עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי חבר'ה, בקומה העליונה בבית נמצא המודם והנתב. הנתב מפצל אינטרנט קוי שרץ ל 2 מחשבים באותה קומה, וקו אחד ארוך למרתף המופרד בלא מעט קירות מהנקודה של המודם והנתב - כלומר ה WIFI לא מגיע בשום אופן לאזור. במרתף האינטרנט הקוי מתחבר למחשב נייח. אני רוצה במרתף לפצל את האינטרנט באיזשהי צורה ככה שיהיה לי שם גם אינטרנט קווי וגם WIFI כדי להתחבר עם לפטופ כשבאים אנשים. הבנתי שאני לא יכול פשוט לקנות נתב ולחבר אליו את הכבל אינטרנט שמגיע מהנתב בקומה העליונה. מה עושים? תודה, שרון

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by דודי הסטלן,

שלום, אתמול עשיתי פורמט ועכשיו שאני בא להתקין את החייגן אני נוכח לדעת ששכחתי בעיקרון איך עושים את זה :'( אני בבזק בינלאומי וחסרה לי גם התוספת הזאת שמוסיפים לשם משתמש כשמתחברים לחייגן, אני מאמין שאלה שמחוברים דרך בזק בינלאומי יבינו על מה אני מדבר. תודה לכולם.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by redead,

צרכים ביתיים לארון תקשורת.. תודה

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by itzik1,

תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shimon23,

יוצא לי פעמים רבות לעזור לחברים בטלפון לתקן כל מיני דברים במחשב. יכול להיות לי הרבה יותר קל אם באמצעות תוכנה מסוימת אני יוכל לשלוט להם על המחשב, בהסכמתם כמובן. מישהו מכיר תוכנה חינמית כזאת? (עדיף כזאת שפשוטה לשימוש בשני הצדדים). בעבר השתמשתי ב-Logmein אבל כיום היא בתשלום.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by psychuil,

מסתבר שאני יכול להתקין על הראוטר שלי את זה. כדאי?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by משה א.,

שלום יש לי שלושה מחשבים. שניים עם חיבור LAN ואחד בלי. במודם יש לנו שני יציאות אחת USB ואחת LAN. הUSB הולך למחשב בלי יציאת הרשת אני זקוק למפצל LAN והבנתי שמדובר ב HUB או בSWITCH השאלה היא מה ההבדל והאם הוא משמעותי עבורי.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yoniby,

שלום, הבעיה שלי היא עם ההגדרות של כרטיסי הרשת אני צריך שתיתנו לי להבין כמה דברים, ותסבירו לי מה לעשות: יש לי 2 מחשבים, האב, ומודם אלקטל במחשב שאני כותב ממנו, המחשב שלי, יש 2 כרטיסי רשת, אחד מחובר למודם אלקטל, ואחד מחובר להאב. במחשב השני יש כרטיס רשת אחד שמחובר להאב. אני לא מבין איזה הגדרות צריך לשנות בכל הכרטיסים... *** אני מעדיף אם יהיה מישו שיוכל לעזור לי בפרטי באי סי קיו - 109354512 בתודה, יונתן

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. המפרט שלי: הוא מחשב כבן 5 שנים בערך. אני רוצה ככול הנראה לעשות 200 מגה ורציתי לדעת האם הוא יכול להריץ 200 מגה אינטרנט מלבד 100. מה אתם חושבים?

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by TeaTime,

אני מחפש ראוטר אלחוטי וראיתי שבאיביי יש כמה מציאות (ביחוד בראוטר שאני רוצה, WRT310N) השאלה היא כמה בעייתי העניין?

• 12 תגובות
    • 8.9k צפיות
  11. Started by serg90,

היי, יש לי מחשב בחדר ממ"ד, שאני מעוניין לחבר לראוטר, שנמצא בסלון מסוג DSL-G256DG של בזק. אני יודע שזה לא אידיאלי, אבל אין לי דרך לחבר את המחשב בעזרת כבל לראוטר, ולכן אני נזקק לכרטיס רשת אלחוטי. מעוניין בכרטיס כמה שיותר זול, אבל לא על חשבון ביצועים. מעדיף PCI-E כמובן, ורצוי מהחנויות: KSP/IVORY, בעיקר בגלל המרחק מהבית.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by cold fire,

יש לי שלושה מחשבים שניים שהם PC ואחד נייד יש לי מודם לADSL הבעיה שצריך לנתק את הכבל כל פעם כשרוצים להתחבר דרך מחשב שונה האם כדאי לקנות נתב או כרטיס רשת, כלומר מחשב אחד יהיה מחובר לרשת ודרכו השניים האחרים... תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by hmickey,

איני מצליח להיפטר מהם למרות כל החסימות שניסיתי באמצעות הדפדפן ואפילו הכנסת ה-URL שלהם לרשימת ה"אסורים". אני מתכוון לכמה "כאלה", שלאחר שאני סוגר הדפדפן, הם נשארים במסך עם הצעות כגון: קמיעות ומזלות, אסטרולוגיה, דיאטה ואפילו הציעו פעם לאשתי להגדיל לה את הזין (באנגלית כמובן). איך מצליחים לגרום לכך שהם יפסיקו להטריד. אם הייתי יודע היכן המשרד שלהם, הייתי מבקר אותם עם הכלב שלי שמחרבן היכן שפוקדים עליו לעשות כך.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי את הנתב הנ"ל ועכשיו רציתי להיכנס אליו ל-setup כדי להגדיר מחדש פורטים עכשיו נכנסתי לכתובת 192.168.1.1 כמו שרשום בחוברת ואז הופיעה לי תיבת ה-username and password עכשיו רשמתי admin ב-password והשארתי את השם משתמש ריק אבל זה לא נכנס!! אני לא זוכר שמעולם שיניתי את השם משתמש והסיסמה ואין מצב שמישהו אחר נגע בזה עכשיו אני צריך להיכנס ל-setup. מה עושים??

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  15. מה החבילה הכי משתלמת?? כל מי שמגיב אם הוא יודע אז בבקשה שירשום מה המהירות הורדה, מה ה upload ומה המחיר..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by hck,

שלום! אני מברר לגבי מעבר מהאינטרנט של הוט לבזק עקב בעיות בגלישה ובשירות שלהם. מכיוון שהיתי מנוי שלהם ממש הרבה זמן, אין לי מושג בשוק המודמים שקשורים לבזק, ולכן אני מקבש המלצות למודם של בזק. לפי מיטב ידיעתי עדיף מודם עם חיבור לכרטיס רשת, אבל הייתי מעוניין לשמוע על חברות ודגמים ספציפים. נ.ב. אני מעוניין לרכוש בנפרד ללא התחייבות לבזק, ולכן אבקש המלצות למודמים שניתן לרכוש בחנות שלהם (בזק-סטור?)

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום, ברצוני לחבר לHOTBOX שני נתבים, אחד אלחוטי ואחד חוטי וככה אני מבודד את הרשת הקווית הביתית שלי מהרשת האלחוטית, בעבר הוט אפשרו לקבל עד 3 כתובות IP חיצוניות בו זמנית מהמודם, האם זה המצב כיום? בתודה, עדי.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by RoNeR,

יש ברשותי את המודם eci b-focus 312+ שמתחבר לסוויצ ול4 מחשבים.. עד לפני כמה זמן היה לי מגה וחצי ללא בעיות האינטנרט פשט טס החלטתי לשדרג ל5 מגה... לאחד השידרוג האינרטנט התחיל לעבוד יותר לאט מקודם לא כל האתרים ניטענים עד הסוף ויש הרבה בעיות.. אבל ההורדה דווקא מורידה מהר בסביבות ה650 700 יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי שלא בשימוש... (המודם חוטי בלבד) התחברתי לשכנים לאינטרנט 1.5 ובמפתיע האינטרנט עובד הרבה יותר מהר משמעותי שאני מחובר אליהם עם קליטה חלשה מאוד.... מישו יודע מה יכול לגרום לבעיה כזאת?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. קיבלתי תמודם החדש הזה של בזק של סימנס ואני רואה שבתוכנת שיתוף קבצים אימיול בהתחלה היה לי מזהה נמך ואחרי זה סידרתי וזה מזהה גבוהה אך זה לא מוריד כלום בקושי שיר מוריד לי אחרי שבוע.ואני מציין שלפני כן באינטרנט שהיה לי מודם adsl ale130 לא היה לי את הבעיה הזאת. וניתקתי את הפירוול במודם (זה שנכנסים לאתר 10.0.0.1 או משהו כזה ומגדירים את המודם\ראוטר) תודה רבה לעוזרים. בן.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by ofer40,

היי יש לי מודם מדגם ECI BFOCUS 270 שעושה לי בעיות ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב ויותר חדיש. איזה מודם הכי טוב יש לבזק כיום? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by hakimon1,

שלום לכולם יש לי נתב אלחוטי של לינקסיס דגם WRT54G שנקנה בארה"ב אני לא מצליח לחבר אותו ללאפוטפ בשום צורה אפילו אם הדיסק התקנה שלהם או אם דברים שהורדתי באתר שלהם לדגם הזה אני מצליח לגלושש דרכו רג אם אני מתחבר רגיל במחשב דרך הסיסמא והכל לכבלים הסיסמא לא בראוטר ואז רק מחשב אחד יכול להתחבר אני משתמש במודם של כבלים והספק הוא אינטרנט זהב( הם לא יודעים איך לעזור לי ) אני ממש התיאשתי אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה רבה

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by mironm,

איך אפשר לשפר את הפינג במשחקי רשת ??? ומתי יגיע הזמן שלישראלים ולאירופאים יהיה פינג שווה פחות או יותר??(vdsl)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ophir87,

שלום, ברשותי 3 מחשבים מחוברים לנתב SIEMENS SL2-141. 2 מחשבים בצורה חוטית ומחשב אחד מחובר אלחוטית עם כרטיס רשת אלחוטי ישן - EDIMAX EW-7126. האינטרנט והעברת קבצים מאוד איטית במחשב שמחובר דרך הרשת האלחוטית . החלפת הכרטיס רשת תפתור את הבעיה? אם כן, איזה כרטיס / מתאם USB מומלץ לקנות? (עד 200 שקל) תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Chamuelm,

אחותי כל הזמן טוענת סרטים במגהוידאו במקום להוריד נורמלי ולראות נורמלי... הבעיה שזה גונב מרוחב הפס יותר מדי בצורה שמרגישים.. יש דרך לחסום משם צפיה? חשבתי אולי דרך הקוקיז - אחרי 72 דקות יש לאתר חסימה אולי יש דרך להאריך את זה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.