רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לנו רשת בבצפר, ואני זוכר שפעם היה אפשר לשלוח הודעות ממחשב למחשב. יש אפשרות לשלוח הודעה ליוזר אחר בלי האישור שלו? שזה יופיע פתאום..? (XP PRO)
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב הראשי שלי מחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (usb) אני רוצה שהכרטיס רשת המובנה הקוי של אותו מחשב יוציא אינטרנט לנתב של linksys wrt-54gl ddwrt ושהנתב ישתף את האינטרנט שהמחשב מקבל. איך אני עושה זאת? (:
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים האימיול לא מצליח להתחבר לשרת הוא רשום Warning DonkeyServer No2 (72.51.37.109:15932) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. מכיון שזה רק עכשיו התחיל אז הנחתי שזה משהו של ה ISP אבל כדי להיות בטוח רציתי לעשות port forwarding שלא כל כך הצלחתי לעשות (לא הצלחתי ליצור static ip) בכל מקרה זה קרה לעוד אנשים שמחוברים לאינטרנט זהב? ומה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב זה התחיל לא מזמן, פשוט מהירות העאלה של האתרים מאוד איטית, כל אתר לא משנה איזה נענע ואללה עולה ממש לאט :\ ועכשיו מה שמוזר פה, שהמהירות העאלה היא בסדר, וגם ההורדה, עשיתי בדיקה עם נציג שירות של הספקית וזה מוריד ומעלה כמו שצריך , רק האתרים עולים בצורה איטית מאוד :\ תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אחי קנה ראוטר WRT160N. בערך פעם ביום, הוא משתגע ומתרגם DNS בצורה שגויה. הוא יכול להפנות לגוגל במקום ל-YNET, לאתר לא ידוע במקום ZAP, אבל בעיקר הוא משבש את פייסבוק. אחרי ניתוק הראוטר מהחשמל וחיבור מחדש הבעיה נפתרת ליום. יש מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ראיתי שאמרו פה שאסור ליבא כרטיסי רשת אלחוטיים בעוצמת שידור של יותר מ 100MW אבל אני רואה שאתרים ישראליים באינטרנט מוכרים די בחופשיות כרטיסי רשת של מעל ל 500MW.. לא בודקים במכס את האריזה של הציוד או מה?
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
החלפתי תשתית לבזק וקבלתי מודם d-link n 2760u e1 וחבר טוב אמר לי, שכל האקר יכול בקלות לחדור למחשב שלי ,כי לא החלפתי סיימת ברירת המחדל של המודם: א. האם הוא צודק? ב. אני לא משתמש בראוטר (אלחוטי) אלא רק בקווי. ג. ואם צריך איך מחליפים סיסמא?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כיצד משרשרים 2 נתבים אלחוטיים במקום גדול בו נתב אלחוטי אחד לא מספיק ? האם שמות ה SSID יהיו שונות או אותן שמות ? אני רוצה שיהיו אותן שמות. אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
אני צריך לבחור ספק לבית של ההורים שלי. התשתית תהיה של הכבלים. אני מעוניין בחבילה צנועה מבחינת המהירות (לא מתוכנן אטרף הורדות מן הסתם) שתהיה חביבה מבחינה כלכלית. איזה מהירות תספק שימוש ממוצע שכזה (גלישה באתרים רגילים לרוב)? מישהו יודע על איזה מבצע כדאי אצל אחת הספקיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
תוכנה קטנה שלא תופסת משאבים מאפשרת לדווח על ספאם אוטומטית מחשבונות gmail hotmail ו yahoo או ידנית מתוכנות הדואר. http://members.bluesecurity.com/cwa/users/welcome.do למי שרוצה להכניס את כל הנתונים ידנית אני ממליץ עוד יותר על spamcop.net ישנם שרתים בארץ שעובדים מול הרשימות שלהם , כמו למשל נטוויז'ן , מי שנרשם שם ברשימת הספאמרים לא יכול לשלוח דואר ללקוחות שנמצאים על שרתי הדואר של נטוויז'ן וחברות רבות אחרות ( לא בארץ ) זה מצריך הכנסה ידנית של האינפורמציה ופתיחת חשבון חינם אצלם. שאלות ?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ערב טוב, מהירות גלישה 10 מגה ראוטר דה לינק בזק במקום לחורר חורים בקירות אעדיף כרטיס רשת אלחוטי pci עם אנטנות איזה מומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בשביל לקיים רשת+אינטרנט צריך 3 כרטיסי רשת או רק 2? אי אפשר לפצל כרטיס? סתם כרטיס רשת מתאים ל adsl? אין איזשהוא מדריך מפורט אם אפשר בעיברית להקמת רשת ושיתוף אינטרנט (חיפשתי בפורום ומצאתי מדריכים רק באנגלית ואני דיי "צבר") מספרי ה ip לשני המחשבים אני מקריץ או מקבל וממי ?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים יש לי בעיות איטיות ואני לא מצליח למצות את החבילה שלי בהתחלה חשבתי שזה הספק והתברר שזה לא. יש לי 7MB בהוט והספק זה אורנג'. במקום להוריד ב 875KB אני מוריד ב 650KB כרגע ולרוב מוריד במהירות 750KB המקס שאני מקבל זה 840KB כל פעם שאני שם לב לאיטיות אני עושה בדיקת מהירות באתר של הוט בכתובת 213.57.1.12 וכל פעם זה תואם את האיטיות. כלומר אם אני מוריד מאתר ישראלי מסויים ב 650KB אני מקבל בבדיקת המהירות של האתר של הוט אותו קריאה משמע הבעיה אצל הוט ולא אצל הספק. השאלה מה אני יכול לעשות ? התקשרתי אליהם שלחו טכנאי לא עזר שלחו טכנאי בכיר ופתאום ברגע שהוא בא לא היו בעיות מהירות זה משגע אותי כי אני משלם להוט על משהו שאני לא מקבל מהם תמורה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזו הצפנה כדאי לבחור WPA pre-shared key או WPA RADIUS? בתוך האפשרויות האלו מה יותר מומלץ: WPA(KTIP)/WPA2(AES)/WPA2 Mixed? ובאפשרות של Key Format מה יותר מומלץ Passphrase\Hex (64 characters? אשמח אם תוכלו להסביר קצת על כל סוג הצפנה, וכמה תווים מומלץ לשים ברשת האלחוטי. האם מבחינת אבטחה כדאי להגדיר את הרשת במצב HIDE? האם צריך להגדיר Firewall? ואיפה להיכנס שם Access Control\DoS? מהי האפשרות WPS? איפה עושים הפניית פורטים: ב- NAT או ב- Port Forwarding? אגב איזה קושחה הכי מומלצת לנתב, כרגע יש 1.58, יש מתקדם יותר? כדאי לעדכן? תודה רבה על העזרה!!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מארח שנותן גם דומיין, נגיד stamdomain.com. כתובות ה-IP של האתר לא בהכרח נשארות קבועות (אבל זה כאילו לא אמור לשנות כי הם דואגים בעצמם לעדכון רשומות ה-DNS). אני לא מעוניין להשתמש בדומיין שהם נותנים אלא לקנות שני דומיינים חדשים ולמפות אותם לתיקיות באתר הקיים, משהו כזה: domain-a.com ימופה ל- /stamdomain.com/a domain-b.com ימופה ל- /stamdomain.com/b חברות שמוכרות דומיינים במחירים טובים כבר מצאתי, עכשיו נשאר לי להבין איך אני משיג את הסידור שלמעלה. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שאחד משמש להורדות באימיול שהוא מחשב חלש וישן והשני משמש לקידוד וצריבה, עכשיו חשבתי שאת הדבריים שאני אוריד עם המחשב החלש אני אעביר דרך כונן USB אל המחשב החזק יותר אקדד ואצרוב אותם, עכשיו שניסיתי להעביר את הקבצים למרות שזה חיבור USB2 הקבבצים עברו לאט מאוד אז חשבתי אולי אני אעשה את הכונן שיש לי במחשב החלש משותף עם המחשב החזק שככה אני אוכל לגשת לקבצים בלי להעביר אותם. עכשיו יש עוד בעיה שהמחשבים נמצאים בחדרים שונים אז אין כ"כ אפשרות להעביר כבלים אני מחפש דרך אלחוטית לעשות את זה. תודה מראש.
-
- 41 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, מצטער מראש אם פורום הזה לא מקום מתאים לשאלה כזאת, אבל הסיפור הוא כזה: אני גר בבית גדול עם כמה שכנים ונקודת גישה לInternet אחת. נכון לעכשיו גישה היא Wire less, אבל מסיבות מסויימות אנחנו חייבים לפרוס רשת. כלומר אנחנו צריכים המון, משהו כמו 50 מטר של כבל, כמה switchים וציוד לחתוך את הכבלים. אז השאלה היא איפה תמליצו לקנות את כל זה בכסף סביר באזור גוש דן (יותר ראשון)? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים אשר מחוברים בנתב dlink 604 אני מצליח דרך המחשב שלי להיכנס למחשב של אחי (לכל הקבצים שלו) מוצא לנכון לציין כי גם אני וגם אחי סימנו את האפשרות של שיתוף קבצים אך בניגוד אליי, אחי לא מצליח להתחבר למחשב שלי מדובר רק בקבצים במחשב, שני המחשבים מצליחם להתחבר לאינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
זה מרגיז אותי לראות שאפילו באינטרנט המוסלמים המגיעילים האלו מציקים (אני יודע שזה לא חדש ולא פעם ראשונה) אבל זה נראה שאף אחד בכלל לא נלחם בהם, הלוואי וידעתי... אני חושב שכל מי שיש לו ידע בתחום, ואני יודע שיש אצלנו הרבה תותחים שהם פי כמה וכמה טובים מהם!!! אז יאללה אנשים תפעלו! רק תראו דוגמה... http://www.motobike.co.il/motocar/manuf/index.asp?id=271&homepage=1
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שניתן למצוא בארץ
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שתי מחשבים לאינטרנט (ואחד לשני אם אפשר..) יש לי ראוטר בן 2 שאני לא יודע להשתמש בו, באיזה הגדרות אני צריך להשתמש? יש בשתי המחשבים XP ד"א הנה האפשרויות של הראוטר: תודה מ
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרטיסים כאלה בדומה למודמים מעמיסים על המחשב? יש משמעות לחברה כל עוד מדובר בתקן 802.11g?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מספר רשתות 1Gb/s.. על מנת להבין את אופן פיזור העומס בהן (כל אחת בנפרד), צירפתי תמונה של רשת "כללית".. 1. האם מחשב המחובר ל-ROUTER, יקבל גישה יותר "טובה" לאינטרנט מאשר מחשב המחובר ל-SW/AP#3 למשל? 2. עבור מחשבים הניגשים ל-"משאב" (מחשב עם מסד-נתונים / מדפסת רשת / כונן-רשת / ..), האם ישנה עדיפות לחברם יחד עם המשאב תחת אותו ROUTER/SWITCH/AP ? 3. האם התשובה לשאלה הקודמת תהיה שונה אם מדובר בתעבורת טקסט או תעבורת מולטימדיה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי מ-15mb לחבילת 40mb, והחלפתי את הנתב (PAR-720G) לנתב חדש (N600). העניין הוא שהנתב הקודם היה מחובר למתאם HPNA3 (הדגם: PET-320) שפיצל את הקו למרתף (שבו לא הייתה קליטה), והמתאם הזה לא עובד עם הנתב החדש. בשיחה עם נציג טכני של בזק נאמר לי שלא צריך להחליף את הנתב אלא את המתאם HPNA למתאם חדש שיעבוד עם VDSL, אבל באופן רשמי, בזק הפסיקו לשווק את המתאם הזה. עריכה: אז קניתי מבזק את המתאם הנ"ל. הם הפסיקו למכור חדשים ועכשיו משווקים אותם כ-refurbished עם אחריות לשנה. הכל מחובר ועובד. מדובר בערכה של שני מתאמים. - אחד מחבר בין הפילטר ADSL שבקיר לנתב בכבל טלפון ומקבל ממנו חזרה חיבור LAN, - השני מחובר לכבל הטלפון בנקודת הפיצול עם שתי יציאות LAN שמזינות את החדרים במרתף. השא…
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות רשת ביתית בבית וראיתי שיש מבצע בבזק שאני יכול לקבל בחינם נתב אלחוטי עם מודם... אם אני מתחייב לשנתיים בנתיים הכל טס לי טוב עם ה 5 מגה מוריד מהר פינג טוב בלי בעיה... הקטע האם יש איזה סיכון במודם החדש שהם יביאו לי? בטח הם יביאו משהו זול אני בטוח אבל אני רק צריך לגלוש ולהוריד דברים בשני המחשבים שלי בלי בלאגנים ואבטחות משכוללות. האם המבצע הזה שווה מישהו קיבל את המודם שהם מדברים עליו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-