עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by godisme171,

אני צריך להחליט איזה אינטרנט כדאי ערוצי זהב (שאני כבר מחובר כנסיין) או WOW כי אולי אני מתנתק מערוצי זהב אז מה כדאי ואיזה ספק? בבקשה תענו לי מהר ככל האפשר

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. אני מתחבר לאינטרנט עם מודם Rotal RTA1320a ומשתמש עם ה-D-Link DSL 2650U כ-Access Point (מה לעשות המתאם שיחות של 012 אינו יודע להתחבר מאחורי נתב). כיצד אני יכול להתקין מדפסת רשת, ההוראות שבחוברת של בזק כמובן אינן עובדות (כנראה בגלל IP שונה של 012). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by gilor,

שלום לכולם, רוצה לעבור לשוק הסיטונאי 100 מגה בזק. רוצה לקנות ציוד משלי,איזה ציוד לקנות? אני צריך 5 פרטים קווים+אלחוטי 2,4 ו- 5 תודה מראש, גיל.

4. אני מחפש ראוטר אלחוטי בסביבות המחירים 150-300 שקלים, שתהיה לו קליטה טובה (שתהיה קליטה טובה בדירה בלבד, משהו בסדר גודל של 5-10 מטרים), שיהיה יציב ואמין וזהו בעצם... יש לי אינטרנט כבלים עם מודם של Terayon. רציתי גם לשאול מה ההבדל בין הדגמים האלה של Edimax : BR-6424n BR-6524n והאם ל- LinkSys יש יתרון על Edimax, לפי מה שראיתי הם יותר יקרים... תודה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by cateye,

יש לי קובץ וידאו גדול (דיסק) שאני כנראה יצטרך לעשות אותו אימג' כי אני לא מצליח להוציא ממנו חלקים אבל בכל מקרה.. אני צריך להעביר אותו למישהו בחו"ל, ואני לא רוצה להשתמש במייל כי זה ייקח שנים, יש אולי אופציה אחרת, FTP אולי? אם כן מישהו מכיר תוכנה חוקית? , ומה אני צריך לעשות בשני המחשבים כדי שהיא תעבוד טוב? תודה מראש *למעשה זה כמה דיסקים אם זה משנה

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. היי. יש לי שרת VPS שמריץ אובונטו, ואני משתמש בו בתור seedbox. אני שם לב שהוא מתנתק מכל ה peers שאליהם הוא מחובר לעיתים קרובות, ואני רוצה לבדוק עד כמה החיבור לאינטרנט יציב כדי לראות האם הבעיה היא באמת בחיבור. האם יש כלי שעושה כזה דבר? (לדוגמא לשלוח פינגים לגוגל בתדירות גבוהה ולהודיע כל פעם שיש timeout). תודה.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  7. Started by ori12345,

שלום רב, רכשתי TP-LINK WR1043ND כנתב למודם HOTBOX2 עם תשתית 200 מגה, הגדרתי אותו עם הדיסק התקנה (את הנתב), ומשום מה אני בקושי מקבל דרך ה WIFI כמה מגה בבדיקת מהירות, צרפתי כמה צילומי מסך, אחד של אנלייזר WIFI שהורדתי לנייד שמזהה שאני משום מה על תקן B ואילו בהגדרות הראוטר אני על [TABLE=width: 972] [TR] [TD=colspan: 2]11bgn mixed והשאר צילומי מסך של הגדרת הראוטר. למישהו יש רעיון ? תודה מראש [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE]

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. היי חברים, יש לי את הראוטר TL-WR841N ונראה שמכשירים מסויימים פשוט לא מצליחים להתחבר אליו. המחשב הנייד והמחשב הנייח מתחברים ללא בעיה, אבל ברגע שאני מנסה להתחבר עם הטלוויזיה החכמה או ה-Chromecast הם פשוט לא מצליחים. לרשתות אחרות הם מצליחים ללא בעיה. לא הייתה הגדרה בראוטר שלא ניסיתי לשנות, עם אבטחה, בלי אבטחה, עם UPNP ובלעדיו, AP ISOLATION, DHCP וכל ההגדרות כמעט שקיימות, עברתי על כולן, עברתי על מדריכי קנפוג באינטרנט למצב שהראוטר הוא AP וללא הצלחה, פשוט לא מצילחים להתחבר אליו... אפילו התקנתי OPEN-WRT, קנפגתי אותו בהגדרות מומלצות של AP (מצאתי קנפוג מומלץ באינטרנט) הבנתי את ההערות שרשומות, ועדיין לא עובד. ה-Chromecast לפעמים לא מתחבר בכלל ולפעמים פשוט רושם שהוא מחובר לרשת אבל …

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. בשעה פלוס האחרונה, היו לי בעיות שפעם האנטרנט עובד, ופעם לא?! זה רק אני??

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. אני נמצא בחבילה של 2.5MB הרבה זמן והיום אני פתאום שם לב שהמהירות הורדה מאוד איטית, אני נכנס ל-speedtest וזה מה שאני מקבל: הUPLOAD בסדר אבל ההורדה ממש איטית פעם זה היה 2.53 עוד מישהו נמצא בחברות האלה ונתקל בבעיה? ומה אפשר לעשות חוץ מלהתקשר ולשמוע שזה "בעיה אצלי" או שהם "מטפלים בבעיה"?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. קיבלתי כאן בפורום כמה המלצות אבל לא מצאתי לינק ישיר לקנייה בארץ. מישהו יכול לתת כאן לינק מתאים לקנייה?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by יהוד,

מס' שאלות 1. האם מודם זה אכן הוא גם ראוטר 2. ואם כן, כיצד אחבר והגדיר מחשב שני עם מע' הפעלה 95

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  13. Started by DJ-ARIK,

שלום!!!! עוד כמה ימים אני אמור לרכוש את חבילה של ADSL 1.5 של קווי זהב ויש לי שני מחשבים בבית אחד ששניהם רחוקים מאד אחד מהשני כ 20 מטר אולי אפילו יותר והבעיה היא שאני חייב שלשני המחשבים יהיה אינטרנט.... למרות שלא חייב ששניהם יהיו מחוברים בו זמנית בעיקרון מה שאני רוצה ששגם אבא שלי יוכל להתחבר כהרגלו ושהמהירות תישאר מקסימלית ואין לי מושג איך אני עושה את זה רשת?? כבל מסויים?? אני ממש לא יודע אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט בדרך הכי יעילה וזולה ..?????? יש למישהו הצעות???? נ.ב אם זה משנה אז למחשב הראשי שעליו אני מתקין את הADSL יש חיבור USB ולמחשב השני אין כי הוא ליפני איזה 4 שנים תודה...!!!

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by barlevi321,

שלום לכם. יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp, קניתי ראוטר של edimax, חברתי אותו למחשב ומאז האימיול לא מתחבר לי בכלל. אמרו לי שצריך לפתוח פורטים באימיול ובראוטר , אני לא יודע איך עושים את זה. תוכלו בבקשה להסביר לי צעד צעד איך לעשות את זה???? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  15. שלום, עברתי לאחרונה מבזק לנטוויז'ן (תשתית בזק - רפורמת השוק הסיטונאי), והחלפתי מודם של בזק בראוטר NetBox של נטוויז'ן. מאז חיבור הראוטר, אחד עשר תהליכי svchost.exe נטענים באתחול המחשב (Windows 7) לעומת עשרה תהליכים שנטענו בזמן השימוש במודם בזק. אודה על הסבר לעלייתו של תהליך ה-svchost.exe הנוסף, וכן על אפשרות בדיקה לנחיצותו של כל תהליך בעל שם זהה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. שלום, אני מנסה לחבר ראוטר ישן של בזק (d-link 2760u/e1) כ-AP (חיבור באופן קווי) לראוטר שקיבלתי מ-012 - d-link dsl225. סיגמנט חלוקת הכתובות ברירת המחדש של הראוטרים היא: d-link 2760u/e1 - 10.0.0.x (להלן AP) d-link dsl225 - 192.168.1.x הבעיה שאני נתקל בה היא ש-d-link 2760u/e1 ממשיך לחלק כתובות ip שגויות (בסגמנט *.10.0.0) למרות שכיביתי את שרת ה-DHCP שלו. בניסיון להגדיר את הכתובת של ה-AP בסגמנט 192.168.1 מתקבלת הודעת שגיאה שהסיגמנט מוקצה לרשת אחרת (ככל הנראה bezeq free wifi) כאשר אני מגדיר את הכתובת המשנית של ה-AP על סגמנט .192.168.1 שרת ה-DHCP של ה-AP ממשיך לפעול למרות שהוגדר ככבוי ומחלק כתובות / לא מחלק באופן רנדומלי - ז״א שמחשב שמחובר ל-AP באלחוט יכול לקבל פעם אחת כתובת תקינ…

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  17. התקנתי על המחשב שלי את uTorrent (וורסייה 1.8.2) אני מריץ WinXP SP3 ומחובר דרך ראוטר אלחוטי (Edimax) לבזק בינלאומי דרך מודם כבלים (חיבור ישיר ללא חייגן) במהירות של 2.5 מגה. גיליתי כי מהירות ההורדה נמוכה מאוד, פחות מ 20K סה"כ לקבצים עם מקורות רבים (יותר מ40). 1. ניסיתי להגדיל את מספר החיבורים ב uTorrent ל 400. לא הורגש שיפור. 2. ניסיתי להגדיל את מספר החיבורים ב WinXP ל 200 עם תוכנה בשם Event ID 4226 Patcher. לא הורגש שיפור. 3. ניסיתי לבצע אופטימזציה לרשת עם תוכנה בשם TCPOptimizer.exe. לא הורגש שיפור. 4. כאשר אני מבצע פינג ל"הוט" אני מקבל זמן תגובה של 300ms איפה אני טועה? האם אפשר לשפר עוד משהו?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. אהלן חבר'ה יש לי משתמש פרמיום באתר ראפידשאר,עכשיו לטענתם זה שאני מוריד על 0.5KB לשנייה זה בגלל הספקית שלי, בזק בינלאומי. בזק בינלאומי אומרים שזה בבדיקה וזה לא חסימה מצדם! יש אפשרות לדעת מאיזה צד הבעיה?

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. אני מנוי מאוד ותיק של החברה הזאת(אינטרנט זהב) ,ובזמן האחרון יש להם הרבה מאוד תקלות כל שעה בערך האטות במהירות ,בעיות עם אתרים מסוימים, ואם אתם מתקשרים לתמיכה(שזה אגב לא שיחת חינם ) זמן ההמתנה ארוך במיוחד ...והם משאירים הודעה קולית שמבשרת על תקלה כזאת או אחרת כל פעם הודעה אחרת.. אחרי שממש נמאס לי מכל הקטע הזה החלטתי להתנתק מהם ופה מתחיל הבלגן הגדול.. כבר שבוע אני מנסה להתנתק מהחברה הזאת והם לא מתיחסים ,אני מתקשר לשירות לקוחות ,אחרי זמן המתנה של חמש דקות הם עונים לי ,שלום אני רוצה להתנתק הם אומרים לי אוקיי תשאיר מספר ונחזור אליך ב24 שעות הקרובות אני מחכה מחכה...ואין טלפון וככה שוב אני חוזר אליהם ..ושוב אותו סיפור משאיר מספר והם לא חוזרים ..המוקד של השירות לקוחות נסגר בשבע א…

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by tamirlevy,

שלום לכולם בגלל שאין לי תשתית נוחה בבית, אין לי אפשרות על כל התקן לעבוד באופן אלחוטי, אין לי עוד נקודות בזק בבית ולא בא לי להתחיל לחצוב בקירות - קיבלתי המלצה להעביר את הרשת בעזרת החשמל ע"י מתאמים של רשת-חשמל. רכשתי 2 מתאמים מדגם TP-Link AV500 שנראים דיי משכנעים וגם מודה שמאוד מאוד קלים לתפעול מה שכן, אני עובד ברשת של 40Mbps וכך גם עובדת בדיקת Speedtest כאשר מבצע בדיקה אבל שאני עושה את הבדיקה מבעד ל-2 המתאמים קיבלתי מהירות של 3Mbps הסתכלתי במדריך וראיתי שרשום לא להעביר את המתאם דרך מפצלי חשמל אלא לחבר ישירות לקיר! גם כשאני מנתק את כל שאר הנקודות מהמפצל ומשאיר רק את המתאם - עדיין המהירות איטית גם איפה שיושב הראוטר וגם איפה שיושבת הטלויזיה (שם כניסת הרשת) יש לי בקיר …

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by XLNT,

שלום לכולם הבעייה שלי היא כזו. שדרגתי מחשב בעסק שהיה מותקן בו כרטיס מצלמות NUUO DVR Card SCB-3000 המחשב מחובר לאינטרנט דרך נתב של בזק SIEMENS SL2 141 המחשב מקבל ip קבוע מספקית האינטרנט. לפני השדרוג, האפשרות להתחבר ממחשב אחר (אינטרנט) אל המחשב בעסק ולראות תמונה עבדה בצורה חלקה. לאחר השדרוג האופציה לא עובדת. יש לציין שבוצע איפוס לנתב (כל ההגדרות התאפסו) מה שעשיתי התקנתי את תוכנת המצלמות NUUO Main Console הווידאו עובד כמו שצריך אפשרתי לשרתים של שידור הוידאו לעבוד (Start) פתחתי פורטים אך משום מה לא ניתן להתחבר אל המחשב מרחוק. רציתי לדעת אם קיים עוד פרמטר בשרשרת שצריך להוסיף/לשנות אולי בנתב או במחשב עצמו. אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. שבוע טוב. 1. אני רואה כאן לא מעט דיונים בהם חברי הפורום מבקשים לדעת אילו פינגים מקבלים לשרתים בחו"ל. ברור לי שהדבר כבר נעשה בעבר פעמים רבות, אך זו הזדמנות טובה לרענן הנתונים. 2. לקחתי שרתי-משחק מכמה מדינות, פופולאריות יותר ופופולאריות פחות וביצעתי עליהן tracert. שרתי-המשחק הם של Battlefield 3, כך שאפשר לצאת מנקודת הנחה שמדובר על חומרה איכותית (לפחות בצד השרת, ללא קשר לרשת) יחסית לשרתים המריצים משחקים ישנים יותר. 4. אתם מוזמנים לקחת את אותן כתובות ולפרסם כאן את התוצאות שלכם* בצירוף המידע הבא (שרלוונטי לתוצאות שלי במקרה זה): תשתית: כבלים 12 מגה. ספק קישוריות: 1. בזק בינלאומי 12 מגה + גיימר + חייגן L2TP בנתב 2. חיבור לשרת L2TP 212.25.127.20 ולא ל hot.bezeqint.net 3. התקבלה כ…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. אהלן, הבעיה בכותרת קוראת בכל הדפדפנים באותו מחשב, מה זה יכול ליהיות? אריאל עריכה טעות בפורום נא להעביר לפורום המתאים

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. אז ככה, אני מנסה לעשות סטרים בTWITCH עם איכות של 720 ו30 FPS ופשוט לא מצליח. האיכות זוועתית כי מהירות העלאה שלי לא יציבה בכלל. אני מסתכל על הריבוע הקטן בתוכנה של הסטרים (OBS) וכל הזמן יש לי את הצבע הצהוב ולא הירוק למרות שהוא משתמש רק ב 1800KB ובפועל יש לי 3MB.. יש הגדרות שיסדרו את זה ? אם הפתרון רק הגדלת מהירות העלאה, מה המחיר של זה ?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by sgsg,

שני הנתבים נראים מבחינת מפרט אותו הדבר. מה ההבדל ביניהם ?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.