עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by GrayFox,

מה המצב יש לי ראוטר של + D-LINK DI-714P עכשיו הכל פועל ועם המוזילה אני יכול לגלוש אבל חלק מהאתרים זה לא מצליח ועם האקספלורר אני בכלל לא יכול התקנתי עכשיו מסנג'ר והוא לא מצליח להתחבר בגלל PROXY SERVER ו KEY PORTS תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  2. בבקשה תמליצו לי על ספק אינטרנט אם פינגים טובים לאירופה אני אכשיו ב 012 NET 1.5MB והפינגים ב BF2 לאירופה ^&*# רק בבוקר הפינגים טובים 70-119

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by 8-Ball,

שלום, יש לי SP2 ופיירוול של ZONE ALARM בנוסף הפעלתי את הPATCH שמשנה את מס' ההתחברויות מ10 ל50 האימיול שלי עובד מעולה, אבל ממש מעולה לעומת זאת הקאזה שלי יש איתו בעיה, למצוא קבצים אני מוצא מהר מאוד אבל להוריד אני לא מצליח מיותר מ2 יוזרים למרות שכשאני מחפש אז זה מוצא את השיר המסויים להרבה אנשים וניסיתי את זה על הרבה קבצים אני לא סתם מפרסם פה ת'ראד לפעמים הוא מגיע לי למהירויות גבוהות (40 אפילו) אבל עדיין הוא מוריד רק מ2 משתמשים (מקסימום 3) ואני השתמשתי בגרסה הזאת של הקאזה והורדתי מ8-12 יוזרים אפילו.. אם זה משנה יש לי ADSL 1.5 מה שאני מבקש זה דרכים לפתור את זה..אפשר אולי לפתוח פורטים לקאזה או משהו? אם כן אז איזה פורטים ואיך עושים את זה? אני לא הכי בקיא בנושא תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. היי, אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך בזק, בתשתית vdsl במהירות 100mb. האם כדאי לי לקנות מהם מודם + נתב? לשכור מהם? האם כדאי לי לקנות בעצמי? ואם כדאי לי, איזה?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  5. שלום עקב כל הפוסטים על בעיות חמורות במהירות האינטרנט... אשמח לדעת אחת ולתמיד - האם יש אנשים שהאינטרנט שלהם לא איטי? במידה וכן, מה ספק האינטרנט שלכם? כי נכון לרגע זה הרוב המכריע של המתלוננים (אם לא כולם) גולשים דרך בזק בינלאומי. אם בשאר ספקיות האינטרנט מהירות האינטרנט טובה, הפתרון דיי פשוט הייתי אומר

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by Psy,

הרעיון בגדול הוא להקים מערכת מידע לעסקים פרטיים קטנים ושהמערכת הזאת תשב כשירות "ענן". המטרה היא להקים את השירות\מערכת ענן, איך עושים דבר כזה ? מה סדר גודל העלויות ? מה אני צריך בשביל להקים מערכת ענן לעסקים פרטיים קטנים, ואיך אני עושה את זה ?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by Satlan,

אילו שירותים אני צריך להפעיל על מנת שאוכל להזדהות ב-WORKGROUP כמשתף כונן ? לפני הרשת בטלתי מלא מלא שירותים כי הם לא היו חשובים, עכשיו אני לא יודע איזה צריך על מנת לשתף כונן בתודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. השבוע השכן שלי שאל אותי איזה router מתאים לו, הוא גר בדירת 5 חדרים על קומה אחת. ישנם שלושה מחשבים ברשת (שניים מתחברים על-חוטי), אין (כמעט) העברה של קבצים בתוך רשת והשימושים הם גלישה בסיסית ודואר. האם כדאי לקנות router מסוג G או מסוג N והאם יש הבדל גדול ביניהם ? (האם ההפרש הכספי ל router+כרטיס אל-חוטי מצדיק את הביצועים בין G ל N ?) איזה דגמים מומלצים לכל סוג ? כאשר רצוי שהמחיר יהיה הזול ביותר אבל שיעבור יציב עדיף דגמים שיש ב KSP בחיפה משיקולי קירבה פיסית לחנות (ראיתי שיש להם בעיקר Edimax). תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי מחשב בן כ-6 שנים עם כרטיס רשת גיגה עובד עם כבל רשת CAT5 כאשר ניסיתי להחליף לכל כבל CAT5E אחר או כל פורט גיגה אחר המחשב מתחרפן - הדרך היחידה לעבוד עם הכרטיס הנ"ל היא אך ורק ב-CAT5 בלבד - יש פיתרון ? או רק להחליף כרטיס רשת או מחשב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  10. אני מישתמש בוינדוס 7 עכשיו אני מתחבר לאינטרנט דרך השכנים כשאני מיתחבר יש לי 4 פסים של קליטה בזמן הגלישה באינטרנט הפסים יוריד בהדרגה לאחד ואז שוב עולים בלי שאני זז מהמקום עם זה דרייור בבקשה תשאירו לינק למה לא מצאתי באתר את הדרייבר שאני צריך תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by esaly,

שלום לכולם! יש לי בעיה של איטיות במשחק רשת כאשר לאחר כמה דקות של משחק חלה גם התנתקות. אני עובד עם ראוטר אלחוטי של 3COM מדגם 3CRWE53172 ניסיתי לחבר את הראוטר עם כבל במקום האלחוט והתופעה עדיין חלה....הבנתי שיש לי בעיה בראוטר אז ניסיתי לבודד אותו ולחבר את מודם כבלים ישירות למחשב שלי.....התופעה נעלמה. לא ברור מה בעייתי בראוטר שלי... אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח!!! תודה רבה מראש! ערן.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by SHAHAHS,

יש לי מחשב מאד טוב ומאד חזק ומהירות אינטרנט מאד חזקה... השאלה שלי זה אם אני יכול לפתוח שרתים על המחשב וגם לשחק או שצריך שתי מחשבים נפרדים ? ואם אני רוצה מה אני צריך לעשות כדי לעשות אותו שרת ?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  13. שלום רב, יש לי מע' הפעלה dual boot - XP ו- WIN7. ב XP אין לי שום בעיה ויש תקשורת תקינה החל מרגע הפעלת המחשב ועד הכיבוי. ב WIN7 (אותה חומרה בדיוק, כולל ציוד התקשורת - בזק ADSL וראוטר סימנס עם שירותי הספק נטויז'ן) יש בעיות: לסירוגין - פעם כן ופעם לא יש בעיית תקשורת. זה מתחיל ברגע שהמחשב עולה עם מערכת ההפעלה האייקון של התקשורת מסומן בצבע צהוב עם הודעת network problem. כשאני מסתכל על הדיאגרמה ש WIN7 מספק מפורט שם שיש תקשורת תקינה בין המחשב ל gateway אך בין ה gateway ל internet אין תקשורת. המחשב לא עונה לפינג לאתר walla כשניסיתי אך זיהה את ה IP שלו למרות שלא רשמתי (החזיר DNS תקין). בכניסה לממשק של הראוטר הכל תקין והוא רושם שהוא מחובר! אני מצליח לפתור את בעיית התקשורת בכמה דרכי…

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  14. יש לי מחשב ניד .ושאני מתחבר לצט של נענע הוא נכנס לי אומר לי "נותקת מהשרת"למה זה? אני מחובר דרך כבל רשת

15. כאשר המחשב מחובר לכבל רשת אני מקבל סביב ה 900 מגה. ב WIFI עם כל מכשיר אחר אני מקבל 100-130 מגה גם כאשר אני מטר מהראוטר. מה אתם ממליצים לעשות? אני מצרף תמונה של הגדרות ה WIFI בראוטר. אשמח אם תוכלי לייעץ לי עבור שינויים אפשריים.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  16. יש לי אפשרות לקנות את הנתב המשולב הזה:http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=475613 במחיר די נמוך (קצת מתחת ל-400 ש"ח) התשתית היא של בזק (ואני לא מתכננת להחליף אותה ככה שאין דאגה של חיבור לכבלים) במהירות של 10 מגה, כנ"ל גם בספק (נטוויז'ן). כבר אמרו לי לקחת נתב משולב מבזק אבל לשם כך אני צריכה להתחייב (מה שאני לא רוצה לעשות) וגם הבנתי שרוב הנתבים שלהם הם באיכות נמוכה מאד ויש להם מהירות חיבור נמוכה. אני חייבת תשובה עד יום רביעי כי ביום רביעי בערב מי שאמור להביא לי את הנתב עולה על המטוס. אם יש לכם המלצות לנתבים משולבים נוספים בתקן N אני אשמח לשמוע. 400 ש"ח זה המקסימום שאני יכולה להוציא אבל בשביל מה יש את איביי.. תודה על העזרה והתשובות מאיה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by Gil3,

שלום רציתי לדעת קצת על הקשוחה הזאת. 1) האם אפשר להיכנס לראוטר דרך הדפדפן? 2) האם אני יכול להשתמש בקבצים האלה: http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=85237&postdays=0&postorder=asc&start=0 בשביל לחזור לקשוחה המקורית(כל מה שצריך זה לשלוח את הקובץ לראוטר דרך חלון העדכון שלו)? 3)ראיתי שאין אפשרות להתחבר ב L2TP . זה נכון?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by amr_2000,

1. Your Tweakable Settings: Receive Window (RWIN): 37752 Window Scaling: 0 Path MTU Discovery: ON RFC1323 Window Scaling: ON RFC1323 Time Stamping: ON Selective Acks: ON MSS requested: 1452 TTL: (less any hops behind firewall) 62 TTL remaining: 47 2. Test 146000 byte download Actual data bytes sent: 146000 Actual data packets: 101 Max packet sent (MTU): 1492 Max packet recd (MTU): 1492 Retransmitted data packets: 0 sacks you sent: 2 pushed data pkts: 8 data transmit time: 3.226 secs our max idletime: 503.8 ms transfer rate: 29764 bytes/sec transfer rate: 238 kbits/sec This is not a speed test! transfer efficiency: 100% 3. ICMP (ping) check Minimum pi…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by spitzi,

שלום, אני מנסה לעשות Static Route במודם-נתב Netgear VEGN2610 של בזק, ללא הצלחה. רצ"ב צילום מסך של הקונפיגורציה. גם לאחר אתחול של הראוטר, tracert לכתובת 8.8.8.8 עדיין מגיע לכתובת זו במקום ל-208.122.23.23, ר' צילום מסך נוסף. דפק של ציוד או החמצתי משהו?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by roey1,

שלום , יש לי בבית טריפל של הוט וכמובן שיש גם HOTBOX . אני מחפש ראוטר ביתי שאחבר אל ה-HOTBOX באופן אלחוטי כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית. חשוב שהראוטר יתמוך ב-WPS . אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by zachi0404,

שלום אני צריכך לבנות רשת ביתית אם שלושה מחשבים וראוטר מודם D-LINK 604+ יש לי כמה שאלות. 1.איך אני קובע IP קבוע לכול אחד מהמחשבים?ואיך אני יכול לקבוע את תווח ה-IP של הראוטר?(כלומר 100-200) 2.בכול אחד משלושת המחשבים יהיו את התוכנות הבאות. A.אימיול B.קאזה C.אי.סי.קיו. D.מסנג'ר E.סקייפ F.ומרידה(השאלה אם הפורטים שלה שונים משל האי סי קיו?) השאלה שלי איך אני יכול לפתוח לכול מחשב בנפרד פורטים לתוכנות האלה?ומה תווח הפורטים של כול תוכנה לקבלה ושליחת קבצים? אני יודע שיש בעיה אם תוכנות השיתוף ויש סיכוי לא רע שראוטר הקרוס בגללן ומכאן מגיעות עוד כמה שאלות האם אני יכול לקבוע לכול מחשב פס רוחב נפרד? אם כן איך אני עושה את זה בראוטר הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני מחפש גליל \ טוף של כבל רשת מסוג CAT6 NYY\NYBY באורך של 300 מטר עם עדיפות שיהיה לו גם מתח (כמו כבל BNC של מצלמות) אם מישהוא יודע מאיפה אני יכול לקנות כזה אשמח אם תגידו לי...

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  23. גם אתרים שמאוחסנים אצלם בחיפה לא עולים טוב, וגם לקוחות שבדרך כלל מתחברים בכבלים ללא חייגן ולא עובד להם. מישהו נתקל בזה היום?

24. Started by arkadur,

אני מזדכה על המודם של בזק, ולכן אני צריך ציוד חדש, אם יש מוצר משולב, מה טוב אם לא אלך על תצורה של מודם ונתב לחוד חשוב לי תשתית של 1gb/s עבור הרשת הביתית תודה רבה Sent from my D5803 using Tapatalk עריכה האם יש משהו עדיף משמעותית מאשר ה9980?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by blueman1,

שלום רב לכולם! אני מחפש ראוטר/אקסס פוינט שאפשר להפעיל אפליקציה במערכת שלו פניתי לחברת tradenet c כי אני מעדיף את הראוטרים שלהם והם אמרו לי שקיים דגם כזה האם מישהו מכיר דגם ספציפי שנמכר בארץ של tradenet אם לא אז של חברה אחרת תודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים