עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. תביעו את עמדתכם בקישור הבא זה נראה לי חשוב http://www.shituf.gov.il/discussion/455 זה אתר ממשלתי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, כסטודנט במכללה להרבה חברים היו בעיות בחיבור לרשת האלחוטית כאן. לכולם יש WIN 7 , הם מצליחים להתחבר מהלפטופ לרשת אבל לא מצליחים למשוך IP. אצלי ב XP כן מושך IP בד"כ - זה קורה הרבה פחות, ולא קורה אצל כולם... אשמח לשמוע הצעות איך לפעול...

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by ksn1981,

מודם-פקס (מודם אנלוגי): 1. שליחת קבלת פקסים מהמחשב: כל מודם-פקס עם תוכנה מתאימה. 2. ביצוע שיחות דרך האוזניות והמיקרופון של המחשב: כל מודם-פקס עם יכולות קול, בנוסף, יש כאלה עם יכולת שיחה מזוהה. 3. ביצוע פעולת החיוג מהמחשב (כפתור חיוג ליד מספר טלפון בתוכנה שמנהלת אנשי קשר) כשהשיחה עצמה תתבצע מהטלפון הרגיל... אני מעוניין רק באופציה השלישית.. - איזה מודם-פקס אני צריך? - צריך טלפון עם ספיקר? - הטלפון יהיה "מת" ללא המחשב? די זקוק לעזרתכם.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by gilboag,

הי במחשב הביתי שמחובר לראוטר D_LINK (תקן N אלחוטי ) בחיבור עם כבל מופיע עם עלית המחשב בחיבורי הרשת - רשת ציבורית לא מזוהה . זה מופיע מתחת לרשת (חיבור רגיל) בחלון "מרכז הרשת והשיטוף" כחיבור נוסף (ומיותר כנראה). רק כשאני עושה "הפוך ללא זמין" בפרטים של ה LOCAL AREA CONECTION ואחר כך לוחץ על "פתור בעיות" ו"תקן בעיות כמנהל" אז המחשב מתחבר ואפשר לגלוש... מה שעוד יותר מוזר שזה מופיע לא בכל הפעלה - אלה ברובם ... נציג של 012 "בתמיכה מתקדמת" לא ידע למה זה קורה ומה לעשות ורק הציע לנסות להתקין מחדש את הדרייבר לכרטיס הרשת (של אינטל). - הורדתי והתקנתי - אבל זה עדיין קורה ! יש למישהו מהמומחים כאן רעיון ? (זה די מציק - ובעיקר לאשתי שלא ממש יודעת לעשות את כל התהליך...) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by gshhar,

יש לי את הגרסה הנ"ל על הנתב, בזמנו כשהתקנתי את הגרסה היא לא תמכה ב-L2TP אבל מכיוון שעכשיו היא כן תומכת ואני נותן את הנתב שלי לאחי שמחובר בהוט (ללא חייגן) אני רוצה לשדרג את הגרסת קושחה לזאת שתומכת בחייגן L2TP. נכנסתי לאתר הרשמי, הכנסתי את הדגם שלי וקיבלתי רשימה של כמה גרסאות\ורסיות. במה לבחור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ludacris,

hey i need the 3crwe554g72x_12Oct2005.exe firmware for my router but it wont let me download from the 3com site saying i dont come from a usa origin. is there anyone that knows a bit about proxy or just has this file could upload it somewhere. thanks alot

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. בנטוויז'ן הציעו לי דבר כזה: אינטרנט במהירות 12 מגה - 34 ש"ח למשך 6 חודשים + 9 חודשים חינם (ממוצע: 13.6 ש"ח) טלפון עם 1000 דקות לנייד ונייח - 50 ש"ח למשך 11 חודשים + חודש חינם (ממוצע: 45.8 ש"ח) סה"כ: 59.43 ש"ח ממוצע בחודש. זאת החבילה שהציעו לאמא שלי דרך העבודה שלה, מן מבצע רק בשבילם. עכשיו רציתי לדעת אם זה בכלל משתלם כי אני לא כל כך מתמצא במחירים לטלפונים של ספקי האינטרנט. בסך הכל זאת חבילה משתלמת או שיש יותר ? לפי מה שאני יודע המחיר לאינטרנט הוא נורא זול בגלל שזה באנדל של אינטרנט + טלפון אצלם, אבל המחיר לטלפון סביר ? *נ.ב ההתחייבות על האינטרנט היא למשך 6 חודשים וההתחייבות על הטלפון היא 11 חודשים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום 2 מחשבים ברשת אחד נייד והשני נייח ,בשניהם XP ו WORGOUP אני רואה אותם כשאני לוחץ על הצג מחשבים ברשת אבל לא מצליח להכנס מהנייד לנייח הוא מבקש סיסמא ,למרות שבנייח אין סיסמת כניסה מהנייח לנייד כתוב שאין לי הרשאה אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by udi610,

בחדשים האחרונים אני נתקל בבעיה מוזרה בביצוע download של קבצים מתוך כל סוגי האתרים. לעיתים הכל בסדר אך פעמים רבות ההורדה איטית להחריד או בכלל לא מתחילה. התשתית שלי - HOT + Netvision, נתב Dlink Dir-615, מחשבי XP ו-Win7, קורה גם בחיבור קוי וגם אלחוטי (G או N) ללא כל הבדל (כלומר זו אינה בעיית WiFi). כל הקומבינציה הזו אצלי למעלה מחצי שנה והכל היה תקין עד לפני כחודשים, בלי ששיניתי דבר. בחיבור ישיר למודם (אין חייגן) מוריד מיידית ללא כל בעיה (כלומר לכאורה אין בעיה עם הספקים שלי). גם בחיבור עם הנתב מוריד בסדר גמור קבצים דרך תכנות Email (Outlook + Gmail) כלומר אין שום בעיית תקשורת למעט הורדה של קובץ מתוך אתר. התמיכה של DLink לא מצאה דבר שגוי אצלי. גם החלפתי אצלם נתב לאחר מאות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by jonid14,

כשאני מנסה להתחבר לWIFI זה מתחבר אבל משום מה אין אנטרנט. וזה קורה עם כל רשת שאני מנסה להתחבר אליה כתבתי בCMD IPCONFIG וזה מה שזה רשם לי: בנוסף כשאני מנסה להיכנס להגדרות הפיירוול זה רושם לי את הודעה הזאת: זה מחשב נייד ומותקן בו XPויש לי עוד בעיה עם מחשב אחר, אני מתחבר ממנו לאנטרנט גם דרך WIFI וכל פעם שאני מחבר את הפלאפון למחשב, האנטרנט מתנתק למרות שהפלאפון לא מוגדר כמודם (וינדוס 7) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Imtheman,

אני מחפש שרות שיאפשר לי לגבות באינטרנט ע"ב יומיומי נפח הגיבוי הוא 300MB וזה צריך להתעדכן כל יום .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Zadu,

בשבועות האחרונים טורנטים פשוט לא זזים וזה לא היה ככה עד לפני כמה זמן תמיד הייתי מוריד על איזה 700 KBPS ויותר. אני בבזק בינלאומי על 10 מגה ביט חבילה עסקית. לא נגעתי בשום הגדרות של uTorrent או משהו. עוד מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by hichcock,

שלום עד לא מזמן השתמשתי במודם של netgear (תקן N מסוג vdsl). בגלל בעיה החלפתי למודם הזה: http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/115139_D-Link_N_6740_manual.pdf מאז ההחלפה ה-utorrent מקרטע ולא ממש מוריד. כנראה בעי של פורטים, דבר שאני רחוק מלהבין בו. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את התקלה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by RonCohen,

מאז שהחליפו לי את הלוח אם (לאותו לוח רק פחות שרוף ) יש לי מלא בעיות עם האינטרנט כל פעם הוא נתקע ואומר שהשרת DNS לא מגיב אני שעה מתעסק עם זה וזה מסתדר אבל לפעמים אני לא מצליח ואז אני מחליף חיבור USB וכרטיס רשת וזה פועל

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by avvvi,

בשרת שלי רץ כרגע apache 1.3.41 אני רוצה לשדרג אותו ל2 או 2.2 מה בעצם מונע ממני לשדרג את הapache ? יכולות להיות לי בעיות מסוימות ? או תאימות לאתרים או משהו ? אני יודע ששדרוג ל PHP5 וMYSQL5 יכול להיות בעיה מצד האתרים אבל איזה בעיות בעצם יכולות להגרם לי משדרוג ה apache ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by ORrrr,

אהלן, ברשותי נתב אלחוטי מדגם siemens SL2-141 עכשיו כשהאינטרנט האלחוטי פועל, מהלפטופ שלי למשל אני מצליח להכנס בלי בעיה אבל כשניסיתי להכנס מלפטופ עם ווינדוז אקס פי ולא שבע הוא לא מצא את הרשת וגם בסמארטפון, אני מוצא את הרשת אבל אומר שיש שגיאה והרשת בעצם לא קיימת או משהו כזה.. למישהו יש מושג אילו הגדרות אני צריך לשנות? ראוי לציין שבטלפון שלי בכל הרשתות האלחוטיות האחרות בעבודה לימודים וכו אין בעיה להתחבר, כמוכן דרך רשת של מישהו אחר מהבניין.. תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  17. אוקי קניתי ראוטר פשוט חשבתי שיהיה מספיק טוב בשביל גלישה בסיסית אז כך כשאני מתחבר דרך הראוטר באתרי בדיקת מהירות הוא מראה שהכל בסדר והמהירות 12MB גם ביוטיוב מעלה HD אבל במאקו הוא בקושי מטעין את הסרטים והם קפואים כאלו , ניסיתי ווירלס ו כבל ישיר מהראוטר . כשאני מנסה ישירות מהמודם למחשב הכל זורם טוב ויפה . לא מבין איך אפשר לסדר את הבעיה , משהו בהגדרות אולי ? מקווה שלא צריך להחליף ראוטר. יש הוט ובזק בינלאומי .

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  18. אני נוסע לחופשה לאילת עם המשפחה ורוצה קצת אינטרנט לזמן הפנוי.. מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה טובה עם רדיוס כמה שיותר גדול.. אנטנה שמגיעה עם חיבור USB.. מעדיך ליקנות מחו"ל מאתרים כמו Ebay, DX תודה ומהשיך יום נעים, מאור.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by slyy,
    • 0 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by yoavbd123,
    • 0 תגובות
    • 492 צפיות
  21. Started by The-Magician,
    • 0 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים