עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by KrustyTheKlown,

הרשת האלחוטית במקום העבודה שלי נהייתה מאוד איטית ביומיים האחרונים (משני מחשבים) ראוטר טיפי לינק WR941ND ניסיתי ריסט כמה פעמים, לא עזר קראתי שכשירים כמו טלפונים אלחוטיים יכולים לגרום להפרעה. אכן הוספתי טלפון אלחוטי לפני כשבוע אבל ניתקתי אותו מהחשמל ולא היה שינוי. איך אפשר לוודא שמדובר באמת בבעיה ב-WIFI ולא בתשתית ? אני יכול להתחבר ישירות למודם של HOT עם המחשב ? הצעות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by gal555,

פירמטתי את המחשב הנייד של חבר שלי לXP ואין לי את האפשרות למצוא רשתות ולבחור עכשיו אני יודע שאני צריך להגידר את זה איפה שהוא אבל אני לא זוכר איפה עריכה: הצלחתי להגדיר את זה אבל עכשיו הוא לא מוצא לי רשתות אלחוטיות הסתדרתי כבר לבד...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. ה-WUSB6100M של Linksys הוא מתאם USB זעיר שמספק ביצועים שטרם ראינו כמותם בקטגוריה במסגרת תערוכת CES 2016 הכריזו יצרניות מוצרי ה-WiFi על עשרות מוצרים חדשים. את הכותרות הגדולות תפסו נתבים 802.11ac חדשניים, נקודות גישה מתקדמות, נתבים הכוללים מודמי כבלים, התקני Home Plug ומגוון רחב של מוצרים אלחוטיים המיועדים לבית החכם – מצלמות, גלאי מים ועשן, בקרי תאורה וכדומה. נתבי ה-802.11ac שהוכרזו, תומכים במהירויות אלחוטיות מסחררות, פועלים בשניים ולעיתים אף בשלושה תחומי תדר ומתגאים במפרטי חומרה שאינם מביישים מחשבים. בנוסף, הם תומכים בטכנולוגיה חדשה, המכונה MU-MIMO, המאפשרת להם לשדר בו-זמנית ובמלוא רוחב הפס האלחוטי שלהם לעד 4 התקנים אלחוטיים. מצד שני, ברוב רובם של …

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. אורח אורח

טוב, אין לי את זה ביותר מבלבל. ניסוח מחודש: האם שירות אינטרנט (תשתית + ספק) דרך ספקית "רוכבת" (נניח 018) מקבל מבעלת התשתית (בזק/ הוט) את אותו השירות והטיפול כמו חבילה בחברת התשתית המקורית. בשפה קצת פחות מכובסת: חברות התשתית מאפשרות לחברות "רוכבות" להשתמש בתשתית שלהן. האם מנסיונכם הן פוגעות/חוסמות או סתם מקשות על שירות תשתית שניתן על ידי ספקית אחרת? (ולכן גם באיכות ספק האינטרנט..) האם יש סיבה לבחור בתשתית וספק מבית המקור?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  5. שלום לכולם, עשיתי את ההשוואה עם מהירות של 12Mb אצל 013 נטוויז'ן תחת תשתית HOT עם חבילת גיימרים. את הבדיקות עשיתי בשעות הבוקר, צהריים, אחר הצהריים, ערב ולילה ביום רביעי בתאריך 23/02/11. עשיתי כמה בדיקות במלא אזורים בעולם ותראו את התוצאות: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7641103 * אם אסור להביא קישורים מפורומים אחרים אז סליחה.. כי ניסיתי להעתיק את האשכול משם לפה אבל זה מעתיק בלי התמונות.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Adir207,

שלום לכולם, לאחרונה חובר הבניין בו אני גר לרשת הסיבים של פרטנר וכן של סלקום. אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון אם אחת החברות בתחום הסיבים. כמובן שכל חברה טוענת שהציוד והתשתית שלה יותר טובים... אציין, כי בראוטר שאקבל מהחברות אשתמש כמודם בלבד - הבית שלי מרושת בACCESS POINTS של NETGEAR מדגם WAC720 וכן ראוטר מנהל של חברת PAKEDGE. בכל מקרה, נכון להיום אני נמצא בטריפל של הוט, אבל הכוונה היא לעבור לטריפל של אחת החברות. אם למישהו יש ניסיון עם התוכן הטלוויזיוני של שתי החברות - אשמח לדעת גם כן. תודה!

• 0 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. שלום אני רוצה לחבר ראוטר לרשת של הוט שיש לי בבית, אחד מאלה - https://ksp.co.il/?uin=36629&select=.263..264. https://ksp.co.il/?uin=45053&select=.263..264. ואני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש רק בראוטר החדש כראוטר שישדר WIFI אבל בו זמנית להשאיר את היכולות הקיימות של הFIBER BOX - הקלטה מכל החדרים, שימוש בממירים בשאר הבית כ-מגדילי טווח (אני תוהה אם זה אפשרי, כיוון שהם מגדילים את הטווח של הFIBER ולא יודע אם הם "ידעו" להגדיל טווח של ראוטר אחר), ואני תוהה האם גם המודם ששמו לי אחד החדרים ימשיך לעבוד אם אני אשתמש בראוטר אחר, בנוסף לזה, אני משתמש בממיר אחד גם כ-מודם לסטרימר. מישהו יודע האם כל היכולות האלו יישמרו אם אני…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by intermaster,

מישהו יכול לעזור לי עם הורדה של מהדורת "חדשות השבת" של הערוץ הראשון. מתאריך 2.11.13 הנה לינק: http://www.iba.org.il/media/Media.aspx?recorded=1&starting=1507876 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by KoM,

גם להם יש שעות עומס ? עכשיו אני מוריד ב-120, והפינגים דיי חרא...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by michmich99,

שלום לכולם, בחדר הממ"ד שלי יש נקודת Ethernet שמחוברת לראוטר שנמצא בארון תקשורת (הרחק מחדר הממ"ד). הייתי רוצה שכל המכשירים שמתחברים באופן אלחוטי לרשת (כמו: מדפסת) שכולם יתחברו לרשת 1 בלבד בכל הבית. האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אז יש לי טלוויזיה חכמה, ומחשב נייח במרחק של כמה מטרים מהצד השני (המרחק לא מאפשר לחבר HDMI באמת). אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לחבר ביניהם כך שאוכל לשדר תמונה על הטלוויזיה עם מינימום לאג (מתכנן לשחק ולראות סרטים). המחשב והטלוויזיה מחוברים ביחד לאותו הראוטר ישירות, הטלוויזיה היא של הייסנס ותומכת ב-MIRACAST אבל עדיין מכל השיטוטים באינטרנט לא הצלחתי להבין מה הדרך הכי טובה לחבר ביניהם, אשמח להצעות.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  12. המודם הפסיק לעבוד אתמול וכנראה יתוקן רק בשבוע הקרוב. בעבר חיברתי את המחשב לאינטרנט עם הטלפון הסלולארי ע"י אפשור usb tethering בטלפון אבל כשניסיתי עכשיו אני לא מצליח. ניסיתי ב WIN7 ושם מופיע בניהול רשת כי הטלפון מחובר ויש אינטרנט אך אי אפשר לגלוש, בדקתי במאפיינים של החיבור והוא לא מאפשר ipv6 אאל"ט, מה זה? אותה תופעה מופיעה לי גם ב WIN10 ניסיתי את הטלפון של אישתי וגם הוא אומר כי הוא מחובר לרשת, לפחות איתו הצלחתי להתחבר לדוא"ל אך לא לאתר כלשהו. החלפנו ספק סלולאר מאז הפעם הקודמת וכיום אנחנו עם הוט, ניסיתי להתקשר לתמיכה בבוקר ועד עכשיו לא חזרו אלי... רעיונות?

13. אני מעוניין לרכוש את המוצר הנזכר בכותרת, לצורך חיבור בין השניים, כגיבוי למקרים שבהם הוויי-פיי נופל בראוטר, או שהראוטר אינו פועל. האם זה אפשרי, ואם כן כיצד? לינק למוצר המדובר באמזון: https://www.amazon.com/gp/product/B07P5PRK7J/ref=ox_sc_act_title_5?smid=A2XZ7JICGUQ1CX&psc=1

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by Cheif,

אתמול הוסיף משרד התקשורת נדבך נוסף לתחרות עם "בזק" והודיע על הקמת וועדה לבחינת מחודשת של תעריפיה. האם יביא הדבר למהפך בתחום אספקת האינטרנט בישראל? http://www.netcheif.com/blog/?p=501

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  15. ה-FTC (רשות הסחר האמריקאית) הגישה תביעה כנגד D-LINK, אחת מיצרניות ציוד התקשורת הגדולות בעולם. ה-FTC טוענת כי אמצעי אבטחה המיושמים בנתבים ובמצלמות האינטרנט של החברה, פגיעים לתקיפות של האקרים ומסכנים את פרטיות המשתמשים בהם. התביעה הזו מגיעה על רקע ההשבתה של שירותי חברת DYN על ידי נוזקת Mirai לפני כמה שבועות. באמצעות תביעה זו מנסה ה-FTC לעורר את מודעות חברות התקשורת לאחריות שלהם לגבי הצורך באמצעי אבטחה חזקים ויעילים יותר. https://www.ftc.gov/news-events/press-releases/2017/01/ftc-charges-d-link-put-consumers-privacy-risk-due-inadequate

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Cynicoren,

שלום, פרסמתי בTOMSHARDWARE ת'רד שנזנח בשל שהות בחו"ל. אשמח לקבל תשובה לגבי חומרה שעשויה לפתור לי את הבעיה, כיוון שאשתי באילת במידה וצריך לקנות משהו: http://www.tomshardware.com/answers/id-3510005/improving-wifi-speed-inside-house.html#20167190 תודה!

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  17. שלום, כרגע האינטרנט שלי בבית מורכב מ: 1 בתוך ממ"ד נקודת הוט, עם הוטבוקס, המחשב הראשי וה NAS כולם מחוברים עם כבל. משם גם יוצא חיבור דרך החשמל TP-Link TL-PA4010 l לנקודה: 2 שנמצאת במרכז הסלון, ומספקת WIFI ל2 מכשירים שנמצאים בסלון: סטרימר שאמור להקרין סרטים מ הNAS, ומחשב נייד בנוסף קיימת בסלון נקודת HOT ליד הטלויזיה בסלון שלא בשימוש. אנחנו בשכירות וכנראה יוצאים עוד שנה, ולכן לא רוצים לקדוח או להתעסק עם השחלות כבלים וכדומה ביום שני באים להתקין סיב אופטי של פרטנר, ויש לי כמה שאלות. 1) מישהו אמר לי שאפשר לבקש מפרטנר שיתקינו 2 נקודות. האם נכון? איך זה מתבטא? 2) באיזה תשתית הם משתמשים להתקנת הנקודה של האינטרנט בתוך הבית? הם יכולים לרכוב על נקודות של הו…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by fp581,

צריך נתב שיהיה מסוגל לעבוד 24 שעות ללא הפסקה וללא בעיות (ואם יש אפשרות של ניתוק וחיבור אוטומטי לשינוי IP פעם ביום זה יהיה נחמד) הדברים היחידים שצריכים להתחבר אליו יהיו לא יותר מ5-7 מטר ממנו יהיה נחמד אם יהיה אפשר לחבר אליו HD מהירות אינטרנט 100Mb של בזק אני רוצה משהו שהוא עמיד, עם יכולת עבודה של שרת (24\7 למשך שנה או יותר) עם תמיכה בהעברת נתונים מהירה (אם אפשר עד FULL HD) מה שכן, הכל יהיה מחובר אליו עם כבל (חוץ מהפלאפון) אז אין צורך בwifi מטורף רק שיתוף קבצים מהיר וחיבור כמה שיותר יציב תודה מראש fp581

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by biodome,

עובר בית והגיע הזמן להתחדש - איזה ראוטר נחשב הכי אמין כיום? הרבה הורדות טורנטים וניוזגרופס. יעבוד עם מודם של בזק ככל הנראה. הרבה העברות של סדרות/סרטי HD ברשת הביתית. צריך שתהיה אופציה לכיבוי היכולת האלחוטית שלו (כלומר שיוכל לעבוד גם רק כקווי). תקציב 500+ אפשרי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by JonyPony,

ידוע לי כי קשה להוציא ולקבל אות אלחוטי בממ"דים למיניהם, האם ניתן "להוציא" אות אלחוטי ע"י חיבור הנתב למתאם חשמל-רשת ואת המתאם השני לריפיטר? משהו בסגנון? :s05: יש לי כרגע נתב ADSL של ASUS, דגם 604G של בזק.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  21. שלום אני חדש כאן ובתחום.. יש לי מודם Hotbox ונתב TPlink WR841ND . ניסיתי לחבר את הנתב כ AP באופן אלחוטי לפי המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הבעייה היא שלא ניתן לקבל IP מהנתב TPlink . כנראה שיש בעייה עם ההגדרות. לא כל כך ברור לי היכן מגדירים את הנ"ל ב HotBox : ברשימת כתובות ה-MAC של אלמנטי ה-WDS, המופיעה במסך ההגדרות האלחוטיות של הנתב הקיים, יש לרשום את כתובת ה-MAC של הנתב החדש. באופן זה ייווצר קשר הדדי בין הנתבים באמצעות כתובות ה-MAC שלהם." אשמח לעזרה פרטי ה HotBox [TABLE] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD]Standard Specification Compliant[/TD] [TD]DOCSIS 3.0[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD]Hardware Version[/TD] [TD]1.0[/TD] [/…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Yohai S,

שלום, התחברתי לאינטרנט עם הסיב האופטי של פרטנר, כרגע יש לי נתב של פרטנר Technicolor DGA2232 בשכירות 25 ש"ח לחודש, אליו מתחבר הסיב ללא ממיר, אני רוצה לרכוש ראוטר באופן פרטי TP-Link AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Archer AX50, האם הממיר מדיה אופטי TP-Link Gigabit Single Mode MC210CS V5 יתאים לי לחבר את הסיב של פרטנר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 7.5k צפיות
  23. Started by idan1836,

כשאני נכנס לאתרים אז לפעמים לא נותן לי הדפדפן לפתוח אתרים אחרים או למשל תוכנות צ'ט למרות שיש ליג'אווה מותקן אבל הוא רושם, שיש בעיה בשורה התחתונה של המסך.. אם אפשר לדעת מה זה ואם כבר גם לקבל בבקשה לינק לאתר של הדפדפן מקסטון.. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. קושחת קוד פתוח חוזרת אל עולם הנתבים במסגרת שיתוף פעולה מחודש בין החברה שעברה לאחרונה מידיה של סיסקו ל-Belkin לבין המפתחים של DD-WRT המפורסמת בין הראשונות להציג את מוצריהן בתערוכת CES 2016 שננעלה לה לא מזמן ניתן למנות את חברת Linksys, המהווה חטיבה בחברת Belkin, שהציגה שני נתבים אוניברסלים, שני נתבים הכוללים מודם, שני מודמי כבלים (DOCSIS 3.0), מאריך טווח אלחוטי (Range Extender) ומתאם אלחוטי בממשק USB 2.0. בנוסף למוצרי החומרה הכריזה Linksys על הידוק שיתוף הפעולה שלה עם DD-WRT שבמסגרתו תפותח במשותף קושחה (Firmware) המבוססת על קוד פתוח לכל סדרת נתבי ה-WRT החדשה. בראש רשימת הנתבים החדשים עומד ה-EA9500, המקוטלג כנתב AC5400 תלת ערוצי (Tri-Band) התומך ב-MU-MIMO. …

25. Started by סמי7,

מתי יהיה WiMAX בארה"ב ?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.