עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ivan,

חיבור 4mb חדש מהיום לבזק ואקספון עם דלינק 2650 חדש של בזק .נראה לי הורדה לאט איטי ובדיקה ב 012 הורדה נתן 1.5mb טלפונים - תמיכה - הגדרות - ריסטים- אתחול - עוד מחשב לחבר - מה לא - שום דבר לא עוזר. בזק בדקו בכתובת 147.235.246.92 מרשת פרטי שלהם ושם הורדה היה משתנה כל הזמן מ 4mb ויורד ל 300kb !! אמרו יחזרו עוד מעט, אז בינתים חזרתי לאינטרנט רגיל בדקתי שוב ב 012 - ומהירות עכשיו 4mb קבוע כמו צריך כל הזמן. חזר מומחה גדול יותר אחרי 2 שעות מתעקש לבדוק דרך חיבור שלהם. ושוב בדיקה שלהם ושוב מהירות מהם לא טובה. אמר לי לשנות כ. רשת ל 10mbבמקום 100mb ולבדוק וראה פלא מהירות עכשיו 4mb !! אמר המומחה כ רשת שלך לא מתאים ל 4mb אבל תשאיר אותו על mb10 וסע לשלום. אמרתי לו זה ככה ב2 מחשבים שונים…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by panda2004,

אהלן, כרגע מותקן במחשב שלי כרטיס Wireless N 300 PCI Express Desktop Adapter. אני משתמש בו כדי להתחבר לאינטרנט דרך ראוטר שנמצא בחדר אחר בבית. בשורה התחתונה אני ממש סובל מהכרטיס רשת הזה. אני חווה ממנו ניתוקים - בעוד מחשב נייד ופלאפון מצליחים להתחבר לראוטר באופן נקי. אני מחפש לרכוש מתאם רשת אלחוטי חדש. יש לציין שהראוטר שיש לי בבית הוא ראוטר TP-Link TL-WDR4300 N750. זהו ראוטר שמשדר גבו זמנית בתדר 2.4 ו 5 ג'יגה הרץ. לכן יש לי עדיפות לרכוש כרטיס רשת בתנאים הבאים: 1. תמיכה ב 5 ג'יגה הרץ (עם או בלי תמיכה ב 2.4 ג'יגה הרץ... כמובן שעדיף שידע לתמוך גם וגם). 2. אפשר לחבר לו אנטנה חיצונית (כרגע אני משתמש באנ…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by Nihility,

קרימפלר נראה לי שקוראים לזה. זה ששמים איתו חיבורים על הכבל. לא מוצא בשום מקום. אם יש מישהו בבאר שבע שיש לו ויכול להשאיל, גם טוב

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. קיבלתי כאן בפורום כמה המלצות אבל לא מצאתי לינק ישיר לקנייה בארץ. מישהו יכול לתת כאן לינק מתאים לקנייה?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by huber,

שלום חברים. ברשותי ראוטר מדגם ASUS RT0AC5300. בראוטר מוגדרות 2 רשתות אלחוטיות, האחת על תדר 2.4GHz והשניה על תדר 5GHz. מהיום בבוקר רשת 2.4GHz "נעלמה", ז"א למרות שאני רואה שהיא מוגדרת בראוטר ולמרות שאתמול היא עבדה, מהיום שום מכשיר בבית לא רואה אותה (נהיסיתי עם כמה סמארטפונים וכמה ניידים). את רשת 5 כולם רואים. הראוטר מעודכן לפירמוור העדכני ביותר, ואתחול של הראוטר לא פתר את הבעיה. מה יכול לגרום לתופעה הזו? הנה צילום מסך של הרשתות המוגדרות בראוטר:

6. אז ככה, אני מנסה לעשות סטרים בTWITCH עם איכות של 720 ו30 FPS ופשוט לא מצליח. האיכות זוועתית כי מהירות העלאה שלי לא יציבה בכלל. אני מסתכל על הריבוע הקטן בתוכנה של הסטרים (OBS) וכל הזמן יש לי את הצבע הצהוב ולא הירוק למרות שהוא משתמש רק ב 1800KB ובפועל יש לי 3MB.. יש הגדרות שיסדרו את זה ? אם הפתרון רק הגדלת מהירות העלאה, מה המחיר של זה ?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. אני מחפש ראוטר אלחוטי בסביבות המחירים 150-300 שקלים, שתהיה לו קליטה טובה (שתהיה קליטה טובה בדירה בלבד, משהו בסדר גודל של 5-10 מטרים), שיהיה יציב ואמין וזהו בעצם... יש לי אינטרנט כבלים עם מודם של Terayon. רציתי גם לשאול מה ההבדל בין הדגמים האלה של Edimax : BR-6424n BR-6524n והאם ל- LinkSys יש יתרון על Edimax, לפי מה שראיתי הם יותר יקרים... תודה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by XLNT,

שלום לכולם הבעייה שלי היא כזו. שדרגתי מחשב בעסק שהיה מותקן בו כרטיס מצלמות NUUO DVR Card SCB-3000 המחשב מחובר לאינטרנט דרך נתב של בזק SIEMENS SL2 141 המחשב מקבל ip קבוע מספקית האינטרנט. לפני השדרוג, האפשרות להתחבר ממחשב אחר (אינטרנט) אל המחשב בעסק ולראות תמונה עבדה בצורה חלקה. לאחר השדרוג האופציה לא עובדת. יש לציין שבוצע איפוס לנתב (כל ההגדרות התאפסו) מה שעשיתי התקנתי את תוכנת המצלמות NUUO Main Console הווידאו עובד כמו שצריך אפשרתי לשרתים של שידור הוידאו לעבוד (Start) פתחתי פורטים אך משום מה לא ניתן להתחבר אל המחשב מרחוק. רציתי לדעת אם קיים עוד פרמטר בשרשרת שצריך להוסיף/לשנות אולי בנתב או במחשב עצמו. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gti-c1301188429/19289111?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_80&a=2022 א. זה אמיתי? ב. אני מניח שיש את זה בebay או dx ב5 דולר? איך זה נקרא?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by kalda01,

תשתית הוט ובבנ"ל ללא חייגן. 100MB.כבר כמה ימים טורנטים עם אלפי סידרים יורדים בקצב של 300K במקום 5M בדרך כלל.אם אני מתחבר דרך חייגן מהמחשב אז המהירות חוזרת לקצב מהיר.מדוע ללא חייגן יש האטה ? האם הוט מאיטים בכוונה ?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. אתמול שידרגתי את הרוחב פס שלי מ 5 מגה רגיל ל 12 UFI בעקבות ההוזלה שהם עשו 99 להוט+60 לבזק בין לאומי, חיבור ללא חייגן. רצו לדחוף לי את החבילה של האנטיוירוס שכאילו יושב על השרת שלהם ומסנן וירוסים ופריצות, התווכחתי איתם שאני לא רוצה ולא צריך את זה .. הורידה לי 5 שקלים (55 שקל לבזק בין לאומי) אני מוריד באזורוס ומאז העלאה לטורנטים ממש ממש איטית ובקושי זזה, אולי רק איזה 2 העלאות במקרה ולוקח מלא זמן עד שהוא מוצא מישהו לעלות אליו אפילו ששמתי 25 - 30 טורנטים שיעלה אליהם מאתר של טורנטליץ ומ- hd-bits.ro אתרים פרטיים, ויש מלא ליצרים !!! יש לי מחשב יחיד ואין לי ראוטר ושום דבר שמגביל במחשב... למישהו יש את הבעיה הזאת ? אני חושב שהטכנולוגיה החדשה גם מגבילה... איך זה הגיוני ? אתמול הכל ע…

12. שלום, בורכתי לאחרונה בבשורה כי בשכונה שלי יש סוף סוף חיבור לסיבים, והחלטתי בהזדמנות זו לשפר את הרשת הביתית הכללית שלי. אני גר בבית פרטי עם 2 קומות ומרתף, ותכננתי להוסיף ליד כל מחשב נקודת Ethernet, לבטל את הרשת האלחוטית המשודרת מהראוטר ולהחליף אותה ב-2 אקסס פוינטים (מקווה שרק 2 יספיקו) שיחוברו ישירות לסוויץ' על מנת לוודא קליטה אחידה ברחבי הבית. כיוונתי בהתחלה לקנות סוויץ' לא מנוהל של 16 שקעים ללא אופציה של PoE אבל נתקלתי ביותר ויותר פתרונות הכוללים AP המבוססים על PoE - האם יש סוויץ' עם 16 פורטים ו-PoE+ במחיר סביר בארץ/בחו"ל או שאפשר להסתפק ב-Injector לכל מכשיר PoE? כמו כן, האם יש לכם המלצה ספציפית לאקסס פוינט מסויים? רציתי לרכוש מכשיר התומך ב-W…

13. Started by Dan Avigdor,

שלום רב, יש לי ראוטר VV5820 של סלקום ועוד ראוטר שלי Linksys WRT32X AC3200 הבעיה היא בחיבור בין שניהם,האינטרנט עובד - אך לא בצורה אופטימלית. יש לי בגלל הבלאגן הזה Double NAT. לא משנה איפה חיפשתי לא מצאתי, איך להפוך את הראוטר של סלקום לBridge. לפי קצת מחקר שעשיתי הדגם אכן תומך ל Bridgeהבעיה היא שסלקום שמים Firmware שלהם על המכשיר, וזה מסיר את האפשרות לBridge. האם יש דרך להחזיר את הראוטר לסטוק? מה הפתרונות שעומדים מולי? חייב קצת עזרה בנושא. תודה, דן.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. יש לי ראוטר עם יציאות 10/100 ומהירות WIFI 2.4 מהירות 300 5 מהירות 433 השאלה אם זה מהירות האינטרנט שיכול לעבור ב WIFI ? או שזה מעבר הנתונים שאני יכול להעביר בין מחשב למחשב ברשת אני מבולבל ואם למשל היציאות שלי בראוטר היו 1000 MB אז יכולתי לגלוש עד Gbit לשניה וב WIFI עד 433 ? מישהו יכול לעשות לי סדר בעניין הזה תודה

15. Started by sun_light,

היי... רציתי לבקש המלצה על כרטיס רשת אלחוטי ממש חזק, שיקלוט למרחק גדול יותר. עכשיו יש לי את זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472869 ורציתי עם טווח קליטה יותר גדול, שיעבור גם קירות וכו... מהירות הגלישה לא כ"כ משנה לי, אבל הטווח משנה לי מאוד! כי יש לי עכשיו קליטה נמוכה. ויש לי כמה שאלות... א.אם אני קונה כרטיס רשת אלחוטי בתקן N, והראוטר לא תומך בתקן N, אז הטווח קליטה ישתפר אבל המהירות הורדה לא? (שזה בסדר כמו שאמרתי.) ב.כמה שיפור בטווח אני ארגיש אם אני קונה תקן N? ג.יש לי חוט עם כניסות ל3 אנטנות,לא מצאתי את זה בזאפ אז לא הבאתי קישור... אז עדיף כרטיס עם 3 אנטנות? או שאנטנה אחת זה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. אני לא משחק יותר מדי ברשת חוץ ממשחק מבוסס דפדפן (שבו כן צריך לפעמים מהירות תגובה וחיבור מאד מאד מהיר כדי לנצח, אבל מילא) אבל עדיין הייתי רוצה להבין מה זה בדיוק. ולמה לא מציעים את זה בצורה פתוחה?? זה ממש נשמע כמו איזה משהו מחתרתי שעובר מפה לאוזן... מה הקטע? כרגע אני על חבילה של 5 מגה ב-012 על תשתית של הוט. אני בכלל יכול לעשות חבילה כזאת? מישהו יודע מה המחירים שלהם ומה לעזאזל ייצא לי מזה? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by b127,

שלום לחברים היקרים. אני מנהל רשת עם כמה סניפים. ואני רוצה לשתף מדפסת אחת שיוכלו להדפיס אליה מכל הסניפים. יש לי שרת מרכזי SREVER 2003 מה עוד אני צריך לעשות? ניסיתי להפנות מבחוץ את פורט 9100, לא עוזר.

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. שבת שלום. לאחר איפוס הראוטר שעשיתי אתמול הפלאפון לא מצליח לקבל גישה לאינטרנט. מדובר בראוטר WRT54GL. עברתי כבר על כל ההגדרות שלו ואני לא רואה שהמכשיר חסום.. ניסיתי להכניס את כתובת הMAC שלו לרשימת המותרות אבל אז הוא גם לא מצליח להתחבר. יש לציין שתחת הלשונית Status,Local Network ו DHCP Clients table המכשיר מוצג כמחובר. קיים פתרון כלשהו?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. איזה ראוטר אל-חוטי הכי טוב קיים בשוק??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  20. Started by AboveBeyond,

ברשותי חשבון פרימיום ראפידשייר (כבר יותר משנה) בזמן האחרון (חודש חודשיים) פשוט ההורדות בראפידשייר ניהיו זוועה דיברתי עם בזק בינלאומי והם טוענים שהם לא מגבילים או לא יודע מה עושים . זה פשוט משגע , אני מוריד במקום על 300 אני מוריד על 10kb גם דרך מאיץ/מנהל הורדות לעוד מישהו זה קורה?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by bratwa_tut,

שלום יש לי מודם של בזק TPLINK2650U עכשיו יש לי 15 מגה תשתית בזק ו 30 מגה ספק ב 012 עם גימר עכשיו יש לי שאלה למה יש לי פינג בזמן האחרון גבוה בארץ כלומר עם אני שולח פינג בדוס זה מראה לי פינג נורמלי 14-17 וכשאני ניכנס לאותו שרת במשחק רשת זה מראה לי פינג 30-35 למה זה ככה ואיך להגדיר הכי טוב בשבילי את ה MTU בוינדוס 7 לגבי החומרת מחשב שלי I7 860 4 DDR

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by GerberMan,

לעוד מישהו יש פתאום בעיות עם האינטרנט של בזב"ל? הייתה להם איזשהי בעיה עם הציוד אבל הם טוענים שזה תוקן... משום מה האינטרנט שלי ממש איטי בהורדה (גם רגילה וגם טורנטים)

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח להיעזר בידע שלכם בפתרון הבעיה של הראוטר שלי. ברשותי ראוטר Linksys WRT54GL (שנת 2009). תשתית האינטרנט היא כבלים (הוט) וספק התקשורת הוא נטויז'ן. מהירות האינטרנט הינה 30 מגה (mbps). הרשת משרתת מחשב נייח אחד (מחובר דרך כבר לראוטר), שתי מחשבים ניידים, שתי טאבלים ושתי סמארטפונים. עד לפי שבוע, לא חוויתי שום בעיה עם הרטואר והוא שירת אותי נאמנה. לפי שבוע, התחלתי להרגיש האטה חריפה במהירות האינטרנט באחד ממחשבי הקצה המחוברים לרשת. לאחר בדיקה של שאר התקני הקצה אכן ניכר כי בכולם ישנה האטה חריפה של המהירות. מותר לציין כי המחשב הנייח לא סובל מהאטת מהירות כלל וכלל. לאחר פנייה לספק האינטרנט, החולפו ההגדרות בראוטר על מנת שיעבוד ללא חייגן. פעולה זאת לא סייעה לפתרון הבעיה. בד…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. אני רוצה שמישהו יתחבר למחשב שלי מרחוק ואני צריך לתת לו את ה IP שלי,ברשתות הוא מראה לי IP שהוא 10.0.0.3 השני דרך האתר www.whatismyip.com הוא מראה לי 74.255.198.XX מה מהם הוא הנכון ? ולמה יש לי שתים שונים ?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by עiמר,

אני מחובר בראוטר של Netgear VVG200 על חבילה של 20 מגה לבזק ויש לי ראוטר נוסף של Siemens sl2 141 בקומה מתחת, אני מעוניין שהוא יתפקד כריפיטר לאות האלחוטי בקומה התחתונה לטובת ההורים המשועממים שלי שמחקים בטאבלטים ובאייפונים שלהם פוקר. קראתי פה קראתי שם אבל אני לא מצליח לעשות את הפעולה הפשוטה הזו. נכנסתי לממשק של הסימנס, תחת אופציות ה- wireless בחרתי בריפיטר, סרקתי לרשתות, הוא מצא את הרשת של Netgear וחשבתי שזהו אבל שום דבר לא קרה אני לא יכול לגלוש. **תוכן לא הולם נמחק מההודעה ומהכותרת. - להבא השתמש בשפה נאותה יותר בעת כתיבה ע"ג הפורום. תודה.**

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים