עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys. נתנו לי בחנות כרטיס רשת WUSB54GC אבל הוא לא קלט טוב (לכל היותר 29% והוא התנתק הרבה פעמים) הכרטיס רשת רחוק בערך 10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע. אני רוצה כרטיס רשת שיוכל לקלוט יותר טוב את הנתב. אפשר המלצה? אני מעדיף USB אגב כי המחשב פונה אל הקיר והבנתי שעם USB על השולחן תהיה קליטה טובה יותר

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  2. היי, יש לי מחשב בבית שמחובר לרשת עם כרטיס רשת USB. היה לי כרטיס של edimax, הוא נהרס (המחשב לא זהה אותו כמו שצריך) אחרי שנה +/- והוחלף במסגרת האחריות, הכרטיס השני גם החזיק אותה תקופה בערך והוחלף לכרטיס של TP-LINK, שנהרס אחרי יום האם יכולה להיות בעיה בחיבור USB במחשב שגורם נזק לכרטיס או שפשוט התוחלת חיים של הכרטיסים האלה היא קצרה?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  3. שלום חברים, אני גר בירושלים. עובד כמה ימים בשבוע מהבית (גם אשתי עושה כך). לצארינו זה היה קשה למצוא פתרון אמין לאינטרנט ביתי. אפילו רק כמה קילונטרים ממרכז העיר. אין פייבר באזור. קודם נשינו את ספק עם תשתית של בזק - לא עבד כל כך טוב. אחראי נשינו את חבילה של HOT דרך פרטנר. יותר מהיר אבל עדיין לא יציב כנדרש. בסוף חזרנו ל בזר אבל עדיין רציתי קו גיבוי כי הקו של בזק גם אינו כל כך יציב. החלטתי לנסות סלולורי כמו פתרון גיבוי. נרשמתי לחבילת DATA ONLY של WE4G וקניתו נתב סלולרי באיוורי אם יציאה ETHERNET (אני שוכח את הדגם המדויק ... אבל משהו מ- TP LINK). אגב, זה קו של 4G. עכשיו שי לי שתי הקווים מחוברים ל- NETWORK S…

4. שלום לכולם אני ועוד שני חברים שלי פתחנו אתר שעכשיו בשלבי פיתוח ( אבל כבר אפשר להיכנס להירשם ולהיתרשם ) אבל אני צריך עזרה בקשר לכוכבים של המשתמשים ושם המנהלים... אני מחפש סידרה של כוכבים מכוכב 1 עד 5 שיהיה גדולים, אין לי מושג מאיפה לחפש ואני ממש תקוע עם זה !!! HELP PLZ

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  5. האם מדפסת יכולה להתחבר ב WIFI למחשב שאני מחובר לאינטרנט דרך נקודה חברה מהסלולר שלי? ולא מחובר להוט/בזק וכו'

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  6. שלום, איך אני מגדיר סיסמה לתיקיה משותפת בHome Edition? בכל אופן בProfessional זה ככה : Control Panel -> Performance and Maintenance -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users -> Guest -> Right Click -> Set Password תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני יודע שחיבור 100 מגה בעייתי ב L2TP - אבל כאשר אני מחובר דרכו הפינגים לכל האתרים בנטויזן סביב 90ms. לכל אתר אחר בארץ נתונים טובים סביב 15ms. החיבור שלי הוא גיימר 014. אגב כאשר אני חוזר ל MPLS גם החיבור לנטויז'ן חוזר לסביב 15 ms . מדוע זה קורה? ניתוב גרוע בתוך החברה? - לא נראה לי שיש קשר לפרוטוקול הבעייתי L2TP.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by LazyCat,

-*-

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by lidorkalfa,

היי, לפני מס' חודשים עברתי מHOT ל018+תשתית בזק.. ההבדל בין שני החברות האלו הוא שHOT מספקת ראוטר משלה, ו018 מצריכה את הלקוח לקנות מודם ע"פ בחירתו.. כך יצא מצב שקניתי מודם/ראוטר Kasda KW5212 שבאיזשהו שלב התברר כלא יציב כראוטר, הוא לא ממש עמד בעומסים כמו הורדות בביטורנט וכו'.. לאחר מכן קניתי ראוטר Edimax BR-6478AC, הגדרתי את הKasda כמודם בלבד, והEdimax משמש אותי כראוטר. העניין הוא שהאינטרנט ממש לא יציב, ובטח שלא מספק את המהירות כמו שצריך (על אף שבבדיקת מהירות אני מגיע ל60-80 מגה-ביט) האם יש צורך להגדיר משהו מיוחד? משהו שפיספסתי? אשמח לעזרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. יש לי מודם של alcatel ונתב של dynamode מדגם sw80010-d. אני רוצה לפתוח פורטים לתוכנות אמיול וביטורנט אבל אני לא יודע איך... אמרו לי להיכנס לכתובות הנתב 10.0.0.138 ואז אמור לקפוץ חלון עם שם משתמש וסיסמא. נכנסתי ולא קפץ שום חלון אבל נכנס לגף הזה והנה תמונה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/a/t/r/i/x/2/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200405271403594317/200506072155064986/11.JPG מה שאתם לא רואים בצד שמאל זה: הראשון זה initial setup. אחרי פונבוק יש dial אחריו routing אחריו ppp אחריו cip אחריו pptp אחריו bridge ואת השאר אתם רואים..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, ב-5 השנים האחרונות בני ביתי ואני השתמשנו בנתב חסר-שם המזכיר בצורתו ובתפריטיו את הדגם BR 6104 של חברת Edimax. בשבועות האחרונים הנתב התחיל לגמגם ומוביל לעיתים קרובות להשהיית התקשורת או לביטולה המוחלט, לכן החלטתי לרכוש נתב חדש להחליף אותו. אין דרישות מיוחדות מהנתב מעבר לכך שיהיה חוטי, אמין ויתמוך בדרכי ההתקשרות ותעבורת המידע המקובלות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. כותרת ואשמח להדרכה של שלב שלב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by ofer,

איך מתחלק רוחב פס 1.5 מגה בין שלשה מחשבים המחוברים דרך נתב רגיל ? יש משמעות למעבר ל 2 מנה כפי שמציעות הספקיות ? במה השינוי מורגש אם בכלל ?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  14. שלום לכולם! אני מקווה שאני שואל במקום הנכון... לפני כשבוע קניתי כרטיס מודם פקס חיצוני תומך VOICE, שלפחות לפי אתר המכירות תומך ב WIN 7 64bit. הבעייה היא קצת מורכבת ומוזרה: אני יכול להוציא שיחות מהמחשב באמצעות אאוטלוק ותוכנת VENTAFAX, אבל אני לא יכול לקבל שיחות ושאני מתקשר, לא שומעים אותי אבל אני שומע ברור את הצד השני... המודם פקס הגיע ללא כל תוכנית התקנה או הוראות. לפי מה שנאמר לי בחברה בה קניתי את המודם, זה פשוט PLUG&PLAY.... זה הקישור לאתר שבו קניתי את המוצר:http://www.amishop.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=40&catId=60 ניסיתי לחבר את המודם פקס שהאינטרנט מנותק כי חשבתי שאולי הם משבשים אחד את השני וזה לא עזר. ניסיתי לחבר טלפון רגיל לנקודה בקיר רק כדי לוודא שהק…

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by bdyossi,

שלום.. ישלי בעיה ברשת אני במחשב הראשי שאליו מחובר המודם והרשת אצלי היא דרך כרטיס רשת(רשת בייתית) ולא דרך ראוטר ושאני משחק למשל אז כל זמן קצר זה מקפל לי את המשחק ועושה לי חלון של התחברות שרשום עליו Connencted וזה לא קשור אם אני משחק משחק רשת או משחק רגיל או כל מה שאני עושה זה מראה לי את החלון רק שבמשחקים זה מקפל.. אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי מערכת הפעלה:Windows XP pro SP2 תודה.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  16. https://he.aliexpress.com/item/1005002552388691.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.39bb5d8dkWNDxN&aem_p4p_detail=202106281135508857353135052280017939854 או https://he.aliexpress.com/item/1005002439978406.html?spm=a2g0o.cart.0.0.15fa3c00HG43MN&mp=1 או tp link deco דגם x20 או x60 תודה

17. Started by BlackSheep,

אם זה הפורום השגוי, בבקשה תעבירו. --- רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים שרתי איחסון טובים ובחינם שאפשר להעלות עליהם פורומים. אני די חדש בעניין אז תהיתי אם תוכלו לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  18. במסגרת CES 2012 חשפה גם חברת Netgear שורה של מוצרים חדשים. כל הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1878

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  19. נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם..

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  20. אני צריך משהו פשוט, פרימיטבי וזול שיאפשר לי שליחת פקסים מדי פעם. ראיתי לא מעט זולים בזאפ אלא שלא מצאתי אחד כזה עם דרייברים למערכת ההפעלה הזו. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  21. ה-TPL-401E הוא מתאם HomePlug המגיע למהירות מוצהרת של 500Mbps. הסקירה מנתחת את המבנה הפנימי והחיצוני של המתאם ואת אופן השימוש בו. גם מקומה של בדיקת הביצועים אינו נפקד ודווקא בה מתקבלות תוצאות מפתיעות ולא ממש מחמיאות. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/Reviews/TPL-401E/TPL-401E.htm

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by xsender1,

שלום לכולם , פעם הייתי בפורום המון אבל עם השנים כבר כמעט שלא יצא לי להיכנס עד עכשיו , בכל מקרה לשאלה . אני עובר ליחדת דיור והפתרון שם עם האינטרנט זה להגדיר ראוטר שני . השאלה איך אני עושה את זה . אני די מכיר את העולם ככה שזה לא סינית בשבילי אבל לא יצא לי להתעסק עם רואטרים המון זמן . הראוטר + מודם הראשי זה tplink n600 השאלה שלי איזה ראוטר עדיף לי לקנות ואיך אני עושה את זה . קראתי באינטרנט שאפשר לחבר WAN ל WAN ו WAN ל LAN מה עדיף ועד כמה זה קשה ? אשמח לעזרה בנושא תודה ,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. נסיון והמלצות מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by miki26,

שלום שרת ה IIS על מחשב מסויים ברשת הפנימית שלי מאחורי ראוטר שמפנה אליו כניסות מפורט 80 ואני יודע שהבקשות כן מגיעים למכונה שעליה יושב השרת בגלל שהפיירוול שהתקנתי שם מראה בכל פעם שאני רוצא להכנס שיש כניסה (הפעלתי את הפיירוול רק כאשר רציתי לראות אם בכלל הראוטר מפנה למחשב הנכון הוא מכובה בד"כ).כלומר ווידאתי שכל קינפוג הרשת נכון ואין שום בעיה מבחינת הפניית פורטים וכדומה ,לכן אני מדבר רק על קינפוג ה IIS .התקנתי SERVER 2003 WEB ישר מהקופסא ולא שיניתי שום דבר בהגדרות לכן אולי יש משהו שצריך להגדיר בIIS כדי שהוא כן יקבל בקשות מהרשת בחוץ (ושוב אני מדבר על IIS של SERVER 2003 WEB ולא של XP PRO שהוא שונה במקצת בהגדרות הדיפולטיות שלו בעיקר מטעמי ביטחון). מה ההגדרות שאני צריך לשנות? האם …

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. בפורום חיפוש עבודה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501273

• 0 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.