רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,503 דיונים בפורום זה
-
היי, שלום יש אצלי ראוטר וכרטיס רשת של TPLINK שניהם פועלים על תקן N, הצפנת WPA2 וכאלה. הראוטר חובר כסוויצ' למודם (המודם מחובר און-ליין כל הזמן, ואין צורך לקבוע חייגן וכאלה). הסיבה שיש סוויצ' היא שמחובר בנוסף עוד מחשב אחר פיסית. איכות הסיגנל פנטסטית. והחיבור מתנדנד בין 108M ל-162M ומעלה (תלוי באנטנות וכאלה, עוד לא הצלחתי למצוא הצבה מתאימה). ההורדות הרגילות והגלישה באלחוטי - עוברות סבבה, אבל כאשר מפעילים ביטורנט, קצב ההורדה עומד על פחות מעשרים ק"ב, כאשר אם אני מחבר את המחשב בחיבור פיסי ישיר לראוטר (ולא אלחוטית) - אני משיג קצב הורדה של 300K לפחות לאותו קובץ שאני מוריד. יכול להיות שאני שוכח משהו או שזה פשוט ככה באלחוטי שהביטורנט לא משתף פעולה? כי הורדות רגילות מהדפדפן רצ…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מנוי של סלקום TV כולל תשתית VDSL וספק 013 , הוטנט מביאים עכשיו 4 חודשים חינם ללא התחייבות , רציתי להתנסות כי 013 החיבור לחו"ל לא משהו . קיבלתי שם משתמש וסיסמא מהוטנט , אבל לא מצליח להתחבר לשירות . האם 013 יכולים לחסום חיבור לספק אחר ? כי בעצם אני לא לקוח של בזק ... זה חיבור סיטונאי . ניסיתי דרך הראוטר של סלקום DV2220 וגם דרך ראוטר פרטי שלי D-Link DSL-6740U .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.nrg.co.il/online/10/ART/991/741.html
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנתב d-link 2760u הוא מחובר למחשב אחד. ועוד 2 מחשבים מחוברים אלחוטי. הספק והאינטרנט שלי הוא של בזק. עד לאחרונה הראוטר היה מחובר בחדר שינה של אחד האחים,לאחרונה החלטנו להוציא אותו בשל הקרינה הרבה. עכשיו הראוטר מחובר למחשב,חשמל,וקו טלפון. אנחנו רוצים להעביר אותו לסלון אך ליד הקו טלפון אין קו חשמל,ונזכרתי בחבר שיש לו HOT BOX הוא מחבר רק לחשמל ויש לו אפשרות לגלוש ברשת אלחוטי בלי חיבור ADSL. אני לא כל כך מבין בהבדלים בין הנתבים. השאלה אם יש ראוטר שאני יכול לרכוש שע"י חיבור לחשמל ללא חיבור ADSL יהיה מוכן לשימוש אלחוטי? מקווה שהבנתם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה-DCS-5020L של חברת D-Link היא מצלמת IP המתחברת אל הרשת הביתית באופן קווי או אלחוטי בתקן N. למצלמה יכולת ראית לילה, מנגנון זום דיגיטלי וניתן להטות אותה מעלה/מטה ולצדדים (Pan and Tilt). כמו כן קיימת אפשרות להשתמש ב-DCS-5020L גם כנקודת גישה אלחוטית (extender). המצלמה מגיעה עם תוכנה עשירה בתוכנות המאפשרת להגדיר מספר רב של אפשרויות מעקב, הקלאה והתראה. הסקירה המלאה כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DCS-5020L/DCS-5020L.htm
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום. לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי של 3com מסוג 3CRWER100-75. ברשותי כבלים באמצעות ערוצי זהב והספק הוא אינטרנט זהב. מערכות הפעלה על שני מחשבים מקומיים - XP. איני מצליח לגלוש באינטרנט לא ברשת קווית ולא באלחוטית. גרסאת התוכנה היא 1.2.1 התופעה היא שאני מצליח לקבל פינגים ממחשב מקומי המחובר לנתב לשרתים בחו"ל. אני רואה ב-log של הנתב שהוא התחבר וקבל כתובת חוקית , שרתי DNS ו - gateway אבל עדיין לא מצליח לגלוש או לעשות כל דבר אחר באינטנרט מלבד פינג. נסיתי להתחבר ב - L2TP וב- PPTP - והתוצאה זהה. ביטלתי את ה - FW ואת ה פורט פילטרינג בנתב כדי להוציא אותם מהמשוואה. הגדרתי lns.inter.net.il שם משתמש וסיסמא וככל הנראה מתחבר כי הנתב מקבל כתובת והכל ויש לי פינגים ממחשב מקומי החוצה…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
עשיתי ככה נכנסתי ללממשק המנהל בראוטר שמתי על ADVANCED ושמתי ENEBLE וכתבתי SBABDC ובPROTOCOL TYPE עשיתי BOTH והראשון שמתי את הפורט TCP ןהשני שמתי מספר הפורט של tcp ועוד פעעם עשיתי זה אבל בפעם הזאתי עשיתי שמתי בשתיהן את הםורט של UDP ושמתי ALWAYS עשיתי בסבהבה TEST PORTS ואפ אחד ממהם לא עובד
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 2Wire (דגם - 1100) כאשר מחשב אחד מחובר אליו ישירות עם כבל רשת, ומחשב אחר מחובר דרך קו הטלפון (HPNA). מהיום בבוקר, במחשב המחובר ישירות לראוטר, הגלישה הפכה להיות מאוד מאוד איטית, בין אם זה בגלישה או בהורדת קבצים, כאשר במחשב השני (המחובר דרך שקע הטלפון) הגלישה רצה והכל כרגיל. הסיבה לאיטיות, לדעתי, היא שמשום מה מהירות ההעלאה מוגבלת ל2-1K - שמתי לב לכך כאשר האימיול פעל והוא לא העלאה ביותר מ1-2K כאשר במצב רגיל הוא תמיד מעלה עד לקצב שאני מגביל אותו, בסביבות 11-15K. (כנ"ל גם בutorrent). עכשיו מה שמוזר כאן זה שבמחשב השני הוא מעלה כרגיל ואין שום בעיה, כך שהבעיה לא בספק ולא בתשתית. הבעיה גם לא במחשב כי חיברתי לו מודם אחר (Samsung AHT E-300) והגלישה חזרה להיות תקינה. כ…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי בבית שלושה מחשבים אחד עם ויסטה אחד עם ווינדוס 7 ואחד עם XP עכשי בעבר שכולם היו XP השתוף היה פשוט אבל עכשיו משום מה מתי שאני רוצה להיכנס למשל לתקיה ששיתפתי הוא כותב שאין לי הרשאה למשאב רשת זה איך אני מסדר את ההרשאות? קראתי את המדריך הזה וזה לא עזרhttp://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים, 2 מהם מחוברים באמצעות USB אלחוטי לראוטר במחשב שלי. בשתי המחשבים הנ"ל האינטרנט עבד מעולה, עד שפירמטתי את אחד המחשבים. עכשיו הוא כאילו מסרב לקלוט את הUSB (קולט לכמה שניות רק רשת אחת של אחד השכנים כנראה, וגם אליה לא מצליח להתחבר, ואחר כך מראה שלא מחובר בכלל האינטרנט האלחוטי). התקנתי את הדרייבר כבר כמה פעמים, ניתקתי וחיברתי את 2 הUSB שברשותי, שום דבר לא עוזר. במחשב השני שמחובר עם הUSB האינטרנט עובד מעולה, כך שהבעיה היא לא בראוטר. הUSB נקרא Accel Poz Wifi 802.11b/g V1.2 תודה רבה לכל מי שיכול לעזור. (קצת דחוף אחותי יושבת לי על הראש )
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר 2 מחשבים לרשת ביתית אל חוטית- לשתף ביניהם אינטרנט וקבצים. המרחק בין 2 המחשבים הוא כ-5 מטר עם קיר אחד בדרך. אני משתמש בחיבור עם חיגן לאינטרנט בכבלים אבל אולי אני אעבור לADSL בעתיד. אשמח לקבל הצעות לחיבור G ו Super G אם הפרש המחירים קטן יחסית. אני צריך גם כרטיס רשת אל חוטיי אחד לחיבור G ו2 לSuper G אלא אם בראוטר יהיה חיבור gigabit. בתודה מראש, מיכאל.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מנסה להקים רשת אלחוטית עם שני כרטיסי רשת אלחוטיים ללא ראוטר. את המחשב הראשי הגדרת כAP (מארח) ואת השני (האורח) שיחפש רשת זמינה. הכל עבד יופי בערך חצי שעה (עם ניתוקים של הרשת בין לבין) עד שהאינטרנט לא פעל במחשב האורח. היו ניתוקים כי כל כמה זמן הייתה שגיאה במשהו בשם WIN32 נראה לי... ואז הייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב וזה היה מסתדר. ואז הכל התחיל להשתדע והמחשב שלי לא זיהה את הכרטיס רשת האלחוטי שברשותי. התקנתי אותו שוב אינספור פעמים והקמתי 4 פעמים רשות בהתקנים שונים. אני מנסה לשחק בהגדרות של הכרטיסי רשת כבר כמה שעות עד שהגעתי למצב שיש רשת (הAP משדר והמחשב השני קולט) אבל אין שיתוף- עוצמת התדר מלאה עשיין אין שיתוף. אחרי שלחצתי על האפשרות "תקן" במאפיינים של החיבור האל…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כלומר - אם פתחתי קמפיין והזנתי את הקוד והוא התחילעבוד, אך לא הגעתי למיצוי הסכום ואני רוצה לעצור, זה יבטל את הקופון ויחייב את האשראי שלי כאילו לא היה קופון מעולם? ...""אם תבטל את חשבונך לפני שתמצה את כל נקודות הזכות, לא תוכל לקבל החזר על היתרה.""... לקוח מכאן - https://support.google.com/adwords/answer/6388096 תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP pavilion dv6160. החלפתי לוח אם שנהרס לי ללוח אם Quanta 30b8 ובגלל זה הייתי צריך להתקין וינדוס XP אחר שלא בא עם כל חבילת התוכנות. אני מנסה מצוא את רשימת הרשתות האלחוטיות הזמינות ואין לי אפשרות... אין לי בכלל גישה. בעבר היה לי בשביל זה סמל למטה על יד השעון... אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי הצורה ברורה מה עושים או לשלוח אותי לקישור... בתודה מראש אופיר
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מישהו שיחק עם הגדרות ה TCPIP ב REGISTRY כמו שכתוב ב www.adsl.org.il ובאמת קיבל שיפורי ביצועים משמעותיים ? אם כן, עם איזה ערכים ואיזה שיפור ? מישהו יודע מהם הערכים הדיפולטיים של XP לפני השינוי ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם, יש לי בסלון ממיר הוט פייבר בוקס 4K, ובקומה העליונה בחדר ממיר מיני פייבר של הוט בסלון אני מקבל מהירות של 400 מגה בוויאפי, ובחדר בקומה העליונה עם ממיר המיני פייבר אני מקבל 30 מגה בוויאפי, אין לי אפשרות להתחבר עם כבל רשת בחדר רציתי לשאול אם אני אפנה להוט, ואתחיל לריב איתם בלהתנתק, הם יוכלו להביא לי פייבר בוקס נוסף לחדר במקום המיני? ואם יש טעם לזה? או יש פתרון אחר? אני מנוי למהירות 500 מגה. אשמח לדעתכם בנושא הנל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שיכולה ליצור Templates לכתובות IP? כלומר אני צריך 2 הגדרות IP שונות במחשב (לדוגמא, אחת של העבודה ואחת של הרשת בבית) שאוכל לקפוץ מאחת לשניה בקלות. ההגדרות ברשתות ארוכות ומלאות מספרים (כמו שהגדרות נוטות להיות ברשת מרובת מחשבים ויישומים) ולכן אין לי זמן ו_כוח_ לשנות ולהגדיר מחדש כל הזמן. מישהו יודע מה יכול לעזור לי? (מלבד צו 8).
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית לשלושה מחשבים לשימוש משותף באינטרנט רציתי לדעת איזה חלקים אני צריך והמלצה לחלקים סבירים וזולים ומהם המגבלות של רשת שכזאת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות ROUTER חיצוני דוגמת זה http://www.smc-europe.com/english/products/broad/7004ABR.html כדי לחלק אינטרנט אני לא יכול (ורוצה )לשתף עי מחשב שישמש כרוטר כי כולם בשימוש פעיל ולקנות מחשב ישן בשביל לינוקס בוקס רעיון נחמד מאוד , לא כלכלי רציתי לדעת על הענין קצת יותר אמינות ,פשטות אין לי כח להתעסק איתו בלי סוף ואם הוא יוצר רשת פנימית בין במחשבים המחוברים. אם לא אז למה לא ומה כן בהתחשב בזה שאין לי מחשב מיותר
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אמול עשית אינטרנט של סלקום סבים אופטי רק למצלמות יש לי מצלמות שאומי חדשים שקנית הדגם של מצלמות pro 2 הדגם החדש כל פעם יש תקיעה וממשיך הצלמות מחברות 5 הרץ ויש גם 2.4 הרץ הבעיה kb משתנה פעם 30 kb פעם 2 kb איך אני אני פותר את הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כרגע יש לי שני מחשבים; אחד שמחובר דרך מודם ב ADSL, ועוד אחד שהגיע לפני כמה ימים ועוד אין לו חיבור לאנטרנט, ועד היום עוד התלבטתי מה לעשות, כי מחשב אחד נמצא בקומה -1 (מינוד אחד, במרתף), והמחשב השני בקומה 1 (מעל קומת הקרקע, שמעל קומת המרתף) (יעני קומה שלמה מפרידה בינהם) היום שמעתי על המכשיר הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_253&products_id=1814 שמעביר את הרשת על גבי רשת החשמל והחלטתי לקנות אותו עכשיו קראתי את המדריך לשיתוף אנטרנט (הת'רד הראשון בפורום) אז אני מבצע אותו דבר כמו ששם, רק במקום לחבר כרטיס רשת שני במחשב השרת וכרטיס רשת במחשב לקוח בעזרת כבל, אני מחבר כרטיס רשת שני בשרת אל מתאם לרשת החשמל, וכרטיס רשת במחשב הלקוח אל מתאם לרשת הח…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום אז ככה יש לי ראוטר של ECI 352 אלחוטי, המחשב הנייח מחובר אליו בצורה אלחוטית תחת הבטחת WEP ואין שום בעיה, גם עם מחשבים ניידים אין איתו בעיה. עכשיו יש לי מחשב של נוקיה דגם N810, מחשב קטן מסך מגע 4.2" מבוסס על לינוקס. הוא מתחבר לראוטר בלי בעיה גולש באינטרנט והכל. הבעיה היא שאי מיילים לא עוברים שם, ניסיתי דרך שתי תוכנות מייל למכשיר. גם שירות UPDATE לא עובד ועדכנת תוכנות דרך האינטרנט לא עובד, פשוט כאילו התקשורת חסומה.. כנ"ל גם עם אני מנסה לראות סרטוני יוטיוב דרך תוכנה מיועדת(דרך האינטרנט כמובן). הבעיה היא רק בראוטרים של ECI ניסיתי כבר ב3 מקומות, בראוטרים של ASUS ו SIEMENS זה עובד בלי בעיות. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
רכשתי דרך האינטרנט מיני ראוטר משולב במטרה להשתמש בו כ- Repeater הגדרתי אותו לפי ההוראות, אני מצליח להתחבר אליו אך לא לגלוש דרך האינטרנט. הראוטר הביתי הוא של חברת הוט מסוג HotBOX
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה מהירה האם משהו יודע את L2TP GATEWAY של טריפל C? בתודה מראש נמרוד עידכון טוב מצאתי: cable.ccc.net.il לכל מי שצריך את זה.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-