עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by m0sh,

שלום חברים אני ב012 על ADSL כבר כל כך הרבה זמן ולפני כמה שבועות היה תקלה של שבוע בערך שמבקום להוריד מFTPS ב200 הורדתי ב5 זה היה מבאס אבל שרדתי...עכשיו שוב פעם אותו דבר! השאלה אם אפשר לעשות משהו? אני משלם המון כסף בשביל לקבל אינטרנט מהיר... תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by i-kramba,

אז הנה סירטון שמסביר :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. הייתי בין הראשונים להתחבר ל HOT אינטרנט בחיבור 100 עם הוטנט בהתחלה הכל היה דבש אבל בחודשים האחרונים יש בעיות קשות של מהירות ויוצא שאני משלם על 100 אבל מקבל הרבה פחות. נמאס לי, התמיכה הטכנית לא מסייעת ואני שוקל לעבור לבזק. רציתי לשמוע חוות דעת מכאלה שמחוברים לבזק במהירות גבוהה מה דעתכם ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש לי 2 מחשבים עם XP, וראוטר של LEVEL1. האינטרנט פועל בשניהם, אבל אני לא מצליח לעשות שיתוף בין המחשבים ניסיתי לפי המדריך שיש פה בנעוץ, וזה לא הלך לי. קודם כל במחשב השני אין לי בחיבורי רשת אף חייגן. ככה שאני לא יכול לבדוק אם האייפי מוגדר על אוטומאטי או לא.(במחשב 1 יש וזה מוגדר על אוטומאטי). שני המחשבים באותה הקבוצה, אבל בכל זאת אם אני עושה: הצג משתמשים מקבוצת העבודה. זה רושם שנתיב הרשת לא נמצא. שיתפתי בשני המחשבים את הכוננים, ואין לי פיירוול חוצמזה של הווינדוס. מה אפשר לעשות? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אז ככה לאח שלי יש בעיה עם האינטרנט.. א. המודם שלו ככל הנראה לא טוב.. ב. הנקודה של האינטרנט אצלו לא תקינה.. חשבתי לנסות לעזור לו התקשרתי לתמיכה של בזק.. שם נאמר לי שמגיע לי רואטרים במקום המודמים הקיימים שיש לנו (אנחנו מחוברים בנפרד כרגע.. עוד חודשים עושים רשת) יש לי מודם מסוג Azetech ADSL2+ יש לי כמה שאלות.. א' האם הראוטר שהם מציעים במקום המודם שלי עדיף על המודם שלי? (תהיה פגיעה בפינגים שיש לי עכשיו?) ב' אם אני רוצה ביינתים שהראוטר שהם מספקים לי ישמש כרשת ולעשות את הראוטר השני (שאני מקבל על המודם של אח שלי) משחזר ואז עם כבל רשת לחבר אותו.. זה אפשרי? אח שלי פשוט חייל קרבי עד שהוא בבית חבל לי שלא יהיה לו אינטרנט.. תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש ספקית שתיתן לי פינגים קצת נמוכים יותר לחו״ל? מהירות 10 מגה תספיק לי, כל עוד הפינגים נורמלים. חשבתי על 012, הם זולים בהתחייבות לשנתיים (ממוצע של 47 שקל לחודש), בחבילה של עשר מגה. אגב, הנציגה טוענת שהם מתחייבים למהירות הזו 24/7, לא יודע איך לאכול את הנתון הזה כלכך או כמה רציני זה. יש את אופציית ccc, נשמע טוב כל עוד לא מתחייבים, רציתי למות עם בזק בין לאומי בשנה האחרונה עד שהסתיימה ההתחייבות. יש עוד אופציה מלבד 012/ccc? למה אתם הייתם מתחברים היום? אם כל אחד ירשום עם איזו ספקית הוא ואם הוא מרוצה או לא יוכל לעזור לכולם כאן, תודה. נ.ב - במהלך השנה האחרונה דיברתי עם התמיכה של בזק 31 פעמים p: , מישהו עקף?? (אפשר לבדוק את זה איתם בטלפון)

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  7. בעיה מוזרה ביותר: כ.רשת מחובר לנתב של 10/100, אך מישום מה הוא עובד על 10M בלבד. לא עובר בשום מצב ל- 100M למרות שכל החומרה תומכת. התקנתי דריברים חדשים, ביטלתי ואפשרתי מחדש את הכרטיס, בחרתי ברשת 1G בהגדרות ההתקן..כלום לא עוזר. עזרתכם?

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by רן.ט,

יש לי רשת אלחוטית לא משנה מה עשיתי תמיד אימיול אמר לי Your TCP port is not reachable. Please review your network config כשניסיתי להיכנס לאחד השרתים. ניסיתי הכל פתחתי את כל הפורטים גם ב-xp וגם ברשת בבקשה אם למישהו יש רעיון שאולי יפתור את הבעיה תגידו!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב נייח שעליו מותקן וינדוס XP ומחובר לראוטר באופן חוטי, וכן מחשב נייד עליו מותקן ויסטה שמחובר לראוטר באופן אלחוטי. אני מעוניין להיות מסוגל להעביר קבצים בין שני המחשבים, בעיקר להשתמש בנייד בתור "כונן גיבוי" למחשב הנייח. מה שאומר העברת קבצים גדולים למדי (למשל ספריית המוזיקה של 50ג"ב) עכשיו, אני יודע שיש כמה אפשרויות, אפשר להשתמש בכבל רשת מוצלב ולחבר את המחשבים פיזית, או שאפשר להקים רשת בין שני המחשבים שבמילא מחוברים לראוטר ואז לבצע שיתוף קבצים בין השניים. קראתי קצת על הנושא וראיתי שיש כל מיני אפשרויות, וכל מיני סוגים של רשתות. ככה שבסוף יצאתי די מבולבל. השאלה שלי היא מה הכי עדיף במקרה שלי שגם מדובר בהעברת קבצים גדולים למדי, וגם בשני מחשבים עם מערכות הפעלה שונו…

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by itaysp,

הוא יצא כבר? אנחנו רוצים סוף סוף לעבור לרשת אלחוטית אחרי המעבר לבית חדש.. אבל יש התלבטויות. עד עכשיו רציתי לקחת את ה WRT54G אבל אני רואה מכשירים שתומכים ב 802.11n כמו איזה מכשיר של BELKIN שהוא PRE-N ויש את LINKSYS WRT300N שכתוב שהוא תומך ב 802.11n. האם זאת באמת תמיכה מלאה בתקן? או שלא? ואם לא.. איזה ראוטר כדאי לקנות? אני ראיתי שיש ל WRT54G כמה גרסאות (WRT54GS WRT54G WRT54L ...) מה הכי טוב מבינהם? ואיזה כרטיס רשת כדאי לקחת איתם? תודה

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  11. אצל החברה שמארחת את האתר? אצל החברה שמוכרת את הדומיין? תודה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  12. לא משנה איזה הגדרות עשיתי להפניית פורט ב-br-6204wg (לבן), גם canyouseeme וגם pcwintech port test לא מצליחים להגיע לפורט במחשב שלי. בחיבור ישיר למודם אין שום בעיה בלי שינוי הגדרות/נגיעה במחשב. הפיירוואל בראוטר כבוי ניסיתי גם דרך virtual server וגם דרך port forwarding (וגם דרך שניהם בו זמנית).

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  13. היי, הייתי מחובר תקופה מסוימת לHOTNET מכיוון שקיבלתי ספק אינטרנט חינם בהצטרפות לHOTMOBILE. נתקלתי בבעיה איתם שלפעמים בערבים (במיוחד במוצ"ש) הפינגים לשרתים בחו"ל היו עולים מעל 120ms דבר אשר הקשה לשחק משחקי רשת... החלטתי לנסות ספק אינטרנט אחר אז החלטתי לנסות את CCC. בשבועות הראשונים היה נראה שהפינג שלי לשרתים בחו"ל אכן הרבה יותר טוב ונשאר יציב על 80~ לאורך כל שעות היממה. אך פתאום שמתי לב שהורדות הטורנטים שלי היו נורא איטיות... אפילו טורנטים שהיו להם כמויות מטורפות של סידרים... בהתחלה חשבתי אולי סתם נפלתי על כמה טורנטים ולא היה לי מזל לקבל חיבורים טובים... כעת לאחר כמה שבועות זה כבר ממש התחיל לעצבן אותי אז החלטתי לבדוק את העניין. עדיין יש לי גם ספק HOTNET שאני עדיין מקבל חינ…

• 13 תגובות
    • 8.1k צפיות
  14. Started by Bug2000,

נעלמה לי האפשרות לעשות internet sharing ובמקום האפשרות הזאת מופיעה לי הודעה שאין לי מושג איך פותרים אותה. ההודעה : למישהו יש מושג מה לעשות ? : תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קיבלתי מודם נתב חדש מבזק דגם נטגיר DGN1000 הגדרתי את ניתוב הפרטים כמו שרואים בתמונה (שמורכבת משני שוטים של שני מסכים שונים כמובן) ה IP שלי הוא סטטי (מוגדר נכון ב"חוק" של הפיירוול) הפורט של הטורנט הוא הנכון נראה לי שהכל שם מוגדר בסדר אבל זה עדיין לא מנותב אני מפספס משהו? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by adlanm,

מחשב אחד לא יכול לקבל הודעות אבל יכול לשלוח בשני המחשבים האחרים אין כל בעיה לשלוח או לקבל מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by Torian,

שלום, קילתי את הHOTBOX ואני רוצה לדעת מהן העוצמות התקינות של המכשיר בשביל לקבל עבודה אידיאלית, הנה תמונה של העוצמות שלי כרגע: האם הן תקינות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 6.6k צפיות
  18. Started by יניב קופר,

אני מנסה להגדיר ולא מצליח כבר שעות TP-LINK ACCESS POINT לראוטר סימנס SL2-141

• 13 תגובות
    • 5.8k צפיות
  19. יש לי את הכרטיס רשת הזה "KINAMAX 802.11a/n/b/g 300Mbps" ואת הראוטר הזה "TP-LINKE 1043D" שנייהם אמורים לתמוך בחיבור של 300Mbps אבל מסיבה לא ברורה אני מתחבר במהירות של 150Mbps למרות שהמחשב צמוד לראוטר(מטר ממנו בלי קירות) הגדרתי בראוטר שהוא יעבוד רק על תקן "N" ובמהירות של 300Mbps ובדקתי את הכרטיס רשת שרק הוא היה מחובר(אלחוטי) לרשת.. יש לי "WIN 7 U" ובדקתי את המהירות בעזרת לחיצה על מצב בכפתור הימני על כרטיס הרשת... מישהו יודע למה זה קורה , ואיך אני יכול לסדר את זה?? משם קניתי את הכרטיס: http://www.dealextreme.com/p/high-power-802-11a-n-b-g-300mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-dongle-33188

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by BoRiS.K,

האינטרנט שלי תמיד מחובר אני לא צריך להפעיל את החייגן אף פעם זה אצלי כבר איזה חצי שנה וכבר החלפתי מחשב וזה עדיין כככה לא שזה מפריע לי אבל מעניין אותי לדעת למה זה??? כי זה בטוח לא בווינדוס כי עשיתי פורמט איזה 10 פעמים (לא ביגלל זה) וזה עדיין ככה!!!!

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by nir78,

שלום, פעלתי בדיוק לפי המדריך ואני עדיין לא מצליח בשום אופן לגלוש במחשב הלקוח. מחשב השרת מתחבר לאינטרנט (012 בכבלים עם חייגן). ב network connections אני את החייגן בחלק של ה VPN ולמטה שני כרטיסי רשת, אחד של הרשת הביתית ואחד שמחובר למודם. הגדרתי את זה של הרשת הביתית כ IP קבוע 192.168.0.1 במחשב הלקוח יש רק כרטיס אחד והוא מוגדר קבוע עם 192.168.0.2 וכל השאר כמו שהוסבר במדריך. ביטלתי בשני המחשבים את הפיירוול והגדרתי את בשרת את כרטיס הרשת של המודם כשיתוף אינטרנט, למה זה לא עובד ??? אני לא מצליח אפילו להוציא פינג ביניהם... במחשב הלקוח הסטטוס הוא שולח בלבד ומקבל 0 (כשאני מסתכל על מצב הרשת). אודה לעזרתכם! ניר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by שבע-שנים,

שלום, רציתי לשאול אם יש אפשרות להגביר את מהירות ההעלאה בתוספת תשלום, זה אפשרי?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by corolla9,

אז ככה לאחר התעסקות של חצי שעה בעצמי ועוד חצי שעה עם התמיכה הטכנית של בזק הגעתי למסקנה שיש לי בעיה במתאם רשת האלחוטי. הבעיה היא כזאת, בעת חיבור המתאם האלחוטי (שעבד לי כבר יותר משנה אני חושב) הכרטיס מזהה את רשת הWIFI בבית, נרשם אליה,אך לא מצליח למשוך כתובת IP מהראוטר (או לפחות ככה הבנתי מהתמיכה הטכנית של בזק) מערכת ההפעלה (W7) לאחר דקה של ניסינות כושלים של להתחבר לרשת ולאחר הרצת כלי אבחון תקלות מובנה של הוינדוס מודיעה כי קיימת כפילות (conflict) בכתובות הIP ברשת. למזלי היה לי מתאם נוסף בבית שמיקד את הבעיה על המתאם של TP LINK.(המתאם השני כן עובד) השאלה האם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות כדי לאפשר פעולה תקינה של המתאם? לצערי ניתוק וחיבור מחדש, ריסטרט מחשב, החלפת יציאת…

• 13 תגובות
    • 17k צפיות
  24. Started by stone cold,

טוב אני יעשה סקירה קצרה וגם מעלה סירטון ליוטיוב (הראשון שלי ) של הפתיחה של המוצר בכל מקרה קניתי את הגרסה הזולה יותר (2 ענטנות במקום 3 ולא יודע אם יש יותר אבדלים ) זה עלה לי 209 שקל בחנות מסוימת (לא מפרסם ) וזהו בעצם בכל מקרה פתחתי את המוצר הוא הרגיש לי בסדר -לא הרגיש כמשהו יוקרתי אבל גם לא זבל חוברת ההתקנה הייתה בעברית ולא היה לי הרבה בעיות לחבר -החוברת כולל הסברים גם על חיבורי כבלים וגם על חיבורי ADSL ואני מחובר תשתית כבלים ובזק בינלאומי ספק ברשת החדשה שלהם כרגע נישאר לי לבדוק מחשב שבחדר אחר \WII \וסטרימר רק הסטרימר בתקן N ככה שאני מעריך שזה ישונמך לG או משהו -אחין שלי יושן בחדר הזה כרגע ויש לי סידורים עוד מאט אז אני יעדכן יותר מאוחר או מחר בכל מקרה זה …

• 13 תגובות
    • 7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.