עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. במקום העבודה יש לי חיבור יעודי עבור גלישה אלחוטית במהירות 100 מגה. במבנה 4 קומות ואני יכול לפרוס AP או ראוטרים על נקודות הרשת.יתחברו לרשת כ40-60 התקנים. אבקש לקבל הצעה לציוד הרצוי.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by yp3,

יש לי קבצים בעבודה שמספר אנשים צריכים גישה אליהם ממקומות שונים. הפתרון המתבקש הוא VPN, ניסיתי את הVPN המובנה בחלונות וLogMeIn Hamachi² - אבל הבעיה בפתרונות האלה שהם איטיים ואני לא מקבל את כל רוחב הפס שיש לי. יש למישהו רעיון כיצד ניתן להקים VPN מהיר? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. שלום רב. ברצוני להגדיל את מהירות העלאה שלי. איני רוצה להגדיל את מהירות החבילה עצמה, אלא בלבד את מהירות העלאה. יש לי 10 מגה מהירות אינטרנט. אני מחובר בספקית ל-012, ובתשתית לבזק. 10 מגה מהירות זה אומר 800KB העלאה, ובפועל זה מעלה לי על 100KB-105KB לשניה. אני מאוד רוצה להגדיל את מהירות העלאה שלי ליותר. האם יש אפשרות להגדיל את מהירות העלאה שלי ל-3MB? כלומר שבפועל זה יעלה לי בערך על 375KB. האם ניתן לעשות דבר כזה? ואם זה לא אפשרי ללקוח פרטי, האם אני יכול לפתוח חשבון עסקי? וכמה זה יעלה לי בעצם להגדיל מ800KB ל-3MB מהירות העלאה במידה וזה אפשרי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by higuygonen,

שלום לכולם אני מחפש מחליף לראוטר הישן שלי linksys wrt54gs בתקציב נמוך. הוא מחובר לתשתית הוט, הראוטר מספק כיסוי לרוב האזורים שאני צריך. אליו מחובר עוד edimax ישן ב wds שמכסה לי שני חדרים מרוחקים. תודה מראש.

5. בימים אלה עובר להוט (10 מגה) עקב פיגור יתר של בזק (מהפח אל הפחת) ומנסה להבין איזה ראוטר אלחוטי כדאי לקחת ו\או איזה קונפיגורציה לעבוד ע"מ שלא להשתמש בחייגן ולשתף את החיבור. יש פה שתי בעיות: א) גם אם "לכאורה" צריכה להיות תאימות בין המודם לראוטר, זה לא תמיד עובד ב) אם זה כן עובד, האם הראוטר יציב לכן, אני מבקש עזרה מבעלי ניסיון. א) האם תהיה בכלל אפשרות להשתמש בלינקסיס WRT54G שלי (מריץ DD-WRT) עם מודם הכבלים. זוכר שניסיתי אצל חבר לפני כמה חודשים וזה לא עבד (גם אחרי שלכאורה הוקצה לנו אייפי סטטי) ב) אם לא אפשרי, ראיתי שאומרים בפורום של- BR6204WG של Edimax יש מעט בעיות תאימות, אבל ג'יזס - הוא נראה כ"כ מעפן שאני מניח שהוא מתרסק אם נושפים עליו. אשמח לתגובות או לפוינטרים לת'רדים עד…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by gabrielf,

לא משהו.. אני בחיבור 100 מגה בהוט - נאלצתי אממם להשתמש בחייגן (בידיעה מראש שלא אקבל את מלוא 100 המגה) אמנם הגעתי ל 75 מגה שזה יחסית טוב לחיבור שכזה אבל בפועל הגיימר לא משהו - סביב 93MS בבדיקת פינג למשל לאתר BBC בבריטניה. כאשר החזרתי את החיבור ל 014 ללא חייגן בדיקת הפינג ירדה ל 75MS. לדעתי 014 שיפרו גם את החיבור MPLS שלהם ל 100 ולגלישה לחו"ל (יש לי גם גיימר ב 014 ולא ראיתי הבדל עם חיבור חייגן או בלי חייגן)

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. ואיזה דרכים יש?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום, בבית הוריי גולשים על-גבי תשתית של בזק במהירות 15/0.8 ובמשך ששת השבועות האחרונים אנו חווים בעיות מתמשכות ברשת האינטרט: 1. אי-יציבות פינג בשרתי משחק שונים (League of Legends, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive, Smite, Wildstar), כלומר הפינג ישתנה בתוך טווח של כ15-20 ms באופן רציף. זאת ללא Loss או Choke, המדווחים על-ידי המשחק, לכל הפחות. 2. קפיצות משמעותיות במשחקים לעיל, לטווח של 400-600 ms. קפיצות כאלו מתרחשות אחת לכ15-20 דקות בעת משחק. 3. ניתוקים רגעיים. מדי פעם, כאחת ל40-60 דקות, תוכנות ומשחקים הדורשים חיבור רציף (Windows Live Messenger, Skype ומשחקי Blizzard וכן תכנת הB.Net עצמה) יתנתקו ויחדשו את החיבור תוך שנייה-שתיים. בדקתי את המשתנים הבאים ולא חלה השפעה עם…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by NYM,

היי, אני מחובר עם הוט, ראוטר שלהם הוטבוקס, וכן ממירי מיניפייבר בסלון, קומה עליונה וממ"ד (קומה תחתונה). בסלון ובקומה העליונה קליטת וויפיי טובה,בממ"ד גםצסבירה מאד, הבעיה שבהמשך המרתף אין קליטה. האם ממיר מיניפייבר נוסף שלפי הוט הוא גם מגדיל טווח ייתן מענה נאות? האם כדאי לרכוש מגדיל טווח ולשים במרתף? האם הוא בכלל יעיל אם הראוטר נמצא בקומה הראשונה? תודה

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by gilad267,

הראוטר כל הזמן מתנתק מהאינטרנט (האורות חיווי נשארים כביכול דלוקים) ולא מצליח לכבות את הרשת האלחוטית (לחיצה ממושכת לא עושה כלום). מישהוא עוד חווה בעיות כאלו עם הדגם הנ"ל????

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  11. Started by satlan1,

שלום, יש לי רשת ביתית בין 3 מחשבים ע"י ראוטר של LEVEL ONE. יש אפשרות להקצות לכל מחשב אחוז מסויים ממהירות העלאה/הורדה נניח? אם כן אשמח אם תסבירו לי איך.. תודה!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  12. Started by GuyD,

מה דעתכם על רשת הUNLIMITED שמציעים כרגע? אני כרגע מחובר לבזק ומתלבט אם לעבור לחיבור סימטרי של 100\100 לפי האתר שלהם אני באזור שקיימת בו תשתית. יש מישהו שהתנסה עם החיבור הזה ויכול לתת חוות דעת? unlimited

13. יש לי את הראוטר הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2544&CatCode=60 הקליטה בצד השני של הבית לא הכי טובה, המחשב הנייד מחובר ב WIFI באמצעות הכרטיס רשת המובנה ב G. האם התקנת דונגל WIFI בתקן N תשפר את הקליטה והמהירות ? אם כן, האם הדונגל הזה מתאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1756&CatCode=60 הבנתי שיש 2 ורסיות לתקן N ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by kalda01,

תשתית הוט ובבנ"ל ללא חייגן. 100MB.כבר כמה ימים טורנטים עם אלפי סידרים יורדים בקצב של 300K במקום 5M בדרך כלל.אם אני מתחבר דרך חייגן מהמחשב אז המהירות חוזרת לקצב מהיר.מדוע ללא חייגן יש האטה ? האם הוט מאיטים בכוונה ?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Ashdod,

שלום לכם חברים , נכנסתי לפה כי ראיתי שיש המוןו אנשים עם ידע רחב וחיובי שיכול לעזור לי לעומת אתרי האיטנרנט שאני לא מצליח לפענח את הסברים שלהם כמובן השאלה שלי קשורה ל broadcast מה זה ? איפה זה נמצא ? כלומר אני יודע שזה כל שהיא בקשה שמחזירה תשובה , אני יודע שבקשת broadcast ישנה חל שך התנגשיות כל שהן ,עכשיו לפי הסרטון הזה : זה הודעה DHCP כלומר שזה נועד בשביל לקבל איפי ?? אבל בגדול איפה ניתן לבדק בקשה כזו ? במחשב ? בנתב ? בסוויץ ? לשם מה לעזעזל נועד הbroadcast! אני מבקש ממכם לא להפנות אותי לאתרי חוץ אני לא מעוניין בהסברים של אתרים במילים פשוטות והבנה בסיסית , בסך הכל אני רוצה להרחיב את הידע שלי על הנושא הזה תודה רבה לכם !!!!! חג שמח

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by Metheny,

יש לי סטרימר (mi box) שנמצא רחוק מהראוטר ומאחורי כמה קירות. כרגע אני סובל מבעיות תקשורת שגורמות לתקיעות בשידור והתנתקויות. הבנתי שיש אופציה של מגדיל טווח אבל הוא יצטרך גם להיות מאחורי כמה קירות מהראוטר. יש אפשרות לעשות נקודת רשת בקיר ליד הסטרימר ולהוסיף ראוטר נוסף? (לסטרימר אין אפשרות של חיבור רשת קווי לפי מה שראיתי) או האם קיימות אופציות נוספות? בנוסף האם יש דרך לנהל הגבלות רוחב הפס של המכשירים השונים בבית במקום מרוכז? כי נראה לי שמכשירים אחרים לוקחים רוחב פס לסטרימר והייתי רוצה שהוא יקבל עדיפות בזמן השימוש.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Nihility,

קרימפלר נראה לי שקוראים לזה. זה ששמים איתו חיבורים על הכבל. לא מוצא בשום מקום. אם יש מישהו בבאר שבע שיש לו ויכול להשאיל, גם טוב

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. איזה ראוטר אל-חוטי הכי טוב קיים בשוק??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  19. אהלן חבר'ה יש לי משתמש פרמיום באתר ראפידשאר,עכשיו לטענתם זה שאני מוריד על 0.5KB לשנייה זה בגלל הספקית שלי, בזק בינלאומי. בזק בינלאומי אומרים שזה בבדיקה וזה לא חסימה מצדם! יש אפשרות לדעת מאיזה צד הבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by udih,

יש לי ראוטר אלחוטי אך מכיוון שיש בעיות קליטה מהחדר בו ממוקם הראוטר עד לסלון, החלטתי להעביר את הראוטר לסלון(שם בעצם גולשים אלחוטי) ומהחדרים מהמחשבים הניחים (2 מחשבים בחדר אחד ועוד מחשב בחדר אחר) להתחבר עם כבל רשת שיש לי -cat-5e לראוטר. שאלתי איך הכי נכון לחווט את הרשת? יש לי אפשרות להשחיל כבל רשת מחדר אחד ושני כבלים מהחדר השני אל ארון התקשורת, אבל לא נראה לי שאוכל להמשיך ולהשחיל את שלושתם בהמשך לסלון ביחד עם תשתית הכבלים או הטלפון.דבר נוסף, בארון התקשורת אין נק' חשמל וגם אם אאתקין אחת, ואמקם שם את הראוטר האלחוטי,זה יהיה פחות יעיל מבחינת תקשורת אלחוטית אותה אני מנסה לשפר כדי לגלוש בסלון ובמרפסת. חשבתי לחבר בחדר עם שני המחשבים שקע רשת של שני מחשבים אליו יחובר כבל רשת אחד שיר…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. 1. איזה הכי כדי כאילו כבלים או wow?...-הודה לכם אם תגידו למה... 2. אם אני עושה wow (כמעט בטוח שאני עושה את זה-לא את הרגיל, אלה wow extra) אז כמה עולה לי להשכיר מודם? 3.אם אני יקנה כרטיס רשת ב-50 ש"ח אז זה עדיין יעבוד לי (שאני משחק ברשת-למשל פיפא2002) חלק ? כי עכשיו זה לא עובד לי חלק... תודה!

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by sgsg,

יש לי בבית שני מחשבים עם XP שמחוברים ברשת. הבעיה היא שאף מחשב לא יכול להתחבר למחשב השני, אפשר לראות את המחשב אבל הווינדוס מבקש שם וסיסמה (דומה לחיבור ל- FTP דרך אקספלורר) כשמנסים להתחבר אליו. הדבר המוזר הוא שאפשר להתחבר לאינטרנט (עם מודם 56) דרך הרשת, רק אי אפשר להכנס לשיתוף של תיקיות ומסמכים. נתקלתם בכזה דבר ???

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. חשוב שתעזרו לי פה כי יש להם תקלה, וב 012 שעשיתי בדיקה ב MPLS זה גם לא עובר את 2MB בהורדות Torrent יחיד. מה שברור שיש תקלה זה לא רק שיש איטיות בהורדות, זה הפינגים המטורפים שמקבלים אך ורק במשחקים, זה אומר שהתעבורה נתקעת איפשהו או שלא עוברת כמו שצריך, מי שיוכל לעשות WIRESHARK בזמן הורדת Torrent או בזמן משחק WoW,BF3,CS,GW2, וכו' שיראה איזה פינגים הוא מקבל, לא הגיוני שאף אחד לא התלונן בקשר לזה. חבר שלי בבזק גם התלונן על הורדות איטיות אבל הוא לא משחק בכלל אז אני לא יכול לדעת סטאטוס פינגים. הפינגים תקינים בהרצת CMD או בבדיקת מהירות רגילה !, הבעיית פינגים היא רק במשחקים ! 9K ב WoW ואפילו גם היה 17K MS שזה 17000 לא תקין בעליל וגם לא ניתן לשחק בכלל ! עריכה : בנוסף בדיקה שעשיתי עם …

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שלום לא מזמן רכשתי לפטופ חזק למשחקים, השימוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטים, משחקים כבדים ברשת כגון WoW או Call of duty וקצת youtube. אין לי צורך בהורדה של מחשקים או סרטים מכיוון שיש לי מחשב נפרד לכך. אבל כשאני נוסע ברכבת או נמצא במקום ללא אינטרנט עלה לי הרעיון לקנות נטסטיק. עשיתי קצת בירורים, הסתכלתי בפורומים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. לאיזה חברה כדאי לפנות , אולי משהו ללא התחייבות ? או שמועות על חברות שפתאום מורידות לך את מהירות הגלישה ואין ביכולתך לעשות דבר ? מחיר טוב עם חבילת גלישה טובה ? אני מאמין שיותר מ 15 ג'יגה לחודש אין לי שימוש. אז מה כדאי לעשות ? כל עצה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: בעיה בראוטר- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530867.msg4530367#msg4530367 ----------------------------------------------------------------------------------------------------- חיבור הוט+בזק בינלאומי (גיימר), מחובר ראוטר 1043NB של TP-L. היה 12MB ועבד תקין. שידרגתי בשבוע שעבר ל-30MB, קיבלתי מהוט את "הוטבוקס" (שמוגדר כמודם) ואחרכך עידכנתי את בזק בינלאומי בעניין. המהירות עלתה, אבל רק באחוזים בודדים! דרך היוטורנט אני מוריד על 1.3Mb/sec, ממש כמו במהירות הקודמת! בבדיקה דרך האתר speedtest, אני מקבל תוצאה של חיבור כללי במהירות 17MB ולא 30MB כמו שצריך להיות! …

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.