רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום,בבקשה עזרה!!!!! אני רוצה לפתוח אתר רדיו משלי איך אני עושה את זה בחינם ובקלות? ואם מישהו יכול לפתוח לי ולעשות את העבודה הקשה.. ופשוט להסביר לי איך ניכנסים בתור מנהלת?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כמה זמן לוקח להעביר קובץ ,שגודל 640,000 ביטים מ- host א' ל-host ב'. מעל circuit-switched network שכל החיבורים הם 1.536 Mbps. כל חיבור משתמש ב- TDM with 24 slots/sec 500 msec to establish end-to-end circuit. לא פשוט בכלל. אבל אני צריך לענות על זה! בתודה מראש למעטים שיענו על זה בועז
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן וינדוס 7 ויש לי חשבון פרימום ברפידשר , בחלונות xp המהרות בשיא פס הרוחב, אך בוינדוס 7 המהירות לא יציבות - פעם איטיות ופעם מהירות. אני משתמש בפלשגט כמנהל הורודות. מה אפשר לעשות בנדון.
-
- 0 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי שרת SERVER 2003 R2, ב AD יצרתי יוזר שנקרא PCCLASS, אשר משמש כניסה למספר מחשבים. מודבר בחדר מחשבים. ליוזר הנ"ל, הדבקתי GPO אשר בתוכו ישנם מספר הגבלות אותם החלתי על היוזר.. לדוגמא: לא מופיעה שורת הפקודה, תפריט התחל בסיסי בכל המחשבים. משום מה הגדרות ה GPO תופסות רק על חלק מהמחשבים, וישנם 4-5 מחשבים אשר הגדרות אלו לא חלים עליהם. בכל העמדות מותקנת מערכת הפעלה win xp. למישהו יש רעיון מדוע זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מגדיר את עצמי כמשתמש בעל ידע רב בתחום הרשתות, במיוחד לאור תחום עיסוקי בחיים (אינטגרטור אבטחת מידע) מזה זמן רב אני חי בשלווה עם eMule שמבצע הפניית פורטים באמצעות UPNP, או לחילופין הפנייה ידנית של הפורטים... והכל עובד מצויין שוב, מזה למעלה משנה. אני גולש דרך נטויזן ו-HOT ב-12MB. בשבוע/שבועיים האחרונים כל הזמן אני מקבל LOW ID, בלי סיבה נראית לעין. למרות שההפנייה מתבצעת ב-100%... ניסיתי לבצע Sniffing על הכרטיס, לראות האם מדובר ב-RST שנשלח מנטיוזן או משהו בסגנון, כמו הסיפור שהיה עם הספקית בארה"ב. אבל לא מצאתי משהו כזה. משום מה, אני לא רואה בכלל פניות לפורטים של האימיול גם כשאני מבצע בדיקה ידנית באתר שלהם... האם מישהו כאן גולש בשילוב של נטויזן+HOT ואולי י…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אני סטודנט שגר במעונות במכללה, בחדר שלי אין אינטרנט. אלא אם כן אני מוכן לשלם ספק+תשתית.... בקיצור הרבה כסף בשביל סטודנט . העניין הוא כאשר אני יוצא מהחדר ומתרחק מטר וחצי אני מצליח לקלוט את הWIFI של החינמית של המכללה. אז אני צריך משהו שיגדיל את הטווח קליטה של ה WIFI של הנייד שלי. מה תוכלו להמליץ לי?. העדפה למשהו פשוט שלא דורש התקנה מסובכת, וכמובן שהמחיר צריך להיות סביר. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שבוע טוב , בחודש וחצי האחרון האינטרנט בקושי זז לי , אני לא מדבר על אתרים מהארץ הם עולים יחסית בסדר אבל אתרים מחו"ל לא זזים אני לקוח של הוט בתשתית ושל בזק בנלאומי כספק חבילת הגלישה 5Mbit יש לכם המלצות כיצד לשפר את העיניין ? חשבתי שאולי לשנות את ה- MTU אבל אין לי מושג לאיזה ערכים. הודה לכל מי שיביא המלצה / עזרה בעיניין זה. מבחינת הספקית / תשתית העיניין בסדר אם אני מצליח להוריד מהאתר שלהם על רוחב פס מלא תודה לכל מי שיעזור / ינסה לעזור man of god
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, שאני עובד במקדונלדס אז אני מתחבר עם WIFI לראוטר שלהם, ויש רשת של BZONE של בזק. שאני מתחבר אליה אני צריך קודם להיכנס לדפדפן, אוטומטית עולה חלון ובו אני להסכים לתנאי שימוש ובלה בלה. איך אני עושה דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
איך אני מגדיר הגדרות אופטימליות לראוטר הזה גם רציתי לדעת איך להגדיר עבור אייפון את ההגדרות האופטמיליות כדי שיגלוש הכי מהר בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
השתמשתי באשף ליצירת רשת אלחוטית ואחר כך התחרטתי והחלטתי להסיר את הרשת האלחוטית. אני לא יודע איך לעשות זאת, בבקשה הדרכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין בכלל בכל התחום של ראוטרים, לכן אני זקוק לעצתכם. יש לי אינטרנט במחשב הנייח, ואני רוצה "להפיץ" אותו למחשב נייד בודד ברחבי הבית, ולכן אני מחפש ראוטר אלחוטי. מדובר בבית חד קומתי, בעל 5 חדרים. משיטוטים וקריאה ברשת, חשבתי לקחת את Edimax BR-6204Wg 54Mbps שעלותו 172 שח אשמח לקבל חוות דעת, וכמובן אלטרנטיבות אם יש. תודה, לירן!
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס רשת של edimax 7118UN (מחירו 209) שלפי מחירו הגבוהה ציפיתי שיימצא לי כמות גבוהה של רשתות. הוא מוצא לי רק 12 רשתות. לעומת האנטנה הפשוטה שמגיעה עם האקסטרימר (שמחירה 99 ש"ח) זה כלום, הכרטיס רשת של האקסטרימר מוצא לי יותר מ23 רשתות!! וגם עם קליטה ומהירות יותר גבוהה מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הסוגיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני גולשת בשעות הפנאי שלי בעבודה דרך הראוטר שנמצא שם ועד שהנייד מצליח להתחבר לראוטר לוקח לפעמים גם 10 דקות (הוא רושם לי מייבא כתובת רשת) הבנתי שמקור הבעיה זה שהאות חלש ושמה שיכול לפתור את הבעיה זה בוסטר שיגביר את האות. האם זה באמת מה שיפתור לי את הבעיה? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש בפורום ויש לי כמה שאלות שאשמח לעזרתכם . מישהו גנב את הכבלים של בזק והשאיר אותנו בלי קו טלפון ואינטרנט עד 21 לנובמבר בינתיים אני רוצה אלטרנטיבה אחרת להעביר את החודש עד שיפתרו את הבעייה! יש לי מחשב נייד שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני גולש באינטרנט ( אומנם איטי קצת אבל גולש) דרך רשתות שונות שהמחשב קולט ! הבעייה שלי היא שיש לי רסיבר שמתחבר לאינטרנט (באמצעות כבל רשת לנתב) וכך פותח את כל הערוצים המקודדים ! האם יש כרטיס רשת אלחוטי שבאותה עת משמש גם כנתב כך שאני יכול לחבר את הרסיבר לרשתות שהנתב(כרטיס רשת) קולט ! מישהו הזכיר לי access point כך שהמכשיר יתחבר אלחוטית לרשת ( מהסביבה ואין לי שום מידע עליה) ואחר כך אני יכול לחבר את הרסיבר או סתם מחשב ל acces…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כותורת.. אתר שמאפשר להכניס כתובת של אתר שחסם את ישראל תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס - TRENDnet TEW-645UB אני מעוניין בלקנות כרטיס HIGH GAIN שהוא USB אם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל אשמח לשמוע - אשמח גם לקרוא הצעות נוספות לכרטיס עם אנטנה HIGH GAIN מחיר - מאות שקלים (גמיש) תודה מראש, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח אתר על המחשב האישי שלי, אני משתמש בתוכנת סרבר: wampserver כל השירותים שלה: httpd == apache ו mysqld == mysql פתוחים ומאזינים ועובדים בפיירוואל של חלונות איפשרתי לשני השירותים להיות במצב האזנה ובראוטר האישי שלי אדימקס איפשרתי לפורט 80 להיות פתוח לרשת האינטרנט ולהפנות את כל החיבורים לאייפי הפנימי של המחשב האישי שלי שמתי לב ב netstat שפורט 80 במחשב שלי אכן מאזין ומקושר ל httpd אך משום מה מתי שאני מנסה להיכנס לאתר שלי, או לחילופין לבצע סריקת פורטים על גבי האייפי שלי לפורט 80 הוא מראה שהוא אינו פתוח.. תהיתי אם מישהו יכול להגיד לי אולי על אפשרות מסויימת מלבד port fowarding שצריכים לבצע על הראוטר או שיש בכלל בעיה כלשהי אחרת.. אני משתמש בחלונות אקספי חבילה 3.. תודה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עקב שינוע נתב הD-Link שהשתמשנו בו עברנו לתצורה הבאה בבית: מודם/נתב: ECI B-Focus 270PR מפצל: דגם אקראי של Edimax שלא עושה דבר מלבד לאפשר חיבור של מספר מחשבים ברשותנו 2 מחשבים נייחים בהם מותקנת Windows XP העובדים כפי שעבדו עם נתב הD-Link ללא בעיות עם התצורה החדשה. אך המחשב הנייד עליו מותקנת Windows 7 מגלה "קשיים" רבים ביישומי אינטרנט שונים. בין השאר, לא ניתן להיכנס לGmail או לטעון סרטונים בYouTube (העמוד עצמו נטען, אך הסרטון מפסיק להטען לאחר השנייה הראשונה). כמו-כן, לעיתים האינטרנט על המחשב הנייד מפסיק להגיב לחלוטין בעוד הוא פועל כשורה במחשבים האחרים. לנייד אין בעיה להתחבר לאינטרנט ברשתות אחרות, בין אם ביתיות, ציבוריות או אקדמאיות. הבעיה הינה פרטנית לרשת…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי עבור המחשב הנייח שיש לי בבית. הצרכים שלי הם טווח קליטה רב, שלא יתנתק ומחיר של עד 130 ש"ח. בחיפוש מהיר באינטרנט מצאתי את שני הדגמים הבאים: Edimax EW-7128G - זכה לביקורות מאוד טובות (לא מתנתק, טווח קליטה רב). Edimax EW-7711IN- כנראה שזה דגם חדש יותר (תומך בתקן N), אבל אין עליו יותר מידי ביקורות. אשמח לדעת באיזה מבין השניים הייתם ממליצים לי לרכוש?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
תיאור המשרה: ניהול , אחזקה ואחריות על תשתיות WIN ווירטואליזציה. דרישות המשרה: - תואר ראשון בהנדת תוכנה/מדעי המחשב נסיון הכרחי: - ניסיון של 5-7 שנים בניהול ותחזוקת תשתיות שרתי Windows - ניסיון הכרחי של 3-5 שנים בניהול ותחזוקת תשתיות AD ו - EXCH - הכרות ברמה גבוהה של שרתי Windows - ניסיון מוכח בטכנולוגיות וירטואליזציה - יכולת לימוד נושאים חדשים ומתקדמים. - יכולת עבודה בצוות. - תודעת שרות גבוהה. - נכונות לעבוד בשעות חריגות. נסיון רצוי: - ניסיון בפיתוח בכלי מיקרוסופט - יתרון - יידע וניסיון בכתיבת מסמכי אפיון, תהליכים והוראות טכניות - יתרון - יכולת הובלת נושאים ופרויקטים ? יתרון. לפרטים נוספים והגשת מועמדות- yayosef@iai.co.il
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חיברתי אנטנה trendnet TEW-AO12O לראוטר של Edimax AR-7265WnA והתקנתי אותו על עמוד בגובה 5 מטר ואפילו שעומדים 10 מטר ממנו קולטים רק 50% אבל ברגע שמורידים אותו לגובה של מטר אז קולטים טוב אבל לא למרחק גדול. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
עד לפני יומיים-שלוש הכל היה בסדר, כשפתאום כשהמודם מחובר לנתב (המחורבן) הזה אני מקבל פינגים גבוהים של 70-110 ms לשרתים בארץ, החל מ- walla.co.il ועד לשרתי משחק של TF2. מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר מיואש... אהיה חייב לקנות נתב אחר? הוא לא עשה בעיות עד הפעם הזו... אם צריך מידע נוסף תגידו לי ואוסיף. רק בלי יותר מדי ג'יבריש, שאבין מה להוסיף. תודה מראש. עריכה: זו בעיה באינטרנט בסוף, לא בנתב, אז לא משנה, תודה בכ"ז.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית הוט הספק נטוויזן , מודם THOMSON של הוט , ראוטר D-LINK ,קו הטלפון שלי הינו קו של נטוויזן המחובר דרך מתאם שיחות של AUDIO CODES . מהירות גלישה 2.5 החיבור הוא בסדר הזה - תשתית למודם - מודם למתאם שיחות - מתאם שיחות לראוטר - ראוטר למחשבים. הכל עובד !!! רציתי להתחבר דרך אותה התשתית עם מודם MOTOROLA SB4200 (שם היוזר שונה - הספק נטוויזן מהירות גלישה 10.0). בחיבור ישיר של המודם לראוטר יש גלישה !! **** כשמנסה לחבר באותו הסדר מודם למתאם ולראוטר - אין שיחות ואין אינטרנט משיחה עם נטוויזן הבנתי שאם אני מתחבר למודם באותה התשתית לא אמורה להיות בעיה , משיחה עם הוט נאמר לי שיכולה להיות בעיית תדרים ???? לא כל כך רוצה למסור להם פרטים בשל בעיית העברת הציוד ממקום ל…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחובר למהירות של 5 מגה 012 תשתית הוט בסטים אני מוריד במהירות מקסימלית לעומת זאת יש אתרים שסרטים נטעמים כמו צב ביוטוב ראיתי סרטון באיכות 720p ו TAKE SPEED TEST התוצאה בממוצע היא 2.86 יוטוב זה עוד דוגמא טובה יש אתרים שהסרטים פשוט תקועים האם ככה זה צריך להיות ? אני מחובר ל ראוטר WRT54GL מודם TERAYON
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-