רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
נתב SWEEX מוצע במחיר של 260 ש"ח. לפי הנרשם בעיתון מדובר בנתב עצמו, לפי המפורסם באתר של הנציג הישראלי מדובר בנתב + מתאם רשת USB. אבל: אם ברור שמדובר בנתב לא אמין, גם בחצי המחיר לא כדאי. בעבר היו הדעות עליו לא כל כך טובות, אלא שכעת מדובר בדגם אחר (LW050). מה קורה היום? יש נסיון ואיזה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט של רימון שחוסם לי אתרים של מוזיקה כמו :http://brigeston.blogspot.com ואתרים של הורדות ישירות מישהו יודע איך לעקוף קת זה??
-
- 12 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם ויסטה שמחוברים לראוטר של לינקסיס. המחשב הראשון עבד בסדר גמור בחצי השנה האחרונה (ויסטה 64 ביט). השבוע חיברתי מחשב נוסף עם ויסטה 32 ביט. היום עדכנתי את ויסטה ל-SP1, ומאז המחשב לא מצליח לתקשר כראוי עם הראוטר. ויסטה כל הזמן מגדירה את הראוטר כ-"Unidentified network". ניסיתי לחפש פתרון ברשת, אבל לא מצאתי תשובה. כשאני נכנס ל-properties של כרטיס הרשת (בשני המחשבים יש את אותו כרטיס רשות מובנה על לוח-האם), שני הכרטיסים מוגדרים באותו האופן בדיוק. ההבדל הוא שכשאני מבצע דאבל קליק על כרטיס הרשת ומופיע החלון המצורף, במחשב שעובד כראוי IPv4 מוגדר כ-Internet ו-IPv6 מוגדר כ-Local, בעוד במחשב שלא עובד שניהם מוגדרים כ-Local. אני מניח שדבר זה קשור לתקלה. באמת שאין לי מושג מ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו לי אם הבנתי נכון - אני צריך להגדיר שיתוף אינטרנט למחשב אחד, לחבר את הכבל רשת מהמחשב אל הרכזת, ולרכזת אני מחבר את כבלי הרשת שיוצאים מהמחשבים האחרים, וככה עובדת הרשת בלי בעייה? אני יכול לחבר אל הרכזת גם כבל רשת מוצלב וגם ישר נכון? איך הרכזת הזאת - TP-LINK TL-SF1008D ? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי פיתרון מתאים לבעיה שלי. יש לי שני מחשבים אחד עם אקס-פי 32 ביט ואחד עם ויסטה 64 ביט. ל-XP מחובר ראוטר של 3COM והויסטה מחוברת ברשת עם כרטיס רשת אלחוטי (של אדימקס). מחוברת אליה מדפסת HP Deskjet All in one F2180 ואני רוצה להגדיר את המדפסת ברשת שאפשר יהיה להדפיס גם מה-XP. הגדרתי את המדפסת כמשותפת הבעיה שאני לא מצליח להתקין אותה ב-XP. הוא מבקש את השם שלה וכשאני מעתיק אותו הוא אומר שזה לא נכון ולא מקבל... חשבתי שזה קשור לדרייברים בויסטה (מצורפת תמונה) אבל כשאני מנסה להתקין x86 הוא מחפש את הדרייבר ואין לי מאיפה להתקין את זה, גם לא בדיסק ההתקנה של המדפסת... זה קשור לבעיה? מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מודם USB. לאחרונה שדרגתי קצת את המחשב בבית, והתקנתי עליו ויסטה 64BIT. מערכת ההפעלה החדשה אמנם מזהה את המודם כמודם אך לא מזהה את הדרייברים בדיסק ההתקנה. יש לציין שכל הדרייברים שמצאתי באינטרנט למודם הזה נתמכים רשמית על XP בלבד, וכך גם טען נציג הטמיכה הטכנית של ספק האינטרנט - ואם יש לי ויסטה, אני צריך מודם אחר. אני מתקשה לקבל את הטענה הזו, ולו כי המחשב עליו אני כותב את הפוסט הזה גם עם ויסטה, והצלחתי להתקין עליו את המודם האמור בלי יותר מדי בעיות. עם זאת, מדובר בויסטה 32BIT. האמנם אין דרך לחבר את המודם? הדגם הוא DYNAMODE ADSL-USB-C50 או משהו כזה (לא לידי כרגע).
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע איך לפתוח פורטים בנתב לפי המדריך הבא: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/TP-Link/TL-WR641G/VoipBuster.htm אבבבבל, אני מכניס את כתובת האייפי הרגילה שלי שמצאתי ב IPCONFIG איפה שצריך להכניס IP (את הקטע של להכניס אייפי לא הבנתי ב-כ-ל-ל למה אבל לא משנה), והפורט פשוט לא נפתח. אני לא יודע מה זה אייפי סטאטי ולא יודע אם צריך להכניס את זה באייפי, מישהו יכול להסביר ? ואם אייפי סטאטי זה כתובת קבועה אז זה לא טוב לי; כי אני רוצה שתהיה לי האפשרות לשנות את כתובת האייפי שלי, להורדה מראפידשיר וכדומה.
-
- 12 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
למנהלי הפורום שלום! אני אגשישר לעניין כאשר אני נותן תפקודה IPCONFIG בCMD ה"סאבנט" שמופיע לי הוא 255.255.255.255 אני יודע ש CALSS A הוא 255.0.0.0 B הוא 255.255.0.0 ן C הוא 255.255.255.0 ידוע לי שכתובת IP מורכבת מ NETWORK ID ו HOST ID. שאלתי היא מה אומר המצב הנ"ל?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מדובר על 2 דירות צמודות, בדירה הראשונה מותקן ראוטר של EDIMAX שמחובר למודם, והוא מספק קליטה חלשה בצד הרחוק של הדירה השנייה. האם אני יכול לקנות ראוטר נוסף, לשים אותו בדירה השנייה והוא יגביר את הקליטה? צריך ראוטר או חומרה אחרת? פתרון טוב יותר? תודות
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ומחפש המלצה לראוטר. חדר העבודה שלי הוא המרחק 10-20 מטר מהסלון ובדרך יש 2 קירות. אני מחפש ראוטר שיתן לי רשת בכל הבית. אני מחפש ראוטר שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף מבלי לעלות לביצועים גבוהים מידיי ועלות גבוה. אני מעדיף להוציא בסביבות ה200 שקל כי הכסף הוא עיניין עיקרי אבל מוכן להוסיף לפי המלצה. תודה מראש לכל העונים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם של B-focus 270 ראווטר Level One FBR-1418TX אנטי וירוס NOD איך אני בודק אם יש פיירוואל ואיך אני מכבה אותו באופן זמני ? של הXP אני יודע אבל מה בקשר למודם והרוואטר ניתוק שלהם יעזור ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שיש לסלקום מבצע http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Modems/Modembuy/ שנראה די טוב, אבל אין לי חיבור pci במחשב נייד יש לזה איזה מתאם לUSB או לLAN? ומה אתם חושבים על המבצע באופן כללי, מכירים משהו יותר טוב, תגידו לי אני צריך להחליט על מה אני הולך.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לחבר שלי ראוטר 1025W הציעו לו לשדרג ל ASUS 6046 ROUTER או SIMENS SC2141 או ECI ... שווה לו לשדרג ? http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/support/
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי תמודם החדש הזה של בזק של סימנס ואני רואה שבתוכנת שיתוף קבצים אימיול בהתחלה היה לי מזהה נמך ואחרי זה סידרתי וזה מזהה גבוהה אך זה לא מוריד כלום בקושי שיר מוריד לי אחרי שבוע.ואני מציין שלפני כן באינטרנט שהיה לי מודם adsl ale130 לא היה לי את הבעיה הזאת. וניתקתי את הפירוול במודם (זה שנכנסים לאתר 10.0.0.1 או משהו כזה ומגדירים את המודם\ראוטר) תודה רבה לעוזרים. בן.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה והיא כזאת יש לי מקלדת חיבור ps2 קניתי מתאם מ-ps2 ל-usb אבל זה כותב לי usb לא מזוהה המתאם תקין בדקתי אותו על משהו אחר אני גם קניתי מתאם מ-usb ל-ps2 אני רציתי לחבר את הכבל של המודם שהוא usb ל-ps2 על ידי מתאם האם שני הדברים האלה אמורים לעבוד בכלל האינטרנט לא עובד בכלל כאשר אני מחבר אותו עם המתאם של usb ל-ps2 האם יש תוכנה לבדיקת ה-usb על הלוח או תוכנה שבודקת האם הלוח תקין או שפשוט לקחת אותו למעבדה ולמה עשיתי את כל זה אני יגיד לכם בגלל שיש לי מסכים כחולים אני הייתי מחובר למודם עם כבל רשת רגיל עכשיו אני הבאתי את המחשב הישן שלי לאחותי והוא במרחק 15 מטר היא מחוברת למודם שלי דרך כבל רשת 15 מטר ואני נידפקתי עם החיבור של usb ואני בטוח שבגלל זה יש לי מסכים כחולי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני עושה "share " לתיקיה במחשב הנייח ,ומנסה להיכנס דרך המחשב נייד לאותה תיקיה הוא אומר לי : " you need access premission from the administrator to get in the folder "... משהו כזה ואין לי מושג איך לבטל את זה . כבר עשיתי שלא יהיה סיסמא ושיהיה"internet discovery on" דרך אגב: כל המחשבים הם עם win 7, חוץ מאחד שהוא xp ואצלו אין בעיה עם השיתוף תיקיות . תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנראה שהאסימון נפל אצל בזק, ולמרות הבליץ השיווקי המקדם את הרשת האלחוטית כפתרון לכל, גברה אצלה ההכרה שפתרון אלחוטי אינו יכול להתאים לבתים מרובי מפלסים או ממ"דים. עד לאחרונה שווק על ידי בזק פתרון ה-HPNA3 שנסקר כאן בהרחבה (http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.htm) שנתן אפשרות להעברת תקשורת על גבי חוטי טלפון, אך הוא היה מסורבל להתקנה ומאוד יקר. עתה בזק מרחיבה את ההצע הקווי שלה ומשיקה פתרון להעברת נתונים על גבי רשת החשמל (Home Plug) במהירות נומינלית של 200Mbps. חשוב לזכור שהנתון של 200Mbps הוא נומינלי ובפועל המהירות האפקטיבית תהיה נמוכה הרבה יותר. רשת על גבי חשמל רגישה מאוד למרחק ולרעשים על גבי קווי החשמל. סקירה על מוצר דומה שעובד רק ב-85Mbps בוצעה על ידי בעבר וני…
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי אנשים, אנסה לקצר : בעבודה כל המחשבים מחוברים לרשת, ודרכה מגיע האינטרנט. אני לא מחובר ישירות לאניטרנט אלה דרך מחשב אחר. בכל מקרה, המנהל כנראה לא אהב את הפייסבוק, אז החליט לנעול את זה דרך המחשב הראשי של האינטרנט. למרות שאני סקפטי, קיימת דרך לעקוף את זה איכשהו? זאת ההודעה שאני מקבל : The URL you requested has been blocked. URL = www.facebook.com/
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים קווית לראוטר של הוט שני המחשבים רואים אחד את השני ב-network neighborhood ממחשב 1 אני מצליח גם להיכנס לשיתופים שיצרתי במחשב 2 ממחשב 2 אני לא מצליח להיכנס לשיתופים ב-1 אלא אם כן אני רושם במפורש \\192.168.0.10\ShareName וגם אז לוקח 20-30 שניות עד שהוא מצליח להתחבר. הגדרות ה-firewall זהות. רעיונות ??? ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביומיים-שלושה האחרונים הכניסה לחשבון פשוט סיוט, או שלוקח המון זמן ובסוף נכנס או שלא נכנס בכלל. אני נמצא עם נטוויזיון, מישהו אחר שמחובר לספקית הזו נתקל בבעייה? ככה זה נראה: http://server3.uploadit.org/files/huber69-gmail.jpg אני על ווינדוס 7 אולטימייט, הבעייה קורית ב FIREFOX וגם ב IE8. מישהו פה בנטוויזיון וחווה את הבעייה הזו? ד"א - עברתי דרך מרכז העזרה של גוגל (באנגלית, בעיברית זה לא ממש עובד) והם שאלו כל מיני שאלות ובסוף שלחו את הטופס למרכז שלהם. נקווה שהם ימצו לי תשובה אם פה לא נצליח. אני מדבר על זה: http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=8767 אלו ההמלצות שלהם וזה מה שניסיתי: We suggest seeing if a browser extension or toolbar may be causing the …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אל-חוטי איכותי (כרגע יש Edimax חוטי מלפני 7 שנים בערך), שיעבוד בעומסים יחסית גדולים, במחיר שפוי (אני לא מצפה למצוא משהו נורמלי ב- 200 ש"ח). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני נאבק בהגדרות של נתבים אלחוטיים של 3COM בקונפיגורציית WDS (Repeater). הנתבים הם מסוג 3CRWDR101A-75 ו-3CRWER100-75, וכל אחד מהם - לחוד - פועל כהלכה. בנוסף, שני הנתבים מעודכנים לגרסאות התכנה האחרונות הזמינות מאתר 3COM. שני הנתבים מזהים אחד את השני - אבל לא מעבירים תעבורה הדדית. מחפש עזרה בהגדרה... תודה, dd.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס רשת TP-Link TL-WN851N PCI למחשב נייח, על מנת להתחבר לרשת האלחוטית שבבית שלי. חיברתי את הכרטיס הנ"ל למחשב והתקנתי את הדרייבר הכי חדש מאתר היצרן. המחשב עם הכרטיס הנ"ל נמצא במרחק של כ-8 מטרים מהנתב Edimax 6524N, משום מה כאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית הוינדוס מציג שעוצמת הקליטה שלה הינה החלשה ביותר - Very low, אך מצליח להתחבר לרשת. כמו כן, לפי speedtest.net אני מקבל את מלוא המהירות של חבילת הגלישה שלי. סתם מציק לי למה אני קולט על very low? לשם השוואה כאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית עם מחשב נייד הנמצא ליד המחשב הנייד המדובר, מתקבל חיווי של Very good/excellent.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה המלצה לראוטר אלחוטי. יש לי מודם THOMSON מהלבנים הישנים, הספק הוא בזק בינלאומי התשתית כבלים והמהירות 12MB. יש לי כרגע EDIMAX חוטי מלפני כמה שנים והוא מגביל את המהירות אינטרנט(יש בערך 7 MB במקום 12MB), בנוסף יש לי צורך באינטרנט אלחוטי - מחשב נייד (בית שתי קומות אם זה חשוב) תקציב לא ממש מוגדר אבל אני מאמין שלא יותר מ 300 ש"ח. תודה רבה, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו חצי מדינה אולי, אני מנסה לצפות בעספור בצפייה ישירה. זה בקושי זז, מתחילה הסדרה 5 שניות אני לוחץ PAUSE וממתין 20 דק' ואז יש לי רק בערך 3 דק' לראות! ממש עלוב... יש לי 1.5 מהירות אינטרנט ובדקתי אצל חבר עם אותה מהירות זה זז לו הרבה יותר יפה ומהר. אצלו יש שני מחשבים ברשת, ואני בבית שלי לבד על הרשת בלי שום אפליקציה פתוחה ובלי הורדות אחרות. ההפתעה היא שיו-טיוב עובד יפה (ניסיתי פיירפוקס ואקספלורר 7). מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 12 תגובות
- 8.7k צפיות
-