עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by BeBest,

אהלן, היום במקרה שמעתי על Triple C הם ספקית חדשה עם מחירים זולים יחסית ובלי שום התחייבות. רציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון איתם? המחירים: http://www.ccc.net.il/Domestic.aspx כתבה בדה-מרקר: http://it.themarker.com/tmit/article/11155

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Dimka,

שלום, לאחרונה די נמאס לי מהרשת הבייתית שיש לי Wi-fi G שהיא סבבה כל עוד אני לא מעביר קבצים בין מחשבים... לסלול כבל בבית לא יכול בגלל כל מני סיבות. האם מישהו מכיר רשתות על גבי רשת חשמל? זה שווה משהו? מצאתי את זה ברשת: http://www.airliveshop-israel.co.il/Product.asp?Pid=HP-3000E&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE יש גם את זה, לא ברור לי מה זה מה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16920 מדובר ברשת בין 2 מחשבים.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. בעבר כשלא היה לי ראוטר, הכתובת IP החיצונית הייתה גם הפנימית, כרגע המצב עם הראוטר שיש כתובת IP חיצונית של הספקית אינטרנט וכתובת IP פנימית שהראוטר מקצה (או לחילופין שאני מציב לפי המסכת קלט). כלומר בעבר הייתי יכול לגשת לאתר כך http://<ip address>/MyWeb/main.html מי שהבין את המצב ויודע את התשובה , אשמח לפתרון. תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by NYM,

היי, אני מחובר עם הוט, ראוטר שלהם הוטבוקס, וכן ממירי מיניפייבר בסלון, קומה עליונה וממ"ד (קומה תחתונה). בסלון ובקומה העליונה קליטת וויפיי טובה,בממ"ד גםצסבירה מאד, הבעיה שבהמשך המרתף אין קליטה. האם ממיר מיניפייבר נוסף שלפי הוט הוא גם מגדיל טווח ייתן מענה נאות? האם כדאי לרכוש מגדיל טווח ולשים במרתף? האם הוא בכלל יעיל אם הראוטר נמצא בקומה הראשונה? תודה

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. אני לאמ סתום אני מבין מזה אומר אבל עדיין הכבל מחובר בשני המחשבים הכל מחובר יופי יופי הכרטיס מוגדר מצויין הכל בסדר, למה זה עדיין רושם לי שהכבל לא מחובר, הוא כבר חובר בעבר והכל פעל חלק אחרי ניתוק לצורך העברת שולחן מחשב והכנסתו בשנית אינו פועל, מה אני עושה?? Edit: הסתדר... הכבל מחובר הנורית של הכרטיס רשת פועלת הכל פיקס הקטע שעכשיו פשוט האינטרנט עצמו פועל רק במחשב המארח [אצלי] ובמחשב של אחותי כלום. מה זה יכול להיות דאמט ?!

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. במשחקים ברשת חשוב פינג נמוך....לכן אם לא רוצים ניתוקים או לאג מעצבן=מסלול גיימרים שנותן לך עדיפות לשרתי חו"ל. אני עם תשתית הוט של 12MG לספק שלי 012 אני משלם 65 ש"ח עבור מסלול גיימרים 2.5MG ללא היתחיבות. בפועל אני גולש במהירות 12MG כיוון שבגיימרים לא מגבילים אותך.(אני מרוצה מהפינג הסביר+מהירות גלישה די אחידה לכל מקום בעולם של 12 MG ) כמה אתם משלמים?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. שלום יש לי 2 שאלות בנושא חיבור דרך ספקיות האינטרנט: 1. הבנתי מנציגי שירות של בזק בינלאומי שכבר בימים הקרובים יופעל השירות של הכבל התת ימי ויהיה שיפור באיכות ובמהירות (אמרו שאני אגלוש במהירות המקסימלית שלי כל הזמן ולא רק כשאין עומס גלישה) , האם מבחינת לתשתית ולסוג החיבור שלי דרך בזק יש משמעות? אני לא עשיתי שינוי משמעותי וחיבור במחיוחד ל-NGN אלא המשכתי אותו דבר במהירות 2.5M דרך בזק ובזק בינלאומי. האם אני אוכל להנות מהשירות של הכבל התת ימי בכל מקרה או שזה דורש להתחבר בצורה אחרת וכו'? 2. במסגרת מלחמות מחירים בין החברות 012 הציעו לי לנסות חודשיים חינם ולאחר מכן בתשלום (ללא התחייבות) כי הם טוענים שהם טובים יותר וכו' ואמרו שאני אראה שהגלישה דרכם יותר טובה. השאלה שלי היא האם אני …

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by APT,

היי, יש לי ראוטר TL-WDR4300, ואני מעוניין לקנות מודם על מנת לגלוש ברשת של בזק (אני לא מעוניין לשלם להם השכרה חודשית על המודם). הבעיה היא שאין בכלל מודמים שהם לא גם ראוטרים. האם אתם יכולים להמליץ לי על מודם או ראוטר-מודם זולים שיתאימו לי לגלישה ב100 מגה? אני מעוניין שהמכשיר יהיה כמה שיותר קטן ולא בולט כי אני הולך להשתמש בו רק כמודם (ולהמשיך להשתמש בראוטר הקיים שלי כראוטר ראשי). תודה רבה, APT.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by J0n1,

שלום. הוספתי עוד מחשב בחדר ואני רוצה לחבר גם אותו. אבל אני לא רוצה לקנות ראוטר ב200 שקל בשביל זה. אז חשבתי אולי יש כמו מפצל חשמל רק לכבל רשת, יש דבר כזה? מה המחיר שלו? מאיפה אפשר להשיג? תודה

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by ghadad,

שלום לכולם , שאלה קטנה ברשותי נייח המחובר ב ישירות ל ADSL ,הייתי רוצה להימנע מראוטר מחובר קבוע אך לפעמים אני רוצה לגלוש בנייד שלי ברחבי הבית . האם יש דרך ע"י כרטיס או USB שיתחבר לנייח ויתן את יכולת התקשורת לנייד ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Mr. Durden,

שלום רב, ברשותי נתב Edimax BR-6424n המחובר למודם כבלים, מחשב נייח המחובר קווית ומחשב נייד המחובר אלחוטית לנתב. אני רוצה לחלק את רוחב הפס (2MB) בין המחשב הנייח והנייד. אודה מאוד אם תעזרו לי בביצוע ההגדרות.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by tiptipon,

שלום לכם אז ככה יש לי נתב אלחוטי LINKSYS WRT 300N מחובר לאינטרנט דרך מודם של בזק ECI 270 אני קיבלתי מבזק נתב אלחוטי ROTAL בחינם ואני רוצה להגדיר את הנתב החדש בתור access point ולהגביר את האות לחדר מרוחק יותר מישהו יכול להדריך אותי או להפנות אותי למדריך שיתאים לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by moping,

שלום לכולם! בחדר מחשבים קיימים עשרה מחשבים בהם מותקנת מערכת XP PRO חיברתי את כולם עם סוויצ' הגדרתי IP לכל מחשב בכל כרטיס רשת במחשבים מופיע מקושר. מה שאני רוצה שבמחשב מספר 1 הוא ישמש ככונן רשת ותהיה בו תיקייה שבתוכה יהיו עוד 8 תיקיות מכיתה א-ח שכל התלמידים של אותה כיתה יכניסו חומר אליה וגם תהיה להם גישה אליה בכל עת. הגדרתי שם לכל מחשב כולם באותה קבוצת עבודה. אשמח באם תסייעו לי אני אובד עצות בעניין המון תודה!

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by YohaiM,

שלום לכולם, קניתי נתב מדגם BR-6424n V2 של Edimax. מההתחלה הפניית הפורטים לא עבדה כמו שצריך.(אני יודע איך פותחים פורטים כבר שנים.ההגדרות שלי נכונות,ופשוט מקבלים Low ID באימיול) הפעלתי את אופציית ה-UPNP של הנתב,והופ,ה-eMule ב-High ID. אחרי שבוע השותף שלי לדירה מעדכן את גירסת האימיול שלו,וכל הרשת מקבלת Low ID באימיול. ניסיתי כל אופציה אפשרית(Virtual Server,Special Apllications),ואפילו להכניס את המחשב ל-DMZ(מה שגרם לאי גלישה מוחלטת באותו מחשב),ועדיין-Low ID. אישית,אני שונא את אימיול,ומעדיף את uTorrent וההורדות הישירות. מה שמעצבן הוא,שגם ב-utorrent צריך לפתוח פורט TCP,והוא עובד רק כאשר ה-UPNP עובד,ולא כאשר אני מגדיר אותו ידנית ב-Port Forwarding. מבדיקה באתר speedguide.net,כל ה…

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by jfkk,

שלום רב יש לי את הנתב 2760U כיצד אני משנה את שם משתמש והסיסמא במסך הכניסה תודה

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. יש לי ראוטר NETGEAR -WPN 824 שמחובר למודם:ROTAL -RTA 1320a וגם למחשב יש לי לוח אם asus p5k-e -wifi/ap solo עכשיו עשיתי שם חיבור גם בין ראוטר ישן שהיה לי של 3COM בצורה הבאה : החיבור יכול לא להחזיק אפילו 5 דקות והוא יכול להחזיק שעות זה איך שבא לו... לא מצאתי סיבה לניתוקים זה יכול להיות שאני על המחשב וזה יכול ללהיות שהוא לא בשימוש.. בכל מקרה מה אני יכול לעשות?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by card,

שלום אם מתקינים Eset SmartSecurity, מקבלים בעצם גם Antivirus, וגם Firewall. האנטיוירוס עובד נפלא, הפיירוול עושה בעיה מסוימת, כשמשתמשים ב-IE8. הבעיה היא כזו: לפעמים אם גולשים לאתר שיש בו הרבה גרפיקה(כלומר הרבה תמנוות נטענות), אז הפיירוול חושב שזו "התקפה", ואז הוא חוסם כל תקשורת אל האתר הזה, למשך 5 דקות. ואז בעצם אי אפשר לגלוש באתר הנחסם, עד אשר עוברים 5 דקות. (כל נסיון ללכת ל-URL בתוך הדומיין של האתר שנחסם, יגרור תגובה מהאקספלורר כאילו אין חיבור לאתר הזה - ניתוק מוחלט) יש לציין שעם IE7 ל-ESET אין את הבעיה הזו, והיא התחילה רק כאשר עברתי ל-IE8. IE8 ו-Eset SmartSecurity 4 לא עובדים יפה אני מניח שזה קשור לעובדה הקטנה, שעד IE7(כולל), IE פותחת רק שני תקשורות בו זמני…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by AvlK,

שדרגתי את האינטרנט בבית והחלפתי את הראוטר ל netgear החדש של בזק , חבילה של 40 מגה. מאז שהחלפתי שמתי לב לחוסר יציבות במהירות בצורה ממש חמורה עד כדי תקיעות של ממש , אחרי כמה בדיקות מסתבר שהכבל של הטלפון הוא הבעייתי , עכשיו הנקודה של הטלפון רחוקה מהמחשב ובגלל זה הייתי משתמש בכבל באורך 5 מטר בחבילה הקודמת שהייתה לי (10 מגה) זה החזיק יפה בלי בעיה אבל עכשיו משום מה זה לא מחזיק. יש לי שתי אפשרויות: 1. לקנות כבל טלפון חדש באורך 5 מטר ולקוות שהבעיות היו כבל עייף ולא האורך שלו. 2. לקנות כבל רשת באורך 5 מטר ואת הראווטר לחבר עם כבל הטלפון הקצר (הסטנדרטי) ולהשאיר אותו ליד השקע של הטל' איזה אפשרות עדיפה ?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. חג שמח אני עייפתי מספקי אינטרנט , אני משתמש הרבה באינטרנט ולצערי הספקים שהכרתי פוגעים בדרכים רבות בחווית הגלישה רק לא לתת מהירות גלישה שהובטחה גם בשרתים בארץ גישה עלובה גם בחו"ל גישה עלובה אני ישמח לקרוא על ספקים טובים ולמה הם לדעתכם טובים שימושים : תחנות טלוויזיה בחו"ל שמשדרות ערוצים SD +HD שרת להורדת קבצים ישירים בתשלום

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. האם אפשר לחבר אותו לחשמל בארץ? וחוץ מזה האם זאת בחירה טובה?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. שלום , אני גר בקיבוץ ויש לנו חיבור לאינטרנט שהוא משותף לכולם דרך LAN ולא דרך ADSL או כבלים. הספק הוא 012 ולא ידוע לי אם זה דרך כבלים או ADSL. אני מנסה לחבר מודם-ראוטר של בזק NETGEAR החדש , דרך אחד הכניסות של הLAN אל נקודת הLAN בקיר אך אין כלום. האם צריך לחבר עם כבל רשת מוצלב? והאם יש עוד הגדרות נוספות בנתב חוץ מביטול הNAT? תודה , יובל

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Or ei,

מחר סוף סוף עושים לי ADSL אחרי זחילה ארוכה מאוד עם 33.6 טוב שמעתי כמה דברים על שידרוג המודם לגרסא חדשה או משהו כזה(מישהו??) ולמה לשים לב כשהם באים להתקין (אני לא משלם על ההתקנה איזה מבצע של הקיבוץ) חוץ מזה שאני יקבל מודם וכרטיס חדש ואני גם מתכוון לעשות לו רשת עם מחשב אחר אז אחרי שאני מחבר את הכרטיס רשת והכבל מוצלב איפה אני מסדר את ההגדרות ?? ואתם יכולים להמליץ לי על תוכנת פיירוול? (ללא תשלום ) או פרוצה (אני יודע שזה לא המקום לבקש תוכנה לא חוקית אז תפנו אלי בהודע אישית בקשה) ותודה מראש לכל מי שעוזר לי.....

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. 1.יש לי מחשב עם IP של 192.168.0.2 במיסוך של 20 ביט ה IP של הראוטר הוא 192.168.240.1 עוד כמה מחשבים נוספים אוכל לחבר לרשת זו? 2. מה זה CISC ומה זה RISC? ומה ההבדל בינהם?

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by elior021,

היי יש לי ראוטר d link 2650 U לצורך הענין אני רוצה שתהיה לי אופציה לעבוד על המחשב שלי בremote desktop מכל מחשב אחר גם שלא ברשת שלי למשל אם אני יושב על מחשב של חבר אני יוכל להגיע למחשב שלי דרך IP או VPN ולעבוד עליו מרחוק. תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by StrikeEagle,

אני מעוניין באינטרנט 100M, בבזק אין תשתית לאזור של יותר מ40M ולהוט יש. באנדל של בזק ל40M זה 114 ש"ח (הם לא יכולים לספק לי יותר). באנדל של הוט זה 120 ל100M. עכשיו הנציג של בזק התחיל להסביר לי שיש הבדלים בין החברות הוא אומר שבהוט יש תשתית (?) שיתופית זאת אומרת שהם מתחייבים לתת לי מהירות שבין 0.1 מגה עד 100 מגה ובבזק זה כבל ישיר ויש התחייבות על מהירות. זה נכון? אני משחק במולטי די הרבה אז אני צריך שיהיו פינגים נמוכים, הבנתי שזה תלוי באזור אז אין אפשרות לדעת?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים