רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר חנות עם מחירים טובים ? לפי החיפוש בגוגל כל אחד זורק מחיר שונה.. נועד להשחלה בבית על תשתית הטלפון , אני מניח שUTP יספיק
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נטבוק Asus של אישתי. פתאום לא ניתן להגיע בגלישה לאתרים מסויימים. למשל לא יכולה להגיע לאתר הדואר של וואלה (בפתיחה של ה-וואלה היא מזוהה אבל בלחיצה על "קרא דואר" הדף לא עולה. גם כשמנסים להכנס ישירות לאתר הדואר של וואלה מ- google לא מצליחים). גם לאתר של אסותא אין אפשרות להכנס. לעומת זאת אין בעיה להיכנס לאתרים אחרים. מה זה יכול להיות ? בעיית חומרה ? הגדרות ? וירוס (מוגן ב-AGV בסריקה לא נמצא דבר) ?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בחיבור 100 מגה הוט ללא חייגן הפינגים לכל שרתי נטויזן סבירים (15 מילי) כאשר אני מפעיל חייגן מהמחשב עצמו הפינגים לנטויזן הופכים להיות 90-100 מילי - תופעה מוזרה ביותר, אגב בפינג לשאר הספקיות המצב תקין. יכול להיות שהניתוב בין 014 ל נטויזן כ"כ גרוע??
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לי לאחרונה! כשאני מוריד קובץ גדול יחסית בעזרת FLASHGETE הקובץ יורד ...עוצר לאיזו דקה ואז ממשיך את ה DOWNLOAD כאילו לא קרה כלום! אם אני מפסיק את ההורדה ומחדש אותא אז הוא ממשיך להוריד! למישהו יש מושג? נתקל במקרה דומה????????
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לפני שעה הורדתי איזה תוכנה פרוצה כיבכול, שמתי לב שמשהו מוזר וזה בכך שבשם של התיקייה רשום גירסה B של התוכנה ובקובץ הפעלה רשום A. ברגע שהפעלתי את הקובץ שנראה חשוד, הוא רשם לי שעוד 60 שניות מתכבה הווינדווס בגלל תקלה בפרוטוקל הזה כמו עם הבלאסטר. הדבר היחיד שחשבתי עליו זה שהוא הדביק לי את המחשב בבלאסטר (הקובץ הוא 342 ק"ב בערך נדמה לי) אז הרצתי את הכלי למציאת הוירוס של סימנטק, הוא לא מצא כלום, עשיתי חיפוש לקובץ MSBLAT ולא מצאתי כלום, וגם אין שום פרוססור. יש לי את כל העדכונים של ווינדווס אקס פי מותקנים כבר ממזמן, וגם יש לי זון אלארם פרו מותקן ונורטון אנטי וירוס 2004 מעודכן. מה יכול להיות הדבר הזה שקרה? האם יש לי וירוס? אחרי סריקה לא נמצא שום וירוס והמחשב נראה שאין וירוס. א…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל יותר מדי פעמים יוצא לי להתחבר, יעני יש את הסימן של שני המחשבים בסיסטם טריי אבל בטכלס אני לא יכול לגלוש ולא להתחבר לשום דבר... מוכר לכם הבעיה? ניסיתי כמה ספקים ואותה הבעיה.... אחי התקשר לתמיכה של 012.net והם אמרו שזה בעיה בwin98 ושאין להם מה לעשות... נראה לי מוזר, אני משתמש בwin98se עם כל העדכונים שיש וזה נראה לי מוזר מאוד... מישהו מכיר את הבעיה? דרך אגב, אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז אני גולש סבבה............. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם-ראוטר שאני עובד איתו שנים. אל המודם הזה מחוברים מחשבים עם חיבור חוטי, וכמו כן מחוברים טאבלט, סמארטפון, ולפטופ, בחיבור Wi-Fi. עבור כל אחד מההתקנים ברשת, הגדרתי בראוטר שלכל התקן יהיה IP פנימי קבוע. אני עושה את ה ע"י כך שאני מסמן את ההתקן שיהיה "Fixed", ואז אחרי שקיבעתי אותו, אני יכול לשנות את ה-IP הפנימי שלו. עם כל ההתקנים זה עובד נפלא, למעט עם אחד, שאיתו יש תופעה מוזרה.. ההתקן האחד הזה הוא לפטופ של Asus, שאיתו יש את התופעה הזו: כשאני מתחבר עם הלפטופ הזה אל הרשת האלחוטית של הראוטר, הלפטופ מקבל IP פנימי רנדומלי כלשהו, ורואים את ה-MAC Address שלו. אני מסמן את הלפטופ כ-Fixed כדי לקבע אותו, ואז אני משנה את ה-IP שלו למשהו אחר. עד כאן הכל בסדר. אבל, ברגע שאני מנתק…
-
- 27 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה ירידה משמעותית בקצב ההורדה. אני רואה שהורדה מתחילה בקצב גבוה, יורדת משמעותית, עולה שוב אחרי זמן מה וחוזר חלילה. הספק היה אורנג׳, ניסיתי להחליף לבזק בינ״ל אבל התופעה נשארת. לא החלפתי חומרה, או תוכנה הכל אותו דבר.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אחרי המון זמן שאני מנותק היום בבוקר סוף סוף היתחברתי ומה אני מגלה שאני מתחבר אל 928\128 נראה לי שזה צריך להיות מגה וחצי או 750K ולפני זה הייתה לי חבילה של 0.5 או 640\96 זה לא מוזר? או שהם טעו ועכשיו יש לי קצת תוספת מהירות! 8)
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הכל השתבש לי האינטרנט של הוט התחיל שוב לזחול והוטבוקס מראה תופעה מוזרה במסך החיבורים נראה לי שחל שיבוש, כאילו רק שני ערוצים עובדים התמיכה הטכנית טוענת ממבחינתה הכל בסדר אבל בגלל התוצאות העלובות של המהירות הזמינו לי טכנאי.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לאחרונה חיווטתי את כל הבית עם כבלי רשת וקרתה לי איזו תופעה מוזרה... יכול להיות שזה הגיוני, אבל אני לא מבין למה ואשמח להסבר ! הכבל הלבן עובר דרך הקיר ומחובר ישירות לראוטר, אני לחצתי 8 חוטים רק בצד אחד - הקונקטור שרואים בתמונה. הקונקטור שמחובר לראוטר לא נגעתי. עכשיו כאשר אני מחבר את הכבל הלבן ישירות למחשב אני רואה שאני מקבל מהירות של 100 מגה. לעומת זאת, אם אני מחבר את המתאם שרואים בתמונה עם הכבל הצהוב אני מקבל מהירות של 1 ג'יגה. האם הדבר הגיוני? ואם כן, איך זה קורה ולמה אני לא מקבל את ה1 ג'יגה כבר ישירות מהכבל הלבן? תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המחשב עם חלונות XP מחובר בכבל לנתב 3COM. אין אפשרות לתקשר עם כתובת מסויימת אחת (בלבד). כאשר נסיתי PING או TRACERT כדי לבודד את הבעיה, מתקבלת מיד הודעת Destination host unreachable. כלומר TRACERT אפילו לא רושם את ההופ הראשון (הנתב שלי). כאמור אין למחשב בעיות קישוריות אחרות. מה שעושה את התופעה מוזרה יותר: ברשותי לאפטופ עם חלונות ויסטה מחובר WIFI לאותו נתב. אותה כתובת IP בעייתית הנ"ל מתפקדת שם כהלכה!! פינג ו- TRACERT מגיבים מיד. הסרתי במחשב ה- XP את הגנות אנטי-ספאם, אנטי וירוס, סגרתי FIREWAL; אין שנוי. יש למישהו רעיון מקורי?
-
- 16 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
בעת גלישה באינטרנט, כאשר לוחצים על קישור (או ע"י הקלדת כתובת), ברוב המקרים (80% הייתי אומר) מקבלים דף שגיאה: השרת/דף המבוקש לא נמצא. זה קורה גם כאשר אתה גולש לדף חדש באותו אתר. מה שמוזר: בדפדפן מקישים F5 (רענון) ארבע חמש פעמים ופתאום הדף כן מגיע, כמעט תמיד. דרך אגב, אין שום בעייה ב-Outlook. מה זה יכול להיות? מישהו נתקל בדבר כזה? איך לבדוק (קשה לי להשיג מודם רשת אחר לבדיקות)? (בזק לא יודעים מחייהם, מה עוד שלא תומכים במודם מקונפג.)
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי תופעה מוזרה במהירות הגלישה המחשב נייד DELL הנתב 3COM מדובר באיטיות באלחוטי,אני יושב כל יום עם המחשב בחוץ ליד הכניסה הנתב בחדר קומה שנייה (לא ממ"ד ) הנתב באותו מיקום ואני כל יום יושב עם המחשב בדיוק באותו מיקום מה שקורה שהגלישה באינטרנט איטית מאוד בין אתרים ובדקתי גם הורדת קובץ להמחשת הגלישה מא.זהב אז יש 30 KB ושאר המחשבים כבויים עקבתי אחר העניין הרבה זמן וגיליתי שאם עכשיו אני עושה RESTART לנתב המהירות גלישה חוזרת להיות תקינה ומהירה 190 KB לפי מהירות שאני מנוי 1.5 MB אז ככה זה יעבוד כמה שעות ללא בעייה אבל אחרי שאני מכבה לילה טוב ובא למחרת שוב אותו בעייה עד שאני עושה RESTART איפה בעייה? מישהו יכול להגיד לי .........
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם אחה"צ טובים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, בעת מעבר קבצים ברשת ביתית אלחוטית וחוטית, הקובץ כביכול עובר למחשב היעד אך בצורה לא תקינה ולא ניתן לפתוח אותו, ורק בעת ניסיון שני או שלישי הוא מגיע בצורה תקינה, מבחינת תהליך העברה הוא מתבצע בצורה מושלמת ע"פ הנראה לעיין, הוא מעביר את הקובץ ואז כשאני מנסה לפתוח הוא נתקל בשגיאה. האם יש פתרון לבעיה זו?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מנוי של בזק בינ"ל ומחובר אליהם באמצעות ADSL של בזק. למודם ה- ADSL מחובר נתב ביתי אלחוטי של DLINK. בד"כ הכל תקין במשך שעות ארוכות. אבל לפעמים יש תקופה בה במשך כל 10 דקות יש קיפאון של פחות מדקה אשר נראה כמו ניתוק מהספק. בלוג של הנתב מופיעה הודעה מהסוג: The remote PPTP access concentrator is slow to respond. There may be connectivity problems. Above message repeated 32 times האם התופעה מוכרת? מול איזה מ- 2 "הבזק-ים" עלי להתלונן?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי חברים, אני כבר אובד עצות... לפני כשבועיים שידרגתי את מהירות הגלישה מ15 ל100 מגה: תשתית: בזק (הייה ונשאר) ספק: בזק בינלאומי - 100MB+Gamer, לצורך העניין יש לי גם חשבון ב013 בעל אותה קונפיגורציה. הוחלף נתב בבזקסטור לNETGEAR VEGN2610, כמו כן הוחלף פילטר לחדש (לקחתי כמה שיהיה ספייר) מהירות ההורדה כ70MB. על נושא זה אין תלונות. מאז החלו ניתוקים מוזרים באופן פעילות הרשת. למה מוזרים? זה קורה כאשר אני משחק במשחקים, באטלפילד 4, מדי פעם מעיף אותי סתם ככה ורושם שהתנקתי מהשרת, או לחילופין, שהוא לא יכול להתחבר לשרת. יש לציין שרק מתנתק מהשרתים של המשחק, כי הTEAMSPEAK או סקייפ, עדין פעילים תוך כדי ואני ממשיך שיחה כרגיל (גם בשניה של הניתוק). לאחר שכבר עבדתי עצות החלטתי להתקין מחדש את ה…
-
- 24 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי מחשב בחיבור קווי ברשת שמקבל קישוריות מוגבלת או חסרה בXP. כשאני מחבר את אותו הכבל לנייד שלי עם W7 הכל עובד כמו שצריך - מושך IP וגולש. ניסיתי להקצות IP קבוע - דבר שלא עוזר, גם ניסיון החלפת הכרטיס רשת לא צלח. יש לציין שיש לי פינג לGATEWAY אם אני מקצה IP קבוע. כשאני בודק פינג לגוגל אני מקבל REPLY קטוע דבר שלא מאפשר גלישה כשאני מפעיל דפדפן. אשמח אם תוכלו להעלות פתרונות, המון תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מאיזו סיבה מהירות ההורדה שלי לא קבועה בכלל? לפי בדיקות בכמה אתרים, המהירות נעה בין בין 6 ל-10 מגה, ומעולם לא נתקלתי בתוצאה של 12 מגה בדיוק - כשזאת בפועל המהירות שלי. וזה לא משנה, גם כשאני מתחבר עם חייגן וגם בלי חיבור של החייגן (כי יש לי גם חייגן אוטומטי שנמצא במודם-נתב של הוט) - התוצאות אף פעם לא קבועות וממש לא קרובות למהירות שאני משלם עליה (12 מגה). אם היה מדובר בתוצאה של בין 11 ל-12 אז מילא, אבל לפעמים זה 7 מגה ולפעמים אני מקבל תוצאה של 8 או 9. בקיצור, לא קבוע. מה עושים? יש פתרון לכך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל אתר בחו"ל שעושים Traceroute תמיד מופיע Hop של בזק בינלאומי עם פינג של 500 מילישניות. מה הסיבה לכך?
-
- 28 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
יש לי 750 של 012 בכבלים. ללא ראוטר. משתמש בכבל רשת. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תכניסו לכאן קצת בדיקות (speedtest, פינגים, טרייסים, הורדות ישירות משרתים גדולים וכל מה שנראה לכם רלוונטי) כדי שאוכל להכריע בקרוב בהתלבטות בין הוט+בזב"ל לבין הוט+הוטנט על 100Mbps. כמה שהבדיקות טריות יותר כך ייטב. תודה לכל המשתתפים במלאכה
-
- 36 תגובות
- 6k צפיות
-
-
בשבוע האחרון התעסקתי עם שדרוג המהירות ופיתרון ה WIFI בדירה. אז אני כאן לעדכן ותודה לכולם ול Cheif על העזרה. 1. שדרגתי למהירות T40 - עד 40MB של בזק. + בזק בינלאומי. 2. נתב חדש דואל בנד של בזק - D_LINK 6850U - נמצא בממ"ד - חדר עבודה עם 3 מחשבים נייחים 3. נתב ישן בן 7 שנים של 3COM 3com 3crwe554g72t - מחובר כ AP בסלון דרך קופסת הVOD של יס בסלון שם יש חיבור קווי פנוי שמחובר דרך תשתית יס בקירות לחדר עבודה ושם לנתב החדש דרך המודם שלהם. 4. מחשב סלוני מחובר לנתב 3COM בסלון בחיבור קווי. את הגדרת הנתב הישן כ AP ביצעתי לפי המדריך כאן: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לפי החלק האחרון היות ואצלי מוגדר בחיבור קווי/ישיר.הלך די בקלות. ולהלן התוצאות של הש…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב נתחיל ככה שנתים אני מחובר לנטוויזן בשנה הראשונה היתי מרוצה אבל בשנה האחרונה קרה משהו וההורדות פשוט נהיו איטיות יותר ויותר אני מתכוון ל sbabbadc bitcomet mirc אז החלטתי לעשות בדיקה התחברתי ליום ניסיון לברק ול012 וכמובן היתי עדיין לקוח של נטוויזן אז ככה bitcomet בחיבור של נטויזן 20kb אותו קובץ דקה אחרי בברק 15kb אותו קובץ דקה אחרי ב012 60kb mirc קובץ בערוץ מוכר בנטוויזן 20-10kb במקרה הטוב אותו קובץ דקה אחרי בברק 5kb-2kb אותו קובץ דקה אחרי ב 012 250kb חברים התוצאות אומרות הכל 012 לוקח בגדול כשזה מגיע להורדות יש לציין שיש יתרון לנטוויזן במהירות הגלישה אבל הוא לא רציני תנסו בבית ותעשו את זה בעצמכם ותווככו בתוצאות האלה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איזה בדיקת מהירות נותנת את התוצאה הכי מדויקת? המהירות שלי הוא 30 על 3 ב speedtest אני מקבל בכל שרת נתונים אחרים, למשל השרת של spd hosting פתח תקוה תמיד נותן את התוצאה הכי מהירה, לייטנסי של 7 והורדה של 30 נקודה משהו, ובשרת של תל אביב לעומתו אני מקבל רק 8 מגה הורדה ופינג בסביבות 25, כל שאר השרתים בארץ נותנים הורדה של 29 אך בפינג גבוה מזו של spdhost, מ12 עד 35 זה כבר שבוע שאני בודק את זה, והתוצאות נשארו זהים
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-