רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

היי שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזושהיא תוכנה ליצירת כרטיס רשת מדומה מה שנקרא VIRTUAL NETWORK ADAPTER בכדי שאוכל לתת לו בחיבור דרך VPN את הIP המקומי שאליו הוא מתחבר דרך הכרטיס המדומה... בתודה מראש - 

- 0 תגובות
- 669 צפיות

- 

- 

או קיי, אני הולך לבית הספר עם הלפטופ שלי וגיליתי שאני יכול להתחבר שם לרשת (לראות את הקבצים בתקיה שלי, לגלוש באינטרנט וכו'...). עכשיו בשביל שאני אוכל להתחבר אני צריך לעשות כמה דברים: לשנות ב-system propertis תחת הלשונית computer name את שיטת ההתחברות מ workgroup לdomain (ע"י לחיצה על "...change"). לאחר שאני מאשר את מצב ההתחברות כdomain הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא שלי ולאחר שאני מכניס אותם הוא מבקש לעשות restart בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. כל ההתעסקות הזאת ארוכה מאוד. אולי תוכלו ללמד אותי איך לקצר את התהליך הזה, כי כל פעם אני צריך גם להחזיר את המחשב חזרה למצב workgroup בשביל הרשת ביתית. חשבתי אולי ליצור acount חדש עם הגדרות אלו, אבל בהגדרות של הacount לא מצאתי אפשרו… - 

- 0 תגובות
- 691 צפיות

- 

- 

- 

שלום לכולם יש לי מחשב שמחובר לרשת שלי ועליו אני מאחסן המון סרטים יש לו 3 כוננים קשיחים אחד לסיסטם ו2 נוספים לדאטא הראשון עשיתי לו שיתוף בחלונות 7 ULTIMATE והכל בסדר אני מצליח לגשת אליו מכל מקום אין בעיה הכונן השני הוא 500 GB של WD אמין שעובד ואף פעם לא עשה בעיות ומאוחסנים עליו נתונים ועשיתי לו שיתוף בדיוק כמו לכונן של הטרה ואני לא מצליח לגשת אל הנתונים למישהוא יש מושג? למה בכונן אחד זה עובד ובשני לא? תודה מראש - 

- 0 תגובות
- 834 צפיות

- 

- 

יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N וגם D-LINK DI-524 עכשיו ה D-LINK מחובר למודם ומחובר למחשב העובד קווית חוטית לאינטרנט . עכשיו הבעיה היא שהמחשב השני אני צריך את ה D-LINK שיתחבר קווית למחשב אחר ויתחבר לאינטרנט אלחוטית לראוטר EDIMAX BR6524 N איך לעזאזל אני עושה את זה ? הD-LINK D-524 כאקסס פוינט האם אפשר ? אין צורך ב WDS רק למחשב אחד . שיהיה מחובר חוטית לראוטר ה D-LINK - 

- 0 תגובות
- 917 צפיות

- 

- 

שלום, כרטיס רשת סטנדרטי מגיע עם אנטנה קטנה של 2 dbi האם ניתן לחבר אליו אנטנה עם הגבר גבוה יותר, למשל 15 dbi? לא ראיתי משהו דומה במפרטים. מישהו יודע האם זה באמת צפוי להועיל? תודה! - 

- 0 תגובות
- 699 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי שרת שמריץ windows server 2003. כל מה שהוא עושה זה מחזיק כונן משותף שכמה מחשבים אחרים שנמצאים על אותה רשת יכולים לגשת לאותו כונן. רציתי להתקין עליו eset nod 32 antivitus 5. בזמן ההתקנה קפצה לי הודעה שהגרסה אינה מתאימה למערכת ההפעלה. חיפשתי על זה קצת מידע, ולפי מה שאני הבנתי אני צריך להתקין את גרסת הביזנס של התוכנה. רק היא יכולה להיות מותקנת על מערכת הפעלה server 2003. האם זאת האופציה היחידה שלי? אני לא מעוניין שהשרת יריץ AV בתור שרת אלה בתור מחשב רגיל שיסרוק רק את התיקיות של עצמו וזהו. אשמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא. תודה - 

- 0 תגובות
- 874 צפיות

- 

- 

לחבר מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה של hp אם מחשב נייד שיכול להתחבר wireless או באמצעות כרטיס רשת realterk מעדיף לחבר באמצעות wireless הראוטר ישמש לחיבור לאינטרנט ולשיתוף קבצים במהירות המקסימלית האפשרית תודה מראש - 

- 0 תגובות
- 643 צפיות

- 

- 

אהלן, אני גולש בכרום, WINDOWS 10, בדיקת מהירות תקינה, 20 לפעמים גם 30 MBIT, אבל הגלישה איטית, אתרים עולים לאט, לפעמים צריכים ריפרש, וידאו בפייסבוק מתחיל לעלות בקטנה ונשאר קפוא... גם וידאו ביוטיוב לא עולה מהר. אין לי מושג מה עושים, למישהו יש כיוון ? המחשב INTEL NUC חדש וחזק, אין עליו SPYWARE ושטויות. תודה מראש. 
- 

שלום לכולם !!! יש לי שאלה שאני מקווה מאוד שתוכלו לפתור לי אותה כי אני די אובד עצות יש לי HOT בבית וקופסא של מוטורולה שממירה בין הכבלים לאינטרנט ושדרכה אני מתחבר לאינטרנט (הקופסא היא הקופסא השחורה של מוטורולה שHOT מביאים להמיר מכבל של כבלים למשהו שניתן לחבר למחשב דרך USB או כבל LAN ולגלוש בעזרת המחשב באינטרנט), כאשר הקופסא מחוברת ישירות למחשב האינטרנט עובד חלק וללא שום בעיות. אני רכשתי לא מזמן ראוטר של חברת TP-LINK וחיברתי אותו ע"י כבל רשת לאותה קופסא של מוטורולה ואת המחשב חיברתי לראוטר (במקום שהיה מחובר ישירות לקופסא של מוטורולה קודם ע"י כבל USB). מכאן החלו הבעיות -> גלישה ברשת האינטרנט יש אבל כאשר נכנסים לדואר של WALLA ורוצים לרשום משהו אז גם זה מסתדר ועובד א ב ל אם ר… - 

- 0 תגובות
- 852 צפיות

- 

- 

הפלאפון לא קולט אחרי 3 מטרים את הראוטר.. יש איזו אפשרות בראוטר להגדלת הטווח? - 

- 0 תגובות
- 911 צפיות

- 

- 

היי, חיברתי את ה-Hotbox לכניסת WAN של ראוטר Tplink והפעלתי את ה-Hotbox כbridge. הראוטר מפיץ וויפיי כמו שצריך. הבעיה:mini fiber הפסיק להפיץ אינטרנט. האם מישהו ניסה לעבוד בתצורה הזו של hotbox+ mini fiber+tplink router? תודה - 

- 0 תגובות
- 900 צפיות

- 

- 

היי. אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן, ובספק לא מוכנים לי לשנות לחיבור אוטומטי. התוכחתי איתם שעות, שום דבר לא עוזר. החלטתי ללכת על ראוטר שיעשה את העבודה. השאלה, איזה לקנות? אני צריך אחד שיתחבר אוטומטית לאינטרנט ובנוסף לזה שלא יחסום לי כל דבר שזז (הבנתי שראוטרים אוהבים לחסום פורטים וזה) תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי! - 

- 0 תגובות
- 660 צפיות

- 

- 

בבקשה תעזרו לי לדעת אם אפשר לחבר ראוטר לכרטיס רשת אלחוטי לקליטת רשתות אלחוטיות של השכנים השם: CRWER200-75 - 

- 0 תגובות
- 647 צפיות

- 

- 

נשבר לי מיופרס מייאש מאז שעברתי מלא תקלות. אמנם שירות מעניין אבל אי אפשר להמשיך ככה. למשל לאחרונה כאשר אני בא לשמור פוסט אז אני לוחץ על הכפתור והוא מעבד ולא קורה בסוף כלום. ככה זה רוב הזמן. זה לצד בעיות מוזרות אחרות שלא היו לי כמעט אצל אחרים. אפילו להעלות קובץ זיפ של התקנת הוורדפרס זה לא הרשה לי והייתי צריך להעלות קבצים מחולצים דרך FTP וזה לא הכל השאלה שלי היא מי מהשניים האלו עדיף לדעתכם? אני מחפש איכות לא זול או שאולי אירוח אחר ישראלי? https://www.ereznet.co.il/hosting-wordpress https://keshet.cloud/webhosting/ תודה נ.ב. כמו שאתם מבינים אני לא מומחה אלא פשוט רוצה שהדברים יעבדו - 

- 0 תגובות
- 583 צפיות

- 

- 

החלפתי תשתית לבזק וקבלתי מודם d-link n 2760u e1 וחבר טוב אמר לי, שכל האקר יכול בקלות לחדור למחשב שלי ,כי לא החלפתי סיימת ברירת המחדל של המודם: א. האם הוא צודק? ב. אני לא משתמש בראוטר (אלחוטי) אלא רק בקווי. ג. ואם צריך איך מחליפים סיסמא? - 

- 0 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

ערב טוב, מהירות גלישה 10 מגה ראוטר דה לינק בזק במקום לחורר חורים בקירות אעדיף כרטיס רשת אלחוטי pci עם אנטנות איזה מומלץ? תודה - 

- 0 תגובות
- 945 צפיות

- 

- 

לאחרונה שדרגתי מ-15mb לחבילת 40mb, והחלפתי את הנתב (PAR-720G) לנתב חדש (N600). העניין הוא שהנתב הקודם היה מחובר למתאם HPNA3 (הדגם: PET-320) שפיצל את הקו למרתף (שבו לא הייתה קליטה), והמתאם הזה לא עובד עם הנתב החדש. בשיחה עם נציג טכני של בזק נאמר לי שלא צריך להחליף את הנתב אלא את המתאם HPNA למתאם חדש שיעבוד עם VDSL, אבל באופן רשמי, בזק הפסיקו לשווק את המתאם הזה. עריכה: אז קניתי מבזק את המתאם הנ"ל. הם הפסיקו למכור חדשים ועכשיו משווקים אותם כ-refurbished עם אחריות לשנה. הכל מחובר ועובד. מדובר בערכה של שני מתאמים. - אחד מחבר בין הפילטר ADSL שבקיר לנתב בכבל טלפון ומקבל ממנו חזרה חיבור LAN, - השני מחובר לכבל הטלפון בנקודת הפיצול עם שתי יציאות LAN שמזינות את החדרים במרתף. השא… - 

- 0 תגובות
- 3.4k צפיות

- 

- 

לפני כמה ימים כתבתי פה הודעה שהפורטים במחשב שלי לא טובים זתומרת שהאימיול לא עובד כמו שצריך בגלל שהפורטים לא נפתחים גם כשאני פותח את הפורטים בפיירוול וגם שאני מבטל את הפירוול של XP. ניסיתי הרבה שיטות כדי "להפעיל" את הפורטים אבל שום דבר לא עזר אז עשיתי למחשב פורמט להפתעתי אחרי שהתקנתי את התוכנות שנאי צריך כמו אייסיקיו מסנג'ר דריייברים וכל התוכנות החשובות ניסיתי את האימיול ואת בבדיקת פורטים שלו דרך האתר שלהם: http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4662&udpport=4672〈=1033&l=1 ועדיין לא עובד..גם הפורטים של האזורוס לא עובדים (הבדיקה נכשלת) מה אני עוד יכול לעשות? יש 2 אפשרויות לפי דעתי או שיש איזושהי תוכנה שהורסת את הכל פה או שזה בעיה … - 

- 0 תגובות
- 643 צפיות

- 

- 

חיברתי מדפסת לנתב DLINK 2760U (בזק). מכל מחשב עם מ"ה XP אין לי כל בעיה להגדיר ולהשתמש במדפסת. ממחשב עם Vista-Home אני לא מצליח להגדיר את המדפסת. לא נוצר כל זיהוי שלה בזמן ההגדרה. במחשב מותקן FW של נורטון. ניסיתי לבטל - לא עזר. האם מישהו נתקל כבר בבעיה כזו ויש פתרון? בנוסף, לא מצאתי בתפריטי הנתב מסך סטטוס המראה שהנתב מזהה המדפסת (למרות שכאמור היא קיימת ופועלת). - 

- 0 תגובות
- 961 צפיות

- 

- 

לספקית האינטרנט יש שירות הגנה חדש אשר מצטרף אל כמה מתחרים בינלאומיים מבוססים, ומבטיח להגן עליכם מפני שיטות זדוניות לקבלה במרמה של הפרטים האישיים הרגישים שלכם שירות ה-CyberWall, עליו הכריזה היום בזק בינלאומי, הוא פתרון המיועד להגן על הגולש התמים מפעילות "דיוג" של אתרים זדוניים והודעות דוא"ל מתחזות. דיוג (מהמילה "דיג", באנגלית "פיישינג" – "Phishing") היא שיטת הטעיה שמטרתה להשיג מהמשתמש ברשת האינטרנט מידע רגיש, זאת על ידי התחזות לגורם לגיטימי. רוב ההצלחות בגניבת סיסמאות, פרטי חשבון בנק, מידע פיננסי וכד' מתבססות על דיוג מתוחכם ולא על ידי פריצה ברוטאלית לשרתים. דרכי ההתמודדות עם פעולות דיוג מבוססת על שני מערכים – הראשון, הפעלת שיקול דעת וחשדנות כלפי אתרים… - 

- 0 תגובות
- 842 צפיות

- 

- 

יש לי ראוטר של d-link dsl-604+ ויש חיבור לאינטרנט בין שני מחשבים אישיים בבית, ז"א הראוטר מתקשר עם הכרטיס האלחוטי אבל אני לא יכול לשתף קבצים ותיקיות או מדפסת. כשאני מנסה להציג את המחשבים בקבוצת העבודה אז הוא מוציא לי הודעת שגיאה(בתמונה המצורפת), כמו-כן חשוב לציין שהמחשבים נמצאים באותה קבוצת עבודה(MSHOME). *למקרה שהתמונה לא נפתחת, ההודעה שהוא מראה אומרת "אין אפשרות גישה לMSHOME . ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה.פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כרגע" איך עושים את הדבר הזה? תודה מראש. [attachment deleted by admin] - 

- 0 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום לכולם יש לי מחשב שמריץ VISTA עליו שי 8 מכונות וירטואליות עם VIRTUAL SERVER של Microsoft יש נתב שהמשב מתחבר אליו ב Wi Fi עד עכשיו כדי להמנע מהגדרות מיותרות הגנתי על הנתב עם רשימה לבנה של כתובות MAC (כתובות ה MAC של המכונות גם מוגדרות ברשימה הלבנה ) לאחרונה עלה הצורך להוסיף למערך האבטחה גם WPA2 הבעיה היא שבגלל הסיסמא WPA2 המכונות לא מצליחות לתקשר עם הנתב אני מניח שבגלל שהכרטיס שמוגדר בחומרה של המכונה הוירטואלית הוא קווי ואין שדה שאפשר להזין שם את הסיסמא WPA2 ניסיתי לחלק כתובות IP ידנית וזה לא עזר (כמובן) אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה תודה אורי - 

- 0 תגובות
- 754 צפיות

- 

- 

שמח בשוק הסלולר. הורדת דמי הקישוריות הביאה את כל החברות להגיש בג"צ נגד שר התקשרות. ובתגובה הוא רוצה עליהן כמונופול. מה דעתכם? http://www.netcheif.com/blog/?p=929 - 

- 0 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

עד היום הייתי עם מודם USB והכל היה בסדר, היום קניתי ראוטר וסויץ' של אסטק 600E עם נתב של CNET והשליחת קבצים איטית ולא יציבה, כאילו זה קופץ מ13 ל8 ובסוף זה נשאר איטי על 5, לפני המעבר שלחתי במהירות קבועה של 12, מה עושים? ניסיתי ממש הכל, עשיתי חיפושים ניסיתי לפתוח פורטים וכלום לא עוזר, בבקשה... - 

- 0 תגובות
- 918 צפיות

-