עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cupid Me,

חבר'ה נתקלתי בטכנולוגיה שנקראת HPNA3 שקשורה לרשתות אלחוטיות אם אני לא טועה אפשר לקבל פרטים? תודה

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. התחברתי לאינטרנט דרך בינ"ל עם תשתית של בזק במהירות 2.5. היו לי כמה בעיות עם הקו,והם אמרו שהם סידרו את זה. איך אני יכול לדעת או לבדוק: 1-שהמהירות הגלישה שלי היא 2.5 2- איך אני יכול לבדוק את קצב ההורדה שלי? בתודה מראש שי

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הקמתי כרגע רשת בין 2 חדרים בבית שלי... חדר א': סוייץ' א' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 1, מחשב 2, וראוטר אלחוטי (שמקצה כתובות עם DHCP) חדר' ב': סוייץ' ב' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 3, מחשב 4. שני הסוויצ'ים מחוברים בניהם עם כבל שעובר בין החדרים. מחשב 4 צועק שיש Unplugged Network Cable כאשר הוא מחובר לסוויץ' ב' - הנורות בסויץ' ובחיבור כרטיס הרשת לא דולקות הוא עובד רק כאשר אני מחבר אליו ישירות את הכבל מסוויץ' א'. אסביר שוב: הרשת עובדת רק בחיבור ישיר לסוויץ' א', ולא עובדת כאשר החיבור הוא לסוויץ' ב' שמחובר לסוויץ' א'. למה שדבר כזה יקרה? הסוויץ' הוא תקין, היות ומחשב 3 עובד דרכו בצורה מושלמת! ניסיתי להחליף כבלי רשת ופורטים, זה לא פותר את הבעיה. …

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  4. שלום לכולם יש לי רשת של שלושה מחשבים בבית ואני משתמש בנתב קווי של D-Link DI604 ברצוני להקצות לכל מחשב רוחב פס, משום שכשאחד המחשבים מריץ תוכנת שיתוף קבצים- אי אפשר לגלוש בצורה סבירה באינטנט בשני המחשבים האחרים. כיצד אני עושה את זה? האם יש תוכנה כמו NET_LIMITER שמנהלת רוחב פס של רשת? תודה מראש לכל העונים

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by yuuu,

שלום לכולם, כרגע יש לי ADSL 1.5 בבזב"ל. יש לי בעיות גלישה - בעיקר איטיות. כבר כמה זמן שמנסים לפתור איתי את הבעיה - וזה לא עובד. רציתי המלצה לחברה אחרת. מצד אחד אני קורא שבבזב"ל לא חוסמים פורטים, והכל בסדר (גם כאן בפורום) אבל אצלי המצב ממש לא כך. הבנתי ש012\015 הם הכי פחות טובים נכון לעכשיו, ו013 נטויז'ן נחשבים לסבבה. חוות דעת במעריב שעשתה סקר - אומרים שם שנטוויז'ן הכי טובים במהירות ובשירות, ומצד שני מבאס אותי ששיחה לתמיכה צריכה לעלות כסף. מצד שני אני קורא שהם חוסמים פורטים. אני כבר לא יודע במי לבחור. שקלתי להשאר עם בזב"ל אבל זה האיטיות הזו מטריפה. שקלתי גם ללכת לחברות הקטנות (Interal לדוגמא, כך קראתי במעריב NRG), אבל אני קצת חושש שיום אחד הם יכולים לסגור וזהו. וזה…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dmonali,

חברה מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה זה טרמינל ואיך זה עובד... הבנתי שאפשר להעביר ממנו במהירויות גבוהות מאוד...קצת מידע יהיה מועיל...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by lital1,

היי... אני עומדת לרכוש מחשב לחדר שלי וברצוני לאפשר אינטרנט למחשב שבתוך החדר שלי... יש מחשב עם אינטרנט מחוץ לחדר שלי וברצוני לקנות ראוטר אלחוטי ובעזרת כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב שאני אקנה לגלוש באינטרנט. הבעיה היא שהחדר שלי הוא ממד (מעין מקלט) ואני חוששת שאם אני ארכוש ראוטר אלחוטי וכרטיס אלחוטי התדרים לא יהיו מספיק חזקים בגלל שהקירות מבטון ואני לא אוכל לגלוש באינטרנט בכלל או שהאינטרנט יהיה איטי ממש. המרחק בין החדר שלי לבין המחשב עם עמדת האינטרנט הוא בערך 10 מטרים. אשמח לקבל חוות דעת מכם... תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by J0n1,

חיברתי את המחשב של אמא שלי אלי בכבל רשת מוצלב, והאינטרנט עובד, אבל אני לא מצליח לשתף מדפסת ותיקית שיתוף.. אישרתי את שיתוף הקבצים בזמן שיצרתי את הרשת ולקחתי תיקיה ובחרתי לשתף אותה אבל זה לא עובד, בנוסף הגעתי להגדרות המדפסת ובחרתי בשיתוף אבל במחשב המשותף לא רואים את המדפסת. זה מה שעשיתי: בטאב האחרון הבאתי את כל ההרשאות האפשריות לכל היוזרים שהיו שם. הבעיה היא שכאשר אני מגיע למקום הזה במחשב המשותף ואני בוחר בAdd Printer הוא לא מוצא אותה מה אפשר לעשות? תודה (יש לי XP)

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by אסף ב,

פתאום בכל פעם שאני רוצה להכנס לאתר מסויים תחילה האתר בכלל לא מוצג Internet Explorer cannot display the webpage. לאחר מספר פעמים שאני מרענן ונכנס מחדש האתר כן מוצג אבל הרבה פעמים לא מוצגים כפתורים או תמונות, וכל קישור שאליו אני נכנס שוב יש את הבעיה. כמו כן בהורדות ישירות ההורדה נתקעת באמצע. קשה לי להאמין שהבעיה היא ניתוקים כי שיתוף קבצים עובד כמו שצריך וגם האיי סי קיו וכו'. אשמח לרעיונות לפתרון. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by llime,

אני מחובר כבר 4 שנים לסמייל (אינטרנט זהב) דרך בזק, עד לפני 10 ימים במהירות 2.5 מגה. לפני 10 ימים השתדרגתי ל-4 מגה ועברתי לבזק בינלאומי(באנדל עם בזק),שבד"כ מומלצת כאן בפורום.אה-מה, עדיין לא ניתקתי את המנוי שלי בסמייל כך שאני יכול לגלוש בשתי הרשתות במקביל ולהשוות....(המנוי בסמייל הוא ללא הגבלת מהירות כנראה). המסלול בבזב"ל הוא עם התחייבות כך שנשארו לי עוד כשלושה ימים להתנתק (זה עד שבועיים אם אני לא טועה-כך אמרו לי בסמייל). בכל אופן, יש לי בעיות גלישה מוזרות: דרך סמייל אני מקבל מהירויות מאד נמוכות באתר speedtest (חוץ מהשרתים בחיפה ופתח-תיקוה),ודרך בזב"ל ,המהירויות גבוהות בהרבה -בסביבות 1800 Kbit לניו-יורק ,וכ 3500 ללונדון. מצד שני ,באתר התפעולי של בזב"ל ,דווקא דרך סמייל א…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום! יש לי בעיה בהגדרת הרשת הביתית שלי. עד לא מזמן אני ואחיי היינו מחוברים ברשת ביתית ע"י רכזת, כאשר כולם היו מחוברים אליה כלקוחות ואני הייתי מחובר ישירות למודם וסיפקתי להם את האינטרנט והכל עבד יפה. לא מזמן עברתי לחדר הנמצא מחוץ לבית ועל מנת לפתור את בעיית החיבור לרכזת קנינו כבל של 40 מ' CAT5E וחיברנו לאותו סלוט ברכזת שהיה מחובר בו המחשב שלי פעם. בהתחלה הופתענו לראות כי המחשב לא מזהה כבל מחובר ונלחצנו מאוד, אך לאחר כמה משחקים פשוטים אותרה הבעיה והכבל חובר. אך הרשת, אשר עבדה לפניכן לא חזרה לעבוד והחלטתי להגדיר את הרשת מחדש, אך ללא הצלחה ואף השתמשתי במדריך אשר באתר, אשר לא נשא פרי גם הוא. בסופו של דבר נותרתי עם התקלה חסר אונים. אני מצליח לראות את המחשבים של אחיי ב"מיקומי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כרגע אני בתשתית HOT עם 012 כספק. אני לא מרוצה בעליל מהשילוב הזה במיוחד בשיתוף קבצים - אני עובד עם linksys wrt54gl עם הקושחה dd-wrt 23 sp1, הראוטר מוגדר שיוכל להתמודד עם 4094 חיבורים ככה שאין עומס על הראוטר בשום צורה שהיא(ואני אומר את זה תוך כדי ניטור החיבורים בראוטר), כל הפורטים של תוכנות השיתוף פתוחים - אחרי בדיקות פורטים באתרים חיצוניים. הבעיה העיקרית היא שאני משתמש בטרקר פרטי בביטורנט(איכותי -מנטר יוזרים שלא משתפים ומעיף אותם) שהוריד לי מצוין עד לפני תקופה של ..שנה בערך.. ועכשיו הוא לא מוריד טוב בלשון המעטה..אני עם חיבור של 2.5 והוא יכול להגיע לעיתים למהירות המקסימלית אבל רוב הזמן הוא על 40-100. אני יודע שהבעיה היא לא בטרקר בתור התחלה כי חבר מוריד על מהירויות גבוהות …

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. יש לי ראוטר מסוג NETHEAR אלחוטי וחוטי ...הוא מחובר למחשב שלי חוטי ולמחשב נוסף בצורה אל חוטית ...המודם שלי מחובר אליו עם חיגן מובנה בתוך הראוטר לאינטרנט...מה שקורה הוא שיש לי חוץ מהlocal aarea connection דבר נוסף שנראה כמעיין חייגן נוסף שפשוט מקושר כל הזמן...שנקרא התקשרות אינטרנט- שער אינטרנט...עכשיו בתקופות שהייתי לוחץ לו disable היו לי כל הזמן ניתוקים באינטרנט ושניסיתי למצוא מה בעצם קורה הסתבר לי שבעצם החיגן הזה והחיגן של האינטרנט שנמצא בתוך הראוטר מעיין נלחמים מי יחייג וזה גורם לניתוקים..אז שאלה ראשונה האם אני צודק שאלה נוספת מה זה בעצם החיגן הזה? ועוד דבר האם החייגן הזה יוצר מצב שהמחשב הנוסף המחובר משתמש דרכי באינטרנט ולא ישר דרך הראוטר כמו שאמור להיות...אגב יש לי ווינ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שני רואטרים מחוברים לעוד 4 ראוטרים רואטר אחד מחובר בסיראל לרואטר השני והשני מחובר לשני סיראלים s0 לראוטר אחד וs1 לרואטר שלישי ברשת עכשיו ראוטר 2 יכול לישלוח פינג וכו דרך הטרמניל למחשב אחד וכך גם ראוטר 1 אבל רואטר 1 יכול לישלוח גם בcmd [דרך מערכת הפעלה של המחשב המחובר לרואטר דרך קונסול ומחשב שניים לא יכול הגדרות הip נכונות בשני הרואטרים וכך גם הכרטיסי רשת האם יש למישהו עוד רעיון למה זה לא יכל לעבוד בcmd ניסינו איזה 30 דקות וזה לא עבד אז עזבנו ופרשנו לGTA2 תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי 2 מחשבים עם XP, וראוטר של LEVEL1. האינטרנט פועל בשניהם, אבל אני לא מצליח לעשות שיתוף בין המחשבים ניסיתי לפי המדריך שיש פה בנעוץ, וזה לא הלך לי. קודם כל במחשב השני אין לי בחיבורי רשת אף חייגן. ככה שאני לא יכול לבדוק אם האייפי מוגדר על אוטומאטי או לא.(במחשב 1 יש וזה מוגדר על אוטומאטי). שני המחשבים באותה הקבוצה, אבל בכל זאת אם אני עושה: הצג משתמשים מקבוצת העבודה. זה רושם שנתיב הרשת לא נמצא. שיתפתי בשני המחשבים את הכוננים, ואין לי פיירוול חוצמזה של הווינדוס. מה אפשר לעשות? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים (שולחני ונייד), שניהם מחוברים דרך ראוטר אלקטל לרשת אלחוטית עובדת (השולחני מחובר ישירות לראוטר). ברשותי מדפסת Canon Pixma P150. לפני פירמוט הנייד היה שיתוף של תיקיות, קבצים ומדפסת (בשניהם XP SP2). לאחר הפרמוט אני רואה את המחשב השולחני אך לא מצליח לשתף איתו קבצים\לשתף מדפסת. קראתי את הסטיקי+עשיתי חיפוש ומצאתי מספר ת'רדים אבל מה שהיה בהם לא עזר. ה IP בשניהם סטטי, הם יושבים על אותה קבוצת עבודה, והפעלתי בשניהם את אשף הגדרת רשת ביתית של XP, עשיתי שיתוף מדפסת... אזלו לי הרעיונות, עזרה תתקבל בברכה...

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  17. אם אפשר קישורים לחלקים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by i022052,

המחשב המחובר לאינטרנט נמצא בקופת המרתף. אני מעוניין לחבר לו נתב ולגלוש בתקשורת אלחוטית דרך המחשב שבקומה השלישית. אני מחפש נתב אייכותי (לא משנה המחיר) שיעשה את העבודה באמינות ובהצלחה בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Component,

שלום, יש לי נתב WRT54GL ועד היום בבוקר הוא התחבר ללא בעיה ב-L2TP ל-012. היום בבוקר לא הצלחתי לגלוש, אז בדקתי את הנתב וגיליתי שהוא לא מוכן להתחבר. הוא מקבל IP, אבל נותן שגיאת could not connect אחרי כמה שניות. אני מצליח להתחבר עם המחשב ישירות למודם, אז זו לא הבעיה. ניסיתי לנתק מהחשמל, ריסט, restore factory defaults וכו' ללא הצלחה. הקונפיגורציה לא השתנתה מאתמול להיום, ואף אחד לא שיחק עם הנתב? מה יכול לגרום לבעיה? מצורפת תמונה של ה-status בנתב. תודה, עדי. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני רוצה להוריד תוכנה כדי להראות לשכן שלי איך אפשר לפרוץ לרשת האלחוטית המאובטחת שלו, כי הוא לא מאמין. אם מישהו יכול לעזור לי בקישורים לתוכנות שעובדות עם חלונות (לא מקינטוש) אני אודה לו מאוד. זה מוגן ב אבטחת WEP בברכה ותודה

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by m0sh,

שלום חברים אני ב012 על ADSL כבר כל כך הרבה זמן ולפני כמה שבועות היה תקלה של שבוע בערך שמבקום להוריד מFTPS ב200 הורדתי ב5 זה היה מבאס אבל שרדתי...עכשיו שוב פעם אותו דבר! השאלה אם אפשר לעשות משהו? אני משלם המון כסף בשביל לקבל אינטרנט מהיר... תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by osyav,

לחברי הפורום שלום, עד כה היו לי בבית 2 מחשבים על רשת אלחוטית עם נתב המחובר ל ADSL. בעקבות המעבר לאינטרנט של הוט התעוררה הבעיה הנצחית שלא ניתן להתחבר על L2TP או PPTP over DHCP דרך הנתב, אלא רק PPTP רגיל. בעברית, אני צריך IP קבוע או שמשתנה לעיתים נדירות. כיצד משיגים זאת? שמעתי שחברות אינטרנט מחלקות בלי בעיה אך נטויזן ביקשה תוספת של 20 דולר!!! לחודש...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני חייב דחוף לחבר 2 מחשבים ברשת,מה שיש לי בהשג יד זה: 2 מחשבים עם כ. רשת כבל רשת מודם רשת + USB עזרו לדורון לחבר 2 שני המחשבים אפילו לכמה דקות כדי להעביר מידע חשוב ששוקל 2G עוד היום :-\ תודה חבר'ה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by motaboy,

יש לי 2 מחשבים מחוברים לhub/switch + מודם אלקטאל פתוח לרטואר. כל פעם שאני גולש לynet, מכל מחשב, הוא פותח לי במחשב סדרת פורטים בתחום ה4 ספרות, בעוד שבמודם הוא פותח בסדרות עוקבות בפורטים בעלי 5 ספרות. Nat List של המודם מראה לי הכל בטבלה. זה סותם לי את ההאב מדי פעם ויש צורך לכבות ולהדליק אותו. המודם ממשיך בלי בעיה. מה לכל הרוחות הולך שם!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שכשהמחשב נדלק הוא יתחבר עצמאית לאינטרנט? דרך חייגן רגיל של win תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.