עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עדכון : טוב חבר'ה, אחרי שקבענו אייפי קבוע, אני מנסה לבצע העברת/פתיחת פורטים. תראו בעצמכם, אני לא מבין מה קורה פה!?!?!? : לאחר שעשיתי את זה: ואת זה: אני מקבל את זה: למה לעזאזל?!?!?!..... תודה לעוזרים! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ שלום חברים, אני משתמש במודם נתב מסוג siemens sl2-141. אני מנסה לקבוע למחשב שלי אייפי קבוע (סטאטיק אייפי ) ללא הצלחה. עד כמה שאני מבין זה שלב הכרחי לצורך פתיחת פורטים כדי לא לקבל low id באימיול לדוגמא. כדי לחסוך מכם בלבולי שכל מיותרים אני מציג בפניכם את כל הנתונים ואשמח אם תוכלו להגיד לי בדיוק מה למלא בכל אחת …

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by DardaDai,

שלום, לפני כמה ימים הורדתי שידרוג לfirmware של הנתב בבית. הנתב של 3com מסוג 3crwer100-75 מכיוון שהייתי צריך לשנות את הMTU המינימלי שלו (מה שלא היה אפשר לעשות בגרסה הישנה) בשל חיבור xbox לרשת הביתית. מאז שעשיתי את העדכון יש לי ניתוקים כל 5 דקות לכמה שניות מהאינטרנט. כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם (המודם הוא Terayon TJ715 לכבלים) אין ניתוקים כאלו. קראתי שאחרי העדכון לגרסה הזו יש צורך לחזור להגדרות היצרן. חזרתי אליהן בשני אופנים גם ע"י התוכנה וגם ע"י כפתור הreset שנמצא בחלק האחורי של הנתב - אך ללא שום תוצאה, עדיין אותה בעיה. כרגע גרסת הfirmware היא 1.3.06ww אשמח לכל עזרה בנושא, תודה

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אני גר במקום שהתשתית של בזק מאוד חלשה יכול לקבל גג עד 10 מגה, ולהוט אין בכלל תשתית באיזור כאן. הצורך שלי הוא לשחק ברשת בפליסטיישן , ובדיוק ליד הבית שלי עומדת במרחק של 30 מטר אנטנה של אורנג' וכשאני עושה speed test זה נותן לי ב 4G מהירות הורדה ממוצעת מעל 60 מגה ומהירות הורדה ממוצעת מעל 30 מגה. קניתי חבילת גלישה של 20GB שתספיק וגם ראוטר מיוחד ל4G של DLINK הדגם שלו זה dwr921 זה ראוטר שפשוט מכניסים לו סים וגולשים ב 4G ואפשר לחבר גם כבל רשת מאחורה למכשיר שבו רוצים להשתמש. הבעיה היא שאני עושה בדיקת מהירות בפליסטיישן ואני מקבל net type 3 במקום net type 2 וזה מונע ממני להתחבר להרבה אנשים( את הבעיה הזאת בדרך כלל יש בהוט) יש לי אפשרות איכשהוא להצליח לקבל net type 2? כי אין לי ספק…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. היי. יש לי שרת VPS שמריץ אובונטו, ואני משתמש בו בתור seedbox. אני שם לב שהוא מתנתק מכל ה peers שאליהם הוא מחובר לעיתים קרובות, ואני רוצה לבדוק עד כמה החיבור לאינטרנט יציב כדי לראות האם הבעיה היא באמת בחיבור. האם יש כלי שעושה כזה דבר? (לדוגמא לשלוח פינגים לגוגל בתדירות גבוהה ולהודיע כל פעם שיש timeout). תודה.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  5. Started by kochil,

שלום, בורה בכל הנוגע לרשתות אלחוטיות והציוד הנדרש עבורן, ומעוניינת לקנות ראוטר עם מודם, שיעבוד כמו שצריך בבית של כ-80 מ"ר, עם שימוש של שני מחשבים ושני סמארטפונים. המחיר צריך להיות סביר (גם במחירים לא מבינה). מעוניינת לקנות בארץ, היות שאין לי זמן לחכות לזמן המשלוח הארוך מחו"ל. אשמח להמלצות. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. התקשרתי לחדש מנוי באנדל אצל בזק בין לאומי כמו שאני עושה כל שנה כבר כמה שנים טובות (במיוחד עם המחיר של 75 שקל באנדל מול הוט ל 1.5) אומרים לי "מצטערים מתאריך 1.2.2010 הוט לא עובדת יותר עם 1.5 , רק 2.5 שלם 100 שקלים כולל מע"מ !!! " זה סוג של מונופול מזה צריך להיות ! יופי ...מחר יהיה : "מצטערים הוט עברה לחבילות מינימום של 5M שלם 120 שקל " מה יהיה !!??? יש למישהו פיתרון לאחד שאפילו 750K מספיק לו ? היום בערב מסתיים לי המנוי אז אם אפשר טיפים מהירים ... ???

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

בכל הטורנטים, הורדות והעלאות מטורנט ליץ' - דיווח אחד יחיד ומיוחד. צבע אדום לו ובקול תרועה מכריז: סטטוס השרת, אופליין טיימד אאוט!

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by udi,

שלום לכולם, לאחר חיפוש ממושך בפורום לא הצלחתי למצוא המלצה למתג\רכזת switch לרשת ביתית במהירות 1G קצת הסבר על הרשת הביתית: יש לי ראוטר של linksys EA6900 קניתי אותו בחו"ל תשתית כבל של טלדור cat6a ו 7 נקודות חיבור של משתמשי קצה השאלה שלי האם לקנות מתג בדיוק של 8 יציאות וכך ולמלא את כל המתג ובעתיד עם יהיה עוד דרישה לחיבור אני אקנה מתג אחר של16 או לקנות כבר עכשיו מתג עם 12-16 יציאות ? האם לקנות מתג מנוהל או לא או חצי מנוהל Smart switch כגון זה: http://www.linksys.com/en-mea/business/products/switches/LGS308 או לקנות מתג פשוט Netgear GS608 8-port 100/1000Mbps Switch ( מוכרים אותו בארץ ) אשמח לקצת עזרה בתודה מראש וחג שמח

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by דניאל בליץ,

הי אני מעוניין לרכוש טלפון נייח שיעבוד על בסיס כרטיס סים ללא חיבור קווי. יש המלצות? אם אני קונה דרך איביי- צריך להיזהר ממשהו שיגרום לטלפון לא לעבוד? ( חוסר תמיכה ברשתות בארץ וכד') ראיתי את המודעה מטה, זה נראה בסדר? אשמח לעזרה בבקשה תודה רבה https://www.ebay.com/itm/Fixed-Wireless-GSM-Desk-Phone-SIM-Card-Mobile-Home-Office-Desktop-Telephone/202548730022?_trkparms=aid%3D444000%26algo%3DSOI.DEFAULT%26ao%3D1%26asc%3D20171010182220%26meid%3Df4990cc99e5344f5b1e9eff5a60049ad%26pid%3D100891%26rk%3D1%26rkt%3D2%26sd%3D202654828057%26itm%3D202548730022%26pg%3D2349624&_trksid=p2349624.c100891.m5206

10. לעוד מישהו זה ככה?,הגלישה מהירה ההורדה משרתי HTTP מהירה,אבל משרתי FTP בוטים במירק ומטורנטים זה לא עולה לי ליותר מ5-10 ק"ב...מה זה האייטיות הזאת?? יש לי חבר שמחובר דרך 012 ומאותו שרת שמוריד לי ב5 ק"ב הוא מוריד במקסימום שלו!!,עכשיו הייתי פותר את זה בכיף ועובר ל012 אבל הבעייה היא שיש לי התחיבות אצלהם עד ה12.5,התקשרתי לתמיכה טכנית והסברתי להם את הבעייה,אז הם עושים לי שהם צריכים את הכתובת של השרת...והם לא מבינים שזה לא רק בשרת הספציפי הזה אלה בכל שרתי הFTP מירק וטורנטים! אני מתחרפן מישהו פה יודע איך לפתור את זה ?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Ibrow-Now,

אמרו לי שיש חברות שעושות פיצול של קו, ששני משתמשי ADSL יוכלו לגלוש בו זמנית על אותו קו. מישהו מכיר ?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. אהלן! הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להחליף את הראוטר הישן שלי (Edimax BR6204Wg). יש לי חיבור במהירות 12 מגה, בית לא גדול (3 חדרים, בערך 60 מ"ר) ובלי יותר מדי מכשירים - מחשב שמחובר לראוטר פיזית, מחשב אלחוטי, וטלפונים סלולריים. הבעיה העיקרית עם הראוטר הנוכחי היא שבחדר השינה לא קולטים אותו טוב, וכמובן שהוא לא תומך תקן N. ראיתי כל מיני המלצות על ראוטרים של tplink, וראיתי שיש ראוטרים החלק מ-80 ש"ח ועד 260 ש"ח, והשאלה היא האם יש הבדל מהותי בין הראוטרים השונים? סה"כ אני לא משתמש בראוטר מעבר לגלישה באינטרנט, כלומר אני לא צריך יכולות קונפיגורציה מיוחדות או משהו כזה...

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. אני מתחבר לאינטרנט עם מודם Rotal RTA1320a ומשתמש עם ה-D-Link DSL 2650U כ-Access Point (מה לעשות המתאם שיחות של 012 אינו יודע להתחבר מאחורי נתב). כיצד אני יכול להתקין מדפסת רשת, ההוראות שבחוברת של בזק כמובן אינן עובדות (כנראה בגלל IP שונה של 012). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by Chamuelm,

שלום! לכבוד מעבר דירה החלטנו לרשת את הבית. אשמח לעזרה קלה בתכנון. הרעיון הוא שהמודם יתחבר לראוטר שברשותי (TP-Link TL-WR1043N), משם לסוויטצ' וממנו ל-6 נקודות: 5 נקודות בחדרים ועוד נקודה לארון תקשורת בקומה למטה. משם עוד כבל לסלון ולחבר לשם עוד AP ע"מ שתהיה למטה רשת אלחוטית טובה (ובהמשך אולי סטרימר). נשמע הגיוני? אני שואל בעיקר על הAP בסלון. ככה זה עובד? הAP מקבל רשת קווית ומוציא אותה אלחוטית? איזה כבל לקנות? חשבתי על CAT6 FTP קשיח (קשיח כי אני רוצה לחבר אותו לשקעים בקיר ומכל שקע אוציא כבל למחשב). איזה ציוד קצה לקנות? איזה סוויטצ'? איזה AP? מה עוד אני צריך לדעת? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  15. Started by zaroor,

שלום לכם יש לי 2 נתבים של 3com 100-75 דגם בשנהם יש אפשרות של חיבור נתב לנתב אלחוטי WDS הפעולה שאני רוצה לעשות בגלל שנתב אחד בקומה העליונה משדר אלחוטי חלש לקומה התחתונה (קרקע) יש לי נתב נוסף אותו דגם אני רוצה לשים אותו בקומה התחתונה שיקלוט את העליון וישדר למטה חזק יותר למחשב בנייד אז ניסיתי הגדרות וקורה מצב שהוא מודיע שיש התנגשות עם כתובת ה IP העליון ןהתחתון אושאם אני משנה עוד הגדרות ואז אני בודק אם ניתקתי אותו ואני רוצה לחדש כתובת IP אין לי אפשרות ,,בקיצור האם מישהו מכיר הסבר מדוייק של ההגדרות בשנהם לחיבור אני מודה לו ,,,מישהו אמר לי לשנות את ה IP של התחתון אני לא מצליח להכנס אליו בחזרה עד שלא מאפס אותו ? כמו כן ביטלתי את ה DHCP בתחתון

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  16. Started by ABL,

אני צריך ראוטר משולב מודם עם טווח גדול לבית פרטי. אני עם בזק ובזק בינלאומי במהירות 15 מגה. בינתיים מה שמצאתי זה: EDIMAX AR+7286WNA DLINK DSL-2740U TPLINK TD-W8961ND אשמח לשמוע המלצות, תודה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Tranquility,

הצלחתי להצטרף לניסוי לפני יומיים בערב דרך האתר של בזק בין לאומי אני יושב על תשתית 12MB של הוט (שעובדת באופן סביר) אבל מאז יש תופעה מוזרה, ניתוקים כל כמה שעות (ממש קצרים... ככה שלא נראה לי שזה HOT) ובנוסף (וזה הקטע הכי מוזר) אני לא מצליח לגשת לאתר של zigzag2000.co.il קצת הזוי אני יודע, אבל לא הצלחתי למצוא אף סיבה אחרת, השרת פשוט לא מחזיר לי תשובה... (כמובן שדרך פרוקסי לדוגמא הכל עובד חלק ככה שהאתר בסדר גמור) מעניין אותי אם עוד מישהו נתקל בבעיות דומות ?

18. Started by gilad267,

הראוטר כל הזמן מתנתק מהאינטרנט (האורות חיווי נשארים כביכול דלוקים) ולא מצליח לכבות את הרשת האלחוטית (לחיצה ממושכת לא עושה כלום). מישהוא עוד חווה בעיות כאלו עם הדגם הנ"ל????

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  19. Started by House M.D.,

היי. אני רוצה לפצל כבל רשת (מהקצה שלו) ל 2 כבלי רשת שונים שיהיו מחוברים לשני מחשבים. אין צורך שלשני המחשבים תהיה גישה לאינטרנט בו זמנית, אלא שפשוט תהיה דרך נוחה לשימוש בלי צורך לנתק את הכבל ולחבר למחשב השני כל פעם. מצאתי דבר כזה: http://www.ebay.com/itm/RJ45-3-Way-Network-Cable-Splitter-Extender-Plug-Coupler-/280944484866?pt=US_Networking_Splitters_Couplers_Adapters&hash=item416998a202 השאלה היא, האם עם מפצל כזה לשני המחשבים תהיה גישה לאינטרנט בו זמנית? כי אני לא רואה עליו שום כפתור שמחליף את המחשב שפעיל באותו רגע.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. חברת נטוויז'ן התנתקה ממחלף האינטרנט (IIX) והפסקיות הקטנות משתוללות מזעם. כדאי רק לזכור הבעיה אינה בנטוויז'ן אלא באיגוד האינטרנט הישראלי שהוא הבעלים של ה-IIX. האיגוד פועל כמונופול וגובה מנטוויז'ן 72,000 שקל לשנה עבור חיבור בודד אחד של 10Gbps. זהו מחיר בלתי סביר אל מול העלות הראלית של החיבור לאיגוד. את הטענות צריכים ה-ISP הקטנים להפנות לאיגוד האינטרנט הישראלי שפועל גם כאן כמונופול לכל דבר ועניין. מי שמעוניין לקרוא בהרחבה על הנושא מוזמן לכאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3716 עדכון 2-5-2013: בינתיים, החיבור של NV ל-IIX הוחזר לפעולה. ביום חמישי הבא, 9/5, יתקיים דיון במשרד התקשורת בנושא הזה. לדיון הוזמנו כל הגורמים הנוגעים ועד אז השעתה NV את ניתוק החיבור ל-IIX. נצטרך להמ…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. איזה אתרים יש להורדת סרטים חדשים ובאיכות טובה

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. שבוע טוב. 1. אני רואה כאן לא מעט דיונים בהם חברי הפורום מבקשים לדעת אילו פינגים מקבלים לשרתים בחו"ל. ברור לי שהדבר כבר נעשה בעבר פעמים רבות, אך זו הזדמנות טובה לרענן הנתונים. 2. לקחתי שרתי-משחק מכמה מדינות, פופולאריות יותר ופופולאריות פחות וביצעתי עליהן tracert. שרתי-המשחק הם של Battlefield 3, כך שאפשר לצאת מנקודת הנחה שמדובר על חומרה איכותית (לפחות בצד השרת, ללא קשר לרשת) יחסית לשרתים המריצים משחקים ישנים יותר. 4. אתם מוזמנים לקחת את אותן כתובות ולפרסם כאן את התוצאות שלכם* בצירוף המידע הבא (שרלוונטי לתוצאות שלי במקרה זה): תשתית: כבלים 12 מגה. ספק קישוריות: 1. בזק בינלאומי 12 מגה + גיימר + חייגן L2TP בנתב 2. חיבור לשרת L2TP 212.25.127.20 ולא ל hot.bezeqint.net 3. התקבלה כ…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. שלום, כיום אני בעל מודם 600E עם מהירות של 10 מגה ומאוד מרוצה ממנו, בקרוב כנראה אני אשדרג ל 20 מגה, והבנתי ש 600E נתמך עד 15 מגה ? אשמח למודם מומלץ באותה רמה (אם יש חייה כזו). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by joelr,

שלום לכולם, שידרגתי למחשב חדש, ובעוד עם המחשב הישן שלי, וגם עם מחשב נייד, אני מקבל תוצאות טובות של הורדה והעלאה (הורדה סביב 20 מגה, העלאה סביב 2-3 מגה), במחשב החדש אני מקבל רק העלאה של 250Kb. הייתי בדיון ארוך עם בזק ובזק בינלאומי וניסו לעזור לי די הרבה זמן, ובסוף הבנו שכנראה הבעיה עם המחשב. עשיתי חיפוש באינטרנט וגם ניסיתי כל מני דברים כמו לדעכן את הדרייברים של הרשת INTEL 82579V, וגם לשנות את ה TCP CHECKSUM IPv6, אבל לא עזר לי. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה מצויין. די קשה לי להתנהל ככה- לוקח לי בערך דקה וחצי לשלוח מייל של מגה בערך.... תודה מראש, יואל

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by silverball,

בהוטבוקס 4 קיימות 2 נוריות המוגדרות טלפון 2 וטלפון 1 שתיהן דולקות למרות שהטלפון מחובר ל יציאת טלפון 2 וזאת לפי ההנחיות של הוט. שאלתי עבור מה היציאה מספר 1 ומדוע הנורית בה דולקת . ב Hotbox 2 היא הייתה כבויה .

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים