רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

היי חברים. אני מעוניין ליצור תחנת עבודה במחשב הנייד לתוכנת ניהול הנמצאת במחשב נייח הממוקם במשרדי ועליה ממקום בסיס נתונים של SQL. עם הנייד אני מעוניין להסתובב וליצור קשר על בסיס WEB עם המחשב הנייח. על המחשב הנייד תהיה גרסה של התוכנה ואני מעוניין להשתמש בה על מנת לבצע פעולות על בסיס הנתונים המרוחק, כגון שינויים במלאי, הדפסת טפסים ופקודות שונות. רציתי לדעת האם יש פיתרונות תוכנה מומלצים לבצע את זה. תודה אמיר. - 

- 0 תגובות
- 542 צפיות

- 

- 

שלום, ברצוני לעשות רשת ביתית אל-חוטית בין שני מחשבים. אחד המחשבים רץ על Windows XP PRO והשני על Linux (debian or SuSE). המודם שברשותי הוא מודם ADSL של Alcatel SpeedTouch Home. השאלות שלי הן: -איזה נתב אל-חוטי כדאי לי לקנות, שיתאים למודם הנ"ל וגם לא יעשה בעיות עם המחשב שמריץ לינוקס? -כמה כרטיסי רשת אל-חוטיים אני אצטרך? ואיזה בדיוק? -כיצב מתבצע חיבור המודם לנתב האל-חוטי? (בעיקר באיזה כבל רשת להשתמש[מוצלב\רגיל]) (דרך אגב, אני אקנה את החומרה מKSP כנראה.. אז אם אפשר לקבלות המלצות לחמורה משם, זה יהיה נחמד מאוד ) תודה מראש, lmok. - 

- 0 תגובות
- 553 צפיות

- 

- 

שלום רב, במשך 5 שנים בערך אני מקבל קו טלפון VoIP מחברת 012, שעקב התעקשותם כידוע מחובר באופן הבא. מודם AZTECH 600E, מתאם שיחות AudioCodes MP-202 ונתב D-Link DSL-2760U. מאחר והייתה לי בעיה בנתב, איפסתי אותו וניסיתי מספר פעמים לקבל תמיכה מ012, אך בשורה תחתונה, הפעם בניגוד למקרים דומים בעבר, בעמתלות שונות ומשונות, סירבו לתת את התמיכה ורצו שארכוש ב400 ש"ח בערך את ה SmartBox, על אף שכבר יש לי ציוד כאמור. לאור זאת ניסיתי לפי הבנתי, אבל כנראה שיש לי טעות כלשהי בהגדרות כי האינטרנט לא יציב ומודיע לעיתים על התנגשויות של כתובות. כתובת מתאם השיחות היא 192.168.100.1, לנתב הגדרתי IP סטטי 192.168.100.2 עם מסכת רשת משנה 255.255.255.0 וביטלתי את … - 

- 0 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

שלום רב למשהו יש או יכול להפנות אותי למדריך מסודר להתקנת מצלמת רשת + DVR - 

- 0 תגובות
- 981 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש לי מודם ECI 312+ ויש לי 3 מחשבים בבית, אני רוצה להגדיר אותו בתור ראוטר ולחבר אותו לסוויצ'. הבעיה היא שאני לא ממש מצליח לעשות את זה. אני צריך להגדיר אותו בתור DHCP? ומה ההגדרות שאני צריך להגדיר? תודה מראש לכולם - 

- 0 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש ברשותי מודם סלולרי של סלקום, ואני מעוניין לחלוק את החיבור שלו עם שאר המחשבים בבית (במקום לעשות שימוש ב-ad hoc). אני אשמח אם מישהו שיש לו את נתב הזה ומודם סלולרי יחווה את דעתו על הנתב הזה. (יציבות, תמיכה במודמים הסלולרים..) http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=312&pl1_id=3&pl2_id=18 נא למחוק את ההודעה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486696.0 - 

- 0 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

אני מנסה לחבר כמה מחשבים בבית בעזרת הראוטר הזה. עכשיו יש כמה בעיות. עדיין לא בדקתי אם לפחות הרשת בין המחשבים שמתחברים לראוטר עובדת, אבל אחרי שהגדרתי את כל ההגדרות כמו שכתוב בחוברת לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט (לא הצליח להתחבר לwan מיניפורט). אין לי מושג למה זה. הכל היה תקין. אז אם מישהו יודע משהו אודות הראוטר הזה אני אשמח אם הוא יוכל לעזור לי. ועוד משהו: מישהו יודע אם אפשר להתקשר לספק שלי ולבקש תמיכה? - 

- 0 תגובות
- 590 צפיות

- 

- 

הגברת ווי פי.docx הגברת ווי פי.docx - 

- 0 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

המדריך של השיתוף אינטרנט לא עובד לי, אני עובד עליו איזה שעתיים. :'( אני כבר לא יודע מה לעשות. מישהו יכול לעזור? (הרשת עצמה מחוברת כבר) +עריכה: יש לי בעיות, החיבור מתחיל מ54MPS אבל יורד עד ל1 MBPS, "איכות השידור" = EXCELENT. - 

- 0 תגובות
- 641 צפיות

- 

- 

יש לי בעיה רצינית ואני לא מצליח להתגבר עליה כבר שבוע,אני אתאר את תצורת הרשת: ראוטר TP LINK 641 108MB מודם כבלים- טומפסון ספק- בזקבינלאומי רוחב פס- 3 מגה כרגע מחובר עם חייגן מחשב1- נייח מחובר לראוטר בצורה חוטית מחשב2 - נייח מחובר לראוטר בצורה אלחוטית בתצורה זו - בלתי אפשרי להכנס למסנג'ר במחשב1,אין פיירוול לא בראוטר לא במחשב(WINXP). כאשר אני מחבר את מחשב1 ישירות למודם הכל עובד. מסנג'ר - לייב גירסא 8.1 לגבי תוכנות שיתוף. בשני המחשבים UTORRENT לא עוברת את 20 KB ,נפתח פורט ספיציפי>65000 במחשב2 פתחתי פורטים עבור EMULE משהו די מוזר. בהתחלה מתחבר מתחיל להוריד ב 250 אחרי חצי דקה צונח לאפס... נסיון להתחבר שוב נכשל עם הודעה על LOW ID. אין פיירוול,הגדרתי את IP עבו… - 

- 0 תגובות
- 630 צפיות

- 

- 

נלקח מאתר GAMERS HELL: http://www.gamershell.com/downloads/init.php "Note to Internet Explorer users: Your browser is not able to download large files (2GB+). If you wish to download large files you must switch to a better browser. We suggest Firefox or Opera. " מה זה אומר? אני כרגע מוריד .. - 

- 0 תגובות
- 641 צפיות

- 

- 

הי, ראיתי שיש כל מיני פריים וארים למשל להכניס דיסק לנגן דיוידי והוא יוכל לקרוא כתוביות או להכניס פריים ואר לנגן mp3 ואז הוא מראה בעיברית,אפשר אחד לנתב d-link מסוג 604 ומה למעשה הוא עושה לנתב? - 

- 0 תגובות
- 738 צפיות

- 

- 

אני מתכוון לחיבור בטכנולוגית ADSL. לא ממש אכפת לי מהתמיכה, כל אחת מן הספקיות נותנת בסופו-של-דבר. אכפת לי מהמהירות לארץ ולחו"ל. - 

- 0 תגובות
- 762 צפיות

- 

- 

בוקר טוב, יש לי אינטרנט 5M\500K ובזמן האחרון כשאני משתמש בביטורנט, אני בקושי מעלה. ההורדה עובדת מצויין ומהר. אבל כשאני משתף קבצים אני בקושי שולח. זה מרגיש כאילו לא מצליחים להתחבר אלי, וגם כשכן, מורידים ממני לאט. אני מתשמש בגירסא האחרונה של utorrent וביונדווס 7. רעיונות? - 

- 0 תגובות
- 894 צפיות

- 

- 

עברתי לאינטרנט בכבלים של נטוויז'ן. הם נתנו לי את כל ההגדרות שאני צריך כדי להתחבר בעזרת חייגן ממחשב בודד. אני רוצה להשתמש בראוטר של edimax 6104K כדי לשתף את חיבור האינטרנט לכל המחשבים ברשת. איך עושים את זה? - 

- 0 תגובות
- 900 צפיות

- 

- 

בוקר טוב בזמן האחרון כל כמה ימים יש לי ניתוקי אינטרנט של כל הבית, הנה צילום מסך של ההגדרות של הראוטר, בזמן שזה קורה שתי הבדיקות שמסומנות בחץ הופכות ל-FAIL. היה כאן טכנאי של 012 לפני כמה ימים וביטל וקטורינג, זה היה אמור לפתור את הבעיה, אבל זה קרה לי שוב היום. מישהו יודע מה אפשר לעשות? - 

- 0 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

תקישבו קניתי לוח אם מעבד וזכרונות חדשים עכשיו יש לי בבית שתיי מחשבים ואחד מהם מחובר עם מודם וראוטר והמחשב שלי מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי קיצר חיברתי הכל , חיבר תכרטיס רשת התקנתי תדרייבר שלו והכל זה מראה לי שהיתחבר והכל בסדר אבל כשאני ניכנס לאינטרנט זה פשוט לא עולה בהתחלה היה לי שגיאה INTERNET EXPLORE לא יכול להציג מנוע חיפוש זה משהו כזה הלכתי למשחב השני עם דיסק און קי הורדתי מהאינטרנט דפדפן אחר התקנתי ניסיתי להיכנס ואז זה פשוט לא ניכנס לי כתוב לי שהוא לא יכול להציג לי דף זה... מה לעשת??!?! תודה רבה ! - 

- 0 תגובות
- 621 צפיות

- 

- 

שלום , לפני כשבוע עברנו לרשת הביתית של הוט עם ספק של נטוויזן וקיבלנו ראוטר של HOTBOX, עכשיו יש לנו 2 מחשבים בבית ועוד 2 אייפונים , כאשר המחשב הנייח מחובר לראוטר עם כבל והנייד עובד דרך הWIFI . דרך האייפון כן מצליחים לגלוש ולהתחבר לWIFI , הגלישה במחשב נייד עובדת מצוין , אבל מה , המחשב נייד פשוט לא מצליח לגלוש , אני מתחבר לרשת זה רושם לי "רשת בלתי מזוהה" אני פשוט לא מצליח לגלוש בדפדפן , התקשרתי אליהם הם פשוט לא הצליחו לעזור לי הם טענו שהמחשב שלי לא מצליח למשוך את האיפי מהראוטר משהו כזה , אין לי מושג מה לעשות ויש לציין שהמחשב נייד כן מצליח להתחבר לרשתות אחרות ככה שהבעיה לא כרטיס רשת , יש הצעות פתרונות משהו? - 

- 0 תגובות
- 797 צפיות

- 

- 

ושניהם יעבדו בו זמנית ??. אין לי שום ידע ברשתות ובחיבורי אינטרנט הידע שלי בתחום זה מינימלי לחלוטין. יש לי בבית שני קווי אינטרנט בשני חדרים שונים בבית שמידי פעם הייתי מעביר את אותו המחשב לחדר אחר וגולש. קניתי כרגע עוד מחשב האם אני פשוט שם אותו בחדר עם קו אינטרנט וקונה מודם והוא יתחבר לאינטרנט גם שהמחשב הראשון מחובר לאינטרנט ?? ואם כן איך זה ישפיע על רוחב הפס אם בכלל ? ( יש לי מגה וחצי - מחובר דרך הכבלים הוט ) - 

- 0 תגובות
- 690 צפיות

- 

- 

היי , לאחרונה רכשתי את הראוטר הנ"ל אחרי שברשותי היה ראוטר SMC עתיק. כאשר אני מחבר את ה-ראוטר אין לי אינטרנט. עבדתי לפי המדריך אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותו הבעיה - Dynamic IP Address Disconnected ממשיכה להופיעה. ניסיתי RRים כמו שרשום בהדרכה וכו' אבל שום דבר לא עוזר. כאשר אני מחבר את ה-SMC הישן האינטרנט עובד טוב. מה עליי לעשות בשביל להשתמש בראוטר החדש? הראוטר הישן גדול ומתחמם מאוד.. תודה רבה - 

- 0 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום אני צריך עזרה בבקשה, התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר של אדימקס והתקנתי כרטיס רשת אלחוטי אדימקס באחד המחשבים בבית. הרשת האלחוטית עובדת, בדקתי 2 מחשבים ניידים שהתחברו לרשת בלי בעיה וכמובן גם המחשב שמחובר בכבל לראוטר עובד עם האינטרנט, רק המחשב שהתקנתי עליו כרטיס אלחוטי לא מצליח להתחבר והקליטה שלו של הרשת היא תמיד מעל 85%, כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת הוא נותן לי limited or no connectivity, פעם אחת עשיתי disable לכרטיס רשת החוטי במחשב ואז זה עבד, עשיתי ריבוט ושוב לא עבד ומאז גם לא עוזר שאני עושה disable לכרטיס החוטי.. אני מחובר דרך כבלים 012 ויש לי גם טלפון של 012 מה שאומר שיש מין ממיר כזה של 012 בין המודם לראוטר ולפני ששמתי את הראוטר הוא היה בין המודם למחשב. - 

- 0 תגובות
- 800 צפיות

- 

- 

יש לי מחשב ישן עם ווינדוס 7 שאני מנסה לחבר לרשת. נכנסתי כמנהל לספריות שאני רוצה להעביר ושיניתי את ההגדרה שלהם ל"shared", אבל אני מקבל הודעה על המחשב הקיים ברשת (עליו מותקן ווינדוס 10) " windows cannot access....שם התיקיה" אבל האות של הכונן מופיעה לי. חוזר ואומר, שיניתי את ההגדרה של התיקיה. רעיון למישהו? - 

- 0 תגובות
- 716 צפיות

- 

- 

שלום לכולם המכשיר הנ"ל הותקן ואני מקבל 35 אחוזי קליטה בממוצע אך עדיין לא מצליח לגלוש באקספלורר. מה עושים? תודה מראש. - 

- 0 תגובות
- 523 צפיות

- 

- 

שלום! יש לי ראוטר Compex NP28G שמחובר אליו מחשב אחד (Desktop) עם כבל רשת, ומחשב שני (Laptop) בחיבור אלחוטי מאובטח. לשני המחשבים יש גישה לאינטרנט (אין בעיה בגלישה). הבעיה היא שאני לא רואה באף אחד מהמחשבים את המחשב השני ב-My Network Places (אני ממש לא יודע מה צריך לעשות כדי לראות אותם). בשני המחשבים מותקן Windows XP Professional SP2 עם פיירוול של Windows כבוי. בשני המחשבים מותקן ZoneAlarm Pro 7, ובכל אחד מהם הגדרתי את הכתובת IP של המחשב השני כ-Trusted. מה אני צריך לעשות (אני צריך Step-by-Step Tutorial)? - 

- 0 תגובות
- 616 צפיות

- 

- 

מה המחירים שלהם? (באתר זה לא מראה) מחיר התחברות, מחיר חודשית מבצעים וכו'... תודה. - 

- 0 תגובות
- 818 צפיות

-