רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. המחשב שלי מחובר לאינטרנט 3M בכבלים עם מודם RCA שקיבלתי בזמנו מ-HOT. למודם יש 4חיבורים מאחורה - חשמל, USB, חיבור רשת גדול כזה והחיבור העגול לשקע כבלים בקיר. כרגע המודם מחובר למחשב שלי בעזרת כבל רשת שקניתי בזמנו בכוונה לעשות רשת ביתית קטנה שלא יצאה לפועל בגלל פער הידע שלי ברשתות =\ בכל מקרה הגיע הזמן לחבר עוד מחשב לבית באינטרנט. קראתי בפורום הרבה הודעות על אנשים שרוצים לחבר עוד מחשב לאינטרנט, והבנתי שעדיף רשת קווית מאלחוטית (2 המחשבים ב-2 חדרים כמעט צמודים אותה קומה בלי הפרעות). גם שמתי לב שאמרו שעדיף לא למתוח סתם כבל רשת ישירות בין 2 המחשבים (מה שניסיתי בזמנו) אלא לעבוד עם נתב. קיוויתי להמנע משימוש בנתב כי אני כל הזמן קורא בעיות של אנשים שקשורים לבעיות בנתב שלה…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מזה אבל זה ממש משגע אותי .. אני נגיד גולש באינטרנט (גולש עם דפדפן פיירפוקס) אז נגיד על לוחץ על משהו...אני רואה שהוא חושב..אבל לא ניכנס אבל נגיד אני ילחץ עוד עוד פעם אז פתאום הוא כן יגיב ויכנס בשניה.. או שלדוגמה אני לוחץ על משהו..הוא טוען טוען שעה והחלון החדש שניפתח עדיין לבן ריק..אבל נגיד אני יעשה לו "הפסק" ואז הלחץ כל "רענן" הוא יתן מהר.. רציתי לדעת עם לעוד אנשים זה קורה התופעות האלה..? זה גם היה לי באקספלורר 8..עברתי משם לפיירפוקס כי הוא באמת יותר קל ונוח אבל זה משהו שעדיין יש גם פה רציתי לבודד תקלות..אז פירמטתי לא מזמן ואחרי זה עשיתי בדיקות וירוסים בכמה תוכנות כי לראות עם זה לא המעכת עצמה אבל לא מצאתי כמעט כלום.. יכול להיות שזה פשוט ככה וצריך לחיות ע…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם תחילת השיווק של מהירות DOWNLOAD של 200M על ידי הוט נשאלת השאלה לגבי היכולת של נתבים נפוצים לתמוך במהירות זו. בסקירות הנתבים שבצעתי ושניתן למצוא ב-LINK בקישור בחתימה יש מידע לגבי נתון זה. בנוסף, חלק מהחברות מפרסמות נתונים אלה באתר האינטרנט שלהם. כך למשל ב-LINK המצב תוכלו למצוא את המהירות המקסימאלית של נתבי TP-LINK בפרוטוקולים השונים. כדאי לשים לב שרק נתבים שיצאו בשנה האחרונה תומכים ב-200M. http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=465
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
גם לכם לוקח שעות להתחבר לאיי סי קיו אם בכלל ? מישהו יודע פרטים על הקריסה שלהם ? ולמה כרגיל כשמבקשים סטאטוס מהאתר שלהם הוא טוען כי הכל בסדר ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כתובת אייפי דינמית משתנה אבל עם זאת גם כתובת אחת ראשית (של IPv4) שהיא קבועה ומאפשרת פתיחת פורטים, בעזרתה הצלחתי לפתוח 2 פורטים של TCP, פורט 80 ו443, אבל פורטים אחרים כגון 6672 (UDP או TCP) מסרבים להיפתח, לא משנה מה אני מנסה. דברים שכבר ניסיתי : הוספתי בצורה תקינה ונכונה את הפורטים לעמוד פתיחת הפורטים שיש לי בראוטר (בתור TCP/UDP). הוספתי חוקים בפיירוול של וינדוס כדי שזה לא יחסום את הפורטים (גם ל-TCP וגם ל-UDP). ניסיתי לפתוח את הפורטים בעזרת האפשרות של port triggering בראוטר. ביטלתי את ההגנת זמן אמת שיש לאנטי וירוס שלי. ביטלתי את הפיירוול של וינדוס. ביטלתי את הפיירוול של הראוטר. אפילו התקשרתי לספק האינטרנט ובררתי אם הם חוסמים פורטים, הנציג טוען ששאל טכנאי אם ה…
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בבסיס מסויים בצבא , ואני אחראי על הרשת בבסיס הקמתי שרת ודרכו אני משדר רדיו. הכל עובד ואין לי בעיה אך הבעיה היא שיש מגבלה של 41 איש, לומרות שבהגדרות של הרדיו אין שום הגבלה ובמאפיינים קבעתי שלא תיהיה הגבלה מה יכולה להיות הבעיה? מה אוכל לעשות כדי שכולם יוכלו להתחבר? יש בבסיס מעל ל400+- תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מכניס עוד מחשב לבית ואני רוצה שגם לו יהיה חיבור לאינטרנט. אני יודע שיש אפשרות של ICS השאלה האם זה אפשרי ליצור חיבור כזה אלחוטי והלקוח לא יהיה תלוי בהדלקה של השרת ? במידה ולא אני מבין שאי צריך להקים רשת לכן אאל"ט אני זקוק לראוטר וכרטיס רשת אלחוטי (יתחבר בחיבור קוי במחשב אחד) עד 300 שח. מוכן לחרוד אם יש סיבה טובה לדעתכם. מדובר על דירה רגילה, מרחק שני המחשבים כ 8 מטר, הפרדה של 2 קירות. בקשר להקמת הרשת, במדריך בסטיקי רוב ההתיחסות שראיתי נוגעת למחשב הלקוח, מה קורה עם הגדרה של הראוטר וכו' ? תודה נתי
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם הנושא דובר, נא להפנות אותי לשרשור. חיפוש בפורום ובגוגל לא הראה תוצאות. קיבלתי הרגע טלפון מבזק בינ"ל שצריכים להעביר אותי לחייגן. אמרתי להם בפירוש שלא מקובל עלי ושברגע שיעשו את זה אנחנו נפרדים. הבחור אמר "המשך יום נעים" ולשאלתי מה הוא מתכוון לעשות אמר "אני צריך להעביר את כל הלקוחות לחייגן כי זה" ... שימו לב ... "עושה בעיות ללקוחות". אמרתי לו שאין לי שום בעיות ושלא יעשו שום דבר. שוב איחל לי המשך יום נעים ובזה הסתיים. מישהו קיבל שיחה דומה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים,אני כבר ממש נואש עם האקספלורר [או לחליפין-האינטרנט] המחורבן הזה. לאחרונה התחלתי לסבול מבעיה שמעולם לא היתה קיימת אצלי-בעיות גלישה קשות. פעמים רבות כשאני מנסה להכנס ללינק [שנמצא באתר מסוים ומפנה אותו לאתר אחר...ככה למשל כששמים לינק לתמונה בפורומים] העמוד לא יעלה,ובמקומו פשוט האקספלורר יתן PAGE WAS NOT FOUND [מבלי אפילו לנסות להכנס]...ובשום אופן אפשר לפתוח את העמוד החדש-לא עם 1000 רפרשים,לא ע"י פתיחת חלון חדש,לא ע"י ניתוק האינטרנט וחיבורו מחדש,לא ע"י מחיקת כל ההיסטורי,הקוקיז והTEMP INTERNET FILES פשוט כלום...ואז מתי שמתחשק לו-הוא פתאום מחליט שהוא כן מסוגל לפתוח את זה [לרוב אחרי 6-7 נסיונות של פתיחת החלון וסגירתו...]...המצב יותר חמור מזה-לרוב גם תמונות באתרים פשוט לא נ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה הוא משמש? מה התפקיד שלו ? איך הוא נראה...עם הוא נראה לעין בכלל...
-
- 12 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את הראוטר הנוכחי שלי בראוטר שיכלול 4 יציאות LAN 10\100\1000. יהיה אלחוטי בתקן N. אני צריך שהראוטר יתמוך בפרוטוקלים PPPoE (ADSL), L2TP & PPTP (Cables). קיבלתי המלצה עבור ראוטר של אדימקס (br-6574n) אך אני מחפש משהו של חברות כמו D-LINK, Linksys או Cisco. אשמח לקבל המלצות בהקדם. תודה ויום טוב, טל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
במשחקים ברשת חשוב פינג נמוך....לכן אם לא רוצים ניתוקים או לאג מעצבן=מסלול גיימרים שנותן לך עדיפות לשרתי חו"ל. אני עם תשתית הוט של 12MG לספק שלי 012 אני משלם 65 ש"ח עבור מסלול גיימרים 2.5MG ללא היתחיבות. בפועל אני גולש במהירות 12MG כיוון שבגיימרים לא מגבילים אותך.(אני מרוצה מהפינג הסביר+מהירות גלישה די אחידה לכל מקום בעולם של 12 MG ) כמה אתם משלמים?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחשב השרת מורץ ע"י מערכת ההפעלה winxp, מחשב הלקוח מורץ ע"י win 98. המחשבים מזהים אחד את השני וניתן להעביר קבצים ביניהם. הבעיה שלי היא שעשיתי שיתוף אינטרנט במאפייני החייגן אבל במחשב השני פשוט אין אינטרנט מחכה לעזרה, תודה רבה לכל מי שמגיב ומנסה לעזור.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר שבוע שלם אני חש איטיות ממש כבדה בחבילת האינטרנט שלי: ספק: אינטרנט זהב. תשתית: כבלים. חבילה: 1.5MB DOWN/16KB UP עשיתי בדיקת מהירות באתר של זהב, ושם ראיתי שאני מוריד על 73KB ואפילו פחות מזה, במקום על 187KB. וזה בכלל מהאתר של הספק, כך שמקור הבדיקה הוא בטוח לגמרי. אז התקשרתי לאינטרנט זהב אתמול ב7 בערב והם אמרו לי שיש לספק שלהם כרגע תקלה עם הכבלים, ובגלל זה כל המשתמשים מקבלים איטיות כמו שלי. אבל זה מאוד מוזר שאני לא רואה אף אחד בשום אתר ישראלי שאני בו שמתלונן על האיטיות הזאת (בתנאי שהוא מחובר בכבלים ואינטרנט זהב כמובן). אז בעצם אני שואל פה את כל מי שמחוברים לכבלים דרך אינטרנט זהב, חשתם איזה שהיא איטיות ענקית בגלישה/הורדה/העלאה וכו'?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. יש לי את המודם\ראוטר ADSL b-focus 270pr עד היום היה מוגדר כמודם לכל דבר והוגדר ICS בין שני המחשבים.. אתמול קינפגתי אותו לתצורת ראוטר.. מאז המחשב השני ברשת לא מצליח לגלוש (שיתוף קבצים עובד..) שמתי לב שYNET לדוגמה לא מתקבל.. אבל כשניסיתי להיכנס לmsn.co.il זה כן התקבל.. מה ניתן לעשות בסידור הרשת הנוכחי [בלי קניות] בשביל שלמחשב השני יהיה אינטרנט? תודה רבה..
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את החבילה הכי נמוכה בכבלים ... ביינתיים אני מתלבט על נטוויז'ן! מה אתם אומרים!~?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! נתקלתי בעבר בכתבות שאי אפשר לייבא כל ראוטר שרוצים בגלל "בעיה" עם תדרי 5ghz בארץ. האם זה המצב עדין?, ואיך אני יכול לדעת אם ASUS DSL-N66U עומד בתקן הישראלי? תודה...
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל של LInksys עם firmware של Tomato 1.23 לצורך העניין. הבעיה שלי היא שהראוטר נמצא בחדר השינה ובלילה.. כל האורות שלו מהבהבים וזה משגע אותי. אני רואה שאפשר לשחק עם חלק מהLEDים שלו, אבל אני לא רואה שום אופציה שתתן לי לכבות את נוריות הלינק (1,2,3,4). אם יש למישהו מושג אני אשמח לשמוע.. ואם אפשר להגדיר סקריפט ללחצן הSES שידליק\יכבה את כל הנוריות זה בכלל יהיה מעולה. יום טוב 8)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית מודם שמחובר ל2 ראוטרים אחד קוי ואחד אלחוטי הם מחוברים ל5 מחשבים בערך בכולם יש אינטרנט ואין שום בעיה חוץ מהמחשב שלי יש לי אינטרנט (האנטי ווירוס מצליח להתחבר לשרת, וגם הLOGMEIN מחובר) אבל אני לא מצליח לפתוח שום אתר אינטרנט ואפילו הSTEAM לא מצליח להתחבר לשרת. ניסיתי הכלללללללל שום דבר לא עוזר הוצאתי את הכבל של הרשת שמחובר למחשב וחיברתי אותו למחשב נייד והיה על הנייד אינטרנט והכל עבד, ושהחזרתי אותו למחשב שלי לא היה. ניסיתי לאפס את ההגדרות של כל הראוטרים ולא עזר, ניסיתי להחליף רוטאר לרוטאר חדש וגם לא עזר. ניסיתי להחליף את הכניסה של הכבל רשת (יש במחשב 2 כניסות) וגם לא עזר. כמובן שהרבה מאוד ריסטרטים ואפילו עשיתי פעמים שיחזור לתאריך אחר, וכלום לא עזר. אני הולך להשתגע כב…
-
- 12 תגובות
- 20.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לעשות את זה http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=265448 וניתקתי בשלב האחרון מאיפה אני צריך לדעת מה האייפי שלי תודה מראש לעוזרים..!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, כאשר אני משוחח עם חבר בסקייפ הוא ציין שיכול להפעיל לי את האינטרנט ובאמת עשה זאת ואף הציג בפניי את ה-IP שלי, זו כבר פעם שנייה שהוא עשה זאת, איך זה הגיוני? ואיך אוכל להתגונן מזה? אצטרך לאבטח את הראוטר שלי?
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מספר שאלות: איך אני יכול דעת אם יש עוד אנשים שגולשים על האינטרנט שלי? לפי מה שאני רואה יש לי שלוש אפשרויות אבטחה: WEP, WPA Pre-shared key, WPA RADIUS. מה ההבדל בינהם? מה הכי מומלץ? לפי מה שהבנתי WEP הכי מומלץ, במידה וכן, אפשר לקבל הסבר קצר (או קישור למאמר) מה זה כל דבר (העלתי תמונה), וכמובן מה צריך לשנות במחשב השני. תודה לעונים. שבוע טוב לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי ב-My Network Places וגם שאני הולך ל: START RUN MMC FILE ADD OR REMOVE ADD COMPUTER MANAGMENT BROWSE ADVANCED FIND NEW וגם שם אני לא רואה אני יודע שחייבת להיות איזשהי דרך.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה TELNET וכל מני בדיקות אחרות לפורטים שעשיתי להם פורווד (דרך portforward.com), ואני מגלה שהם לא פתוחים. מה יכולה להיות הבעיה? האייפי הפנימי שהגדרתי לPORT FORWARD הוא נכון. והחיצוני יכול להיות כל IP.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-