רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
על כל נתב (אלחוטי כמובן) שאני רואה בלמיר מחשבים, רשום 4 PORT. עכשיו כשנכנסתי לפירוט של אחד מהם, היה רשום 10\100 4 PORT LAN. מישהו יכול להמליץ לי על נתב אלחוטי, שיספיק לסביבות ה70 מטר מרובע, בטכנולוגית הG ולא הB, ושיהיה בעל 8 פורטים? אקדים תודה, pMor
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כולנו יודעים שכיום רוב ספקיות האינטרנט עומדות בהבטחה שלהן מבחינת קצב ההורדה וההעלאה, אך אותי מעניין באיזו חברה יש את הפינגים הכי טובים לאתרים בחו"ל. אני שואל מפני שאני משחק במשחקי אינטרנט ולי זה חשוב שזמן התגובה יהיה כמה שיותר מהיר. אני מחובר דרך 012 קווי זהב ומשום מה לפעמים כשאני משחק ב-warcraft 3 בסרבר של US East יש פינגים מאוד גבוהים (משהו בין 400 ל-800) שזה בלתי נסבל. האם יש הבדל בין ספקיות האינטרנט או שזה בכלל לא רלוונטי דרך איזה ספקית אני מחבר? תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ניסיתי להקים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים בעזרת המדריך שבפורום, אך ללא הצלחה : זה תיאור החומרה: כבל מוצלב 10 מטר, השרת: AMD 1500XP ATHLON 256MB ETHERNET 10/100 SB4200 SURFBOARD CABLE MODEM - MOTOROLA WINDOWS XP PRO HEBREW הלקוח: CELERON 733MHZ 128MB REALTEK RTL8139 WINDOWS XP PRO HEBREW הגדרתי את כל ההגדרות לפי המדריך שבפורום אך עדיין אין אינטרנט במחשב הלקוח המחשב הראשון מוגדר כ 192.168.0.1 והמחשב השני מוגדר כ 192.168.…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כבר שבוע שלם אני חש איטיות ממש כבדה בחבילת האינטרנט שלי: ספק: אינטרנט זהב. תשתית: כבלים. חבילה: 1.5MB DOWN/16KB UP עשיתי בדיקת מהירות באתר של זהב, ושם ראיתי שאני מוריד על 73KB ואפילו פחות מזה, במקום על 187KB. וזה בכלל מהאתר של הספק, כך שמקור הבדיקה הוא בטוח לגמרי. אז התקשרתי לאינטרנט זהב אתמול ב7 בערב והם אמרו לי שיש לספק שלהם כרגע תקלה עם הכבלים, ובגלל זה כל המשתמשים מקבלים איטיות כמו שלי. אבל זה מאוד מוזר שאני לא רואה אף אחד בשום אתר ישראלי שאני בו שמתלונן על האיטיות הזאת (בתנאי שהוא מחובר בכבלים ואינטרנט זהב כמובן). אז בעצם אני שואל פה את כל מי שמחוברים לכבלים דרך אינטרנט זהב, חשתם איזה שהיא איטיות ענקית בגלישה/הורדה/העלאה וכו'?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום , יש לי אינטרנט זהב וראוטר חוטי של אדימקס, האינטרנט שלי מוריד לאט מאודדדדדדדדד, חשבתי שזה בגלל הראוטר וחיברתי רק תמחשב עם המודם אז אני לא יודע איפה הבעיה כי היא תמיד נשארת, אמרו לי שיכול להיות שיש לי חסימה לאינטרנט בגלל ה-sp2 והראוטר....יש כזה דבר? למי שפה יש אינטרנט זהב נתקל גם הוא בבעיות? בבקשה תעזרו
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט (בכבלים) עם ראוטר d-link di-604 (בקיצור לא אלחוטי) ואליו מחוברים 3 מחשבים ובנוסף, יש לי מחשב נייד בבית. האם אני יכול לקנות לו מתאם BT ולקנות לאחד המחשבים מתאם BT ואז לגלוש בנייד ? אם לא, האם יש דרך אחרת לגלוש בנייד ? בנייד אין לי מתאם אלחוטי וגם הנתב שלי, כמו שאמרתי, לא יכול לשמש כנתב אלחוטי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי Netvision Cables במהירות 750K ספקית הכבלים שלי היא כמובן HOT. לאחרונה מהירות הגלישה וההורדה מאתרים בחו"ל נהייתה בלתי נסבלת,ואני לא מבין למה בכל האתרים הישראליים הכל עובד נפלא,מהירויות גלישה גבוהות,פינגים נמוכים בשרתי משחק ישראליים,מהירויות הורדה גבוהות אבל באתרים מחו"ל-אני בקושי מסוגל לגלוש פתיחת אתר מחו"ל,גם אם הוא לא עמוס בכלל,לוקחת בסביבות ה-2 דקות במקרה הטוב ההורדות מכל אתר לא יעלו על 30KB/S והפינגים של שרתים מחו"ל נהייו זוועתיים אני לא מבין למה צצה התופעה,וזה מרגיז ומאוד מאוד לא נוח...בייחוד לא שאני משלם עבור חבילת כבלים של 750K ומקבל מהירות של אינטרנט ISDN מעפן. האם התופעה הזו נגרמה בגלל העומס החדש שנוצר על ספקיות האינטרנט מאז סגירת אתרי השיתוף הישראל…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת ראוטר שמתאים לחיבור כבלים (הבנתי שיש הבדל בין ADSL) ואם אפשר גם את המחיר שלו ... תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות ראוטר משולב לשני המחשבים שבבית. דוד שלי הציע לי את הראוטר EDIMAX BR6104K , ואמר לי שהוא יתאים. שאלתי אותו אם יש לו יציאה גם לקו טלפון (להזכירכם אני מדבר על ראוטר משולב). חיפשתי באינטרנט תמונה של הראוטר ממבט מאחור ושם ראיתי אך ורק כניסות לכבלי רשת. מישהו מוכן להסביר לי איפה היציאה לקו הטלפון?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיימת תאימות של כרטיסי רשת ונתבים המבוססים על Wi-Fi בתקן G ל-WiMAX? כלומר, האם מחשבים המצויידים בכרטיס רשת אלחוטי בתקן G יוכלו להתחבר לרשתות WiMAX? אם כן, אז באילו תנאים ומגבלות? דרך אגב, באיזה מהירויות מדובר ברשתות WiMAX?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לרשת אלחוטית של 2 מחשבים ... בקיצור זקוק לראוטר טוב שיעשה את העבודה... אצלי בבית יש לינקסיס שהם ממש טובים ... אבל גם יקרים אני זקוק לראוטר זול יותר איך EDIMAX ? ואם הם איזה דגם כדאי ומאיזה דגמים בשוק בכלל כדאי להיזהר ...?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעווניין לפתוח פורט מסוים המודם DSL2+modem דגם - B - FOCuS 312 + עם פירוול מובנה הנתב (ראוטר) הוא של EDIMAX BR 6204WF ואצלי יש Wirelless LAN USB גם של אדימקס והדגם EW-7317UG איך אני פותח פורט בהגדרות אצלי אני נכנס NAT ויש לי כמה אפשרוויות 2 מהם יש אפשרות להכניס פורטים ואני לא יודע איזה מהם יש את Virtual Server ויש את Port Forwarding
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יוזר חדש באתר, לא יודע אם זה קשור להשפעה על המהירות אבל כשאני מוריד קבצים המהירות לא עולה מעבר ל50-60 kbps במצב הכי טוב... אני 1.5 באינטרנט זהב, ובדרך כלל הורדות רגילות אני מוריד בקצב של 180-190.. האם זו בעיה בגלל שאני יוזר חדש או משהו אחר?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם ישנה איזו שהיא דרך להגביר את מהירות ההורדה מתוכנת EMULE ? לתשובתכם אודה. בברכה JACKAL
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני צריך את עזרתכם שוב לאחר המון בירורים ותשאולים מרובים קניתי רשת אלחוטית. Linksys 54g router וכרטיס רשת netgear WG111 חיברתי את הראוטר למודם ראוטר של סמסונג שלי ואחר כך חיברתי אותו למחשב. במחשב השני חיברתי את ה NETGEAR התקנתי אותו והוא עובד מצוין ומתקשר אם הראוטר מצוין, מזוהה לגמרי ע"י ה SSID. הבעיה היא שאני יכול להיכנס לתיקיות שני המחשבים, ואני יכול לעשות פינג לראוטר מהמחשב אם הNETGEAR אבל אני לא יכול להיתחבר לאינטרנט ממנו. הגדרות ה SECURITY שלי הם על DISABLED ככה שאין לי WEP או WPA מופעלים וככה גם בהגדרות של ה NETGEAR זה כאילו הראוטר פשוט לא מעביר את השידור האלחוטי לאינטרנט אלה רק את החוטי. אני אודה לכם אם תעזרו לי עמית
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לחבר 3 מחשבים שלש לי לרשת מחשבים, ככה שתהיה לי גישה מכל מחשב לכל המחשבים האחרים וכמו כן שתהיה גישה לאינטרנט מכל אחד מהמחשבים הנ"ל. בכל אחד מהמחשבים שלי ישנו כרטיס רשת. מה האפשרויות לעשות את זה כך שזה יהיה הכי יעיל?
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום! אני מברר לגבי מעבר מהאינטרנט של הוט לבזק עקב בעיות בגלישה ובשירות שלהם. מכיוון שהיתי מנוי שלהם ממש הרבה זמן, אין לי מושג בשוק המודמים שקשורים לבזק, ולכן אני מקבש המלצות למודם של בזק. לפי מיטב ידיעתי עדיף מודם עם חיבור לכרטיס רשת, אבל הייתי מעוניין לשמוע על חברות ודגמים ספציפים. נ.ב. אני מעוניין לרכוש בנפרד ללא התחייבות לבזק, ולכן אבקש המלצות למודמים שניתן לרכוש בחנות שלהם (בזק-סטור?)
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו פעם הייתי מנוי של נטוויז'ן ולפני חצי שנה בערך עברתי לברק. עברתי יותר בגלל עניינים כספיים ולא בגלל חוסר שביעות רצון (שדרגתי מ750 ל1.5 באותו המחיר ובלי התחייבות). בעקרון אני דיי מרוצה מברק, לא 100% אבל בסך הכל בסדר. נטוויז'ן עכשיו מתקשרים אליי ומציעים לי הצעה של 2M ב42 שקל לחודש למשך שנה (התחייבות), או אם אני רוצה מבצע של 1.5M כמו שאני משלם לברק ב39 שקלים ללא התחייבות. הם גם מזכירים שהם זכו פעם רביעית בסקר שביעות רצון, ושיש להם קווים נפרדים לשיחות ולאינטרנט (זה נכון?), לכן האינטרנט שלהם הרבה יותר מהיר ובלה בלה אני חייב לציין שכשהייתי מנוי שלהם הייתי מרוצה ולא היו לי בעיות. מה אתם חושבים? כדאי או לא?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחיל להיות לי בעיות שאני לא יכול להכנס לפורום של גימר ולאתר VGAMES ועוד כמה אתרים (כשאני נכנס לאתר זה טוען וכתוב בוצע ולא קורה כלום דף לבן) אז לכל מי שיש בזק שיכנס רגע ויבדוק עם האתר הזה פועל : http://www.vgames.co.il הפילו התקנתי דפדפן חדש זה לא עזר. אז אם האתר פועל לכם תגידו ותעזרו לי בבקשה ועם לא פועל אז תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך המלצות לגנה יותק טובה, חזקה וחשבתי על ראוטר אבל אני לא יודע אם אני ממש צריך ראוטר ואולי יש משהו אחר בשוק. אז יש לי רק מחשב אחד אין לי רשת ביתית או כלום ואני גם לא משתמש בremote control פשוט מחשב משפחתי שמחובר לאינטרנט וזהו. כרגע אני משתמש בפייוואל אבל אני רוצה משהו יותר מאובטח, יציב.. כרגע לא נראה לי שאני יוסיף עוד מחשב לרשת אבל אולי בעתיד הרחוק. אז אם יש לכם המלצות יותר מתאימות לדרישות שלי בבקשה תציעו.
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לי בגלישה ביומיים האחרונים למרות שלא התקנתי/הסרתי שום תוכנה מהמחשב. אני מחובר דרך "ברק" וכבלים במהירות 750. כאשר אני פותח את המחשב החייגן מתחבר לרשת אך אז המהירות דיי איטית (כפי שרואים בתצלום שצירפתי) לפני כמה ימים המהירות הייתה יותר מהירה. האם קיימת דרך לגרום לשינוי בהגדרות של הנתב(אם קיים דבר כזה) להפוך את החיבור למהיר יותר? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים סוף סוף סיימתי לבנות אתר. האתר נבנה לחברה קטנה יש בה כ 10 מחשבים שמחוברים אחד לשני בLAN שאין לה חיבור לאינטרנט עכשיו אני רוצה להעלות את האתר לLAN איך אני עושה את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית מחשב שמרוחק מדי בשביל הרשת האלחוטית שלי, לכן אני נאלץ חבר אותו דרך קו רגיל. יש לי את הנתב האלחוטי (דגם DI-624+ של DLINK) ונתב (שמשמש כמודם) מדגם 312+ של ECI. עכשיו, מה אני צריך בשביל הרשת בנוסף? פשוט לקנות 2 כבלים מוצלבים לחבר לנתב ולתקע טלפון וזהו? צריך לסדר משהו בקו טלפון הביתי? יש לנו מרכזיה, זה משנה? דרך איזה נתב להשתמש? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-