עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by efratomer,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לקבוע את הIP שאני רוצה, האם יש כזאת? אם כן, איך קוראים לה ומאיפה אפשר להוריד אותה. בתודה מראש, עומר אפרת

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. נגמרה לי ההתחייבות ב012, אני מתייחס למהירות 2.5 מגה. הספקים הם בב"ל,נטויז'ן, 012, או אקספון. אני הבנתי שבזק הכי מומלצים בגלל שהם לא חוסמים פורטים (כמו 012 ונטויז'ן), מה יש לכם להגיד על אקספון? לגבי עלויות, מה נחשב מחיר זול לחבילה כזאת? (2.5\256) תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. יש לי בעיה באינטרנט..מין "דרופים" כאלה בגלישה\משחקי רשת וכד'.. (דרופים זה מין נפילות קצרות פיתאומיות כאלה של חיבור האינטרנט) אז ככה התקשרתי לנציג שירות וגילינו שיש מין תקשורת שפועלת באינטרנט ואין לי מושג מאיפה היא..בהתחלה חשבנו אולי זו אחת התוכנות אז סגרתי את כולן אבל עדיין התקשורת הזו ממשיכה לעבוד..עשיתי סריקה לרוגלות ולוירוסים (ad-aware וקפסרקסי ) גם לא עזר לפתור הבעיה..אין לי מושג איפה הזבל הקטן הזה שיושב לי על החיבור וגוזל ממנו! הנה רשימת הprocesse אולי תבחינו באיזה הליך שנראה לכם מוזר אין לי מושג כבר מה לעשות... אולי משהו אחר..מה אתם אומרים? החיבור הוא 1.5mb נ"ב-גם כיבוי הפיירוול לא עזר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yair_gobani,

יש לי כמה שאלות: 1) כמה אני משלם לחברת הכבלים (תבל)? 2) מה עדיף ADSL או כבלים? 3) המודה לאיפה מתחבר (כרטיס רשת או USB )? 4) איך 012? בתודה מראש יאיר

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. גם Netgear מצטרפת למרוץ ה-3.2Gbps‏ ומציגה נתב חדש התומך במהירות זו. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5253

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום וערב טוב, בתור דבר ראשון אני צריך להגיד את הדבר הבא: -כרגע יש לי בבית 3 מחשבים, שמחוברים להאב, ראוטר, ומודם ADSL 0.5. רק הכבל רשת שיוצא מההאב לכל מחשב מחובר אליו, ואין צורך להתחבר מהמחשבים לאינטרנט, הראוטר מתחבר אוטומטי (מוכנסות בו ההגדרות) לאינטרנט. עכשיו לנושא, לי יש הרבה בעיות עם הרשת הנ"ל, אני לא יכול לנהל שיחות באינטרנט שכוללות מצלמה, לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו (יש כל מיני טריקים לזה, אבל כלום לא עוזר..), האינטרנט דיי איטי, יש לי פינג גבוהה מאוד יחסית במשחקי רשת, ויש הרבה התנתקויות.. חשבתי על שדרוג אינטרנט ל-1.5, אבל זה יפתור רק חלק מהבעיות. (אבא שלי עובד בבזק) ובאותו מחיר של שדרוג ל-1.5, אני יכול פשוט לעשות עוד מנוי ב-ADSL ולקנות מודם חדש. אני יודע שזה יפתו…

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by 3pac,

יש לי מודם Aztech 600E של בזק וראוטר של MSI ,בדקתי והכל מחובר כמו שצריך. הכל פעל טוב פתאום האינטרנט לא עולה וככה כתוב במחשב עם הראוטר: http://i26.tinypic.com/o7sfvm.jpg בראוטר הDNS מוגדר כ 0.0.0.0 (תמיד היה ככה), כבר 3 ימים זה ככה (אתמול בלילה הוא עבד אבל כשקמתי בבוקר הוא שוב עשה בעיות). מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Lirux,

נתנו לי באן באיזה שרת בקאונטר סטרייק ואני לא מצליח לשנות את האיי פי! יש לי רשת בבית... נכנסתי ל cmd רשמתי ipconfig /release ואז ipconfig /renew וזה לא עובד!!! מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by GOVNER_T.S.Y,

מה זה NAT קראתי את המונח הטכני שלו ועדיין אני לא מבין מה זה , האם מישהו יכול להסביר לי מה זה ? בנוסף שני מושגים שאני לא מבין -NODE, ו- DEAMON? תודה לכל מי שיעזור GOVNER_T.S.Y

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by adlanm,

משום מה אני חסום ממנוע החיפוש של גוגל. החלפתי דפדפנים, ניסיתי מחשבים שונים ברשת. מחובר דרך הוט ניסיתי לנתק ולחבר את המודם. ל-Gmail כן מצליח להיכנס. דרך VPN כן מצליח להיכנס לגוגל. מוזר לי מאוד. לא עושה שום דבר חריג במחשב... למישהו יש רעיון? תודה

11. יש לי מחשב שמחובר בכבל לראוטר D-LINK DIR-615 שעליו מותקן OpenWRT. כשאני עושה בדיקה מהמחשב עם כבל אני מקבל אפלוד של 2.8mbit~. מה שמוזר שכאשר אני מתחבר לאותו הראוטר ומבצע בדיקת מהירות מול אותו השרת עם וייפיי, אני מקבל העלאה של 3.2mbit~. ניסית מחשב נוסף שמחובר באמצעות כבל אחר, ואני מקבל את אותן תוצאות נמוכות. רעיונות? תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אהלן חברים יש לי בבית ראוטר dlink u6740u של בזק בקומה הראשונה מחוברים אליו בדרך כלל בוויפי לפטופ ופלאפונים דרכו עובר הקו לקומה השנייה ושם מתחבר לראוטר apple airport extreme אליו מחוברים עכשיו בוויפי 3 לפטופים ופלאפונים )גם כשניתקתי מהאפל וחיברתי ישירות את הקו ללפטופ הבעיה התרחשה) וחוץ מזה מתחבר לראוטר בקומה התחתונה גם 2 קופסאות vod של יס שגם הוי או די לא פועל הרבה פעמים הבעיה זה שמדיי פעם האינטרנט פשוט קורס עד שעושים ריסטרט לראוטר אבל שמתי לב שבאופן קבוע כשאני מוריד טורנטים כבדים האינטרנט חלש ולא יציב ובסוף מתנתק זה קורה כל פעם בשלבים שונים בהורדה ולא חוזר האינטרנט עד שאני עושה ריסטרט לראוטר כשאני מנסה להוריד קבצים גדולים בהורדות ישירות וכאלה אין בעיה כמעט השאלה…

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. אני יודע שהכותרת קצת מבלבלת, אז אני אסביר את זה קצת יותר טוב: המחשב הראשי בבית שלי יושב בממ"ד (נקרא למחשב זה שרת בשביל הנוחות), את המחשב הזה אני לא יכול להוציא משם כי זה המשרד שבו ההורים שלי עובדים. מחיבור ישן שהיה לנו בבית יש לי קבל רשת ארוך שמגיע לחדר אחר בבית. המודם יושב בצמוד לשרת. האם אני יכול להציב ראוטר אלחוטי (או סוויץ' - האם זאת אופציה בכלל??) בחדר אחר שמחובר לשרת ולהשתמש בחיבור אינטרנט שנמצא עליו (שהוא משותף כמובן)? אם כן, האם יש משהו ספציפי בהגדרות של הראוטר שאני צריך להכיר על מנת לעשות את זה? תודה מראש, איאן טראוט

14. התקנתי שניי סוגים שונים של אנטיוירוס אחד נורטון והשני AVG ... בשנייי המקרים גם הדפדפן אקספלורר גולש לאט מהמצב הקודם ובהורדות המצב גרוע יותר. התרתי בשני המקרים גלישה והורדה ללא הגבלה מהאני וירוסים אבל זה לא עזר הרבה...יש המלצה יעילה בנושא?[br]פורסם בתאריך: 22.11.2010 בשעה 23:03:16 בייחוד בהורדה מאתרי שיתוף כמו מגה שמוריד על בייטים

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by zerocool15,

למי שמבין.. יש לי מודם פנימי במחשב של זהב וחיבור 1 וחצי המודם דיי ישן itex,, והפינגים הם כמובן לא גבוהים..150 140 מינימום זה בחול.. בארץ זה נמוך..20 ככה. אבל כשאני מתעסק בהעברת מידע מהאינטרנט נראה לי כמו אימיול שזה משהו כבד )ורק נראה לי ) או כשאני מתחבר אני מקבל לפעמים פינגים לא נורמליים בסביות ה..500 400 בסרברים מסויימים ובסרברים אחרים 150 כמו ברגיל בעד שכל הסרברים הם אמורים להיות ב150 ככה וכשאני מתנתק ומתחבר שוב אבל זה צריך לקחת הרבה התנתקויות והתחברויות עד שזה מצליח אני מקבל את כל הפינגים כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה לעזעל קורא פה??......ואיך אני מונע זאת? יש לי עוד מודם של אלקטל 130 אבל שמעתי הוא גרוע והכי טובים מודמים פנימייים.. מישהו יודע?..........

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם ,חברה לעבודה מעוניינת לרכוש ראוטר הביתהאך היא מעלה טענות בעניין קרינה ועל כך שזה לא בריא היות וילדים קטנים ישנים באותו החדר. הייתי רוצה לדעת האם יש דברים בגו? למה לשים לב בקניית ראוטר ? האם יש איזושהו תו תקן שמבטיח שהקרינה היא אינה מסוכנת ? לאחרונה יש מהפכת בריאות בעולם בכל הנוגע לקרינה והשפעת מכשירים על האדם,בין היתר קיים מחקר מבוסס שמצביע שאפילוBT הוא לא בריא ובמצבים מסויימים אף מזיק חד משמעי,כמובן הסלולר שכבר נקבעו תקנים מחמירים ולמרות זאת עדיין יש מחקרים שמראים שזה עדיין גרוע מאוד.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by llivny,

אני מנסה להוריד טונטים מהתוכנה utorent ומהירות ההורדה היא 10 ק"ב פלוס מינוס. בSPEED TEST המהירות מגיעה ל5 מגה ובבדיקת מהירות הורדה של בזק בינלאומי המהירות מגיעה ל 500 ק"ב. אני לא יודע אם זה קשור אבל לצורך העניין אני אציין שיש לי מודם מהבזקסטור שמחובר לראוטר של TP-LINK שאליו מתחבר המחשב קווית. מה אפשר לעשות כדי להעלות את מהירות ההורדה??? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by -plumpa-,

חג שמח ושנה טובה. אני מעונין להחליף כי הרוטר הנוכחי ( DI-714p +)סובל מניתוקים וצורך להוציא מהשקע ולהחזיר ברמה יומית... אני מחובר לתשתית בכבלים. מבחינת טווח, הרוטר כרגע מחסה 80% מהבית (2 קומות) ואני רוצה להגדיל את הטווח. אני מתחבר למחשב נייח חוטית ולנייד עם ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCI express adapter אני מחפש המלצות לרוטר אלחוטי חדש עם חיבור למדפסת וטווח יותר גדול מלרוטר הנוכחי, שמח לחסוך אבל מוכן להשקיע אם יש צורך. תודה מראש!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by alpy,

אהלן אני עובר לבניין חדש של שלוש קומות (היה פעם מרכז קליטה), אני מעוניין לחבר בו 3 מחשבים, אחד בכל בקומה, לחיבור אינטרנט. בעיקר חשוב לי להצליח לגלוש באינטרנט - הורדות, מוזיקה,] וכאלו.. פחות חשובה לי היכולת להעביר קבצים בין המחשבים, יהיה נחמד אבל זאת פחות המטרה. כנראה שאקח חבילת גלישה של 5mb download, ולא בדקתי עוד איזה קצב upload לבחור.. חשבתי על המפרט הבא על תקן 802.11g: נתב אלחוטי: נתב אלחוטי EDIMAX BR-6204Wg לפי זאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 בערך 180 ש"ח כרטיסי רשת שאקנה בשביל שלושת המחשבים: Edimax EW7128G X 3 לפי זאפhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403089 בערך 80 ש"ח לאחד רציתי לדעת: 1. האם בחרתי רכיבים טובים - זולים יחסית, אמ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני משתמש כיום ב-Linksys WRT54gl ותיק וטוב. הנתב הינו צוואר הבקבוק שלי ברשת שבה כל ההתקנים הם N. הצרכנים הם: 1. טלפונים סלולרים בחיבור אלחוטי. 2. 4 מחשבים (3 בחיבור אלחוטי) + Xbox בחיבור אלחוטי. 3. מחשב אחד מריץ ביטורנט באופן קבוע. 4. מחשב נייד שיריץ סרטי HD בסטרימינג. החיבור הוא ADSL 10/0.8mb. מדובר בבית ב-3 מפלסים עם AP של Trendnet TEW-638APB. בדקתי נתבים אחרים של Level one ו-Edimax בתחום המחיר של עד 300 ש"ח, אך סבלתי מניתוקים ואיטיות נוראית. חשוב לי שניתן יהיה להגדיר QOS ברמת הפורטים והמחשבים על מנת לנתב עומסים. התקציב עד 1,000 ש"ח, אבל לא חובה להגיע אליו. אשמח לחוות דעת והמלצות.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני רוצה לעשות את זה בכדי להשתלט על המחשב מרחוק באופן מהיר יותר..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by SUBX2,

החלפתי לא מזמן ספקית אינטרנט אני עובד עם הנתב של D-LINK 624 הגדרתי אותו כ L2TP על תשתית של הכבלים אלה ה DNS שניסיתי להגדיר 212.199.26.27 212.199.20.28 212.199.170.59 212.199.170.187 אני לא יודע למה הוא לא מתחבר לי .... ??? תודה לעוזרים ערב טוב...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, התחברתי לפני כחודש לסלקום (תשתית של בזק) וספק נטוויזן. כבר חודש בערך שהאינטרנט עובד כעשר דקות, מתנתק לשתי דקות וחוזר לעבוד. לאחר שהגיע טכנאי של בזק ובדק את הקו ולאחר מכן טכנאי של סלקום שהחליף את הראוטר הבעיה נמשכת. דיברתי עם התמיכה של סלקום והוא טוען שהוא רואה שהאינטרנט מחובר ברצף ואין ניתוקים (גם דיברתי איתו בזמן אחד הניתוקים הללו והוא לא ראה ניתוק אלא ראה את המחשב שלי כמחובר לרשת) בנוסף הנורה של ה DSL עובדת רגיל. בתמיכה הוא אמר שהבעיה היא אצלי במחשב או שיש בעיה שיש באזור הרבה רשתות ויי פיי וזה יכול לגרום לניתוקים. אני די אובד עצות בשלב הזה. האם יש סיכוי שהבעיה היא במחשב שלי ? (לפטופ ווסטרו שיש לציין שאני עובד וגולש איתו בהרבה רשתות אחרות ול…

• 12 תגובות
    • 8.2k צפיות
  24. Started by @guitarsuite@,

שבת שלום ! אני כבר שנה כימעט מנסה ליפתוח איזה email משלי ואני לא מצליח! מישהו?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. תגידו לי אם הבנתי נכון - אני צריך להגדיר שיתוף אינטרנט למחשב אחד, לחבר את הכבל רשת מהמחשב אל הרכזת, ולרכזת אני מחבר את כבלי הרשת שיוצאים מהמחשבים האחרים, וככה עובדת הרשת בלי בעייה? אני יכול לחבר אל הרכזת גם כבל רשת מוצלב וגם ישר נכון? איך הרכזת הזאת - TP-LINK TL-SF1008D ? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.