עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yaniv reuven,

שלום רב, מבקש את עזרתכם להמלצה הכי טובה לפצל כבל רשת מסוג cat6 שיש לי בסלון ל2 נקודות נפרדות (פלייסטישן וסטרימר). כלומר מנקבה אחת ל2 נקבות. מה הדרך שתאפשר לי מקסימום מהירות ומינמום פגיעה באיכות הרשת/אינטרנט. ניסיתי לחפש האם יש מתג / סוויצ שתומך במהירות גבוה מ1g ולא מצאתי או שמה בכלל עדיף מפצל פשוט אך איכותי יותר ? בכל מקרה אשמח לעזרה . תודה.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  2. Started by x-dude,

בואו נפתח כאן טראד חדש וכל אחד יגיד לאיזה ספק+כבלים הוא מחובר (באיזן מהירות גם כמובן) ונשווא מחירים. אני מחובר לנטוויזן+מתב מהירות 0.75 (מגיע מקסימום ל 81k/sec ) אני משלם 150 שח לחודש (כולל ספק וכולל מתב)

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gti-c1301188429/19289111?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_80&a=2022 א. זה אמיתי? ב. אני מניח שיש את זה בebay או dx ב5 דולר? איך זה נקרא?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by עiמר,

אני מחובר בראוטר של Netgear VVG200 על חבילה של 20 מגה לבזק ויש לי ראוטר נוסף של Siemens sl2 141 בקומה מתחת, אני מעוניין שהוא יתפקד כריפיטר לאות האלחוטי בקומה התחתונה לטובת ההורים המשועממים שלי שמחקים בטאבלטים ובאייפונים שלהם פוקר. קראתי פה קראתי שם אבל אני לא מצליח לעשות את הפעולה הפשוטה הזו. נכנסתי לממשק של הסימנס, תחת אופציות ה- wireless בחרתי בריפיטר, סרקתי לרשתות, הוא מצא את הרשת של Netgear וחשבתי שזהו אבל שום דבר לא קרה אני לא יכול לגלוש. **תוכן לא הולם נמחק מההודעה ומהכותרת. - להבא השתמש בשפה נאותה יותר בעת כתיבה ע"ג הפורום. תודה.**

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by ggg123,

יש לי ראוטר מדגם D-LINK 2560U ואני צריך להגדיר ב jdownloader סקריפט לצורך שינוי IP. הבעיה שהראוטר לא מופיע ברשימה שם.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Ivan,

חיבור 4mb חדש מהיום לבזק ואקספון עם דלינק 2650 חדש של בזק .נראה לי הורדה לאט איטי ובדיקה ב 012 הורדה נתן 1.5mb טלפונים - תמיכה - הגדרות - ריסטים- אתחול - עוד מחשב לחבר - מה לא - שום דבר לא עוזר. בזק בדקו בכתובת 147.235.246.92 מרשת פרטי שלהם ושם הורדה היה משתנה כל הזמן מ 4mb ויורד ל 300kb !! אמרו יחזרו עוד מעט, אז בינתים חזרתי לאינטרנט רגיל בדקתי שוב ב 012 - ומהירות עכשיו 4mb קבוע כמו צריך כל הזמן. חזר מומחה גדול יותר אחרי 2 שעות מתעקש לבדוק דרך חיבור שלהם. ושוב בדיקה שלהם ושוב מהירות מהם לא טובה. אמר לי לשנות כ. רשת ל 10mbבמקום 100mb ולבדוק וראה פלא מהירות עכשיו 4mb !! אמר המומחה כ רשת שלך לא מתאים ל 4mb אבל תשאיר אותו על mb10 וסע לשלום. אמרתי לו זה ככה ב2 מחשבים שונים…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. יש לי כבר מספר חודשים נתב של tp-link מדגם TL-R460. מאז אני לא יכול להוריד קבצים בלי שיהיו בעיות, לא מביטורנט, לא HTTP, אפילו לא יוטיוב בלי שהסרטון יתקע באמצע! ולמשל אלבום מוזיקה אז חלק מהשירים יחלצו כמו שצריך בRAR. כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המודם בלבד ללא הראוטר הכל עובד פיקס. [HOT+נטויז'ן] עשיתי חיפוש על TP-LINK פה בפורום וראיתי שלדעת הרוב הם לא שווים שקל. אני מחפש נתב שיתן לי לגלוש באינטרנט חלק ויאפשר לי להוריד קבצים ולשחק במשחקי רשת [לא אפשרי בכלל כרגע.] יש חיה כזאת? *מדובר בסה"כ שני מחשבים על חיבור של 1.5MB. עדיפות גבוהה לחיבור קווי, אין לי כח להתעסק עם קליטה וכו' באלחוטי. 200 שקל זה בסדר מבחינתי, 300 אם ממש ממש כדאי. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by AboveBeyond,

ברשותי חשבון פרימיום ראפידשייר (כבר יותר משנה) בזמן האחרון (חודש חודשיים) פשוט ההורדות בראפידשייר ניהיו זוועה דיברתי עם בזק בינלאומי והם טוענים שהם לא מגבילים או לא יודע מה עושים . זה פשוט משגע , אני מוריד במקום על 300 אני מוריד על 10kb גם דרך מאיץ/מנהל הורדות לעוד מישהו זה קורה?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by galz,

קודם כל, תודה רבה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285422.0 Czar_salad התגובה שלך הייתה מעולה ועזרה לי להבין הרבה דברים. סוויץ' בתכלס זה סה"כ מפצל, נכון? קניתי את האדימקס, ואחרי מאבק קצרצר עם ההגדרות חיברתי אותו לסוויץ' כנקודת גישה והWii מצא אותו ללא בעיות מיוחדות (יחד עם רשת בשם סימנס, עם אות חיבור חזק ובלי שום הצפנה, שהצלחתי להתחבר אליה... O_O ). אני מעדיף את זה ככה כי אני מוריד ומעלה בביטורנט בכמויות רצחניות על בסיס יומי, ומשום מה הראוטר אלקטל אף פעם לא מתנתק או עושה בעיות. לפי מה שהבנתי רוב הנתבים האלחוטיים (ונתבים בכלל) כן מתנתקים מדי פעם תחת עומס, וכידוע, אם זה לא שבור , אל תתקן את זה. שוב תודה לכל מי שעזר לי, ועכשיו לנו…

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by 1nstall,

שלום חברים, בבית של חברה שלי ממוקם הראוטר בקומה הראשונה - הראוטר הינו ראוטר של סימנס שסופק ע״י אורנג׳ http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/ לא מזמן העברו את מגורינו אל עבר המרתף, וכצפוי, קליטת הwifi איומה עד לא קיימת כלל. יש לציין שבמרתף יש שקעי LAN שמחוברים לראוטר, אך דרוש גם wifi. מה צריך לעשות, איזה ציוד לקנות, אילו הגדות וכו׳ וכו׳ יש לעשות על מנת לקבל קליטת wifi טובה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום לכולם ! ברשותי ראוטר אלחוטי של חברת BELKIN : PRE-N ונקודת גישה אלחוטית חדשה שקניתי אתמול של חברת EDIMAX : EW-7206APG . התקנתי הכל כמו שצריך (לפי ההוראות שכתובות באתר של פיקוק (http://www.pikok.co.il/word/EW-7206APg.pdf) , וכאשר אני מוצא את נקודת הגישה במחשב הנייד (האלחוטי) ומנסה להתחבר אלייה אני מקבל הודעת "קישוריות מוגבלת ...... " מישהו מכיר את התופעה ויודע כיצד לפתור אותה ? תודה רבה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. אוקי אחרי כמה בדיקות יסודיות עליתי על "תגלית" וקודם סיפור קצר: לפני 8 חודשים בערך אני וחברי התלנו לשחק SOF 2 MP בצורה קבוע יחסית, כל כמה ימים, ושמתי לב לתופעה, כאשר "קידומת" הIP שלי היא "80.230" אני יכול לארח בקושי שחקן אחד. לעומת זאת כאשר אני עברתי לקידומת "213.8" הצלחתי לארח 5 ואפילו 6 שחקנים!... ככה כל פעם שרציתי לארח שרת ניתקתי וחיברתי את המודם כמה פעמים עד שקיבלתי קידומת "טובה". במשך תקופה של כמה חודשים לא קיבלתי כתובת של 80.230 והייתי בטוח שהם לא משתמשים בקידומת הזאת יותר. בזמן האחרון קיבלתי פינגים ממש גבוהים לחו"ל (1000 ליהאו!), ולא הצלחתי לשחק, לעומת זאת בארץ הפינגים היו הרבה יותר ממצוינים (10 לHW). ניסיתי לפתור את הבעיה ולא הצלחתי וגם התמיכה של אינטרנט זהב לא הצ…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by godisme171,

אפשר לעשות בRUN שרושמים איזה משהו ואז הוא מראה לך את האיי פי וכל מיני אפשרויות שחרר חדש אז אני רק זוכר את האותיות הראשונות שזה WINIP

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אני לא משחק יותר מדי ברשת חוץ ממשחק מבוסס דפדפן (שבו כן צריך לפעמים מהירות תגובה וחיבור מאד מאד מהיר כדי לנצח, אבל מילא) אבל עדיין הייתי רוצה להבין מה זה בדיוק. ולמה לא מציעים את זה בצורה פתוחה?? זה ממש נשמע כמו איזה משהו מחתרתי שעובר מפה לאוזן... מה הקטע? כרגע אני על חבילה של 5 מגה ב-012 על תשתית של הוט. אני בכלל יכול לעשות חבילה כזאת? מישהו יודע מה המחירים שלהם ומה לעזאזל ייצא לי מזה? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. בעיקרון הדבר היחיד שאני לא יודע מה לבחור ב wizard הוא ב Select internet connection type יש לי 5 אופציות: Dynamic IP address ואחריו המסך הזה Static IP address ואחריו המסך הזה PPPoE ואחריו המסך הזה PPTP ואחריו המסך הזה BigPond ואחריו המסך הזה ISP הוא נטוויז'ן ואני משתמש ב ADSL.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי בבית 4 מחשבים שמחוברים ברשת חוטית ועוד מחשב נייד אחד שאנחנו רוצים לחבר אותו ברשת אלחוטית. מה שחשבנו לעשות זה לקנות ראוטר אלחוטי שבא עם 4 כניסות חוטית שיתאימו למחשבים הנייחים גם כן. אני צריך את עצתך לגבי העניין מהסיבה הפשוטה שהידע שלי בתחום מגרד את האפס מלמטה. המליצו לי על זה מה דעתכם? על מה אני צריך לשים דעש בחיפוש אחרי מוצר כזה? יש משהו עדיף?

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Gilo2005,

שלום לכולם,קיים אצלי בלבול רב בנושא,במיוחד במקום בו בחרתי לפתוח את הנושא,מצטער אם זה לא המקום המתאים. אני מעונין לקנות שרת,שזהו יהיה מחשב בעל קו אינטרנט רחב, על מנת לאחסן בו שרת למשחק רשת. מה צריך על מנת לעסוק בענין הזה? מה העלויות?ומה הידע הנדרש לענין הנ"ל.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. אני רוצה שמישהו יתחבר למחשב שלי מרחוק ואני צריך לתת לו את ה IP שלי,ברשתות הוא מראה לי IP שהוא 10.0.0.3 השני דרך האתר www.whatismyip.com הוא מראה לי 74.255.198.XX מה מהם הוא הנכון ? ולמה יש לי שתים שונים ?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. שבת שלום. לאחר איפוס הראוטר שעשיתי אתמול הפלאפון לא מצליח לקבל גישה לאינטרנט. מדובר בראוטר WRT54GL. עברתי כבר על כל ההגדרות שלו ואני לא רואה שהמכשיר חסום.. ניסיתי להכניס את כתובת הMAC שלו לרשימת המותרות אבל אז הוא גם לא מצליח להתחבר. יש לציין שתחת הלשונית Status,Local Network ו DHCP Clients table המכשיר מוצג כמחובר. קיים פתרון כלשהו?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by kalda01,

תשתית הוט ובבנ"ל ללא חייגן. 100MB.כבר כמה ימים טורנטים עם אלפי סידרים יורדים בקצב של 300K במקום 5M בדרך כלל.אם אני מתחבר דרך חייגן מהמחשב אז המהירות חוזרת לקצב מהיר.מדוע ללא חייגן יש האטה ? האם הוט מאיטים בכוונה ?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by noodle,

שלום לכם, אני מחפש ראוטר/ראוטר+מודם שיתפקדו כיחידה נפרדת ולא יחייבו חיבור למחשב, האם יש חיה כזאת? אם כן: תקציב : 300-400 ש"ח אני מעוניין בראוטר אלחוטי איכותי,עמיד בעומס, עד 6-7 אנשים שגולשים עליו בו זמנית מהירות 12-15MB. תודה ויום טוב

22. Started by King Kong,

קניתי ,ראוטר אלחוטי של ROTAL RTA 1025W מבזק .. השאלה אם זה מודם טוב ? הבעיה היא כזאת יש לי מחשב מרוחק 10 מטר מהמחשב הראשי במחשב המשני שמתי כרטיס רשת אלחוטי USB .. ויש מלא פעמים שכאילו התקשורת חלשה יש עד 5 קווים וזה נע בין 2 ל 4 .. ועוד משהו .. ניסיתי להיכנס לוואלה רדיו ואני לא מצליח לשמוע מוזיקה רשום "מתחבר לשרת" ונתקע ! כנראה צריך לפתוח פורט ולתת גישה למחשב הבעיה שאין לי מושג מה הפורט של וואלה רדיו .. אמרו לי בבזק שיש אפשרות לפתוח את כל הפורטים ולתת גישה לכל השרתים , מה אתם אומרים ? כדאי ? במקום לאשר פורט פורט ..

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by dor_guy,

שלום, אני צריך עצה לגביי ציוד לקנית ציוד תקשורת. קניתי בית בן 3 קומות, ואני מתכנן להקים רשת מחשבים: קומה ראשונה - הסלון, והחיבור לתשתית האינטרנט החיצונית(בזק), יהיו שם 2 חיבורי רשת קומה שניה – 3 חיבורי רשת קומה שלישית – 4 חיבורים סה"כ 9 חיבורי רשת. בנוסף אני מעוניין שבכל קומה תהיה קליטת WIFI ולכן חשבתי לשים בכל קומה ריפיטר שיהיה מחובר פיזית לרשת וישדר לקומה. 1) אני צריך המלצה למודם-נתב טוב (מינימום ניתוקים והתעסקות שוטפת) שיהיה מחובר לבזק/הוט ויחבר אותי לעולם החיצון. 2) החיבור בין הקומות יבוצע ע"י כבל רשת אחד (מגבלת תשתית) ולכן, צריך המלצה על SWITCH X 2 לשתי הקומות. (או שפשוט אשתמש בריפיטר עם יציא…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Dan Avigdor,

שלום רב, יש לי ראוטר VV5820 של סלקום ועוד ראוטר שלי Linksys WRT32X AC3200 הבעיה היא בחיבור בין שניהם,האינטרנט עובד - אך לא בצורה אופטימלית. יש לי בגלל הבלאגן הזה Double NAT. לא משנה איפה חיפשתי לא מצאתי, איך להפוך את הראוטר של סלקום לBridge. לפי קצת מחקר שעשיתי הדגם אכן תומך ל Bridgeהבעיה היא שסלקום שמים Firmware שלהם על המכשיר, וזה מסיר את האפשרות לBridge. האם יש דרך להחזיר את הראוטר לסטוק? מה הפתרונות שעומדים מולי? חייב קצת עזרה בנושא. תודה, דן.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. אהלן יש לי בבית רשת שעבדה מצויןן בשנתיים האחרונות - נתב אלחוטי HPNA3 דגם PAR-720G POWERNET , ומתאמים למחשבים המרוחקים מדגם PET_320. עד לפני כמה ימים הכל עבד , ופתאום שני המתאים הרחוקים הפסיקו לעבוד , נראה לי מוזר ששניהם הפסיקו לעבוד בביחד , נראה לי כי משהן השתבש ברשת הטלפוניה הביתי או בהגדרות הנתב. אני צריך עזרה על מנת לנטר את הבעיה , בכל זאת להשאיר את הילד בחופש הגדול בלי אינטרנס זה סוג של טרגדיה ... תודה , גוראן

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות