רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
יש לי אינטרנט 2.5 mb (לא אלחוטי) מודם 600E הבעיה שלי שכמעט כל קובץ גדול שאני מוריד (גדול זה בסביבות 40 מגה ומעלה) ההורדה נתקעת באמצע, ניסיתי להוריד עם כמה תוכנות ומנהלי הורדה ומאתרים שונים ובכולם אותה בעיה, אומנם זה לא קורא תמיד אבל זה קורא די הרבה. חשוב לציין שהאינטרנט לא מתנתק או נתקע אני גולש בלי שום בעיה צופה בסרטי אונליין בלי בעיה, הבעיה היא רק בהורדות! אני אשמח אם למישו יש פיתרון לבעיה..
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין באינטרנט 100M, בבזק אין תשתית לאזור של יותר מ40M ולהוט יש. באנדל של בזק ל40M זה 114 ש"ח (הם לא יכולים לספק לי יותר). באנדל של הוט זה 120 ל100M. עכשיו הנציג של בזק התחיל להסביר לי שיש הבדלים בין החברות הוא אומר שבהוט יש תשתית (?) שיתופית זאת אומרת שהם מתחייבים לתת לי מהירות שבין 0.1 מגה עד 100 מגה ובבזק זה כבל ישיר ויש התחייבות על מהירות. זה נכון? אני משחק במולטי די הרבה אז אני צריך שיהיו פינגים נמוכים, הבנתי שזה תלוי באזור אז אין אפשרות לדעת?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
החלטתי לעשות כמה שינויים באינטרנט בבית ובסופו של דבר אני סובל מאינטרנט איטי יותר. ולא מבין למה. אני עם מודם של HOTBOX + שני ראוטרים שאחד מהם רפיטר לפי המדריך הזה עשיתי : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm - עשיתי את המדריך של החיבור הקווי בינהם. הראוטר הראשי שלי : TP LINK TL WR841HP *אליו מחובר המודם של HOTBOX ועוד מחשב אחד באופן קווי וחיבור נוסף שהולך למפצל רשת ומשם לראוטר השני. ראוטר שני: TP LINK TLWR81N *הוא המשני ומחובר אליו הראוטר הראשון באופן קווי. פעלתי לפי המדריך במדוייק. (עשיתי כתובת מחוץ ל DHCP וכו') עכשיו אני עם מחשב נייד שמחובר לראוטר השני בWIFI ואני מקבל 1.5 מגה בלחץ לפי בדיקת מהירות. ניסיתי לבטל FIREWALL בראוטר השני .…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון האינטרנט עובד ממש גרוע זמני תגובה איטיים לפעמים לוקח כמה שניות עד שהאתר מתחיל להטען בנוסף פינגים ממש ממש לא יציבים צירפתי סרטון: אינטרנט 100 מגה HOT+בזק בנלאומי את מי צריך להאשים ? (אם בכלל) ניסתי לאפס את ה HOTBOX * מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת eMule Plus גירסה 1.2b SSE על המחשב החדש שמריץ את Vista. כאשר אני מקטין את התוכנה, הוא מופיע למטה עם עיניים קשורות בצבע שחור. עד כמה שזכור לי זה בגלל חוסר בפתיחת פורטים ב firewall. יש לי עוד eMule (גירסה אחרת) במחשב אחר (המחובר ברשת דרך router של LevelOne דגם 3408 אלחוטי) ובו אין בעיית מהירות או עיניים קשורות (מציין ID גבוהה). עידכנתי את ה eMule החדש עד כמה שאני יכול, בצורה זהה כמו ה eMule הישן (כולל מהירות העלאה והורדה), וכן הוספתי לויסטה הרשאה ל firewall לגבי הפורטים (TCP & UDP) שאני משתמש. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה ? האם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות/לבדוק ? אגב בכל רגע נתון יש רק קובץ אחד שיורד מהר כשבתוכנה הישנה היו הורדות במקביל.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה. התשובה מהווה חשיבות מאוד גבוהה בשבילי!! אני שעות מנסה למצוא מידע שימושי בנושא הזה באינטרנט ואני לא מוצא שום דבר מועיל!! אז אני ממש ממש ממש אודה לעוזר הנכבד. מה זה classless ip ? אם אפשר בבקשה הסבר בעברית, ולא להפנות אותי לאתר כלשהו כי עברתי על כל אתר אפשרי.. אני ממש ממש מודה למי שיעזור לי.. תודה רבה מראש ויום נפלא
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי נתב מדגם BR-6424n V2 של Edimax. מההתחלה הפניית הפורטים לא עבדה כמו שצריך.(אני יודע איך פותחים פורטים כבר שנים.ההגדרות שלי נכונות,ופשוט מקבלים Low ID באימיול) הפעלתי את אופציית ה-UPNP של הנתב,והופ,ה-eMule ב-High ID. אחרי שבוע השותף שלי לדירה מעדכן את גירסת האימיול שלו,וכל הרשת מקבלת Low ID באימיול. ניסיתי כל אופציה אפשרית(Virtual Server,Special Apllications),ואפילו להכניס את המחשב ל-DMZ(מה שגרם לאי גלישה מוחלטת באותו מחשב),ועדיין-Low ID. אישית,אני שונא את אימיול,ומעדיף את uTorrent וההורדות הישירות. מה שמעצבן הוא,שגם ב-utorrent צריך לפתוח פורט TCP,והוא עובד רק כאשר ה-UPNP עובד,ולא כאשר אני מגדיר אותו ידנית ב-Port Forwarding. מבדיקה באתר speedguide.net,כל ה…
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של בזק (DSL 225), ומחשב נייח, שניהם ממוקמים בממ"ד (ככה יצא..). מהירות הגלישה היא 40. עכשיו קניתי מחשב נייד, וכשאני מתחברת לWiFi המהירות על הפנים. כשאני בחדר אחר בדקתי מהירות והיא על 1MB, וכשאני יושבת בממ"ד ליד הראוטר המהירות על 4MB.. התקשרתי לבזק (הספק שלנו), והם אמרו שבתשלום חודשי הם יכולים לבדוק מה הבעיה ולנהל את הרשת האלחוטית או משהו כזה, ושהם לא יכולים להבטיח שזה יעזור למהירות בנייד. אגב, ה WiFi בעיקרון בסדר גמור, בפלאפונים ובאייפד הוא קולט כרגיל מכל מקום, למרות שהראוטר בממ"ד. מישהו יודע למה המהירות כ"כ נמוכה? ומה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? תודה:)
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לא בטוח באיזה פורום בדיוק הייתי צריך לפרסם תרד זה אבל נראה לי שזהו הפורום המתאים ביותר. יש לי בעיה עם הפורטים בתוכנת האימיול. הרכבתי בבית נתב אלחוטי+קווי של EDIMAX BR-6204WG שמחוברים אליו נייח. ונייד בצורה אלחוטית. התקנתי את תוכנת האימיול, שבחר שני פורטים שרירותיים (בדקתי את הפורטים האלו האם פתוחים, כמובן שהם היו סגורים), לאחר מכן הגדרתי בנתב (ע"פ ההוראות באתר PIKOK.CO.IL) את שני הפורטים האלו. כמו כן הגדרתי גם ב FIREWALL של חלונות את הפורטים האלו. שוב בדקתי האם הפורטים פתוחים, הם היו פתוחים, לפחות רק עבור אותו הפעם שבו האימיול לא נסגר, כלומר סגרתי את האימיול ושוב בדקתי את הפורטים והופפפ הם שוב סגורים. מאז ניסיתי כל דבר אפשרי שגם לא עזר לי, החלפתי את ה FIRE…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים. נייח עם ווינדוס אקס פי. ושני ניידים עם ווינדוס 7. יש לי בבית אינטרנט של 12mb/1000 עשיתי בדיקות מהירות על כל המחשבים, כולם מציגים את המהירות הנכונה חוץ ממחשב נייד אחד שהמהירות משתוללת למטה ולמעלה עד שהיא בסופו של דבר מתייצבת על יותר מ12 מגה. לפעמים גם על 20 מגה. ומהירות האפלוד תמיד תיהיה מתחת ל1 מגה בייט. 0.85. הדבר שהכי מפריע לי זה שהמהירות תגובה של אותו מחשב נייד היא 520ms!! יש לציין שהמחשב הנייד שיש לו את הבעיה הוא מחשב חדש שנקנה רק לפני שבועיים עם מפרט של מטוס סילון. intel quad i7 1.60ghz 8gb sdram 500gb hd geforce 320m 1 gb windows 7 home prem 64 bit דיברתי כבר עם החברת אינטרנט ועשינו הכל. העניין הוא ששני המחשבים האחרים מראים ב…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אם מתקינים Eset SmartSecurity, מקבלים בעצם גם Antivirus, וגם Firewall. האנטיוירוס עובד נפלא, הפיירוול עושה בעיה מסוימת, כשמשתמשים ב-IE8. הבעיה היא כזו: לפעמים אם גולשים לאתר שיש בו הרבה גרפיקה(כלומר הרבה תמנוות נטענות), אז הפיירוול חושב שזו "התקפה", ואז הוא חוסם כל תקשורת אל האתר הזה, למשך 5 דקות. ואז בעצם אי אפשר לגלוש באתר הנחסם, עד אשר עוברים 5 דקות. (כל נסיון ללכת ל-URL בתוך הדומיין של האתר שנחסם, יגרור תגובה מהאקספלורר כאילו אין חיבור לאתר הזה - ניתוק מוחלט) יש לציין שעם IE7 ל-ESET אין את הבעיה הזו, והיא התחילה רק כאשר עברתי ל-IE8. IE8 ו-Eset SmartSecurity 4 לא עובדים יפה אני מניח שזה קשור לעובדה הקטנה, שעד IE7(כולל), IE פותחת רק שני תקשורות בו זמני…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה אני חווה לפעמים ניתוקים באינטרנט אצלי בבית או שהגלישה קצת איטית.. זה התחיל פתאום, בדרכ תמיד עבד כמו שצריך. יש לנו תשתית וספקית של הוט, ראוטר של TPLINK שעליו מותקן OWRT הגרסה האחרונה, שמחובר אליו מודם. מה אפשרי לבדוק? ביצעתי ריסטרט לראוטר. זה התחיל לעשות ניתוקים והסתדר לכמה ימים ועכשיו שוב מתנתק מדי פעם...
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, התשתית שלי היא בזק ואני על מהירות של 5MB. לאחרונה עשיתי בדיקת מהירות של בזק ואלה היו התוצאות במחשב הנייח(שפורמט לפני שבוע): Last Result: Download Speed: 4975 kbps (621.9 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 466 kbps (58.3 KB/sec transfer rate) Latency: 514 ms הלאטנסי גבוה מאוד ואפשר להרגיש את זה במשחקי רשת וגם בתקיעות באינטרנט. כאשר עשיתי בדיקת מהירות במחשב הנייד שמחובר דרך WIRELESS התוצאות היו טובות מאוד, הבדיקה הייתה הרבה יותר יציבה וכמעט לא זזה והלאטנסי היה 16MS. המחשב הנייח כמו שרשמתי למעלה עבר פרמוט והוא עובד טוב מאוד. ניסיתי לנתק את הראוטר ולהתחבר ישר מהמודם וגם זה לא עזר. כאשר אני שולח פינג לוואלה אני מקבל תוצאות של 16MS פחות או יותר. האם מישהו יכול לעזור לי?…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר d link 2650 U לצורך הענין אני רוצה שתהיה לי אופציה לעבוד על המחשב שלי בremote desktop מכל מחשב אחר גם שלא ברשת שלי למשל אם אני יושב על מחשב של חבר אני יוכל להגיע למחשב שלי דרך IP או VPN ולעבוד עליו מרחוק. תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי. יש לי כמה שאלות כאמור 1)מה משפיע על הפינג? איך אפשר להוריד אותו? קראתי באיזה אתר שהפינג מושפע מהמהירות העלאה,זה נכון? 2) לאחרונה קניתי את הראוטר EDIMAX 6424N ויש ברשותי את הכרטיס האלחוטי EDIMAX 7711USN ,הראוטר מוגדר על שידור בשלושת התקנים B+G+N ובכל זאת אני רואה שהוא משדר רק בתקנים B ו- G,מה יכולה להיות הסיבה? 3)מה ערוץ השידור המומלץ לראוטר(מחובר אליו אקסס פוינט שמשדר על ערוץ 6 אם זה משפיע). 4)אם כרגע אני קולט את הראוטר על 10-15 אחוזים(תקן G) והמהירות המוצגת היא 18-24Mbps ,בכמה זה אמור להשתנות בתקן N? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כמובן, שנזק לא מתחייבים לגבי המודם שהם יספקו לי, על-אף העובדה שאני משלם כסף על מודם חדש(480 ש"ח). אני צריך לדעת איך אפשר להבדיל בין הדגמים והREVISIONים של האלקטל SPEEDTOUCH HOME, איזה חדשים יותר ואיזה ישנים יותר. כך, זה לפחות יעזור לי לדעת אם אני מקבל מודם חדש או ישן ולאתר חשד האם הוא משומש.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב יש לי את הנתב 2760U כיצד אני משנה את שם משתמש והסיסמא במסך הכניסה תודה
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שדרגתי את האינטרנט בבית והחלפתי את הראוטר ל netgear החדש של בזק , חבילה של 40 מגה. מאז שהחלפתי שמתי לב לחוסר יציבות במהירות בצורה ממש חמורה עד כדי תקיעות של ממש , אחרי כמה בדיקות מסתבר שהכבל של הטלפון הוא הבעייתי , עכשיו הנקודה של הטלפון רחוקה מהמחשב ובגלל זה הייתי משתמש בכבל באורך 5 מטר בחבילה הקודמת שהייתה לי (10 מגה) זה החזיק יפה בלי בעיה אבל עכשיו משום מה זה לא מחזיק. יש לי שתי אפשרויות: 1. לקנות כבל טלפון חדש באורך 5 מטר ולקוות שהבעיות היו כבל עייף ולא האורך שלו. 2. לקנות כבל רשת באורך 5 מטר ואת הראווטר לחבר עם כבל הטלפון הקצר (הסטנדרטי) ולהשאיר אותו ליד השקע של הטל' איזה אפשרות עדיפה ?
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אדימקס BR-6204Wg, בן כשנתיים. בזמן האחרון אני מרגיש שעוצמת השידור שלו ממש ירדה. עוצמת האות בחדר שליד הראוטר כבר נמוכה משמעותית מהחדר של הראוטר, ובשאר הבית העוצמה מאוד נמוכה. יש משהו שאפשר לשנות בהגדרות הראוטר שיכול להגביר את העוצמה שלו? או משהו אחר שאני יכול לנסות? או שזה זמן להחליף ראוטר?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
הביאו פה קובץ RAR פגום עם סקריפט איך לשנות אך לא עובד לי. אשמח אם מישהו יעלה אותו שוב ויסביר איך עובדים איתו. או שיש פטנט אחר לשנות IP מלבד לנתק את חיבור ה- ADSL. שמצריך הרבה זמן עקב סינכרון מחדש. תודה !!!!!!!!!!!!! [br]פורסם בתאריך: 9.11.2010 בשעה 20:09:23 האופציה עם CMD ipconfig לא משנה את ה- IP. !!!!!!!!!!! צריך את הסקריפט.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי שני נתבים אלחוטיים מונחים אצלי בצד כאשר אני רוצה להשתמש באחד מהם כריפיטר לרשת אלחוטית. האם יש למישהו כאן ניסיון עם אחד הראוטרים הנ"ל Linksys befw11s4 D-link DIR-300 (אגב - תומך בDD-WRT) http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices אבל לצערי לא כ"כ הבנתי איך לבצע את עידכון הקושחה.. למעוניינים מבנה הרשת טיפה מסובך אבל בגדול מודם ראוטר של בזק לחיבור בתוך הבית ראוטר כלשהו של TrendNet מחובר לאנטנה גדולה חד כיוונית למרחק כ500 מטר ושם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי PCI לצערי בגלל שאין קו אווירי ישיר בין המחשב לאנטנה הכיוונית (חשבתי שיש לפני הקניה אבל מסתבר שיש כמה צינורות מתכת בדרך וכשהצלחתי למצוא נקודה של קו ישיר הקליטה במחשב המרוחק היתה מלאה - אך לצערי לא …
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי יש לי כמה מחשבים בבית שאחד מהם הוא סוג של שרת אחסון כזה בעל נפח גדול מאד עם XP סימנתי את כל המחשבים על אותה קבוצת עבודה שלכל אחד שם והתחלתי לשתף כוננים ותיקיות. הכל עבד יפה עד לרגע שפתאום איני יכול להכנס למחשב האיחסון שלי משום מחשב ברשת. וכאשר אני מנסה אני מקבל הודעה כמו בתמונה.. אבל!! ממנו אני כן יכול להכנס לכל מחשב אחר!! מה הבעיה יש למישהו מושג היכן אני מסדר את זה שוב חברים תודה לעוזרים אחרת אני יצתרך להתקין הכל מחדש בגלל שטות כזו!! [attachment deleted by admin]
-
- 36 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חג שמח אני עייפתי מספקי אינטרנט , אני משתמש הרבה באינטרנט ולצערי הספקים שהכרתי פוגעים בדרכים רבות בחווית הגלישה רק לא לתת מהירות גלישה שהובטחה גם בשרתים בארץ גישה עלובה גם בחו"ל גישה עלובה אני ישמח לקרוא על ספקים טובים ולמה הם לדעתכם טובים שימושים : תחנות טלוויזיה בחו"ל שמשדרות ערוצים SD +HD שרת להורדת קבצים ישירים בתשלום
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר pt-link td-w9970 שהפכתי אותו לנקודת גישה AP והכל עובד מצויין. עבדתי לפי המדריך המצ"ב (מדריך מצויין) https://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm יש לי צורך ביציאת LAN אחת נוספת מהראוטר ותהיתי האם ניתן להשתמש בכניסת WAN לצורך כך. במידה וכן, האם יש צורך בהגדרות מיוחדות? אודה לתשובות
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, יש לי קפיצה קטנה בפינגים בשבוע האחרון ורציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ מה אפשר לעשות בקשר לזה. לפני שבועיים שידרגתי מ-15 מגה ל-30 מגה בבזק בינלאומי וקיבלתי ראוטר D-Link 6740U. הפינגים לסרברים שאני משחק בהם Tribes Ascend באזור לונדון היו בימים הראשונים אחרי השדרוג בסביבות ה-60-70. גן עדן. לפני שבוע בערך הם קפצו לסביבות 80-85 ופשוט תקועים שם מאז. בדקתי שאני על אותם סרברים כמו קודם. ניסיתי מספר פעמים לנתק ולחבר את הראוטר, אולי לשם איפוס הגדרות, אבל זה לא עזר. יש שני דברים שאני יכול לחשוב שקרו מאז שהפינגים השתנו, ואני לא יודע מה הסיכוי שהם השפיעו על החיבור: 1. איבדתי חיבור לאינטרנט במפתיע בערך שבוע אחרי השידרוג, והייתי צריך להתקשר לתמיכה של בזק (התשתית, לא בינלאומי, כי …
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-