עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, בורכתי לאחרונה בבשורה כי בשכונה שלי יש סוף סוף חיבור לסיבים, והחלטתי בהזדמנות זו לשפר את הרשת הביתית הכללית שלי. אני גר בבית פרטי עם 2 קומות ומרתף, ותכננתי להוסיף ליד כל מחשב נקודת Ethernet, לבטל את הרשת האלחוטית המשודרת מהראוטר ולהחליף אותה ב-2 אקסס פוינטים (מקווה שרק 2 יספיקו) שיחוברו ישירות לסוויץ' על מנת לוודא קליטה אחידה ברחבי הבית. כיוונתי בהתחלה לקנות סוויץ' לא מנוהל של 16 שקעים ללא אופציה של PoE אבל נתקלתי ביותר ויותר פתרונות הכוללים AP המבוססים על PoE - האם יש סוויץ' עם 16 פורטים ו-PoE+ במחיר סביר בארץ/בחו"ל או שאפשר להסתפק ב-Injector לכל מכשיר PoE? כמו כן, האם יש לכם המלצה ספציפית לאקסס פוינט מסויים? רציתי לרכוש מכשיר התומך ב-W…

2. Started by sgsg,

שני הנתבים נראים מבחינת מפרט אותו הדבר. מה ההבדל ביניהם ?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by Armageddon1,

זה תקופה של שלושה שבועות ואפילו יותר , אני חש איטיות וחוסר גישה לאתרים רבים , אקראית באינטרנט . מתבטא בזה שהדף לא עולה או שעולה לאט או שפעם עולה ופעם לא .. קצב ההורדה תקין , הבעיה בטעינת האתרים! אני בבזק בינלאומי תשתית בזק ראוטר 1043nd גרסה 2 . אני חושש שהבעיה מהכיוון של הספק . מה יכול לגרום לזה ?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. אתרים לא נפתחים כמו שצריך, משחקי רשת לא עובדים בכלל, מהירויות הורדה עלובות, סטרימינג לא עובד בכלל. מרגיש כמו 56K... תנסו להיכנס לאתרים הבאים: http://www.gametrailers.com/ http://www.gsmarena.com/ ולעשות סטרימינג ב YOUTUBE ו gametrailers. לי לפחות זה לא עובד בכלל.

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by x-dude,

בואו נפתח כאן טראד חדש וכל אחד יגיד לאיזה ספק+כבלים הוא מחובר (באיזן מהירות גם כמובן) ונשווא מחירים. אני מחובר לנטוויזן+מתב מהירות 0.75 (מגיע מקסימום ל 81k/sec ) אני משלם 150 שח לחודש (כולל ספק וכולל מתב)

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gti-c1301188429/19289111?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_80&a=2022 א. זה אמיתי? ב. אני מניח שיש את זה בebay או dx ב5 דולר? איך זה נקרא?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by gilor,

שלום לכולם, רוצה לעבור לשוק הסיטונאי 100 מגה בזק. רוצה לקנות ציוד משלי,איזה ציוד לקנות? אני צריך 5 פרטים קווים+אלחוטי 2,4 ו- 5 תודה מראש, גיל.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by alex15,

טופס בקשת המלצה לראוטר: 1.תקציב (אם יש סיכוי לחריגה-מה היא):עד 1000 שייח . 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת ? יש לי שני מחשבים נייחים (אחד שהוא קרוב לראוטר מחובר קווית והשני שבקומה שניה והראוטר קצת רחוק מחובר אלחוטית באמצעות access point ) , שני ניידים (מחוברים אלחוטית) וגם xbox360 (מחובר אלחוטית ליד הטלוויזיה שבסלון ) ומכשיר Dreambox (שגם הוא עובד על האינטרנט ומחובר אלחוטית באמצעות עוד access point)ואני מביא מכשיר media player לטלויזיה שגם הוא זקוק לאינטרנט . הxbox360 והdreambox וה media player כולם יהיו בסלון . 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד ? לא 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות ? כן 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר ? אם יש…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by b127,

שלום לחברים היקרים. אני מנהל רשת עם כמה סניפים. ואני רוצה לשתף מדפסת אחת שיוכלו להדפיס אליה מכל הסניפים. יש לי שרת מרכזי SREVER 2003 מה עוד אני צריך לעשות? ניסיתי להפנות מבחוץ את פורט 9100, לא עוזר.

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. קניתי ראוטר שתומך בתקן N של Edimax דגם 6524N http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 הPS3 מוריד לי מאוד לאט כ- 18KB, כשחיברתי אותו לתשתית השנייה בבית בעזרת כבל ולא אלחוטי הוא הוריד יחסית מהר(תשתית של HOT) באתרים כמו Fileflyer אני מוריד עד כ 530KB לשנייה שזה מצויין, אבל רק הPS3 שמחובר אלחוטי לראוטר EDIMAX עושה לי בעיות. -עידכנתי את הקושחה של הראוטר לגרסה האחרונה והגדרתי את הראוטר רגיל. -אולי יש הגדרות מיוחדות ל PS3 שמישהו פה יודע? האם צריך לפתוח פורטים? -אני מחובר לבזק בינלאומי תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by ori12345,

שלום רב, רכשתי TP-LINK WR1043ND כנתב למודם HOTBOX2 עם תשתית 200 מגה, הגדרתי אותו עם הדיסק התקנה (את הנתב), ומשום מה אני בקושי מקבל דרך ה WIFI כמה מגה בבדיקת מהירות, צרפתי כמה צילומי מסך, אחד של אנלייזר WIFI שהורדתי לנייד שמזהה שאני משום מה על תקן B ואילו בהגדרות הראוטר אני על [TABLE=width: 972] [TR] [TD=colspan: 2]11bgn mixed והשאר צילומי מסך של הגדרת הראוטר. למישהו יש רעיון ? תודה מראש [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE]

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום לכולכם, אתמול בערב הגעתי ללאס וגאס ובעוד שעות אחדות יתחילו כאן האירועים הראשונים של CES 2011. את כל החדשות והמידע הטרי מהאירועים תוכלו למצוא בשרשור הזה או בעמוד ה-FACEBOOK של NetCHEIF כאן -- http://www.facebook.com/pages/NetCHEIF-Articles/117804464911927 אבל לפני שצוללים לאירועים ולטכנולוגיה, קצת מזג אוויר וגיאוגרפיה לא יזיקו -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1006 קריאה מהנה. CHEIF

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. לא יודע אם זה קשור, זה פשוט המחשב הראשון שלי עם ווינדוס 7 הגדרתי חיבור רשת עם הצפנת WPA - PERSONAL כמו שבראוטר מוגדר הכנסתי את הסיסמא ואת סוג ההצפנה AES וזה לא מתחבר לי בראוטר אני רואה שמוגדר לי תדר 12 שרץ על 2.467 במחשב אני לא יודע איפה להגדיר את זה, זאת הבעיה? איפה מגדירים את זה? עוד רעיונות? נתב לינקסיס wrtgl54 לא עבר שום עדכון או משהו כזה תודה.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by BenK,

לאחרונה קיבלתי ADSL 0.5 ( ) ויש לי בעיה קשה לאחר זמן מסוים של גלישה באינטרנט האינטרנט מתנתק כשהאיקון של הגלישה עדיין פועל כרגיל.. בנוסף יש לי חשד שזה בגלל הMOBO שהוא ASUS CUVX4 ושמתי לב שזה קורה בעיקר כשיש עומס על המערכת.... (לדוגמא פתחתי הרבה חלונות וכשהפעלתי בטעות אנריל זה קרה) רציתי לשאול אם למישהו היתה הבעיה הזאת ויודע פיתרון? או יכול לתת לי איזה שהוא Long shot או עצה.. תודה רבה... נ.ב. יש לי WINME ו256 זיכרון

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. שלום ! יש לי מודם שקיבלתי מבזק שהוא Aztech ADSL2+ ethernet bridge router DSL-600E אז כמו שהבנתי אפשר להפוך אותו לראוטר אבל מה שלא הבנתי זה שהראוטר הזה בעצם יכול לעבוד כמו ראוטר חיצוני ? (כרגע אני מחובר שמחשב אחד מתחבר למודם ואחד למחשב הראשון ככה שחייב שהראשון יעבוד בשביל שיהיה בשני אינטרנט) כאילו לחבר 2 מחשבים ושגם אם המחשב שאליו מתחבר המודם כבוי אז בשני יעבוד האינטרנט (גם אם זה כרוך באיזשהו מפצל מהמודם)

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by עiמר,

אני מחובר בראוטר של Netgear VVG200 על חבילה של 20 מגה לבזק ויש לי ראוטר נוסף של Siemens sl2 141 בקומה מתחת, אני מעוניין שהוא יתפקד כריפיטר לאות האלחוטי בקומה התחתונה לטובת ההורים המשועממים שלי שמחקים בטאבלטים ובאייפונים שלהם פוקר. קראתי פה קראתי שם אבל אני לא מצליח לעשות את הפעולה הפשוטה הזו. נכנסתי לממשק של הסימנס, תחת אופציות ה- wireless בחרתי בריפיטר, סרקתי לרשתות, הוא מצא את הרשת של Netgear וחשבתי שזהו אבל שום דבר לא קרה אני לא יכול לגלוש. **תוכן לא הולם נמחק מההודעה ומהכותרת. - להבא השתמש בשפה נאותה יותר בעת כתיבה ע"ג הפורום. תודה.**

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי בבית 4 מחשבים שמחוברים ברשת חוטית ועוד מחשב נייד אחד שאנחנו רוצים לחבר אותו ברשת אלחוטית. מה שחשבנו לעשות זה לקנות ראוטר אלחוטי שבא עם 4 כניסות חוטית שיתאימו למחשבים הנייחים גם כן. אני צריך את עצתך לגבי העניין מהסיבה הפשוטה שהידע שלי בתחום מגרד את האפס מלמטה. המליצו לי על זה מה דעתכם? על מה אני צריך לשים דעש בחיפוש אחרי מוצר כזה? יש משהו עדיף?

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. אז ככה ברצוני לחבר את הראוטר כרגיל למודם אך שמהראוטר לא יהיה חיבור פיסית למחשב , האם עדיין אני אוכל לקלוט אינטרנט ברחבי הבית עם המחשב נייד ?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by panda2004,

אהלן, כרגע מותקן במחשב שלי כרטיס Wireless N 300 PCI Express Desktop Adapter. אני משתמש בו כדי להתחבר לאינטרנט דרך ראוטר שנמצא בחדר אחר בבית. בשורה התחתונה אני ממש סובל מהכרטיס רשת הזה. אני חווה ממנו ניתוקים - בעוד מחשב נייד ופלאפון מצליחים להתחבר לראוטר באופן נקי. אני מחפש לרכוש מתאם רשת אלחוטי חדש. יש לציין שהראוטר שיש לי בבית הוא ראוטר TP-Link TL-WDR4300 N750. זהו ראוטר שמשדר גבו זמנית בתדר 2.4 ו 5 ג'יגה הרץ. לכן יש לי עדיפות לרכוש כרטיס רשת בתנאים הבאים: 1. תמיכה ב 5 ג'יגה הרץ (עם או בלי תמיכה ב 2.4 ג'יגה הרץ... כמובן שעדיף שידע לתמוך גם וגם). 2. אפשר לחבר לו אנטנה חיצונית (כרגע אני משתמש באנ…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. יש לי 2 נתבים של סימנס ואני מנסה ליצור WDS ביניהם. נתב אחד הגיע מבזק עם גרסה V030202_08b_a2pb020a, ועלי הצלחתי לבצע עדכון לגרסה של רוטל cfe-rta1025wau-v363u_a2pb023k, שהורדתי מהאתר של DYNALINK הבעיה עם הנתב השני שהגיע מבזק עם גרסה cfe-sl2141_is-v3103q2_a2pb021g וכשניסיתי לעדכן אותו לגרסה של רוטל קיבלתי הודעת שגיאה : Image uploading failed. The selected file contains wrong digital signature ניסיתי לעדכן ל 2 גירסאות ישנות יותר שהיו לי, ללא הצלחה. למישהו יש רעיון איך אני מצליח לשדרג לגרסה מעודכנת יותר ???

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Ivan,

חיבור 4mb חדש מהיום לבזק ואקספון עם דלינק 2650 חדש של בזק .נראה לי הורדה לאט איטי ובדיקה ב 012 הורדה נתן 1.5mb טלפונים - תמיכה - הגדרות - ריסטים- אתחול - עוד מחשב לחבר - מה לא - שום דבר לא עוזר. בזק בדקו בכתובת 147.235.246.92 מרשת פרטי שלהם ושם הורדה היה משתנה כל הזמן מ 4mb ויורד ל 300kb !! אמרו יחזרו עוד מעט, אז בינתים חזרתי לאינטרנט רגיל בדקתי שוב ב 012 - ומהירות עכשיו 4mb קבוע כמו צריך כל הזמן. חזר מומחה גדול יותר אחרי 2 שעות מתעקש לבדוק דרך חיבור שלהם. ושוב בדיקה שלהם ושוב מהירות מהם לא טובה. אמר לי לשנות כ. רשת ל 10mbבמקום 100mb ולבדוק וראה פלא מהירות עכשיו 4mb !! אמר המומחה כ רשת שלך לא מתאים ל 4mb אבל תשאיר אותו על mb10 וסע לשלום. אמרתי לו זה ככה ב2 מחשבים שונים…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. אני לא משחק יותר מדי ברשת חוץ ממשחק מבוסס דפדפן (שבו כן צריך לפעמים מהירות תגובה וחיבור מאד מאד מהיר כדי לנצח, אבל מילא) אבל עדיין הייתי רוצה להבין מה זה בדיוק. ולמה לא מציעים את זה בצורה פתוחה?? זה ממש נשמע כמו איזה משהו מחתרתי שעובר מפה לאוזן... מה הקטע? כרגע אני על חבילה של 5 מגה ב-012 על תשתית של הוט. אני בכלל יכול לעשות חבילה כזאת? מישהו יודע מה המחירים שלהם ומה לעזאזל ייצא לי מזה? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. הבעיה היא כזו , בביתי יש יחידת דיור . עד עכשיו הכל היה טוב ויפה (בינתיים אף דייר לא רצה אינטרנט) אני כרגע עם כבלים 1.5MB שמחובר גם לאחותי עם כבל מוצלב . עכשיו הדייר פה רוצה אינטרנט ולהתחיל לקמבן לי פה דברים ככה... הוא אומר שכל מה שצריך בעצם זה לקמבן מודם של HOT (ויש לו חבר שמסוגל להביא לו) ולחבר לקיר ועם חייגן לקבל אינטרנט וזה יעבוד . יכול להיות ??? זה הגיוני בכלל ??? אחרת כולם היו עושים את זה במקום כמה מנויים של אינטרנט בבית (לדוגמת אנשים עם 3..4..5..מחשבים בבית שמשלמים על שני מנויים) השאלות שלי : 1) זה בכלל עובד ? כולה להביא עוד מודם לחבר לקיר , להתחבר עם חייגן... ויש אינטרנט ? 2)זה לא יתחיל עכשיו להשפיע על המהירות או על העומסים אצלי בבית עם האינטרנט ? (גם ככה כבר יש א…

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Ac1D,

שלום. אני חייב דחוף את הסיסמה [כי השם משתמש זה Admin, לא?] לראוטר שלי - Ovislink AirLive WT2000R תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים