רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי, הבעיות שלי עם FTP: 1. שאני מעביר קבצים למחשב שלי משרת FTP הרבה פעמים זה פשוט עוצר באמצע ללא שום סיבה נראית לעין 2. שאני מתחבר לשרת FTP הרבה פעמים זה מראה לי שאין קבצים בשרת, אני עושה relog כמה פעמים ואז זה מראה את הקבצים בפתאומיות . משתמש בFileZilla Client ובFlashFXP . אותן בעיות בשתי התוכנות השרת FTP נמצא בגרמניה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית ממיר של יס מקס שמתחבר לראוטר בחדר שלי דרך רשת החשמל. רציתי לשאול האם יש אפשרות לחבר סטרימר ליד הטלוויזיה במקום הממיר? או ליתר דיוק, האם אני "אראה" את הסטרימר דרך המחשב ואוכל להעביר לו קבצים, כי עכשיו אני לא רואה את היס מקס ואין לי דרך להעביר מידע. נ.ב. את מתאמי החשמל לרשת לא אני קניתי אלא קיבלתי אותם מ-יס.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לא מצאתי בנתונים טכניים או במקום אחר תשובה ברורה, איזה סוג חיבור לאנטנה חיצונית יש לכרטיס רשת שלי? ralink rt61. ובאותו נושא - האם זמינים בארץ כבלים שיתאמו בינו לבין חיבור N-type?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
גם אתרים שמאוחסנים אצלם בחיפה לא עולים טוב, וגם לקוחות שבדרך כלל מתחברים בכבלים ללא חייגן ולא עובד להם. מישהו נתקל בזה היום?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מחפש איכות קו טובה ברשת UFI 12M(הוט) מה העדפות שלכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית בבית 5 חדרים בבניין. בכול החדרים קולטים בצורה טובה למעט הממד, ניתוקים בלתי פוסקים. הבנתי שזו בעיה ידועה בממדים. אדם מסוים שמתעסק בתחום נתן לי פתרון. הוא אמר לי שמוכרים רכיב שמתלבש על שקע חשמל בבית אליו מחברים את הנתב בצורה ישירה עם כבל רשת, בחדר הבעייתי(במקרה הזה הממד) עושים את אותה פעולה ומחברים את המחשב לרכיב דומה שיושב שם על שקע. הוא אמר שצריך לבדוק אם שני השקעים יושבים על אותה פזה וזה פותר את הבעיה במאה אחוזים. כמה שאלות: רציתי לדעת איך קוראים לשיטה ולרכיבים האלה? האם זה עובד? מה העלויות? ואם אפשר הכוונה לחנות שמוכרת אותם? איך אני בודק אם שני שקעים יושבים על אותה פאזה? האם יש פתרון אחר בטוח לבעיה? הנתב הוא של חברת Lynksis הדגם המוכר הישן הכחול/ס…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי windows 7 ויש לי מודם חיצוני של THOMSON וכמה פעמים ביום קורה שיש לי ניתוק של האינטרנט.. זה לא קרה לי בעבר עם xp רק בוינדוס 7 זה התחיל.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הבעיות ניתוקים האלה נ.ב יש לי גם מודם קטן של 012 של קו הטלפון
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
עשיתי רשת עם כבל מוצלב בין 2 מחשבים בבית, עם שיתוף קבצים פשוט, ללא ססמאות וכ"ו. בדיסק ההצלה של norton ghost 9 יש אפשרות להפעיל תכונות רשת. המחשב מאותחל דרך דיסק ההצלה. ping מהדיסק לא מגיע למחשב השני, למה?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תשתית בזק 8 מגה, ספק בזב"ל 8 מגה. עד עכשיו עבדתי עם D-Link 2650U בתור מודם במצב Bridge ואליו היה מחובר נתב אלחוטי TP-Link 1043ND. לאחרונה התחילו לי בעיות מהירות - מהירות איטית ולא יציבה. התקשרתי לתמיכה של בזב"ל ועשינו כל מיני בדיקות, בשורה התחתונה - עם ה-D-Link בלבד ללא ה-TP-Link אין את הבעיה. הנציגה אמרה שאו שזה בעיה בשילוב של ה-D-Link שעובד במצב Bridge עם ה-TP-Link או בעיה ב-TP-Link עצמו. מה שאני לא מבינה זה שקודם השילוב הזה עבד בלי בעיות, והבעיה התחילה רק לאחרונה בלי ששיניתי את הקונפיגורציה. הבעיה שבזק לא מוכנים לקבל בחזרה את ה-D-Link ולתת לי מודם רגיל. אני מתלבטת האם לשדרג בבזק לראוטר בתקן N ולהוציא את ה-TP-Link מהמשוואה או לנסות לסדר את הבעיה עם ה-TP-Link (שאין לי מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשתית בזק ספקית בזק בינלאומי 15 מגה :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חיברתי מדפסת לנתב DLINK 2760U (בזק). מכל מחשב עם מ"ה XP אין לי כל בעיה להגדיר ולהשתמש במדפסת. ממחשב עם Vista-Home אני לא מצליח להגדיר את המדפסת. לא נוצר כל זיהוי שלה בזמן ההגדרה. במחשב מותקן FW של נורטון. ניסיתי לבטל - לא עזר. האם מישהו נתקל כבר בבעיה כזו ויש פתרון? בנוסף, לא מצאתי בתפריטי הנתב מסך סטטוס המראה שהנתב מזהה המדפסת (למרות שכאמור היא קיימת ופועלת).
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, רציתי לרכוש ראוטר במסגרת התקציב הנ"ל והדרישות הן: -טווח שידור מוגדל (מעל 20 מ') -אמין וללא קריסות/נפילות -תקן N -תומך MIMO -בעל אחריות מורחבת -ממשק ידידותי למשתמש בגדול מה שהולך להיות מחובר לנתב יהיה PC אחד בLAN,מדפסת רשת מוגדרת ו2 לפטופים בתקן N אין חובה להגיע לתקציב אך אם זה נתב שמצריך זאת ואולי אף לעבור בקצת ע"מ לא להתפשר על איכות ורכיבים פנימיים אשמח.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ברוך השם ההתחייבות שלי ל012 מסתיימת עוד מעט . ב 3.9.2010 אני כרגע על באנדל 1.5 ב79 . זה בסדר בשבילי כי יש לי סידבוקס ואני מושך בפול ספיד בFTP את הקבצים . כך שזה מספיק אפקטיבי . והמחיר הנמוך גם מתאים לי חחח הבעיה שאני ממש לא סובל להתמקח ... אבל כנראה שאין הרבה מה לעשות ? אני חושב שאני צריך לדעת על הצעות טובות שונות כדי להתמקח עם שימור לקוחות ? 018 עדיפה ? או .. דבר נוסף זה שהIP לא חסום באתרי טורנטים . חשוב . כרגע אני לא משחק ברשת כך שפינגים לא ממש עקרוני . העיקר - האם יש פרק זמן שבו ניתן לבטל את התקשרות עם החברה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
איך למצוא אתר או בלוג עם תמונות שנפתח על אדם ללא הסכמתו?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=719114 ראיתי את הנ"ל אבל השאלה היא אם הוא מסוגל לפעול גם כמוניטור? אני אפרט - כחלק מתפקידי, אני מחפש כרטיס שיכול לפעול כמוניטור על מנת לבצע בדיקות אבטחה (בתחומי ההצפנות), ואני מחפש כרטיס שפועל גם כמוניטור אבל כשהוא לא מוניטור הוא פועל בתקן N. מישהו מכיר? המחיר לא משנה אך אם יש זולים, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית, ואני לא מצליח לשחק נגד המחשב השני מהרשת - מה הבעיה? הבנתי שיש תוכנה כזו שמדמה איי פי - Hamachi התקנתי אותה באחד המחשבים - מנסה להתחבר ככה למשחק וגם לא הולך. מה עושים? קשור לפורטים בטי פי לינק? כמו כן, חומת האש של ווינדוס מאשרת את המשחק ב2 המחשבים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
רציתי להגדיר הצפנה לרשת היום כי היה לי זמן פנוי והגדרתי בנתב WPA וכולי. משום מה יכולתי עדיין להתחבר מכל המחשבים בבית אצלי לרשת בלי סיסמה והרשת הופיעה לי כבלתי בטוחה. למרות שהפעלתי את האפשרות APPLY לאחר ההגדרה הסקתי שאולי זה לא עבד כמו שצריך אז נכנסתי לתפריט TOOLS ובחרתי בRESTART תחת אפשרויות הנתב (בדומה לכך שהייתי מנתק אותו מהחשמל ומחזיר). לאחר שהנתב עלה אני לא מצליח להיכנס אליו ולא להתחבר אליו גם לא ברשת האלחוטית וגם לא ברשת קווית אני לא מקבל ממנו כתובת ולא כלום. הנורות עצמן עובדות כמו שצריך אבל אי אפשר להתחבר. ניסיתי לעשות RESET כמו שכתוב בחוברת (לחיצה בת 40 שניות על הכפתור) אבל זה לא עוזר בכלל. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה, אני חושב לקנות את הכרטיס המדובר ורציתי לקבל חוות דעת לגביו מאנשים שכן יש להם אותו וכן יש להם נסיון איתו. האם יש לו התקנה פשוטה ונוחה ? האם יש לו קליטה טובה ? איך איכות ההורדה איתו ? יש ניתוקים ? מהירות הורדה שניתן להגיע איתו ? כל פרט אחר שנתקלתם עם הכרטיס הזה אני אשמח שתשתפו אותי. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי מודם של סלקום Telit MX20 עכשיו הוא לא עובד ואני צריך מודם חדש אבל אני לא רוצה לקנות בסלקום כי זה בא עם התחיבות נוספת ל 18 חודשים... עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שממליצים על Novatel Ovation MC990D אבל הוא לא תומך ב UMTS... עדיין כדי לקנות? על מה אתם ממליצים(חשוב לי שהיה עם קליטה טובה)? תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
רוצים אינטרנט מהיר באמת? צ'טונגה מחכה לכם -- http://www.netcheif.com/blog/?p=825
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
בניסיון לצפיה בתכנים של סירטונים בIPOD מאתרים כמו YOUTUBE מתקבלת הודעה כנ"ל:server not configured כשאני עובר לראוטר של השכן הכל עובד תקין יש לי מודם D-LINK 2650ו???? איך לשנות הגדרות נטב שיתאימו??
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כשאני רוצה להוריד סרטים או סדרות כמו כוכב נולד אז כאשר אני לוחץ על ההורדה זה לא מוריד לי למחשב אלה מפעיל את זה ישירות במדיה פלייר משמע ההורדות הישירות הופכות לצפיות ישירות האם יש מצב שזה משהו בהגדרות?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר של אדימקס BR-6424n ומחשב HTPC עם דונגל TL-WN821N של TP-LINK. שניהם לפי מיטב הבנתי תומכים במהירות של עד 300mbps. בפועל נראה שהמהירות מוגבלת לעד 150 (כאשר המהירות נעה בד"כ בין 105 ל130 כנראה בגלל הקיר שחוצץ בינהם). תהיתי מה אני מפסס ואם מדובר בחומרה שלא תואמת או איזו הגדרה שפספסתי. תודה רבה על העזרה. לירון.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב לקנות ראוטר NETGEAR (דגם WNR3500L) בחו"ל אבל לא בטוח שהוא יוכל לעבוד עם התשתית בארץ. אני על תשתית של HOT וספק 012, כרגע עם כתובת סטטית. יש לי כמה שאלות בנושא.. 1) האם אפשר לחבר אותו לתשתית שלי בלי בעיה (חיבורי חשמל/הגדרות ראוטר וכו)? יש צורך להתקין DD-WRT? 2) אם אני קונה בחול, האם יש איזושהי אחריות בארץ? בכלל, איך התמיכה של NETGEAR בארץ (ראיתי שיש יבואן רשמי) ? 3) למישהו יש ניסיון עם הראוטר הזה / NETGEAR בכלל? האם מומלץ ראוטר אחר ? (ראיתי כמה המלצות על הBuffalo WZR-HP-G300NH, עדיף? ) תודה מראש לכולם וגמר חתימה טובה!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שהנושא קשור לפורום זה... באימיול למטה איפה שהגלובוס אחד החיצים אדוםוזה של הED2K הוא לא מצליח להתחבר,מה עלי לעשות ש2 החיצים יהיו בצבע ירוק? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-