עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Yaron-Cohen,

אני מחפש מכשיר שהוא נקודת גישה אבל שהוא מקבל את האינטרנט דרך אל חוטי .. בקיצור אני גר במקום שיש לי המון רשתות פתוחות ואני מעוניין להתחבר אל אחת מהן ולהגביר את האינטרנט אצלי בדירה.. תודה מראש ומתנצל על הכתיבה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by IlanF,

הWIFI של הראוטר שלי עושה לי בעיות נוראיות, הוא מתנתק כל כמה זמן, וכשהוא מתנתק אי אפשר להתחבר אליו עד שאני מכבה את הWIFI בראוטר ומדליק אותו שוב. לאחר שהWIFI מתנתק, אי אפשר למצוא אותו בכלל בסריקה של הרשתות, הוא מופיע לי כ not in range. מה גם עם ההגדרות אבטחה ברירת מחדל שלו, הטלפון שלי לא היה מסוגל להתחבר אליו עד שמצאתי את ה sweet spot מבחינת ה- Version וה- Encryption שהטלפון היה מוכן לקבל. עדכנתי את הראוטר לגרסה הכי עדכנית שלו (3.13.33 Build 130506 Rel.48660n) בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אבל נראה שזה לא עזר. עוד דבר מוזר שקרה לי איתו, אני עדיין רואה חיבור WIFI עם הSSID הברירת מחדל מהפעם הראשונה שהפעלתי את הראוטר. אני לא יכול להתחבר אליו, אבל הוא מופיע לי ביחד עם הSSID שה…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  3. היי, חשוב לי לציין שאף פעם לא השתמשתי בראוטר ולא היה לי ראוטר, ככה שאני די חדש בנושא הזה. יש לנו בבית אינטרנט של 12 מגה, שבנתיים הוא מחובר רק למחשב שלי, ועד עכשיו אחי היה גולש מהשכנים... בגלל שיש לאח שלי הרבה בעיות באינטרנט (וגם גלישה מהשכנים זה לא כזה נחמד), אנחנו רוצים לקנות ראוטר כדי שאחי יוכל גם לגלוש מהאינטרנט של הבית. יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1. המודם של האינטרנט נמצא בחדר שלי, והחדר שלי הוא גם ממד, עד כמה זה משפיע? והאם הקרינה יכולה להיות מסוכנת בגלל שזה 24/7 בחדר שלי או שזה לא כזה בעל חשיבות? 2. המהירות הורדה די חשובה לי בגלל שאני מוריד הרבה, נגיד שאני עכשיו מוריד קובץ כלשהו, ואחי גולש באינטרנט במחשב שלו, עד כמה הגלישה שלו מפריעה למהירות ההורדה שלי?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by Weihenstephan,

אני מחפש הום פלאג (רשת ע"ג החשמל) להזרמת סרטי HD מהמחשב לטלויזיה\חיבור סטרימר לאינטרנט וכו' יש המלצות? יש לי בבית תשתית הוט. תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  5. חשוב שיהיה לו טווח קליטה גדול עד 120 שקל פעם היה מבוסס שבב RTL8187L נראה לי היה ממש טוב לא מוצא כאלה יותר בDX? מאיפה קונים?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by AmitDanan,

יש לי בעיה עם מחשב נייד התקנתי עליו מערכת הפעלה משום מה הוא לא מזהה את הרשת אני חושב שהבעיה היתה כבר מקודם, הרשת בצבע כאשר היא מאופשרת וכאשר היא לא מאושרת שחור ולבן הבעיה שלי שהיא מופיעה בצבע אבל עם איקס בצד. השאלה שלי האם מישהו מכיר יודע איך מטפלים בבעיה, תודה שחכתי לציין שפירמטתי פעמיים את המחשב עם דיסק שונה של ווינדוס 7. - - - תגובה אוחדה: - - - אך שלא שמים לב לדברים הפשוטים בסך הכל הלחצן של הפעלת הרשת האלחוטית בנייד היה כבוי

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by din264,

שלום אז ככה בחודש וחצי האחרונים שלחו אלי 5 פעמיים טכנאי ולא מצאו כלום טענו שבארון החיצוני עשו כמה דברים כל פעם שינויים וזה גם לא עזר העוצמות טובות מאוד הם טוענים שמקבל 54 בעוד שמשלם על 50 אז ככה כל יום בערך פעמיים שלוש קורה לכמה שניות ניתוק באינטרנט גם קווי וגם אלחוטי מה ניתן לעשות כבר לא יודע מה לעשות החליפו לי גם 3 פעמיים נתב 6740UH1 ואין כלום לא עוזר האם הפיתרון היחידי לעבור להוט?או לספק אחר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bar_h92,

היי אני צריך המלצה לכרטיס רשת חיצוני משהו במחיר של עד 150 שקל שאני יוכל לחבר למחשב נייח. החדר שלי נמצא בקומה מעל לקומה שהראוטר נמצא בה, יש לנו מהירות 100 מגה (אני יודע שזה לא יקלוט 100 מגה באלחוטי אבל אני רוצה משהו שיקלוט מאוד טוב). זה סידור זמני לבינתים עד שאני יוכל לחבר את המחשב ישירות לראוטר.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה במחשב, כאשר אני נכנס לאתר פייסבוק, אחרי כמה דקות של גלישה הדפדפן אומר לי שהדף לא נמצא וחוזר לפעול רק לאחר שאני מנקה את כל נתוני הגלישה. זה קורה בפיירפוקס, כרום ואקספלורר. תודה מראש )

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by Cheif,

ממתק קטן - PENM ("ראשי תיבות של PE Network Manager") היא תוכנת עזר קטנה להתקנה וניהול הגדרות הרשת השונות בסביבית Windows. התוכנה מרכזת את כל הפעילויות, הגדרת החומרה, הגדרת הרשת הביתית והגדרת משאבי הרשת, לסביבה אחת. התוכנה פשוטה מאוד להפעלה ואינה דורשת התקנה - היא מבוססת על קובץ EXE אחד שרץ על כל גרסאות Windows. ניתן להוריד אותה מדף הפיתוח כאן - http://holger.reboot.pro

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by Cheif,

לפני כשנה כתבתי בבלוג שלי פוסט לגבי תוכנת Connectify המאפשרת להפוך את המחשב לנקודת גישה עבור מספר מכשירים אלחוטיים. (http://www.netcheif.com/blog/?p=2445) הזכרתי שם את תוכנת Dispatch המאפשרת לאחד מספר חיבורי אינטרנט שונים לחיבור מהיר אחד. עכשיו, לכבוד הקיץ, יוצאת החברה המפתחת במבצע ומציעה את שתי התוכנות ברישיון קבוע במחיר של כ-100 שקל. הניסיון שלי עם שתי התוכנות מצויין (אני גם שלמתי עליהם הרבה יותר...) ומומלצות בעיקר למי שמתכוון לנסוע השנה לחו"ל ורוצה לשתף חיבור אינטרנט אחד בין כל המכישירים האלחוטיים של המשפחה. http://www.connectify.me/store/?coupon=SUMMER2013

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  12. כנס velocityconf נתן חסות לדראפט של הספר: http://chimera.labs.oreilly.com/books/1230000000545 מומלץ.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  13. אפשר פשוט להתפוצץ מאוזלת היד והאטימות של משרדי הבטחון, האוצר והתקשורת. בעוד שבעולם, מוצרים המבוססים על תקן 802.11ac הופכים להיות הסטנדרט המקובל, אנו בישראל עוד תקועים עם נתבי Single Band בתקן N. בשבועות האחרונים הוכרזו למעלה מ-20 נתבים חדשים בתקן AC, ה-WiFi Alliance החל לבצע פעילות תקינה מסודרת למוצרים בתקן זה והיצרניות מדווחות על הפסקת היצור של שבבי N. ואצלנו בישראל - יקום מקביל. הצבא מחזיק את מרבית הערוצים בתדר 5Ghz וכתוצאה מכך אי אפשר להכניס לארץ נתבים מודרניים ומתקדמים. בפוסט הרצ"ב יש מידע מפורט על הנושא. אם אתם חושבים שכל נושא תדר 5Ghz דורש זעזוע, אנא הפיצו פוסט זה והעבירו את הנושא הלאה. http://www.netcheif.com/blog/?p=3791

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by xori,

שלום, אני מעוניין לקנות WIFI REPEATER לבית. המודם אצלי נמצא בקומה השנייה ובקומה הראשונה,סלון, הקליטה חלשה. מישהו יודע מה איכות האנטנה הפנימית שלו? (בערך בהשוואה למחשב נייד) ואם יש למישהו המלצה ספציפית אשמח לשמוע. תודה =]

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by Ro0k,

בזמן האחרון התחלתי להיכנס קצת יותר רציני לתחום של רשתות, ורציתי לעשות משהו קצת יותר פרקטי מסתם לקרוא אז כתבתי סקריפט בPython שמזייף חבילות ICMP לפי דרישה - ניתן לשלוט בכל אחד מהשדות של ה-header. אחרי זה גם קראתי קצת על https://en.wikipedia.org/wiki/Smurf_attack, וזה נראה לי ממש מגניב את הוספתי גם את זה לסקריפט. בכל מקרה, רציתי לשתף אותו פה למקרה שמישהו יחשוב שזה מעניין, ואם למישהו יש הצעה להוסיף לקוד או משהו שטעיתי בו אני אשמח לשמוע. הקוד: http://pastebin.com/13bX5VWc (נכתב בגרסה 2.7)

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by /m\VikinG/m\,

יש לי מכשיר: EDIMAX EW-7711USn בהתחלה הוא עבד מעולה ויום אחד פשוט הפסיק להתחבר לרשת. הבעיה היא שהוא מתחבר למחשב של אחותי ובשלי הוא רושם unable to join network )השם של הרשת( . אני כבר לא יודע מה לעשות, ניתקתי וחיברתי, כיביתי את הראוטר והדלקתי, ניסיתי חיבורים אחרים ועדיין כלום. למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by KF,

שלום באחד המחשבים בבית נשבר לי הסטיק של בזק שדרכו התחברתי לרשת האלחוטית. האם זה נקרא כרטיס רשת USB וזה החלק שאני צריך ? יש משהו מומלץ מכאן ? (מהירות אינטרנט 15MB) http://ksp.co.il/?select=263..487..1187

18. לפני תיאור הבעיה אציין שהכל עבד מעולה עם המחשב הישן. קניתי מחשב חדש עם הלוח H87-D3H וכרטיס רשת Build in I217-V, ברשותי הראוטר של בזק Dlink 6740U כאשר אני מעביר קבצים להרדיסק בפופקורן a-210) דרך SMB העברת הקבצים תיכשל רנדומלית עם ההודעה "There is a problem accessing \\popcornhour.." ניסיתי להעביר קבצים עם ftp ושם אותה גבר בשינוי אדרת , גם באופן רנדומלי: "connection reset by peer" דברים שניסיתי: לשנות את ההגדרה תחת Network של auto ל 10/100 בהגדרות של הפופקורן בהגדרות של הכרטיס ניסיתי לשנות את המהירויות של ה Link Speed ל 10/100 דופלקס שלם וחצי דופלקס ריסטור ועדכון גירסא לפופקורן, התקנה מחדשה של האפליקציות אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by gabrielf,

כנראה בהוט שכחו שיש שעוץ קיץ בישראל.. תבדקו גם אצלכם - השעה בהוטבוקס שעה אחורה (הדקות והשניות מדוייקות יחסית)

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by zhalutz,

בביתי רשת אלחוטית במופעל ע"י מודם-נתב בזק מסוג D-Link DSL-2760. אני מעוניין להרחיב את הרשת האלחוטית לאגף מרוחק באופן שהחלק המורחב לא "יראה" את הרשת המקורית (החלק המורחב נועד למטפלת סעודית זרה). עשיתי זאת ע"י הגדרת רשת "אורח" בנתב (wl0-Gust2) וחיבור רפיטר מסוג D-Link DAP-1360. לצערי טווח הרשת אינו מכסה את כל האגף בו אני מעוניין. שאלתי: (1) האם הגדרת רשת "אורח" לא מקטינה את רוחב הפס של הרשת? (איטיות). (2) מה עוד ניתן לעשות להגדלת טווח ובידוד רשתות?. סלילת קו תקשורת פיזי בין הראוטר המקורי לאגף הנ"ל אפשרית (אבל מסובכת), הוספת מתאמי תקשורת על קו יהחשמל אולי בעייתית עקב חשמל תלת פאזי. ברשותי ראוטר נוסף לא פעיל מסוג D-Link 655

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  21. מי יכול להסביר לי בצורה ברורה, איך אני יכול להקטין את רמת האבטחה של הדפדפן אינטרנט הזה ? שאני אוכל לעשות עם העכבר בכל מקום העתק הדבק, בלי חובה להשתמש לזה בלחצני המקלדת ? תודה רבה(:

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by Y-T-M,

היי, אני נתקל בבעיה להגדירAP באופן קווי. הראוטר הקיים netger vvg 2000 הראוטר שישמש כ-ap: 3com office connect wireless 11g הבעיה היא כאשר אני מנסה לשנות את הכתובת של ה3com לכתובת שלא בטווח של הdhcp של הנטגייר ה3com נתקע ולא מגיב לכתובת החדשה ובלי הארדריסט על מנת להחזיר את ההגדרות לברירת המחדל של היצרן אין לי גישה אליו. אודה לעזרתכם בנושא..

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  23. אז ככה, חיברתי את הפלייסטיישן לאינטרנט על ידי גשר דרך החיבור של המחשב הנייד אני מפעיל על המחשב PS3 מדיה סרבר היא מזהה את הפלייסטיישן . ומצליחה להזרים בלי בעיות . הבעיה היחידה שנשארה היא שמידי פעם בין עשרים דק לחצי שעה . המחשב הנייד מציג שגיאה שישנו מחשב נוסף עם אותו אי פי ברשת ואז החיבור מתנתק לשתי שניות וחוזר. דבר שמספיק כדי להפסיק את הזרמת הסרט ואז אני צריך לאתחל את התוכנה מחדש וגם את הפלייסטיישן . ניסיתי לבדוק אולי ה DHCP בראוטר לא מסומן אבל לא . זו לא הבעיה. ניסיתי להקצות לו ליס לאי פי מחוץ לטווח שה DHCP מחלק וגם לא עזר . מישהו יכול לחשוב על עוד פתרון לבעיה ?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by Ev,

הי, אני מחפש מקלט WIDI לטלויזיה ליוכל לקבל מידע גם מאולטראבוק וגם מגלקסי 3 שלי. מהסקר שוק שערכתי מצאתי 2 אופציות עיקריות: 1. NTV300SL - גם תומך WIDI וגם מאפשר לצפות בתכנים מהאינטרנט http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/NTV300SL.aspx#two 2. PTV3000 - עובד עם WIDI וזהו. http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/PTV3000.aspx אני מתלבט בין השניים כאשר השיקול העיקרי הוא האם יש שימוש כלשהו לחיבוריות הזאת לאינטרנט? הרי כל אתרי הסרטים/סדרות לא רלוונטיים לישראל. בנוסף אשמח דעות ולהמלצות למוצרים אחרים. תודה.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  25. אני מחפש נתב פשוט לחיבור מחשב נייד באופן אלחוטי. האם ה-TP-LINK הבסיסי ביותר, יעשה את העבודה? כעקרון, יש לי נסיון טוב איתו וכך גם לחבר. למען האמת כבר התכוונתי לרכוש אותו, אבל אז ראיתי אדימקס בעוד כמה פרוטות.. (TP-LINK חדשים אבל מאד פופולריים בעוד שאדימקס מוכרים אבל לא נמצאים בכל חור). מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים