רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
בחודשיים האחרונים יש לי בעיות איטיות ואני לא מצליח למצות את החבילה שלי בהתחלה חשבתי שזה הספק והתברר שזה לא. יש לי 7MB בהוט והספק זה אורנג'. במקום להוריד ב 875KB אני מוריד ב 650KB כרגע ולרוב מוריד במהירות 750KB המקס שאני מקבל זה 840KB כל פעם שאני שם לב לאיטיות אני עושה בדיקת מהירות באתר של הוט בכתובת 213.57.1.12 וכל פעם זה תואם את האיטיות. כלומר אם אני מוריד מאתר ישראלי מסויים ב 650KB אני מקבל בבדיקת המהירות של האתר של הוט אותו קריאה משמע הבעיה אצל הוט ולא אצל הספק. השאלה מה אני יכול לעשות ? התקשרתי אליהם שלחו טכנאי לא עזר שלחו טכנאי בכיר ופתאום ברגע שהוא בא לא היו בעיות מהירות זה משגע אותי כי אני משלם להוט על משהו שאני לא מקבל מהם תמורה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזו הצפנה כדאי לבחור WPA pre-shared key או WPA RADIUS? בתוך האפשרויות האלו מה יותר מומלץ: WPA(KTIP)/WPA2(AES)/WPA2 Mixed? ובאפשרות של Key Format מה יותר מומלץ Passphrase\Hex (64 characters? אשמח אם תוכלו להסביר קצת על כל סוג הצפנה, וכמה תווים מומלץ לשים ברשת האלחוטי. האם מבחינת אבטחה כדאי להגדיר את הרשת במצב HIDE? האם צריך להגדיר Firewall? ואיפה להיכנס שם Access Control\DoS? מהי האפשרות WPS? איפה עושים הפניית פורטים: ב- NAT או ב- Port Forwarding? אגב איזה קושחה הכי מומלצת לנתב, כרגע יש 1.58, יש מתקדם יותר? כדאי לעדכן? תודה רבה על העזרה!!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מארח שנותן גם דומיין, נגיד stamdomain.com. כתובות ה-IP של האתר לא בהכרח נשארות קבועות (אבל זה כאילו לא אמור לשנות כי הם דואגים בעצמם לעדכון רשומות ה-DNS). אני לא מעוניין להשתמש בדומיין שהם נותנים אלא לקנות שני דומיינים חדשים ולמפות אותם לתיקיות באתר הקיים, משהו כזה: domain-a.com ימופה ל- /stamdomain.com/a domain-b.com ימופה ל- /stamdomain.com/b חברות שמוכרות דומיינים במחירים טובים כבר מצאתי, עכשיו נשאר לי להבין איך אני משיג את הסידור שלמעלה. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שאחד משמש להורדות באימיול שהוא מחשב חלש וישן והשני משמש לקידוד וצריבה, עכשיו חשבתי שאת הדבריים שאני אוריד עם המחשב החלש אני אעביר דרך כונן USB אל המחשב החזק יותר אקדד ואצרוב אותם, עכשיו שניסיתי להעביר את הקבצים למרות שזה חיבור USB2 הקבבצים עברו לאט מאוד אז חשבתי אולי אני אעשה את הכונן שיש לי במחשב החלש משותף עם המחשב החזק שככה אני אוכל לגשת לקבצים בלי להעביר אותם. עכשיו יש עוד בעיה שהמחשבים נמצאים בחדרים שונים אז אין כ"כ אפשרות להעביר כבלים אני מחפש דרך אלחוטית לעשות את זה. תודה מראש.
-
- 41 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, מצטער מראש אם פורום הזה לא מקום מתאים לשאלה כזאת, אבל הסיפור הוא כזה: אני גר בבית גדול עם כמה שכנים ונקודת גישה לInternet אחת. נכון לעכשיו גישה היא Wire less, אבל מסיבות מסויימות אנחנו חייבים לפרוס רשת. כלומר אנחנו צריכים המון, משהו כמו 50 מטר של כבל, כמה switchים וציוד לחתוך את הכבלים. אז השאלה היא איפה תמליצו לקנות את כל זה בכסף סביר באזור גוש דן (יותר ראשון)? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים אשר מחוברים בנתב dlink 604 אני מצליח דרך המחשב שלי להיכנס למחשב של אחי (לכל הקבצים שלו) מוצא לנכון לציין כי גם אני וגם אחי סימנו את האפשרות של שיתוף קבצים אך בניגוד אליי, אחי לא מצליח להתחבר למחשב שלי מדובר רק בקבצים במחשב, שני המחשבים מצליחם להתחבר לאינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
זה מרגיז אותי לראות שאפילו באינטרנט המוסלמים המגיעילים האלו מציקים (אני יודע שזה לא חדש ולא פעם ראשונה) אבל זה נראה שאף אחד בכלל לא נלחם בהם, הלוואי וידעתי... אני חושב שכל מי שיש לו ידע בתחום, ואני יודע שיש אצלנו הרבה תותחים שהם פי כמה וכמה טובים מהם!!! אז יאללה אנשים תפעלו! רק תראו דוגמה... http://www.motobike.co.il/motocar/manuf/index.asp?id=271&homepage=1
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שניתן למצוא בארץ
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שתי מחשבים לאינטרנט (ואחד לשני אם אפשר..) יש לי ראוטר בן 2 שאני לא יודע להשתמש בו, באיזה הגדרות אני צריך להשתמש? יש בשתי המחשבים XP ד"א הנה האפשרויות של הראוטר: תודה מ
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרטיסים כאלה בדומה למודמים מעמיסים על המחשב? יש משמעות לחברה כל עוד מדובר בתקן 802.11g?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מספר רשתות 1Gb/s.. על מנת להבין את אופן פיזור העומס בהן (כל אחת בנפרד), צירפתי תמונה של רשת "כללית".. 1. האם מחשב המחובר ל-ROUTER, יקבל גישה יותר "טובה" לאינטרנט מאשר מחשב המחובר ל-SW/AP#3 למשל? 2. עבור מחשבים הניגשים ל-"משאב" (מחשב עם מסד-נתונים / מדפסת רשת / כונן-רשת / ..), האם ישנה עדיפות לחברם יחד עם המשאב תחת אותו ROUTER/SWITCH/AP ? 3. האם התשובה לשאלה הקודמת תהיה שונה אם מדובר בתעבורת טקסט או תעבורת מולטימדיה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי מ-15mb לחבילת 40mb, והחלפתי את הנתב (PAR-720G) לנתב חדש (N600). העניין הוא שהנתב הקודם היה מחובר למתאם HPNA3 (הדגם: PET-320) שפיצל את הקו למרתף (שבו לא הייתה קליטה), והמתאם הזה לא עובד עם הנתב החדש. בשיחה עם נציג טכני של בזק נאמר לי שלא צריך להחליף את הנתב אלא את המתאם HPNA למתאם חדש שיעבוד עם VDSL, אבל באופן רשמי, בזק הפסיקו לשווק את המתאם הזה. עריכה: אז קניתי מבזק את המתאם הנ"ל. הם הפסיקו למכור חדשים ועכשיו משווקים אותם כ-refurbished עם אחריות לשנה. הכל מחובר ועובד. מדובר בערכה של שני מתאמים. - אחד מחבר בין הפילטר ADSL שבקיר לנתב בכבל טלפון ומקבל ממנו חזרה חיבור LAN, - השני מחובר לכבל הטלפון בנקודת הפיצול עם שתי יציאות LAN שמזינות את החדרים במרתף. השא…
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות רשת ביתית בבית וראיתי שיש מבצע בבזק שאני יכול לקבל בחינם נתב אלחוטי עם מודם... אם אני מתחייב לשנתיים בנתיים הכל טס לי טוב עם ה 5 מגה מוריד מהר פינג טוב בלי בעיה... הקטע האם יש איזה סיכון במודם החדש שהם יביאו לי? בטח הם יביאו משהו זול אני בטוח אבל אני רק צריך לגלוש ולהוריד דברים בשני המחשבים שלי בלי בלאגנים ואבטחות משכוללות. האם המבצע הזה שווה מישהו קיבל את המודם שהם מדברים עליו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חפרתי בפורום ועלו לי כמה שאלות הוט + 012 - אני צריך להשתמשש בחייגן או לא? אם כן - בנט גיר יש PPTP - אבל אין מקום להכניס את הכתובת ואם לא - איך אני מתחבר?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים בבית והמחשבים מחוברים באמצעות ראוטר אלחוטי אחי ואני משחקים באותו משחק ברשת,אנחנו משחקים באותו שרת והפינגים מדי פעם עולים. אנחנו משחקים גם עם וונטרילו ובכלל יש לנו פינגים בוונטרילו שאפילו לא שומעים אותנו שמעתי שפתיחת פורטים משהו כזה יוכל לעזור.. אשמח אם אקבל עזרה תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס רשת אלחוטי מומלץ למחשב נייח? האם עדיף כרטיס רשת חיצוני או פנימי (אם אין הבדל באיכות אז אני מעדיף חיצוני). תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5 MB של נטוויזן ותשתית של הוט. האינטרנט מעובר למחשב שלי ע"י רוטאר ממחשב אחר עכשיו הקטע הוא שמתי שאני מדבר בשיחה קולית בתוכנות כמו:skype,oovoo וכד' האינטרנט מתנתק לאחר כמה זמן רק במחשב הזה (אני חושב שזה בגלל התוכנות של השיחה וגם אני כמעט בטוח שזה בכלל המחשבים לא פועל למה לא בדקתי בדיוק שנייה בשנייה) ואינטרנט מתנתק לכמה שניות ולפעמים לכמה שניות במודם ובראוטר הכל פועל כמו שצריך... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם רכישת אנטנה יותר חזקה תגרום להבדל ראוי? יש לי נתב אלחוטי EDIMAX ישן עם אנטנה נשלפת. חשבתי להגביר איכות ותווך קליטה ברכישת אנטנה יותר חזקה מאתרים סינים כמו DX ומצאתי שזאת: http://www.tinydeal.com/24g-8dbi-rp-sma-high-gain-wifi-omni-antenna-p-23311.html בנוסף יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB עם אפשרות הרכבת אנטנה וגם חשבתי האם כדי לקנות אנטנה יותר חזקה עבורו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר 3Com 3crwer100-75 בעל 2 אנטנות קטנות, התחלתי להתעניין בהגברת הטווח כי יש מקומות בבית שאני לא מקבל קליטה באייפון זה בעיקר בגלל חדרי האמבטיה עם אריחי הקרמיקה וכו' עכשיו ראיתי אנטנות של LEVEL ONE, EDIMAX,SWEEX בעלות 7dbi השאלה כמה הם אפקטיביות? ואם כדאי לי לקנות 2 כדי להחליף את 2 האנטנות הקיימות שלי עכשיו, או שהראוטר משתמש תמיד באחת, אז כדאי לי לקבוע לו אחת לעבוד איתה וזאת תהיה האנטנה שאני אקנה? יש המלצות?
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לפני שבועיים-שלוש עברתי מהוט+הוטנט לבזק-018.. מאז יש לי רק בעיות עם האינטרנט, לא מצליח להוריד כלום (הורדה ישירה/ביטורנט), אפילו לא מצליח לעשות בדיקת מהירות כמו שצריך.. אני משתמש במודם/ראוטר KASDA KW-5212 ומחוברים אליו 4 מכשירים סלולרים, מדפסת אלחוטית ו-3 מחשבים כשעל אחד מהם מותקן OPENELEC עם KODI. מה שקורה זה כזה דבר: המחשב בסלון שמותקן עליו OPENELEC עובד כמו שצריך, גם בצפיה בסרטים 1080P וגם בצפיה בערוצי טלווזיה הוא מתפקד כמו שצריך בלי בעיות, הפלאפונים גם עובדים בסדר, ובבדיקת מהירות בהם עם אפליקצית SPEEDTEST אני מקבל כמעט 30 מגה, שזה אומנם לא מה שהובטח לי מהחברה אבל בגלל שזה פלאפונים, ואני יודע שיש בהם יותר מגבלות מבמחשבים אז אין לי תלונות.. הבעיה היא בשימוש במחשבים הנייח…
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה התחברתי לא מזמן לטריפל של HOT עבור תשתית של 30 מגה אני מנוי של נטוויזן יש לי נתב של EDIMAX שאליו מחוברים 2 מחשבים ועוד PS3 במטרה להוציא את ה פינגים הכי טובים (המהירות זניחה מבחנתי) עדיף לי להגדיר את ה HOTBOX כתור גשר או מודם? כרגע הוא מוגדר כתור מודם והפינגים לא מרשימים במיוחד (לפני הייתי מנוי של בזק בינלאומי על תשתית של בזק עם מסלול גיימר והפנגים היו נמוכים באיזה 15-20 בממוצע)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, באימיול, ברשימת השרתים, אליהם ניתן להתחבר, כאמור, מופיעים שרתים רבים. לצד כל שם של שרת, מופיעה כתובת ה-IP לצד הפורט. למשל, ה-IP של שרת RazorBack 3.3 92.48.193.14:5000 השאלה שלי כזאת: אם ברצוני לפתוח בפיירוול את הפורט שלו, 5000, כיצד אני מברר אם הוא TCP או UDP ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה יש ברשותי ראוטר אלחוטי של d-link דגם dsl-604+ קניתי מתאם אלחוטי d-link dwa 110 הוא מתחבר לראוטר והכל קליטה מצויינת ויש לי סימן של חיבור. אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטר תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם עדיף להתקין OpenWRT או dd-wrt על הראוטר הזה? או שאולי עדיף להישאר עם הקושחה המקורית? יש יתרונות / חסרונות לקושחות השונות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים כתבתי פה הודעה שהפורטים במחשב שלי לא טובים זתומרת שהאימיול לא עובד כמו שצריך בגלל שהפורטים לא נפתחים גם כשאני פותח את הפורטים בפיירוול וגם שאני מבטל את הפירוול של XP. ניסיתי הרבה שיטות כדי "להפעיל" את הפורטים אבל שום דבר לא עזר אז עשיתי למחשב פורמט להפתעתי אחרי שהתקנתי את התוכנות שנאי צריך כמו אייסיקיו מסנג'ר דריייברים וכל התוכנות החשובות ניסיתי את האימיול ואת בבדיקת פורטים שלו דרך האתר שלהם: http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4662&udpport=4672〈=1033&l=1 ועדיין לא עובד..גם הפורטים של האזורוס לא עובדים (הבדיקה נכשלת) מה אני עוד יכול לעשות? יש 2 אפשרויות לפי דעתי או שיש איזושהי תוכנה שהורסת את הכל פה או שזה בעיה …
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-