רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
כי נרא לי שאחד מכרטיסי הרשת שלי לא תקין
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אנחנו כרגע מחוברים ל-HOT בתשתית של 5 מגה, והמהירות לא בדיוק יציבה. יש ירידה משמעותית במהירות הגלישה בסופי שבוע, ובערבים. קראתי איפה שהוא שהמצב שונה ב-UFI של HOT, והבנתי שגם מ-12 מגה ומעלה התשתית היא בטכנולוגיית UFI. זה נכון, או שיש גם 12 מגה שלא ב-UFI? והאם UFI אכן פותר את בעיית יציבות מהירות הגלישה?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בואו נפתח כאן טראד חדש וכל אחד יגיד לאיזה ספק+כבלים הוא מחובר (באיזן מהירות גם כמובן) ונשווא מחירים. אני מחובר לנטוויזן+מתב מהירות 0.75 (מגיע מקסימום ל 81k/sec ) אני משלם 150 שח לחודש (כולל ספק וכולל מתב)
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. איזה הכי כדי כאילו כבלים או wow?...-הודה לכם אם תגידו למה... 2. אם אני עושה wow (כמעט בטוח שאני עושה את זה-לא את הרגיל, אלה wow extra) אז כמה עולה לי להשכיר מודם? 3.אם אני יקנה כרטיס רשת ב-50 ש"ח אז זה עדיין יעבוד לי (שאני משחק ברשת-למשל פיפא2002) חלק ? כי עכשיו זה לא עובד לי חלק... תודה!
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב הראשי מחובר לראוטר (חוטית), מחשב אחר מחובר לראוטר (חוטית) ועוד מחשב נייד מחובר לראוטר (אלחוטית). אני מנסה להתחבר ממחשב נייד אחר לראוטר, והוא אפילו לא מגיע למסך של הקלדת הnetwork key... הוא פשוט כותב שלא ניתן להתחבר לראוטר הספציפי הזה. לעומת זאת, מאותו המחשב, ניתן להתחבר לרשתות אחרות, מאובטחות ולא מאובטחות. מה עליי לעשות כדי להתחבר? אפילו הוספתי את הmac address שלו לdhcp list. שום דבר לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שאני מעוניין שיקבלו את אותו הדואר כל אחד. הבעיה היא שהדואר הוא לא על האינטרנט זה דואר של netvision וברגע שאני פותח את הדואר במחשב אחד אז השני לא מקבל אותו. יש אפשרות ששני המחשבים יקבלו את הדואר? בתודה ABIRDH.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נניח ויש לי פינג גבוה יחסית במשחקי רשת, מה יכול לעזור יותר, להחליף ספק או להחליף תשתית? אני שואל את זה באופן תיאורטי, רק כדי לדעת מי אחראי על הפינג. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ראוטר זול וטוב (עד 200) לדירה קטנה של 60 מ"ר בערך. הראוטר הזה ישמש רק כראוטר במקום המודם-ראוטר של בזק/אקספון. חשוב שהחיבור שלו יהיה יציב ומהיר בחיבור של משהו כמו 8 מכשירים (עבודה של 5 בו"ז לכל היותר - שני מחשבים, שני טלפונים וסטרימר). היום אני עם חבילת 40MB ומקבל 5-15MB באלחוטי ו30-40MB בקווי דרך המודם-ראוטר כשאני מחובר לרשת רק עם המחשב שבודק את המהירות ובנוסף סובל מחוסר יציבות מטורף. חשבתי בעיקר על הזמנת ראוטר של שיומי מאלי אקספרס (לינק). ראיתי עליו הרבה ביקורות טובות ברשת אבל אני חושש מעניין היבוא שלו מול משרד התקשורת (הבנתי שיש בעיות עם זה). אשמח אם תוכלו לעזור. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש בבניין, איפה שאבא שלי עובד, כמה ראוטרים אלחוטיים של Edimax מדגם .BR-6524n הראוטרים ככל הנראה, מחוברים אחד לשני באלחוטי על מנת לספק טווח קליטה לכל הבניין, ולא בכבל רשת (ראוטר לראוטר לראטור וכך הלאה). אבא שלי רוצה לחבר את המחשב שלו ישירות לאחד הראוטרים שנמצאים אצלו במשרד אך משום מה אינו מצליח לגלוש. המחשב מראה שיש חיבור לאינטרנט, אך כשמנסים לגלוש, ללא הצלחה (''דף זה אינו זמין''), בדקתי בכמה דפדפנים והבעיה היא לא בהם. אני יודע שלרשת בבניין יש סיסמת התחברות, אני גם יודע את הסיסמא מן הסתם, ואני גם מודע לכך שהסיסמא כרוכה רק בחיבור אלחוטי ולא בחיבור קווי. מה ניתן לעשות? איך ניתן לגלוש? חוץ משימוש בכרטיס רשת אלחוטי,והאם יש צורך בהגדרת חיבור חדש במחשב, או בהגדרת משהו חדש…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, בכדי לשדרג את מהירות הרשת שלי מ g ל N קניתי: ראוטר: TP-Link TL-WR1043ND Mimo nMax 300Mbps וכ.רשת: TP-Link TL-WN821N nMax USB 300Mbps חיברתי לראוטר כונן קשיח חיצוני 2USB , wd my cloud 3tb ומחשב נייד (בכבל רשת), המחשב הנייח שלי נמצא כארבע מטר מהראוטר, באותו החדר, אין קירות ביניהם ובמאפיינים של כ.הרשת המחשב מראה שהחיבור הוא Mbps 270-300 . כאשר כל התוכנות סגורות ואין שום דבר שמשתמש ברשת, אני מנסה להעביר קובץ גדול בתוך הרשת האלחוטית ואני מקבל לרוב MBps 2-3 ומקסימום 5MBps !!! באיזו מהירות צריכה להתבצע העברת קבצים ברשת...? מה עלי לעשות? תודה, גיא
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חיבור 4mb חדש מהיום לבזק ואקספון עם דלינק 2650 חדש של בזק .נראה לי הורדה לאט איטי ובדיקה ב 012 הורדה נתן 1.5mb טלפונים - תמיכה - הגדרות - ריסטים- אתחול - עוד מחשב לחבר - מה לא - שום דבר לא עוזר. בזק בדקו בכתובת 147.235.246.92 מרשת פרטי שלהם ושם הורדה היה משתנה כל הזמן מ 4mb ויורד ל 300kb !! אמרו יחזרו עוד מעט, אז בינתים חזרתי לאינטרנט רגיל בדקתי שוב ב 012 - ומהירות עכשיו 4mb קבוע כמו צריך כל הזמן. חזר מומחה גדול יותר אחרי 2 שעות מתעקש לבדוק דרך חיבור שלהם. ושוב בדיקה שלהם ושוב מהירות מהם לא טובה. אמר לי לשנות כ. רשת ל 10mbבמקום 100mb ולבדוק וראה פלא מהירות עכשיו 4mb !! אמר המומחה כ רשת שלך לא מתאים ל 4mb אבל תשאיר אותו על mb10 וסע לשלום. אמרתי לו זה ככה ב2 מחשבים שונים…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי לאחרונה בבעיה: המחשב שאמור לקבל אינטרנט בדרך אלחוטית, נראה כאילו מחובר לאינטרנט ואומר שהכל תקין, אבל לא מתחבר לא לICQ לא לשום דבר שקשור לאינטרנט, זה קרה אחרי שניתקתי אותו לגמרי להרבה זמן, אבל בהתחלה זה עבד, ופתאום לא. ניסיתי באבטחת אינטרנט לבטל הכל, ועדיין הוא מראה כאילו הוא מחובר, אבל הוא בעצם לא מתחבר לכלום, ושעושים שם run >> cmd >> ipconfig /all בdefault gateway הוא מראה ריק .. בכל מקרה עכשיו אני שם לב שאחרי כמה זמן הוא פשוט מתנתק ורק אחרי ריסט של המחשב הוא מראה כאילו יש לו אינטרנט אבל בעצם אין .. אני רוצה להדגיש שבינתיים במחשב הראשי שאליו הראוטר מחובר חוטית, הכל בסדר... תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב נייד Dell Inspiron N5010, בעל מתאם רשת DW1501. אני עובד בWifi ואני רוצה לעבור לEthernet אבל זה פשוט לא הולך. כשאני מחבר את הכבל Cat5e מופיע לי בחלון חיבורי הרשת חיבור של Local area connection בסטטוס של "כבל רשת לא מחובר". המודם שאני עובד איתו הוא מודם ישן יחסית- Siemens SL2-141, חיפשתי בהגדרות שלו משהו שיכול להפריע, אבל לא מצאתי משהו כזה. הרצתי diagnostics וכשהכבל מחובר זה אומר שהEthernet בסדר וכשאני מנתק זה אומר שהEthernet down. הבעיה היא לא בכבל. כשנכנסתי לביוס ובדקתי את החיבורי רשת, כל מה שהיה צריך להיות על Enable היה. ניסיתי גם להתקין דרייבר לכרטיס רשת. הצעות יתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! קניתי לאחרונה מחשב נייד ואני מעוניין לחבר אותו ברשת אלחוטית למחשב הנייח. ניסיתי לקבל הצעות מספק האינטרנט ורשתות הגדולות שאת שמן כנראה אסור לכתוב בפורום. כל אחד הציע לי משהו שונה לגמרי, פעם ראוטר, פעם כרטיס רשת אלחוטי ופעם שניהם. גם כולם שאלו כמה קירות יש בדרך (4). קצת מבולבל יש לי אינטרנט בכבלים עם חייגן אודה לכם מאוד אם תוכלו לומר לי איזה חומרה דרושה לשם הקמת הרשת.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי ראוטר של EDIMAX 6504N ורציתי לחבר לו access point . רציתי לשאול אם יש המלצה לאחד מסוים? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חבר שלי עם ראוטר ASUS והוא מנסה לפתוח פורטים ואני ניסיתי לעזור לו, הוא ניסה להיכנס ל: 192.168.1.1 דרך המחשב הראשי אליו מחובר הראוטר אבל הדף לא עולה. אני ניסיתי גם להיכנס לממשק של הראוטר שלי שפעם ניסיתי להיכנס אליו דרך 192.168.2.1 וגם לא עובד (אצלי זה מודם כרגע לא ראוטר) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אתר מסוים מונע ממני לראות בו תמונות בגלל שהIP שלי הוא לא רוסי. מוצגת הודעה כזו: איך אני משנה\מזיף את הIP? והאם זה יפגע בדברים אחרים? חג שני שמח.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים עם XP שמחוברים ברשת. הבעיה היא שאף מחשב לא יכול להתחבר למחשב השני, אפשר לראות את המחשב אבל הווינדוס מבקש שם וסיסמה (דומה לחיבור ל- FTP דרך אקספלורר) כשמנסים להתחבר אליו. הדבר המוזר הוא שאפשר להתחבר לאינטרנט (עם מודם 56) דרך הרשת, רק אי אפשר להכנס לשיתוף של תיקיות ומסמכים. נתקלתם בכזה דבר ???
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תשתית הוט ובבנ"ל ללא חייגן. 100MB.כבר כמה ימים טורנטים עם אלפי סידרים יורדים בקצב של 300K במקום 5M בדרך כלל.אם אני מתחבר דרך חייגן מהמחשב אז המהירות חוזרת לקצב מהיר.מדוע ללא חייגן יש האטה ? האם הוט מאיטים בכוונה ?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם,קיים אצלי בלבול רב בנושא,במיוחד במקום בו בחרתי לפתוח את הנושא,מצטער אם זה לא המקום המתאים. אני מעונין לקנות שרת,שזהו יהיה מחשב בעל קו אינטרנט רחב, על מנת לאחסן בו שרת למשחק רשת. מה צריך על מנת לעסוק בענין הזה? מה העלויות?ומה הידע הנדרש לענין הנ"ל.
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, מעוניין לדעת האם נתב Edimax BR-6204WG יכול לשמש כ-AP עבור נתב 3COM מסוג 3CRWE554G72T בעל אופציית WDS? תודה, איציק.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חיפשתי איך לעשות את זה בין מחשב שיש לו חלונות 7 ואינטרנט עם מודם סלולרי של אורנג', לבין אייפון. אם מישהו יכול לתת הסבר קצר מנסיון או לכוון למדריך שימושי אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הראוטר כל הזמן מתנתק מהאינטרנט (האורות חיווי נשארים כביכול דלוקים) ולא מצליח לכבות את הרשת האלחוטית (לחיצה ממושכת לא עושה כלום). מישהוא עוד חווה בעיות כאלו עם הדגם הנ"ל????
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
לעוד מישהו יש פתאום בעיות עם האינטרנט של בזב"ל? הייתה להם איזשהי בעיה עם הציוד אבל הם טוענים שזה תוקן... משום מה האינטרנט שלי ממש איטי בהורדה (גם רגילה וגם טורנטים)
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-