עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי שני נתבים אלחוטיים מונחים אצלי בצד כאשר אני רוצה להשתמש באחד מהם כריפיטר לרשת אלחוטית. האם יש למישהו כאן ניסיון עם אחד הראוטרים הנ"ל Linksys befw11s4 D-link DIR-300 (אגב - תומך בDD-WRT) http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices אבל לצערי לא כ"כ הבנתי איך לבצע את עידכון הקושחה.. למעוניינים מבנה הרשת טיפה מסובך אבל בגדול מודם ראוטר של בזק לחיבור בתוך הבית ראוטר כלשהו של TrendNet מחובר לאנטנה גדולה חד כיוונית למרחק כ500 מטר ושם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי PCI לצערי בגלל שאין קו אווירי ישיר בין המחשב לאנטנה הכיוונית (חשבתי שיש לפני הקניה אבל מסתבר שיש כמה צינורות מתכת בדרך וכשהצלחתי למצוא נקודה של קו ישיר הקליטה במחשב המרוחק היתה מלאה - אך לצערי לא …

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by galz,

קודם כל, תודה רבה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285422.0 Czar_salad התגובה שלך הייתה מעולה ועזרה לי להבין הרבה דברים. סוויץ' בתכלס זה סה"כ מפצל, נכון? קניתי את האדימקס, ואחרי מאבק קצרצר עם ההגדרות חיברתי אותו לסוויץ' כנקודת גישה והWii מצא אותו ללא בעיות מיוחדות (יחד עם רשת בשם סימנס, עם אות חיבור חזק ובלי שום הצפנה, שהצלחתי להתחבר אליה... O_O ). אני מעדיף את זה ככה כי אני מוריד ומעלה בביטורנט בכמויות רצחניות על בסיס יומי, ומשום מה הראוטר אלקטל אף פעם לא מתנתק או עושה בעיות. לפי מה שהבנתי רוב הנתבים האלחוטיים (ונתבים בכלל) כן מתנתקים מדי פעם תחת עומס, וכידוע, אם זה לא שבור , אל תתקן את זה. שוב תודה לכל מי שעזר לי, ועכשיו לנו…

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by miki26,

יש לי חיבור של HOT+014 בנוסף יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM יצרתי שרת ווירטואלי בראוטר שינתב כל תעבורה שנכנסת על פורט 80 מהWEB לכתובת מקומית אצלי במחשב מסויים שמשמש כשרת (נגיד 192.168.1.10). במחשב השרת עצמו כאשר אני כותב בדפדפן את הכתובת LOCALHOST או את הIP של הרשת המקומית(נגיד 192.168.1.10) אז הוא מראה לי את האתר שקיים על השרת(והכל טוב ויפה) אבל כשאני מקליד את הIP החיצוני שלי שנתן לי ספק האינטרנט(אני בודק כל פעם את הכתובת דרך האתר WHATS MY IP והיות ואני גולש ללא חייגן והמודם כבלים שלי מחובר כל הזמן לראוטר ולחשמל הIP שלי משתנה ממש לעיתים רחוקות) ואני מקליד את אותה כתובת אז הדפדפן שלי לא מוצא את האתר האם מה שאני עושה הוא לא נכון(לנסות להכנס למחשב ברשת הלוקאלית שלי דרך הIP החיצ…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. האם אפשר לחבר אותו לחשמל בארץ? וחוץ מזה האם זאת בחירה טובה?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. אני רוצה להעביר כבל רשת מהחדר שלי אל הסלון, אני כבר מצאתי את הדרך הכי טובה ויעילה כיצד למתוח אותו, אבל יש לי רק בעיה אחת קטנה. אני צריך להעביר אותו דרך קיר של בערך 15 ס"מ. עכשיו אני לא רוצה לקדוח חור ענק כדי שהראש RJ45 יוכל לעבור אלא חור מספיק גדול עבור הכבל בלבד. השאלה שלי היא: אני אצטרך לחתוך את הכבל, להעביר אותו דרך החור בקיר שאני אכין. לאחר מכן אני אצטרך לחבר את הראש חזרה. עכשיו ברור לי שאני יכול לקנות את הכלי הזה שיכול לחבר ראשים לכבל רשת, אבל חוץ מהפעם הזאת אני לא חושב שאצטרך אותו יותר, להוציא עליו 100ש"ח לא כ"כ בא לי. האם אני אוכל להלחים את כל החוטים חזרה ללא איבוד יותר מידי גדול באיכות הכבל (במידה וההלחמה תיהיה טובה וכל חוט יהיה מבודד טוב)? או שעדיף דרך אחרת שעדיי…

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. שלום, ברשותי מודם של ZTE מסוג MF-61 (זהה לאלה שמשכירים מוובינג לחו"ל) - http://www.zteusa.com/t-mobile-4g-mobile-hotspot.html קניתי אותו בזמנו מטי-מובייל בארה"ב, הוא עבד מצוין ובאחת הפעמים הם הסירו לי הנעילה שלו ככה שהוא unlock לגמרי (השתמשתי בו בארה"ב גם אחרי שהסירו את הנעילה). העניין הוא שאני לא מצליח להגדיר אותו לגלישה עם כרטיסי סים מקומיים, כנראה בגלל כל מיני הגדרות שנשארו במכשיר (למרות שהוא מחפש רשת הוא לא מוצא לא משנה באיזה סים אני משתמש) ואני מניח שהגדרות הAPN שלו כרגע הן רק לטי-מובייל. אני מאד מעוניין להתחיל להשתמש במכשיר עם סים בינ"ל בחו"ל ומחפש מישהו שיידע לעזור (גם בתשלום) בהגדרת המודם ככה שיהיה אפשר להשתמש בו בכל מקום. מישהו? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. ברשותי נתב אלחוטי siemens sl2-141 המחלק כתובות דרך ה-DHCP שלו. כל מחשב שמקבל כתובת יכול להתחבר לרשת ולגלוש באינטרנט. א. ברצוני להגדיר (אם אפשר בנתב) את אחד המחשבים (עדיף לפי כתובת ה-mac) שלא יוכל לגלוש, אלא רק לעבוד ברשת. האם יש מישהו שיכול לעזור לי? ב. האם יש דרך אחרת לחסום מחשב מסויים? תודה רבה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. הנתב החדש של D-Link מציע מהירויות נהדרות תודות לתמיכה בתקן ה-802.11ac, ובתוספת מחיר וזמינות ראויים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%a0%d7%aa%d7%91-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%aa%d7%a7%d7%9f-ac-%d7%a0%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c/

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. היי. יש לי שרת VPS שמריץ אובונטו, ואני משתמש בו בתור seedbox. אני שם לב שהוא מתנתק מכל ה peers שאליהם הוא מחובר לעיתים קרובות, ואני רוצה לבדוק עד כמה החיבור לאינטרנט יציב כדי לראות האם הבעיה היא באמת בחיבור. האם יש כלי שעושה כזה דבר? (לדוגמא לשלוח פינגים לגוגל בתדירות גבוהה ולהודיע כל פעם שיש timeout). תודה.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  10. יש לי אינטרנט 2.5 mb (לא אלחוטי) מודם 600E הבעיה שלי שכמעט כל קובץ גדול שאני מוריד (גדול זה בסביבות 40 מגה ומעלה) ההורדה נתקעת באמצע, ניסיתי להוריד עם כמה תוכנות ומנהלי הורדה ומאתרים שונים ובכולם אותה בעיה, אומנם זה לא קורא תמיד אבל זה קורא די הרבה. חשוב לציין שהאינטרנט לא מתנתק או נתקע אני גולש בלי שום בעיה צופה בסרטי אונליין בלי בעיה, הבעיה היא רק בהורדות! אני אשמח אם למישו יש פיתרון לבעיה..

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. לעוד מישהו זה ככה?,הגלישה מהירה ההורדה משרתי HTTP מהירה,אבל משרתי FTP בוטים במירק ומטורנטים זה לא עולה לי ליותר מ5-10 ק"ב...מה זה האייטיות הזאת?? יש לי חבר שמחובר דרך 012 ומאותו שרת שמוריד לי ב5 ק"ב הוא מוריד במקסימום שלו!!,עכשיו הייתי פותר את זה בכיף ועובר ל012 אבל הבעייה היא שיש לי התחיבות אצלהם עד ה12.5,התקשרתי לתמיכה טכנית והסברתי להם את הבעייה,אז הם עושים לי שהם צריכים את הכתובת של השרת...והם לא מבינים שזה לא רק בשרת הספציפי הזה אלה בכל שרתי הFTP מירק וטורנטים! אני מתחרפן מישהו פה יודע איך לפתור את זה ?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by House M.D.,

היי. אני רוצה לפצל כבל רשת (מהקצה שלו) ל 2 כבלי רשת שונים שיהיו מחוברים לשני מחשבים. אין צורך שלשני המחשבים תהיה גישה לאינטרנט בו זמנית, אלא שפשוט תהיה דרך נוחה לשימוש בלי צורך לנתק את הכבל ולחבר למחשב השני כל פעם. מצאתי דבר כזה: http://www.ebay.com/itm/RJ45-3-Way-Network-Cable-Splitter-Extender-Plug-Coupler-/280944484866?pt=US_Networking_Splitters_Couplers_Adapters&hash=item416998a202 השאלה היא, האם עם מפצל כזה לשני המחשבים תהיה גישה לאינטרנט בו זמנית? כי אני לא רואה עליו שום כפתור שמחליף את המחשב שפעיל באותו רגע.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. כפי שהערכתי מיד עם פרוץ רפורמת השוק הסיטונאי, ציוד הקצה - כלומר מודם ה-VDSL, הופך להיות עקב האכילס של המעבר מבזק ל-012 או ל-018. על פי המדווח אתמול בגלובס והיום ב-The Marker בזק החליטה להוריד את הכפפות ומטילה למערכה את הנשק האחרון שיש לה - הקשר בין השירות שלה לציוד שהיא מכרה/נתנה בהשאלה. לפי האמור בכתבות, בזק אינה מסתפקת בקנס של ה-200 שקל תמורת נתב שלא הוחזר ויתכן שהיאותתחיל לרדוף אחרי לקוחות. כל מי שלא החזיר ציוד להוט וזו החליטה לרדוף אחריו, גם חודשים ושנים לאחר ההתנתקות, בוודאי יודע על מה אני מדבר. ככל הנראה קצב העוברים מבזק לספקיות האחרות הולך ובזק מבינה שהמודם/נתב שלה הוא אמצעי ההפחדה היעיל ביותר. העובדה שלא ניתן להשיג בישראל מודם VDSL ויש רק מוצרים משולבים ספורים …

14. תשתית הוט ספק נטויז'ן 200Mbps ביום שישי האחרון רוחב הפס החל להיות מגוחח. 70-80 מתוך מנוי של 200. עם נטויז'ן כבר דברתי ולא נמצאה תקלה. ביום ראשון פנתי להוט .... מחר יגיע טכנאי. נסתי כבר החזרה למצב יצרן של ההוטבוקס ללא הועיל. עוד משהו שאוכל לבדוק ?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. אני נמצא בחבילה של 2.5MB הרבה זמן והיום אני פתאום שם לב שהמהירות הורדה מאוד איטית, אני נכנס ל-speedtest וזה מה שאני מקבל: הUPLOAD בסדר אבל ההורדה ממש איטית פעם זה היה 2.53 עוד מישהו נמצא בחברות האלה ונתקל בבעיה? ומה אפשר לעשות חוץ מלהתקשר ולשמוע שזה "בעיה אצלי" או שהם "מטפלים בבעיה"?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. האינטרנט מתנתק ומתחבר כול 2 שניות כשהמחשב דלוק ניסית WIN7 ו WIN XP (מקורי!) כשהמחשב מכובה המנורה בראוטר לא נדלקת ונכבת כשהמחשב דלוק כול שניה קופץ חלון בצד ואומר אינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותק זה מפריעה ל מאוד כשאני משחק ב C&C4 (מקורי!) כי זה כול הזמן זה יוצה לי ומבקש להירשם מחדש ולא שומר את השלב בנוסף ה MP לא עובד :pissed: אני מבקש שתעזרו לי לפתור את הבעיה לפני שפסח ניגמר כי זה ממש ממש מעצבן כשאני קונה משחק חדש ויש לי מחשב טוב מאוד ואני לא יכול לעשות כלום. המפרט שלי מעבד Q6600 לוח אם MSI G31 כרטיס מסך HD4850 GDDR3 512 MB כרטיס רשת מובנה ללוח אם תודה .

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. הביאו פה קובץ RAR פגום עם סקריפט איך לשנות אך לא עובד לי. אשמח אם מישהו יעלה אותו שוב ויסביר איך עובדים איתו. או שיש פטנט אחר לשנות IP מלבד לנתק את חיבור ה- ADSL. שמצריך הרבה זמן עקב סינכרון מחדש. תודה !!!!!!!!!!!!! [br]פורסם בתאריך: 9.11.2010 בשעה 20:09:23 האופציה עם CMD ipconfig לא משנה את ה- IP. !!!!!!!!!!! צריך את הסקריפט.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

בכל הטורנטים, הורדות והעלאות מטורנט ליץ' - דיווח אחד יחיד ומיוחד. צבע אדום לו ובקול תרועה מכריז: סטטוס השרת, אופליין טיימד אאוט!

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Eviljelly,

שלום, כבר בערך שבוע שאני לא מצליח להיכנס לאתר http://www.todomvc.com בהתחלה חשבתי שיש בעיות באתר אבל אני מצליח לגלוש אליו דרך 3G של גולן וחיבורי proxy \ VPN אני מתחיל לחשוב שהאתר חסום משום מה, אני היחיד שלא מצליח? אין לי הגדרות DNS שונות וכשאני מנסה לבדוק פינג לאתר אני מקבל Ping request could not find host www.todomvc.com. Please check the name and try again.

20. Started by Ibrow-Now,

אמרו לי שיש חברות שעושות פיצול של קו, ששני משתמשי ADSL יוכלו לגלוש בו זמנית על אותו קו. מישהו מכיר ?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. הנה הלינק. תראו את טבלת ההשוואה בין אינטרנט בכבלים, ADSL ומודם רגיל.. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות כשקראתי את זה...

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by yhhx,

היי, יש לי בעיה שאני לא יוצא ממנה,חייב לפתוח פורט במודם בבזק לא מוכנים לעזור,מה עושים???הבנתי שאפשר להיכנס לתפריט במודם שמאפשר לפתוח פורטים.איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. שלום אני משתמש ב-Windows XP SP3, ומעוניין להפעיל ולכבות Network Connection דרך ה-Command Line. מחיפוש באינטרנט מצאתי את הפקודה הבאה: netsh interface set interface name="Local Area Connection" admin=disabled כשאני כותב את זה בחלון DOS, הפעולה לא מבוצעת. זה לא נובע בגלל שם לא נכון של ה-Network Connection, נראה לי שזה נובע מהחלק הזה: הם כותבים שם ב-Help של הפקודה netsh: "(admin - whether the interface should be enabled (non-LAN only" כלומר הפקודה הזו יכולה להפעיל ולכבות את כל ה-Network Connections, חוץ מאשר את ה-Local Area Network? אם כך, מה אפשר לעשות עבור ה-LAN? תודה

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Forest14,

כמי שגולש בבזק, קצב של 80 בממוצע. 1. האם הVR600 יעבוד עם בזק (כולל בזק בינלאומי) 2. האם ארגיש ביתרון על 6740U של DLINK ?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  25. Started by SharonBBB,

שלום , קבלתי תמודם aztech 600e מבזק , הפכתי אותו לראוטר אני מצליח לגלוש ללא קושי , אבל האי מיול מת הפורטים סגורים ... עשיתי פורט פווארדינינג לפורטים של האי מיול ועדיין הפורטים סגורים ... הורדתי תפאיירוואל , מראוטר קונקשיין ועדיין סגורים הפעלתי DMZ , שמתי כתובת סטטית ושום דבר לא עוזר משהו יכול לעזור בעניין אני נגנב כבר

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים