עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by olegu,

לאחר שביררתי וגיליתי שאקוואנט זה ספק גרוע וגיליתי שספקי הADSL המוכרים מספקים כולם אינטרנט מהיר ב29$. היתקשרתי לבזק וביקשתי שימליץ לי גם על ספק טוב וגם שהספק לא יהיה יקר ואז הוא אמר לי שכל הספקים מביאים מבצעים ובחודשיים הראשונים הם עולים כ10-20 דולר ואני אוכל לחסוך כסף אם אני אעבור ואנסה את כולם. וביררתי ואצל כמעט כל הספקים יש את המבצע הזה. לספקים כמו 012 ובזק בין לאומי יש את אותו מבצע רק ששם צריך להיתחבר ולהתחייב ל4 חודשים אבל בכל זאת זה יוצא מאוד זול לדוגמא 012 חודשיים שאני משלם את המחיר הזול של 10$ואני חוסך בזה 38$ ואז אני משלם על עוד חודשיים 20$ ויוצא שאני משלם לאינטרנט המהיר רק 20$ ל4 חודשים. אבל אני לא כל כך בטוח ויכול להיות ש012 התכוונו ל4 חודשים לאחר תקופת המבצע…

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by TheSoupNatzi,

טוב אז ככה, שידרגתי את המודם שלי (אלקטל) לגירסת פרו וחיברתי אותו לפורט 1 בראוטר אחד שקיבלתי חינם(linkSYS) עכשיו, הראוטר הוא רק 4 פורטים כלומר, נשארו לי 3 פורטים פנויים אבל כאן הבעיה, כל פעם שאני מחבר את שלושת המחשבים ביחד, הוא מנתק לי את המחשבים וומחבר אותו שוב וככה לסירוגין עד שאני לא מנתק מחשב אחד אז...יש אולי למישהו מושג למה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by THE_COMMANDER,

לאיזה ספקים יש איטרנט למת"ב??? לפי מה שהבנתי יש רק ל012 ולניטוויזין אם מצאתם עוד תביאו קישור לדף שלהם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by THE_COMMANDER,

אני מתכוון לעשות אינטרנט במת"ב ושמעתי שיש אנשים שהשיגו את המודם שלהם בחינם בלי לשלם 400 ש"ח או 20 ש"ח לחודש איך השגתם את המודם בחינם??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by omri_ro,

אל נא תאמר "בזק בין לאומי" מעתה אמור בזב"ל ;D כאילו דהההההה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by maphisto,

טוב אז כך : התקינו לי בבית מערכת חדשה של חברת SERCONET הישראלית לרשת ותקשרת משהו מדליק המערכת מחליפה את שקעי בזק הרגילים בשקע חכם שמעביר עד 12 כן 12 קויי טלפון על אותם שני חוטים רגילים של בזק !! ובנסף גם HALF DUPPLECS 10 MBIT LAN מבלי להוסיף חוטים לבית. משהו מדליק!! אני הבית השני בארץ שיש לו את זה וה 10 בעולם !! המערכת יכולה להביא לכל שקע את אותם 12 קוים (במקרה שלי 2 ) ובעזרת מצל פשוט לקבוע איזה קו \קויים יגיעו לנקודה זו. וכמובן משמשת אותי לרשת בייתית בין המחשבים . כמובן שכל זה בלי רעשים על הקו טלפון. המערכת כוללת גם את המסננים של ה ADSL . אני מצרף תמונות

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by urich,

אני משתמש הרבה בpcanywhre עכשיו יש לי בעיה כאשר אני מתקשר עם מישהו דרך הרשת (חינם ) אני צריך את כתובת הip שלו אך היא משתנה בכל פעם שהוא מתחבר לאינטרנט כיצד אפשר לשמור על הכתובת בכל חיבור וחיבור

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by KishKashTa,

אני עומד להתקין ADSL ולצורף העניין קונה כרטיס רשת איזה כרטיס מומלץ - אפשר להסתפק גם בכרטיס זול? לדוגמא כמו CNET שעולה 50 ש"ח או 3COM או אינטל ? חוץ מזה ניסיתי לבדוק איפה אפשר לקנות בארץ מודם ADSL לא דרך בזק ולא מצאתי. התענייתי במודם במתקבל לכרטיס רשת ולמודם שמתחבר ל-USB . מצאתי מודם USB של 3COM שעולה 900 ש"ח !!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מישהו מכם יכול להמליץ או לא להמליץ לגביי המבצע הזה ? בלי שום קשר שכרגע זה רק ניסוי בת"א רמת גן והשרון ואיזה מודם עדיף יותר USB או השני שדורש התקנת כרטיס רשת ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by guy94,

היום באו אלי מערוצי זהב להתקין לי כבלים. אז קודם כל באו שלושה אנשים !!! (3 מכוניות חנו לי מחוץ לבית !) אז הם באו 3 בדיוק בזמן שהם אמרו (שזה דבר שבאמת צריך לשבח את ערוצי זהב על האמידות בזמנים והשירות). אני מחכה עכשיו לבזק בינלאומי שיתקשרו אלי לתת לי הגדרות סופיות כדי שאני אוכל להתחבר (כרגע אני גולש דרך החיבור האנלוגי הרגיל) שהם יתנו לי את ההגדרות אני יודיע לכם על הפינגים ועל הכל... נ.ב הטכנאים היו באמת אחלה, כולם נחמדים, הם מבינים במחשבים ואחד מהם גם הרכיב מחשב עם AMD לפני כמה זמן אז הוא לא התפלא שאמרתי לו שיש לי AMD ;D. מה שכן הם שאלו אם הגירסה של הוינדוס מקורית או לא (אלוהים יודע למה ???? ???) בכל מקרה אני יודיע לכם בשעה הקרובה מה קורה...

• 95 תגובות
    • 11.6k צפיות
  11. לפני כמה זמן פורסם כתבה בעתון נט מגזין על הצורך לשפר את מהירות הגלישה ע"י שני מודמים שנכתב בעיתון ואני מצטט ובהמשך במהדורה שניה אחריה פורסם מכתב של אדם שיש ברשותו מודם ישן 33.6 ומודם חדש של 56.6 ובהמשך שואל איך לחבר בניהם, בקיצור הממומחה הסביר לו איך להתקין את המודם השני כדי להגביר את המהירות של הגלישה אשר יותר טובה מ ISDN 64K הבעיה העיקרית שזה לא נכון, למה לא נכון. פשוט 1.מערכת ההפעלה צריכה לתמוך באופציה לחיבור שני קווי טלפון בו זמנית , למרות זאת רק במקרים של עומס מצתרף הקו השני לעבודה ולא כל מערכות ההפעלה יש אופציה כזאת 2. תמיד אבל תמיד כאשר מחברים שני מודמים בעלי מיהרויות שונות כגון 33.6 ו 56.6 לא מקבלים 90.2K אלא שהמודם החזק יורד לרמה הכי נמוכה של המודם החלש כדי לח…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. איזה הכי כדי כאילו כבלים או wow?...-הודה לכם אם תגידו למה... 2. אם אני עושה wow (כמעט בטוח שאני עושה את זה-לא את הרגיל, אלה wow extra) אז כמה עולה לי להשכיר מודם? 3.אם אני יקנה כרטיס רשת ב-50 ש"ח אז זה עדיין יעבוד לי (שאני משחק ברשת-למשל פיפא2002) חלק ? כי עכשיו זה לא עובד לי חלק... תודה!

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Trumpeldor,

יש להם את המבצע החדש ואני שוקל להצטרף .... אין לי בעיה להתחייב לחצי שנה כי המחיר מצויין למישהו יש איזה שהם השגות ????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by urich,

לא מרוצה מאינטרנט זהב למי לעבור הכי חשוב שירות אמינות וכ'ו אבל חוץ מזה גם מחיר )

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by bamba10,

לידיעתכם....... ספקיות האינטרנט(012.נטוויזין וכו....) מוכרות חבילות ע"פ החבילה שאתה רוכש מחברת הכבלים.הנתונים מועברים לספקים ע"י חברות הכבלים.האם זה חוקי? מה קורה אם ארכוש חבילה של 1.5 MB מחברת הכבלים אך ישלם לספק ע"פ 0.5 MB הגלישה תהיה איטית יותר? כדרך אגב אקווהנט מוכרת את החבילה של עד 1.5 ב-17$.האחרים מבקשים 35$ בלי להתבייש. גנבים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by THE_COMMANDER,

איזה ספקים יש ?? ואם אתם יוכלים לביא קישור לאתר שלהם תביאו

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. לפני כרבע שעה הגיע לשערי ביתי נציג מכירות חביב של הספקית אינטרנט "קווי זהב" הוא שאל אותי כמה זמן אני גולש ביום ואמרתי לו את האמת...16 שעות, ברובן אני רק מחובר, הזמן האמיתי שאני מול המחשב הוא בסביבות ה 2-3 שעות (אין לי סבלנות....) בקיצור הוא אמר לי שהמחיר שאני משלם עכשיו לאינטרנט זהב הוא "הכי גבוה בשוק".... ניסה לשכנע אותי לעבור אליהם לתקפוה בלי התחייבות ועוד כל מיני שטויות קטנות.... אמרתי לו שאני כרגע לא עושה שום שינוי עד שיהיה אינטרנט בכבלים של תבל . אמרתי שאני אצטרך לחכות עוד חודש כנראה עד שהם יוציאו את זה.... אבל אורו עיניי כאשר הוא אמר לי שעוד יומיים תבל מוציאה. כמובן שבהתחלה הייתי קצת חשדן אבל הוא הראה לי את טפסי ההתחברות לאינטרנט בכבלים של תבל ואז האמנתי. אני מקווה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

דף מודפס בכתב בקושי קריא עם שגיאות כתיב אופייניות אשר מיועד להסביר לטכנאים המאוד "אינטיליגנטיים" של חברת "בינת" תקשורת מחשבים בע"מ, כיצד להתקין ללקוח את המודם. זה הולך כך... נוהל בדיקה למודם ADSL ביתי: שלב א': 1. פתח את קופסת הקרטון והוצא את המודם. 2. פתח את קופסת הקרטון והוצא את ספק הכוח. 3. פתח את קופסת הקרטון והוצא את 5 המיקרופילטרים (אם הינך טכנאי פרסי, את כללל החמששש! תודה). 4. פתח את קופסת הקרטון והוצא את הכבלים. שלב ב': 1. חבר את ספק הכוח בצד אחד למודם, וצד שני למתח 220V (אבל... רשום לי 240V) ??? 2. חבר את כבל הRG-45* בין המודם לבין כרטיס הרררררררשת של המחשב. 3. חבר את המיקרופילטר לקו הטלפון. 4. חבר את כבל הRG-11* בין המודם למיקרופילטר. שלב ג': 1. העברת את מפסק ON…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אני מחובר לאינטרנט דרך הטכניון. אני לא מצליח להפעיל כמעט שום דבר - זה כולל קאזה מורפאוס וגנוטלה ! למישהו יש רעיון איך אפשר לעקוף את זה? כנראה שכל הפורטים האלה חסומים אבל לגנוטלה צריכים להיות הרבה פורטים ולא הגיוני שהטכניון חסם את כולם ! אז אם למישהו יש מידע הוא יתקבל בתודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by blabla2002,

תמונה אחת שווה 1000 מילים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by THE_COMMANDER,

שמעתי שכבר יש ואני רוצה להזמין עכשיו אני יודע שאני משלם בערך 120 עבור 0.74 עכשיו זה רק למת"ב ומה אני צריך לשלם עוד???? יש ספק??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היום קיבלתי מכתב שאני צריך להתחיל לשלם על האינטרנט מחודש הבא... ולצערי גם ל ISP. אז מה שרציתי לדעת זה: כמה עולה בערך התשלום לספק? איזה ספק הכי משתלם? לאיזה ספק יש את הגלישה היותר מהירה לשרתים מחול? האם אני משלם לספק בהתאם לחבילה שבחרתי אצל מתב או שזה תשלום קבוע לספר בלי שום קשר לחבליה שלי אצל מתב? האם כל ספק בארץ יכול לספק לי אינטרנט על גבי התשתית של הכבלים או שיש רק בודדים? זהו לבינתיים..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by asili,

:hat:

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by izikd,

אני מחפש אתרים הנותנים דומינים בחינם מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by benor,

מה עם מת"ב אפשר כבר להתחבר לאינטרנט שלה?? לא שמעתי ממנה!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים