עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by raam123,

יש לי בבית פרטנר 1000 מגה מחובר בחדר עבודה.1 אני רוצה להפוך את ה Netgear vvg2000 לרפיטר בסלון ? יש דרך לעשות זאת ? (בזמנו נישאר ה Netgear vvg2000 במסגרת חיוב זיכוי של בזק... מחפש מה לעשות איתו...) תודה לכל מי שעונה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by SEangel,

המודם הפנימי של CNET מתאים לADSL בארץ?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by yon1000,

יש לי הוטבוקס 4 עם אינטרנט 500 מגה. בעיה אחת היא הטווח. בחנתי את אופציות הMESH ואופציות ראוטרים חזקים. כיום יש לי קליטה טובה בחלקי הבית(3 קומות) אך יש אזורים שהראוטר לא מגיע. אני מעוניין שתהיה מהירות טובה של לפחות 150-200 מגה באזורים המרוחקים ביותר. אשמח לשאול כמה שאלות כמה נחותים הביצועים(שידור חזק למרחק רחוק) של הוטבוקס4 מאשר נניח ראוטרים דוגמת AX20 של TP LINK (עזבו את הקטע של הWIFI 6 בינתיים) או דוגמת הR2350 של שיאומי וכדומה. אשמח לחוות דעת של אנשים שממש עשו את השינוי הזה. קראתי בהרבה מקומות שהMESH (נניח דגם DECO M5)משדרים יחסית חלש אבל יש הרבה מהם. הבעיה שלדוגמה ביחידה השלישית קראתי שאם קיבלת 600 מגה ביחידה השלישית אתה תקבל 50 מגה ביחידה השלישית. זה נ…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  4. אז ככה... יש לי מחשב עם מודם שהפכתי לראוטר ECI 270 וסוויץ' שמחבר עוד מחשב ויש בינהם רשת. הוספתי מחיצה חדשה והתקנתי בה את הווינדוס החדש - וויסטה. אבל האינטרנט לא עובד לי גם אחרי שהגדרתי את כל ההגדרות בכרטיס רשת . אבל כשבדקתי PING בין המחשב עם הוויסטה לבין הראוטר אז היה בינהם וגם בין המחשב השני . אני לא יודע מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  5. שלום, קניתי ראוטר HUAWEI Wi-Fi ax3 כשיש לנו אינטרנט רגיל של בזק, אבל מסיבה שלא ברור הוא לא מצליח לשדר ומראה כאילו אין רשת למרות שאני רואה את הנקודת גישה ברשת ויפי. מישהו יודע להגיד מדוע?

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  6. Started by aviad13,

יש לי בעיה במחשב, האינטרנט לא עובד, זה מראה לי שאין חיבורים זמינים. ווידאתי שהכבל רשת מחובר כמו שצריך והכל בסדר, הבעיה לא בכבל כי ניסיתי גם לחבר למחשב השני ועבד יופי. אז מה אני יכול לעשות? יש לי ווינדוז 7 64bit וליד השעון במחשב יש את הסמל של האינטרנט אבל עם איקס ותודה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by avivb,

היי, החליפו לנו בדירה את הראוטר (הקודם נהרס והביאו לנו אחד חדש תחת האחריות). הראוטר החדש הוא edimax br 6428ns v2. עדכנתי את הfirmware של הראוטר ואת הדריברים בלפטופ שלי אבל מסיבה לא מובנת כל פעם שאני מתחבר לראוטר מופיע limited connectivity. בנוסף הטווח פעולה שלו ממש גרוע מעבר ל6 מטר המהירות יורדת דרסטית למהירות לא סבירה (לא ניתן לגלוש כבר). הבעיה של הlimited לא משתחזרת באף חיבור אחר - לא בבית שלי, לא באוניברסיטה ולא כשאני מתחבר דרך הפלאפון. מישהו מכיר את המצב? או יכול לעזור. המחשב: lenovo flex 2 14, וינדוס 8.1 שחכתי לציין נקודה חשובה: כשאני מחבר את הלפטופ עם כבל אתרנט (דרך מודם רשת חשמל) האינטרנט גם זוחל (במהירויות שלא מאפשרות גלישה). לעומת זאת כשאני מחבר למודם (גם דרך רשת…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. היי חברים. אני מעוניין ליצור תחנת עבודה במחשב הנייד לתוכנת ניהול הנמצאת במחשב נייח הממוקם במשרדי ועליה ממקום בסיס נתונים של SQL. עם הנייד אני מעוניין להסתובב וליצור קשר על בסיס WEB עם המחשב הנייח. על המחשב הנייד תהיה גרסה של התוכנה ואני מעוניין להשתמש בה על מנת לבצע פעולות על בסיס הנתונים המרוחק, כגון שינויים במלאי, הדפסת טפסים ופקודות שונות. רציתי לדעת האם יש פיתרונות תוכנה מומלצים לבצע את זה. תודה אמיר.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  9. שלום, ברצוני לעשות רשת ביתית אל-חוטית בין שני מחשבים. אחד המחשבים רץ על Windows XP PRO והשני על Linux (debian or SuSE). המודם שברשותי הוא מודם ADSL של Alcatel SpeedTouch Home. השאלות שלי הן: -איזה נתב אל-חוטי כדאי לי לקנות, שיתאים למודם הנ"ל וגם לא יעשה בעיות עם המחשב שמריץ לינוקס? -כמה כרטיסי רשת אל-חוטיים אני אצטרך? ואיזה בדיוק? -כיצב מתבצע חיבור המודם לנתב האל-חוטי? (בעיקר באיזה כבל רשת להשתמש[מוצלב\רגיל]) (דרך אגב, אני אקנה את החומרה מKSP כנראה.. אז אם אפשר לקבלות המלצות לחמורה משם, זה יהיה נחמד מאוד ) תודה מראש, lmok.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by Anonymous1,

שלום רב, במשך 5 שנים בערך אני מקבל קו טלפון VoIP מחברת 012, שעקב התעקשותם כידוע מחובר באופן הבא. מודם AZTECH 600E, מתאם שיחות AudioCodes MP-202 ונתב D-Link DSL-2760U. מאחר והייתה לי בעיה בנתב, איפסתי אותו וניסיתי מספר פעמים לקבל תמיכה מ012, אך בשורה תחתונה, הפעם בניגוד למקרים דומים בעבר, בעמתלות שונות ומשונות, סירבו לתת את התמיכה ורצו שארכוש ב400 ש"ח בערך את ה SmartBox, על אף שכבר יש לי ציוד כאמור. לאור זאת ניסיתי לפי הבנתי, אבל כנראה שיש לי טעות כלשהי בהגדרות כי האינטרנט לא יציב ומודיע לעיתים על התנגשויות של כתובות. כתובת מתאם השיחות היא 192.168.100.1, לנתב הגדרתי IP סטטי 192.168.100.2 עם מסכת רשת משנה 255.255.255.0 וביטלתי את …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by idoaa,

שלום רב למשהו יש או יכול להפנות אותי למדריך מסודר להתקנת מצלמת רשת + DVR

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי מודם ECI 312+ ויש לי 3 מחשבים בבית, אני רוצה להגדיר אותו בתור ראוטר ולחבר אותו לסוויצ'. הבעיה היא שאני לא ממש מצליח לעשות את זה. אני צריך להגדיר אותו בתור DHCP? ומה ההגדרות שאני צריך להגדיר? תודה מראש לכולם

13. Started by iTK98,

שלום לכולם, יש ברשותי מודם סלולרי של סלקום, ואני מעוניין לחלוק את החיבור שלו עם שאר המחשבים בבית (במקום לעשות שימוש ב-ad hoc). אני אשמח אם מישהו שיש לו את נתב הזה ומודם סלולרי יחווה את דעתו על הנתב הזה. (יציבות, תמיכה במודמים הסלולרים..) http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=312&pl1_id=3&pl2_id=18 נא למחוק את ההודעה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486696.0

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מנסה לחבר כמה מחשבים בבית בעזרת הראוטר הזה. עכשיו יש כמה בעיות. עדיין לא בדקתי אם לפחות הרשת בין המחשבים שמתחברים לראוטר עובדת, אבל אחרי שהגדרתי את כל ההגדרות כמו שכתוב בחוברת לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט (לא הצליח להתחבר לwan מיניפורט). אין לי מושג למה זה. הכל היה תקין. אז אם מישהו יודע משהו אודות הראוטר הזה אני אשמח אם הוא יוכל לעזור לי. ועוד משהו: מישהו יודע אם אפשר להתקשר לספק שלי ולבקש תמיכה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. הגברת ווי פי.docx הגברת ווי פי.docx

16. המדריך של השיתוף אינטרנט לא עובד לי, אני עובד עליו איזה שעתיים. :'( אני כבר לא יודע מה לעשות. מישהו יכול לעזור? (הרשת עצמה מחוברת כבר) +עריכה: יש לי בעיות, החיבור מתחיל מ54MPS אבל יורד עד ל1 MBPS, "איכות השידור" = EXCELENT.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. יש לי בעיה רצינית ואני לא מצליח להתגבר עליה כבר שבוע,אני אתאר את תצורת הרשת: ראוטר TP LINK 641 108MB מודם כבלים- טומפסון ספק- בזקבינלאומי רוחב פס- 3 מגה כרגע מחובר עם חייגן מחשב1- נייח מחובר לראוטר בצורה חוטית מחשב2 - נייח מחובר לראוטר בצורה אלחוטית בתצורה זו - בלתי אפשרי להכנס למסנג'ר במחשב1,אין פיירוול לא בראוטר לא במחשב(WINXP). כאשר אני מחבר את מחשב1 ישירות למודם הכל עובד. מסנג'ר - לייב גירסא 8.1 לגבי תוכנות שיתוף. בשני המחשבים UTORRENT לא עוברת את 20 KB ,נפתח פורט ספיציפי>65000 במחשב2 פתחתי פורטים עבור EMULE משהו די מוזר. בהתחלה מתחבר מתחיל להוריד ב 250 אחרי חצי דקה צונח לאפס... נסיון להתחבר שוב נכשל עם הודעה על LOW ID. אין פיירוול,הגדרתי את IP עבו…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  18. נלקח מאתר GAMERS HELL: http://www.gamershell.com/downloads/init.php "Note to Internet Explorer users: Your browser is not able to download large files (2GB+). If you wish to download large files you must switch to a better browser. We suggest Firefox or Opera. " מה זה אומר? אני כרגע מוריד ..

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. הי, ראיתי שיש כל מיני פריים וארים למשל להכניס דיסק לנגן דיוידי והוא יוכל לקרוא כתוביות או להכניס פריים ואר לנגן mp3 ואז הוא מראה בעיברית,אפשר אחד לנתב d-link מסוג 604 ומה למעשה הוא עושה לנתב?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by RazTK,

אני מתכוון לחיבור בטכנולוגית ADSL. לא ממש אכפת לי מהתמיכה, כל אחת מן הספקיות נותנת בסופו-של-דבר. אכפת לי מהמהירות לארץ ולחו"ל.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by LRa,

בוקר טוב, יש לי אינטרנט 5M\500K ובזמן האחרון כשאני משתמש בביטורנט, אני בקושי מעלה. ההורדה עובדת מצויין ומהר. אבל כשאני משתף קבצים אני בקושי שולח. זה מרגיש כאילו לא מצליחים להתחבר אלי, וגם כשכן, מורידים ממני לאט. אני מתשמש בגירסא האחרונה של utorrent וביונדווס 7. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  22. עברתי לאינטרנט בכבלים של נטוויז'ן. הם נתנו לי את כל ההגדרות שאני צריך כדי להתחבר בעזרת חייגן ממחשב בודד. אני רוצה להשתמש בראוטר של edimax 6104K כדי לשתף את חיבור האינטרנט לכל המחשבים ברשת. איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by Yonatan Avhar,

בוקר טוב בזמן האחרון כל כמה ימים יש לי ניתוקי אינטרנט של כל הבית, הנה צילום מסך של ההגדרות של הראוטר, בזמן שזה קורה שתי הבדיקות שמסומנות בחץ הופכות ל-FAIL. היה כאן טכנאי של 012 לפני כמה ימים וביטל וקטורינג, זה היה אמור לפתור את הבעיה, אבל זה קרה לי שוב היום. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Lapland,

תקישבו קניתי לוח אם מעבד וזכרונות חדשים עכשיו יש לי בבית שתיי מחשבים ואחד מהם מחובר עם מודם וראוטר והמחשב שלי מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי קיצר חיברתי הכל , חיבר תכרטיס רשת התקנתי תדרייבר שלו והכל זה מראה לי שהיתחבר והכל בסדר אבל כשאני ניכנס לאינטרנט זה פשוט לא עולה בהתחלה היה לי שגיאה INTERNET EXPLORE לא יכול להציג מנוע חיפוש זה משהו כזה הלכתי למשחב השני עם דיסק און קי הורדתי מהאינטרנט דפדפן אחר התקנתי ניסיתי להיכנס ואז זה פשוט לא ניכנס לי כתוב לי שהוא לא יכול להציג לי דף זה... מה לעשת??!?! תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by kenn,

שלום , לפני כשבוע עברנו לרשת הביתית של הוט עם ספק של נטוויזן וקיבלנו ראוטר של HOTBOX, עכשיו יש לנו 2 מחשבים בבית ועוד 2 אייפונים , כאשר המחשב הנייח מחובר לראוטר עם כבל והנייד עובד דרך הWIFI . דרך האייפון כן מצליחים לגלוש ולהתחבר לWIFI , הגלישה במחשב נייד עובדת מצוין , אבל מה , המחשב נייד פשוט לא מצליח לגלוש , אני מתחבר לרשת זה רושם לי "רשת בלתי מזוהה" אני פשוט לא מצליח לגלוש בדפדפן , התקשרתי אליהם הם פשוט לא הצליחו לעזור לי הם טענו שהמחשב שלי לא מצליח למשוך את האיפי מהראוטר משהו כזה , אין לי מושג מה לעשות ויש לציין שהמחשב נייד כן מצליח להתחבר לרשתות אחרות ככה שהבעיה לא כרטיס רשת , יש הצעות פתרונות משהו?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.