רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
האינטרנט רק אצלי בלתי נסבל (כמו בסרטון) או שזה הנורמה בשביל Bezeqint.net? זה קורה לי כבר קרוב לשנה. לאגים בלתי פוסקים במשחקי רשת. עד כדי כך שזה מזכיר את הימים של מודם 56K. (תראו את הסרטון, פעמיים הטיל קופא במקום). פינגים של 3400! אני פונה פה, בתקווה שנציג בזק בינלאומי יגיב (כבר קרו מקרים), כי כשאני פונה לתמיכה של בזק בינלאומי - כל מה שאני מקבל מהנציג: "החשבון שלך בסדר מבחינת ההגדרות, שלח לי הוכחות לכך שיש לך איזשהן בעיות ברשת".
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מעביר את שקע הטלפון+ראוטר לנק' יותר אסטרטגית שנוח ממנה למתוח כבל רשת לחדרים. יש לי כבל טלפון ישן בעל 4 גידים(לא מסוככים ולא שזורים) שבו התכוונתי להשתמש לחיבור השקע החדש, האם הוא מספיק או צריך לשדרג למשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי 2 ראוטרים הראשון של נטויז'ן (NETBOX VV3220 ADB) שגם מכיל מודם ומשמש כנקודת אינטרנט אלחוטי וחוטי ומחובר למחשב הראשי שלי. בנוסף יש לי ראוטר נוסף של (Edimax (BR-6428ns שאני רוצה לחבר במיקום אחר כך שיקלוט אינטרנט מהראשון ויפיץ אותו לחיבורים הקווים שלו (מדיה סנטר, פלייסטישן ועוד) ז"א שבמקום להפיץ אינטרנט הוא יקלוט אותו וירבב אותו לשקעי הLAN שלו. להבנתי זה אפשרי, אני רק לא מצליח להבין באיזה אופציה עליי להשתמש ומה יהיו ההגדרות. (לחילופין אני פשוט לא מבין את הביטויים הנכונים בז'רגון). יש לי: AP Mode Station‐Infrastructure AP Bridge: Point to Point AP Bridge: Point to Multi‐Point AP Bridge: WDS Universal Repeater עזרה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. הגדרתי WAN 1 של בזק . זה קו אופטי ולכן החיבור ישיר ל WAN2. וכל מה שהיה לעשות זה להגדיר STATIC IP וGW הבעיה המרכזית זה WAN 2 יש תשתית נוספת של הוט במהירות 100MB. עם המודם HOT PRIVATEBOX - ללא חיגבור WAN הקצתי INTERFACE שאליו מתחבר הסוויץ. 192.168.205.254 הגדרתי ב WAN2 ב - FORTIGATE כתובת ה STATIC IP EXTERNAL. הוספתי ROUTE. שמעביר ל GW של HOT הוספתי POLICY שמאפשר מ CLASS 192.168.205.0/24 גישה ל WAN 2 משום מה מחשבים שברשת הזאת. ניגשים ל WAN 1 במקום ל WAN 2 אם מישהו מוכן לעזור לי תמורת תשלום סמלי. יהיה מעולה =]
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הראוטר הזה השאלה אם מבחינת התדרים הוא מותר ליבוא לישראל או שעלולים לעשות לי בעיות אם הוא ייתקע במכס. אני מצרף קישור למפרט ותודה לעוזרים. https://www.asus.com/Networking/DSLAC68U/specifications/
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ובכל העסק של האינטרנט (תדרים, ראוטר מתאים וכולי) אז אני מבקש להיות עדין איתי בכל מקרה, תמיד היה לי בבית איזור "מת" שהאינטרנט כל הזמן מתנתק בו, ובזמן האחרון התחלתי להתעמק בזה.. הבנתי שיש לי מודם\ראוטר מעפן (VVG2000 של נטגיר\בזק) עם קליטה חלשה, ושימוש בראוטר אחר יפתור את זה.. אז בדקתי קצת והבנתי שלפני שאני נכנס לעסק עם ראוטר שעולה 300 ש"ח, אתחיל עם הראוטר של Xiaomi- Mi WIFI mini, שעולה 120 ש"ח (בערך) למי שלא מכיר זה ראוטר של חברת xiaomi הסינית, שלפי ביקורות באינטרנט- עובד כמו שצריך, עם קליטה במקומות מרוחקים, ותומך ב5GHZ. אני יודע שזה ראוטר בסיסי (יחסית), אבל כנראה שבתור משתמש מתחיל הוא יספיק לי.. אז ככה, יש לי כמה שאלות בנוגע לשילוב של …
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית את הראוטר של בזק - dgn2200v2 כיום הוא משמש לי כבריגד' (bridg) בלבד, הקושחה שהוא מגיע איתה זה על הפנים !!! אז ככה - אחרי שחפרתי שעה ומשהו באינטרנט הגעתי לאתר הזה - http://wiki.openwrt.org/toh/netgear/dgn2200v2 אז לראוטר הזה - הציפ' שלו זה על בסיס - BCM63281 אני רוצה לעשות לו עדכון - ל dd-wrt. \ openWRT - או כל דבר אחר. אני לא מעוניין להשתמש בו כמודם ADSL. רק כראוטר פשוט. אני לא יודע איזה גרסה תתאים לי. כאן זה לצורך העניין כל הגרסאות שמובבסות על השבב - BCM63281 https://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/brcm63xx/generic/ מה אתם אומרים? חייב להעיף את הגרסה המגעילה הזאת של בזק!
-
- 6 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע ראוטר של בזק מדגם D-LINK DSL-7850U רציתי לשאול האם הראוטר W9980 ייתן לי ביצועים עדיפים. הנתונים שלהם פחות או יותר זהים. הכוונה היא למהירות גלישה יציבות וכדומה. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ש לי ראוטר vdsl של בזק מדגם d-link dsl-7850u ואני רוצה להשתמש בו רק בתור מודם שמחובר לראוטר אחר ואני לא מוצא בתפריט איך לשנות אותו למודם בלבד הכוונה למצב Bridge. אשמח לעזרה תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, ניסיתי לפרסם לינק שלי בפייסבוק ופתאום כתבו לי שזה ספאם כי מישהו כנראה דיווח (למרות שלא היה שם שום דבר שהוא ספאם) מה שקרה שנחסמתי והוא לא מאפשר לי להתחבר בטענה שהשתלטה לי תוכנה זדונית על המחשב, הוא אפילו לא מאפשר לי לשחזר ססמא, השאלה אם זה באמת קשור לזה שדיווחו על ספאם כי כבר אתמול גם קיבלתי את ההודעה אבל עדיין לא ניתקו אותי... או שזה וירוס במחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
והאם הוא עדיף על ה TP-Link9980? מה רכישה עדיפה?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, פוסט זה נועד לחסוך ימים של עצבים מלקוחות תשתית הוט ש"פתאום" חווים ניתוקים תכופים (כל דקה עד 5 דקות) לאחר שלא היה שום שינוי במערכת התשתית+מודם+ראוטר(אם יש)+מחשב במשך זמן רב. לפי מה שהטכנאי שהגיע אלי אמר, הוט בשלבים של החלפת התשתיות לכבל אופטי במקומות שונים (אצלי מדובר בקרית מוצקין, וכרגע הם נמצאים באזור רח' קדיש לוז). ועקב שינויים בתשתית הם ביצעו שינוי כלשהו בתשתית הקיימת באזור, אשר כל כמה דקות מחליפה את התדר של העברת האינפורמציה, ושינוי תדר זה גורם ל"גיהוקים" באינטרנט, ש"אמורים" להיות לא מורגשים (כרגע אני במצב הזה לאחר "תיקון" התקלה). להלן תמונה שלקחתי מutorrent בהורדה אקראית שהייתה לי. גיהוקים אלו לא מפסיקים הורדה, ונכון לעכשיו לא ראיתי אפקט בעייתי מידי שנוצר …
-
- 1 תגובה
- 11.1k צפיות
-
-
חברת פרטנר הכריזה אתמול על טריפל חדש - שירות אינטרנט המשולב בשירות סלולרי. העלות של החבילה היא 159 שקלים (רק לשנה הראשונה, אח"כ 179 שקל) ובמסגרתה מקבלים חיבור אינטרנט של 100M ושירות סלולר לא מוגבל עם נפח גלישה של 8G. אם מפרקים את החבילה למרכיבה, מגלים שההצעה לא ממש אטרקטיבית. חיבור אינטרנט של 100M ניתן היום לרכוש ב-69 שקל באספון ובמותג הזול של פרטנר (012) ב-100 שקל. שירות סלולר עם חבילת גלישה גדולה אפשר לרכוש היום בגולן (37 שקל עם 6GB) ואפילו ב-012 מציעה סלולר עם 8G ב-49 שקל. אז מה החידוש של פרטנר? שירות ענן (My Box) בנפח של 200G. נראה לכם שווה? http://orange.co.il/in-out
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז התקינו לי תשתית בזק לקראת התחברות דרך 018. עדיין אין לי שם משתמש וסיסמה פעילים מהספק, יש לי את המודם huawei 610 שיחקתי עם ההגדרות שלו ובאיזשהו שלב הצלחתי להתחבר לבזק עם 1@1 או guest@ משהו אני לא בטוח מה ואז זה הפסיק לעבוד. אני לא יודע אם כי שיניתי משהו או שקרה משהו אחר בקיצור אני רוצה לבדוק את התשתית, באיזה שם שמשתמש וסיסמה אני צריך להשתמש בנוגע להגדרות חיבור, הוא על PTM עם PPPOE תודה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בית המשפט בתל אביב הכריע כי תבוטל חסימת ההורדה המקוונת של התוכנה הפופולרית, אשר משמשת כמרכז הזרמה ישירה לתכני וידאו פיראטיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/popcorn-time-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%94%d7%95%d7%a8%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אשתי נוסעת ללונדון בשבוע הבא, כרגע אני צריך ראוטר וחשבתי שאולי היא תביא לי אשמח לקבל המלצה לראוטר עד סכום של של 150 יורו חשוב לי לציין שהבית גדול ובעל 2 קומות וכיום יש לנו ראוטר של tp-link שלא עונה לצרכים והקליטה שלו על הפנים בחדרים המרוחקים בקומה העליונה (ניסיתי לשחק עם המיקומים אבל זה לא עזר) לכן רצוי ראוטר עם אנטנות חיצוניות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... שאלה קטנה. יש לי ראוטר בחדר אחד. בחדר מרוחק יש לי dvr למצלמות. אין אפשרות לחיבור אלחוטי של ה DVR. האם אני יכל לחבר מגדיל טווח אלחוטי עם חיבור רשת , לחבר אותו באופן אלחוטי לראוטר ובאופן קווי ל DVR ? האם הוא יוכל לקבל IP דרך הראוטר והמגדיל טווח? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קראתי פה הרבה דיונים והמלצות כל אחד ממליץ על משהו אחר יש לי בבית 3 מחשבים ניידים ומחשב אחד נייח קראתי על הדגם 9980 ועל דגם 9970 ועל עוד דגמים נוספים ואני רוצה לדעת מה נותן את התמורה הכי טובה למחיר? על מה עדיף לי ללכת?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש מגדיל טווח לבית שלי (בית קרקע עם 2 קומות). כמה שאלות: 1. האם אפשר להשתמש ב2 מגדילי טווח ומעלה או מומלץ רק 1 בבית? 2. האם מומלץ בכלל להשתמש במגדיל טווח או עדיף מוצר אחר לשיפור הקליטה האלחוטית בבית? 3. איזה מגדיל טווח מומלץ והאם הוא צריך תמיכה מיוחדת כלשהי? (יש לי ראוטר TD-W9980)
-
- 9 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
http://www.theguardian.com/technology/2015/jun/23/google-eavesdropping-tool-installed-computers-without-permission ממליץ לכולם, להשתמש בגוגל רק לדבר אחד (גימייל, או חיפוש או דפדפן). מכולם, לדעתי, עדיף כשרות חיפוש בדפדפן שנותן לך להיות עלום שם (ולא, הכוונה לא לשרות INCOGNITO של כרום).
-
- 107 תגובות
- 24.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאור ניתוקים בלי נפסקים אושר לי בבזק להחליף ראוטר באחת מהחנויות ולכן אני אגש היום להחליף. אשמח להמלצות לראוטר מומלץ שבזק מציעים שיכול לתמוך במהירויות גבוהות (50+), לא נדרש שיישדר לטווח רחוק.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת, אם מישהו כאן יכול לתת לי הסבר או להפנות אותי למדריך, אייך לחבר 2 מחשבים בעזרת הוטבוקס 2, שיוכלו לשתף בינהם קבצים, כרגע המחשבים מחוברים בכבל להוטבוקס. מה הלאה? מקווה שאני לא צריך ציוד נוסף. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי אותו סוף סוף! כמה שאלות: 1. איך אני יודע שהאנטנות באמת עובדות? כי האלחוטי לא מספיק חזק 2. לחבר אותו לפילטר של בזק בקיר או לפילטר שבא יחד איתו? בינתיים הוא מחובר לפילטר שלו השאלה האם זה טוב לעשות את זה ככה מאשר רק לפילטר של בזק 3. למה למשל הGoogle chromecast לא מזהה את הרשת 5GHz ורק את ה2.4? (למרות שהראוטר והgoogle chromecast באותו חדר)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-