עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום בכתבה שעסקה בלוחות אם miniITX, סוקר בין השאר לוח של Gigabyte שכולל 2 חיבורי Ethernet: http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/mITX_Z77_Roundup/4 השאלה שלי: איזה תועלת אפשר לקבל מלוח אם שכולל 2 חיבורי Ethernet? תודה רבה card

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by אריק9,

שלום אנשים, מכיוון שאין לי ידע אפילו מינימאלי בראוטרים אני מבקש את עזרתכם בהמלצה לראוטר אלחוטי. יש לי כרגע בבית מחשב נייח ומחשב נייד,אני משתמש במודם של Thomson עם חייגן,התשתית היא הוט והאינטרנט של 014 - מהירות 12 מגה. הייתי רוצה המלצה לראוטר טוב שיעניק לי את כל מה שאני צריך ושלא יהיו איתו בעיות. מכיוון שאין לי מושג מה אמור להיות ראטור טוב ובמידה ויש לכם שאלות שיכולות לכוון לתשובה הנכונה אני אשמח אם תשאלו. במידה ואולי זה יעזור - התקציב הוא לא פונקציה,במידה ויהיה משוה טוב גם במחיר של 400 ומעלה וזה יהיה רלוונטי לקחת אז אני אקח. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היום (11\2) היו שני התנתקוניות פתאומיות אחד ב 5:30 ואחד ב 6:50, ממש מוזר בהתחלה חשבתי שהבעיה אצלי .. פתאום באמצע גלישה האינטרנט נשאר מחובר אבל אתה לא יכול לגלוש פשוט, בקיצור משהו מסריח פה זה קרה לעוד משהו?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  4. שלום. אני גר בארה"ב. אני עם AT&T. הכל עובד טוב, חוץ מ YouTube. שאלתי חבר שמבין קצת יותר ממני. הוא אמר לי שלפעמים הספקיות מגבילות בכוונה אתרים מסוימים, בלי להודיע על כך ללקוחות. האם יש דברים בגו? במידה וכן, האם יש דרך להתגבר על העיוות הזה? אם חשבתם שרק בארץ החברות מרושעות, טעיתם (: אשמח לקבל עזרה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by amir69,

קניתי את הראוטר אם הכרטיס רשת edimax 7128g עכשיו איך שאני הפעלתי שיניתי רק את הסיסמא של האדמין אבל אני רואה שבמחשב שבלי הראוטר אם אני מתחבר דרך החיגן יש אינטרנט וגם איפה שהראוטר אפשר דרך החיגן 1.איך מבטלים את החיגן במחשב בלי הראוטר?(אם אפשר בלי לבטל את זה שאם הראטר) 2.אחרי שהסתרתי את ה mac והוספתי את הכרטיס רשת רק הוא יכול לראות את הרשת ? 3.איך שמים סיסמא לרשת? 4.אם המחשב אם הכרטיס רשת מחובר אני אמור לראות במנורות שמחשב מספר 2 מחובר או שזה רק ברשת חוטית? 5.עוצמת האות היא נמוכה-נמוכה מאוד איך מגבירים אותה? עריכה שמתי לב שכל פעם שמתחברים במחשב למטה הוא מנתק אותי(יש מצב בגלל שהחיגן אותו שם?) יאללה חפרתי תודה לעוזרים אם יהיה לי עוד שאלות אני יערוך

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. במשחק TACTICAL OPS אני תמיד הייתי מקבל פינגים נמוכים. אתמול פתאום קיבלתי גבוהים. ניסיתי לעשות RESET למודם ולמחשב וחיברתי שוב את כל הכבלים ועשיתי בדיקת מהירות. מה יכולה להיות הבעיה? אולי כבל הרשת דפוק? ועוד בעיה: במשחק, יש רשימה של שרתים שאליהם אפשר להכנס. לאחר התקנה של VISTA (אולי זה לא בגלל זה.. לא יודע) אני מקבל את הרשימה לאחר כ 5 דקות ובמערכת הקודמת(WINXP שוב אני לא יודע אם זה קשור) הייתי מקבל את הרשימה ב5 שניות! מה עושים? אולי משהו לא טוב? יש לציין שהייתי מתחבר תמיד בחייגן של 012 אך עכשיו בVISTA אין חייגן. אולי לא הגדרתי את ההגדרות טוב? (שוב, בדיקת מהירות סבבה וגם אימיול עובד טוב...) עזרה בבקשה. :'(

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by ofir667,

אני מנסה להיכנס לאתר כלשהו וזה רושם לי "אינך מורשה לצפות בדף זה"! מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  8. Started by arik100,

אוקיי אז ככה ראוטר ל2 מחשבים כרגע הרשת הולכת להיות רשת חוטית אבל אני רוצה שהיא תתמוך גם באלחוטי בעקרון אני מעדיף אלחוטי אבל בגלל שזה מחשב של משחקים וכאלה אז חוטי יותר יציב אז עדיף תקציב 200-350 החיבור אינטרנט שלי כרגע זה : כבלים ו 012 מהירות 1.5 על 500 דרוש נתב חזק ללא ניתוקים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. המצב הוא כזה: שני מחשבים מחוברים לסוויץ' ולאלקטל משודרג. אחד המחשבים עובד חלק, ואילו השני מסרב לתרגם DNS. הצלחתי להכנס לפי מספר אבל לא לפי כתובת. בשני המחשבים עובדות מערכות Windows XP Home ובשניהם אותם ההגדרות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. זה לא למתרות הונאה!!! אני צריך לדעת איך מגלים אייפי של מישהו של מחשב אחר אני יודע לפי האיי סי קיו ואני יודע לגלות של אתרים ושל מי שאיתי ברשת הביתית אבל איך אני מגלה של מחשבים שהם מחוץ לרשת הביתית שלי אפשרי דרך זה שאני מדבר עם מישהו בפייסבוק??? מומלץ לשלוח לי את התשובה בפרטי שלא יהיו "מזיקים" שיגלו איך מגלים אייפי =]

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  11. Started by CoolOne,

מישהו יודע מתי בזק אמורה להאיץ את הupload ב-ADSL? האם ספקיות האינטרנט יעדכנו את החבילה ללא תוספת תשלום?

12. Started by OFIR N.O.S,

שלום לכולם ! ניסתי היום לחבר שני מחשבים לרשת דרך כבל רשת, עשיתי גישור כדי לשתף גם את האינטרנט. במחשב הראשי הוא מזהה ,בשני הוא רושם שחיבור מוגבל או משהו כזה ויש אייקון של סימן קריאה בצהוב.. מישהו יודע איך אפש לפתור זאת ?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  13. יש לי בעיה אחת אני לא מצליח ליגרום לסטרימר להתחבר לאינטרנט אבל הצלחתי לחבר אותו למחשב כלומר להזרים מהמחשב. אז כחה אני יסביר איך המחשיר אמור להתחבר לאינטרנט: המחשיר מתחבר למחשב (אלחותית) המחשב מתחבר לראוטר (קווית) הראוטר מתחבר לאינטרנט XTREAMER>- - - - - ->מחשב>-------->ראוטר>----->אינטרנט מה שניסיתי לעשות זה להקים במחשב שלי (WIN 7) רשת אלחותית (AD-HOC) ובמחשיר שיתחבר בחיבור ראוטר ולא ישיר ואז הוא לא הצליח הוא כתב לי ON:DHCP NOT READY לאומת זות אם בחרתי במחשיר חיבור ישיר (כלומר הוא מקים את הרשת והמחשב מתחבר עליו) הכול עובד(כלומר אני יכול לגשת לקבצים במחשב בסטרימר) חוץ מהאינטרנט. אז יש לי כמה שאלות: זה אפשרי לחבר בדרך הזו או שאני חייב ראוטר אלחותי? איזה סו…

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. יש לי 2 נתבי EDIMAX 6204WG ועוד נתב+מודם של בזק 6740U ונתב+מודם של בזק SIEMENS SL2-141 סוויטץ של EDIMAX 1GBIT לא מנוהל. 2 כרטיסי רשת. ווינדוס 7. תשתית- בזק, ספק- שתי ספקיות. אני יודע שיש אפשרות לחבר נתב אחד שיחובר לספק א' בPPPOE, ונתב אחר יחובר בPPTP/L2TP (יוזר של כבלים) אל ספק ב' על הרשת של ספק א'. האם יש אפשרות לעשות שהווינדוס או נתב אחד מכולם ידעו לעשות ניתוב כגון OSPF? ז"א כאשר שאני ניגש לכתובת חיצונית מסויימת הוא ידע להפנות אותי לפי הספק שדרכו תיהיה הדרך המהירה ביותר? או האם זה בכלל אפשרי לעשות את זה ברמת תוכנה מבלי צורך בכל הנתבים, ויספיק נתב אחד שיחובר בPPPOE ובווינדוס יהיה חיבור VPN ועם תוכנה מסויימת לעשות זאת? או האם יש קומבינציה אחרת לגמריי שאיתה ניתן ל…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by michmoch,

שלום לכולם, התחדשתי במחשב חדש לחדר העבודה שלי, את המחשב הישן אני רוצה לחבר למסך פלסמה בסלון על מנת לראות סרטים ואולי לגלוש קצת באנטרנט. אין אפשרות להעביר כבל רשת מהחדר לסלון. המרחק בין החדר לסלון הוא כ- 15 מטר בקו אוירי ויש קירות (לא בטון) בינהם. שאלתי היא איזה ציוד אתם ממליצים לי לרכוש ומה בערך המחירים? הכוונה היא נתב אלחוטי שיחובר עם כבל רשת למחשב בחדר ואלחוטית למחשב בסלון, וכרטיס רשת אלחוטי (PCI) למחשב הישן בסלון. מה המלצתכם? מיכה.

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by unknown,

בגלל ניתוקים חוזרים ונשנים של הראוטר הנוכחי החלטתי לקנות אחד חדש, אז רציתי לדעת אם NetGear WNR1000 שווה קנייה. לא יודע אם זה חשוב אבל הוא מיועד ל-3 מחשבים בדירה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הבקשה בכותרת, לא משנה לי פינמי או חיצוני. חשוב שהוא יתמך במערכת הפעלה של 64bit (מבחינת דרייברים). תודה!

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  18. אני משתמש בזה כדי להיכנס למחשב אחר ברשת השאלה שלי. האם זה אפשרי שאני אוכל להתחבר לחשבון שלי בזמן שאחרים משתמשים במחשב בחשבון שלהם. כי במידה ויש מישהו במחשב הוא צריך לעזוב אותו כדי שאני אוכל להתחבר יש איזה פאטצ או משהו שיכול לאפשר את זה?

19. התקנתי.. הכל טוב ויפה. נכנסתי למקום שאני צריך לקנפג אותו ושאני עושה Execute זה עושה לי ככה: ניסיתי להכנס ל Administrator עדיין עשה לי וב Safe Mode אמרו לי גם לנסות אבל זה בכלל לא הצליח להריץ את זה.. מה עושים? =\

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  20. Started by y_i_c,

למישהו יש מושג אם אחרי שאני הופך את המודם ל PRO וכל הבלאגן מסביב לשנות את ה IP של המודם מ CLASS A 10.XX.XX.XX ל CLASS C 192.168.XX.XX כי אין לי כוח לשנות את כל הIP של כל המחשבים פה!...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. אני לא יודע אם זה המקום המאתים אבל אתמול שלחתי בקשת חברות , אך איני זוכר את שם המשפחה של מי ששלחתי בקשת חברות. איך אני מוצא את האנשים אליהם שלחתי ועוד לא אישרו ??

• 1 תגובה
    • 18.2k צפיות
  22. התקנתי נתב חדש WRT54GL מאז יש לי בעיות התנתקות מהאינטרנט יש לי קשוחת TOMATO המעודכנת מותקנת והראוטר מוגדר דרך חיוג L2TP האם יש פתרון לבעיה של ההתנתקויות ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הזוי לגמרי. יש לנו חבילת 12 מגה בבזק בינלאומי, והתשתית היא HOT. החל מאתמול בערב, האינטרנט נכנס לאיטיות מוחלטת. לאתרי אינטרנט לוקח הרבה זמן לעלות, גם כשאני מחבר עם כבל ישירות למודם. אני נמצא עם המחשב הנייד ליד הראוטר, מבצע הרבה בדיקות מהירות ומקבל 1.5, 3... יש תקלה אצלהם או משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by יצחק קולנדר,

הי חדש בפורום. ברשותי טלויזיה חכמה בת 6.5 שנים של סמסונג .רק לאחרונה חיברתי אותה לרשת .אני משתמש רק ברשת קווית .באופן עקרוני נמנע מ ווי פי . התחברתי לנטפליקס ויש אפליקציהע"ג הטוי. ולא ניתן להפעיל לא נטפליקס ולא שום אפליקציה אחרת בסמרט טיוי. בבדיקת מהירות גלישה מופיעה הערה באדום.כי מהירות האינטרט אינה מספיקה להעברת smart vod החיבורים הם כדלקמן. ראוטר של בזק מחובר קווית ל2 מחשבים סמוכים .כבל נוסף בן כ 15 מטר מחובר למפצל בסלון .מהמפצל קיים חיבור למחשב הנמצא בסלון ומחובר למערכת קולנוע ולטלויזיה בנוסף מהמפצל יוצא כבל רשת לממיר של יס ולטלויזיה עצמה. דרך המחשב אני רואה נטפליקס בטלויזיה .המחשב מראה מהירות גלישה 100 מג . חיברתי את הכבל בן ה15מטר ישירות לטלויזיה ללא תיווך המ…

25. Started by Svensk.il,

היום חזרתי מחודש בחו"ל, והסתבר לי שבהעדרי היה בבית טכנאי שהחליף מודם והגדיר חיבור L2TP. אני משתמש בראוטר של EDIMAX. הבעיה היא שכנראה בעקבות החיבור (מה זה אומר בכלל??) פתאום דברים לא עובדים, אני לא יכול להתחבר למסנג'ר, להוריד טורנטים, אפילו הצ'אט של פייסבוק לא עולה. ניסיתי להחזיר את ההגדרות ל-DYNAMIC IP אבל המודם לא תומך בזה ואין חיבור לאינטרנט. מה עושים??

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.