עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אם כן, באיזה הגדרות (באופן כללי, די ברור שזה תלוי נתב) ולאיזה מטרות.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by gabrielf,

כנראה שלא תיקנה את תקלות ה L2TP , למרות שמייד אחרי שדרוג הגירסה הוא כן הצליח להתחבר אבל הפעלה מחדש של הנתב הוא לא הצליח

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by rhfit,

היי אני רוצה ללמוד לבד לmcitp, יש לי כבר ניסיון בצבא ב-windows ברמה של מנהל רשת מישהו מכיר אתר שמסביר על כל המבנה של הסמכת mcitp? מה צריך ללמוד.. על מבנה הבחינות.. אם מישהו מכיר אתר שיש בו סרטונים שמדריכים שמעתי שיש גם בנק שאלות.. איפה אפשר למצוא אותו..? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כיצד אפשר לשמור פרוקסי מהאתר הזה ? http://www.xroxy.com/proxylist.htm כאן מסבירים איך עושים את זה http://www.xroxy.com/javascript_manual.htm אבל לא הבנתי איפה אני אמור להדביק את הקוד

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by cipher,

שלום אני זקוק להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד אני חייב כרטיס כזה שמגיע עם שקע לחיבור אנטנה חיצונית (לא כרטיס עם אנטנה מובנית) בעיקרון אני מעוניין לחבר את הכרטיס לאנטנה מגבירת טווח בעזרת כבל אנטנה . יש כזו חיה?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by AmitDanan,

יש לי בעיה עם מחשב נייד התקנתי עליו מערכת הפעלה משום מה הוא לא מזהה את הרשת אני חושב שהבעיה היתה כבר מקודם, הרשת בצבע כאשר היא מאופשרת וכאשר היא לא מאושרת שחור ולבן הבעיה שלי שהיא מופיעה בצבע אבל עם איקס בצד. השאלה שלי האם מישהו מכיר יודע איך מטפלים בבעיה, תודה שחכתי לציין שפירמטתי פעמיים את המחשב עם דיסק שונה של ווינדוס 7. - - - תגובה אוחדה: - - - אך שלא שמים לב לדברים הפשוטים בסך הכל הלחצן של הפעלת הרשת האלחוטית בנייד היה כבוי

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  7. רכשתי נתב אלחוטי מסוג (NetGear WGT624 (v2, ניסיתי לחברו לאינטרנט באמצעות המודם שלי (Alcatel SpeedTouch@Home). בחנתי את ממשק ה-Web, הנתב מאפשר PPTP, אך לא הצלחתי לתפעל אותו כך שיתחבר לאלקטל! בשדה ה-Server ניתן להקיש כתובת IP בלבד, אז הקשתי: 10.0.0.138 לאחר מכן בא שדה ה-Name/ID, שם הקשתי: RELAY_PPP1 את שדה ה-IP שלי ניסיתי למלא כ-10.0.0.1, 10.200.0.1, וסתם ריק (שישאר דינאמי). הכל טוב ויפה, אבל הוא לא מצליח להתחבר לאלקטל. התוכלו לסייע? האם למישהו יש נסיון עם נתבים של NetGear?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  8. עוד מעט נגמרים לי החודשיים עם נטויזיון ואני צריך לעבור לספקית אחרת למשהו יש המלצות על ספקית אחרת ושזה יהייה דיל לא התחייבות ארוכת טווח

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  9. היי. אני גר בברזיל והולך לקנות נתב מאיביי. האם יש פרמטר מסוים, חוץ מהפרוטוקול בו רץ כרטיס הרשת שלי, שעלי לשים אליו לב? או שפשוט נתב זה נתב בכל מקום אליו הוא מגיע? דבר שני, אני גם הייתי שמח לשמוע את דעתכם על שלושת הנתבים הבאים: Belkin N+ Linksys160N D-Link Dir615 בלקין לקח את מקום ראשון לפרוטוקול N בCNet. והוא מממש יפה ומרשים. הבעיה שאין יבוא מסודר של החברה הזו לברזיל. ל2 האחרים כן. כמה זה אמור להשפיע עלי בעת קניית נתב? האם אלו מוצרים הדורשים תשומת לב ומועדים לבעיות? כי אם כן השניים האחרים מיובאים סדיר לכאן. אשמח מאוד לשמוע דעתכם בנושא. שלומי.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by amircx,

היי. אני מחפש ראוטר משולב עם מודם ADSL לUBUNTU לינוקס (סתם לידע כללי שאני משתמש במערכת ההפעלה הזו) רק מה שמאוד חשוב לי זה אפשרות לשלוט על החיבור והניתוק דרך ה SHELL, או לחילופין, שהראוטר יהיה עם אופציה של להתנתק כל X דקות (ולא רק שיש לו IDLE) מישהו מכיר משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by GaTor120,

אני מחפש תוכנה טובה לעסק שיהיה אפשר לצפות דרך מחשב הוסט לשאר המחשבים משהו בסגנון ה VNC בעיקרון אני צריך שיהיה את האופציה לצפות ללא אישור שאר המחשבים,ואם יש אופציה לצפות מרחוק דרך IP קבוע או DNS אז עוד יותר טוב. תודה רבה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by eranir,

אני מתלבט בין 3 ראוטרים: edimax6204 / edimax6216 / linksys WRT54GL. רציתי להבין אם יש עדיפות של ממש בין שני הדגמים היקרים יותר ל-6204. בנוסף, האם העובדה שה-6216 הוא MIMO תורמת גם במידה ואיני קונה כרטיס MIMO? הייתי רוצה גם המלצה לכרטיס רשת, ולהבין האם יש סיבה להעדיף כרטיס PCI על USB. ולסיום שאלה קצת מוזרה: תחום התדרים של הרשתות הנ"ל דומה לתחומי התדרים של סלולר. עד כמה הקרינה היא נושא רלוונטי ובעייתי בכל הסיפור?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  13. במסגרת CES 2012 הציגה חברת D-Link 4 נתבים חדשים, שתי מצלמות ותמיכה בענן. היא גם הזכירה במרומז שתציג בעתיד מוצרים המבוססים על התקן 802.11ac. כל הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1866 CHEIF

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  14. ברשותי נתב אלחוטי siemens sl2-141 המחלק כתובות דרך ה-DHCP שלו. כל מחשב שמקבל כתובת יכול להתחבר לרשת ולגלוש באינטרנט. א. ברצוני להגדיר (אם אפשר בנתב) את אחד המחשבים (עדיף לפי כתובת ה-mac) שלא יוכל לגלוש, אלא רק לעבוד ברשת. האם יש מישהו שיכול לעזור לי? ב. האם יש דרך אחרת לחסום מחשב מסויים? תודה רבה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך מידע לגבי אירגונים קיימים בישראל אשר משתמשים ברשתות ZIGBEE ועד כמה ההתקן פופולרי בארץ אם בכלל?

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  16. שלום, לאחרונה החלפתי את הנתב הותיק של בזק בנטגיר חדש מהקופסה - וברצוני להמשיך להשתמש בו בתור מגדיל טווח. דבר דומה עשיתי ב-Dir 615 העוד יותר ישן של בזק, פשוט החלפתי את ה-Firmware הבסיסי של בזק בממשק הרגיל של דילינק, מה שפתח לי את האפשרות ל-Client Mode שמשום מה יורד ממכלול האפשרויות ברגע שמאפסים את הראוטר. אני מנסה לעשות משהו דומה, אבל לפי הבנתי ה-2760U הוא מוצר המשווק אך ורק בארץ ולא מקבל שום תוכנה של אף ראוטר אחר, דומה ככל שיהיה. האם יש דרך לעשות את זה ללא צורך בהתקנת ממשק חדש? או שיש ממשק שהמכשיר שלי דווקא יקבל? בדקתי את אפשרויות הWireless Bridge אבל לא הצלחתי לעשות דבר ללא ביטול האבטחה בנטגיר החדש. למי יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. ראיתי באחת בחנויות שמוכרים ראוטרים שעובדים על רשת החשמל. אף ראיתי תיאור של המוצר בלינק הזה: http://www.phonex.com/prd_nw14.htm. מישהו ניסה/יודע מה המגבלות או התפוקה של המכשיר הזה?

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  18. שלום חברים רציתי לבקש את עזרתכם בפתרון בעייה. אני מחפש תוכנה/ישום שיאפשרו לי לשלוח כמות של כ8000 מיילים לרישמת חברים/לקחות על בסיס קבוע. מנסיון מר עם התהליך אני מחפש תוכנה שתאפשר משלוח ללא קריסה. מעקב אחרי המיילים שנפתחו. אלו שלא הגיעו. יכולת לדווח על תיבות שנחסמו. והצגת דוח סטטיטקה כללי. ידוע לי שיש תוכנות מובונות וחברות שמספקות שירותים כאלה. יש למישהו המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  19. שלום! הציעו לנו חבילה משודרגת בHOT כדי לעבור אליהם מYES. החבילה כוללת TV+אינטנט+טלפון. המודם שמקבלים בחינם משם הוא זה: http://www.cables.org.il/modems/modem-gadline.htm מה אתם חושבים עליו? האם הוא יכול להיות משודרג לראוטר כמו האלקטל 510 פרו(הלא יציב) שיש לי כרגע? יש למישהו ניסיון אישי איתו? (אני אשאל גם שם כשהם יתקשרו שוב אבל עוד שאלה למי שבמקרה יודע: אולי יש אפשרות לקבל מהם מודם אחר? אולי יותר טוב בתוספת תשלום סימלית?) נושא שני אתם יכולים להמליץ לי על ראוטר אלחוטי ועל שני כרטיסי רשת אלחוטיים(רצוי זולים בחריץ PCI)? ראוטר אמין במיוחד שיכול להתמודד עם לפחות 250-300 חיבורים. האם ראוטר שיש בתוכו גם מודם(\חייגן?) יהיה עדיף ע"פ הסתמכות על המודם שהכלבים יביאו לי? (התקציב הוא כ30…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  20. שלום חברים, בניתי אתר לגיסי וברצוני לבצע ניסוי לפני שאני רוכש דומיין ושרת. אני מחפש שרת חינמי על מנת לבחון את האתר.... אשמח לקבל כל אתר חינמי + FTP שאפילו יתן 10 מגה, זה יספיק. בנוסף שיתמוך ב ACTIVEX. תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by yaelbd,

יש לי ראוטר wrt54gl ואני מחוברת להוט ול- 012. (שני מחשבים בבית, אחד נייח אחד נייד) לפני חצי שנה, כשקניתי את הראוטר, התקנתי אותו עם הדיסק התקנה (את הנתונים הנדרשים קיבלתי מ 012), והוא עבד מצויין. לפני כמה ימים, הלך לי ההארד דיסק בלפ טופ, והחלפתי לחדש. מאחר ובטמטומי לא כתבתי לי באיזה מקום את הסיסמא של ההתחברות לראוטר, לא נותרה לי כל ברירה אלא לאפס את הגדרות הראוטר ולהגדירו מחדש. טמטומי ממשיך בכך שגם זרקתי את הדיסק התקנה, כך שעכשיו אני צריכה להגדירו דרך ה- setup מבוסס web. עד כאן הכל סבבה, הבעיה היא שמרגע שנכנסתי ל setup (דרך 192.168.1.1 או מה שזה לא יהיה) הכל השתבש: כבר מהשלב שבו הייתי צריכה לבחור ב- pptp, l2tp, dhcp וכו', לא ידעתי במה לבחור. וגם אחרי שניסיתי כל אחד מהם, …

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  22. יש לציין שאני מאחורי ראוטר+מודם Alcatel SpeedTouch 510.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. היי, ההורים שלי עברו לא מזמן לאינטרנט של סלקום (החבילה עם סלקום TV), ובעקבות זה התקינו להם ראוטר חדש של סלקום והגדירו להם מחדש את רשת הWIFI בבית. בלי קשר לזה, יש להם בבית מכשיר Dlink DAP-1360 שמתפקד כWireless Client - הוא קולט את רשת הWIFI, ומאפשר חיבור ממנו עם כבל רשת. הבעיה היא - כשאני מגדיר אותו לעבוד עם הרשת החדשה - הוא לא מצליח להעביר את החיבור לאינטרנט. הגדרתי את החיבור לרשת החדשה בדיוק כמו לרשת הקודמת, וזה פשוט לא עובד. ניסיתי לוודא שהבעיה היא לא במכשיר עצמו, וחיברתי אותו לרשתות WIFI אחרות, והכל עובד חלק. רק מול הרשת של סלקום הוא לא מצליח לעבוד. מישהו נתקל בבעיה דומה עם הרשת של סלקום? למישהו יש הצעה לפתרון?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הייתי מוריד על סביבות 100 - 130 כל הזמן אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי אבל עם כבל לא WIFI. פורטים מוגדרים IP מוגדר הכל פיקס בדיקה של הפורטים באימיול נותנת תוצאה שהכל פיקס הייתי צריך לעשות ריסטרט ומאז המהירות צנחה לכמעט כלום כל הבדיקות מראות עדיין שהכל בסדר כשאני עושה בדיקת פורטים באימיול מתקבלת תוצאה שהכל תקין המזהה גבוה מה זה יכל להיות ? איפה לבדוק ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by kalda01,

בדירה של אמא שלי יש כעת ראוטר NB403 VTECH בשכירות חודשית של 10 שקלים. החיבור יציב אבל הרשת האלחוטית מוגבלת לתקן N. התשתית מאפשרת מהירות הורדה של עד 70MB בדרך כלל. אני מעוניין להחליף את הנתב לכזה התומך בתקן AC ורשת 5GHZ הציעו לי בבזק לשדרג לראוטר BE בשכירות או ל VTECH IAD604 ברכישה. אני לא מעוניין בציוד שאינו של בזק כדי להבטיח שתהיה תמיכה מלאה בתקלות וכדי שהמוקד הטכני יוכל להתחבר מרחוק כשצריך. אני גם לא מעוניין לשלם 20 שקל כל חודש על ה BE. לא איכפת לי לרכוש את ה 604 בתשלומים זהים לשכירות של ה 403. השאלה אם ה 604 לא יהיה יותר גרוע מה 403 שכפי שאמרתי פועל יציב וללא תקלות וניתוקים.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.