רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כמה בעיות! לפני שבוע בערך התקינו לי רשת של אינטרנט בין שתי מחשבים (של בזק בינלאומי), לא אלחוטית! מכיוון שזאת פעם ראשונה, אינני מבין כלום בנושא זה, הייתי רוצה שמישהו ידבר איתי בטלפון ויסביר לי דבר דבר! אבל אם לא, אז בכל מקרה... 1. באימיול יש לי low id, ולפי מיטב הבנתי זה בגלל הרשת! מה אני יכול לעשות? 2. איך אני יכול לנתב את המשאבים של המודם (adsl), לכל מחשב? המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קודם היה לי מחשב שמחובר לאינטרנט מהיר ADSL. עכשיו קניתי מחשב נייד שיש לו WIFI ורציתי לשתף בין המחשבים את חיבור האינטרנט, הקבצים והמדפסת בצורה אלחוטית אז קניתי נתב של 3COM דגם WL-537. בהתחלה בגלל שלמחשב הרגיל יש שני כרטיסי רשת מובנים ואחד מהם בשימוש על ידי המודם רציתי לחבר את הנתב לשני ואת המחשב הנייד בצורה אלחוטית לנתב. זה לא עבד. אמרו לי לחבר את המודם ישירות לנתב ומהנתב בכבל רשת למחשב הרגיל וב WIFI לנייד. עכשיו האינטרנט עובד בשניהם אבל מקרטע. האי מיול מקבל LOW ID והאינטרנט עצמו איטי. בנוסף אין לי מושג איך לשתף קצבים או מדפסת. אגב במחשב הרגיל יש ווינדוס XP ובנייד VISTA. בבקשה עזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום אני מחובר בראוטר 3com ב012 אני רציתי לבדוק את הראוטר ולכן השתמשתי רק במודם בשביל לגלוש שמתי לב שהמהירות גלישה הרבה יותר גבוהה ואין תקיעות יכול להיות שזה הגדרות בראוטר? איך אני יכול לבדוק שהראוטר תקין?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותו כלומר איך אני פותח פורטים וכל השטויות האלה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות נתב חדש בשביל הרשת שלי ומתלבט איזו תצורה כדאי ליישם. הדרישות שלי הם כאלו: חייבת להיות לי אפשרות לחבר לפחות 5-6 פורטים קוויים. תמיכה בחיבור אלחוטי. אם אפשר שבנתב יהיה משולב מודם ADSL זה יהיה נחמד - לא חובה אבל עדיף. כניסת USB לחיבור כונן קשיח (במקום חיבור שלו דרך פורט תקשורת) - לא חובה אבל עדיף. ניסיתי למצוא לבד מכשיר בודד שמכיל את כל הדרישות הללו אבל לא מצאתי משהו מתאים. הרעיון כרגע הוא לקנות נתב-מודם עם כניסת USB + מתג סוויץ עם 8 כניסות (במקום מכשיר בודד). יש לי נסיון עם נתב לינקסיס שבעיקרון אני מרוצה ממנו (עד שלאחרונה לאחר 9 שנים הוא התחיל לגסוס). בנוסף, יש לי נתב-מודם של אדימקס אבל המודם שלו די גרוע (בעיות סינכרון עם הקו וקשוחה שלא מאפשרת …
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן, כן, אני קצת מתרגש. סוףסוף אינטרנט מהיר לידע כללי: הלכתי על החבילה של ה 750KBITS, הספק כבלים הוא ערוצי זהב והספק אינטרנט הוא אינטרנט זהב. ולכל אחד מהם אני משלם 99 שקל לחודש ל 6 חודשים הראשונים, את המודם קיבלתי חינם. יוצא לי בכלל לא יקר. אקיצר כמה שאלות: 1) בקשר למודמים, אני בספק אם ישאלו אותי אבל אולי אוכל לשכנע את הטכנאי לתת לי אחד מסוים.. מה הכי טוב? יש גם מודמים פנימיים? או חיצוניים USB? 2) כרגע אני משתף את האינטרנט דרך HUB ו ICS, תיהיה בעיה לעשות את זה עם הכבלים? 3) הממ נראה לי היו לי עוד כמה שאלות אבל שכחתי . אני אשמח אם תגידו לי עוד כמה דברים שאני אדאג שיהיו בסדר מחר.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בחדר שני מחשבים אחד חדש שמחובר לאינטרנט ברשת אלחוטית, ועוד אחד שגם הוא מחובר לפעמים (אני מעביר פשוט את הLAN USB.) אני רוצה להעביר את כל מה שבמחשב הישן למחשב החדש ולפרמט את הישן. אז אני רוצה לעשות שיתוף קבצים, לא גם שיתוף אינטרנט. המדריך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יעזור לי? את המדגריך הזה אני צריך לאחר שאני אפרמט את המחשב הישן כרגע אני מעוניין רק בשיתוף קבצים. תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצטער אם אני פותח ת'רד על משהו שכבר שאלו, לא מצאתי נושאים ישנים על זה. יש לי אינטרנט של בזק+ בזק בנלאומי, שילשום שידרגתי לחבילה של 4 מגה, היה לי 2.5 מאז השידרוג המהירויות UP שאני מקבל בביטורנט נעות בסביבות 20, לפעמים זה עולה קצת ל-30 ולפעמים יורד גם הרבה מתחת ל-20. בזמנים נדירים אני מצליח לנצל את מלוא רוחב הפס. עד לפני השידרוג, תמיד הייתי מעלה במהירות מקסימלית של בערך 34 ק"ב לשניה. מה אפשר לעשות? נראה לי שמצב הזה כבר עדיף לחזור לחבילה הקודמת, אבל אני מפחד שגם שם יעשו לי תיעדוף עכשיו. וחוץ מזה שזה בכלל באלגן עכשיו לחזור לחבילה הקודמת כי עשו לי התיחיבות חדשה.. בבקשה עזרה, אני ממש מיואש..
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע Port forwarding במודם\ראוטר של בזק. בשורת הכנסת הפורטים מופיעה עמודה של "Remote Ip Address", שאין אפשרות להשאיר ריקה, ואני לא יודע מה להכניס לשם. ניסיתי את הכתובת שלי, של הראוטר, הכתובת שאני מקבל מבזק וכל מספר שחשבתי שאולי קשור, והוא לא מקבל כלום, ולא נותן לי לפתוח את הפורטים. מישהו פה נתקל בדבר כזה או יודע איך מתמודדים עם זה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום אנשים בימים הקרובים אני הולך להיכנס ליחידת דיור במקביל אני קונה מחשב חדש, עכשיו בעלי היחידה אמרו שיש אינטרנט ביחידת דיור, הם כמוני לא מבינים כל כך בתחום. אני יודע שהתשתית שלהם זה הוט אבל לא יודע נכון לעכשיו איזה ספקית יש להם, לא חושב שיהיה אפשרי להתחבר לאינטרנט דרך Wifi כי היחידת דיור ממוקמת קצת רחוק מהדירה שלהם. ביחידה יש בקיר את שני השקעים: אחד TV והשני RADIO . איך אני יכול לחבר את המחשב הנייח לאינטרנט דרך שקע ה Radio ?? סתם מנחש אבל לפי מה שנראה לי אני צריך לחבר את המודם בעזרת הכבל הלבן קואקסיאלי לשקע ה radio ובעזרת כבל רשת לחבר את המודם למחשב. ואז כנראה לשחק עם הגדרות שאין לי מושג איזה. האם זה נכון ? במידה וכן: איזה מודם מומלץ לקנות, אחרי החיבור של המוד…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה שדרגתי את המהירות ל 100 מגה (לפני כן 40 -ספק בזק בי"נל) בגלל שנאמר לי שאכן יש אפשרות/תשתית לכך. אחרי שחוברתי עשיתי בדיקת מהירות והתברר שאני מגיע ל 25 מגה באלחוטי ו 45 מגה בחיבור קווי. אחרי כמה וכמה שיחות .תואם לי הגעת טכנאי למחר כדי לבדוק את הנושא. מה שרציתי להתייעץ/לבדוק אתכם לפני הגעת הטכנאי מחר הוא ככה. 1. הנציג מהתמיכה אמר שהוא רואה שיש תשתית של 100 מגה באזור אבל לא רואה אפשרות בקו שלי . האם זה מעיד שמשהו אצלי לא בסדר או שבאזור זה משהו כללי מידי . 2. עוד נאמר שאני מרוחק כקילומטר מארון הסעף ,אני גר ברחוב דיי מרכזי ויש ארונות אפורים כל שני מטר איך אפשר לבדוק מה המרחק לארון הסעף ,האם אפשר לזהות אחד כזה באופן עצמאי ? (אני מבין שיש גם ארונות של חברת חשמל עם כיתוב…
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקנות ROUTER אמין ורציני עבור רשת עבור - שלושה מחשבים מחוברים חותי (יש לי כבר רשת עם HUB וחוטים בבית) - שני מחשבים מחוברים אלחותי יש לי מודם ADSL SAMSUNG כחול ואני מחובר לבזק בינלאומי וזה בית דו קומתי אבל המרחקים מאוד קצרים. ראיתי יותר מידי סוגים וקשה לי להחליט. כולם רוצים למקור לי EDIMAX אבל ב-ZAP יש כמה ביקורות לא טובות בנוסף אני לא משוכנע אם כדאי לרכוש ROUTER עם מודם כי מישהו אמר לי שהמודם שלי ישן כבר. איזה אתם ממליצים ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר אלחוטי Edimax BR-6204Wg וכרטיס אלחוטי של אדימקס גם כן בתוך המחשב הנייח שלי. אני משתמש בדרייבר ובתוכנה שמגיעה עם הכרטיס האלחוטי (Ralink, כמובן הגרסא הכי מעודכנת) ומשום מה למרות שהתוכנה מראה קליטה מעולה, בסביבות 81 אחוז, אני עדיין בקושי מצליח לגלוש. לאתרים לוקח המון זמן לעלות ושללתי כבר את האופציה שמדובר רק באינטרנט כי גם הרשת עצמה (העתקה של קובץ קטן למשל) לוקחת המון המון זמן. עכשיו זה כבר כמעט לא קורה לי, אבל גם היו מקרים שפתאום למשך כמה שניות הרשת פועלת במהירות רגילה ואתר עולה תוך שנייה אבל זה מייד מפסיק (בלי שיש שינוי בקליטה או משהו כזה) ואני ממש אובד עצות. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה Ultimate ולמרות שאין לי שום אנטיוירוס ו\או פיירוול…
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ראוטר של Edimax adsl router ניסיתי..Admin/Admin או 1234...וא ניכנס....לא שינתי את הסיסמא אף פעם...אולי מישהאוא מכיר את זה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הראוטר של TP-LINK TL-WR1043ND, התקנתי גירסת DD_WRT - v24SP2- (03/25/13) std SVN 21061. אני מנסה לחבר מדפסת בחיבור ה USB של הראוטר אבל כלום לא קורה. קראתי שאני צריך לחפש הגדרת JFFS אבל אני לא מוצא את ההגדרה בGUI. אשמח לעזרה, אם מישהו מכיר את הנושא. תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם בכבלים בחיבור USB רציתי לדעת אם ניתן לחבר אותו לרשת כי ניסיתי וזה עבד פעם אחת ומאז אין אינרטרנט במחשב השני
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם הראוטרים שמקבלים היום מבזק לVDSL תומכים בAP? כרגע אני משתמש ב2 ראוטרים מבזק (siemens sl2-141). במידה ואשדרג לVDSL הראוטר שאחבר יוכל להשתמש באחד הסימנסים כAP? או שאוכל להשתמש בציוד החדש רק כמודם ולחבר אותו לסימנס שישמש כראוטר וחיבור לAP? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לפתוח פורטים בראוטר אבל אני לא יודע מה שם המשתמש שלי. הראוטר הוא OVISLINK AIRLIVE WT-2000R בחוברת של הראוטר רשום שהיוזר הוא admin והסיסמא airlive ניסיתי ולא עבד. יכול להיות שהטכנאי שהיה אצלי והגדיר את הראוטר שינה את הסיסמא... איך אני יכול לגלות אותה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואם ההודעה לא בפורום המתאים עמכם הסליחה. יש לי שני חדרים צמודים בבית, בכל אחד מהם עמדת מחשב הכוללת מחשב,מסך,מקלדת ועכבר לצורך העניין. ברצוני להגיע למצב בו אוכל לעבוד על כל אחד מן המחשבים בכל אחת מן העמדות, כלומר, אם אני נמצא בחדר מס' 1 אני אוכל לעבוד עם המקלדת+עכבר+מסך שבחדר על המחשב שבחדר מס' 2, ולהיפך(גם מחדר מס' 2 על מחשב בחדר מס' 1). כמובן שאצטרך KVM לצורך העניין, אך העניין מסתבך עבורי כאשר מדובר על יותר מזוג אחד של מקלדת ועכבר. הסתבכתי קצת היות ואני לא כ"כ מתמצא בסוגי הKVM-ים שנמצאים בשוק כיום ויכולתם, וכאן אצטרך את עזרתכם בנושא - איזה KVM עליי לקנות שיעמוד בתנאים אלו וכיוצא בזה מהי הכבילה הדרושה בין כל המרכיבים? ניתן לציין ש: 1) החדרים כרגע בשלב ב…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי,אני מחפש ראוטר חדש לבית אחרי שאני משדרג את האינטרנט ל10 או 12 מגה. אני צריך שהוא לא יקרוס ואות שיספיק לכל הבית אם אני שם אותו בממד. אז בגלל שהדרישות שלי הם לא גדולות והבית די קטן ראיתי את הראוטר הזה והתלהבתי,מישו ממליץ? או שיש תגובות רעות? BR-6258n נ.ב. אני גולש עם L2TP
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, רכשתי נתב חדש TP-Link 1043ND V2 אני מתקשה להתחבר עם המחשב לאינטרנט בעזרת הנתב. הנתב מתחבר לספקית (טריפל סי) גם באמצעות Dynamic IP וגם עם L2TP (קבצים מצורפים) אבל המחשב לא גולש. עם הנתב הישן (גם של TP LINK) הכל עובד בסדר. ניסיתי לאתחל הכל כמה פעמים אך ללא הצלחה. מה אני מפספס? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני מחובר בהוט ל500/10, וכבר תקופה שהמהירות לא יציבה ולפעמים גם ניתוקים. החליפו לי ציוד כבר פעם אחת וגם היה טכנאי שאמר שהחליף מפצל (מחוץ לבית). גם אחרי ההחלפה החיבור מאוד לא יציב, אפשר לעשות בדיקת מהירות ולקבל בה 470-500 הורדה, ובדיקה נוספת (ממש ישר אחרי, לאותו שרת) לקבל פחות מ200. לפעמים יש ניתוקים וגם תקיעות בIPTV (סלקום). אני מסתכל בעמוד של הערוצים ולפי קריאה שעשיתי נראה שהעוצמות תקינות למעט הuncorrectables: הנתונים האלה נלקחו 25 דק' לאחר ריסטרט למודם. נראה גם שכל השגיאות קורות בערוצים בערוצים ספציפיים. יש מה לעשות עם זה? מה להגיד לתמיכה? אני מרגיש שהנציגים מנחשים וצריכים קצת הכוונה. …
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אחרי קריאה מרובה בפורום בימים האחרונים על זחילה של האינטרנט בבזק בין לאומי (כנ"ל אצלי ב- 12 מגה, תשתית הוט) ושחרור של חבילות גלישה חדשות בהוט...אני רוצה לשדרג אבל די לא מבין מה ואיך אני צריך.. היום יש לי 12M תשתית בהוט ואת הנתב TP-LINK שלהם. הספק שלי הוא בזק בין לאומי ולפי מה שאני יודע הוא רגיל. ז"א בלי חייגן (שאני לא יודע מה זה אגב) ובלי גיימר (גם לא יודע בדיוק מה זה). התכנון שלי הוא לעבור לדברים הבאים: לשדרג לאינטרנט 30M בהוט, בשדרוג אני אקבל מכשיר שנקרה HOT BOX שהוא גם מודם (טלפון+אינטרנט) וגם נתב. את הספק שלי (בזק בין לאומי) אני אשדרג בהתאם ל-30M ולפי מה שאני מבין עדיף לי שיהיה עם חייגן וגיימר. השלות שלי הם האם זה ייתן מסלול טוב ומהיר? האם ה- HOT BOX ייתן רשת אלחוטית …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אילו מוצרים אני צריך לקנות כדי לאפשר את זה? האם אני צריך ראוטר ומתגים? תודה מראש,
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להקים רשת ביתית בעזרת Router\HUB וכו', העיקר שלא יהיה מחשב שכולם תלויים בוא. יש ברשותי HUB 8 פורטים ומודם אלקטל (משודרג ל-PRO). אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר שכזה... (Router\Hub\Switch\Modem ALL IN ONE) משהו בסיגנון הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-