עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מה החבילה הכי משתלמת?? כל מי שמגיב אם הוא יודע אז בבקשה שירשום מה המהירות הורדה, מה ה upload ומה המחיר..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by nir567,

טוב, יש לי רשת בין שלושה מחשבים. נראה לי שהבעיה היא מהמחשב שלי כי: אני לא מצליח להתחבר למחשב השני, והמחשב השני לא מצליח להתחבר למחשב שלי. אך אני מצליח להתחבר למחשב השלישי אבל המחשב השלישי לא מצליח להתחבר אליי.כך שאף אחד לא מצליח להתחבר אליי ואני מצליח להתחבר רק למחשב השלישי. (המספרים הם רק על מנת לדעת על איזה מחשב אני מדבר) כשאני מנסה להתחבר למחשב השני אני מקבל הודעה שיתכן ואין לי הרשאה להיכנס למחשב וכו וכו.. וכך כשהמחשבים מנסים להתחבר אליי. ממ..מה אני אמור לעשות?..מה הבעיה?..תודה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by hararim,

קיבלתי מבזק מודם מדגם b-focus 312 ואען בו פיצול לכמה מחשבים. מה כדאי לעשות?בבזק הציעו לי את הדגם 542 של אותו מודם שיש בו יציאות ל-4 מחשבים. או שכדאי לקנות באופן פרטי משהו אחר?

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by Lirux,

נתנו לי באן באיזה שרת בקאונטר סטרייק ואני לא מצליח לשנות את האיי פי! יש לי רשת בבית... נכנסתי ל cmd רשמתי ipconfig /release ואז ipconfig /renew וזה לא עובד!!! מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה לעשות לי רשת ביתית (רק לכמה שבועות)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום התקשרו אלי מ012 שאלו אותי אם אני רוצה לשדרג את המהירות שלי כרגע אני גולש 1.5\150 (הפוך) עכשיו הם שאלו אותי מה אני רוצה 1.5Mb/256Kb במחיר של 94 ¤ לחודש 1.5Mb/512Kb במחיר של 115 ¤ לחודש 3Mb/278Kb במחיר של 148 ¤ לחודש ואני לא יודע מה לרכוש בבקשה תעזרו לו הקו יהיה מחובר כניראה ל2 מחשבים שכרגע הוא מחובר 2 מחשבים בבקשה כמה שיותר מהר כי הנציג אמור להתקשר כל רגע

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  7. שלום אני בדיוק מכין רשת משרדית למשרד של אבא שלי. עכשיו ברצוני לדעת מה דרישות החומרה שצריך שרת לרשת בת 6 מחשבים? ויש לי WINDOWS 2000 server sp4 האם זה מסובך להתקין אותו ולסדר את ההגדרות? וזה אומר שאם אני מתקין תוכנה על השרת אז כל המחשבים יכולים להשתמש בה? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. שלום. אז כך, אני מתכנן לעשות רשת אלחוטית בבית.. יש לי כרטיס רשת, מודם, ראוטר, קו בזק.. הבעיה שאני לא יודע איזה כבלים אני צריך.. יש ישירים, מוצלבים, מסוככים ואין לי מושג מה כל זה אומר, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי (ראיתי את הדיאגרמות שפירסמו פה אבל זה עדיין לא אומר לי יותר מדי), איזה כבלים עליי לקנות.. ברמת העיקרון יש לי מחשב בקומה השנייה של הבית לידו נמצא המודם וכרטיס הרשת, משם אני רוצה להוציא כבל לראוטר שיהיה בסלון של הקומה הראשונה ובקומה הראשונה יש לי מחשב אם הרכיב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=129492 , ופוקט פיסי שהם אלו שאני רוצה שישתמשו ברשת האלחוטית. אשמח אם תעזרו, תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, חבר שלי ביקש ממני למצוא לו פתרון. הוא עבר דירה. בדירתו החדשה אין חיבור טלפון במקום בו הוא רוצה לשים את המחשב. למרות זאת הוא מעוניין להתחבר לאינטרנט בחיבור ADSL. הועלתה ע"י האפשרות של מודם אל חוטי, אך ישנה הבעיה של קינפוג המודם- המודם חייב להיות מחובר למחשב בכדי לשנות בו את ההגדרות וכו'. הוא אמר שאין לו בעיה לחבר לכמה זמן את המחשב+ראוטר (+מודם אבל לא משנה לעניין) לטלפון עם כבל ארוך, ולאחר מכן לשים את הראוטר ליד הטלפון. לי זה נראה לא הכי טוב- כי ככה בכל פעם שיש בעיה זה הופך לסיפור לוגיסטי בו צריך להתחיל להעביר את הנתב וכו'. כמובן שאם אין משהו יותר טוב, זה יהיה פתרון סביר, לא? והאם יש לכם רעיון יותר יעיל? תודה רבה....

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אנשים,אני כבר ממש נואש עם האקספלורר [או לחליפין-האינטרנט] המחורבן הזה. לאחרונה התחלתי לסבול מבעיה שמעולם לא היתה קיימת אצלי-בעיות גלישה קשות. פעמים רבות כשאני מנסה להכנס ללינק [שנמצא באתר מסוים ומפנה אותו לאתר אחר...ככה למשל כששמים לינק לתמונה בפורומים] העמוד לא יעלה,ובמקומו פשוט האקספלורר יתן PAGE WAS NOT FOUND [מבלי אפילו לנסות להכנס]...ובשום אופן אפשר לפתוח את העמוד החדש-לא עם 1000 רפרשים,לא ע"י פתיחת חלון חדש,לא ע"י ניתוק האינטרנט וחיבורו מחדש,לא ע"י מחיקת כל ההיסטורי,הקוקיז והTEMP INTERNET FILES פשוט כלום...ואז מתי שמתחשק לו-הוא פתאום מחליט שהוא כן מסוגל לפתוח את זה [לרוב אחרי 6-7 נסיונות של פתיחת החלון וסגירתו...]...המצב יותר חמור מזה-לרוב גם תמונות באתרים פשוט לא נ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Dimazaur,

קיבלתי ממישהו ראוטר siemens sl2-141 הראוטר הוא גם מודם ADSL השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בו כנתב לאינטרנט כבלים? ואיך לעשות את זה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, אני גולש בזמן האחרון באינטרנט והגלישה היא איטית לפעמים, לפני שנתיים כשהייתי מחובר לבזק אז האינטרנט היה סבבה, אני לא מבין למה בחודשים האחרונים אני סובל לפעמים מאינטרנט איטי, שלא נדבר על זה שכל שנה בערך אני משדרג את מהירות הגלישה. תשתית: בזק. ספק: בזק בינלאומי. אז מישהו יודע מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by sharon500,

צריך המלצה לסוויץ 1GB ל8 מחשבים. שיעבוד עם חוטי CAT5e. הסוויץ יתחבר למודם AZTECH 600EW וישתף את חיבור האינטרנט והקצבים ל7 מחשבים. תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אשמח אם תעזרו.הפינג שאני מקבל במשחקים הוא מאוד גבוה 300+ שידרגתי את האינטרנט ל-5\0.512 אך עדיין אין שינוי בפינג. אני מחובר דרך נטוויזן והוט, מה ניתן לעשות בשביל להוריד את הפינג? ממה הבעיה נובעת???. להחליף ספק אינטרנט??? הבנתי שגם אם ספקים אחרים הבעיה קיימת. תודה רבה לעונים

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by Shay17,

במאפיינים של TCP/IP ה-IP מוגדר אוטומטי לפני הפירמוט הוא היה עם כל המספרים (כתובת IP וכו') http://img127.imageshack.us/img127/6886/tcpippn3.jpg והפורטים פתוחים http://img210.imageshack.us/img210/2411/emulewr4.jpg http://img170.imageshack.us/img170/331/192168123254ou8.jpg

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. טוב זה התחיל לא מזמן, פשוט מהירות העאלה של האתרים מאוד איטית, כל אתר לא משנה איזה נענע ואללה עולה ממש לאט :\ ועכשיו מה שמוזר פה, שהמהירות העאלה היא בסדר, וגם ההורדה, עשיתי בדיקה עם נציג שירות של הספקית וזה מוריד ומעלה כמו שצריך , רק האתרים עולים בצורה איטית מאוד :\ תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  17. היי, כעת כשרכשתי נתב אלחוטי, אני רוצה להצפין את התקשורת. בתור התחלה השתמשתי בהצפנת WEP רגילה אבל מקריאה בנושא הבנתי שיש עוד הרבה סוגי הצפנות וכעת אני די מבולבל. לדוגמא האם חייב שרת רדיוס ל 802.1x ואיזה הצפנות יותר חזקות יש חוץ מ WEP, ומה זה WPA? תודה, אופיר

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי בעיה כבר כמעט חצי שנה ובשבוע האחרון זה הלך והתגבר וזה משגע אותי, מה שקורה זה שפתאום מפסיק לי האינטרנט, למרות שאני מחובר ובכדיי לפתור את זה אני חייב לבצע restart למחשב, למרות שאני עדיין מחובר אין לי גלישה, יש לי מערכת ויסטא ואיני מצליח לעלות על הבעיה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את חיבור האינטרנט שלי לקצב של 2.5 מגהביט כשהכוונה היתה בין היתר שתיהיה אפשרות להריץ BT ו- emule בו זמנית כאשר כל תכנה מקבלת מספיק רוחב פס ל- upload. נתקלתי בבעיה הבאה : כאשר ה-BT רץ לבד הוא מוריד בקצב של ~200 כאשר מפעילים את הemule הקצב של ה-BT יורד לאזור ה-50, המיול מצידו מוריד על 50 שזה קצב טיפוסי יחסית לקבצים שיש לי בטור (קצב שהייתי מקבל כמה ימים לפני השדרוג) בדקתי את העניין בכוונה, 3-4 פעמים והתוצאה היתה זהה: סוגרים את המיול, הBT קופץ לאזור ה200, פותחים את המיול - יורד כמעט מיידית לאזור ה50. חשבתי שאולי התוכנות לא מוגדרות כמו שצריך, אשמח לקבל גם רעיונות אחרים. אם תוכלו לכוון אותי להגדרות שיש צורך לשנות אודה לכם מאוד, אם אתם רוצים לדעת מ…

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by Nookie,

בספטמבר 2003 (9/03) התחברתי לאינטרנט המהיר. בהתחלה במהירות של 750 ואז השתדרגתי ל 1.5 אתמול עברתי לחבילת ה2.5 אך אני עדיין עם המודם שקיבלתי ב2003! יש לציין שהמודם עובד רציף מ 2003 ולא היו לו שום בעיות. Alcatel Speed Touch Home - האם כדאי לפנות לבזק ולקבל מודם חדש? או שהמודם שלי מצויין?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה לעביר 40GB ממחשב אחד לשני באמצעות הראוטר?איך עושים את זה?

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  22. שלום לכולם, אני גולש בחבילת 2.5 מגה. ספק - בזק בינלאומי תשתית - הוט ללא חייגן / IP קבוע . אני נוהג לשחק בסימולטורים באמצעות שרתים הנמצאים בתוכנת ה HYPER LOBBY שמעולם לא היו לי בעיות בכל שרת שלהם שפזורים ברחבי העולם. לאחרונה החלה לי בעיה של פינגים נוראים ובעיית מהירות בהורדה משרתי NEWSGROUP אשר עד היום נתנה לי הורדה בהתאם למקסימום רוחב הפס שלי (הפינגים מעל 500 וגורמים לי ל KICK). הבעיה החלה לפני שבועיים שלושה ולא נראה כי היא הולכת להשתפר. התקשרתי כמה פעמים גם לספק וגם לתשתית שהריצו איתי את הבדיקות הרגילות, שאני בטוח שחלקכם מכיר (הורדת קבצים מהשרתים שלהם שכנראה בהם הם לא חוסכים באמצעים) ויצאו תקינות. הוט אף "הכניסו" את המודם שלי למעקב אשר היה תקין לגמרי. למרות בקשתי לבצע נ…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by nimrods,

שלום לכולם אני מנסה לעשות את זה http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=265448 וניתקתי בשלב האחרון מאיפה אני צריך לדעת מה האייפי שלי תודה מראש לעוזרים..!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי ראוטר Level One ואני רוצה להיכנס להגדרות הרשת דרך http://10.0.0.138/ (אני בבזק ) אבל אין לי תסיסמה...ניסיתי Admin ואז admin ושיחקתי קצת עם זה אבל עדיין לא יודע מה הפרטים.. אולי מישו יודע ? D: תודה מראש

• 12 תגובות
    • 47.9k צפיות
  25. Started by Skion,

אני מעוניין לחסום כתובת IP ספציפית ברשת LAN בייתית, בצורה כזו שאוכל לחסום ולאפשר גישה כאוות נפשי. יש למישהו רעיון? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.