רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי מודם מחברת בזק (הם התשתית שלי) וראוטר של הוט מחבר שכבר לא משתמש. המודם הוא TNN - AZTECH 600E והראוטר הוא TP-LINK TL-WR841N עם לוגו של הוט. אני גולש חופשי עם המודם אבל עכשיו קניתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר את הראוטר שהחבר הביא לי כדי שאני אוכל לגלוש עם הנייד. אפשר לחבר אותם ואם כן, איך? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
היי All, מדובר במחשב נייד אצלי בעבודה ששייך ללקוח שלנו, הלקוח התלונן שיש לו בעיות במהירות האינטרנט עם המחשב הספציפי הזה שמכרנו לו. יש לו בבית רוחב פס של 20 מגה והוא טוען שעם המחשב שמכרנו לו הוא גלש על מהירות של 2 מגה. הוא בדק עם מחשב נייד אחר וכן קיבל את מלוא רוחב הפס וגם בדק עם מחשב נייח שמחובר ישירות מהראוטר בכבל רשת וגם קיבל את מלוא רוחב הפס. על המחשב מותקן Windows 8.1 שהגיע Built in מהחברה. הדרייבר של הכ. רשת האלחוטי מעודכן. 2 שאלות, 1. למה לא מופיע לי במאפיינים של הכ. רשת האלחוטי את סוג התקן (802.11 b/g/n)? 2. יכול להיות שהמחשב עובד כרגע על תקן b/g ולכן יש את הבעיה הזאת? הערה: אצלנו בעבודה עשיתי בדיקת מהירות ללפטופ המדובר והוא כן קיבל את מלוא רוחב הפס שלנו. אשמח …
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום מתכוון להתחבר לפרטנר פייבר לאחר שנודע לי שהבניין שלי חובר לתשתית מחפש ראוטר כולל מודם עם הדרישות הבאות: - תמיכה בלפחות 200/20 קווי (מחשב אחד מחובר עם כבל) - ויפי מספיק חזק (הסלון יחובר עם ויפי, סטרימר עם נטפליקס ו twitch/youtube לצורך העניין, תמיכה ב-1080p) הסלון במרחק של כ-10-12 מטר מהראוטר עם קיר אחד מפריד, אין ממ"ד בכלל בדירה תקציב כ-300 שקלים (אם יש אופציה להזמין מאמזון גם תופס) האיכות חשובה ככה שאם התקציב לא מספיק גבוה אפשר להתגמש בעוד 100-150 שקלים * היום הסלון מחובר קווי עם מתאם moca שאחזיר לסלקום ברגע שאתנתק מהם, עד כמה שראיתי מדובר בציוד יקר הרבה יותר לקנייה ולכן פחות אופציה מבחינתי (דירה שכורה, …
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מנוי מאוד ותיק של החברה הזאת(אינטרנט זהב) ,ובזמן האחרון יש להם הרבה מאוד תקלות כל שעה בערך האטות במהירות ,בעיות עם אתרים מסוימים, ואם אתם מתקשרים לתמיכה(שזה אגב לא שיחת חינם ) זמן ההמתנה ארוך במיוחד ...והם משאירים הודעה קולית שמבשרת על תקלה כזאת או אחרת כל פעם הודעה אחרת.. אחרי שממש נמאס לי מכל הקטע הזה החלטתי להתנתק מהם ופה מתחיל הבלגן הגדול.. כבר שבוע אני מנסה להתנתק מהחברה הזאת והם לא מתיחסים ,אני מתקשר לשירות לקוחות ,אחרי זמן המתנה של חמש דקות הם עונים לי ,שלום אני רוצה להתנתק הם אומרים לי אוקיי תשאיר מספר ונחזור אליך ב24 שעות הקרובות אני מחכה מחכה...ואין טלפון וככה שוב אני חוזר אליהם ..ושוב אותו סיפור משאיר מספר והם לא חוזרים ..המוקד של השירות לקוחות נסגר בשבע א…
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעייה בנוגע ללאגים במשחק שאני משחק בו ב Online. דבר ראשון , אני מחובר ל תשתית - בזק , ספקית - Netvision חבילה של 5 מגה. הפינג שלי במשחק FIFA באונליין בשרתים שם עומד על 188-250 [לפעמים זה קופץ למימדים גבוהים מידי שאין לי מושג למה זה.. כמו 500 ו 700 ] . הקיצור , הכל טוב ויפה עם הפינגים אבל כאשר אני מתחיל את המשחק יש לאגים שאני לא מבין מאיפה הם באים. והכי מצחיק , אני מכיר עוד 2 שמשחקים באונליין שם שהם מחוברים לחבילה של 1.5MB בזק,בזק ועובד להם די טוב המשחקים נגד ילדים מחו"ל. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעייה כאן ?.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קראתי פה הרבה דיונים והמלצות כל אחד ממליץ על משהו אחר יש לי בבית 3 מחשבים ניידים ומחשב אחד נייח קראתי על הדגם 9980 ועל דגם 9970 ועל עוד דגמים נוספים ואני רוצה לדעת מה נותן את התמורה הכי טובה למחיר? על מה עדיף לי ללכת?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי על דרך להשתמש בקו הטלפון הביתי גם מחוץ לבית - התקנתי מודם 56K באחד המחשבים בבית, חיברתי אליו את קו הטלפון וחייגתי ללא כל בעיה מהמחשב עצמו דרך החייגן של מיקרוסופט, אך לצערי לא ניתן היה לעשות זאת ממחשב "מרוחק" שכן אינני מכיר תוכנה לשליטה מרחוק שתאפשר "להשתלט" על השמע והדיבור (דרך LOGMEIN הצלחתי לשמוע את המחשב השני אך באיכות ירודה ועם הרבה קיטועים). לחילופין - יש לי מתאם ETHERNET לקו טלפון רגיל של חברת THOMSON מדגם symbio t2007 שרכשתי בזמנו מאורנג' - חשבתי שאולי יש דרך "להחזיר" באמצעותו את קו הטלפון בחזרה לרשת בדרך כלשהי. אציין כי קו הטלפון בביתי מגיע ממודם של 012 - יכול להיות שגם באמצעותו ניתן לעשות משהו בעניין. אשמח לשמוע רעיונות ופתרונות.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שדרגתי את האינטרנט בבית והחלפתי את הראוטר ל netgear החדש של בזק , חבילה של 40 מגה. מאז שהחלפתי שמתי לב לחוסר יציבות במהירות בצורה ממש חמורה עד כדי תקיעות של ממש , אחרי כמה בדיקות מסתבר שהכבל של הטלפון הוא הבעייתי , עכשיו הנקודה של הטלפון רחוקה מהמחשב ובגלל זה הייתי משתמש בכבל באורך 5 מטר בחבילה הקודמת שהייתה לי (10 מגה) זה החזיק יפה בלי בעיה אבל עכשיו משום מה זה לא מחזיק. יש לי שתי אפשרויות: 1. לקנות כבל טלפון חדש באורך 5 מטר ולקוות שהבעיות היו כבל עייף ולא האורך שלו. 2. לקנות כבל רשת באורך 5 מטר ואת הראווטר לחבר עם כבל הטלפון הקצר (הסטנדרטי) ולהשאיר אותו ליד השקע של הטל' איזה אפשרות עדיפה ?
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אני גר צמוד לגדר של האוניברסיטה ואני קולט את היוזר שלי רק מהחלון ודיי חלש.. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להגביר את האות על מנת שאני יכול לגלוש מתוך הבית בקצב ההורדה של האוניברסיטה? המידע החשוב לי הוא האם אפשר להגביר את האות בלי אפשרות להתחבר למקור לאוניברסיטה ! תודה מרא אני מחפש תשובה כבר חודש ולא מוצא
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מדובר במודם משולב ראוטר כשאליו מחובר סויצ'ט כשבסופו של דבר מחובר למערכת עוד ראוטר אלחוטי... תהיתי האם יש הבדלים בין זוג השיטות להתקשורת ? ומה עדיף ? האם משנה בכלל ?
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חג שמח אני עייפתי מספקי אינטרנט , אני משתמש הרבה באינטרנט ולצערי הספקים שהכרתי פוגעים בדרכים רבות בחווית הגלישה רק לא לתת מהירות גלישה שהובטחה גם בשרתים בארץ גישה עלובה גם בחו"ל גישה עלובה אני ישמח לקרוא על ספקים טובים ולמה הם לדעתכם טובים שימושים : תחנות טלוויזיה בחו"ל שמשדרות ערוצים SD +HD שרת להורדת קבצים ישירים בתשלום
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום שאלתי את השאלה בתגובה קודמת, אבל אני מפרסם אותה כהודעה חדשה, מקווה שלא עובר על חוקי הפורום... ניסית לפעול לפי מדריך לשרשור נתבים http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm שאלה לגבי הגדרת כתובת ה IP לפי אותו מדריך : אני אמור להגדיר את הכתובת ב LAN של הנתב האלחוטיו שלא משמש כמודם ? אם כן, מה הכוונה להישאר באותו סגמנט ? הכתובת של האסוס (הקווי) היא 10.0.0.138 ושל ה אדימקס 192.168.2.1 ניסיתי להגדיר כתובת 10.0.0.130 ולאחר הגדרה זו כבר לא הצלחתי להתחבר ל אדימקס. אם מישהו יודע, תודה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר d link 2650 U לצורך הענין אני רוצה שתהיה לי אופציה לעבוד על המחשב שלי בremote desktop מכל מחשב אחר גם שלא ברשת שלי למשל אם אני יושב על מחשב של חבר אני יוכל להגיע למחשב שלי דרך IP או VPN ולעבוד עליו מרחוק. תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני מנסה לפתוח פורטים ולא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי, אפילו פתחתי פה טופיק אבל לא הצליחו לעזור לי הראוטר הוא WGR614 V7 של Net Gear אני מנסה לפתוח פורטים דרך הראוטר אבל זה לא עובד וניסיתי לסגור את הפיירוול לתת גישה דרך הפיירוול והכל, פשוט לא מצליח לפתוח את הפורט
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שאלות בנושא חיבור דרך ספקיות האינטרנט: 1. הבנתי מנציגי שירות של בזק בינלאומי שכבר בימים הקרובים יופעל השירות של הכבל התת ימי ויהיה שיפור באיכות ובמהירות (אמרו שאני אגלוש במהירות המקסימלית שלי כל הזמן ולא רק כשאין עומס גלישה) , האם מבחינת לתשתית ולסוג החיבור שלי דרך בזק יש משמעות? אני לא עשיתי שינוי משמעותי וחיבור במחיוחד ל-NGN אלא המשכתי אותו דבר במהירות 2.5M דרך בזק ובזק בינלאומי. האם אני אוכל להנות מהשירות של הכבל התת ימי בכל מקרה או שזה דורש להתחבר בצורה אחרת וכו'? 2. במסגרת מלחמות מחירים בין החברות 012 הציעו לי לנסות חודשיים חינם ולאחר מכן בתשלום (ללא התחייבות) כי הם טוענים שהם טובים יותר וכו' ואמרו שאני אראה שהגלישה דרכם יותר טובה. השאלה שלי היא האם אני …
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב יש לי נתב של בזק נתגיר 2200 אני מנסה להגדיל את הטווח שלו ע"י שימוש בראוטר (כ AP) נוסף שיתחברו ב WDS כבר הצלחתי לעשות את זה וזה עובד אבל הבעיה שבנתגיר הוא מחייב אותי לעבוד עם הצפנה נמוכה ולא עם AES כך שלמעשה הוא מוריד אותי לעבודה בתקן G ולא ב N האם יש אפשרות לעקוף את זה? או שאפשר לחבר את שניהם בדרך אחרת ולא ב WDS? ללא חיבור בכבל רשת תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, לאחרונה חיווטתי את כל הבית עם כבלי רשת וקרתה לי איזו תופעה מוזרה... יכול להיות שזה הגיוני, אבל אני לא מבין למה ואשמח להסבר ! הכבל הלבן עובר דרך הקיר ומחובר ישירות לראוטר, אני לחצתי 8 חוטים רק בצד אחד - הקונקטור שרואים בתמונה. הקונקטור שמחובר לראוטר לא נגעתי. עכשיו כאשר אני מחבר את הכבל הלבן ישירות למחשב אני רואה שאני מקבל מהירות של 100 מגה. לעומת זאת, אם אני מחבר את המתאם שרואים בתמונה עם הכבל הצהוב אני מקבל מהירות של 1 ג'יגה. האם הדבר הגיוני? ואם כן, איך זה קורה ולמה אני לא מקבל את ה1 ג'יגה כבר ישירות מהכבל הלבן? תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתנצל אם שאלו את השאלה הזאת לפני, ניסיתי לחפש בנפוצות ובפוסטים קודמים ולא מצאתי משהו מדויק. יש לי ראוטר\מודם של DLINK ואני מעוניין להפוך אותו לראוטר בלבד - לחבר אותו בכבל רשת לHOTBOX המוגדר כבר כמודם בלבד ולהשתמש ביציאות הרשת החוטיות וברשת האלחוטית כדי לקבל את האינטרנט מהמחשבים בבית. בדקתי בכמה מקומות ופשוט לא מצאתי איך לנסח את השאלה הזאת במשפט ברור שיניב תוצאות - האם יש דרך לעשות בדיוק את מה שאני רוצה לעשות כאן? בתודה רבה, שמוליק.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי משתמש פרמיום באתר ראפידשאר,עכשיו לטענתם זה שאני מוריד על 0.5KB לשנייה זה בגלל הספקית שלי, בזק בינלאומי. בזק בינלאומי אומרים שזה בבדיקה וזה לא חסימה מצדם! יש אפשרות לדעת מאיזה צד הבעיה?
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום , אני גר בקיבוץ ויש לנו חיבור לאינטרנט שהוא משותף לכולם דרך LAN ולא דרך ADSL או כבלים. הספק הוא 012 ולא ידוע לי אם זה דרך כבלים או ADSL. אני מנסה לחבר מודם-ראוטר של בזק NETGEAR החדש , דרך אחד הכניסות של הLAN אל נקודת הLAN בקיר אך אין כלום. האם צריך לחבר עם כבל רשת מוצלב? והאם יש עוד הגדרות נוספות בנתב חוץ מביטול הNAT? תודה , יובל
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום... שאלה קטנה. יש לי ראוטר בחדר אחד. בחדר מרוחק יש לי dvr למצלמות. אין אפשרות לחיבור אלחוטי של ה DVR. האם אני יכל לחבר מגדיל טווח אלחוטי עם חיבור רשת , לחבר אותו באופן אלחוטי לראוטר ובאופן קווי ל DVR ? האם הוא יוכל לקבל IP דרך הראוטר והמגדיל טווח? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה הסדר גודל הכללי של הפגיעה הרוחב הפס בהעברת המידע דרך רשת החשמל. אני יודע שזה משתנה, אבל אני שואל לגבי קנה מידה כללי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את האינטרנט שלי מ- מגה וחצי ל- 12 מגה. אחרי כמה ימים של עצבים עם מהירות הורדה נמוכה, גיליתי שהפתרון היחיד שלי זה חייגן אצל בזק בינלאומי עם גיימר. הבעיה היא - הראוטר הנוכחי שלי (Level one WBR-3408) עובד גרוע עם חייגן. ז"א, נותן לי כ- 6 מגה הורדה במקום 12. כרגע אני מחובר עם חייגן למחשב ומידי פעם מחליף לראוטר כשאני צריך. מה שמעצבן אותי משום שצריך להתעסק עם הכבלים ואז לחכות לאינטרנט, כל פעם מחדש. הפתרונות שאני מצאתי הם: 1) להישאר עם המצב הנוכחי. חוסך ככה 200-350 ש"ח אבל זה מציק. 2) למצוא דרך לגרום לראוטר שלי לעבוד טוב על חייגן. אני חיפשתי ולא מצאתי פתרון. (גירסת החומרה שלי היא 1.0 ויש לי את העדכון האחרון, גרסה 12). 3) לקנות ראוטר ש100% עובד תמיד בלי התנתקויות …
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אם מתקינים Eset SmartSecurity, מקבלים בעצם גם Antivirus, וגם Firewall. האנטיוירוס עובד נפלא, הפיירוול עושה בעיה מסוימת, כשמשתמשים ב-IE8. הבעיה היא כזו: לפעמים אם גולשים לאתר שיש בו הרבה גרפיקה(כלומר הרבה תמנוות נטענות), אז הפיירוול חושב שזו "התקפה", ואז הוא חוסם כל תקשורת אל האתר הזה, למשך 5 דקות. ואז בעצם אי אפשר לגלוש באתר הנחסם, עד אשר עוברים 5 דקות. (כל נסיון ללכת ל-URL בתוך הדומיין של האתר שנחסם, יגרור תגובה מהאקספלורר כאילו אין חיבור לאתר הזה - ניתוק מוחלט) יש לציין שעם IE7 ל-ESET אין את הבעיה הזו, והיא התחילה רק כאשר עברתי ל-IE8. IE8 ו-Eset SmartSecurity 4 לא עובדים יפה אני מניח שזה קשור לעובדה הקטנה, שעד IE7(כולל), IE פותחת רק שני תקשורות בו זמני…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי נתב מדגם BR-6424n V2 של Edimax. מההתחלה הפניית הפורטים לא עבדה כמו שצריך.(אני יודע איך פותחים פורטים כבר שנים.ההגדרות שלי נכונות,ופשוט מקבלים Low ID באימיול) הפעלתי את אופציית ה-UPNP של הנתב,והופ,ה-eMule ב-High ID. אחרי שבוע השותף שלי לדירה מעדכן את גירסת האימיול שלו,וכל הרשת מקבלת Low ID באימיול. ניסיתי כל אופציה אפשרית(Virtual Server,Special Apllications),ואפילו להכניס את המחשב ל-DMZ(מה שגרם לאי גלישה מוחלטת באותו מחשב),ועדיין-Low ID. אישית,אני שונא את אימיול,ומעדיף את uTorrent וההורדות הישירות. מה שמעצבן הוא,שגם ב-utorrent צריך לפתוח פורט TCP,והוא עובד רק כאשר ה-UPNP עובד,ולא כאשר אני מגדיר אותו ידנית ב-Port Forwarding. מבדיקה באתר speedguide.net,כל ה…
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-