רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מעניין אותי מה ממוצע ההורדות למשתמש הלא פשוט. אני חושב שאני נמנה בין ה 20-60 ג'יגה אבל עקב LCD FHD חדשה זה הולך להשתנות מאוד בקרוב.
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חג שמח אני עייפתי מספקי אינטרנט , אני משתמש הרבה באינטרנט ולצערי הספקים שהכרתי פוגעים בדרכים רבות בחווית הגלישה רק לא לתת מהירות גלישה שהובטחה גם בשרתים בארץ גישה עלובה גם בחו"ל גישה עלובה אני ישמח לקרוא על ספקים טובים ולמה הם לדעתכם טובים שימושים : תחנות טלוויזיה בחו"ל שמשדרות ערוצים SD +HD שרת להורדת קבצים ישירים בתשלום
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שדרגתי את האינטרנט בבית והחלפתי את הראוטר ל netgear החדש של בזק , חבילה של 40 מגה. מאז שהחלפתי שמתי לב לחוסר יציבות במהירות בצורה ממש חמורה עד כדי תקיעות של ממש , אחרי כמה בדיקות מסתבר שהכבל של הטלפון הוא הבעייתי , עכשיו הנקודה של הטלפון רחוקה מהמחשב ובגלל זה הייתי משתמש בכבל באורך 5 מטר בחבילה הקודמת שהייתה לי (10 מגה) זה החזיק יפה בלי בעיה אבל עכשיו משום מה זה לא מחזיק. יש לי שתי אפשרויות: 1. לקנות כבל טלפון חדש באורך 5 מטר ולקוות שהבעיות היו כבל עייף ולא האורך שלו. 2. לקנות כבל רשת באורך 5 מטר ואת הראווטר לחבר עם כבל הטלפון הקצר (הסטנדרטי) ולהשאיר אותו ליד השקע של הטל' איזה אפשרות עדיפה ?
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ראוטר של אדימקס br6204wg, שנמצא בחדר הרחוק 15 מטר מהמחשב הנייד שלי (DELL INSPIRION וה IPHONE) הקירות הם בטון ומשום מה הסיגנל של ה WIFI מאוד נמוך או שהוא גבוהה ואז מתנתק אחרי כמה זמן... האם הייתם ממליצים לקנות ראוטר אחר? אני על תשתית הוט... אשמח לקבל דגמים והמלצות
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהדבר אפשרי, אך לא הצלחתי לבד. ראיתי מדריכים מפורטים עם DD-WRT אבל אל אף אחד מהראוטרים שלי לא תומך בזה. ראיתי שיש גם אפשרות עם WDS, שני הנתבים תומכים בזה. הנתב הראשי שמחובר למודם הוא 3COM OFFICECONNECT 3CRWER100-75 הנתב שאני רוצה להפוך ל"כרטיס" אלחוטי הוא MSI RG54G2 ב MSI באפשרות של WDS הוספתי את ה MAC של 3COM אבל ב 3COM ב WDS אין יותר מדי אופציות רק מופעל\מכובה. וה MSI לא מופיע ברשימה של WIRELESS CLIENTS. ניסיתי גם להגדיר ב MSI את אותו שם רשת וסיסמא אלחוטית כמו ב 3COM אבל הוא השתלט על האות והמחשב האלחוטי שלי התחבר לMSI, כמובן ללא אינטרנט עובד. מישהו ניסה פעם או יודע מה אני לא עושה נכון. או שפשוט אף אחד מהנתבים האלה לא תומך באפשרות כזו.
-
אני לאמ סתום אני מבין מזה אומר אבל עדיין הכבל מחובר בשני המחשבים הכל מחובר יופי יופי הכרטיס מוגדר מצויין הכל בסדר, למה זה עדיין רושם לי שהכבל לא מחובר, הוא כבר חובר בעבר והכל פעל חלק אחרי ניתוק לצורך העברת שולחן מחשב והכנסתו בשנית אינו פועל, מה אני עושה?? Edit: הסתדר... הכבל מחובר הנורית של הכרטיס רשת פועלת הכל פיקס הקטע שעכשיו פשוט האינטרנט עצמו פועל רק במחשב המארח [אצלי] ובמחשב של אחותי כלום. מה זה יכול להיות דאמט ?!
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי נתב TP Link מדגם VR2800. חיברתי את הנתב למודם סיבים של סלקום והגדרתי שם משתמש וסיסמא תחת פרוטוקול PPOE. מתחבר ועובד. אבל... המהירות נמוכה בהרבה ממה שאני משיג דרך הנתב של סלקום - בדקתי בחיבור Lan ישיר - דרך הנתב של סלקום - מקבל כמעט 900, דרך ה TP Link קצת פחות מ 300. האם יש משהו שאני מפספס, איזו הגדרה מתקדמת? אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום שאלתי את השאלה בתגובה קודמת, אבל אני מפרסם אותה כהודעה חדשה, מקווה שלא עובר על חוקי הפורום... ניסית לפעול לפי מדריך לשרשור נתבים http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm שאלה לגבי הגדרת כתובת ה IP לפי אותו מדריך : אני אמור להגדיר את הכתובת ב LAN של הנתב האלחוטיו שלא משמש כמודם ? אם כן, מה הכוונה להישאר באותו סגמנט ? הכתובת של האסוס (הקווי) היא 10.0.0.138 ושל ה אדימקס 192.168.2.1 ניסיתי להגדיר כתובת 10.0.0.130 ולאחר הגדרה זו כבר לא הצלחתי להתחבר ל אדימקס. אם מישהו יודע, תודה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
דרייברים ? AZTECH DSL 600E יש?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חברת TP-LINK שחררה קושחה חדשה לנתב TL-WR1043ND. גרסת הקושחה היא 3.13.4 וה-BUILD הוא Build 110429. ניתן להוריד אותה מאתר החברה כאן -- http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND. בקושחה יש שיפורים רבים לעומת הקושחה הקודמת ובינהם תמיכה מלאה ב-FTP ובשרת מדיה בכונן המחובר ל-USB, שיפור במהירות הקריאה/כתיבה לכונן ה-USB, גישה לנתב דרך השם tplinklogin.net, הגדרת יום התחלה ויום סיום שעון קיץ ועוד. רשימה מלאה של תוספות ושיפורים: 1. Support FTP Server function on USB port 2. Support Media Server function 3. Optimize network USB storage function 4. Virtual server support different internal/external port 5. Optimize the access control feature 6. Router can be a…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי יש לי אינטרנט בזק ADSL 2.5MB ורציתי לדעת באיזה הגדרות לשים את הUTORRENT להורדה הכי מהירה שיש אם מישהו יודע בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היו פה כבר כמה נושאים שדיברו על הספק, אבל לא הרבה הזכירו את התשתית. בקרוב נגמרת לי ההתחייבות ורציתי לדעת איזה מחיר אני יכול להשיג. אז קודם כל בזק או כבלים? כמה אתם משלמים בחודש ? אתם בהתחייבות ? הצלחתם להשיג מחיר נמוך ? קדימה חבר'ה, ספרו. אני: מנוי בבזק על 2.5\250. משלם 80 ש"ח בחודש. בהתחייבות למשך שנה.
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שהתחלתי להשתמש ב-hotbox, יש לי בעיה שתוכנות מהסוג הנ"ל לא מצליחות להתחבר. מדובר לצורך העניין באימיול, יוטורנט ו-filezilla. אני במערכת XP ומשתמש בחומת האש של המערכת ובנוסף ב-comodo firewall. לגבי יוטורנט, ניסיתי לפתוח את הפורט דרך "forwarding" בתפריט של ה-hotbox אך זה כלל לא פתר את הבעיה. מבדיקה שעשיתי דרך היוטורנט (ב-setup guide) אני תמיד מקבל למטה את ה-V הצהוב עם הכוכבית והכיתוב שהפורט אינו פתוח. דומה מאוד לזה: http://imageshack.us/photo/my-images/194/helpog.jpg/ סימנתי גם enabled ב-"upnp" בתפריט של הוט וזה עדיין קורה. הגדרתי את ה-comodo ע"פ ההוראות שלהם באתר להגדרה מול יוטורנט ועדיין מופיע אותו V צהוב בתוכנה. ניסיתי אפילו לסגור את שני הפיירוולים ולבדוק (…
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חברה סלקום יצאו עם מבצע לקחתי אותו אבל יש לי יומיים לחשוב על זה אם אני לא רוצה אז אפשרי להחזיר מודם AIRCARD 880E מחבר אותו ללפטופ היפה שלי LG E500 עם ויסטה גלישה סבבה בתל אביב מה שמעניין אותי זה אפלוד ודאונלוד אני עושה בדיקות הורדה מוריד על 150-200 קילו העלאה מתחילה ב30 קילו ויכולה להגיע ל190!!!!!!!!מטורף ביוטורנט אפלואד על 90 דאונלוד על 70.....לא מוזר?? אממה.........היתי בחולון בבית הוריי שם הגלישה הייתה איטית ודאונלוד על 20 סלקום טוענים שזה איזור כיסוי שונה וככה הם מתנערים מאחריות אוקיי אז מה חולון זה מדבר הנגב?תל אביב מועדפת על כולם???אפלייה ......גזענות!!! חשוב לציין שזה עולה 130 שקל לחודש כולל מודם ומעמ וגלישה חופשית ללא הגבלה שווה??????????????????? למישהו יש ניסיון…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! אז ככה יש לי את המחשב הנייד הזה fujitsu siemens ms2239 ואחרי פרמוט הוא פשוט לא מזהה את הרשת האלחוטית אני משתמש ב WIN 7 ולמטה יש X על החיבור לרשת והוא לא מוצא רשתות כמובן שגם הנורית של הווירלס באדום ולא בירוק ובנוסף כשאני בודק IP רשום לי רק אפסים כאילו למחשב אין כתובת IP מישהו יודע מה הבעיה? דרך אגב אני חושב שזה בעיה של דרייברים אבל חיפשתי דרייברים ולא מצאתי מקור שבאמת ניתן להוריד ממנו כולל אתר החברה אם מישהו יכול לעזור לי למצוא לו דרייבר מתאים או שיש לכם פתרון אחר אני מאוד ישמח לעזרה! תודה מראש איתמר.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אני בתשתית של hot , ה- hotbox מוגדר כמודם והוא מחובר לנתב של linksys. כרגע אני משלם לשתי ספקי אינטרנט, הוטנט ובזק בינלאומי. אני גולש דרך הוטנט, אבל כשאני רוצה לעבור לבב"ל כדי לבדוק אותם, ומכניס יוזר וסיסמה בנתב זה לא מתחבר אליהם . להוטנט זה מתחבר בלי יוזר וסיסמה... אני פשוט רוצה לנסות את הספקיות לפני שאני נשאר עם אחת מהן למה לבב"ל זה לא מתחבר ? אני חייב להתנתק מהוטנט כדי שאוכל להתחבר לבב"ל?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר d link 2650 U לצורך הענין אני רוצה שתהיה לי אופציה לעבוד על המחשב שלי בremote desktop מכל מחשב אחר גם שלא ברשת שלי למשל אם אני יושב על מחשב של חבר אני יוכל להגיע למחשב שלי דרך IP או VPN ולעבוד עליו מרחוק. תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום... שאלה קטנה. יש לי ראוטר בחדר אחד. בחדר מרוחק יש לי dvr למצלמות. אין אפשרות לחיבור אלחוטי של ה DVR. האם אני יכל לחבר מגדיל טווח אלחוטי עם חיבור רשת , לחבר אותו באופן אלחוטי לראוטר ובאופן קווי ל DVR ? האם הוא יוכל לקבל IP דרך הראוטר והמגדיל טווח? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אם מתקינים Eset SmartSecurity, מקבלים בעצם גם Antivirus, וגם Firewall. האנטיוירוס עובד נפלא, הפיירוול עושה בעיה מסוימת, כשמשתמשים ב-IE8. הבעיה היא כזו: לפעמים אם גולשים לאתר שיש בו הרבה גרפיקה(כלומר הרבה תמנוות נטענות), אז הפיירוול חושב שזו "התקפה", ואז הוא חוסם כל תקשורת אל האתר הזה, למשך 5 דקות. ואז בעצם אי אפשר לגלוש באתר הנחסם, עד אשר עוברים 5 דקות. (כל נסיון ללכת ל-URL בתוך הדומיין של האתר שנחסם, יגרור תגובה מהאקספלורר כאילו אין חיבור לאתר הזה - ניתוק מוחלט) יש לציין שעם IE7 ל-ESET אין את הבעיה הזו, והיא התחילה רק כאשר עברתי ל-IE8. IE8 ו-Eset SmartSecurity 4 לא עובדים יפה אני מניח שזה קשור לעובדה הקטנה, שעד IE7(כולל), IE פותחת רק שני תקשורות בו זמני…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה שאני ניכנס לגוגל עצמו הוא יופיע לי כומו שצריך כאילו רגיל נכנסתי לגימייל ואז זה השתנה לי התנתקתי ועדיין זה מופיע לי שאני ניכנס למנוע החיפוש של גוגל מופיעה לה רשימה כזאת למטה והלמעלה גם השתנה איך אני מחזיר את זה למצב הקודם שלא יהיו תאופציות האלה למה זה מציק ואני לא יודע איך להוריד את זה. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי באינטרנט הכל כבר, הגעתי לדרייברים חלופיים שנקראים Atheros והתקנתי את הגירסה של Windows 7 64-bit כמו שיש לי והכרטיס נראה מותקן והכל בסדר אבל הוא לא מזהה אף רשת. אם אני מתקין את ה-Atheros של Win XP אז זה כן מזהה רשתות אבל עובד לאט ויש ניתוקים. אם אני עושה את הדיאגנוסטיקה של windows אז זה מזהה בעיה בדרייברים אבל ב-Device Manager הכל תקין.. מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר? זה כרטיס מאוד נפוץ ולא ברור לי למה הדרייברים המקוריים של TP-Link גם כן מותקנים כאוי אבל שוב, לא נמצאות רשתות באוויר גם איתם.. אני אובד עיצות, בבקשה תעזרו אם מישהו יודע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום , אני גר בקיבוץ ויש לנו חיבור לאינטרנט שהוא משותף לכולם דרך LAN ולא דרך ADSL או כבלים. הספק הוא 012 ולא ידוע לי אם זה דרך כבלים או ADSL. אני מנסה לחבר מודם-ראוטר של בזק NETGEAR החדש , דרך אחד הכניסות של הLAN אל נקודת הLAN בקיר אך אין כלום. האם צריך לחבר עם כבל רשת מוצלב? והאם יש עוד הגדרות נוספות בנתב חוץ מביטול הNAT? תודה , יובל
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני מנסה לפתוח פורטים ולא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי, אפילו פתחתי פה טופיק אבל לא הצליחו לעזור לי הראוטר הוא WGR614 V7 של Net Gear אני מנסה לפתוח פורטים דרך הראוטר אבל זה לא עובד וניסיתי לסגור את הפיירוול לתת גישה דרך הפיירוול והכל, פשוט לא מצליח לפתוח את הפורט
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב יש לי את הנתב 2760U כיצד אני משנה את שם משתמש והסיסמא במסך הכניסה תודה
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה חברת הסיבים מגיע לבית מתקינה קופסא שלהם נכון ? ומשם זה מתחבר ל D-Link Gigabit Media Converter DMC-G01LC ומהממיר רשת זה מתחבר לראוטר למשל Cudy WR1300-IL ב WAN ? הראוטר Cudy WR1300-IL מתאים לסיבים ? לא מעניין אותי ה WIFI אני מעוניין רק בחיבור קווי
-
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
- 3 followers
-