו הבדל של 10 שקל. אז התחלנו את התהליך השידרוג. אמרו לי שאני צריך להחליף מודם אז שאלת…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שלום לכולם! יש לי מתאם שיחות ראוטר - נטבוקס של נטויז'ן (עם סיסמת אדמין ), ותקופה ארוכה הוא ישב בשקט מאחורי מודם ראוטר רגיל (כי יש לי בבית גם מרכזיה קטנה עם קווים של 012, ולא רציתי שהם יריבו): דהיינו, מה LAN של הראוטר יצא כבל רשת ל WAN של הנטבוקס, עם טווחי רשת שונים לראוטר ולנטבוקס. כל המכשירים (למעט המרכזיה) היו מחוברים מאחורי הנטבוקס. עכשיו התחדש לי צורך להפוך אותו לנקודת גישה אלחוטית בחדר אחר, כשחלק מן המכשירים מתחברים לראוטר וחלקם לנטבוקס, וכולם באותה רשת. לשם כך על הרשת כולה להיות באותו טווח, והבעל הבית היחיד על כל הרשת צריך להיות הראוטר. העברתי את כבל הרשת לאחד ה LAN בנטבוקס, נתתי לנטבוקס כתובת IP בטווח של הראוטר, ביטלתי לו את ה HDCP, ואכן כל המכשירים שמתחברים אלחוטי…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by zgd,

נגיד שברצוני לארגן מסיבת רשת. מה אני צריך שיהיה ברשותי? והכוונה לכבלים hub\switch וכו'. האם אני צריך שיהיו לכל המשתמשים את אותה מערכת הפעלה?

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. היי יש לי 2 מודמים אלקטל home. אחד מחובר לראוטר והשני סתם זרוק. 2 יוזרים אחד בברק(0.75 מגה) ואחד בבזק בנלאומי(1.5 מגה). 2 כרטיסי רשת במחשב. תשתית של 1.5 מגה בבזק. יש אפשרות לשלב בין כל זה? נניח לחבר לכרטיס רשת אחד מודם ולשני ראוטר ולהשתמש בשניהם בישביל להתחבר לאינטרנט ביחד בפס רחב יותר? זה בכלל יעבוד, 2 ספקים על אותה תשתית? :s05:

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.