רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום... קניתי מחשב חדש ויש לי מחשב נוסף שמחובר לאינטרנט מהיר... השאלה היא איך אני יכול לחבר את שני המחשבים לרשת בו זמנית(מהי הדרך הזולה והקלה ביותר לכך...)
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אוקי החליפו אתמול בעבודה לנתב Netgear 2200 של בזק כאשר שידרגו את ה-ADSL ומאז יש לי כאן בעיות גישה בין המחשבים. מתחבר אליו עוד SWITCH של 8 פורטים מלאים. כל המחשבים הם WINXP מלבד שניים עם DOS (מכונות). כל המחשבים נמצאים תחת WORKGROUP. בכולם יש את אותו יוזר ללא סיסמא. אני רואה את המחשבים תחת View workgroup computers אבל לא מצליח להכנס אליהם (אין גישה) ה-FIREWALL של ווינדוס מבוטל בכל המחשבים. אני לא מצליח לעשות פינג בין המחשבים, למרות שלכולם אותו Default gateway & subnet mask ב-ipconfig. ה-IP הוא הדיפלט של הראוטר (10.0.0.38 כאשר המחשבים מקבלים 10.0.0.1-32). ניסיתי גם לחזור אחורה לנתב Linksys שלנו (ללא מודם) ועדיין זה לא עובד. מאוד חשוב לי הגישה בין המחשבי DOS לרשת אחרת אנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחבילה של 1.5/256 ב94 שקל לחודש כולל. לאחרונה אני מרגיש ירידה חדה בביצועי ההורדות,ואני לא מוכן לסבול את זה.בדקתי אם הכל תקין,הכל נראה לי בסדר. שמעתי גם על חברות מסויימות שחוסמות פורטים ללקוחות עקב עומס שנוצר אצלהן,יש אמת לדבר? אם כן,לאיזו חברה אתם ממליצים להתחבר? האם המחיר שאני משלם כרגע יקר/זול יחסית? תודה.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רב לכם, לפני מספר ימים ניסיתי להתחבר לרשת דרך החיבור ADSL שלי(PPtp ,VPN,Tcp\IP ושלל הראשי תיבות המאגניבים האלה), ולהפתעתי, אחרי שהוא מסיים את הVerifing של הUser Name והPassword, בשלב ה Registrating Computer to Network, הusage עולה ל100 אחוז. הבעיה היא שהUsage לא יורד ורק אחרי מספר ניסיונות, אני תכלס מצליח להתחבר לרשת. חשבתי שאולי איזה ספיי-וור מעיק על המערכת, אבל הרצתי חיפוש בעזרת Spybot - Search & Destroy, ועדיין המצב הוא אותו דבר. אולי לנסות תוכנה אחרת? אולי בכלל זה לא קשור? המערכת הפעלה היא Win2000+SP3(אם תצטרכו עוד איזה שהם פרטים בשביל לפתור את הבעיה אל תהססו לשאול). כול מה שאני יכול לעשות עכשיו זה להריץ פורמט, כי אני לא ממש מצליח לחשוב על דרך אחרת לתקן את זה…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, האינטרנט לא עובד, זה מראה לי שאין חיבורים זמינים. ווידאתי שהכבל רשת מחובר כמו שצריך והכל בסדר, הבעיה לא בכבל כי ניסיתי גם לחבר למחשב השני ועבד יופי. אז מה אני יכול לעשות? יש לי ווינדוז 7 64bit וליד השעון במחשב יש את הסמל של האינטרנט אבל עם איקס ותודה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, החליפו לנו בדירה את הראוטר (הקודם נהרס והביאו לנו אחד חדש תחת האחריות). הראוטר החדש הוא edimax br 6428ns v2. עדכנתי את הfirmware של הראוטר ואת הדריברים בלפטופ שלי אבל מסיבה לא מובנת כל פעם שאני מתחבר לראוטר מופיע limited connectivity. בנוסף הטווח פעולה שלו ממש גרוע מעבר ל6 מטר המהירות יורדת דרסטית למהירות לא סבירה (לא ניתן לגלוש כבר). הבעיה של הlimited לא משתחזרת באף חיבור אחר - לא בבית שלי, לא באוניברסיטה ולא כשאני מתחבר דרך הפלאפון. מישהו מכיר את המצב? או יכול לעזור. המחשב: lenovo flex 2 14, וינדוס 8.1 שחכתי לציין נקודה חשובה: כשאני מחבר את הלפטופ עם כבל אתרנט (דרך מודם רשת חשמל) האינטרנט גם זוחל (במהירויות שלא מאפשרות גלישה). לעומת זאת כשאני מחבר למודם (גם דרך רשת…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט כל הזמן שאני מפעיל את המחשב אני מתחבר לאינטרנט מפעיל את האימיול ואז פשוט בלי שום סיבה אינטרנט מתנתק וזה כבר כמה פעמים ככה ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק שוב אך יש אותה בעיה עדיין ועכשיו אני פשוט לא יודע מה לעשותת תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
בעקבות פניות נואשות של הספקיות האחרות ובעיקר 012 (בבעלות פרטנר) ו-013 (בבעלות סלקום), משרד התקשורת שוקל לעצור את מבצע האינטרט של הוט. מי שעוד מתלבט, כדאי שידרדז. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000727627
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה, האם יש אפשרות לחבר כבל USB בין שני מחשבים, ואז לראות ולהעביר תכולה ממחשב אחד לשני ? (ז"א כמו כל חיבור של USB למחשב,נניח HD חיצוני, או כל מכשיר אחר, המחשב מזהה את החיבור לרוב ככונן חדש, האם אפשר לעשות זאת בין שני מחשבים וכך להעביר מידע בינהם ?)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רואה לא מעט שאלות בנושא אז קבלו הפניה לאתר של היבואן בארץ הנותן מענה לכול התצורות כול הכבוד http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows 7 Pro, ומודם\ראוטר WBR3601 תוצרת Level 1 . כשאני מנסה להגדיר חיבור אלחוטי בין המחשב והראוטר אני מתבקש להזין Network Security Key. מאיפה אני לוקח אותו? לא ראיתי שום איזכור לדבר הזה בזמן הגדרת הראוטר. בחיבור בכבל LAN אין שום בעיות. תודה על העזרה, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתהיה אלטרנטיבה ל NETLIMITER תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע אני בנטויז'ן בחבילת ADSL אני רוצה לעבור לכבלים ואני צריך שתמליצו על ספקית טובה מבחינת שירות, מחיר, פינגים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית תשתית הוט, שמתי לב שבחיבור אלחוטי המהירות היא 30 מגה בערך (עם התקן USB אלחוטי של DLINK), ובחיבור קווי - מגיע ל100 מגה בקירוב. שוחחתי עם הוט בנושא, ואמרו שצריך לקנות התקן שתומך ב802.11AC, אז קניתי בKSP התקן אלחוטי - EDIMAX AC-1200. המהירות אכן השתפרה - מגיע ל55 מגה בערך. כששוחחתי עם הנציג בKSP, נאמר שזה לא מספיק וצריך לחבר את ההוטבוקס לראוטר שיכול לעזור ולשפר את הקליטה האלחוטית - האם למישהו פה יש ניסיון בנושא ויכול לעזור? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. ב 48 שעות האחרונות יש לי בעיה רצינית בהורדת. הבעיה קיימת גם בחיבור ליוזנט (איטי עד בלתי קיים) וגם בטורנטים. הדבר קורה גם בטורנטים מטרקרים פרטיים (ניסיתי 2 מאוד מוכרים) עם יחס של אלפי העלאות, ככה שאין פה אתה הגורם של כמות משתפים. גם ביוטיוב אני חווה איטיות לא רגילה כאשר הבאפרינג ירד כמעט לאפס. עד לפני כיממה וחצי הכל היה יורד במהירות ממש גבוהה, הבעייה התחילה בערך שלשום. מישהו אחר חווה את התופעה? - - - תגובה אוחדה: - - - ד"א, כבר שוחחתי עם התמיכה הזוטרה שלהם, הצגתי לו את הבעיות וכמובן זה הסתיים בכך שהוא "הראה" לי שבבדיקת הורדה משרתים שלהם הכל תקין. הסברתי לבחור שאני לא מעוניין להוריד משרתים שלהם אלא משאר העולם, אז כרגע אני בהמתנה לתמיכה בכירה בתקווה ששם יהיו אנ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלתי שאלה דומה לפני שבוע אבל בסוף התסדרתי,בקשר לחיבור מספר מכונות וירטואליות לרשת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461640.new#new בסוף פשוט כיוונתי על כל מכונה וירטואלית בוירטואל פיסי שמצב הרשת שלה יהיה על "רשת פנימית" שזה מצב שבו כל המכונות הוירטואליות שנאי מריץ יחבורו יחדיו ברשת פרטית משלהן,ללא גישה לאינטרנט,כי אני ממש לא צריך את זה כרגע... בדיוק מה שהייתי צריך, אז יצרתי 2 מכונות,חיברתי בניהן באמת ללא בעיה,מריצות סרבר 2008... כרגע אני מנסה לחבר מחשב פשוט עם WIN7 וגם הוא וירטואלי כמובן תחת רשת פנימית, והוא לא מצליח לתחבר לדומיין הוירטואלי שיצרתי משום מה,הכל מקונפג כמ ושצריך כולל DNS כדיי שידע כמובן לאן לגשת בקיצור בעיה מה יכול להיות לא בסדר כאן או…
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי Triple-Hot ככה שאני מחובר עם HOT כתשתית ו - Hot-net הוא הספק שלי, שניהם ב - 30 מגה. באופן כללי האינטרנט זז לאט מה שממש מבאס אותי - אשמח לתגובות בנושא, יש תקווה בכלל? כשאני מתחבר קווית יש שיפור, עדיין פחות ממה שאני רגיל לקבל מבזק. אחד החדרים רחוק כ - 7 מטרים מהראוטר שהגיע עם HOT וחשבתי שכדאי לקנות Router שלי, שיתחבר קווית לשלהם ויגביר את האות. ככה גם אם אני עובר לבזק אני אוכל להשתמש בו. 1. האם אני צריך תמיכה בכבלים ? אני חושב שלא כי אני מתחבר ליציאה של הראוטר שלהם אז הראוטר שלי לא רואה שזה כבלים, נכון? 2. האם עדיף לקנות hub שיגביר את האות? (אני מעדיף ראוטר כי הוא יותר שימושי אח"כ אם אני מחליף ספק וכו') 3. טיפים אחרים בנוגע ל - HOT? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי ראוטר לינקסיס WRT54GL V.1.1 אני מעוניין להתקין עליו את תוכנת dd-wrt. עשיתי דבר כזה בעבר אבל מאז השתנו גירסאות. נכנסתי לתוך גירסא 24 ושם לתוך הגירסא הספיציפית של הנתב שלי. בשביל למחוק את התוכנה הקיימת בנתב, יש קבצים בכמה גירסאות (ובכלל רשום לי על התקייה שלהם גירסא אחרת של נתב, בתת התקייה של גירסת הנתב שלי). אני רואה שם את הקובץ vxworks_prep_gs_v03.zip יחד עם vxworks_killer_gs_v08.zip באותה תקייה. בתקיה נוספת אני רואה את הקבצים vxworks_prep_v03.zip יחד עם vxworks_killer_v04.zip. אני מבין שיש שינויים בגירסאות הקבצים ותאימותם לנתבים השונים, ככל הנראה. כיצד אדע במה לבחור? האם כדאי יותר להתקין את גירסא 24 SP1? כעת קראתי באחד מההסברים של אתר DD WRT שאפשר להתקין…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי הוטבוקס שמשמש כנתב אלחוטי. לדאבוני המוצר ממוקם בקצה אחד של הבית, כשבקצה השני אין כמעט קליטה. אני מעונין לשים מכשיר באמצע הדרך שיגדיל את הטווח. המלצות? ד"א, מצאתי את המאמר הבא שממליץ דווקא לרכוש בנתב, אם אתם תומכים בהמלצה אשמח להמלצה לנתב בעל קליטה טובה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך עזרה דחוף! קניתי 2 שקעים שברצוני לחבר אותם בצורת CAT 5 STP אליהם את הכבל רשת הרגיל. אבל יש בהם שורה של 4 חיבורי חוטים ועוד שורה של 5 חוטים , ואינני מצליח לקיים קשר בין הכרטיס רשת ל-HUB! מה עלי לעשות? מישהו יודע מה אני צריך או איך צריך לחבר את החוטים כך שיהיה לי STP???
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי תיבת דואר של הספקית (אינטרנט זהב) אני כמעט ולא משתמש בה... אבל לפעמים נכנס דרך WEB MAIL שמתי לב שאני מקבל ספאם (פרסומות לוויגרה) מהמייל שלי... הכוונה שכתובת של השלוח היא שלי...? האם זה הגיוני? או שפרצו לי לתיבה... אני רואה שהמייל נשלח ממני ואני היחיד שמקבל אותו... איך זה הגיוני?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לשדרג את הרשת הביתית בראוטר מהיר יחסית שיעביר תכני HD בין כמה מחשבים (בwireless כמובן) קראתי קצת על הDIR-655 שנשמע מעולה אבל קצת ייקר, יש יותר זולים שעדיין עומדים בתקן אכותי כזה גבוהה של מהירות העברת מידע (ללא ניתוקים דחופים) תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר ואני לא יכול לבנות סרבר, האם מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? ובבקשה להסביר יחסית מפורט. תודה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי דרך אגב חוץ ממנו עוד שתי מחשבים חדשים אחד 1400 והשני 1700, ושניהם נמצא ברשת עם ADSL משותף אך תמיד המחשב המשותף תלוי במחשב המשתף, וזה מעצבן! אפשר לעשות עם המחשב איזה שרת או משהו , שמעתי שאפשר לעשות דבר כזה, אם כן תפרטו לי בבקשה איך ומה צריך.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-