רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי פייברבוקס בבית והוא פשוט גרוע,המון ניתוקים,היו אצלי הרבה טכנאים ללא הועיל. רציתי לשאול אם אקנה ראוטר טוב לבית הוא יפתור את הניתוקים אם אתחבר אליו? או שהניתוקים בפייבר אומר גם ניתוקים בראוטר פרטי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי BR-6204WG של edimax. כרגע לא משתמשים ברשת האלחוטית. ניסיתי להפעיל את הרשת ולהתחבר אליה עם טלפון סלולרי, אבל לא הצלחתי. רוב הזמן הטלפון בכלל לא רואה את הרשת, אלא רק לזמן קצר, ואז לא ניתן להתחבר. האם אפשרי בכלל לעשות את זה? אם כן, איך? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
6470U DLINK מבזק. שני סטרימרים (BOXEE ו-XTREAMER) במרחק של כ-5 מטרים מה-ROUTER (עם קצת קירות). שניהם לא מצליחים לעשות סטרים למשהו רציני יותר ממוזיקה. המחשב עליו נמצאת המדיה מחובר קווית לראוטר. ה-BOXEE מנגן בלי בעיה ברגל שחיברתי אותו עם כבל לראוטר. הייתי רוצה מאוד ששניהם יעבדו עם WIFI... האם הראוטר של בזק פשוט רע או שזה משהו אחר? מה לבדוק, ואיך?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו את הכתבה הבאה!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2949704,00.html אינטרנט חינם בירושלים.............................. WTFPWNZ
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
הי, יש לי לפטופ לנובו G580. קבוע במקומו. אני מוריד דברים כל הזמן / רדיו אינטרנטי. רכיב הוויפי בשימוש 24/7. האם זה יכול להזיק לו שהוא בשימוש כל הזמן? או שאין בעיה? האם יש עדיפות אולי לחיבור קווי דרך המתאם חשמל (כניסה לכרטיס רשת) ולתת לוויפי לנוח כל עוד אפשר? או שזה ממש לא משנה ושתיהם בסדר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, בשעה טובה עברתי לבית חדש ויש צורך בתכנון פתרון אינטרנט אלחוטי לכל הבית. מדובר על 2 מפלסים, כל מפלס 100 מטר. ההיגיון שלי אומר מודם בארון חשמל, ו-AP לכל קומה. חשבתי לרכוש 2 ראוטרים של חברת Ubiquiti שעובדים בתדר של 5 GHz ובכך להימנע מחפיפה של תדרים עם שאר המכשירים שפועלים באזור. אשמח אם תוכלו לסייע לי עם השאלות הבאות : 1.מישהו הזמין מחו"ל ראוטר שפועל בתדר הנ"ל וחווה בעיות שלהן - מבחינת יבוא, ומבחינת פעולה סדירה. 2.האם יש דרך לחבר 2 ראוטרים משני חברות שונות שייצרו רשת אלחוטית אחת, כזו שהמכשירים יוכלו לנדוד ביניהם ללא הפרעה. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי לקנות מתאם WIFI כדי שיהיה לי כרטיס רשת נוסף בשביל כל מני התעסקויות (לנסות כל מני man in the middle וכ') השאלה אם אני כבר חושב לקנות משהוכ זה האם לא עדיף לקנות נתב קטן משהו בסגנון זה ושאר נתבים דומים האם הוא יכול לשמש אותי גם בתור כרטיס רשת נוסף לכל דבר? והאם הוא יכול לסייע לי לקלוט יותר טוב רשתות אל חוטיות? (או האם מתאם יעשה את זה?) מעבר לכך בתור נתב למחשב נייד (ולא של רשת ביתית ) כמה זה משנע האם אני פותח רשת דברך נתב או AD HOC ? (או בעצם איזה פנק' נותן לי נתב על פני סתם כרטיס רשת) מקווה שלא עשיתי סלט מכל הדברים תודה מראש אריה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/837885/wifi_antenna_hack/
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא p5w dh לאחרונה התכנתי את ה wifi שמגיע איתו אבל כאשר אני מנסה להתחבר עם הנייד הוא מראה לי שאני צריך להכניס סיסמא למרות שלא הגדרתי שום דבר כזה, אני לא מצליח למצוא לזה פתרון כבר יותר מחודש
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן , ברשותי מחשב נייד עם כרטיס רשת מהדגם הבא: http://www.intel.com/content/www/us/en/wireless-products/centrino-advanced-n-6235.html שתומך ב wi fi direct מנסה לחבר את הטלפון שלי (s3) להעברת קבצים אך ללא הצלחה הטלפון רואה את המחשב והמחשב את הטלפון אך הם לא מתחברים בנוסף , יש אפשרות שיתוף אינטרנט hotspot דרך המחשב חיברתי את המחשב לאינטרנט עם כבל רשת , הדלקתי את הhotspot , הטלפון התחבר אך כנראה לא מקבל IP תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות WIFI REPEATER לבית. המודם אצלי נמצא בקומה השנייה ובקומה הראשונה,סלון, הקליטה חלשה. מישהו יודע מה איכות האנטנה הפנימית שלו? (בערך בהשוואה למחשב נייד) ואם יש למישהו המלצה ספציפית אשמח לשמוע. תודה =]
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי מגדיל טווח יש לי אפשרות לחבר אותו ישירות לראוטר או לעשות ממנו מגדיל טווח WIFI , אחרי שהגדרתי אותו בתור מגדיל טווח WIFI ניגשתי למחשב שנמצא ברשת הוצאתי ממנו את ה USB WIFI ושמתי את המגדיל טווח בכרטיס רשת במגדיל טווח הנורה הכרטיס רשת מהבהבת זה משמש כרגע כ WIFI לכל דבר נכון ? , מה ההבדל אם ה WIFI מחובר ב USB או בכרטיס רשת ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, עד כיום היה ברשותי מודם ראוטר של Kasda KW5212. לאחר בדיקות באינטרנט הבנתי שהמודם על הפנים. הפכתי אותו לbridge וחיברתי אליו ראוטר tpling c2 ac900. בינתיים זה עובד יפה, אין כבר ניתוקים כמו פעם קודמת. אך מבחינת WIFI - הפלאפונים לא טוענים הכל, נראה שיש איטיות. בדקתי במחשב מהירות - יש מהירות 10 מגה הורדה ו3 מגה העלאה הספקית שלי הינה 018 ומהירות 100 מגה. אם אני רוצה לתקן את המהירות לכאורה בWIFI, איפה עלי להתחיל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי להחליף את ההוטבוקס שהיה לי ב TP LINK 1043ND בHOTBOX היו לי מהירויות תקינות (1.4MB לשניה, בדיוק כמו שצריך). ועכשיו עם ה TP LINK אני מקבל מהירות נמוכה מאוד בהתחלה זה מהיר אח"כ יורד ל 250 200 ההוטבוקס היה מוגדר על 20MHZ ערוץ 11 וכך גם הטיפילינק. מה ניתן לעשות? איך זה ייתכן שראוטר זול מביא ביצועים הרבה יותר טובים מהראוטר הזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנתב אלחוטי מחובר באופן קווי לראוטר של בזק , ומפיץ אינטרנט אלחוטי . אני מחובר לנתב הרגיל כלומר זה שמחובר באופן קווי לנתב של בזק. הבעיה שלי שהמהירות הורדה ממש איטית, למשל גם סרטונים ביוטיוב הוא מנגן אבל לוקח לו ממש הרבה זמן לטעון אותם שבמחשב בעצם זה עולה במהירות גדולה. אני מחבר מכשיר שנקרא MEEGOPAD לנתב אלחוטי , זה המכשיר שעושה את הטלוויזיה כמו מחשב אשמח לעזרה תודה. אגב עשיתי בדיקת מהירות דרך ההמיגו וזה מראה הורדה על 1.43 ןהעלאה 2.90, ויש לי מהירות של 40 מגה בבית
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני ואמא שלי גרים בניין מול ביניין אני קומה 3, היא קומה 2 קניתי 2 ראוטרים: TP-Link TL-WR941ND http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR941ND Edimax BR-6478AC http://www.edimax.co.uk/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=251&pd_id=447 (3 מתוך 4 צרכני הרשת אצלי בבית תומכים ב-AC, רציתי לנצל את זה) אני הרמתי רשת בין שני הבתים, בתקווה לקבל קצבי תעבורה שיאפשרו עבודה שותפת בבית שלי הראוטר של אדימקס, ממוקם הכי טוב שאפשר(ליד החלון) בבית של אמא שלי , ה TP-Link ממוקם יחסית טוב(בסלון, בנקודה חשופה לכיוון הבית שלי, בעומק' של שלושה מטר לתוך הבית, ללא מכשולים) לא הצלחתי בבדיקות מהירות בינינו לעבור את ה-600KByte ממנה אלי , ואת ה-1000KByte ממני אליה.\ ה…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אא קניתי לוח אם שתומך בזה ככה נראה לי http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p800-e_d/overview.htm ואני חיפשתי קצת והבנתי שזה משהו כאילו רשת אלחוטית וכו מישהו יכול לתת לי לינק שמסביר קצת יותר (רצוי בעברית) על השיטה הזאת WIFI מזה ועל האופציה בלוח אם אם אני ירצה להתקין בעתיד מה אני צריך ודברים בנושא
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום אני כרגע לקראת הזמנת מחשב על פי מפרט אישי ורציתי לדעת אם אפשר להוסיף למחשב wifi בדיוק כמו בנייד , אם כן אשמח אם מישהו יראה לי איפה זה נמתא באתר הזה http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום. אז ככה קניתי לפני כמה ימים ראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR841ND ושמתי במחשב בממ"ד כרטיס רשת TL-WN650G חיברתי הכל החלפתי את האנטנות שמגיעות באנטנות 7 DBI עכשיו זה עומד על 2-3 קווים של קליטה הבנתי שDBI יעזור בתור קולט זאת אומרת שהקליטה תעלה ככל שDBI גבוה יותר אני צודק? אם כן אני צריך לשים כרטיס רשת עם DBI גבוה נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום גלקסי A-52 יש לי גלישה רק דרך "נתונים ניידים" בגלישה באמצעות WiFi התוצאה היא "מחובר ללא אינטרנט" המחשבים כן עובדים על אותה רשת באמצעות ה-WiFi פניתי לתמיכה טכנית של ספק האינטרנט ולא נמצא פתרון, פניתי לתמיכה טכנית של סמסונג (סאני) ולא נמצא פתרון. עשיתי - איפוס רשתות, "שכח", הפעלה במצב בטוח, ושום דבר מזה לא עזר. כ"כ הורדתי כלי בדיקה של סמסונג שבודק את החומרה והתוצאה היתה תקינה. יש לי מכשיר ישן נוסף שיאומי, ובו לפעמים אני מצליח לגלוש ולפעמים מקבל אותה תוצאה "מחובר ללא אינטרנט" (כאמור בזמן שבאותה עת אני גולש במחשבים ברשת הזו). במכשיר שלי הגלקסי -ש52 רק כשניסיתי להתחבר ולגלוש ברשת אחרת כשהייתי במקום אחר, וזה עבד בצורה תקינה. מה יכולה להיות הבעיה? איך …
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מחפש נתב וריפטר בתחום מחירים של 300-400 ש``ח כדי להגביר את טווח WIFI לקומה השניה כשמקור האות הוא בקומה הראשונה והאם אני צריך לקנות גם אנטנה כל שהיא תודה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב + כרטיס pcmcia ללפטופ וכרטיס/2 כרטיסים רגילים אפשר עזרה? שמות של חברות שכדי? מהיכן ניתן לקנות ברגע זה? זה צריך להיות ל100מטר דרך 2קירות ~ תודה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום. עשיתי Hibernate, הלכתי ללימודים. חזרתי והפעלתי, והלפטופ לא מתחבר לשום רשת אלחוטית! זורק Errorים מוזרים לאללה, שהרשת שאני מנסה להתחבר אליה כבר לא בטווח ולנסות לעשות refresh ולהתחבר למשהו אחר. (DUH!) הנה הדברים שניסיתי: 1. ריסטארט. 2. לכבות ולהדליק את ה Wifi ידנית (fn+f2..) 3. להתקין מחדש את הדרייבר. 4. לשנות את השם של הרשת (לשנות את ה ssid ממסך הניהול דרך האייפון שמתחבר בלי בעיה) ולעשות ריפרש, לראות אם הוא רואה את השם החדש, והוא אכן רואה וזורק את אותה השגיאה. 5. להתחבר כאשר אינטל מנהל לי את ה wifi ולא Windows, פה הוא גם לא הצליח אבל במקום שגיאה מפגרת ולא הגיונית הוא פשוט אומר: "unable to connect" בלי סיבה. 6. להתחבר לרשת של השכנים, הוא לא מצליח לכלום. לרש…
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
במקרה הגעתי לסרטון הזה ביוטיוב עד כמה אמיתים הדברים שהבחור אומר שם? מה אתם חושבים על הסרטון הזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה כדאי מבחינת עלות/תועלת ל-100MB HOT+HOTNET WIFI 150/300 תקן N הראטור נמצא בתוך ממ"ד עם דלת פתוחה 90% מהזמן המחשב שאני יקנה הייה בחדר במרחק 5-7 מטר בקו-אוירי מה יותר טוב כרטיס PCI או USB אפשר לקנות באיי ביי במחיר זול? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-