עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חיפשתי באינטרנט הכל כבר, הגעתי לדרייברים חלופיים שנקראים Atheros והתקנתי את הגירסה של Windows 7 64-bit כמו שיש לי והכרטיס נראה מותקן והכל בסדר אבל הוא לא מזהה אף רשת. אם אני מתקין את ה-Atheros של Win XP אז זה כן מזהה רשתות אבל עובד לאט ויש ניתוקים. אם אני עושה את הדיאגנוסטיקה של windows אז זה מזהה בעיה בדרייברים אבל ב-Device Manager הכל תקין.. מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר? זה כרטיס מאוד נפוץ ולא ברור לי למה הדרייברים המקוריים של TP-Link גם כן מותקנים כאוי אבל שוב, לא נמצאות רשתות באוויר גם איתם.. אני אובד עיצות, בבקשה תעזרו אם מישהו יודע. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  2. Started by YohaiM,

שלום לכולם, קניתי נתב מדגם BR-6424n V2 של Edimax. מההתחלה הפניית הפורטים לא עבדה כמו שצריך.(אני יודע איך פותחים פורטים כבר שנים.ההגדרות שלי נכונות,ופשוט מקבלים Low ID באימיול) הפעלתי את אופציית ה-UPNP של הנתב,והופ,ה-eMule ב-High ID. אחרי שבוע השותף שלי לדירה מעדכן את גירסת האימיול שלו,וכל הרשת מקבלת Low ID באימיול. ניסיתי כל אופציה אפשרית(Virtual Server,Special Apllications),ואפילו להכניס את המחשב ל-DMZ(מה שגרם לאי גלישה מוחלטת באותו מחשב),ועדיין-Low ID. אישית,אני שונא את אימיול,ומעדיף את uTorrent וההורדות הישירות. מה שמעצבן הוא,שגם ב-utorrent צריך לפתוח פורט TCP,והוא עובד רק כאשר ה-UPNP עובד,ולא כאשר אני מגדיר אותו ידנית ב-Port Forwarding. מבדיקה באתר speedguide.net,כל ה…

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. ברשותי נתב אלחוטי siemens sl2-141 המחלק כתובות דרך ה-DHCP שלו. כל מחשב שמקבל כתובת יכול להתחבר לרשת ולגלוש באינטרנט. א. ברצוני להגדיר (אם אפשר בנתב) את אחד המחשבים (עדיף לפי כתובת ה-mac) שלא יוכל לגלוש, אלא רק לעבוד ברשת. האם יש מישהו שיכול לעזור לי? ב. האם יש דרך אחרת לחסום מחשב מסויים? תודה רבה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. אורח athlon

כמובן, שנזק לא מתחייבים לגבי המודם שהם יספקו לי, על-אף העובדה שאני משלם כסף על מודם חדש(480 ש"ח). אני צריך לדעת איך אפשר להבדיל בין הדגמים והREVISIONים של האלקטל SPEEDTOUCH HOME, איזה חדשים יותר ואיזה ישנים יותר. כך, זה לפחות יעזור לי לדעת אם אני מקבל מודם חדש או ישן ולאתר חשד האם הוא משומש.

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים. נייח עם ווינדוס אקס פי. ושני ניידים עם ווינדוס 7. יש לי בבית אינטרנט של 12mb/1000 עשיתי בדיקות מהירות על כל המחשבים, כולם מציגים את המהירות הנכונה חוץ ממחשב נייד אחד שהמהירות משתוללת למטה ולמעלה עד שהיא בסופו של דבר מתייצבת על יותר מ12 מגה. לפעמים גם על 20 מגה. ומהירות האפלוד תמיד תיהיה מתחת ל1 מגה בייט. 0.85. הדבר שהכי מפריע לי זה שהמהירות תגובה של אותו מחשב נייד היא 520ms!! יש לציין שהמחשב הנייד שיש לו את הבעיה הוא מחשב חדש שנקנה רק לפני שבועיים עם מפרט של מטוס סילון. intel quad i7 1.60ghz 8gb sdram 500gb hd geforce 320m 1 gb windows 7 home prem 64 bit דיברתי כבר עם החברת אינטרנט ועשינו הכל. העניין הוא ששני המחשבים האחרים מראים ב…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Jesper,

יש לי ראוטר אדימקס BR-6204Wg, בן כשנתיים. בזמן האחרון אני מרגיש שעוצמת השידור שלו ממש ירדה. עוצמת האות בחדר שליד הראוטר כבר נמוכה משמעותית מהחדר של הראוטר, ובשאר הבית העוצמה מאוד נמוכה. יש משהו שאפשר לשנות בהגדרות הראוטר שיכול להגביר את העוצמה שלו? או משהו אחר שאני יכול לנסות? או שזה זמן להחליף ראוטר?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  7. Started by StrikeEagle,

אני מעוניין באינטרנט 100M, בבזק אין תשתית לאזור של יותר מ40M ולהוט יש. באנדל של בזק ל40M זה 114 ש"ח (הם לא יכולים לספק לי יותר). באנדל של הוט זה 120 ל100M. עכשיו הנציג של בזק התחיל להסביר לי שיש הבדלים בין החברות הוא אומר שבהוט יש תשתית (?) שיתופית זאת אומרת שהם מתחייבים לתת לי מהירות שבין 0.1 מגה עד 100 מגה ובבזק זה כבל ישיר ויש התחייבות על מהירות. זה נכון? אני משחק במולטי די הרבה אז אני צריך שיהיו פינגים נמוכים, הבנתי שזה תלוי באזור אז אין אפשרות לדעת?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. לפי מה ששמעתי עד כה, אינטרנט מהיר בכבלים איטי ויקר יותר מADSL, אז למה לעזעזל לעבור לכבלים???

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by amitey,

רציתי לדעת אם קיים מפצל ליציאת הרשת מהמודם לראוטר? - במקום שתהיה אחת אני רוצה לפצל אותה ל 2. תודה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by asypeer,

הי. יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות את הברגים שמחברים את הסוויצ'ים למסגרת של ארון השרתים ? קיבלתי אנטיסאפם בתצורת U3 ללא ברגים ואני צריך 4 ברגים בכדי לחבר אותו לארון.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Cheapco,

שלום, התשתית שלי היא בזק ואני על מהירות של 5MB. לאחרונה עשיתי בדיקת מהירות של בזק ואלה היו התוצאות במחשב הנייח(שפורמט לפני שבוע): Last Result: Download Speed: 4975 kbps (621.9 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 466 kbps (58.3 KB/sec transfer rate) Latency: 514 ms הלאטנסי גבוה מאוד ואפשר להרגיש את זה במשחקי רשת וגם בתקיעות באינטרנט. כאשר עשיתי בדיקת מהירות במחשב הנייד שמחובר דרך WIRELESS התוצאות היו טובות מאוד, הבדיקה הייתה הרבה יותר יציבה וכמעט לא זזה והלאטנסי היה 16MS. המחשב הנייח כמו שרשמתי למעלה עבר פרמוט והוא עובד טוב מאוד. ניסיתי לנתק את הראוטר ולהתחבר ישר מהמודם וגם זה לא עזר. כאשר אני שולח פינג לוואלה אני מקבל תוצאות של 16MS פחות או יותר. האם מישהו יכול לעזור לי?…

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by jfkk,

שלום רב יש לי את הנתב 2760U כיצד אני משנה את שם משתמש והסיסמא במסך הכניסה תודה

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by elior021,

היי יש לי ראוטר d link 2650 U לצורך הענין אני רוצה שתהיה לי אופציה לעבוד על המחשב שלי בremote desktop מכל מחשב אחר גם שלא ברשת שלי למשל אם אני יושב על מחשב של חבר אני יוכל להגיע למחשב שלי דרך IP או VPN ולעבוד עליו מרחוק. תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by card,

שלום אם מתקינים Eset SmartSecurity, מקבלים בעצם גם Antivirus, וגם Firewall. האנטיוירוס עובד נפלא, הפיירוול עושה בעיה מסוימת, כשמשתמשים ב-IE8. הבעיה היא כזו: לפעמים אם גולשים לאתר שיש בו הרבה גרפיקה(כלומר הרבה תמנוות נטענות), אז הפיירוול חושב שזו "התקפה", ואז הוא חוסם כל תקשורת אל האתר הזה, למשך 5 דקות. ואז בעצם אי אפשר לגלוש באתר הנחסם, עד אשר עוברים 5 דקות. (כל נסיון ללכת ל-URL בתוך הדומיין של האתר שנחסם, יגרור תגובה מהאקספלורר כאילו אין חיבור לאתר הזה - ניתוק מוחלט) יש לציין שעם IE7 ל-ESET אין את הבעיה הזו, והיא התחילה רק כאשר עברתי ל-IE8. IE8 ו-Eset SmartSecurity 4 לא עובדים יפה אני מניח שזה קשור לעובדה הקטנה, שעד IE7(כולל), IE פותחת רק שני תקשורות בו זמני…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. תשתית הוט ספק נטויז'ן 200Mbps ביום שישי האחרון רוחב הפס החל להיות מגוחח. 70-80 מתוך מנוי של 200. עם נטויז'ן כבר דברתי ולא נמצאה תקלה. ביום ראשון פנתי להוט .... מחר יגיע טכנאי. נסתי כבר החזרה למצב יצרן של ההוטבוקס ללא הועיל. עוד משהו שאוכל לבדוק ?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. הי, יש לי בעייה כזו, אשמח לרעיונות: היום יש לי מחשב אחד שמותקן בו OUTLOOK EXPRESS והוא מושך EMAILS מהחשבונות שאני עובד איתם, ודרכו אני שולח מיילים. אני רוצה לקנות מחשב נוסף (שיחובר כנראה ע"י ראוטר) ושתהייה לי האפשרות לשלוח ולקבל אימיילים משני המחשבים, כאשר לא משנה מאיזה מחשב שלחתי/קבלתי אימייל, אני אוכל לראות אותו גם במחשב השני. אני מניח שיש אפשרות לסנכרן כל לילה את ה PST, אבל זה לא ממש נראה לי מספיק טוב. השאלה אם יש אפשרות לעשות PST משותף, או משהו דומה? תודה

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by emperor,

שלום! יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר כרשת ביתית חוטית( הם נמצאים באותו החדר) המחשב הישן מחובר לאינטרנט ובו שני כרטיסי רשת, בנוסף הוא מחובר לחדש בכבל מוצלב כמו שצריך להיות. קראתי לפחות 3 מדריכים ועל פיהם הגדרתי את הרשת . המחשבים רואים אחד את השני אבל לא נותנים להתחבר כי זה NOT ACCESIBLE ואין לי גישה כיביכול, הוא מודיע לי שאפנה לאדמיניסטרטור אבל אני הוא האדמיניסטרטור. יש לי פיירוול במחשב הישן KERIO והוא לא מזהה את הבקשה של המחשב החדש להתקשרות לאינטרנט או לשיתוף קבצים. כמו כן הגדרתי WORKGROUP משותף ועדיין אני יכול לראות את המחשב השני אך לא לגשת אליו - הגדרתי מספר תיקיות משותפות. המדריכים נלקחו מאתרים טובים כגון FRESH.CO.IL וכו' למישהו יש אולי פיתרון. תודה.

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by yhhx,

היי, יש לי בעיה שאני לא יוצא ממנה,חייב לפתוח פורט במודם בבזק לא מוכנים לעזור,מה עושים???הבנתי שאפשר להיכנס לתפריט במודם שמאפשר לפתוח פורטים.איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. חג שמח אני עייפתי מספקי אינטרנט , אני משתמש הרבה באינטרנט ולצערי הספקים שהכרתי פוגעים בדרכים רבות בחווית הגלישה רק לא לתת מהירות גלישה שהובטחה גם בשרתים בארץ גישה עלובה גם בחו"ל גישה עלובה אני ישמח לקרוא על ספקים טובים ולמה הם לדעתכם טובים שימושים : תחנות טלוויזיה בחו"ל שמשדרות ערוצים SD +HD שרת להורדת קבצים ישירים בתשלום

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by SharonBBB,

שלום , קבלתי תמודם aztech 600e מבזק , הפכתי אותו לראוטר אני מצליח לגלוש ללא קושי , אבל האי מיול מת הפורטים סגורים ... עשיתי פורט פווארדינינג לפורטים של האי מיול ועדיין הפורטים סגורים ... הורדתי תפאיירוואל , מראוטר קונקשיין ועדיין סגורים הפעלתי DMZ , שמתי כתובת סטטית ושום דבר לא עוזר משהו יכול לעזור בעניין אני נגנב כבר

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by lilimeshi,

מישהו יצא לו להשתמש? האפלואד רוב הזמן קרוב לחמש או רוב הזמן קרוב לכלום ?

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. חשבתי שאשתף אתכם בסיפור החלפת הספקית שהתחיל בשבוע שעבר ובעזרת אינטרנט זהב יגמר מחר. אני מחובר לחבילה של 1.5 / 512 בתשתית של הכבלים וכבר כמה חודשים שאני ממורמר בעיקר מהקצב של צפייה בסרטים דרך אתרי הסטרימינג כמו יוטיוב גוגל וידאו וגם אחרים שמאחסנים סדרות . החלטתי לעשות מעשה ולעבור לבזק בנ"ל למרות המחיר הגבוה של 70 ש"ח שהם רצו עבור מהירות החיבור שלי (יקר יותר ממהירות של 2.5 מב"ש אצל בזק בנ"ל). בכבלים כמו בכבלים שום דבר לא הולך חלק ולמרות שהייתי מחובר בחייגן לאינטרנט זהב בהגדרה סטנדרטית לגמרי, החייגן לא הצליח להתחבר לשרת של בזק בנ"ל ובכבלים טענו שהם לא תומכים בחיבור לשתי ספקיות בו זמנית ואם זה במקרה עובד - אז הרווחת. לא עזרו הצעקות והסכמתי להתנתק מאינטרנט זהב ורק אז לחזור לענ…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by udi,

שלום לכולם, לאחר חיפוש ממושך בפורום לא הצלחתי למצוא המלצה למתג\רכזת switch לרשת ביתית במהירות 1G קצת הסבר על הרשת הביתית: יש לי ראוטר של linksys EA6900 קניתי אותו בחו"ל תשתית כבל של טלדור cat6a ו 7 נקודות חיבור של משתמשי קצה השאלה שלי האם לקנות מתג בדיוק של 8 יציאות וכך ולמלא את כל המתג ובעתיד עם יהיה עוד דרישה לחיבור אני אקנה מתג אחר של16 או לקנות כבר עכשיו מתג עם 12-16 יציאות ? האם לקנות מתג מנוהל או לא או חצי מנוהל Smart switch כגון זה: http://www.linksys.com/en-mea/business/products/switches/LGS308 או לקנות מתג פשוט Netgear GS608 8-port 100/1000Mbps Switch ( מוכרים אותו בארץ ) אשמח לקצת עזרה בתודה מראש וחג שמח

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by evy,

אהלן, בעיקבות ניתוקים שאני חווה באינטרנט הבייתי ולאחר מספר התקשרויות עם חברת הוט הוחלט שאחליף את הראוטר-מודם הקיים הוטבוקס 1 באחד אחר. הטכנאי המליץ לי להתקשר לשרות לקוחות ולדרוש הוטבוקס 2. התקשרתי אליהם והם אפשרו לי להחליף להוטבוקס 2 תמורת הישן שקיים אצלי בנקודת שירות הקרובה. השאלה שלי היא האם השדרוג הזה באמת שווה משהו? מה ההבדלים בין שני הדגמים של ההוטבוקסים? ידוע לי שקליטת הוויפי בהוטבוקס הישן דיי גרועה, האם זה ישתפר? אשמח למענה

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. היי, יש לי קפיצה קטנה בפינגים בשבוע האחרון ורציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ מה אפשר לעשות בקשר לזה. לפני שבועיים שידרגתי מ-15 מגה ל-30 מגה בבזק בינלאומי וקיבלתי ראוטר D-Link 6740U. הפינגים לסרברים שאני משחק בהם Tribes Ascend באזור לונדון היו בימים הראשונים אחרי השדרוג בסביבות ה-60-70. גן עדן. לפני שבוע בערך הם קפצו לסביבות 80-85 ופשוט תקועים שם מאז. בדקתי שאני על אותם סרברים כמו קודם. ניסיתי מספר פעמים לנתק ולחבר את הראוטר, אולי לשם איפוס הגדרות, אבל זה לא עזר. יש שני דברים שאני יכול לחשוב שקרו מאז שהפינגים השתנו, ואני לא יודע מה הסיכוי שהם השפיעו על החיבור: 1. איבדתי חיבור לאינטרנט במפתיע בערך שבוע אחרי השידרוג, והייתי צריך להתקשר לתמיכה של בזק (התשתית, לא בינלאומי, כי …

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.