רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי קפיצה קטנה בפינגים בשבוע האחרון ורציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ מה אפשר לעשות בקשר לזה. לפני שבועיים שידרגתי מ-15 מגה ל-30 מגה בבזק בינלאומי וקיבלתי ראוטר D-Link 6740U. הפינגים לסרברים שאני משחק בהם Tribes Ascend באזור לונדון היו בימים הראשונים אחרי השדרוג בסביבות ה-60-70. גן עדן. לפני שבוע בערך הם קפצו לסביבות 80-85 ופשוט תקועים שם מאז. בדקתי שאני על אותם סרברים כמו קודם. ניסיתי מספר פעמים לנתק ולחבר את הראוטר, אולי לשם איפוס הגדרות, אבל זה לא עזר. יש שני דברים שאני יכול לחשוב שקרו מאז שהפינגים השתנו, ואני לא יודע מה הסיכוי שהם השפיעו על החיבור: 1. איבדתי חיבור לאינטרנט במפתיע בערך שבוע אחרי השידרוג, והייתי צריך להתקשר לתמיכה של בזק (התשתית, לא בינלאומי, כי …
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אין לי מושג מה הסיבה, אך לפתע פתאום אני מוגבל בכניסה לאתרים מסויימים. לדוגמא: האתר של תיק דבקה, תפוז, מחלקת הפורומים של האתר הזה (שלכם. נכנסתי דרך מחשב אחר). בטח יש עוד אתרים שעדיין לא גיליתי שהם חסומים בפני. מה יכולה להיות הסיבה ואיך פותרים אותה?
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא מוכר לי המוסג tunnel ואני כן רוצה לעשות דבר כזה, (כדי לשחק אני וחבר או אפילו כמה חברים ברשת במשחק ישן על ידי שימוש ב TCP\IP או IPX) האם אפשר לחבר את המחשבים לשרת שלי שיושב בחוות שרתים וליצור תקשורת LAN בין המחשבים המחוברים לשרת? אם כן אני ממש השמח למדריך בנושא, אני בזמן האחרון מגלה שאני יודע פחות ופחות דברים, ואני מתנצל על כך. בנוסף אני רוצה ללכת לעשות קורס MCITP ואני יודע שזה קורס ממש קשה אז לפני שאני נרשם ללימודים אני רוצה להתחיל וללמוד בבית כמה שיותר כדי שיהיה לי קל בקורס אז אני ישמח אם תהיו יכולים לשלוח לי מדריכים ומה שקשור לנושא, תודה ענקית לכל העוזרים..
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
קודם כל, תודה רבה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285422.0 Czar_salad התגובה שלך הייתה מעולה ועזרה לי להבין הרבה דברים. סוויץ' בתכלס זה סה"כ מפצל, נכון? קניתי את האדימקס, ואחרי מאבק קצרצר עם ההגדרות חיברתי אותו לסוויץ' כנקודת גישה והWii מצא אותו ללא בעיות מיוחדות (יחד עם רשת בשם סימנס, עם אות חיבור חזק ובלי שום הצפנה, שהצלחתי להתחבר אליה... O_O ). אני מעדיף את זה ככה כי אני מוריד ומעלה בביטורנט בכמויות רצחניות על בסיס יומי, ומשום מה הראוטר אלקטל אף פעם לא מתנתק או עושה בעיות. לפי מה שהבנתי רוב הנתבים האלחוטיים (ונתבים בכלל) כן מתנתקים מדי פעם תחת עומס, וכידוע, אם זה לא שבור , אל תתקן את זה. שוב תודה לכל מי שעזר לי, ועכשיו לנו…
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן קניתי היום ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6424N ונתקעתי בשלב של ההתקנה, אחרי שמשחקים בהגדרות של האינטרנט צריך להכנס לדפדפן ולהכניס שם מס' אייפי של הראוטר, להקיש שם משתמש וסיסמא ADMIN1234 ולהכנס ככה להגדרות של הראוטר - וכאן בדיוק נתקעתי. עם לחיצה על האנטר הוא מראה לי את את אותו החלון של הכנסת הסיסמא ולא מתקדם.. במדריך זה נמצא בעמוד 14: http://www.pikok.co.il/word/BR%206524N_User_Manual_HEB.pdf הגדרתי את ההגדרות של האינטרנט כמו שכתוב שם וזה לא עוזר. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש בבניין, איפה שאבא שלי עובד, כמה ראוטרים אלחוטיים של Edimax מדגם .BR-6524n הראוטרים ככל הנראה, מחוברים אחד לשני באלחוטי על מנת לספק טווח קליטה לכל הבניין, ולא בכבל רשת (ראוטר לראוטר לראטור וכך הלאה). אבא שלי רוצה לחבר את המחשב שלו ישירות לאחד הראוטרים שנמצאים אצלו במשרד אך משום מה אינו מצליח לגלוש. המחשב מראה שיש חיבור לאינטרנט, אך כשמנסים לגלוש, ללא הצלחה (''דף זה אינו זמין''), בדקתי בכמה דפדפנים והבעיה היא לא בהם. אני יודע שלרשת בבניין יש סיסמת התחברות, אני גם יודע את הסיסמא מן הסתם, ואני גם מודע לכך שהסיסמא כרוכה רק בחיבור אלחוטי ולא בחיבור קווי. מה ניתן לעשות? איך ניתן לגלוש? חוץ משימוש בכרטיס רשת אלחוטי,והאם יש צורך בהגדרת חיבור חדש במחשב, או בהגדרת משהו חדש…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר TL-WDR4300, ואני מעוניין לקנות מודם על מנת לגלוש ברשת של בזק (אני לא מעוניין לשלם להם השכרה חודשית על המודם). הבעיה היא שאין בכלל מודמים שהם לא גם ראוטרים. האם אתם יכולים להמליץ לי על מודם או ראוטר-מודם זולים שיתאימו לי לגלישה ב100 מגה? אני מעוניין שהמכשיר יהיה כמה שיותר קטן ולא בולט כי אני הולך להשתמש בו רק כמודם (ולהמשיך להשתמש בראוטר הקיים שלי כראוטר ראשי). תודה רבה, APT.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי שני נתבים אלחוטיים מונחים אצלי בצד כאשר אני רוצה להשתמש באחד מהם כריפיטר לרשת אלחוטית. האם יש למישהו כאן ניסיון עם אחד הראוטרים הנ"ל Linksys befw11s4 D-link DIR-300 (אגב - תומך בDD-WRT) http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices אבל לצערי לא כ"כ הבנתי איך לבצע את עידכון הקושחה.. למעוניינים מבנה הרשת טיפה מסובך אבל בגדול מודם ראוטר של בזק לחיבור בתוך הבית ראוטר כלשהו של TrendNet מחובר לאנטנה גדולה חד כיוונית למרחק כ500 מטר ושם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי PCI לצערי בגלל שאין קו אווירי ישיר בין המחשב לאנטנה הכיוונית (חשבתי שיש לפני הקניה אבל מסתבר שיש כמה צינורות מתכת בדרך וכשהצלחתי למצוא נקודה של קו ישיר הקליטה במחשב המרוחק היתה מלאה - אך לצערי לא …
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני לומד כרגע לאיזה מבחן ניהול רשת - ודיברו קצת על כתובת MAC ואמרו שהיא "ייחודית, פיזית ובלתי ניתנת לשינוי". השאלה שלי פשוטה: הכיצד? יושב לו יצרן מזרח אסייתי אחד, ויצרן מזרח אסייתי שני - המייצרים כרטיסי רשת בכמויות סיטונאיות - האם לא ייתכן מצב ששני יצרנים ייבחרו את אותה כתובת MAC לשני כרטיסים שונים? זה פשוט לא נשמע לי הגיוני...
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, בעיקבות ניתוקים שאני חווה באינטרנט הבייתי ולאחר מספר התקשרויות עם חברת הוט הוחלט שאחליף את הראוטר-מודם הקיים הוטבוקס 1 באחד אחר. הטכנאי המליץ לי להתקשר לשרות לקוחות ולדרוש הוטבוקס 2. התקשרתי אליהם והם אפשרו לי להחליף להוטבוקס 2 תמורת הישן שקיים אצלי בנקודת שירות הקרובה. השאלה שלי היא האם השדרוג הזה באמת שווה משהו? מה ההבדלים בין שני הדגמים של ההוטבוקסים? ידוע לי שקליטת הוויפי בהוטבוקס הישן דיי גרועה, האם זה ישתפר? אשמח למענה
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם של ZTE מסוג MF-61 (זהה לאלה שמשכירים מוובינג לחו"ל) - http://www.zteusa.com/t-mobile-4g-mobile-hotspot.html קניתי אותו בזמנו מטי-מובייל בארה"ב, הוא עבד מצוין ובאחת הפעמים הם הסירו לי הנעילה שלו ככה שהוא unlock לגמרי (השתמשתי בו בארה"ב גם אחרי שהסירו את הנעילה). העניין הוא שאני לא מצליח להגדיר אותו לגלישה עם כרטיסי סים מקומיים, כנראה בגלל כל מיני הגדרות שנשארו במכשיר (למרות שהוא מחפש רשת הוא לא מוצא לא משנה באיזה סים אני משתמש) ואני מניח שהגדרות הAPN שלו כרגע הן רק לטי-מובייל. אני מאד מעוניין להתחיל להשתמש במכשיר עם סים בינ"ל בחו"ל ומחפש מישהו שיידע לעזור (גם בתשלום) בהגדרת המודם ככה שיהיה אפשר להשתמש בו בכל מקום. מישהו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
החלטתי לעשות כמה שינויים באינטרנט בבית ובסופו של דבר אני סובל מאינטרנט איטי יותר. ולא מבין למה. אני עם מודם של HOTBOX + שני ראוטרים שאחד מהם רפיטר לפי המדריך הזה עשיתי : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm - עשיתי את המדריך של החיבור הקווי בינהם. הראוטר הראשי שלי : TP LINK TL WR841HP *אליו מחובר המודם של HOTBOX ועוד מחשב אחד באופן קווי וחיבור נוסף שהולך למפצל רשת ומשם לראוטר השני. ראוטר שני: TP LINK TLWR81N *הוא המשני ומחובר אליו הראוטר הראשון באופן קווי. פעלתי לפי המדריך במדוייק. (עשיתי כתובת מחוץ ל DHCP וכו') עכשיו אני עם מחשב נייד שמחובר לראוטר השני בWIFI ואני מקבל 1.5 מגה בלחץ לפי בדיקת מהירות. ניסיתי לבטל FIREWALL בראוטר השני .…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון האינטרנט עובד ממש גרוע זמני תגובה איטיים לפעמים לוקח כמה שניות עד שהאתר מתחיל להטען בנוסף פינגים ממש ממש לא יציבים צירפתי סרטון: אינטרנט 100 מגה HOT+בזק בנלאומי את מי צריך להאשים ? (אם בכלל) ניסתי לאפס את ה HOTBOX * מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עזרה עם תקלה הזוייה באינטרנט. יש לי בית 2 קומות, בקומה הראשונה ראוטר בי של בזק. בקומה השנייה ראוטר C60 של TPLINK, הם מחוברים באמצעות כבר רשת שמועבר בקירות. במשך 10 חודשים הכל עבד תקין. עד שיום אחד בקומה השנייה ה c60 התחיל להתנתק מהאינטרנט. אני מחובר ב WIFI אבל אין אינטרנט. בזמן שאני מנותק מהאינטרנט, יש פינק רציף ואיכותי ל 8.8.8.8 עשיתי RESET לשני הראוטרים, זה לא עזר. הזמנתי מישהו כדי שילחץ לי את הכבל רשת מחדש (למרות שלדעתי היה תקין) זה לא עזר. החלפתי את ה C60 באחד חדש מהקופסא, זה לא עזר החלפתי את הראוטר של בזק, BE באחד חדש מהקופסא, זה לא עזר. האינטרנט יורד ועולה בראוטר בצורה מאד מוזרה. לפעמים לדקה ולפעמים לכמה שעות. בזמן הזה אין איו אינטרנט לא מהקווי …
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מעוניין באינטרנט 100M, בבזק אין תשתית לאזור של יותר מ40M ולהוט יש. באנדל של בזק ל40M זה 114 ש"ח (הם לא יכולים לספק לי יותר). באנדל של הוט זה 120 ל100M. עכשיו הנציג של בזק התחיל להסביר לי שיש הבדלים בין החברות הוא אומר שבהוט יש תשתית (?) שיתופית זאת אומרת שהם מתחייבים לתת לי מהירות שבין 0.1 מגה עד 100 מגה ובבזק זה כבל ישיר ויש התחייבות על מהירות. זה נכון? אני משחק במולטי די הרבה אז אני צריך שיהיו פינגים נמוכים, הבנתי שזה תלוי באזור אז אין אפשרות לדעת?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כבל רשת מהחדר שלי אל הסלון, אני כבר מצאתי את הדרך הכי טובה ויעילה כיצד למתוח אותו, אבל יש לי רק בעיה אחת קטנה. אני צריך להעביר אותו דרך קיר של בערך 15 ס"מ. עכשיו אני לא רוצה לקדוח חור ענק כדי שהראש RJ45 יוכל לעבור אלא חור מספיק גדול עבור הכבל בלבד. השאלה שלי היא: אני אצטרך לחתוך את הכבל, להעביר אותו דרך החור בקיר שאני אכין. לאחר מכן אני אצטרך לחבר את הראש חזרה. עכשיו ברור לי שאני יכול לקנות את הכלי הזה שיכול לחבר ראשים לכבל רשת, אבל חוץ מהפעם הזאת אני לא חושב שאצטרך אותו יותר, להוציא עליו 100ש"ח לא כ"כ בא לי. האם אני אוכל להלחים את כל החוטים חזרה ללא איבוד יותר מידי גדול באיכות הכבל (במידה וההלחמה תיהיה טובה וכל חוט יהיה מבודד טוב)? או שעדיף דרך אחרת שעדיי…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הנתב החדש של D-Link מציע מהירויות נהדרות תודות לתמיכה בתקן ה-802.11ac, ובתוספת מחיר וזמינות ראויים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%a0%d7%aa%d7%91-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%aa%d7%a7%d7%9f-ac-%d7%a0%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c/
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נניח ויש לי פינג גבוה יחסית במשחקי רשת, מה יכול לעזור יותר, להחליף ספק או להחליף תשתית? אני שואל את זה באופן תיאורטי, רק כדי לדעת מי אחראי על הפינג. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חיבור של HOT+014 בנוסף יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM יצרתי שרת ווירטואלי בראוטר שינתב כל תעבורה שנכנסת על פורט 80 מהWEB לכתובת מקומית אצלי במחשב מסויים שמשמש כשרת (נגיד 192.168.1.10). במחשב השרת עצמו כאשר אני כותב בדפדפן את הכתובת LOCALHOST או את הIP של הרשת המקומית(נגיד 192.168.1.10) אז הוא מראה לי את האתר שקיים על השרת(והכל טוב ויפה) אבל כשאני מקליד את הIP החיצוני שלי שנתן לי ספק האינטרנט(אני בודק כל פעם את הכתובת דרך האתר WHATS MY IP והיות ואני גולש ללא חייגן והמודם כבלים שלי מחובר כל הזמן לראוטר ולחשמל הIP שלי משתנה ממש לעיתים רחוקות) ואני מקליד את אותה כתובת אז הדפדפן שלי לא מוצא את האתר האם מה שאני עושה הוא לא נכון(לנסות להכנס למחשב ברשת הלוקאלית שלי דרך הIP החיצ…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הנה הלינק. תראו את טבלת ההשוואה בין אינטרנט בכבלים, ADSL ומודם רגיל.. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות כשקראתי את זה...
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי. יש לי שרת VPS שמריץ אובונטו, ואני משתמש בו בתור seedbox. אני שם לב שהוא מתנתק מכל ה peers שאליהם הוא מחובר לעיתים קרובות, ואני רוצה לבדוק עד כמה החיבור לאינטרנט יציב כדי לראות האם הבעיה היא באמת בחיבור. האם יש כלי שעושה כזה דבר? (לדוגמא לשלוח פינגים לגוגל בתדירות גבוהה ולהודיע כל פעם שיש timeout). תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי siemens sl2-141 המחלק כתובות דרך ה-DHCP שלו. כל מחשב שמקבל כתובת יכול להתחבר לרשת ולגלוש באינטרנט. א. ברצוני להגדיר (אם אפשר בנתב) את אחד המחשבים (עדיף לפי כתובת ה-mac) שלא יוכל לגלוש, אלא רק לעבוד ברשת. האם יש מישהו שיכול לעזור לי? ב. האם יש דרך אחרת לחסום מחשב מסויים? תודה רבה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שמעתי שיש באירופה בשלבי נסיון של אינטרנט בחשמל... באמת יש כזה דבר?!!!!
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את עזרתכם להמלצה הכי טובה לפצל כבל רשת מסוג cat6 שיש לי בסלון ל2 נקודות נפרדות (פלייסטישן וסטרימר). כלומר מנקבה אחת ל2 נקבות. מה הדרך שתאפשר לי מקסימום מהירות ומינמום פגיעה באיכות הרשת/אינטרנט. ניסיתי לחפש האם יש מתג / סוויצ שתומך במהירות גבוה מ1g ולא מצאתי או שמה בכלל עדיף מפצל פשוט אך איכותי יותר ? בכל מקרה אשמח לעזרה . תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-