עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היום הלכתי לחנות המחשבים השכונתית וביקשתי כבר רשת מוצלב לשיתוף אינטרנט בלבד (אולי גם הדפסה בעתיד). המוכר אמר שאם זה רק לשיתוף אינטרנט אין צורך בכזה כבל ואפשר להסתפק בכבל רשת רגיל. בנוסף, הוא אמר שאם אני אחבר את הרשת עם מוצלב זה לא יעבוד. אני, שממש לא מתמצא בתחום הזה, הלכתי לפי מה שקראתי כאן בפורום. אז האם זה נכון או שהוא סתם מנסה לעבוד עלי ? *החיבור הוא בין שני כרטיסי רשת, בלי האב ראטור או משהו אחר. תודה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  2. שלום לכולם. רכשתי זוג ראוטרים שאני רציתי שיתקשרו ב - WDS. דגם WRT54GL של LINKSYS. רציתי לשדרג אותם ל - DD-WRT, ראיתי במדריכים מה עושים. בשביל ליישר קו אני ירשום פחות או יותר מה עשיתי: 1). שידרגתי גירסת קושחה להכי חדשה של LINKSYS רק בשביל ניסיון וזה עבד. 2). איפסתי הגדרות ברירת מחדל ב - ממשק WEB. 3). הורדתי את הגרסת קושחה של הרואטר גרסא סטנדרט V24 SP1. 4). ניסיתי להחיל אותה ב - ממשק WEB (קובץ BIN). 5). הביא לי הודעת שגיאה UPDRAGE FAILED. 6). ניסיתי שוב להחיל עליו ושוב אותה שגיאה. 7). רק שהפעם הממשק WEB נתקע לי אז עשיתי לו ריסט (הוצאה של כבל רשת והכנסתו שנית). 8). ומאז הראוטר לא עולה לי הממשק WEB, הוא מגיב לפינג וזה פלוס מינוס כל מה שהוא עושה. (ונורית ה - POWER מהבהבבת). מה…

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  3. שלום חברים! עברתי לפני שבוע לבזק מהוט. בחרתי מהירות של 20 מגה ומודם VDSL בהשאלה. אמרו לי שהם עדיין נדירים וטכנאים כעיקרון לא מביאים אותם, אבל אני אוכל לקבל אותו עם השליח עד הבית. חיכיתי שלושה ימים ואתמול בסופו של דבר השליח הביא לי אותו. על הקופסה כתוב המרת נתב אלחוטי למודם. חיברתי אותו. הכל עבד כמו שצריך, אבל זכרתי ש NETGEAR הוא היה בעייתי מאוד ועשיתי פינג ל WALLA. מה שראיתי היה עצוב מאוד. קיבלתי פינג של 32 MS. עשיתי אחר כך TRACERT וראיתי שפינג לתשתית הוא 29 MS. בדקתי שהקושחה שלו עדיין TEST 1 והתקשרתי לתמיכה הטכנית לעדכן אותה. ניסו לעשות את זה 3 פעמים וכל פעם זה נתקע באמצע. בינתיים סיימתי בזה שאגיע אליי שליח שוב ויחליף מודם. מה שרציתי לשאול זה האם יש פה משהו שגם קיבל…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by alex15,

יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N וגם D-LINK DI-524 עכשיו ה D-LINK מחובר למודם ומחובר למחשב העובד קווית חוטית לאינטרנט . עכשיו הבעיה היא שהמחשב השני אני צריך את ה D-LINK שיתחבר קווית למחשב אחר ויתחבר לאינטרנט אלחוטית לראוטר EDIMAX BR6524 N איך לעזאזל אני עושה את זה ? הD-LINK D-524 כאקסס פוינט האם אפשר ? אין צורך ב WDS רק למחשב אחד . שיהיה מחובר חוטית לראוטר ה D-LINK

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  5. היי. אתמול קניתי לוח אם Asus P4S533 עם כרטיס רשת מובנה של SiS. יש לי אינטרנט בכבלים מערוצי זהב ו012. התקנתי Windows XP, התקנתי דרייברים לכרטיס מהדיסק, חיברתי כבלים, האורות מהבהבים גם בלוח וגם במודם - הכל מחובר, עובד פיקס! יאללה, להתחבר! חיברתי דרך USB הפעם, ופועל. למה דרך הכרטיס רשת לא פועל ? תודה :'(

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  6. שלום לכולם הגדלתי את מהירות האינטרנט שלי 4 מגה בבזק עכשיו אני אמור להרוריד על 500KB או מ.. 470KB מעלה כי אני לא מגיע ל 500KB אלא רק ל 450-470 הטכני שלהם אמר לי שככה אמור להיות אז אמרתי לו למה שהיה לי 2.0 מגה הורדתי על 260KB הוא אמר לי שזה שונה מ 4 קיצר איך זה אצלכם או איך זה אמור להיות אני בדוק דרך מדיקת מהריות זאתר של בזק גם

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. שלום, יש לי בבית שני שקעים של טלפון.שניהם מחוברים לאותו קו ואני מעוניין להשתמש בשניהם לצורך גישה לאינטרנט, על מנת שמחשבים משני החדרים יוכלו להתחבר בצורה קווית לאינטרנט(הקליטה האלחוטית בין החדרים היא על הפנים). כלומר לחבר כל אחד מהמחשבים לשקע אחר. האם הדבר אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by pavelb,

שלום, כרטיס רשת סטנדרטי מגיע עם אנטנה קטנה של 2 dbi האם ניתן לחבר אליו אנטנה עם הגבר גבוה יותר, למשל 15 dbi? לא ראיתי משהו דומה במפרטים. מישהו יודע האם זה באמת צפוי להועיל? תודה!

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  9. מישהו אולי יכול להסביר את ההבדלים...? בגדול אני עובד כרגע באופציה של הARCHIVE והוא שומר לי את כל המיילים בתקיית ALL MAIL. תודה מראש לכולם! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by BandiT,

שלום, יש לי שרת שמריץ windows server 2003. כל מה שהוא עושה זה מחזיק כונן משותף שכמה מחשבים אחרים שנמצאים על אותה רשת יכולים לגשת לאותו כונן. רציתי להתקין עליו eset nod 32 antivitus 5. בזמן ההתקנה קפצה לי הודעה שהגרסה אינה מתאימה למערכת ההפעלה. חיפשתי על זה קצת מידע, ולפי מה שאני הבנתי אני צריך להתקין את גרסת הביזנס של התוכנה. רק היא יכולה להיות מותקנת על מערכת הפעלה server 2003. האם זאת האופציה היחידה שלי? אני לא מעוניין שהשרת יריץ AV בתור שרת אלה בתור מחשב רגיל שיסרוק רק את התיקיות של עצמו וזהו. אשמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  11. אני מחפש נתב אלחוטי אמין שאני אוכל בעזרתו להקים רשת אלחוטית בבית שתקלוט מהקומה העליונה לקומה התחתונה(סה"כ 2 קומות) בלי בעיות. המליצו לי כאן בפורום על ה wrt54gl של לינקסיס, הלכתי לי שמח וטוב לב לקנות את הנתב המומלץ ובמעמד הקניה אמר לי המוכר לאחר ששאלתי אותו אם יש בעיות בקליטה בין קומות: "אין סיכוי שזה יקלוט לך בין הקומות, הוא עובד רק במישור, בשביל קליטה בקומות צריך טכנאי שיסדר את זה עם חוטים או נתב חזק במיוחד". ואז, חזרתי הביתה בידיים ריקות, ונשארתי עם הרשת החוטית המעצבנת. :'( אנא עזרו לי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by noagabay,

שלום, יש לי ראוטר שמשדר בתקן B ואני מעוניינת לרכוש סטרימר עם חיבור אלחוטי וממה שראיתי הם נמכרים בתקן N. השאלה שלי היא האם תהייה אי תאימות בין השניים או שאפשר לרכוש זאת שנפש שקטה??? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by sh3007,

שלום לכולם אני מבולבלת האם לבחור בתשתית בזק 15 מגה או הוט 100 מגה?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  14. לחבר מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה של hp אם מחשב נייד שיכול להתחבר wireless או באמצעות כרטיס רשת realterk מעדיף לחבר באמצעות wireless הראוטר ישמש לחיבור לאינטרנט ולשיתוף קבצים במהירות המקסימלית האפשרית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  15. אורח אוהד
    Started by אורח אוהד,

אהלן, אני גולש בכרום, WINDOWS 10, בדיקת מהירות תקינה, 20 לפעמים גם 30 MBIT, אבל הגלישה איטית, אתרים עולים לאט, לפעמים צריכים ריפרש, וידאו בפייסבוק מתחיל לעלות בקטנה ונשאר קפוא... גם וידאו ביוטיוב לא עולה מהר. אין לי מושג מה עושים, למישהו יש כיוון ? המחשב INTEL NUC חדש וחזק, אין עליו SPYWARE ושטויות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by Satlan,

אהלן מצטער מראש על התיאורים המסובכים. אחת הרשתות שבניתי לאחרונה מבוססת על ראוטר ראשי, מכשיר repeater נוסף בקומה העליונה שמשתמש ב-WDS, ובנוסף חיבור מהראוטר הראשי ל-LAN מבוסס חשמל שנותן אינטרנט לאיזור אחר מחוץ לבניין (הבניין בחוץ ישן ולא חודרת אליו קליטה) הבעיה היא שאני לא יכול למתוח כבל LAN רגיל בין הראוטר הראשי לבין הנקודת LAN מבוססת חשמל (התקעים שקרובים לראוטר הראשי אינם מצליחים 'להתקשר' עם התקעים שבבניין בחוץ, ורק תקע במרחק של 4 מטר מהראוטר עובד). בשביל לחסוך במתיחת כבל של 4 מטר ולסרבל את המשרד, רציתי לדעת האם יש מכשיר שיודע ליצור תקשורת באופן אלחוטי בין הראוטר הראשי ליציאת LAN מבוססת חשמל. צירפתי תרשים שמצביע על הרכיב שאני מחפש - מכשיר קטן שמתחבר בצד אחד לethernet lan …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Guarding angel,

היי ידידה שלי רכשה מחשב נייד,והיא רוצה לחבר אותו באלחוט,יש לה בנייח מודם USB של מוטורולה. האם ישנה דרך לחבר מודם של הוט (המחובר בUSB למחשב) לנתב? או שצריך לרכוש מודם\נתב יעודי לכך?

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by nfs2000,

אני משתגע כבר יש לי אינטרנט adsl מודם יו אס בי וכל רבע שעה האינטרנט מתנתק לי התקשרתי לשיקות לקוחות של בזק שלא יודעים איך לפתור תבעיה אם מישהו פה יודע מה אפשר לעשות אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  19. היי אני רוצה לקנות נתב אלחוטי ולהפוך את הרשת, לרשת אלחוטית, כמובן שאני אקנה גם כרטיסי רשת אלחוטיים. אתם יכולים לעזור לי אולי בבחירת ראוטר מתאים,חשבתי ללכת על חברת D-link או edimax או Linksys ההתלבטות העיקרית היא בין 2 רמות שאני שם לב שההבדל הוא במהירות:מהיירות של 54Mbps לעומת 108 Mbps שביניהם יש הפרשי מחירים לא קטנים לפעמים. אני יודע שיש הבדלים גם באבטחה אבל האם תמיד נתב טוב יותר ויקר יותר מספק אבטחה טובה יותר או לאו דווקא?! הרשת תשמש לשיתוף אינטרנט בין 3 מחשבים. שניים תמיד יהיו מחוברים ומחשב נייד שיהייה מחובר לא להרבה זמן, ממש לשעות בודדות בערב. [קראתי את כתבה ב ynet] אם אני קונה של חברת D-link אני מתלבט בין ה- D-Link AirPlus Xtreme G DI-624 וה- D-Link AirPlus D…

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי אימיול 5.3, לפני כשבועיים קניתי בבזק את הנתב החדש שלהם, rotal rta ומאז יש לי בעיות התחברות לשרתים באימיול, הוא רושם לי איזה שגיאה ו- LowID, אין לי כל כך מושג מה אני אמור לעשות, מישהו יודע איזה הגדרה אני צריך לשנות כדי שזה יתחבר לי לשרתים בלי בעיה כמו פעם? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  21. שלום לכולם !!! יש לי שאלה שאני מקווה מאוד שתוכלו לפתור לי אותה כי אני די אובד עצות יש לי HOT בבית וקופסא של מוטורולה שממירה בין הכבלים לאינטרנט ושדרכה אני מתחבר לאינטרנט (הקופסא היא הקופסא השחורה של מוטורולה שHOT מביאים להמיר מכבל של כבלים למשהו שניתן לחבר למחשב דרך USB או כבל LAN ולגלוש בעזרת המחשב באינטרנט), כאשר הקופסא מחוברת ישירות למחשב האינטרנט עובד חלק וללא שום בעיות. אני רכשתי לא מזמן ראוטר של חברת TP-LINK וחיברתי אותו ע"י כבל רשת לאותה קופסא של מוטורולה ואת המחשב חיברתי לראוטר (במקום שהיה מחובר ישירות לקופסא של מוטורולה קודם ע"י כבל USB). מכאן החלו הבעיות -> גלישה ברשת האינטרנט יש אבל כאשר נכנסים לדואר של WALLA ורוצים לרשום משהו אז גם זה מסתדר ועובד א ב ל אם ר…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by galh_5,

ויש לי שאלה יש לי תשתית של הוט אז אני לא ממש מבין בראוטרים אז בקיצור תנו לי ראוטר טוב עד 350 שקל ושיעבוד מאיפה קונים? תודה רבה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  23. ערב טוב לכולם כמו שאתם מבינים מההודעה אז אני מעוניין להקים רשת בבית וביגלל שיש לנו בבית שני מחשבים אחד נימצא בקומה ראשונה ואחד בקומה שניה ויש ביניהם הרבה קירות שמפריעים לקליטה (בדקתי פשוט קיבלתי מבזק את הראוטר שלהם והוא בסטנדרט 802.11g אז אני לא קולט בקומה שראשונה איפו שנימצא המחשב שלי) אז אני חושב להקים רשת בסטנדרט 802.11n אני יודע שזה יקר אבל אני רוצה ליגלוש בצורה טובה בבית. עכשיו בתור כאלה שמבינים יותר מימני אז רציתי להיתיעץ איתם לגבי מס' שאלות שיש לי: קודם כול המוצרים- חשבתי על המוצרים של d-link כגון: 1. בתור רואוטר אז אני חושב על Xtreme N Gigabit Router DIR-655 http://www.dlink.com/products/?sec=1&pid=530 2. ובתור דונגל אז אני מיתלבט או ללכת על Xtr…

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  24. Started by Iv0ry,

הפלאפון לא קולט אחרי 3 מטרים את הראוטר.. יש איזו אפשרות בראוטר להגדלת הטווח?

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by uskatin,

שלום לכם הייתי רוצה לשאול ולברר לגבי הנושא בבזק בינלאומי יש להם תוספת למנוי שנקראת GAMER שזה בתוספת 15 ש"ח בחודש עכשיו אני משחק משחק אחד או שתיים ברשת. עכשיו היה לי את המנוי GAMER הזה והמשחקים עבדו מצויין עכשיו כשביטלתי את זה , המשחקים התחילו לקרטע . השאלה מה אפשר לעשות? אולי אצל ספק אחר אפשר להתחבר ללא שום תוספת מנוי GAMER. אם מישהו מבין בנושא אנא עזרו לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.