רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום שאלה בענין ראוטרים הייתי השבוע בארומה, ושמתי לב שאם אני מתחבר לרשת האלחוטית שלהם, בפתיחה הראשונית של אחד מהדפדפנים(לא משנה איזה דרך אגב) קודם כל קופץ דף של ארומה. מענין אותי מאוד לדעת האם ישנה דרך לבצע זאת על ראוטרים או שיש עוד משהו מאחרי הקלעים? והאם ישנם ראוטרים התומכים בכזה דבר? תקנו אותי אם אני טועה לגבי שזו בעצם הפנייה שמבצע הראוטר, לאחר הגדרה כזו או אחרת תודה מראש צור
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להעביר בבית שלי על גבי תשתיות קיימות של חוטי טלפון (בלי קו עליהם) רשת מהנתב לממ"ד. יש ממירים כאלו בשוק ? תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כ-3 ימים עברתי בהוט לחבילת מהירות 100 מגה עם מודם ההוטבוקס Sagemcom f@ast 1384, מחבילת 30 מגה שהייתה ברשותי ב3 שנים האחרונות ומודם מוטורולה מדגם SB5100 שהיה ברשותי משנת 2005, כאשר מאז 2007 אני לא עובד יותר עם ראוטר אלא רק עם מודם ובחיבור חוטי בלבד שמתחבר למפצל[HUB/SWITCH] מדגם EDIMAX ES-3305P המתחבר ל-2 מחשבים נייחים, ועם חייגנים ישנים של 012 ואייפים דינמיים אצל הספק. כאשר נכנסתי להגדרות ההוטבוקס והגדרתי אותו רק במצב מודם[מצב גשר] , אין לי אפשרות לקבל 2 כתובות IP תקינות ב-2 המחשבים ולהתחבר בשניהם במקביל, אלא רק באחד מהם.[ זה שמתחבר ראשון לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המודם כאשר במחשב השני אני לא מקבל IP ומופיע הודעת השגיאה עם סימן הקריאה השחור בתוך המשול…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
סלקום-נטוויז'ן (013) החלה הבוקר להציע חבילות משולבות של תשתית אינטרנט וספק, המתבססות על השוק הסיטונאי של בזק. כרגע מציעה החברה שלוש חבילות - 15M ב-79 שקל, 40M ב-89 שקל ו-100M ב-99 שקל. בכך מצטרפת נטוויז'ן ל-012, 018 ו-Triple C שהחלו להציע חבילות מסוג זה כבר לפני מספר שבועות. בניגוד לשאר החברות, כרגע אין באתר של נטוויז'ן שום מידע על הנושא והמעוניינים בשירות נדרשים להשאיר את פרטיהם באתר החברה. לפיכך לא ברור האם המחירים הנ"ל קבועים או עולים אחרי שנה וכן לא ברור אם 013 מספקת מודם VDSL ללקוחותיה. http://netvision.cellcom.co.il/internet/price_plan_deals/my_internet/Pages/default.aspx
-
- 25 תגובות
- 8.9k צפיות
- 1 follower
-
-
עד לפני כמה חודשים, הייתי מחבר את המודם של הוט, לראוטר (1043), והכל היה טוב ויפה עד שהראוטר החליט להשתגע ולסבול מניתוקים. ללא שום קשר, עברתי לבזק. וקיבלתי את המודם / ראוטר המשולב שלהם. ניצלתי את העובדה שהמוצר שלהם יכול לשמש גם כראוטר (עם תדר5GHZ), ולא רכשתי ראוטר חדש מאז. החיסרון היה - ויתור על הרשת הקווית שלי (תשתית של 1GB\S בכל הבית), הואיל והמוצר של בזק לא תומך במהירות הזו. הפיתרון היה לכבות את הWIFI ב1043, לנתק את האנטנות ולעשות בו שימוש כסוויצ' בלבד (שום בעיות יציבות מאז), ולגשר בין הראוטר לסוויצ'. הבעיות? היות והרשת הקווית לא "מתקשרת" עם הרשת האלחוטית כמו שצריך, אני נאלץ למצוא פתרונות יצירתיים, (דוגמת הגדרה ידנית למדפסת שמחוברת באלחוט לרשת הביתית, לא יציב ומשתגע מי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 ראוטרים / מודים של netgear אבל מסתבר שבשביל ריפיטר אלחוטי צריך לבטל את האבטחה האלחוטית, דבר שלא מקובל. האם יש מכשיר במחיר סביר שנותן טווח מוגדל יותר ממכשירי בלאי של בזק של NETGEAR ? אני צריך עוד כמה מטרים של טווח (ולא יכול להעביר כבל).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הבאתי לבית מחשב נייד נוסף- אני מחובר בויפי של הבעלת בית (ברשותה כמובן) האינטרנט עובד על מחשב אחד מעולה ועל המחשב החדש הוא נעלם וחוזר (החיווי בקליטה תמיד מופיע כמחובר אבל לעתים הוא לא מצליח להתחבר לאתרים מסוימים), הנה דוגמא של פינגים לאתרים תקינים לפעמים הולך לפעמים לא ולעתים אותו אתר עובד רק אחרי שתי דקות. הקליטה עצמה מעולה- האם יש משהו שצריך להגדיר בראוטר או במחשב? תודה מראש, utich
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי תשתית וספק אינטרנט של 40MB אני רוצה לקנות ראוטר+מודם ביחד כי אני מחובר לבזק ובזק בין לאומי עכשיו אני לא כל כך מבין בזה איזה מוצר עד 400 שקל אפשר לקנות שיתן תמיכה מהירה במהירות הזאת? אשמח אם תעזרו לי בדגמים או מוצר איכותי שיעבוד טוב בתודה מאור...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום פתחתי את הפורטים בראוטר אבל כל פורט שאני שם בתוכנה (utorrent) הוא מתנתק אחרי כמה זמן וגם שאני בודק עם האתר can you see me כל פורמט שאני מכניס לא עובד מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח מחובר פיזית ל WR1043ND של TPLink. מחובר ברשת ביתית עם לפטופ (תומך N). המרחק בין הראוטר ללפטופ כ-3 מטרים. עד לא מזמן הייתי מקבל מהירות של כ 10MBite/s בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להעביר קבצים בין המחשבים. רעיונות? דברים נוספים: שני המחשבים על Win7. לא שונה כלום בשבועיים האחרונים. הרשת מוגנת עם WPA2 ולא נפרצה. בראוטר מוגדר N/G/B משולב באפשרויות. ניסיתי להחליף ערוצים אך הבעיה מתרחשת בכולם. firmware עדכני. אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: נפתר. אעשה דיאלוג עם עצמי כדי להמחיש: אני2: היי בדקת דרייברים של הלפטופ? אני1: לא, למה? זה עבד כמו שצריך עד לא מזמן. אני2: תבדוק. אני 1: טוב. בודק...... הדרייבר מ 2009 של Atheros. אני2: תעדכן אותו. אני1: …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים החלפתי ראוטר לdlink dsl 6850u בעקבות העלאת מהירות האינטרנט ל40 mb, מאז שהחלפתי, נהיו לי לאגים שלא ניתן לשחק איתם במשחקים כמו לול, cs go, במשחקים עצמם רשום פינג יחסית טוב וממוצע ( ושום תוכנה אחרת או דפדפן לא פועלים ברקע) . עם הראוטר הקודם זה לא היה ככה. ניסיתי לאפס אותו, לנתק מהחשמל, לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. במידה ולא מחזירים את המודם שניתן לי מבזק, האם ישנו קנס? האם משתלם להשאיר את המודם ולשלם את הקנס? האם המודם הקיים תומך בטכנולגית ה VDSL? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין להחליף את הרשת בבית לגיגה,יש לי חיבור VDSL וכרגע משתמש במודם\נתב של בזק DLINK 6740U. אני מחפש המלצה על נתב טוב ואיכותי רצוי שיכלול WIFI -AC,ושידע לעבוד עם PPPOE של בזק,אני מתכנן להזמין אותו מאיביי כי פה שוחטים אותנו אז רצוי שיהיה אותו כבר בארץ כדי שלא יעשו לי בעיות במכס וכאלה. שמתי עין על LINKSYS EA6700 אבל הבנתי שהוא לא תומך PPPOE כמו כן שמתי עין גם TPLINK ARCHER C7 אבל הוא לא קיים פה אצלנו אז בטח ישגעו אותי במכס על ה-5GHZ. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם-ראוטר ADSL של חברת 3COM שעדיין עובד טוב, למרות ש-3COM כבר לא קיימת רציתי לשאול, באיזה מהירות הוא עובד? אני מדבר על המהירות של המודם DSL שלו, ולא על מהירות ה-Wi-Fi. יש לי את ה-Manual שלו, אבל משום מה אין שם שום אזכור למהירות המודם... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתם את האפיקומן? מחפשים מתנה מקורית לפסח? נתב ה-Nighthawk R7 של חברת Netgear נחת לפני מספר ימים בארץ ותמורת כ-1,800 שקל הוא יכול להיות שלכם. עבור הסכום הזה תקבלו נתב שקיבל ביקורות משובחות, מקוטלג כ-AC1900, כולל 4 כניסות LAN של 1G ושתי כניסות USB - אחת התומכת ב-3.0 והשניה ב-2.0. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=R7000 חג שמח.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי. בלי להכנס ללמה,כמה,ולא חוקי. במקום העבודה שלי האינטרנט חסום,מחפש דרך לעקוף את זה. והפרוקסים החינמיים שאני משתמש בהם הם פשוט מתחת לכל רמה,חלק מהאתרים עובדים וחלק לא. הבנתי שאני צריך VPN לצורך גלישה אנונימית. מישהו מכיר משהו חינמי מומלץ ואפילו בתשלום,ללא הגבלת תעבורה. יש אולי דפדפן או תוכנה חיצונית שיוכלו לעשות את העבודה? לצורך העניין,אתרים כמו גוגל,פייסבוק,יוטיוב,MSN ועוד כמה פתוחים,כל השאר חסומים. עדכון. שוטטי וגיגלתי יכול להיות שדפדפן TOR יוכל לפתור את הבעיה?,כרגע אני לא יכול לבדוק את זה לא עובד בימים הקרובים..
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, האם המודם המובנה בראוטר הזה יעבוד טוב עם חיבור 40 או 100 מגה ביט? בתודה מראש. בברכת חג שמח ליאור.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך הוט ו 012 במהירות של 100 מגה ואני משתמש ב HOTBOX כמודם וב TL-WR1043 v2 כראוטר. רציתי לשאול אם זה תקין שהמהירויות שאני מקבל במחשב נייד ובאייפון שמחוברים ב WIFI ונמצאים בצמוד לראוטר הם כאלה: מחשב נייד MacBook Pro: אייפון 6: כמובן שבמחשב שמחובר עם כבל לראוטר המהירות המתקבלת מקסימלית: אני מבין ש WIFI לא אמור לתת לי ביצועים של חיבור קווי אבל ירידה של 50 אחוז ויותר נשמע לא ממש תקין. תודה וחג שמח!!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפשים לעצמכם דומיין חדש? איגוד האינטרנט הישראלי פוצח במהלך שמיועד לפנות ולשחרר שלל שמות מתחם שאינם בשימוש, לרווחת הגולשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%95%d7%9e%d7%aa-il/
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני חודש שדרגתי לHOTBOX המשודרג ואני מאוד מרוצה. אני לאחרונה שמתי לב לFiberBox ואני במשא ומתן לגבי המחיר שלו עם הוט. בינתיים מעניין אותי לדעת אם הממיר הנ"ל והמודם יכולים לעבוד יחד/במקביל מבחינת האינטרנט? הנציג לא בטוח או פשוט לא יודע.... ושאלה נוספת: לfirbox יש wifi - האם יש אפשרות לכבות/להדליק כמו בהוטבוקס? תודה!
-
- 11 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
בכל הנוגע לחיבור המחשב שלי לרשת אני בור ואשמח לקצת עזרה והסבר על מנת לקנות קצת ידיעות ולא רק להיות משתמש קצה. יש לי מודם-נתב שקיבלתי בזמנו מבזק ונקרא AZTEC 600E המודם-נתב הזה מחובר לראוטר TP-LINK WR1043ND. ושאלותי הן: א. מה היעוד של כל אחד מהם ? ב. האם המודם-נתב (הישן מאד) אינו מיותר ? ג. האם יש ראוטר שנותן מענה לשני הרכיבים (בהנחה ששניהם נחוצים) על מנת לחסוך לי במקום. תודה .
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ועוד חבר פותחים משרד, במשרד יהיו 2 מחשבי מק (אנחנו צלמים). בהתחשב בעובדה שעדיין לא קנינו כלום, אני פשוט רוצה לדעת אפילו ברמה התיאורתית עדיין מה עלי לקחת בחשבון מבחינת שיתוף קבצים: אני רוצה שלא יקרה מצב שבו נניח והשותף שלי לא מגיע לעבודה ונניח המחשב שלו כבוי, אני רוצה גישה לקבצים שיש לו במחשב. בנוסף מייל משותף. איך עושים את זה? למשל שיהיה מיל office@שם האתר.com ואז אם לקוח ישלח מייל למייל הזה שנינו נראה את המייל הזה במחשבים שלנו. איך עושים את זה? ובכלל איך משיגים כתובת מייל שכזו? עד היום עבדתי עם מייל "רגיל" של ג'ימייל ועכשיו אני מחפש פיתרון יותר "עסקי". בנוסף איזה עוד דברים עלי לקחת בחשבון לדעתכם בבנייה של רשת שכזו במשרד?
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, לאחר שיותר מעשור הייתי מנוי בחבילת 12 מגה של חברת הוט והספק 012, החלטתי לשדרג חבילה ל30 מגה . המודם נותר כפי שהיה (מוטורולה) נאמר לי שהוא מתאים . בנוסף מחובר ראוטר . הראוטר לא אמור להשפיע על חיבור קווי (האמנם?) בדקתי מהירות במחשב הנייח שבו החיבור קווי ,הבדיקה נעשתה באתר חברת הוט וגם בעזרת האתר ספיד-טסט. בשני המקרים הבדיקה הראתה 15-17 מגה upload . גורם אפשרי לתוצאה הנמוכה ? תודה למגיבים
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי,אני מחובר כיום לבזק ויש לי בעיה של קליטת WIFI מאוד חלשה,הנקודה היחידה שאפשר לחבר אליה את הראוטר רחוה מהמקום שבו אני מבצע את הגלישה יש לי 2 ראוטרים פרטיים שעלו 200 שקל ואני מעוניין להפוך אחד מהם ל רפיטר-מגדיל טווח ,איך אני עושה דבר כזה? איך צריך לחבר כל דבר?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתמול בבוקר עלה לאוויר האתר http://www.1999.co.il. זהו מיני-סייט של איגוד האינטרנט הישראלי המיועד להביא לציבור בישראל את המידע לגבי החלת כללי הרישום של 1999, על כלל שמות המתחם בישראל. העלאת האתר תלווה בקמפיין פרסומי שעלה הבוקר, הן בעיתונות והן ברשת האינטרנט. כמי שדחף את הנושא וקידם אותו במסדרונות האיגוד, אני מקווה שבכך יבוא פתרון לבעית האפליה בין בעלי שמות המתחם בישראל. מידע מלא על הנושא יש בפוסט הזה - http://www.netcheif.com/blog/?p=5611
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-