רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום. התחברתי לסיבים האופטיים של 019. כדרכי בקודש, דבר ראשון לאחר שודאתי שהכל עובד, ניסיתי להכנס לממשק הניהול של הראוטר (INNBOX G68). הכתובת 192.168.1.1, אבל אין לי מושג מה שם המשתמש והסיסמה. הטכנאי שהתקין אמר שהוא לא יודע, ושאדבר עם התמיכה. התמיכה העבירו אותי למישהו בכיר יותר, שאמר שהם פשוט לא נותנים את המידע הזה. גם בגוגל לא מצאתי. האם מישהו נתקל בזה? מכיר? נראה ש 019 שינו את השם והסיסמה הדיפולטיים. אני מתלבט אולי לנסות hard reset למכשיר, ולהתחיל מההתחלה. אבל אני חושש שמא יהיו לזה השלכות לא צפויות... אם זה היה ציוד של בזק, הייתי עושה את זה ללא היסוס. פשוט פה אני קצת חדש לעולם של הסיבים. עדכון: עשיתי …
-
- 1 תגובה
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני חייב דחוף את הסיסמה [כי השם משתמש זה Admin, לא?] לראוטר שלי - Ovislink AirLive WT2000R תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה שמים אחרי ה @ כאשר אנו צריכים להתחבר לאינטרנט מהיר ב חיבוטר עם חברת אינטרנט זה למשל עם בזק בינלאומי זה X@014 מישהו פה מחובר עם אינטרנט זהב ויודע
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אוקיי, לפי מה שהבנתם מהכותרת אני לא יכול לפתוח פורטים לתוכנות במחשב שלי (כמו שיתוף קבצים למיניהם וכך אני גם נתקל בקצב הורדה איטי).... חשבתי לקנפג את הראוטר מחדש, ולהתקין את כל הרשת מחדש.... איך אני עושה את זה? מצאתי מדריך להקמת רשת ביתית, אבל הבעייה היא שאני לא יודע איך אני "מוחק" את הרשת הקודמת.... מה לעשות? אם יש לכם רעיון אחר, אני פתוח להצעות.... (אם יש דרך רק ל"אתחל" את הסיסמה זה יהיה מצויין, בלי להגדיר את כל הרשת מחדש) תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי מחבר שמוע שהנתב של הוט לא מגיע עם הגדרות של האדמין ואם כם משנים אז האחריות שלו מתבטלת מישהוא יכול לאמת את זה תודה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שמוציאים את את החשמל מהמודם רק אז האיפי משתנה?
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי ADSL במהירות של 500KBS ,עברתי לכבלים, כי שם החבילה של 750KBS עולה בדיוק כמו מה שאני משלם עכשיו לADSL. האם עשיתי טעות שעברתי לכבלים? בנתיים זה רק אני ועוד מישהו בשכונה עם כבלים....
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
במחשב ממנו אני כותב עכשיו אני רוצה לשמוע רדיו דרך האינטרנט. המחשב שלי מתחבר לשרת והשרת כבר מקשר לאינטרנט, הבעיה שבשרת יש פירוול (אומנם של הוינדוס אבל עדיין ), אז איך אני צריך להגדיר את השרת כך שאני אוכל לשמוע רדיו במחשב שלי?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה לשמירת דפי אינטרנט שלמים למצב של OFFLINE כולל לינקים שבתוכם... אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בקרוב, ולהתקין את ווינדוס מחדש. הבעיה היחידה היא שאני מפחד שיילכו לי כל ההגדרות אינטרנט של הראוטור והרשת האלחוטית. חבר שלי סידר לי את הרשת וכל הדברים שקשורים לזה.. ואני מפחד להתקע בלי אינטרנט לאחר הפירמוט. יש דרך לגבות את כל ההגדרות האלו? או שהן כבר שמורות אולי בתוך הרואטר עצמו? (אל המחשב שלי מחובר הראוטר והמודם ADSL. בנוסף יש עוד שני מחשבים בבית שמתחברים אליי אלחוטית בשביל גישה לאינטרנט ושיתוף קבצים). תודה מראש על כל עזרה..
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם הורדה של מהדורת "חדשות השבת" של הערוץ הראשון. מתאריך 2.11.13 הנה לינק: http://www.iba.org.il/media/Media.aspx?recorded=1&starting=1507876 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת האם קיים יישום שמתקשר לאינטרנט אוטומוטי, גם לחייגני adsl; במקרה של התנתקות או ריסטרט של המחשב. מצאתי משהו שנקרא: conkeep אבל הוא לא עושה את העבודה (או שאני לא יודע להשתמש בו) בתודה מראש על העזרה עידן
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נתב Linksys WRT54GL, אני מעוניין לדעת איך אפשר להגדיר בנתב כתובת IP קבוע, Static נראה לי... שכאשר ויש נפילת מתח הכתובת משתנה לי...ואני צריך כל פעם להגדיר את הכתובת מחדש בגלל האימיול. תודה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע באיזה קבוצה לרשום את זה, אבל אשמח לחוות דעת של מומחה אבטחה: ממה שאני יודע, הרגולציה מחייבת כי מערכת המחשב לא תוכל לשמור את סיסמת המשתמש בכניסה לחשבון הבנק, וכך תמיד היה בכל החשבונות שלי בבנקים השונים - תמיד צריך היה להקליד סיסמה. באפליקציה למשל, נשמר שם המשתמש במסך, אבל סיסמה - לעולם לא נשמרה. בימים האחרונים, מערכת חלונות 10 שלי במחשב הנייח שומרת גם את הסיסמה בכניסה לחשבון הבנק ואיני צריך להקליד אותה. האם זה ליקוי באבטחת מידע??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איך אני יכול לשמור עותק של אתר אינטרנט במחשב הנייד, כך שיהיה אפשר לראות אותו עם כל הקישורים והתמונות גם כשהמחשב לא מחובר לאינטרנט? תודה!
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איך אפשר לשמור עמוד אינטרנט כך שאוכל לפתוח את אותו העמוד אפילו אם איני מחובר לאינטרנט? ???
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
למה קוראים לחבילות ADSL "חצי מגה" או "1.5 מגה" אם בעצם מורידים ב50K או ב150K ...? ושנית האם המהירות היגיונית? אני מחובר לבזק בינלאומי ב2.5 מגה... :AR15: תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו יש לי רשת בבית של שתי מחשבים ואי די אסס אל שמחוברים בהאב עכשיו הכל עובד חלק איזה חודשים כבר נראה לי ופתאום אתמול אח שלי שואל אותי למה אין אינטרנט אני הלך לבדוק חשבתי MIRC דפוק(אח שלי כל היום על זה)ואני רואה אין לא באמת אינטטרנט ואין לו קישרור למודם(נתתי פינג למודם ואלי) ואין לו רשת בכלל אני מסתכל על הכרטיס רשת וראוה הנורה באמת לא דלוקה וגם בהאב היא לו דלוקה והחור בהאב טוב כי הכנסתי את שלי לשם והנורה דלקה עכשיו מה יכולה להיות הבעיה? זה חוט של 20 מטר ובדקנו לכל אורכו הוא לא חתוך והוא טוב מאוד מה יכולה להיות הבעיה ? ההאב לא נראה לי זה יכול להיות הכרטיס רשת שלו? או החוט כאילו מישהו עשה לנו את זה באופן פרטי את הצדדים של החוט אז?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=planetsw800 הנה עכשיו לי יש hub (רכז) שקניתי ב 200 שקל של 8 עם BNC(אין לי מושג מזה זה בא ככה ) עכשיו אני משתמש רק בשלוש (יש לי שתי מחשבים ואי די אס אל) ולא הבנתי כלום מהמאמר אבל אם אני יחליך ל switch הזה יהיה לי רשת יותר מהיר? זה שוהה בכלל? כמה זה עולה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תשמעו משהו שמטריף אותי :AR15: אני לרוח של ספק אינטרנט מהיר מסוים כבר שנתיים. שילמתי מחירים מקסימליים על הכל : התחברות, מנוי חודשי, חכירת מודם וכד'. החלטתי להוריד קצת עלויות ומכיוון שהספק שלי העלה מחירים לעננים חיפשתי בית חדש. מסתבר שלקוחות ותיקים של ה-ADSL לא חשוב מי הספק, לא רשאים לקבל מודם חינם. מי לא מאפשר??? נכון חברת נזק ! שימו לב למדיניות בזק : רוצים מודם חינם.. אין בעייה, תתנתק מהאינטרנט לחודש צינון !!!!!! תתחבר שוב, תשלם דמי התקנה מלאים ללא כל מבצע ואז תקבל את המודם. שאלתי אותם ואם בחודש צינון, אני אצטנן לגמרי מבזק - אעיף אותם לקיביני... :AR15: אבטל את קו הטלפון לגמרי ואעבור לכבלים?? תשובה... תעשה מה שאתה רוצה. אין גבול לחוצפה של המונופול הארור הזה !!! מה דעתכ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר של לינקסיס WRT54G עכשיו אני במחשב הראשי, והגלישה נהפכה לאיטית הרבה יותר וגם אני מתנתק כל כמה זמן, סתם בלי סיבה איך אפשר להאיץ את הגלישה ואני חייב לגלות מה מפריע לגלישה ומה גורם להתנתקויות? יש איזשהי תוכנה שיכולה לעזור לי? אתם יכולים בבקשה לעזור לי בזה, תודה אין לי שום פאייר וואל מותקן במחשב (היה מותקן אבל הסרתי אותו בגלל זה) טל
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שמתי תאמייל שלי באתר alljobs.ואח"כ הבנתי שלקבל הצעות זה בתשלום.איך אני מפסיק שישלחו לי אמיילים,זה כבר מטרד תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
גם במשרד וגם בבית אני חווה תקלות בהגעה לשרתים בארה"ב. אתרי חדשות אמריקאיים, אתרי בנקים אמריקאיים, ובכלל - כל מה שלא ממוקם בארץ. מישהו שם לב לזה? אם כי הספק שלי גם במשרד וגם בבית הם בזק בינלאומי, והתשתית היא של בזק.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-