רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, אח שלי מתחבר להוט דרך מודם רגיל של מוטורולה ( לא ראוטר ) ולאחרונה ניסיתי להתחבר אליו ב remote desktop. להפתעתי גיליתי שאין לי גישה ל IP שלו. אפילו פינג לא עובד. אני שמחובר דרך בזק מסוגל להתחבר ולעשות פינג ללא בעיה גם ממחשבים אחרים. האם מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי רשת אלחוטית של שני מחשבים. במחשב המרוחק (זה שקולט את האות) ישנה בעיה מציקה ביותר בעיקר בעת ניסיון כניסה לאתרי אינטרנט. כמעט תמיד בעת כניסה לכל אתר, בעיקר אם זוהי כניסה לאתר חדש ולא מוכר, לאתר לוקח המון זמן (יכול גם לקחת כ-2 דק') לעלות. רוב הזמן הוא בניסיון גישה לאתר, ובחיפוש שלו. ישנה בשורת הכתובת למטה waiting for.... ושם האתר. לאחר שהאתר "נמצא" הוא עולה די מהר. ניסיתי לבצע בדיקה עם network speed זו שפועלת על דוס (CMD), והמהירות הממוצעת שהתקבלה בין המחשבים היא 2.5Mb . זוהי הבדיקה היחידה שאני מכיר פשוט. אני לא יודע אם זה תקין או לא. מערך הרשת שלי: במחשב הראשי מודם-נתב netgear vvg2000. במחשב השני מתאם אלחוטי edimax ew7128g שקולט את האות. ביניהם ראוטר אלחו…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
התקן שמתחבר בUSB ישפר את איכות הקליטה? הקליטה ממש נמוכה, גם אם נמצאים כמה מטרים בודדים מהראוטר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס בתקופה האחרונה מספר פעמים ל- speedtest והשרתים המומלצים שאני מקבל (כוכב זהב) הם ברשות הפלסיטניאית או ירדן - עזה, שכם,.... בתוך הכוכב הזהוב יש כוכב כחול שכמעט בלתי אפשרי לבחור אותו ובו מופיעים השרתים הישראליים המוכרים מת"א וראש העין. ניסיתי עם קווי זהב והשרתים המומלצים שמופיעים לי "תקינים" עוד מישהו שם לב לתופעה הזו בבזב"ל ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי קצת ומצאתי את הראוטר הזה : EDIMAX-BR-6424N ואת כרטיס הרשת הזה: WUA-0605 LEVEL ONE . הכרטיס ב 86 שח והראוטר ב183 שח. בחרתי אותם, מלבד המפרט שלהם, בגלל שיש להם certification של wifi . האם מישהו מכיר\ניסה את שני המוצרים האלה -ביחד או כל אחד לחוד? האם כדאי? אין לי כרגע רצון להשקיע הרבה כסף ברכישה. תודה לכם!
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
[עם שתי מחשבים ניידים שוניםזה אותה בעיה ] אני מנסה להתחבר אל האינטרנט האלחוטי שבבית וברגע שאני לוחץ התחבר הוא רושם "ממתין לרשת" ואז אחרי דקה מנתק את ההתחברות ניסתי עם סיסמא WEP על הראוטר וגם בלי סיסמא וזה עדיין לא נותן לעומת זאת הפלאפון שלי Motorola Milestone מתחבר בשניות ועובד טוב מה יכול להיות הבעיה? ואיך לפתור את זה? בנוסף עם רשתות אחרות בבניין הוא מתחבר מעולה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים עם Windows 7 ולאחרונה הרשת עובדת לי בצורה ממש איטית וזה משהו שאף פעם לא היה לי. שאני מדבר על איטיות אני מתכוון שנגיד אני נכנס לאחי למחשב ורוצה להעתיק שיר לוקח 2-3 דקות עד שהוא עובר למחשב שלי - משהו הזוי... זה משהו שלא נתקלתי בו אף פעם ואולי בטעות השתנו ההגדרות רשת או משהו כזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר אחלוטי שמאפשר הזרמה של תכני FHD דרך הרשת האלחוטית, מסוגל לעבור ממד ולהחזיק מערכת של מחשבים, ניידים וסלולרי. עקב הביקורות, התייצבתי, פחות או יותר, על שני הדגמים Linksys E3000 או D-Link 655. אשמח לקבל המלצה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר Dlink Dir-655 העידכון שהוצאתם מתקן את הבעיה של איפשר להתחבר עם כתובת LNS אלא רק עם אייפי. מה שרציתי עוד לשאול, אני די בטוח שזה לא משהו בראוטר כי בגירסת 1.30 Beta 02 כשהעברתי מידע דרך הרשת ששני מחשבים מחוברים לראוטר לא היה איבוד פאקטים כשעשיתי פינג לראוטר, אבל מאז עידכון 1.34 לא משנה איזה גירסה כל פעם שניסיתי להעביר ברשת יש איבוד פאקטים בראוטר. מה הסיבה שזה קורה ? והאם תוכלו לסדר את זה, כי זה לא אמור להיות ככה. עריכה : וגם כרגע כנראה יש משהו לא תקין בראוטר זה קרה רק אתמול, הבדיקות של העברת מידע ברשת כבר נעשו ממזמן, והלכתי למעבדה שנמצאית בפתח תקווה מטלון ושם אמרו שיחליפו לי ואני אקבל גירסה A05 בתקווה שיהיה יותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לראוטר איכותי שיחזיק מחשב מרוחק שמחובר לרשת. המחשב אמור לשדר נתונים לאינטרנט בצורה רציפה 24 שעות ביממה. חשוב שהראוטר יהיה יציב ללא ניתוקים מהרשת כי כל ניתוק מחייב הגעה של בן אדם למקום. מה יכול הכי להתאים ?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ה-TPL-401E הוא מתאם HomePlug המגיע למהירות מוצהרת של 500Mbps. הסקירה מנתחת את המבנה הפנימי והחיצוני של המתאם ואת אופן השימוש בו. גם מקומה של בדיקת הביצועים אינו נפקד ודווקא בה מתקבלות תוצאות מפתיעות ולא ממש מחמיאות. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/Reviews/TPL-401E/TPL-401E.htm
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
משהו מוזר כזה.. יש לי ראוטר 3com officeconnect 11g וכשאני מאפס לו את הסיסמה דרך ה-details הוא כל הזמן מוסיף מספרים נגיד ה-SSID הוא XXX אז עכשיו הוא XXX 2 ובפעם הבאה הוא XXX 2 2 ואחרי זה XXX 2 2 3, איך אני עושה שזה יהיה השם הרגיל?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אפשרות שלמיטב ידיעתי היתה אפשרית רק לבעלי google apps הופכת בימים הקרובים לנגישה לכל בעלי החשבונות בגוגל. אימות דו שלבי מאפשר הזדהות לגוגל באמצעות שם המשתמש, הסיסמא ועוד קוד PIN יחודי שנוצר כל פעם מחדש. האפשרות מוסיפה שכבת אבטחה נוספת ובעיקר יעילה נגד key-loggers שכן כעת לא מספיק לדעת משתמש וסיסמא אלא גם גישה פיזית לקוד (טלפון של בעל החשבון במקרה הזה). עוד קצת מידע: http://tinyurl.com/45d3cnc כרגע אני עדין לא רואה את האפשרות אצלי בחשבון, אבל אני מניח בימים הקרובים כולנו נוכל להתחיל להשתמש בה.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היה לי ראוטר של לינקסיס 192.168.1.1 והחלפתי אותו בראוטר של D-LINK DIR655 כאשר עכשיו הכתובת שלו היא 192.168.0.1. המחשב שלי בסלון שלו יש תיקיות משותפות מחובר באלחוטי, הסיסמא מוגדרת הוא מצליח להתחבר לרשת ולגלוש אולם אני רואה שכל התיקיות המשותפות שלו נעלמו לי כאשר אני מנסה לראות אותם מהמחשב השני שכמובן מחובר שם הוא לרשת (חוטי). לא שיניתי שום הגדרות בשני המחשבים אלא רק החלפתי ראוטר. יש לציין שגם התוכנת השתלטות RADMIN הפסיקה לעבוד ולא מצליחה להתחבר למחשב בסלון (כמובן ששיניתי את ה-IP ל-IP החדש שעכשיו המחשב מקבל). מה שקורה זה שגם אם אני הולך ל-NETWORK אני בכלל לא רואה את המחשב שמחובר באלחוטי. יכול להיות אולי שזה קשור למשהו של הפיירוואל של הראוטר אבל לא הצלחתי להבין מה אני עושה שם…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה. יש לי ווינדוס XP עם כרטיס רשת אלחוטי (בחיבור USB), כאשר התקנתי אותו בפעם הראשונה הוא זיהה את הרשתות והתחבר בלי שום בעיה. אבל בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא לא מזהה לי את הרשתות ואני נאלץ להתקין את הדרייבר מחדש. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
העברתי את חיבור האינטרנט שלי לחיבור עם חייגן בכבלים (L2TP). רציתי לדעת אם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לשנות בראוטר שלי כדי שהכל יעבוד כמו שצריך.... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איטיות מכל שרת שבדקתי לפעמים לא עבר את 7 לפעמים הגיע רק ל - 10, אני בחבילה של 16. האם יש איזשהי בעיה גלובלית ? כי מבדיקת מהירות בישראל הכל תקין, יש פה משהו חשוד שבדרך כלל זה נתן לי מהירות מלאה וזה נעשה עם 4 ספקים שונים, אקספון,אורנג',ברק,012.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע על חבילת 2.5 מגה של הוט-012 ונגמרה לי ההתחייבות. אני רוצה לשדרג קצת נראה לי. כרגע אני משלם על שניהם יחד 100 ש"ח בחודש. אז מה אתם מספרים, מה החבילה שלכם, כמה אתם משלמים אליה והאם אתם מרוצים אני כותב כי הייתי שמח לדעת מה המבצעים שאנשים פה השיגו. מעדיף תשתית הוט.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הי אני צריך המלצה או לינק לכרטיס USB טוב, תקן N מן הסתם, עוצמת קליטה רבה ככל האפשר. חייב חיבור לאנטנה חיצונית. חשוב מאוד - תמיכה בלינוקס, תוכנות כמו Airmon וכ"ו. אם אתם לא יודעים - תציעו, אני כבר אבדוק. כמו כן אני יודע שקיימים כרטיסים שמאפשרים mac changing ברמת הכרטיס עצמו - אם קיים, מה טוב הדרישות גבוהות, אני יודע מוכן לשלם על זה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בבית יש לי ראוטר אלחוטי - Dlink DIR-655 הקליטה לאחר 2 קירות יורדת ל- 52MBPS ולא מספיקה ל- HD Ready (תקיעות קלות פעם בחצי שעה) * רואה סרטים על גבי הרשת האלחוטית, ממחשב שמחובר חוטית לראוטר ואז בסלון מחשב שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר (בצורה קוית הכל עובד תקין בין המחשבים). האם ניתן לפתור את הבעיה ? רעיונות ? האם הראוטר שלי תומך ב- WDS (הייתכן שבעידכון תוכנה) ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי המפרט הבא: * תקן שידור - 802.11N * תמיכה בחיבורים הן לכבלים (L2TP) והן ל- ADSL. * יציאה קווית אחת לפחות (RJ-45), רצוי יותר * מודם פנימי * הצפנה בשיטת WPA2 * יציאת USB (מומלץ - לצורך חיבור מדפסת) יש חיה כזו בתקציב של עד 400 ש"ח? אה, וב'זאפ' כבר ביקרתי.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי את ההשוואה עם מהירות של 12Mb אצל 013 נטוויז'ן תחת תשתית HOT עם חבילת גיימרים. את הבדיקות עשיתי בשעות הבוקר, צהריים, אחר הצהריים, ערב ולילה ביום רביעי בתאריך 23/02/11. עשיתי כמה בדיקות במלא אזורים בעולם ותראו את התוצאות: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7641103 * אם אסור להביא קישורים מפורומים אחרים אז סליחה.. כי ניסיתי להעתיק את האשכול משם לפה אבל זה מעתיק בלי התמונות.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מוסר את הראוטר שלי לאחותי שמחוברת בהוט ויש לי על הראוטר עכשיו את ה-DD-WRT (לי זה עבד עם בזק) האם כדאי לי להתקין את הקושחה המקורית על הנתב או לשדרג ל-DD-WRT שעובדת עם L2TP ? (כרגע הגרסה שמותקנת לא תומכת ב-L2TP) אגב איך הכלל אפשר להתקין בחזרה את הקושחה המקורית על הראוטר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה ברשת הביתית בשיתוף קבצים. 2 מחשבים נייחים מריצים Windows 7 SP1 ממחשב אחד אני יכול להיכנס למחשב השני בלי בעייה, אבל מהמחשב השני לראשון אי אפשר (שגיאה 0x80070035). דברים שבדקתי: 2 המחשבים מזהים אחד את השני ברשימת הרשת (net view) 2 המחשבים שולחים ומקבלים פינג (גם לפי IP וגם לפי HOSTNAME) 2 המחשבים על אותו WorkGroup 2 המחשבים באותו סאבנט פורטים פתוחים בפיירוואל (137-139,445) מה עוד יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר SIEMENS שמחובר עם כבל למחשב שאני כותב ממנו כרגע, ועם עוד כבל למחשב בחדר סמוך. החיבור הזה חי ונושם כבר קרוב לשנתיים. לאחרונה, פתאום התחילה להופיע במחשב השני הודעה "כבל רשת לא מחובר", בזמן שהוא מחובר פיזית. בשבוע האחרון האינטרנט פשוט לא עובד שם. פשוט הפסיק לגלוש. יש להדגיש שבכל הזמן הזה, הFILE SHARING מהמחשב הנוכחי למחשב הבעייתי עובד מצוין- אני מצליח לקרוא\להעתיק קבצים מהמחשב הבעייתי- כל ה SHARING עובד מצוין, רק שאין אפשרות לגלוש במחשב השני. האם למישהו יש הצעה מה הבעיה? האם הבעיה בכרטיס הרשת במחשב ההוא?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-