רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לאחרונה התחברתי ל הוט והתקינו לי HOTBOX כראוטר אלחוטי. הוא ממוקם אצלי בממד וגם עוצמת שידור שלו לא חזקה במיחד כך שיש קליטה חלשה בכל הבית. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR941ND ואני רוצה להגדיר אותו כנקודת גישה אלחוטית בבית. האם מישהו יודע איך עושים זאת? אשמח לקבל הסבר פשוט ככל האפשר כי אינני מבין גדול ברשתות. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעונים. אני מעוניין לעשות רשת אלחוטית קווית בבית,רציתי לדעת אם יש צורך להצליב את הכבל בין השקע לראוטר,והאם מהשקע למחשב צריך לצאת כבל RJ45 מוצלב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על להקים בבית רשת אלחוטית שמבוססת על ראוטר (עם wifi) שמחובר למודם USB סלולארי, ככה שכשאני יוצא מהבית אני אוכל לקחת את המודם איתי ולהנות מהאינטרנט גם בחוץ על הלפ טופ. האם קיים מודם כמו שתיארתי? יש בעיות אחרות עם מה שתיארתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
windows xp sp2 ZoneAlarm pro יש רשת ביתית אחת לא פעילה כרגע צריך עוד כלשהם פרטים? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמעט שלוש שנים, שמיכאל גולן פתח במהפיכת הסלולר, לא היה ספק - השוק הולך להשתנות וחברות הסלולר הותיקות נכנסות למשחק חדש לחלוטין. לעומת זאת, מידת ההצלחה של מהפיכת "השוק הסיטונאי" נתונה במחלוקת רבה. ישנם כאלה, כמו אמיר טייג מדה-מרקר, שחושבים שהשוק הסיטונאי עומד לפגוע אנושות בבזק. לעומתו, אבי וייס מטלקום-ניוז, חושב שבזק רק תצא מחוזקת מהמהלך הזה. מה אתם חושבים? דעתו של אמיר טייג - http://www.themarker.com/technation/1.2572177 דעתו של אבי וייס - http://www.telecomnews.co.il/%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%91%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A0%D…
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רשת קווית 100MBIT הכבלים מחוברים לראוטר TPLINK 941N, כיביתי את השידור האלחוטי. 3 מחשבים וסטרימר על הרשת. האם קצב העברה של 4.5MB/S (מקסימום) זה נורמלי? לפי ההגיון שלי זה צריך להיות תיאורטית מקסימום 100/8=12.5MB/S
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני מנסה להתקין רשת ביתית קטנה בין המחשב שלי (win xp) לבין המחשב הנייד של אבא שלי (win 2000), המטרה היחידה של הרשת היא להעביר נתונים ממחשב למחשב ולא למטרות אינטרנט כלשהן, כך שלא צריך ציוד נוסף חוץ מהכבל המוצלב. ההגדרות הן: class c IPs: 200.210.1.5/6 subnet mask: 255.255.255.0 ואח"כ עקב עצה שקיבלתי הוספתי גם: defult gateway: 1.1.1.1 הבעיה שלי היא שכשאני מחבר את שני המחשבים ומנסה לעשות PING ממחשב למחשב אני מצליח רק מהמחשב של אבא שלי לשלי, אבל כשאני מנסה מהמחשב שלי לשלו אני מקבל ERRORS!! כמו שרשמתי קודם, ניסו לעזור לי ואמרו לי לנסות את ההגדרות הבאות: IPs: 1.1.1.1/2 subnet mask: 255.255.255.252 defult gateway: 1.1.1.1 אבל זה בכלל לא עזר וקיבלתי את אותה תוצאה. בב…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ספקית האינטרנט הקטנה - חברת טריפל C - הופכת להיות החברה השלישית המספקת שירותי אינטרנט במסגרת מהפיכת ה-"שוק הסיטונאי". טריפל C מציעה מגוון חבילות מעט יותר רחב מהמתחרות שלה - 012 ו-018 - אך המחירים שלהן די דומים: 75 ש"ח ל-15 מגה, 80 ש"ח ל-25 מגה, 90 ש"ח ל-50 מגה ו-100 ש"ח ל-100 מגה. למי שאין בידו ציוד VDSL, טריפל C מאפשרת לקבל מודם משולב נתב בשכירות של 10 ש"ח לחודש. באתר של טריפל C לא מצויין דגם הנתב ולא מצויינות עלויות ההתקנה הראשוניות, אם ישנן כאלה. החברה משיקה את השירות תחת השם Double Internet ופרטים מלאים ישנן כאן - https://www.ccc.co.il/heb/Internet/DoubleInternet/DoubleTripleC/
-
- 22 תגובות
- 6.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי עמדת XP (עם שני כרטיסי רשת) שמחוברת ל-Domain. ברצוני לבצעי מידי פעם מעבר ל-WorkGroup מקומי לצורך פעולה מחוץ לרשת (שלא פועלת כאשר המחשב מחובר ל- Domain) ואז לחזור ל-Domain. שאלתי היא איך ניתן לבצע פעולה זאת אוטומטית (סקריפט לדוגמא או קובץ אצווה) ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי נתב אדימקס שעובד מצויין ברשת הכבלים ונתב לינקסיס שמתחבר גרוע לכבלים אבל עובד מצויין כשלוחה של האדימקס חשבתי להסב את האדימקס לחייגן נטו, בלי DHCP ובלי חיבור אלחוטי ואז לחבר את הלינקסיס אליו כ-Automatic Configuration - DHCP ואז הלינקסיס יבצע את הניתוב ואת הקישורים החוטים / אלחוטיים. זה יעבוד?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש כאן אנשים שיש להם רשת על חשמל ? נראה שלא תהיה לי ברירה בגלל מוגבלויות לשים תשתית חוטית בבית אצטרך לחבר 2 מחשבים בדרך הזו. (1 נייד ואחד נייח) . שני המחשבים נמצאים בחדרים של הילדים - הפחד הגדול שלי הוא : האם התענוג הזה פולט קרינה ? איך הביצועים ? האם אתם ממליצים ? אני מודה לכולכם מראש על התגובות, כל תגובה תעזור.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מחפש נתב שיחזיק לי בניין משרדים בעל שני קומות דרוש נתב עם קליטה חזקה מאוד...!!!! מה ההמלצות תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי היום באופיס דיפו את edimax br-6424n (כן אני יודע שזה לא המקום לקנות מוצרי מחשב אבל רציתי ראוטר להתקין לשבת) וקראתי פה כמה הודעות שלא כל כך מרוצים מהמכשיר הזה... השאלה אם אתם ממליצים לי להחליף אותו או לפתוח אותו מחר בבוקר? עברתי לגור עם חברה שלי והיא בADSL ואני הייתי בכבלים אז אני עדיין לא יודע באיזה מהם אני הולך לבחור. לגבי התנאי העבודה של הראוטר הוא שהמחשב הנייח שלי יהיה 90% מהזמן היחידי שעובד ומחובר לאינטרנט אבל יש עוד 2 לפטופים שגם ישתתפו באינטרנט לפעמים. המרחק המירבי הוא לא יותר מ20 מטר (לעיתים רחוקות) אבל שאר הזמן לא יותר מ5 מטר. יש עוד פרמטים שאני צריך לשתף? אני עושה הכל עם האינטרנט, אני עובד דרכו, הורדות, לפעמים משחקי אונליין אז אני צריך ראוטר טוב. התקציב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית ( p4) העברתי כבר כבל רשת דרך הקיר בינהם והוא מחובר ויש אצלי במחשב 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני 1 אני רוצה לקנות ראוטר כמה זה עולה ??? וכמה יעלה לי עוד ההתקנה של זה בהתחשב בכך שהעברתי את הכבל בקיר כבר בתודה מראש . נ.ב המודם הוא alcatel (השחור)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אתר מסויים שברגע שאני מתחבר אליו הוא אומר שהכתובת IP שלי שמסופקת ע"י הספק שלי לא מורשת בשימוש באתר הזה איך אני יכול להיכנס לאתר ? מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא יזהה את הIP שלי בתור הכתובות של הספק הבלתי מורשה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אני מחובר בראוטר לאינטרנט סמייל ואני חווה בעיית פינגים גבוהים זה מכבר חצי שנה. ניסיתי לדבר איתם והם טוענים שבגלל שמחשב אחר מחובר לראוטר זה גורם לעלייה בפינג. האם יש ביסוס לדברים אלה?
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
ה-EW-7438RPn של חברת Edimax היא נקודת גישה קטנה המתחברת ישירות אל שקע החשמל, פועלת בתקן N וכוללת שתי אנטנות פנימיות. ההגדרה שלה קלה ופשוטה ובאמצעות שורה של נוריות הנמצאות עליה ניתן לבחון את מצבה ואת רמת הקליטה של האות האלחוטי. את הסקירה המלאה ניתן לקרוא -- http://www.netcheif.com/Reviews/7438RPn/7438RPn.htm
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
חשובות לי שתי בחינות. אחת שלא יהיה ניתוקים ובעיות כל שני וחמישי שצריך להתקשר לתמיכה ושומעים "לקוחות ADSL יש בעיה, נא התעזרו בסבלנות..." אפילו לא כל חודש. גלישה חלקה..... שהשירות לקוחות או שבאמת יענו לך, ואם הם לא עונים אז לפחות שבאמת יחזרו תוך שעתיים.
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לא משהו מיוחד, רק משהו אישי שלי שרציתי לחלוק איתכם בתור קהילה. אני מנוי לאינטרנט מהיר במשך כחצי שנה, ספקי התשתית שלי הם הכבלים, ספק האינטרנט היה אינטרנט זהב על 750kbps נסיון לא היה לפני זה באינטרנט מהיר מהבית, רק בעבודה. בכל מקרה במשך תקופה די ארוכה אני ממש לא מרוצה מהגלישה, הגלישה איטית עד כאב, אני קיבלתי הרבה פעמים ERROR, הורדות מאתרים כמו DOWNLOAD.COM או MICROSOFT.COM איטיות מאוד. בשלב מסוים, עברתי להאשמה עצמית, אמרתי לעצמי, אולי מערכת ההפעלה לא בסדר, אולי האתרים שאתה גולש אליהם איטיים, אולי הקבצים אתה רוצה להוריד פשוט מגיעים גם כן משרתים איטיים. את המחשב התקנתי מחדש בלי שום קשר ועדיין לא חויתי שום שיפור במהירות הגלישה. וגם לא רציתי להתקשר לאינטרנט זהב. לא היה בא לי. ל…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום התחלתי פרוייקט מסויים כחלק מהפרוייקט אני רוצה לבנות תוכנה שתדע לסרוק ב newsgroups האם יש למשיהו מושג האם זה אפשרי ואם כן כיצד מנועי החיפוש של ה newsgroups עובדים? חיפשתי ב rfc אבל לא מצאתי תשובות תודה
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לרשת- כיצד אני מוצא את המחשבים האחרים שבה ואת (שם) קבוצת העבודה של המחשבים בה (בהנחה שקיימת כזאת)?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש אפשרות שאני יכול לחבר פלייסטישן2 (שלי) לאינטרנט..? ואם כן אז איך ..? תודה מראש לעוזרים..!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט חייב לזוז למישהו בכדי להתקין לו את המודם ואין לו מושג איזה מודם יש לו. תודה לעוזרים! (מודם של ערוצי זהב)
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התקנתי את הראוטר tp-link archer C7 ולעומת האחים הקטנים שלו wdr4300 ו- 1043nd הוא נקלט בלי בעיה בכל פינה בבית בעוצמה גבוהה גם הקודמים שצויינו נקלטים אבל העוצמה נמוכה משמעותית מה-C7 הוא לא מודל חדש ויש כבר חדשים כמו C8 שעולים יחסית יותר אבל אפשר להשיג אותו במחיר נוח.
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי אני פעם ממזמן ממזמן הגדרתי קיבלתי דף הוראות איך להגדיר מהמקום שקניתי אותו ונעלם הדף. אז ניסיתי לבד, לא ממש הולך לי יש לי אינטרנט ADSL של בזק ויש לי 2 ניידים בבית שיתחברו לנטב וגם פלאפון אחד. אניישים תמונות אני חושב שפה מה שצריך לשנות וכו' מן הסתם גם לשים לרשת סיסמא שלא כל העיר תיגלוש לי על הנטב תגידו לי מה מו מי אם צריך עוד דברים:
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-