רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אוקי יש לי מודם הפכתי אותו ל PRO הם מכירים בזה כאלו זה בסדר מבחינתם ?? וגם אני רוצה להתקים בקרוב לינוקס ויש לי כמה בעיות 1. איך שהוא שיכנעו את אבא שלי לקנות כרטיס רשת חיצוני ונטקעתי איתו !!! וקניתי אותו מבזק אני יכול להוציא מהם דריברים ללינוקס? 2. אפשר לקבל תמיכה בהגדרת ה אי די אס אל מלינוקס ממישהו??????? 012 או בזק? ואני מדבר לא חייגן אלא PRO HELP PLZ
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בקרוב אני אקבל את המודם שלי ואני רוצה לדעת אם בזק מביאים לי מודם חדש או לא. איך אני בודק מה הגירסת חומרה של המודם, ותגידו לי בבקשה מה נחשב חדש ומה ישן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה התכובת באתר שלהם: http://www.aztv.co.il/serve/forYourService/General/mivtza_in.asp?docID=241 ושם רשום שמי שמנוי בטלוזיה של ערוצי זהב מקבל 4 חודשים ראשונים הנחה של 50 אחוז.. כלומר 60 שקל לחבילה של ה - 750/96 קילוביט
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני ברשימת ההמתנה של תבל וברגע שהם מפרסמים ת'חבילות אני תוך שעה-שעתיים מתקשר אליהם ומזמין. מישהו יודע איזה מודמים הם נותנים ?(אלה ממכם שבניסוי שלהם) איזה לקחת? ועוד דבר קיבלתי מהעבודה של אבא שלי כרטיס רשת שאני חושב שהוא של אינטל אבל לא רשום עליו כלום על אחד מהצ'יפים שעל הלוח של הכרטיס רשום " pulse h1088" ויש מדבקה ליד החיבור של הכבל לכרטיס ורשום עליה "eastronics אינטל מקורי" ואני חושב שיש לו wol כי יש כזה מין חיבור לכבל עם 3 פינים על הלוח (זה זה?) האם הכרטיס הזה הוא של אינטל? האם הוא שווה משהו? אם לא, אז כדאי לי לרכוש כרטיס של 3com או כרטיס פשוט עד 100 שקל בשביל האינטרנט כבלים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מעוניין שאף טכנאי ייגע לי במחשב. אפשר לבקש מהם שיישלחו את הכרטיס רשת בדואר ואני אתקין אותו לבד, אבל אתם יודעים במקרה אם הוא מגיע עם דרייברים? כרטיס רשת לא בעיה להתקין, אבל כשהאיש של בזק יבוא עם המודם ADSL, זה משהו שמצריך ידע כדי לחבר את המודם לכרטיס רשת? כי להגדיר חייגן זה כבר הספק שלי יגיד לי. אני מתכוון אם החלק הטכני של לחבר בין הכרטיס רשת למודם ADSL זה קשה?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אילו חבילות יצאו לאינטרנט בכבלים האם יצאו חבילות עם Upload קצת יותר מ96k ויעלו נורמלי ? או שמה יהיה חבילות כמו באיי די אס אל ? בתודה טיגר
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המודם של אלקטל....שידרגתי אותו ל PRO וחיברתי אותו ל HUB SWITH שלי. יש לי בעיה מוזרה במופיע ונעלמת........חשאני מוריד קבצים עם פלאשגייט הקבצים מורדים...אבל בהפסקות.....או שהתעבורה מקסימלית או שלא עובר כלום!.. זה קורה רק בתקשורת PPP אם אני מחייג ב PPTP זה עובד כמו שצריך... מישהו נתקל בזה פעם??? היתה לי פעם בעיה כזאת כשהמודם עןד היה בגירסת HOME וזה היה בגלל הסרבר..(התנגשות IRQ)...עבל הבעיה חזרה והיא לא מובנת.. מישהו נתקל בבעיה הזאת??? והמליח לפתור אותה?!!?!?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן התקשרתי לערוצי זהב להזמין את החבילה של ה 750, והשאלה שלי לגבי הספק היא: בזק בינלאומי או 012 אני כרגע לקוח אצל בזק בינלאומי ב ISDN 64, ומשלם חודשי חופשי לבזק 99 שקל... אני מתכוון להתחבר או לבזק בינלאומי או ל012 לאינרנט בכבלים לבזק בינלאומי אין עדין מחירים ול - 012, יש מחירים 34 דולר לחודש כולל מע"מ (ואם מתחייבים לשנה משלמים ל 3 חודשים או חודשים (לא זוכר) 9.90 דולר (נדמה לי) ונראה לי שיש הנחה למי שמנוי בשיחות לחול של קווי זהב.. אני לא יודע באיזה חברה לבחור ומה ישתלם לי יותר, אני יודע שלבזק בינלאומי רוחב הפס הכי גדול אבל האם זה ישפיע על מהירות ההורדה שלי ?! אם למישהו יש המלצות/אכזבות מהחברות הנ"ל, נא כתבו אותן
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
התקשרתי להזמין מערוצי זהב ואמרו לי שאין תשתיות באזור!!!!!! זה אומר שלא יהיה לי אינטרנט מהיר לשלוש השנים הקרובות כי גם ADSL אני לא יכול! אני לא מבין את זה אני לקוח שלהם בטלויזיה הדיגיטלית ואינטרנט הם לא יכולים לספק?! נקברתי!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מת"ב האם אני יכול לעשות אינטרנט בכבלים????????????????????
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אוקיי, חיברתי בהצלחה את הכרטיס. לא עשה בעיות. יש אייקון חדש (מצורף קובץ) אני משתמש בXP, האם האייקון הזה צריך להיות? רק חיברתי את הכרטיס, עדיין לא מחובר אליו כלום, בקרוב אתחבר לadsl ואז יהיה לו שימוש...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה המודם הכי מהיר והכי טוב? אני רוצה לקנות ואני לא יודע מה.... ??? אם מישהו יודע אז תעזרו לי... ואם אתם יודעים את המחיר (הסביר) של מה שאתם ממליצים אז זה יעזור לי מאוד... תודה.
-
-
השאלה בהרחבה היא מה השרת הזה שווה מבחינת הורדה ופינגים.....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת, יותר נכון, אבא קנה, בתור הכנה לחיבור לאינטרנט מהיר המייחל ובא לאזורינו שבשטחים. אם תוכלו להגיד לי דעות על הכרטיס: Dynamode - nc100tx-r עלה 90 שקל... בחוברת הסבר כתוב שצריך להיות לי wake-up cabel, ואין לי אותו. מה זה הכבל הזה? אני חייב אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא רוצה מבחנים וזה סתם מענין אותי אולי ישעמם לי בפסח אז אני מחפש אתר שילמד אותי קצת בסיס בטכנאי רשתות(לא איך לבנות רשת ביתית כי כבר יש לי עם האב והכל) אלא אתם יודעים כמו הקורסים שעולים כסף ומקבלים תואר אני לא מחפש איזה 22999 עמודים באנגלית אלא ממש בסיס שיהיה קל ללמוד לא נורא אם זה באנגלית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשבר לי כבר!!!!! קרסו טוטאלית לחו"ל!!!!! אני חייב לעדכן את ה Value, פרמטתי ואין לי סאונד!!!!!!! לעזאזל אי אפשר לשמוע ג'יימס הולדן :'( :'( :'(
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מנסה לשתף שני מחשבים עם אינטרנט של 56k. הסרבר שמריץ win98 והclient שמריץ XP עכשיו התוכנה של sygate אומרת שהכל פיקס וזה משתף על שני מחשבים, אבל משום מה הclient לא מקבל שום דבר אי אפשר לגלוש לא כלום, אפילו שהתוכנה עליו אומרת שיש גישה. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים (WIN98), כבל מוצלב ושני כרטיסי רשת (GINIES & INTEL) ואני רוצה לעשות רשת. ??? מה לעשות
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמובן, שנזק לא מתחייבים לגבי המודם שהם יספקו לי, על-אף העובדה שאני משלם כסף על מודם חדש(480 ש"ח). אני צריך לדעת איך אפשר להבדיל בין הדגמים והREVISIONים של האלקטל SPEEDTOUCH HOME, איזה חדשים יותר ואיזה ישנים יותר. כך, זה לפחות יעזור לי לדעת אם אני מקבל מודם חדש או ישן ולאתר חשד האם הוא משומש.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולכם, השאלה שלי היא האם יהיה אפשר באיזושהיא צורה לשלוח פקסים דרך אינטרנט כבלים ? ושאלה שנייה מתי מת"ב מתחילים לספק את האינטרנט (אם ידוע לכם) ? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לי ולאחי יש רשת ביתית, ואנו רוצים לחבר מנוי של ערוצי זהב לאחד מהמחשבים ולשתף אותו בשניהם, האם זה אפשרי? זה יעיל?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש איזושהיא דרך לחבר 2 מודמים של כבלים שישתמשו באותו אייפי ובכך להכפיל את רוחב הפס?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי חיבור איי די אס אל 1.5 וספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי. אני משחק ברשת די הרבה והפינגים שלי נעשים גבוהים כבר מהצהריים בערך מ 2 בצהריים. שאלתי את חבר שלי (גם יש לו חבילה של 1.5 ומנוי בבזק בינלאומי) והוא קיבל פינג לאירופה של 140-120 כשלי היה 300-200. אני לא מבין איך חבר שלי מקבל פינגים נמוכים ממני למשך כל היום! וכששלי נעשים גבוהים כבר מהצהריים ? אני מתקשר לבזק בינלאומי והם כל הזמן אומרים לי אותו דבר "השרת עסוק בלה בלה בלה" , איך חבר שלי מקבל פינג נמוך והשרת עמוס ? , מישהו יכול לעזור לי ? מה אני אמור להגיד לבזק בינלאומי בכדי שיעזרו לי לסדר את הבעייה המעצבנת הזאת ! נ.ב זה קורה לי גם בשרתים בישראל! בתודה טייגר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! בא אלינו לבית נציג של ערוצי זהב, ובקיצור הבנתי ממנו שבשלוש שנים הקרובות ערוצי זהב מספקת אינטרנט מהיר רק ללקוחות החברה. נראה לי שהוא משקר כי אין איזכור לכך בשום מקום. בכל מקרה, האם זה נכון? ועוד שאלה - לערוצי זהב אני משלם נגיד 119 ש"ח לחבילה המהירה, אך כמה אני משלם לספק? ???
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-